Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. קניתי מחשב חדש, עם הארד דיסק WD 250GB (דגם WD2500KS). אני מתקין ווינדוס. הבעיה שבשלב שבו אני אמור ליצור PARTITION, ההתקנה כתבה שהוא מזהה שיש לי סה"כ מאה שלושים ומשהו GB, ולא מאתיים ומשהו. ניסיתי כמה פעמים = אותו סיפור. ב-BIOS, לפני ההתקנה, הוא מזהה נכון את הדגם של ההארדדיסק. התקנתי עד הסוף, וכשווינדוס עלה אין שינוי - סה"כ כ-133GB. התקנתי אוורסט, בעמוד הראשי האוורסט מזהה נכון את הדגם של ה-HD, ומציין שם 250GB, אבל בעמוד של התקני האחסון הוא אומר שסה"כ יש לי 133GB . מה לעשות?? ==> עדכון - מצטער, נראה שפרסמתי בפורום הלא נכון. יש פורום לאמעצי אחסון - מעביר לשם
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מותקנות לי 2 מערכות הפעלה על המחשב - וינדוס 7 וויסטה. כשהמחשב עולה קיימת בחירה בין 2 המערכות אבל אם לא בוחרים תוך 20 שניות עולה הוינדוס 7. אני רוצה לשנות את זה ושאם לא בוחרים כלום אז תעלה הויסטה. איך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
הוונידווס מחליט על דעת עצמו לשנות את האייקונים של תקיות מסויומות לתמונות מתוכן. יש דרך להפסיק את זה? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
המון זמן שאני מחפש פיתרון לבעיה המעצבנת הזאת. כאשר אני עובר עם העכבר על קבצים שונים קופץ לי חלון קטן (מכונה לעיתים כ"בלון טיפ") עם נתונים לגבי הקובץ עליו נמצא סמן העכבר באותה העת. הדבר מעצבן במיוחד כאשר עוברים עם סמן העכבר במהירות על רשימת קבצים ארוכה. השאלה הנשאלת היא כמובן איך לעזאזל מבטלים את הדבר המטריד הזה? צירפתי תמונת מסך הממחישה את הדבר. תודה וחג שמח! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. יש לי 2 שאלות. 1)הפאנל של הכרטיס מסך שלי שונה מהפאנלים הישנים והפשוטים שהיו פעם. עכשיו יש לי פאנל כזה. http://i17.tinypic.com/4u0776o.jpg והבעיה [כמו בתמונה] שפשוט לא משנה מה אני לוחץ החלון ריק. אין הגדרות אין כלום? זאת בכלל בעיה או עניין של הגדרת התוכנה? 2)יש אפשרות להחזיר את זה לפאנל כמו הישנים? תודה
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
לא יודע איך בדיוק נוצרה הבעיה הזו אבל אני כבר נתקלתי בה בהרבה מחשבים ותמיד פתרתי את הבעיה על ידי פירמוט מלא של המערכה. נפעם אני לא יכול לפרמטו ואני חייב לתקן את זה , אני אצרף תמונה של מנהל ההתקנים שם תראו בדיוק על מה אני מדבר . כרטיס רשת USB חיצוני עובד רגיל רק החלקים הפנימיים אי אפשר למחוק את הדרייברים או לעדכן אותם או משהו כזה , אני מחובר בחיבור אלחוטי רגיל לחלוטין או כבל רשת רגיל לחולטין Uploaded with ImageShack.us
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם אני מריצה XP HOME על פנטיום 4. 3.00. RAM 0.99 בחודשים האחרונים המחשב עושה יותר ויותר צרות עד כדי שכעת מסיבה כלשהי לא מוכן לעבוד עם המדפסת עושה רושם שהמעבד מאוד מתחמם - שומעים הרבה רעש מהמחשב נראה לי שזה מהאוורור והאקספלורר עושה צרות צרורות http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=296422.0;topicseen נדמה לי שיש עוד צרות, אבל כרגע לא עולות לי בראש ישנה האפשרות לפרמט ולהעלות הכל מחדש אני תוהה אם ניתן לעשות משהו פחות דרסטי לפני זה אם תוכלו לעזור לי זה יהיה מעולה :gorgeous:
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום ! יש לי כרגע Windows Xp, במחשב שני שדרגתי ל - Windows 7 והדבר היחיד שמשגע אותי זה הסרגל של ההתחל למטה.. מחרפן אותי שליד ה"התחל" יש את הקיצורים של כמה תוכנות ואם הן פועלות אז זה פשוט על אותם קיצורים מראה.. בכל מקרה נפטרתי מכל הקיצורים שלא ממש שימושיים עבורי, הדבר היחיד שהשארתי זה הקיצור של ה - Explorer אבל זה כל כך מחרפן אותי שבמקום שהוא יראה את עצמו כהפעלה מהירה צמוד ל"התחל" ובמידה ומפעילים את הדפדפן שזה יראה מעין אייקון אחר ולא על אותו קיצור.. הבנתם אותי ? ישנה דרך לשנות את זה שזה בעצם יהיה בסגנון XP ? כי זה ממש אבל ממש מחרפן אותי.. ומבאס לי את כל המעבר ל - Windows 7. תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
זה התוכן של הקובץ boot.ini שלי: [boot loader] timeout=30 default=C:\="Microsoft Windows 98" [operating systems] C:\="Microsoft Windows 98" multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINNT="Microsoft Windows 2000" /fastdetect האם תוכלו לערוך אותו כך ש windows 98 יהיה הראשון וה- default
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם יש דרך להשתמש בגרסת עידכון שמקבלים דרך משרד החינוך (במידה ואני אמצא דרך לקנות מהם.) בלי ווינדוז חוקי להשתדרג ממנו? (הם מוכרים רק גרסאות שידרוג) כי כרגע כל מה שמותקן לי על המחשב זה ווינדוז 8.1 לא חוקי. שאלה שנייה - אם אני קונה PRODUCTKEY, איפה אפשר להוריד ISO של הווינדוז להתקנה? בצורה חוקית כמובן, כדי להשתמש בקוד. שאלה שלישית - האם PRODUCTKEY מקורי של ווינדוז בעברית לא יעבוד על גרסה באנגלית? זה בכלל אפשרי להתקין 2 ווינדוסים עם אותו ה-PRODUCTKEY? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום איך מתגוננים בפני אנשים שמציצים במחשב שלי? איך מוחקים את ההיסטוריה בלא להשאיר עקבות? בברכה rp555
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד חדש והתקנתי עליו windows xp עכשיו יש לי במחיצה של מערכת ההפעלה קובץ pagefile.sys. כפי שהבנתי זהו קובץ של הזיכרון הוירטואלי. כיון שיש לי2 גיגה ראם אין לי צורך בקובץ כה גדול (גודלו של הקובץ 2 גיגה), לכן נכנסתי להגדרות של המחשב שלי והקטנתי את גודלו. ניסיתי לעשות זאות מספר פעמים ואף לבטל(כמובן שהפעלתי מחדש את המחשב לאחר כול שינוי) אותו אבל הקובץ הספציפי הזה נשאר ולא נעלם (או מוחלף בקובץ בגודל קטן יותר). התאריך שבו נוצר הקובץ נשאר זהה- היום בו התקנתי את מערכת ההפעלה. מה עלי לעשות האם עלי למחוק אותו פשוט או שאיך אני מקטין את גודלו?
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלם לכולם . משום מה יש לי בעיה עם הדיסק הקשיח אחרי שאני מסיים לצרוב קבציים גדוליים ככול הנראה נישארים קבצים זמניים במערכת ואני לא מצליח להסיר אותם . מדובר על כוננים D ו E ההארד דיסק שלי מחולק ל 3 . לא משנה כמה פעמיים אני עושה ניקוי מערכת אחרי סיום של כול צריבה הגודל שנישאר לי קטן עוד ועוד מה עליי לעשות הגעתי למצב שאני רואה שיש לי קבציים בנפח של 7 גיגה מתוך 29 גיגיה אבל המקום הפנוי שישנו הוא רק 1.98 מגה אני נואש עיזרו לי . כרגע הכול גלוי גם קבציים נסתרים . תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
מאז שפירמטתי אותו והתקנתי 98SE WIN בזמן כיבוי אני מקבל את המסך הבא : windows is shuting down אבל הוא תקוע תודה נ.ב יש לי גם כרטיס רשת אם זה קשור ? אבל לפני כן הוא כן היה נכבה
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום רציתי להוסיף עוד כמה ג'יגות לכונן D, אז עשיתי את זה בpartition magic. אחרי שעשיתי ריסטרט והגעתי לשלב 3\5 נראה לי, זה לקח יותר מדי זמן וכיביתי אותו ידנית. כונן D זה הכונן שבו יש את כל המשחקים\סרטים\מוזיקה שלי. אחרי הכיבוי הידני הווינדוס עשה סריקה לכונן C (לפני הכניסה לווינדוס) ולא היה נזק. עכשיו שאני מנסה להפעיל שירים זה לא מצליח לכמעט רובם, ואם אני מנסה להפעיל סרטים זה משלב את המוזיקה בסרטים. בקיצור, בלגן גדול (גם המשחקים לא עובדים, משום שהקבצים במשחקים לא פועלים). ניסיתי לעשות שחזור מערכת אבל הוא אמר שהוא לא הצליח ולא שחזר פרטים :-\ הנזק הוא בלתי הפיך?מישהו יודע? תודה על התשובה...
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
נפגמו לי כמה קבצי מערכת ע"י וירוס. אני יודע שיש דרך להריץ סריקה על כל הקבצים והקבצים שחסרים או שנפגמו יתקנו. איך? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
הצורב שלי תקין ומזוהה בביוס, וגם אפשר להריץ לינוקס בBOOT, אבל בוינדוס משום מה הכונן לא מופיע אצלי ברשימת כוננים. מה הסיבה לזה ואיך אפשר לפתור את הבעיה הזאת? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי הלוח הנ"ל ויש לי בעיה עם התקן הקול. למרות שבמנהל ההתקנים לא מופיע לי שום בעיה עם שום דבר בעצם הMP מסרב להשמיע כל סוג של קול וטוען כי לא הגדרתי את הקול. יש לציין שהוא מחובר לMB דרך HD-AUDIO האם לחבר אחרת? דרך AC97 אולי?? בהתקנת הDRIVER פשוט לקראת הסוף מופיע לי שגיאה 000001 ונסגרת התוכנית.מה לעשות??
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
היי קבלתי מהעבודה מחשב עם וינדוס הום 64 פרמיום עם עברית. האם יש דרך שאני יכול לשנות את שפת הממשק לאנגלית ? תודנ
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ? אז ככה ... לפני איזה 20 דקות עשיתי ריסטרט ולפני שה - Wellcome Screen עלה המערכת ביקשה ממני להכנס ליוזר והיה כתוב לי שם שיש לי הודעה שלא נקראה ... אז נכנסתי לאימייל וראיתי שם הודעה ומחקתי אותה וחשבתי שזה יעזור ... עשיתי ריסטרט ושוב אותו דבר ... לפני זה לא היה לי את זה, זה היה עולה לי אוטומטית ואני רוצה שזה יהיה ככה ... איך עושים את זה ? אגב יש לי XP Pro באנגלית ... תודה מראש, משה
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש ל מחשב ישן שמותקן עליו וינדוס 7 קניתי מחשב חדש ואני מועניין להעביר את הוינדוס למחשב החדש ולשדרג לוינדוס 10 זה אפשרי או שאצטרך לקנות וינדוס חדש?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה בקבלת קבצים(Attachments ) באמצעות הדאר של Walla ,מתקבלת הודעת שגיאה על קובץ דפוק כאשר מנסים לפתוח את ה Attachments גם אם מנסים לשמור את הקובץ קודם כל לדיסק לא ניתן לפתוח אותו.הבעיה הינה רק ב Walla וכאשר מנסים לפתוח אימלים עם Attachments דרך תוכנת ווב אחרת ( yahoo, hotmail ), אין בעיה.הבעיה ב Walla קיימת רק במחשב ספציפי וכאשר מנסים לגשת לתיבת הדאר של Walla ממחשב אחר ולפתוח את ה Attachments אין בעיה. אודה לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר לקבע את התצוגה (VIEW) של הקבצים בתקיות בEXPLORER? בכל פעם שאני נכנס לתיקיה אני רואה את הקבצים בTHUMBNAILS. כל פעם אני משנה את התצוגה ל DETAILS, אבל כשאני חוזר המצב חוזר לקדמותו. אתם יודעים איך לקבע את התצורה?
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
התקנתי את הקספלור 7 הכול טוב אבל יש לי בעיה שהוא לא פותח לי חלונות מסוימים למשל באתר שאני רוצה להוריד משהו יש שמה דאונלונד אני לוחץ ולא קורא כלום זה חוזר לאוטו הדף ובאקספלור השני זה עבד כנל גם לגבי משחק שהייתי משחק בוואלה הוא לא פותח לי את חלון של המשחק מישהו יודע מה הבעיה? תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-