Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
האם למע' החדשה של XP 63bit יש SP2 ? האם ה SP2 הרגיל מתאים גם לגירסה זאת ?
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
i dont know why but my ability to write in hebrew has vanished i removed some things and changed some settings on Control Panel\Administrative Tools and now i dont have that little English/hebrew switch icon on the taskbar could someone link me to the download that i need so i could re install hebrew i dont want hebrew as the GUI i have all the menus in english i just want the ability to write in hebrew on forums and such toda
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני חובב משחקים קלאסים ואני לא מצליח להפעיל אותם זה עולה ותוך שנייה יוצא, אם משחק עלה כבר אז הוא נתקע תוך שנייה אני יודע שיש בעיה עם תמיכה בדוס בווינדוס אקס פי אבל פעם זה עבד לי אז כנראה שיש משהו לעשות לא? :-\
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
למה תמיד שאני מפעיל את המחשב האינטרנט אקספלורר נפתח...?
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני הולך לפתוח משרד ויהיה בו מחשב אחד. בהנחה שאנ ירוצה מערכת הפעלה של חלונות XP איזה רישיון אני צריך? רק לקנות בחנות כרגיל ולהתקין על המחשב? יש תשלום מיוחד?
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש לי בעיה שהיתה לי מאז שאני זוכר את עצמי משתמש ב XP. הבעיה היא הקפאה להערכתי בת חצי שניה של תוכניות ברקע, כאשר אני ממזער חלונות. נשמע קצת מוזר אה.., אני ינסה לסגנן את זה אחרת, לדוגמא אני רואה סרט על צג המחשב בחלון קטן, אם באותו זמן אני ימזער כל חלון, סתם של איזו ספריה, הסרט שברקע יקפא לחצי שניה , אותו דבר קורה גם לדוגמא ב Spectrum של Winamp. כשאני שומע מוזיקה ובו בזמן ממזער חלון, התצוגה של של Winamp ( Spectrum) יקפא לחצי שניה. זה מאוד מפריע כשבטלויזיה רואים סרט ובמחשב עושים דברים אחרים (הסרט כל הזמן קופץ). הרבה זמן אני מנסה למצוא פתרון לבעיה..מה שבטוח שזה זה לא קודקים לא הכרטיס מסך ולא קשור ל "Priority" של התוכניות כי זה קורה גם ב RealTime. (אני בסך הכל רוצה לראות סרט…
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
במחשב חדש עם לוח asus mx/1333 לאחר התקנת xp במאפייני תצוגה אין לשונית שומר מסך ??
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אז, נפתרים מההודעה המוזרה הזאת ? ד"א , הקובץ לא פגום כי הוא רץ כבר על מחשב אחר בהצלחה אין בו ווירוסים, מזיקים, תולעות או בעיות אחרות, המשתמש שמריץ את הקובץ ומקבל את ההודעה הוא ADMIN המערכת היא WINXP SP2 עם כל העדכונים [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 816 צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי בתופעה מאוד רצינית שהורסת את ההנאה מהמחשב. אחרי הפעלת המחשב והעלאת מערכת ההפעלה WINDOWS XP PRO המחשב ממש קופא להמון זמן, וכשאני בודק את המשימות שרצות במערכת יש כמה משימות של svchost.exe ואחד מהם הוא זה שתוקע את המחשב וגורם לעומס על המעבד, ומהרגע שאני סוגר אותו המחשב רץ כרגיל. הקובץ הזה לדעתי הוא לא וירוס כי כשהרצתי סריקה במחשב יש לי רק קובץ אחד כזה בדיוק, והוא נמצא בתייקיית הווינדווס ב SYSTEM32. מה אפשר לעשות, איך אני מטפל בבעיה? אני סומך על הדעה המקצועית שלכם, תודה רבה לכל העונים והעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום מותקן אצלי java sun ועדיין בהרבה מאוד מקרים שאני מנסה להריץ javascript שומדבר לא עולה לי. יש למישהו פיתרון בשבילי?? תודה!
-
- 8 תגובות
- 816 צפיות
-
-
היי בעבר פתחיתי תרד על מחשב נייד שקיבלתי מבית (http://support.gateway.com/s/Mobile/2007/Oasis/1014360R/1014360Rnv.shtml)gateway אני לא מרוצה הויסטה שקבלתי איתו וזה מציק לי ואני רוצה לחזור לXP את איך שאני מרי. את ההתקנה הוא אומר לי שהוא לא מאתר כונן קשיח ומחייב אותי לסגור תהתקנה
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני לא בטוח אבל אני חושב שהוא קשור לנורטון אינטרנט סקיוריטי. שמתי לב כשהמחשב עולה הוא צורך המון זיכרון וככל שהזמן עובר הוא צורך הרבה פחות. אני מדבר איתכם ברמה של צריכה כמו אימיול לאחר 10 דקות של הפעלה, בסביבות ה-56K. אחרי כמה זמן הצריכה יורדת ל- 8-10K. לפני שהסרתי את חבילת האבטחה של הנורטון, לא הייתה לי אפשרות לסגור את התהליך הזה, ועכשיו אחרי שהסרתי את נורטון, אני מצליח לסגור את התהליך הזה וזה לא משפיע לי על כלום. יש לכם מושג מה זה באמת? איך אני מעיף את זה שזה לא יעלה לי תמיד בהתחלה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אולי היה על זה כבר דיון אבל רציתי לשמוע את דעתכם איזה ווינדוס טוב יותר למשחקים ויסטה או XP PRO? אני רק יודע שוויסטה יותר כבד
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
הם מופיעים בDEVICE MANAGER אבל עם סימון צהוב ובחלון כתתוב Windows successfully loaded the device driver for this hardware but cannot find the hardware device מה יכולה להיות הבעיה? הם זוהו לפני כמה דקות
-
- 8 תגובות
- 816 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל תוכניות DOS תחת WIN2K SP3 המעבד מתחיל לרוץ על 100% , למשהו יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אלוהה, לפני ימים מספר קרתה למחשב שלי איזו "תאונה" והוא החליט לעלות את עצמו בקונפיגרציה חדשה כמעט לחלוטין ללא סיבה ברורה במיוחד. תחילה חשבתי שה"יוזר" הקודם שלי נמחק ואיתו גם הקבצים, אך כנראה שזה לא המצב. בתוך תיקיית Documents and Settings יש לי תיקייה בשם Judas(המכילה את קבצי היוזר הקודם) אך ישנה גם עוד תיקייה בשם Judas.JUDASPC.000 והיא היא, התיקייה של היוזר הנוכחי. שאלתי היא - האם וכיצד אני יכול לחזור ליוזר של "Judas"? תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
כשאני נכנס לפה, אני רואה רק את הקאטאליסט 2.4, למרות שזה כבר עודכן ל2.5. כמו כן, בתגובה של אורי עם התמונות פה, זה רושם לי שניסיתי לצפות בתמונות על FIRINGSQUAD, ואם אני רוצה לראות אותן אני צריך להיכנס לאתר, למרות שכולם רואים אותן בדיון! מה הבעיה? ולא, אין לי כוח להתקין נטסקייפ.
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש התקנתי ווינדוס אקספי פעם ראשונה הכל עבד סבבה אבל רציתי לפצל את הכוננים אז הכנסתי את הדיסק של הווינדוס לכונן והוא לא קרה אותו אז והוא נכנס לXP עכשיו נכנסתי לBOT של המחשב זה שלוחצים על הנקודה במקלדת וביטלתי תדיסק קשיח שלא יעבוד יאעני שהוא יקרה רק מהכונן סבבה הצליח לי נכנס להתקנה זה מסיים להתקין כאילו תמסך הכחול זה לא מסיים את ההמשך הכי זה עושה ריסט באמצע וההתקנה צריכה להמשיך והיא לא ממשיכה זה מתקין את הכל מהתחלה ואני מחזיר את זה שזה יקרה מהדיסק קשיח ויש לי מסך שחור לא קורה כלום מה עושיםם ??????
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
היי היום סיימתי להוריד סרט, אחרי שאי מנסה לפתוח את התיקייה שבא הוא נמצא, ישר המחשב הותן שגיאה שאיכשהו קשורה ב explorer.exe... על הבעיה הזאת אפשר להיתגבר(פשוט לא לוחצים "אישור") אבל כאשר אני מנסה לפתוח את הסרט זה נותן שגיאה בנגן... ניסיתי את winamp\media player\vlc\mv2player אבל בכולם יש אותה בעיה!!!! אני כבר לא יודע מה לעשות אם יש דרך להציל את הסרט...אז בבקשה תרשמו אותה.! תודה מראש install
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש לי לפטופ עם SATA HD ואני לא מצליח להתקין אותו... קראתי שאני צריך להתקין דרייברים ל-SATA והשאלה שלי היא האם יש GENERIC DRIVERS ל-SATA?
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
הודה למי שידריך אותי כיצד אני מגדיל את גודל הפונט בווידדוס ככה שהכתב יהיה יותר גדול בתפריטים כמו { קובץ, מעודפים ,כלים ,עזרה ,וכו} תודה רבה למי שידריך אותי ...!
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
למה תמיד שאני מנסה לעשות "שחזור מערכת" תמיד זה לא מצליח,לא משנה באיזה מחשב הוא מתחיל כביכול לשחזר מפעיל מחדש את הווינדוס ואז נותן הודעת שגיאה שלא היה ניתן לשחזר ניסיתי במלא תאריכים,אפילו בתאריך של התקנת מדיה פליאר 11 ששם הוא יוצר יום שחזור למה זה לא מצליח אף פעם?
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב בכל פעם שאני מפעיל את המחשב כשהוא נכנס למערכת ההפעלה המסך נכבה לשניה או 2 ואז נדלק לפעמים נכבה ולא נדלק ביכלל.... בעיה שניה המחשב לפעמים סובלי מאיטיות למשל לוקח לו לפעמים בערך 2 דקות עד שהMP3 מופעל! סרקתי את האנטי וירוס יש לי PANDA לא מצא כלום.... וגם יש פקודה בCMD שיכולה לבדוק מה מצבא הארדיסק ושחכתי אותה אשמח אם משהו גם יגיד לי את זה (-:
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
מיקודם המודם היה אצל אחי במחשב אבל מיכיוון שאני גולש יותר ממנו ולא מכבה את המחשב העברתי את המודם אלי,ופיתאום המחשב מקרטע בצורה נוראית,Task Meneger לא נידלק ICQ,ו Intarnet explorer ניתקעים,במישחקים המחשב מקרטע ב 800X600 כשמיקודם היתי משחק על הרזולוציה 1280X1024 הכול דלוק (AA-AF), ואני מקבל כאלה הודעות מקספרסקי: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
שלום וברכה, אני לא יודע איך זה קרה אבל כשהדלקתי את המחשב, הוא לא הסכים להיכנס לשולחן העבודה הרגיל שלי, אלא הוא כל הזמן נכנס רק לשולחן עבודה שהוא קורא לו "פרופיל זמני" (כאילו פתחתי פרופיל חדש). איך אני מחזיר את המצב לקדמותו? ז"א שהוא ייכנס לשולחן העבודה הרגיל שהיה לי תמיד עם כל ההגדרות הישנות? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-