עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי בעיה במחשב שמותקן בו חלונות XP PRO. בעת העליה של המחשב הוא מגיע למסך של שולחן העבודה ואז לוקח לו מלא זמן עד שאני יכול להפעיל את אינטרנט אקספלורר ועוד תוכנות. אני אתאר את הבעיה קצת יותר תכף. העניין הוא שאמרתי שאולי הבעיה היא במשתמש הספציפי הזה ובחששותי אכן צדקתי מכיוון שכאשר אני הגדרתי משתמש חדש אחר והפעלתי דרכו את המחשב העליה של המחשב הסתיימה במהירות מאד גבוהה יחסית למשתמש השני. השתמשתי בתוכנה BOOTVIS כדי לבדוק האם יש איזה שהוא משהו שגורם לעליה האיטית של המחשב אבל מבחינת BOOTVIS העליה של המחשב מסתיימת תוך 45 שניות אבל בפועל המציאות קצת הרבה יותר נוטה לכיוון השלוש דקות. ניטרלתי את כל התוכנות שעולות בעליה של חלונות ובמשתמש החדש הרצתי את כולן ועדיין במשתמש הישן זה עלה …

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  2. Started by PeaceWarrior,

הוינדווז בו אני משתמש יום יומית הוא XP , אבל לצורך עבודה עם תוכנה מסויימת אני צריך שיהיה מותקן 98. איך אפשר ששניהם יהיו מותקנים בו זמנית? תודה רבה לעוזרים!!

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  3. Started by Bone-Breaker,

המחשב לא פותח כל מיני אתרים למשל את האתר הזה ואני כל הזמן חשבתי שיש איזושהי בעיה באינטרנט אבל היום אחרי שעשו לי רשת אני רואה שבמחשב השני הכל עובד זאת אומרת שזה לא באינטרנט מה אפשר לעשות? עוד בעיה שאני לא בטוח שהיא בווינדוס אבל התחילו להיות לי מסכים כחולים זה עושה מסך כחול אי אפשר לראות מה הוא כותב כי אחרי שניה הוא עושה ריסט מה זה יכול להיות? הווינדוס אולי או המחשב? אם אתה רוצים לדעת את המפרט הוא כתוב בפרטים תודה.

• 8 תגובות
    • 788 צפיות
  4. Started by NmAn,

יש לי בעיה מחשב השני..הוא רושם שנעלם קובץ או משהו וניסיתי לעשות רקובר והוא מבקש את הרקוברי דיסק..ואין לי מושג איך מכינים אם תוכלו לעזור לי בבקשה... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  5. פשוט שכחתי...

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  6. Started by staieb,

חברה אני עם XP משתמש כבר המון זמן , ובזמן האחרון זהו אני כבר לא מסוגל להשאר דקה עם הXP כל שנייה נתקע , וכל שנייה בעיות .. הייתי מעוניין לשדרג ל7.. השאלה שלי היא כזאת , האם הגרסא : Version :Windows 7 RTM [For OEM Branding] Build:7600.16385.090713-1255 היא גרסא סופית ? ושווה להתקין או שאמור לצאת עוד גרסאות ? תודה רבה אני ממש צריך את התשובה שלכם

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  7. Started by veredaniel,

אני יודעת שאפשר להוציא את הcd key מXP השאלה היא איך מוציאים מ2003 server אה ומדובר במערכת חוקית

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  8. יש לי בעיה במאחה דיסק מנהל התקנים והחיפוש של הווינדוס כשאני מפעיל את המאחה או המנהל הוא כותב לי MMC cannot open the file (וכו') אם אני נכנס לתוך הMMC אני יכול להפעיל מאחה.. אם אני מנסה להפעיל את המאחה מהרוט או לערוך אותו הוא נותן לי את אותה הודעת שגיאה... ככה זה בקשר לכל הכילים של הMMC כשאני נכנס לחיפוש הוא כותב a file that is required to run search companion is missing והפיתרונות מהאתר של מייקרוסופט לא עוזרים....(יש לי XP 64X SP1 ) והדבר הזה שהם אמרו להוריד ושזה יסדר לי את זה לא עבד גם... אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח כי אני נואש... תודה...

• 8 תגובות
    • 788 צפיות
  9. אחרי שאין פעילות במחשב הוא נרדם כאילו מתכבה ואז לוחצים אל כפתור הפעלה במארז והוא נידלק עוד פעם ..אני אני מבטל את זה ???

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  10. Windows XP PRO (@NTFS) הבעיה היא כזו, ישנה תיקית ה my ducoments שהוגדרה כ Private. הייתה בעיה עם הווינדוס ונדרשה התקנה מחדש של הווינדוס (שנעשתה ללא פירמוט). עכשיו, אין אפשרות להיכנס לתוך התיקיה - זה כותב Access Denied. למישהו יש פיתרון? :-\ תודה... ד"א - המערכת היא לא שלי, היא של חבר.

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  11. אני חובב משחקים קלאסים ואני לא מצליח להפעיל אותם זה עולה ותוך שנייה יוצא, אם משחק עלה כבר אז הוא נתקע תוך שנייה אני יודע שיש בעיה עם תמיכה בדוס בווינדוס אקס פי אבל פעם זה עבד לי אז כנראה שיש משהו לעשות לא? :-\

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  12. בגלל מחסור במקום, הורדתי את הPAGING FILE ועכשיוו הכל רץ חלק יותר ויש לי יותר מקום פנוי!! המגרעה היחידה היא שכאשר אני מוריד קבצים של יותר מ20 מגה כאשר הוא מסיים אני רואה אותו מעתיק אותם והם לא ישר מופיעים. בקיצור, PAGING FILE סתם הורס את המחשב :devilfork: יאיר.

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  13. Started by Cereal Killer,

אהלן, אני עובד כמעט תמיד עם 2 מסכים, יש לי שאלה כזאת: ידוע שalt-tab מקפיץ בין ישומים, אבל אני עובד ככה עם 2 מסכים שאף פעם אין לי על אותו מסך 2 דברים שאני אצטרך סימולטנית, האם אני יכול איכשהו (תוכנת צד 3, קומבינה, רג'יסטרי, מוד, פריצה, אקספלויט, לא משנה איך), להצמיד 2 קומבינציות מקשים שונות להקפצת אפליקציות שרצות על מסכים שונים? לדוגמא, alt-tab-1 בשביל מסך אחד ו alt-tab-2 בשביל מסך שני? תודה ושבוע טוב

14. Started by over23,

שלום לכולם. יש לי בעיה באתחול המחשב, האתחול נתקע במסך כחול "WINDOWS STARTING". יש לציין שלא הוספתי או שיניתי את הקונפיגורציה של החומרה או תוכנה במחשב. גם שאני מנסה לאתחל ב- LAST KNOWN GOOD CONFIG לא תמיד המחשב מאתחל את עצמו. ניסיתי לעשות RECOVERY אבל שום דבר לא השתנה. יש לי מישהו הצעות מה לנסות?

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  15. Started by asaf20,

יש לי דיסק של WINXP SP3 בעזרתו אני מנסה לפרמט ולהתקין מחדש הכל הולך טוב ויפה כל השלב עם המסך הכחול הוא מפרמט ואז מפעיל את המחשב מחדש ופה אמור להתחיל כבר ההתקנה עצמה של ה WIN עד כמה שידוע לי מה שקורה בפועל זה שהוא שוב חוזר למסך הכחול וכו'. מה יכול ליהיות הבעיה ומה אני אמור לעשות ? תודה..

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  16. רקע:טוב המחשב בבית אכל וירוס כלשהו וזה פגע בו (קריסה של האקספלורר, שגיאות מוזרות בSVCHOST, אי אפשר לגלוש באינטרנט בצורה נורמאלית. קיים חשש לפגיעה בקבצי הAUTORUN. כמו כן הוירוס הזה הדביק לי בהצלחה את הDOK (הנוד של המחשב נייד זיהה בעיה בAUTORUN שלו) הרצה של NOD טוענת שהיא ניקתה את כל הוירוסים, ואם סורקים שוב אז הכל בסדר, אבל עדיין הבעיות נוצרות, שחזור מערכת ושטיות רגילות לא עובד, והמחשב כבר איזה 2-3 שנים בלי פרמוט אז הגיע הזמן בתלכס: יש לי C וD. נניח ששניהם נגועים בוירוס. אני נכנס למצב בטוח, מעביר את כל הקבצים החשובים לC. מפרמט את D בתוך המצב בטוח (או שעדיף דרך הדיסק של הוינדוס?). מעביר את כל הקבצים החשובים לD, שוב הכל במצב בטוח. ואז מפרמט את C. ככה הוירוס לא יגיע ל…

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  17. כן וכדאי מהר להתעדכן : מקור: http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArt.jhtml?itemNo=339308&contrassID=1&subContrassID=1&sbSubContrassID=0

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  18. מישהו יכול להגיד לי מאיפה אני יכול להשיג את התקיה I386 כדי לשנות שפה בווינדוס אקס פי? אין לי את הדיסק של ווינדוס למי ששואל ואין לי מאיפה להביא

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  19. שלום, יש לי ווינדוס 10,לא עשיתי שום שינוי לאחרונה. משום מה שאני מחליף בין משתמשים פתאום יש מסך שחור לבערך חצי דקה, עד שזה עובר למשתמש המבוקש.

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  20. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מנסה להבין את הבעיה הבאה כונן C שלי מותקנת עליו מערכת ההפעלה לעומתו D הוא כונן פיזי אחר אבל הדבר המעניין הוא שעלD שכביכול ריק לחלוטין ואחרי פירמוט מופיע בקומפיוטר מנגמנט שהוא SYSTEM ועל C מופיעה BOOT איך אני גורם ל D לא להיות SYSTEM

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  21. Started by רקשאלה,

אין לי איתחול של המחשב. מה עושים כדי לסדר את זה? לדעתי, לא היה משהו יוצא דופן לפני שהבעייה עלתה. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  22. Started by elad_orl,

היי רציתי לשאול אם בקישור הויסטה הזאת היא upgrade? או גרסה אחרת כי אני לא מבין תודה לעוזרים. http://www.microsoft.com/genuine/vista/VistaLegalization.aspx?displaylang=en&cCode=ISR&Error=82&PartnerID=302&sGuid=08146683-ee8b-4211-88fe-27eb4ff33217&OSV=6.0.6001.2.00010100.1.0.001.00.1033&GenuineInfo=00000000&RFM=3&submit=1

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  23. Started by adiel016,

על פי מה שלמדתי אני יודע שהמעבד שלי תומך 64 ביט ואני יראה לכם תמונה הפעלתי את ה-VMware מכונה וירטואלית ואני מנסה לעלות את הווינדוס והוא רושם לי שהמעבד לא מתאים יש למישהו עצה בקשר לזה?

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  24. Started by x-dude,

אם כן אז מאיפה? ורשום שזה upgrade, מה אני עושה אם אין לי בכלל מערכת הפעלה?

• 1 תגובה
    • 788 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.