Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
http://www.microsoft.com/windowsxp/64bit/downloads/upgrade.asp
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה. כל עוד אני גולש באינטרנט- החיבור תקין, אבל ברגע שאני עוזב את המחשב ליותר מ-10 דקות, הוא מתנתק לי ואי אפשר להתחבר בפעם השנייה בכלל. מישהו יודע למה זה? 1) יש לי XP 2) המודם הוא ALE 130 3) ניתקתי את כל האופציות של חיסכון בחשמל ומצבי שינה 4) אני מחובר לבזק בינלאומי בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 830 צפיות
-
-
השארתי את המחשב דלוק כמה ימים . והיום אני פותח את המסך ,מנסה להכנס לתוכניות (דפדפן וכו) וכלום לא פועל . עשיתי ריסט וזה ביקש ממני דיסק של windows ואז לעשות "תקן את המחשב שלך". הכנסתי את הדיסק (בלי תיקון) והמחשב עלה אבל הוא איטי . פירמוט זה הפתרון ?
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי להשתמש ב Address Toolber ב- Taskbar שלי. הבעייה שלי שנשמרו לי שם כל מיני כתובות שאני מנסה למחוק ופשוט לא מצליח! לדוגמא: //gmail.google.com/gmail //www.ynet.co.il/home/0,7340,L-3,00.html עקרונית שאני מוחק את ההיסטוריה באקפלורר זה מוחק את רוב הכתובות, אבל יש כמה שפשוט לא נמחקות.. מישהו יודע מה לעשות? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
בעיה ממש לא מובנת... לא מבין ממה היא נגרמת... אצלי אני לא מצליח להעביר שום קובץ מהמחשב לPSP שלי דרך הUSB אבל אצל החבר שלי זה עובד 100% זה רושם לי את הבעיה הבאה... מה יכולה ליהיות הסיבה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה . לאחרונה כאשר אני מבצע על תמונת JPG מסויימת ברשת "שמור יעד בשם" , הוא שומר את התמונה כקובץ BMP מפאת חוסר מקום על המחשב וכיו"ב אני שואל אותכם , איך אפשר להחזיר את המצב לקדמותו? ( כלומר שהמחשב ישמור את התמונה כקובץ JPG ) תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה בדיוק לפורום הזה אבל בכל זאת שבוע הבא אני צריך להגיש פרויקט בגרות באינטרנט עם ASP ג'אבה סקריפט וHTML בניתי מסד נתונים לאתר במעבדות מחשבים של ביתספר ושם הוא עובד מצוין עכשיו אני בבית אני מנסה להכנס לאתר.. כלומר הגדרתי בODBC את הקובץ אקסס ואת השם של הDSN הIIS פועל.. אני נכנס לLOCALHOST יש לי קובץ הרשמה אחרי שאני לוחץ שלח הוא אמור לשלוח את כל הפרטים לקובץ ASP שמכניס את הפרטים לטבלת אקסס עכשיו יש לי ארור ממש מוזר אני לא מבין מה הבעיה Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80004005) [Microsoft][ODBC Driver Manager] Driver's SQLSetConnectAttr failed /registration.asp, line 5 Error Type: אשמח לקבל עזרה!! תודה
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
קיבלנו בעבודה את ה Win 7 professional מMSDN - VL (שוחרר לבעלי הסכמים בסופ"ש). אני עומד להתקין אותה במהלך השבוע וכיוון שלא שיחקתי עם הבטא ו ה RC תהיתי אם יש אילו שהם טיפים/דברים שכדאי לי לדעת לפני, במהלך ולאחרי ההתקנה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
כשרוצים לשמור קובץ תמיד מופיעים בצד אותם Icons קבועים של: Desktop Recent My Documents וכו'... (תסתכלו על התמונה שמצורפת) איך אפשר לשנות את את זה? איך יכול שבמקום My network places יופיע ה Icon של My pictures וכו'??? עריכה: מצאתי איך עושים את זה: http://xperiencexp.blogspot.com/2005/06/how-to-change-default-save-in-location.html הדרך הכי טובה היא דרך ה Group Policy... [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
לאחר חיפוש בפורום אני רוצה לשאול האם יש איזה שהוא פאטץ' או עדכון שיש עלי לעשות לXP SP3 כדי שמערכת ההפעלה תעבוד יותר טוב מצאתי באתר של מיקרוסופט פאטץ' כזה לSP2 אבל אני לא יודע אם זה מתאים גם ל SP3 או שSP3 כבר כוללת בתוכה את האופטימיזציה הנ"ל
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום וברכה, הפכתי את הפלאפון שלי למודם (Motorola Defy) ועכשיו מעוניין להתחבר דרך המחשב למודם הזה. כלומר לעבוד עם האינטרנט של סלקום. איך אני עושה זאת? נ.ב. יש לי Windows 7.
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה שהפונט מאוד גדול גם פה בפורום שלכם מה לעשות אם זה כי זה ממש מעצבן
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
Internet Explorer לא מקבל אתרים עם סיסמאות. האקספלורר שלי , לאחר שהתקנתי את כל העדכונים הקריטים, עכשיו אם אני רושם לדוגמא כתובת כזאת : http://popper:pipper@www.lifestyle.com/member/ או כל כתובת אחרת בסגנון הוא לא מוצא אותה ורושם לי "שגיאה של תחביר לא חוקי" הדבר נובא מאיזה שהו עדכון שגורם לזה, בעבר קראו לו 832894 ונתנו לי פקודה להסיר אותו %SystemRoot%\ieuninst /q %SystemRoot%\inf\q832894.inf אבל כיום כנראה שינו לו את השם כי הפקודה זהאת כבר לא עובדת. איך אני מחזיר את זה למצב הקודם?
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני משתמש בכרטיס קול onboard realtek AC'97 כרגע, וכשאני מנסה לשמוע בווינאמפ קובץ midi,אני מקבל את ההודעה הבאה בדקתי בהגדרות של הכרטיס קול, ובכרטיסיית ה Audio למטה ב"midi music playback" מסומן לי "כלום" (התא ריק) וכשאני פותח אותו יש לי שם Microsoft GS Wavetable SW Synth ונגיד ואני בוחר אותו, ומאשר ופותח מחדש את ההגדרות הוא נעלם וחוזרת הבחירה של ה"כלום". ניסיתי כמה וכמה פעמים להתקין מחדש את הכרטיס קול ואת הדרייברים שלו ושום דבר לא עוזר - אותה ההודעה כל פעם.
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
מערכת הפעלה winxp pro לאתר צריבת דיסק איחתלתי את המחשב מתדש נכנסתי ל-my computer ושם מופיע רק הדיסק הקשיח וה cd והצורב לא מופיעים בbios ה-cd והצורב מופיעים וכן בsystem הם מופיעים עשיתי ריסטור ליום קודם וזה לא עזר האם יש פיתרון או לפרמט מחדש תודה עריכת המודר: כותרת+תיאור.
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
היי יש לי WIN7 64bit ultimate אני רואה ב windows task manager Physical Memory(MB) Total: 4094 Cached: 2896 Available: 2860 Free: 7 למה זה רושם שזמין לי רק 2860? אם יש לי 4096 ? אשמח לעזרה תודה
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מנסה להתקין את העדכון של העברית בWIN 7 ואחרי שמתבצע אתחול למחשב (לפני הלוגין לווינדוס) אני מקבל הודעה שמתבצעים שינויים בתצורה או משהו כזה... ואחרי כמה דקות כתוב שקרתה שגיאה ומצב משוחזר לקדמותו...(ניסיתי את זה פעמיים) למישהו יש מושג למה זה קורה?יש מקום כל שהוא במחשב שיש בו לוג של הדבר הזה? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני ניכנס להחתל הפעלה....ולוחץ....gpedit.msc הוא רושם לי הודעת שגיאה "לא ניתן לאתר...." תהליך זה קיים אני בטוח וגם השם שלו נכון...אז אין לי מושג מה הבעיה מישהו יכול לעזור לי....?
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
-
בזמן האחרון המחשב מודיע לי הרבה פעמים על זיכרון וירטואלי נמוך. זה קורה לרוב שאני משתמש בתוכנות כבדות כמו פוטושופ ופלאש. רציתי לשאול האם כדי לי להגיד את הזיכרון הוירטואלי? :s05: עריכה: שחכתי לציין שזה קורה הרוב לאחר שהוצאתי את הHDD (הארד דיסק) השני שלי, אחרי שהחזרתי אותו הבעיה ממשיכה..
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני בא להדליק תמחשב שלי עכשיו (אני רושם מהמחשב של אחותי) .. הוא מתחיל לעלות ואז אחרי שהוא עובר תסמל של הBIOS הוא ניתקע כזה מסך שחור ובצד יש כזה דבר מהבהב .. שאלתי איזה מישהו שאבא שלי מכיר אמר לי שזה כנראה בעייה בווינדוס ולנסות להיכנס לSAFE MOD ולעשות שחזור מערכת אבל אי אפשר אני לוחץ F8 שהמחשב מתחיל לעלות ואז הוא מתחיל כזה לצפצף כמו משוגע :s07: מה לעשות?? (עריכה גם הBIUS לא עולה תודה מראש לעוזרים עריכה:[b] לוח אם מת כנראה
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש לי דיסק של 160 גיגה שחולק ל 2*80 גיגה NTFS העניין הוא שאחד 80 גיגה ואחד 70 לאן נעלמו 10 גיגה.הכונן עצמו כובה למצב של סיסטם ריסטור אין עליו שום קובץ מערכת פעיל או pagefile איך אנימחזיר את ה 10 גיגה??? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
למה הXP לוקח לי הרבה זיכרון explorer = 38..220 RAM iexplorer = 52.320 RAM כל השאר תקין אבל המחשב עובד ב 384 RAM קבוע. הורדתי את כל הדברים בMSCONFIG ניקיתי תולעים סוסים וכו מעוד אפשר ? AMD 3000 + 64 bit 512 RAM gforce 6600 gt 256 hardisk 160
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש לי המון פלייבקים ואני רוצה לסדר אותם לפי קבוצת אותיות כל מה שמתחיל ב A יהיה תחת A כל מה ש ב B תחת בי וככה הלאה.. הבעיה שוינדוס 7 שם אותם תחת קבוצות גדולות יותר כמו למשל מ A עד G כל הקבצים באות הזו יהיו שם. ואני רוצה חלוקה קטנה יותר איך אני משנה את זה?
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
אוקי, אני כותב את ההודעה הנ"ל ביאוש כבד אחרי שמשעה 7 בערב עד 4 בלילה אתמול ניסיתי לתקן את הבעיה אך בלי כל התקדמות, אני מקווה שאחד משופעי הידע שפה יצליח לעזור לי כי המידע שנמצא במחשב חשוב לי כמעט כמו פרטי כרטיס האשראי שלי. אז ככה אתמול התקנתי את Vista Transformation Pack 4 (התקנתי גם IE7 אבל לא נראה לי שזה קשור.) התקנתי במצב בטוח והכל היה מצויין... עכשיו נכנסתי למשתמש שלי אחרי ההתקנה במצב רגיל והכל פעל לי כמו שצריך...סתם ראיתי את "יופייה העילאי" של מערכת ההפעלה החדשה ולפתע בוםםםםםם explorer.exe נתקל בבעיה ועליו להסגר, אנו מצטערים על אי הנוחות. מרגע זה ידעתי שזה הולך להיות לילה ארוךך ארוך ומיגע.. אגב אולי זה מידע חיוני : AppName: explorer.exe AppVer: 6.0.2900.2180 ModNa…
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-