Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
השתנו לי אייקונים של הסל מיחזור ושל הכוננים הקשיחים..אין אף ווירוס במחשב ובגדרות של שינויי האייקון של סל המיחזור הוא מופיע כדיפולט....מה לעשות? תודה...
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
היי לכולם יש לחברה של בני ווינדוס 98, אני מנסה להתקין אצלה את המצלמה הדיגיטלית שלי הישנה(תקינה, עבדה אצלי ב-98),ולא מצליח כיצד זה יתכן, יציאות ה-usb תקינות,ועובדה שמחובר מודם האינטרנט לאח מהן, מה יכול להיות חסר שם, בכדי שאני אצליח להתקין את המצלמה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר שלי קיבל צורב חדש ואחרי החיבור של הצורב כל אותיות הכוננים התנו זאת אומרת כונן D שהיה כונן רגיל הפך להיות כונן ה-CD וכונן ה-E שלו שגם היה כונן רגיל הפך לכונן הצורב והשאלה שלי היא איך אפשר דרך ה-WIN להחזיר את D ו E שיהיה כוננים רגילים זאת אומרת פשוט לשנות את אות הכונן דרך ה-WIN אני זוכר שאני עשיתי את זה פעם אבל שחכתי איך... מדובר ב-WIN XP PRO תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
בגלל מחסור במקום, הורדתי את הPAGING FILE ועכשיוו הכל רץ חלק יותר ויש לי יותר מקום פנוי!! המגרעה היחידה היא שכאשר אני מוריד קבצים של יותר מ20 מגה כאשר הוא מסיים אני רואה אותו מעתיק אותם והם לא ישר מופיעים. בקיצור, PAGING FILE סתם הורס את המחשב :devilfork: יאיר.
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
תודה רבה רבה רבה לכל העוזר
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שלום! 8) לפני כשבוע קיבלתי הארד דיסק חדש של 80 ג'יגה שאני מאוד מרוצה ממנו, התקנתי עליו windows xp pro ואת כל הדרייברים והכל עובד חלק וטוב! 8) חוץ מדבר אחד במקומות מסויימים אני לא רואה עברית אלא ג'בריש, למשל את כל הפורום הזה אני רואה בעברית כמו שצריך, אבל את השירים בעברית למשל ברשימה של הwinamp אני רואה בג'בריש! למרות שבמחשב הישן ראו עברית טוב! :-[ עוד דוגמה היא האנשים באיי סי קיו שהשם שלהם בעברית, אני רואה סימני שאלה במקום! כל שאר הדברים פועלים נפלא.. וכפי שאתם רואים אני גם כותב עברית בסדר... יש למישהו רעיון? ???
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
-
שלום לכם יש לי בעיה קטנה כשאני מכניס דיסק של מישחק או כל דיסק שאמור להיפתח אוטומטית דרך האוטו-ראן הוא לא ניפתח אני צריך להיכנס אליו ולהפעיל את האוטו ראן ידני גם אין לי אפשרות לילחוץ קליק ימני על הכונן ולילחוץ שם על "הפעל אוטומטית" בנוסף אם אני מכניס דיסק של ניד פור ספיד לדוגמה ,יש איקון של המישחק בימקום הכונן כשאני מוציא את הדיסק האיקון נישאר ואפילו שאני מכניס דיסק אחר עדיין האיקון הקודם נישאר עד שאני מפעיל מחדש את המחשב איך אני פותר את הבעיה הזו??
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
הי, לאחרונה התקנתי תוכנה וההתקנה נפסקה לי באמצע בגלל נפילת חשמל. לא היה לי צורך בתוכנה לכן מחקתי את ההתקנה שלה מהמחשב. לאחרונה ראיתי כי ב Add remove programs קיים ערך (שדה) עבור בתוכנה הנ"ל. אני מעוניין למחוק את הערך הנ"ל מה- Add remove programs. כיצד ניתן לעושות זאת?
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
יש לי אר דיסק של 38 GB איך אחרי פירמוט יש לי 18 GB למה? בהתחלה הייה לי 2 כוננים שבכול כונן בערך 18 GB בטעות מחקתי אחד ועכשיו שהתקנתי את הווינדוס והכול ראיתי שייש לי רק 18 GB למה?? איך אני מסדר את זה :-\
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט איזה ווינדוס הכי טוב... אני צריך המלצות בבקשה: WINDOWS XP HOME HEBREW WINDOWS XP HOME ENGLISH WINOWS XP PRO HEB WINDOWS XP PRO ENG WINDOWS XP PRO SP1 WINDOWS XP PRO SP2 WINDOWS XP 2004 BILL GATES EDITION איזה הכי כדאי ולמה
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
היי, חבר שלי קנה מחשב נייד עם וויסטה הום פרמיום. כל פעם שהוא מדליק את המחשב מופיע CHKDSK... (בדיקת שגיאות בהארדיסק..) מה יש לעשות בנידון? תודה.
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שלום, אני מתקין מערכת הפעלה windows XP על מחשב חדש. בשלב הpartitions הופיעה לי מחיצה קיימת: <C: partition1 <FREEDOS>[FAT32] 81925MB <81524MB FREE בסך הכל יש לי 476938MB. יצרתי מחיצה חדשה: [<F: partition2 [New<Raw <395004MB <395004MB FREE הומלץ לי ע"י טכנאי החנות לבחור בpartition1 להתקנת המערכת וב NTFS file system (quick, אך במסך הבא ההתקנה אומרת שהקבצים הקיימים כבר על המיחצה (400MB) יעלמו. האם אני צריך ליצור מחיצה חדשה להתקנת המערכת? בתודה, XxehsomxX
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
איך אני עושה שהקבצים שלי יהיו איישים ולא נתניים לקריאה על ידי משתמשים אחרים במחשב? Windows Vista U SP2
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
רקע:טוב המחשב בבית אכל וירוס כלשהו וזה פגע בו (קריסה של האקספלורר, שגיאות מוזרות בSVCHOST, אי אפשר לגלוש באינטרנט בצורה נורמאלית. קיים חשש לפגיעה בקבצי הAUTORUN. כמו כן הוירוס הזה הדביק לי בהצלחה את הDOK (הנוד של המחשב נייד זיהה בעיה בAUTORUN שלו) הרצה של NOD טוענת שהיא ניקתה את כל הוירוסים, ואם סורקים שוב אז הכל בסדר, אבל עדיין הבעיות נוצרות, שחזור מערכת ושטיות רגילות לא עובד, והמחשב כבר איזה 2-3 שנים בלי פרמוט אז הגיע הזמן בתלכס: יש לי C וD. נניח ששניהם נגועים בוירוס. אני נכנס למצב בטוח, מעביר את כל הקבצים החשובים לC. מפרמט את D בתוך המצב בטוח (או שעדיף דרך הדיסק של הוינדוס?). מעביר את כל הקבצים החשובים לD, שוב הכל במצב בטוח. ואז מפרמט את C. ככה הוירוס לא יגיע ל…
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
היי, מאז ומתמיד הקיצור שלי לשנות שפה היה Alt+Shift , משום מה זה לא עובד עכשיו.... נכנסתי Text Services and Input Languages בContorl Panel ואני רואה שהאפשרות להלחליף שפות עם הקיצור Alt+Shift אכן מסומן אך לא עובד. בנתיים הגדרתי קיצור אחר אבל הוא מציק ולא נוח. מישהו יודע למה הקיצור לא עובד?
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום משום מה לאחרונה אני לא מצליח להיכנס למצב שינה בווינדוס 7 כל פעם שהייתי נכנס למצב שינה הוא היה כאילו מכבה את המחשב, מאווררים הארדיסקים הכל, וכאשר אני מזיז את העכבר הוא מתעורר במצב האחרון שהשארתי אותו משום מה עכשיו שאני מנסה להיכנס למצב שינה הוא עושה לי סוג של "lock" וכלום לא נכבה.. שיחקתי בהגדרות של המצבי שינה, שמתי את הכל על default, סגרתי את כל היישומים ששיכים למשתמש שלי ממנהל המשימות (שאם יהיה מצב שאיזה תוכנה מפריעה לו להירדם) ואין כלום לא משנה.. יש למישהו רעיונות לפתרון הבעיה.? תודה לכולם וחג שמח.
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני כל פעם שאני משאיר את המחשב להורדה של איזה כמה שעות טובות אחראי שעה הוא נכנס למצב שינה לבד ועכשיו אני צריך עזרה איך להוריד את זה אני לא רוצה שהוא כל פעם ישן שאני לא פעיל על המחשב תעזרו לי בבקשה ! .
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שלום חברים, התקנתי windows xp pro sp2 ולאחר ההתקנה היה רשום שזה ל-30 יום, לאחר 30 יום היה כתוב לי : this copy of windows must be activeted with microsoft before you can log on do you want to active windows now ? לחצתי כן ועכשיו כל פעם זה רושם לי : windows is already activeted, please press ok to exit ואז אני לוחץ על ok וזה חוזר למצב הראשון של : this copy of windows must be activeted with microsoft before you can log on do you want to active windows now ? וככה אני תקוע במעגל אין סופי שאין לי מושג איך יוצאים ממנו !!! מה לעשות ? בבקשה תעזרו לי, אני לא יכול לעשות שום דבר במחשב ככה! תודה רבה..
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש התקנתי ווינדוס אקספי פעם ראשונה הכל עבד סבבה אבל רציתי לפצל את הכוננים אז הכנסתי את הדיסק של הווינדוס לכונן והוא לא קרה אותו אז והוא נכנס לXP עכשיו נכנסתי לBOT של המחשב זה שלוחצים על הנקודה במקלדת וביטלתי תדיסק קשיח שלא יעבוד יאעני שהוא יקרה רק מהכונן סבבה הצליח לי נכנס להתקנה זה מסיים להתקין כאילו תמסך הכחול זה לא מסיים את ההמשך הכי זה עושה ריסט באמצע וההתקנה צריכה להמשיך והיא לא ממשיכה זה מתקין את הכל מהתחלה ואני מחזיר את זה שזה יקרה מהדיסק קשיח ויש לי מסך שחור לא קורה כלום מה עושיםם ??????
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
לחבר שלי יש Win XP אך כאשר הוא מנסה להכנס למנהל המשימות (בעזרת CTRL+ALT+DEL) רק כרטסת יישומים מופיעה לו, כלומר לא מופיעים לו שאר הכרטסות (תהליכים,שירותים, ביצועים, עבודה ברשת ומשתמשים). איך מסדרים את זה שכל הכרטסות האלו יחזרו לו ?
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם, שני שאלות לי בנושא הנ"ל: 1. בעזרת ה- GPEDIT, אני מבצע הרשאות וקובע מדיניות של דברים בווינדוס. הבעיה היא, שהיוזר שלי הוא ADMINISTRATOR, וההרשאות שאני קובע חלות גם עליי! איך אני מבטל את זה? אני מעוניין שהדברים וההרשאות שאני נותן יתייחסו רק ליוזרים בעלי הרשאה נמוכה מאדמין. 2. ונניח שאני קובע שאני לא נותן הרשאה לבצע "בטל/הפעל" לכרטיס רשת במחשב שלי. אני רוצה שההרשאה הזאת תחול כן על כל היוזרים (כולל אדמין),פרט ליוזר שלי- שבמקרה הזה הוא גם אדמין... * כשאני אומר אדמין, אני לווא דווקא מתכוון ל- Administrator, אלא לכל יוזר בעל הרשאת Administrator... תודה לכל העונים והעוזרים! אני מקווה אגב, שרשמתי את השאלה שלי בפורום הנכון, פשוט זה הפורום היחידי שמצאתי לנכון שקשור לנושא…
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אהלן כולם קניתי לאחרונה מחשב חדש והתקנתי עליו (כמו שהכותרת אומרת) XP 64 Bit. עד היום השתמשתי בXP Pro רגיל (32) והכל היה טוב. לאחר השימוש בXP נתקלתי במספר בעיות קטנות (אך משגעות), אני מקווה שיהיה לכם סבלנות לקרוא ולראות אולי אתם יכולים להצביע על מקור התקלות. הבעיות להלן: מאז ומעולם נהגתי להשתמש בשלושת תוכנות הכיווץ במקביל (ace, zip & rar), כל אחת שתפתח את הקבצים שלה. וכידוע לאחר שמתקינים תוכנה כזאתי, לאחר לחיצה על לחצן ימני בעכבר מתקבלות מספר אופציות של התוכנה של extract או add. כיום בגירסת 64 (לאחר התקנת התוכנות הנ"ל) לא מופיעה לי שום אופציה שקשורה לאחת התוכנות הללו. אופציה של סריקת אנטי וירוס על קובץ\תקייה גם לא קיימת. (מספר תוכנות מסויימות אחרות כן מופיעות שם). בעיה…
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
amd athlon 64 dual 5200 + 2gb - האם להתקין WIN7 ? או שעדיף XP ? (פורמט בכל מקרה יבוצע :-)
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
היי, קיניתי מחשב נייד של Dell לפני כחודשיים. המחשב מצוייד ב- Windows 7. בכל המצבים שניסיתי המחשב עובד בסדר גמור (גלישה, אופיס, סרטים, הורדה וכו') מלבד כאשר אני מפעיל את ה- Remote Desktop. אני משתמש בו לשם חיבור לשרתים של העבודה. העבודה דרכו היא איטית להחריד, כל הקשה על עכבר או מיקלדת נמשכת כמה שניות עד דקה ולא ניתן לעבוד בצורה כזו. חושב לציין, כי יש ברשותי נייד ישן יותר של lenovo מדגם T61 (המצוייד ב- XP) ומשם החיבור לאותו שרת מרוחק עובד מצויין ומהיר. ניסיתי "לשחק" עם כל הקונפיגורציות של ה- Remote Desktop, להוריד חומת אש (של Windows ושל אנטי וירוס), להפעיל חומת אש - כלום. זה לא שינה למהירות. אודה על כל עצה. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-