עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם. יש לי הארד דיסק שמחולק לשני מחיצות,C ו-D. ב-C מותקן ה-XP. כשהתחלתי להתקין את ויסטה היא שאלה אותי איפה להתקין ובחרתי ב-D אבל אני רואה שיש לי תיקיה של WINDOS גם ב-C (אני לא מתכוון ל-XP שרשום בתור WINDOWS.OLD אלא תיקיה חדשה של WINDOS ששוקלת 7 ג'יגה בנוסף לזאת שיש לי ב-D ששוקלת ג'יגה ומשהו. בעיה שאולי נוצרת מכך היא אחרי שאני מתקין אנוי וירוס AVG שמתאים לויסטה אחרי כמה ריסטים אני מקבל הודעה שיש בעיה עם פתיחת התוכנה והיא לא עולה אוטומטית עם העליה של ה-WINDOS ואותה בעיה חוזרת על עצמה עם האנטי וירוס F-SECURE שגם היא גירסה חינמית שמותאמת לויסטה. עזרתכם בבקשה.

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  2. Started by CrossFire,

שלום רב, רציתי לשאול אם יש אפשרות שהוינדוס יעלה מיד אחרי שהמחשב פועל ולא אני אצטרח ללחוץ על לחצן הפתיחה לשולחן העבודה.....(Kfir) [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 956 צפיות
  3. ואם אפשר גם מה חינמי ומה עובד בכל מקרה (גם אם לא חינמי). תודה.

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  4. Started by yaronzeev1,

היי איזה גרסאות של ויסטה המלאה- סופית לגמרי פרצו?

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  5. Started by yakar,

שלום לחברי הפורום, יצא MUI עברית לויסטה.. הוא שוקל 142 מגה.. ולהלן התרשמותי ותמונות ממנו: אוקיי , נתחיל ממהתחלה.. ההתקנה פשוטה ביותר, אך לוקחת יותר מידי זמן.. על מנת להפעיל את העברית צריך לעשות ניתוק. העברית פעילה בכל הישומים הכלולים בויסטה והכל מיושר מימין לשמאל כמו שצריך.. לפי דעתי הפונט הנבחר הוא לא יפה , אך אולי זה בגלל שאני לא רגיל אליו תמונות: המסך הבסיסי מסך ה"התחל" מסך המחשב מסך המדיה פלאיר מסך האינטרנט אקספלורר 7 מסך המאפיינים+ציון של המחשב אם יש לכם עוד שאלות או שתרצו עוד תמונות מעוד מקומות תפנו אלי כאן ואני יעלה.. יקיר.

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by crazydiamond,

לכל מי שניסה את גרסאות הויסטה שיצאו לאחרונה ואני לא מדבר על הבטא... (ויש להבהיר שאין זה דיון WAREZ אלא דיון על התנסות של אנשים) במה אתם בוחרים בסופו של דבר: בגרסת HOME PREMIUM ,ULTIMATE או בגרסת HOME BASIC?... אחר - להשאר עם XP אני ניסיתי את ה HOME PREMIUM ו ULTIMATE ולא הרגשתי בשום הבדל משמעותי בין שתיהן! לפי דעתי ה HOME PREMIUM מספיקה ל 99% מהמשתמשים הביתיים הרגילים - כך אני מגדיר את עצמי פחות או יותר. מה גם שבמשחקים בינתיים הויסטה לא מככבת בכלל. משחקים לא עולים טוב, נתקעים וכו'. נא תגובתכם.

• 9 תגובות
    • 832 צפיות
  7. Started by cold fire,

אני רוצה להתקין IIS (אני עובד אם קבצי ASP) ניסיתי להתקין אותו אך ללא הצלחה הוא כותב לי שהוא לא מוצא את הקובץ staxmem.dl_ מה יכולה להיות הבעיה...תודה

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  8. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. היכן ממוקמים קבצי הרג'יסטרי במערכת הפעלה חלונות 2000? אני חייב להחליף קובץ מסוים בגרסה יותר ישנה וטובה שלו.

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  9. אם אני לא טועה ניתן להעלות HD חיצוני כמקור boot למחשב... 1. האם ניתן לעבוד עם מ"ה win xp home על מספר מחשבים עם מפרטים שונים (מחשב נייח ונייד)? 2. אם ניתן אז, עם איזה מערכות הפעלה עוד (מסדרות windows) ניתן לעשות זאת? 3. האם צפויות בעיות? 4. האם ניתן לנטרל את זיהוי (התקנה או גישה) לHD שמותקן במחשבים במקור? (שמ"ה החיצונית לא תראה אותו - ואני מעדיף לא דרך לשנות דברים דרך הביוס) עוד שתי שאלות (שאולי כבר לא קשורות למ"ה אבל windows באותו הקשר - אם לא תרצו אני אפתח עליהן נושא חדש בפורום בנושא אחר) 5. פעם שמעתי על בעיות של מהירות ויציבות של שימוש ב HD דרך USB, זה נכון? עד כמה ואיך זה ישפיע על שימוש הנ"ל? 6. איך אני מוודא שה-HD החיצוני שמשמש כמ"ה לBOOT יעבוד על USB2 (הכבל תומך)? …

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  10. מהמעט ששיחקתי עם EFS, נראה שההצפנה מונעת גישה לתוכן של הקבצים, אבל לא מונעת ממשתמשים אחרים לפתוח את התיקיה ולראות את שמות הקבצים עצמם ותת-התיקיות שבה. שינוי הרשאות על התיקיה יכול למנוע גישה אליה, אבל הוא לא פתרון בטוח כי כל משתמש עם הרשאות אדמיניסטרטור יכול לשנות את הרשאות התיקיה. האם EFS יכול לעזור במקרה כזה? אם לא, האם יש חלופות אחרות? תודה!

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  11. Started by uncommon,

1) נעלם לי האיקון של ה-jpg (מופיע אייקון של מסמך לא מזוהה, למרות שמזהה שזה jpg). אבל ב- properties > open with > Cange , לא מצליח לאתר את האייקון. 2) יצרתי לי Toolbar ימני, אבל ממצב Desktop לא מצליח להגיע אליו. ובכלל הרבה פעמים לא מצליח לעשות Maximaize לתוכנה או תיקיה מה-toolbar התחתון (ואז אני נכנס קודם לdesktop ונכנס משם).

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  12. פירמטתי את המחשב לפני כמה שעות ושמתי לב שבמהלך ההתקנות שעשיתי של כל מיני תוכנות שב ADD/REMOVE נוספה תוכנה בשם: "Microsoft User-Mode Driver Framework Feature Pack 1.0" ועכשיו אני שם לב לעוד תוכנה בשם: "Microsoft Compression Client Pack 1.0 for Windows XP" רק לפני שאני מעיף את התוכנות האלה, בשביל מה צריך אותן?

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  13. היי התקנתי עותק של ווינדוס מחדש על מחשב שהיו בו שניים לפני כל אחד בpartion נפרד מחקתי אחד מהpartion והתקנתי שם את הווינדוס אך שהעליתי מחדש נעלם לי התפריט בחירה בין החלונות ורק החדש עולה . איך אני יכול להחזיר את הישן גם? כל עזרה תתקבל בברכה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  14. למחשב... אז כל פעם זה עושה לו ריסט. יש לכם מושג למה?

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  15. Started by eladbu,

שלום לכולם אחרי התקנה של וינדואס קליק ימני על C ולא מופיע כפתור DISK CLEANUP מה יכולה להיות הבעיה??? אני כמובן אדמין במחשב!

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  16. Started by sharonhart,

אחי הביא לי את הדיסק של הוינדוס והוא נשרט לי קצת... כאילו אם אני משווה לדיסקים אחרים שלי שהם יותר סרוטים ועובדים זה לא כ"כ גרוע.. אבלגרירה שלו על הרצפה בטעות... אני דיי מודאג כי הוא מקורי והוא לא שלי בעיקרון... יש מצב שהוא יתן ארור באמצע ההתקנה או בהתחלה שלה? מצטער אם זה לא במקום הנכון ואם השאלה מטומטמת... אני פשוט דיי מודאג.

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  17. Started by Sepsis,

אהלן, אני מחפש אתר שניתן להוריד בו Screen Savers מגניבים (חינמי). מישהו מכיר משהו טוב? (חיפשתי בגוגל ובסטיקי ולא מצאתי משהו מעניין). תודה.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  18. Started by Semyon171,

שלום לכם, התקנתי ווינדווס אקס פי מחדש על כונן C ובכונן די לא נגעתי. עכשיו כשאני מריץ את הווינדווס המחשב מציג רק את כונן C שעליו מותקנת המערכת ולא מציג את כונן D. (בדקתי דרך ההתקנה של הווינדווס הכונן שם מופיע בלי בעיה) מה אפשר לעשות? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  19. Started by Ic3 CuB3,

שלום לכולם !! יש לי מחשב שמותקן עליו ווינדוס XP PRO. אני מעוניין להפוך את הממשק הוויזואלי לעברית. לדוגמא "התחל" במקום "START". אין לי בעיה עם הפונטים והכיתוב בעברית, אני רק מעוניין בתפריטים וויזואלים בעברית. תודה !! :xyxthumbs:

• 8 תגובות
    • 816 צפיות
  20. Started by MOSHEMORAD,

שלום לכם מומחים יקרים......... תראו אני התקנתי את הוינדוס שלי על כונן d עכשיו אני רוצה שזה יתקין לי את כל מה שאני מתקין על כונן c איך אני עושה שזה יהיה לברירת מחדל ולא יצטרך לעשות כל פעם מחדש בתוכנות לשנות את השורה של איפה אני רוצה שזה יתקין..............וגם יש בעיה עם תוכנות שלא נותנות לך לבחור אז ככה שזה עדיף תודה לעוזרים ולכל מי שניסה

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  21. שלום ניסיתי להגדיר תיקייה מסויימת שלא תיפתח לי כתיקיית מוזיקה ועשיתי משהו לא נכון כנראה (בטוח..) עכשיו כל פעם שאני לוחץ דאבל קליק על תיקייה זה פותח לי את הACDSEE כשאני לוחץ עכבר ימני, החלק המודגש (הברירת מחדל לפתיחת התיקייה) הוא Browse with ACDsee אתם יכולים לעזור לי לסדר את זה? ושאלה שנייה אני רוצה לעשות בתיקייה מיון לפי תאריך שהקבצים השתנו ובתיקיות מסויימות אין לי אפשרות כזאת הכי קרוב שיש זה מיון לפי שנה, אבל זה לא ממיין טוב מה צריך לעשות כדי שהמיון ע"פ תאריך יופיע? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by ifs2003,

הבנתי שמיקרוסופט ישראל השיקה את מערכת ההפעלה ואת OFFICE בארץ. מישהו יודע מתי נראה את המוצרים בחנויות ?

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  23. Started by Pentium D,

טוב אז ככה, אתמול ניקיתי את הרג'יסטרי עם התוכנה CCleaner ומשום מה הפעם היא מצאה לי יותר מ-6,000 רג'יסטרי לא נחוצים. אז מחקתי את כולם ומרוב טפשותי לא עשיתי גיבוי. לאחר הניקוי שום תגובה של תוכנה לא פעלה, מלבד כמה תיקיות. חשבתי לגבות את הדברים שלי למחשב של אחי ואז לעשות פירמוט אבל לאחר שכיביתי את המחשב שלי בלילה עכשיו הווינדוס לא עולה בכלל. בבקשה אנ צריך עזרה דחוף, יש לי דברים חשובים במחשב שאיני יכול לוותר עליהם. תודה מראש. נ.ב. אני עכשיו כותב מהמחשב של אח שלי.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.