עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Dan1989,

שלום, לפני כמה שבועות המחשב שלי נדבק מהוירוס שעובר דרך האיסיקיו. תאמינו או לא, אבל הייתי 'חכם' מספיק בשביל לפתוח אותו פעמיים. בפעם הראשונה הצלחתי להסיר אותו בהצלחה בעזרת הוראות שמצאתי באינטרנט, ובפעם השניה הצלחתי למחוק אותו חלקית לדעתי, כי ההודעות מנורטון שיש וירוס נפסקו, אבל הבעיה הבאה, של העדכונים של ווינדוס עדיין ממשיכה. מיד אחרי, או תוך כדי שהיה לי את הוירוס בפעם השניה, הופיע לי אייקון בשורת משימות שהעדכונים שלי של ווינדוס לא מופעלים. ניסיתי להפעיל מחדש דרך לוח הבקרה וזה לא נעלם. ניסתי להכנס דרך האתר של העדכונים של ווינדוס ושם זה עושה לי שגיאה (מס' 0x80070424) אחרי שאני אומר לו לסרוק את העדכונים הנחוצים/זמינים. יש באתר גם אייקון כזה שאפשר דרכו להפעיל את העדכונים שיהי…

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  2. Started by whitiger19,

לא יודע אם זה קשור לפורום הזה, אבל לי זה נראה הכי מתאים. המחשב פנטיום 4 1.6 זכרון 1 גי'גה כרטיס מסך Readon9550 המחשב הזה יריץ את ויסטה טוב? בעקרון בעתיד אני יקנה לו כרטיס מסך אחר.. עריכה: מה שמפחיד אותי קצת זה המעבד..חשבתי אולי לקנות לוח אם זול + amd 3000 64 + כרטיס מסך. אם המחשב הנ"ל לא יהיה מספיק טוב לויסטה..

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  3. Started by Skippy,

שלום לכולם, התקנתי ויסטה בגרסת ההום פרמיום 32 ביט תהליך ההתקנה עבר חלק, כשהגעתי לסוף ההתקנה הוא כתב לי שההתקנה לא הצליחה והוא החזיר אותי בחזרה לאקספי כשהאקספי עלה קיבלתי את ההודעה שאתם יכולים לראות בתמונה המצורפת כמה עובדות שאולי יעזרו: לפני ההתקנה פירמטתי את הכונן של הויסטה בפורמט מלא (לא מהיר) ב-NTFS וקבעתי אותו כPrimary בנוסף לווליום הזה, יש לי עוד כונן עם אקספי פרו עליו. את הויסטה התקנתי דרך בוט מהדיוידי תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  4. שלום! היום התקנתי וינדוז חדש , הורדתי את הדרייבר של הקול מאתר HP , ובמהלך ההתקנה , אומר שלא נמצא חומרה עבור התקן זה מה לעשות ?

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  5. הדגש על אופן קבוע. למשל אני רוצה שהiexplorer יעבוד על set priority - high כל פעם שאני מעלה אותו. איך עושים את זה ?

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  6. Started by pavel19,

תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יש לי בעיה שמשגעת אותי כבר יומיים: יש לי לפטופ LG LM50 שמריץ XP. כל שינוי ב-TouchPad למהירות הסמן מתאפסת ל-default לאחר boot. אותו דבר בתוכנה של ניהול הבטריה. לא מבין למה.. אשמח מאוד לכל רעיון. תודה

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  8. Started by amit_amit,

שלום כולם, כשאני מפעיל את הויסטה 64 ביט RC1 אז יש את הבחירת משתמש כשאני לוחץ על המשתמש שלי הוא רושם פרפרינג יור דסקטופ למשך המון זמן ואז מופיע מסך ריק שאני לא יכול לעשות איתו כלום... אז אני נכנס לטסק מנג'ר לוחץ על ניו טסק ומפעיל את האקספלורר ואז הוא רושם לי שהמשתמש שלי לא נטען... מה עושים? איך אני גורם למשתמש ליהטען?<

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  9. Started by The Dom,

איך אני נכנס לSAFE MODE? חח תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Drazick,

יש לי קובץ וורד ששמרתי לפני כשעה. עכשיו אני מנסה לפתוח אותו ואופיס לא מצליח בטענה שהקובץ פגום. מישהו מכיר איך ניתן לשחזר את המידע? לפחות את חלקו? תודה.

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  11. Started by Mooosa2005,

הורדתי קובץ ווינראר ששוקל יותר מ-4 ג'יגה. כשאני פותח אותו הוא מגיע ל-99% ואז הוא כותב לי שגיאה שקשורה ל ntfs (מה זה בכלל )... זה אומר לי שזה לא תומך בקבצים מעל ל-4 ג'יגה מה שנראה לי לא הגיוני כי כבר פתחתי כבצים מעל ל4 ג'יגה בווינראר לפי דעתי...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by התנין,

מתי יוצא אופיס 2007 בעיברית?

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  13. Started by bogdant,

תגידו איזה גירסה של הVISTA תהיה הכי טובה לגימר (משחקים) Windows Vista Ultimate או אולי משהו אחר ???

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Cyron,

שלום. יש לי כרטיס הרחבה, PCI to USB מותקן באחד המחשבים בבית, אבל הכרטיס מופיע כלא מזוהה במנהל ההתקנים (סימן שאלה צהוב) אני לא מצליח למצוא דריבר מתאים לכרטיס, וגם חיפוש אוטומטי של Windows לא עוזר. פירקתי את הכרטיס ושמתי לב שרשום עליו: USB-VIA אבל אני עדיין לא מוצא לו דרייבר... ניסיתי להתקין VIA 4in1 כי זה מה שמופיע באתר הבית של הלוח אבל זה לא עזר. למישהו יש פתרון ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  15. שלום חברים. אני משתמש במחשב שלי בחשבון של ווינדוס מוגבל. קרי לא ADMIN. איך אני יכול לתת אישור לחשבון לצרוב דיסקים בתוכנת נירו, כי כרגע אני לא יכול אלא אם אני נכנס כ- ADMIN.

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  16. Started by HaVoC_850,

אז ככה יש לי win xp וכשאני מפעיל את הmsconfig יש שם תהליך אחד שאני לא מזהה בכלל גם לא רשום מה הוא או הכתובת הפעלה שלו יש למישהו מושג מה הוא ומה עושים לגביו תוהד לעונים [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by BusteD,

אני מכיר 3: ~ נערך ע"י מנהל הפורום ~ Windows Vista RC1 Windows Vista RC2 יכולים לתקן / להוסיף לי פה גירסאות לפי סדר העדיפות שלהם בבקשה ?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  18. Started by התנין,

מה אהבתם בויסטה שאין בXP?

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  19. אמרו לי את זה פעם בתמיכה של hp...לא מצליח לשלוף מזיכרוני... :bash:

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  20. Started by משתמש כבד,

אני מחפש כבר חודש ולא מוצא חבילת שפות שתהפוך את הXP שלי מעברית לאנגלית. אפשר בבקשה קישור/שם/מידע כל שהוא בנושא

21. Started by zaroor,

שלום לכם האם יש אפשרות להפוך את כל ה WIN לעיברית שמעתי דברים חלק אמרו שכן וחלק אמרו לא הבנתי שאת ה xp pro זה אפשרי ואת ה xp home זה לא אפשרי אמרו שגם hom עשו במקרה הזה מדובר בנייד מי שמכיר אחרי ניסיון ?

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  22. כשאני פותח תיקייה (לא משנה איזה) עם דאבל-קליק עליה, וגם עם הכפתור של 'MY COMPUTER' על המקלדת שלי (שעבד מצויין לפני כמה ימים) נתקע התהליך של EXPLORER.EXE ואני צריך לסגור ולפתוח אותו בTASK MANAGER. אני יכול לפתוח תיקיות רק דרך הסייר (לחיצה ימינית -> סייר), שזה לא ממש נוח, ולכתוב את הכתובת של התיקיה בIE. בדקתי וירוסים וספייוורים יום לפני שזה קרה. לא מצא כלום. אתמול מצאתי כמה ספייוורים ומחקתי אותם וזה עדיין לא עובד. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? :s05:

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. תופעה משונה שהתחילה אתמול - בערך פעם ברבע שעה, אני מקבל הודעה שנגמר המקום בכונן C וכדקה מאוחר יותר שוב יש בו 2GB פנויים. כונן C אצלי מכיל את מערכת ההפעלה (XP sp2 עם כל העדכונים), דרייברים וזהו - התוכניות במחיצה אחרת, ה- documents and settings במחיצה אחרת, ה- Pagefile בכונן פיזי אחר וה System Restore מבוטל. אני לא מצליח למצוא את הקובץ שבולע את כל הזיכרון, אבל בבדיקה בתיקיית Windows אני רואה שהקובץ היחיד שהשתנה היום הוא setupact.log - מוזר, למיטב הבנתי הוא אמור להיווצר אך ורק בזמן התקנת Windows ולא להשתנות מאז. בתוכו אני רואה את ההתקנה של Windows כצפוי, אבל אחריה את זה: Input Install: Quiet install requested. Input Install: Quiet install requested. Input Install: Quiet in…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני משתמש בחלונות XP באנגלית. ניכנסתי למאפייני תצוגה --> בתפריט themes. בחרתי Windows classic. והתצוגה הישתנה שולחן עבודה. אחרי כמה ימים. הידלקתי מחשב עולה לי חלונות XP. פתאום אני רואה בשולחן עבודה הישתנה וחזר למצב Windows XP. אני בחרתי Windows Classic. למה זה קורה לי? זה קורה לי פעם שלישי. מהו המקור בעיה?איך פותרים את הבעיה הזאת? מיקי

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  25. Started by wow,

יש לי מחשב חדש וחזק אבל האם הכל יפעל כמו שצריך (P5B DELUXE,E6600,X1950XT) ? האם יהיו לי איזשהם "הגבלות" ?

• 10 תגובות
    • 973 צפיות

דיונים חדשים בפורומים