Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אחותי הקטנה כל הזמן מוחקת לי את שם המשתמש שלי בכל פעם שהיא מתרגזת עליי (נקמנית הקטנה ). שום דבר לא עזר, ניסיתי לדבר איתה בצורה יפה שתפסיק לעשות את זה, בצעקות, בסטירות, בבוקסים, אבל שום דבר לא עוזר. אז יש לכם מושג אולי, איך אני יכול למנוע ממנה למחוק את החשבון שלי ב-XP PRO? אני שמתי עליו כבר סיסמה, אבל כשהיא נכנסת ללוח בקשרה משם המשתמש שלה, ומוחקת את החשבון שלי משם, אז הווינדאוס הדפוק לא מבקש ממנה סיסמה לפני שהוא מוחק את החשבון שלי. אז איך אני אמור להגן עליו בסיסמה? הרי כבר יצרתי אחת, וכשאני רוצה להיכנסז אליו אני צריך לשים סיסמה.
-
- 8 תגובות
- 817 צפיות
-
-
-
עשתי פירמוט למחשב והתקנתי ווינדוס מחדש, אך בתיקיה של Document and settings נשאר התיקיה של ה-DESKTOP של המחשב הישן ושם יש קובץ ממש ממש חשוב שאני צריך, אבל כשאני מנסה לפתוח זה אומר לי Access denied. מה אני עושה? [מצטער שזה בפורום הזה אין לי מושג איפה לשים את זה]...
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני רוצה ש XP יכנס ישר ולא יציג לי את המסך הזה. ניסיתי ללכת ל- User Accounts ואז ל- change the way users log on or off מה אני מפספס? האם יש דרך קלה יותר? מה עלי לעשות? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום! 8) לפני כשבוע קיבלתי הארד דיסק חדש של 80 ג'יגה שאני מאוד מרוצה ממנו, התקנתי עליו windows xp pro ואת כל הדרייברים והכל עובד חלק וטוב! 8) חוץ מדבר אחד במקומות מסויימים אני לא רואה עברית אלא ג'בריש, למשל את כל הפורום הזה אני רואה בעברית כמו שצריך, אבל את השירים בעברית למשל ברשימה של הwinamp אני רואה בג'בריש! למרות שבמחשב הישן ראו עברית טוב! :-[ עוד דוגמה היא האנשים באיי סי קיו שהשם שלהם בעברית, אני רואה סימני שאלה במקום! כל שאר הדברים פועלים נפלא.. וכפי שאתם רואים אני גם כותב עברית בסדר... יש למישהו רעיון? ???
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
חברה אני עם XP משתמש כבר המון זמן , ובזמן האחרון זהו אני כבר לא מסוגל להשאר דקה עם הXP כל שנייה נתקע , וכל שנייה בעיות .. הייתי מעוניין לשדרג ל7.. השאלה שלי היא כזאת , האם הגרסא : Version :Windows 7 RTM [For OEM Branding] Build:7600.16385.090713-1255 היא גרסא סופית ? ושווה להתקין או שאמור לצאת עוד גרסאות ? תודה רבה אני ממש צריך את התשובה שלכם
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יש לי וינדאוז XP וה ms config לא עולה לי פשוט לא נמצא.. מה לעשות ? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אז ככה : מאתמול הווינדוס פשוט לא עולה. אני מגיע למסך הפתיחה שלו (win 2000 pro ) ושם הוא פשוט שובק חיים. אני יכול להפעיל אותו ב - safe mode ( ללא networking, גם ככה הוא נתקע...(אגב אני מחובר לרשת של הטכניון אם זה משנה)) אבל שם כאשר אני מנסה להגיע ל- properties של הכוננים בכדי לנסות לבצע scandisk הוא פשוט נתקע...לא הצלחתי בשום אופן להפעיל את scandisk, אין לי עוד רעיונות חוץ מפורמט או repair של windows אולם אין לי את הדיסק של מערכת הההפעלה. כמו כן גם ניסיתי לבצע את המעבר ל -last good configuration אך גם לאחר זאת לא עלה הווינדוס. אני אובד עצות...אם למישהו יש רעיוון אז בבקשה... תודה מראש גיא
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
:s05: ??? :s05:
-
- 8 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני משתמש ב-WIN XP PRO SP1. אני משתמש כבר זמן רב באתר של Windows Update וכאשר אני לוחץ על הקישור אני מגיע לאתר עידכון בעברית. לפני כמה ימים הגעתי משום מה לאתר העדכון באנגלית ובעל עיצוב קצת שונה. לא יודע למה זה קרה - אני פשוט רוצה לחזור למצב הקודם. מישהו יכול להגיד לי איך? בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
?‗‗?????? ???ד? ???ד? זה מה שרואים כאשר אני מנסה לכתוב.. לא יודע איך זה קרה פתאום...ולא שאין עברית יש לי אני עכשיו כותב את ההודעה בכתבן ואני יכול חופשי לרשום באי סי קיו אבל באף פורום או משהו אני לא יכול לרשום.. מישהו יודע מה הבעיה..? יש לציין שיש לי אקס פי הום אדישין מקורי בהחלט
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני ניכנס להחתל הפעלה....ולוחץ....gpedit.msc הוא רושם לי הודעת שגיאה "לא ניתן לאתר...." תהליך זה קיים אני בטוח וגם השם שלו נכון...אז אין לי מושג מה הבעיה מישהו יכול לעזור לי....?
-
- 7 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יש לי לוח של giga byte 7v600p rz amd כשאני מנסה להתקין את הדריבר sata שהורדתי מ gibabyte ולוחץ f6 יש הודעה שחסר קובץ txtsetp.oem למרות שהורדתי אותו בכמה פעמים ועל דיסקטים שונים.
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס 7 64ביט. ברשותי לוח-אם ASUS P5B. הורדתי מהאתר של ASUS את הדריבר של ה-SoundMax , זה בטא וזה לווינדוס 7. שומעים סאונד, גם שמעתי לפני שהתקנתי (לאדע איך), בכל מקרה, הדריבר לא עובד טוב, במשחקים לדוגמא פשוט שומעים שהוא לא מסוכרן טוב על המשחק, לדוגמא במשחק - Pro Evoltuion Soccer, שומעים את השדרן מאוד מאוד חזק ביחס לשאר המוסיקת רקע, במשחק עצמו יש אפשרות להוריד את הסאונד לשדרן בנפרד ולשאר הסאונד בנפרד, אז גם שאתה מחליש אותו בקושי שומעים את הסביבה, ורק אותו מאוד חזק, משהו לא דופק טוב. (עבד מצויין ב-XP) יש פתרון אולי? מישהו היה עם בעיה דומה? ואני חייב להשתמש בדריבר של SoundMax ? (גם כשהסרתי אותו וכרגע אני עם איזה HD AUDIO כלשהו שמגיע עם הווינדוס או עם אחת העדכונים שע…
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם מותקן אצלי ויסטה 32 אולטמייט וכל הזמן מופיעה לי שגיאה של ברור לי מה המקור שלה אני מצרף תמונה חייב עזרה בדרך כלל היא קופצת שאני רואה וידאו באינטרנט אבל לא רק [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני עובד עם VISTA ULTIMATE X64 . לפעמים כשאני מכבה את המחשב, התהליך של כיבוי לוקח עד דקה+ ולפעמים הוא נכבה תוך מספר שניות. זה קורה גם אחרי פירמוט כשמערכת הפעלה עוד לא מלוכלכת בכל מיני דברים והתקנות. אם מישהו יודע מהי הסיבה לכיבוי ארוך ואיך אפשר למנוע את זה אני מאוד אשמח לדעת. תודה.
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
התמונה אומרת הכל [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שאלה פשוט.... תראו כאן בתמונה... http://img404.imageshack.us/img404/1299/64878623.jpg מה אלו החירבושים האלו ב-4?... ואיך אני משנה את זה? המטרה היא לשנות את מיקום תיקיית ה-TEMP לדיסק הקשיח המהיר יותר שלי (הסיבה מובנת מאליה..). תודה רבה לכולם!!! :xyxthumbs:
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אהלן. לפני כמה ימים פירמטתי את המחשב , משמע מחקתי כל מה שהיה עליו. התקנתי את הXP. ואז המחשב חושב שיש לי 2 מערכות הפעלה , אם לא הבנתם על מה אני מדבר אז זה נראה ככה : http://img238.imageshack.us/img238/7660/dsc0534qw7.jpg בקיצור , לא אכפת לי לעשות את האנטר המזערי הזה. הבעיה היא שמקלדת הUSB שלי לא תומכת בDOS , והחיבור PS2 שלי למקלדת גורם למחשב להשתגע , לכן עברתי לUSB והבעיה נפתרה. בכל אופן , גם לא אכפת לי שה30 שניות יעברו ו"לסבול בשקט" אבל הבעיה היא כשזה עובד לראשון התוצאה נראית כך : http://img367.imageshack.us/img367/1741/dsc0537bd1.jpg הקטע הוא שהוינדוס שבאמת עובד הוא השני. בקיצור , איך אני מעיף את הדבר הזה? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
התקנתי את ה-windows 64 , והכל עובד טוב,(משחקים אפילו רצים מהר יותר מאשר ב-windows xp 32 )חוץ משתי בעיות שאני לא מצליח לפתור, הבעיות הם : 1. ה-game port לא מזוהה ,ואני לא מצליח להגדיר אותו ,מופיעה לי שורה "unsoported standart game port " , מתחת ל-sound video and game controler ב-xp32 לעומת זאת אין את הבעיה ושם מופיעה שורה "standart game port" 2. בעיה נוספת שיש לי ב-device manger זה שיש איזהשהוא רכיב שה-win לא מזהה ותחת other device מופיעה שורה "unknown device " עם סימן קריאה צהןב לדעתי התקנתי את כל הרכיבים. מישהו נתקל או שמכיר דרך לטפל בבעיות האלו תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
היי, לצערי אני עם vista business. והיא כידוע לא כוללת את מדיה סנטר. אני מכיר את התחליף הזה מצ'יטוט קצר באינטרנט. http://www.team-mediaportal.com/ אני אשמח לשמוע על תחליפים מומלצים שלכם, אפילו בתשלום... תודה, אופיר
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
יש לי המון פלייבקים ואני רוצה לסדר אותם לפי קבוצת אותיות כל מה שמתחיל ב A יהיה תחת A כל מה ש ב B תחת בי וככה הלאה.. הבעיה שוינדוס 7 שם אותם תחת קבוצות גדולות יותר כמו למשל מ A עד G כל הקבצים באות הזו יהיו שם. ואני רוצה חלוקה קטנה יותר איך אני משנה את זה?
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לפתוח סיסמא במחשב נייד שיש לו סיסמת כניסה (הקוד עובד ע"י טביעת אצבע). (מי שהיה בעל המחשב נפטר, ואני מנסה לעזור לפתוח את המחשב) תודה רבה לכולם!!!
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני שואל מכיוון שאני רוצה לעבוד עם VISTA בתור מערכת ההפעלה המרכזית במחשב ולעבור ל-XP רק למצבים ש-VISTA לא מתפקדת בהם. לכן אני מעוניין ש-VISTA תהיה מותקנת ב-C ו-XP על D.
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יש לי חלונות XP PRO. כשאני מבצע את הפעולה DISK CLEAN UP , הבנתי שלא מומלץ לסמן את השורה COMPRESS OLD FILES. הבעיה היא ששמתי לב שהשורה מראה לי שבהדרגה כמות הקבצים בקטגוריה זו עולה בצורה משמעותית. כרגע זה כבר על 50 מגה ועולה כל הזמן. אשמח להבין מה משמעות השורה COMPRESS OLD FILES ומה יקרה אם כן אסמן את השורה כשאני מבצע את ניקוי הדיסק. תודה
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-