Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל חברי הפורום משום מה לאחרונה אני לא מצליח להיכנס למצב שינה בווינדוס 7 כל פעם שהייתי נכנס למצב שינה הוא היה כאילו מכבה את המחשב, מאווררים הארדיסקים הכל, וכאשר אני מזיז את העכבר הוא מתעורר במצב האחרון שהשארתי אותו משום מה עכשיו שאני מנסה להיכנס למצב שינה הוא עושה לי סוג של "lock" וכלום לא נכבה.. שיחקתי בהגדרות של המצבי שינה, שמתי את הכל על default, סגרתי את כל היישומים ששיכים למשתמש שלי ממנהל המשימות (שאם יהיה מצב שאיזה תוכנה מפריעה לו להירדם) ואין כלום לא משנה.. יש למישהו רעיונות לפתרון הבעיה.? תודה לכולם וחג שמח.
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום גברים, יש לי 512 מ"ב ראם. אני יודע, שכאשר זה נגמר, משתמש המחשב בזכרון מהדיסק הקשיח כזיכרון זמני. במחשבי 2 כוננים קשיחים, אחד עליו מותקנים חלונות והשני לאכסון. רציתי לדעת האם אפשר איכשהו לגרום למחשב להשתמש גם בזיכרון של הכונן השני (בחלק קטן ממנו) כזיכרון זמני. גודלו 750 ג"ב. בתודה, רועי.
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי דיסק של 160 גיגה שחולק ל 2*80 גיגה NTFS העניין הוא שאחד 80 גיגה ואחד 70 לאן נעלמו 10 גיגה.הכונן עצמו כובה למצב של סיסטם ריסטור אין עליו שום קובץ מערכת פעיל או pagefile איך אנימחזיר את ה 10 גיגה??? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני מתכונן בימים הקרובים להזמין מחשב עם מפרט שבהחלט תומך בשמחה ב VISTA64 . יהיה לו 8GB זיכרון ומעבד Q6600 .. בקיצור אין בעיות לתמוך בויסטה..... הדילמה היחידה שלי היא אם לוותר על 64 ביט (ללכת על 4GB ) כי אומרים לי בהרבה מקומות שיכולות להיווצר בעיות עם כל מיני תוכנות ישנות יותר, אני צריך 70 אחוז לעריכה גרפית אבל גם ללימודים - MATLAB וכו'...... באמת יש בעיה של תוכנות? האם כדאי להתקין את המערכת הישנה שלי של XP במקביל על כונן נוסף? איך תתחלק העבודה? כלומר לשים את כל התוכנות של הXP על הכונן הנפרד? תודה רבה.... אנשים כאן מדהימים ועוזרים כל כך
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
כיצד ניתן להפעיל משחק דוס ישן יחסית (ריימן 1) תחת חלונות 2000 או XP?
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
-
מישהו יודע איך אני יכול להראות בוינדוס כמו בלינוקס את הטמפ של המעבד?
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי XP Pro וכאשר ואני פותח קובץ txt חדש (לדוגמה), העברית הופכת לג'יבריש לאחר השמירה. אודה מאוד אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
-
לאחרונה שמתי לב ש-utorrent מאט מאוד את המחשב. הורדתי את process explorer (תוכנה מעולה אגב) וראיתי שה-utorrent תופס 15-20 אחוז מה-CPU וה-Deferred Procedure Calls (DPC) תופסים גם 20-30 אחוז CPU. זה מאוד לא נורמלי, בד"כ לא מרגישים את ה-utorrent.. כנראה שזה קשור לחיבור רשת/אינטרנט עצמו אבל לא הצלחתי לגלות מה הסיבה. חיפשתי בגוגל וקיבלתי תוצאות שאמרו לחקור את הקרנל. אני לא ממש מבין בזה. האם מישהו נתקל בתופעה? מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי בעיה במשחב ואני אל מצליח לאתר אותה שבגללה הוא עושה ריסטרטים פתאומייים ואפשר בהגדרות לעשות שבעת קריסת המערכת ישמר קובץ שמכתוב בו מה מקור הבעיה ואני אל יודע איפה הוא שנמר.... תדוה רבה מראש, ניר.
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
the way the win logs on had changed , and i wanna fix it to the default way (FAST USER SWITCHING). I don't really know why , but when i try to bring it back it tells me "you must uninstall Client Services for Netware". does anybody know wtf should i do ? i just want the normal logon. (")(O_o)(")
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
יש לי בעיה כשWINDOWS עולה הוא לא מרא לי את שולחן העבודה לא אייקונים לא את הפס למטה של ההתחל כלום לא מראה חוץ מראה וזה לא תקוע כי הTASK MANGER פועל ואני יכול דרכו להיכנס לתוכנות ותיקיות.... תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
איך אני עושה שהוא יהיה שעון של 24 שעות? כי עכשיו יש לי עד 12 עם AM ו-PM, ואני רוצה עד 24. תודה.
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום, הבעיה היא כזאת: קניתי דיסק סיגייט עליו רציתי להתקין מחדש את ה XP שהיה לי. אז לאחר התקנת הSP1, וה SP2 , וכל האופדייטים והדרייבים והשאר (ארוך ומייגע), גיליתי שהחל משלב מסוים (אחרי עידכון SP3) אין באפשרותי להתקין הרבה דברים במחשב (טעות NSIS או משהו), וזה כולל את העידכונים עצמם. שום דבר לא עזר, אז החלטתי לנסות להשיג העתק XP בטורנט... מצאתי אחד יפה ולכאורה נקי והתקנתי אותו, ופועל יפה מאוד. השאלה שלי היא האם אני יכול להשתמש במפתח של הXP המקורי בשביל ההעתק של הוינדוווס ה"פיראטי" שהתקנתי? שאלה נוספת, שנוגעת גם לנושאי תוכנה: ההעתק הפיראטי הגיע עם ה ANTIWPA גירסה 3.4.6, כפי שנאמר ברשימת האלמנטים שהוספו למערכת, וההעתק פועל עם אפשרות לעידכונים ללא שום צורך באקטיבאציה. עכשיו הת…
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
יש את MSCONFIG אם אני מוריד משם את כל V והמחשב עולה וכותב לי הודעה ישר אחרי ההתחברות שצריך לאמת את הווינדוס, איך אני מסדר את זה? לא זוכר איזה V הורדתי ויש מיליון אופציות שיחזור מערכת ממצב בטוח לא עובד
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
כנראה שבטעות נמחקה פקודה של הרג'יסטרי בשם regcreatekeyex ובגלל זה יש לי הודעת שגיאה בהתקנות של תוכנות כי אין אפשרות לרשום אותן ברג'יסטרי אני הייתי צריך למחוק משהו ידנית מהרג'יסטרי וכנראה שמחקתי משהו שקשור לזה וזה למה זה נדפק אז איך אני משחזר את regcreatekeyex איך אני פותר את זה בקיצור? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין ווינדוס 7 על הרדיסק חיצוני ועכשיו אני רוצה לדעת אים זה לא יפגע בקבצים שיש על ההרדיסק החיצוני??
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היום התקנתי WINDOWS XP על המחשב, הכל היה טוב ויפה עד שהחלטתי להכניס דיסק של WINDOWS XP ולנסות לשדרג את ה WINDOWS (עד עכשיו אני לא מבין למה), ההתקנה התחילה לעבוד ביצעה אתחול למחשב והגיע למצב שיש מסך שחור ולמטה יש קו שמתמלא לפני שההתקנה עצמה מתחילה אז לפני שהקו מתמלא עד הסוף הוא נתקע ולא זז, חיכיתי כמה זמן שום דבר לא קרה אז עשיתי אתחול למחשב ומאותו רגע אחרי שהמחשב מזהה את כל הדיסקים קשיחים וכוננים מופיע לי חלון בחירה בין WINDOWS XP ל WINDOWS XP SETUP אם אני לא בוחר שום דבר אז הוא נכנס ל WINDOWS XP SETUP ושוב מסך שחור עם קו מתמלא למטה שנתקע לקראת הסוף. אז השאלה היא איך לבטל את המסך בחירה הזה ושהמחשב יכנס ישר ל WINDOWS XP ולא יעשה בעיות?
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
אני רוצה לשמור אתר שלם, ז"א כולל הקישורים לעמודים הבאים, כך שאני אוכל להשתמש בו גם כשאני לא מחובר לאינטרנט. מישהו יודע אם זה אפשרי? אם כן-איך?
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
כשאני מפעיל defragment על קונן c מופיע לי ההודעה הבאה : disk defragmenter has detected that chkdsk scheduled to run on the volume:(c .please run chkdsk /f אשמח לשמוע מה אפשר לעשות בכדי שאפשר יהיה להפעיל - defragment תודה
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
למה ההודעה הזו מופיע לעיתים כאשר אני פותח חלון? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היי היום תחתי את המחשב (כרגיל) והווינדוס XP התחיל לעלות ופתאום מופיע לי מסך כחול אבל לא הכחול המוכר אלה זה שכאילו הוא מריץ אץ הבדיקת דיסק לפני אבל רשום למעלה autcheck progrm not found - skeeping autchek ואז מופיע למאית השניה מסך כחול והמחשב עושה ריסטרט :\ ניסיתי לעשות ריפר לווינדוס אבל ההתקנה לא נותנת לי אופצייה ללחות על R בשום חלק רק להתקין שוב. איך עושים ריפר? אולי יש דרך אחרת? בנתיים התקנתי עוד ווינדוס בכונן D (איפה שאין ווינדוס) ועשיתי בדיקת שגיאות ל C איפה שהווינדוס המקורי נימצא אבל זה גם לא עזר.. בבקשה עזרה =\ תודה לעונים אחרי החפירה הזאת
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
כרטיס קול מובנה, High Definition ALC883. בהתקנה Vista הוא לא זוהה והייתי צריך להתקין Audio Controller עדכני של Realtek כדי שיהיה לי סאונד. לא הייתי עושה מזה כזה ענין, הבעיה שלחבר שלי שיש לו בדיוק אותו לוח אם כמו שלי ה Vista כן זיהה. לעוד מישהו היו בעיות בסגנון?
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-