עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by trxman,

אהלן לחבר שלי ישנה בעייה טורדנית במחשב, טיפה ישן, ניחא.. sempron 2800 ASUS M2NPV-VM ספק מ JSP, אולי 300/400 וואט לא זוכר כרגע...והוא חשוב להמשך הסיפור העניין הוא שכאשר מדליקים את המחשב הדקסטופ מופיע, אך ריק לחלוטין..ללא שורת משימות וללא אייקונים. לא ניתן להעלות את מנהל המשימות, והדבר היחידי שאפשר לעשות זה ללחוץ לחצן ימני ולהתפעל מהתפריט שנפתח..שגם הוא לא עוזר :-\ החשש שעומד מאחורי הסיפור, ואולי ייתבדה לאור תגובתכם בעניין , זה הספק..ולמה? לפני אותה בעייה , הגנרטור שמספק חשמל לאיזור החליט להיות לארג' והזרים עוד כמה מאות וואטים מיותרים. מזגנים ושאר מכשירי אלקטרוניקה שפעלו באותה עת הפסיקו לעבוד .. המחשב לא היה דלוק, אך הוא היה מחובר לחשמל. ----------------------…

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  2. Started by orengreen,

Hello everybody, After installing Vista, I partitioned my hard disk into 4 partitions, and I have lots of stuff on them. I want to install Win7 instead of Vista I will format C: and install Win7 on it. Im just afraid that the partitions would not be recognized by Win7. Will the partitions (remember, I created them with Vista) remain safe if I format C: ? Thanks!

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  3. שלום. אני משתמש כרגע בדפדפן MAXTHON, אך הבעיה שלי צצה גם בIE הבעיה היא, שכל פעם שאני רוצה לכתוב משהו בתוך איזה דף אינטרנט, בשדה כתיבה כמו השדה שאני כותב בו עכשיו אם אני רוצה להעביר שפה, אני לוחץ על שיפט אלט כמו שצריך. ואז, הסמן הזה, מתהפך, לכאורה מחליף שפה, אך ברגע שאני לוחץ על מקש כלשהוא, הוא מחליף שוב וחוזר לשפה הקודמת. הדרך היחידה שלי היא לשנות ידנית בעזרת סרגל השפה למטה, איפה שכתוב HE ו EN תודה מראש על כל עזרה שהיא

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  4. Started by Tomerm,

שלום לכולם. מישהו יכול לעזור לי לאתר מהיכן אני מוריד את ה SERVICE PACK 2 ? היה לי אותו ונאלצתי לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש. אני מבין שזו היתה גירסת BETA אבל היא עבדה נפלא, והתרגלתי אם תוכלו לעזור, אשמח. תודה, תומר.

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  5. Started by lordbd14,

יש לי וינדאוז XP וה ms config לא עולה לי פשוט לא נמצא.. מה לעשות ? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  6. שלום לכולם איפה אני מוצא את המספר הסידורי של נערכת ההפעלה win xp home זה המספרים והאותיות שכותבים שמפרמטים את המחשב בהמשך ההתקנה יש לי וינדוס חוקי אבל אבדתי את הספח שמודבק עליו המספר סידורי יש מצב שאפשר למצוא את זה בוינדוס? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  7. אני משתגע מזה, ואני כבר לא יודע מה לעשות. אין ווירוסים, אין ספייוורים והכל נראה תקין. כשאני סוגר אותו דרך הטאסק מנג'ר אני לא יכול לשנות ווליום וזה אומר שאין Sound device (או משהו דומה). עצות? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  8. Started by dante123,

כנראה home edition. תודה.

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  9. טוב תראו...הסתבכתי לגמרי. פירמטתי מXP לVISTA והייתה לי התיקיה הזאת windows old היו לי בעיות עם הויסטה ואני רוצה לחזור לXP. עכשיו,יש אפשרות לפרמט לXP וכל התיקיה של וינדוס אולד תשוחזר? זה ממש דחוף....איך אני משחזר לוינדוס הקודם בלי שימחקו לי קבצים מהמחשב? תודה רבה לכולם

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  10. Started by koko1,

שלום ניסיתי לפתוח קובץ מסוים ולא מזוהה וסימנתי שזה יפתח אותו באמצעות WINRAR. לא יודע איך זה קרה אבל יצא שכל המחשב שלי עכשיו נפתח באמצעות WINRAR וכל התיקיות והקבצים עם סמל של WINRAR. אני לא מצליח להפעיל שום דבר אלא אם אני לוחץ לחצן ימני - Propreties - וכן הלאה ואז פותח קובץ. אפילו ל-My Computer אני לא יכול להיכנס. כשאני לוחץ על כל קובץ לחצן ימני -> בפרטים שלו כתוב LNK FILE ולא נראה לי שזה מה שאמור להיות. יש לי Windows 7 ד"א. אשמח לקבל עזרה תודה.

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  11. Started by naory159,

לפני כמה זמן כשחיברתי דיסק און קי למחשב הופיע לי חלון של autorun... היום כשחיברתיי את הדיסק און קי שלי למחשב אין שום חלון של autorun שקופץ... לאן החלון הזה נעלם???

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  12. הנה התמונה: http://img249.imageshack.us/img249/57/15201765.gif עבדתי מלא מלא זמן עם XP ובחיים לא נתקלתי בדבר הזה.. שלא נדבר שזה בכלל נראה כמו איזה וירוס . אז..מישהו נתקל בזה פעם או שזה וירוס ? תודה

• 9 תגובות
    • 831 צפיות
  13. מישהו יכול להגיד לי מאיפה אני יכול להשיג את התקיה I386 כדי לשנות שפה בווינדוס אקס פי? אין לי את הדיסק של ווינדוס למי ששואל ואין לי מאיפה להביא

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  14. אני מתכונן בימים הקרובים להזמין מחשב עם מפרט שבהחלט תומך בשמחה ב VISTA64 . יהיה לו 8GB זיכרון ומעבד Q6600 .. בקיצור אין בעיות לתמוך בויסטה..... הדילמה היחידה שלי היא אם לוותר על 64 ביט (ללכת על 4GB ) כי אומרים לי בהרבה מקומות שיכולות להיווצר בעיות עם כל מיני תוכנות ישנות יותר, אני צריך 70 אחוז לעריכה גרפית אבל גם ללימודים - MATLAB וכו'...... באמת יש בעיה של תוכנות? האם כדאי להתקין את המערכת הישנה שלי של XP במקביל על כונן נוסף? איך תתחלק העבודה? כלומר לשים את כל התוכנות של הXP על הכונן הנפרד? תודה רבה.... אנשים כאן מדהימים ועוזרים כל כך

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  15. Started by KRS1,

נתקלתי בבעייה שלאחר שעשיתי ניקוי דיסק (disc cleanup) ומחקתי גם את כל ההיסטורי דרך האקספלורר עדיין נשארו לי קבצים ב: \Temporary Internet Files\Content.IE5... בגודל של 250 מגה - אומנם זה לא ממש רציני אבל איך אפשר לעשות מחיקה מלאה בלי שישאר כלום מהקבצים הזמניים? תודה מראש 8)

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  16. Started by guy_pr,

שלום יש לי מחשב פנטיום 3 800 עם 196 זיכרון פנימי ורציתי לדעת איזה מערכת הפעלה כדי להתקין עלוי העם win 2000 הוא win xp עכשוי המחשב עובד עם win 2000 ועובד מצוין .ואני רוצה לפרמט אותו . גיא .

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  17. אני שואל מכיוון שאני רוצה לעבוד עם VISTA בתור מערכת ההפעלה המרכזית במחשב ולעבור ל-XP רק למצבים ש-VISTA לא מתפקדת בהם. לכן אני מעוניין ש-VISTA תהיה מותקנת ב-C ו-XP על D.

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  18. שלום.. יש לי מחשב נייד של חברת IBM וכיום היא לנובו(אגב, לא ממליץ לכם לקנות מחשבים שלהם) כעבור שנתיים החלה תופעה של NUMBER LOCK, לא היה אפשר לבטל זאת וגם החלו בעיות עם הכרטיס קול.. ניסימו המון דרייברים.. וכלום(לא יכולתי לשלוח לאחריות כי היא נגמרה) ואז גם הUSB לא עבד.. עשיתי שיחזור להתחלה.. יש מין כפתור כזה שמשחזר להגדרות יצרן.. גם לא עזר.. אפילו ניסיתי כמה פעמים. בסוף שלחתי לתיקון ואמרו שהלוח תקול.. אבל עולה כ1000 ש"ח. אז בסוף הוא שילמתי לו 600 ש"ח על כרטיס PCMCIA עם 4 USB וכ.קול חיצוני בUSB של CMEDIA וכשהוא חזר מהתיקון, היו בעיות עם הWIN.. אז ניסיתי לשחזר להגדות יצרן הלא הייתה אפשרות(זה נקרא ACCESS IBM) אז קניתי גם WIN PRO RETAIL בישביל לפרמט ולהתקין מחדש.. פי…

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  19. Started by gshhar,

יש לי במחשב 3 הארד דיסקים זהים ששניים מהם מחוברים במערך RAID0 ועליהם מותקנת מערכת ההפעלה (WIN 7 X64). ביומיים האחרונים לאחר פעמיים שהמחשב נתקע לי ורק כיבוי והדלקה שלו פתרו את הבעיה שמתי לב אחרי הפוסט איפה שיש את הרשימת הארד דיסקים שמחוברים למערך RAID שבאחד מהם רשום באדום Error Occurred. כרגע המערכת הפעלה ממשיכה לעשות אולם ההודעה ממשיכה להופיע. יכול להיות שאחד מההארד דיסקים הולך למות או משהו ? (אני עם 3 סמסונגים F3 חדשים) תודה.

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  20. שלום, יש לי בעית תצוגה בווינדוס, אין לי מושג מדוע היא התחילה וכיצד לפתור אותה. כשהפעלתי את האיטנרנט הבחנתי שכאשר אני גולל את העמוד למטה העמוד מצייר את עצמו מחדש, כל פעם נמוך יותר במקום לבצע גלילה רציפה. אותו דבר חזר על עצמו גם בוורד. השתמשתי במסייע של ווינדוס ובעקבותיו הגדרתי את המחשב שיפעל ללא האצת חומרה. הבעיה נפתרה אבל, חוכמה גדולה, עכשיו יש לי בעיה אחרת, משחקים שונים עובדים בצורה פחות חלקה. כשאני מפעיל את המשחק בכל זאת עם האצת חומרה מתקבלת לי הודעת שגיאה של ATI, שנעשו שינויים שבכדי לשמור אותם יש לבצע ריסט. השאלה הינה- כיצד אני מתגבר על הבעיה ויכול לראות את התצוגה באופן שוטף באינטרנט ובוורד אך גם במשחקים בלי לשחק כל פעם בהגדרות האצת החומרה. תודה מראש וחג שמח, אופק.

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  21. יש לי את ISASS.EXE על פי ההבנה שלי והחומר שמצאתי הדבר הזה הוא טרויאני , איך אני נפטר ממנו. הוא גרם לכיבוי המחשב שלי בעזרת התרסקות עצמית . הצילו!!! S.O.S

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  22. Started by AVI.S.T,

מה זה ! היא לי מלה דברים BF2 דריברים ועוד מלה לאיפה זה נעלם? בו נגיד אני ירצה להתכין דריברים חדשים לכרטיס מסך או משהו כזה? אני לא יוכל למחוק תקודמים?

• 11 תגובות
    • 831 צפיות
  23. Started by koz145,

יש לי בעיה בDEVICE MANAGER. שימו לב בתמונה : http://i43.tinypic.com/29dfn6r.jpg שניהם עם סימן קריאה[!] בצהוב. ניסיתי לעשות UPDATE לשניהם דרך לחיצה על לחצן ימני עליהם, אבל זה לא עזר. נכנסתי גם לאתר היצרנית [iNTEL] יש שם כלי שסורק דריברים חסרים, אבל זה מראה לי שכלום לא חסר. מה לעשות? הבעיה הזאת לא נותנת לי לעבוד עם ה DEMON TOOLS ולהתקין משחקים. עזרה בבקשה.

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  24. Started by redead,

וכן יש לי כבר את SP1 מותקן.. פשוט ללכת לאתר של מיקורסופט ולהוריד עצמאית?

• 11 תגובות
    • 831 צפיות
  25. Started by berner,

חברים שלום אני נואש נגשתי ההבוקר לבדוק דוא"ל ואני רואה על המסך הודעה הר"מ ולא ניתן להכנס למערכת ההודעה הר"מ (יש לי חלונות XP ) WINDOWS ROOT/SYTEM32/HAL.DLL PLESASE RE UNSTALL A COPY OF THE ABOVE FILE אנא הנחו אותי מה עושים יש לי חומר חשוב האמצע העבודות שלי דחוף כי אני טס היום ב' ואניצריך החומר בברכה

• 2 תגובות
    • 831 צפיות

דיונים חדשים בפורומים