עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Lok - S,

כאשר אני לוחץ Ctrl + Alt + Delete אמור להיפתח חלון הtask MANAGER, הבעיה שלי היא כאשר אני לוחץ את השילוב הנ"ל נפתח לי חלון בלי טאבים. החלון שנפתח מראה את השימוש של המחשב שלי בCPU וגרף שמתאר את זה, בלי טאבים בלי אפשרות לסגור תוכנות שנתקעו. תמונה של הבעיה : איך אני מחזיר את הtask manager הרגיל עם הטאבים ?

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  2. או קיי היום הווינדוס לא עלה לי וגיליתי מה הבעיה וזה בגלל משהו שהתקנתי.. עכשיו אני מעוניין לעשות SYSTEM RESTORE (אני דרך סייף מוד) והוא אומר שאני צריך לפנות 200 מגה מכונן C פיניתי יותר מג'יגה והוא עדיין רושם לי את זה ולפני שבוע שהיה פחות מקום שם לא עשה לי בעיות מה לעשות? אני לא מתכונן לפרמט כי אני קונה הארד דיסק חדש בקרוב ואני צריך את הקבצים שיש לי בהארד דיסק הזה להעביר לשם..

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  3. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

1. בעיית התחברות, לעיתים לא מתבצעת התחברות והחייגן אינו מאשר את הסיסמא ואת השם משתמש. 2. בעיית התחברות, לאחר החיבור מדווח המחשב שהחיבור הוא במהירות 10 מגה ולא 100 כמו תמיד. 3. לעיתים קרובות מאוד המודם נתקע והאפשרות היחידה היא לכבות אותו ולהדליק מחדש. 4. הרבה התנתקויות, לפעמים בלי סיבה ולפעמים בלי שהמודם נתקע. פירוט המערכת: חלונות 2000 פרו SP4 מודם סמסונג E300 המחובר באמצעות בקר רשת און בורד של אינטל (הלוח הוא 8KNXP של ג'יגהבייט) במהירות של עד 1G. הגדרות החייגן: חיוג ל10.0.0.138 RELAY_PPP1 באמצעות ISDN channel PPPoEWin Miniport בהגדרות אבטחה מסומן רק PAP Enable LCP extensions Enable software compression Negotiate multi-link for single link connections תחת Internet…

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  4. Windows XP PRO (@NTFS) הבעיה היא כזו, ישנה תיקית ה my ducoments שהוגדרה כ Private. הייתה בעיה עם הווינדוס ונדרשה התקנה מחדש של הווינדוס (שנעשתה ללא פירמוט). עכשיו, אין אפשרות להיכנס לתוך התיקיה - זה כותב Access Denied. למישהו יש פיתרון? :-\ תודה... ד"א - המערכת היא לא שלי, היא של חבר.

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  5. Started by roeiw,

רציתי לדעת אם היא פועלת כמו xp הרגיל והאם חייבים להשתמש בדרייברים שמיועדים ל 64bit או שאפשר גם ברגילים, ומה קורה עם משחקים ושאר תוכנות. תודה.

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  6. Started by roish12,

שלום, אני במחשב של אחי יש לי בעיה במחשב שלי עוד לפני שהוא עולה כאילו אני מדליק אותו אבל הוא אפילו לא מגיע לטעון את הווינדוס רשום לי שחסר לי קובץ: /WINDOWS/SYSTEM32/CONFIG/SYSTEM ומתחת לזה רשום לי כך: you can attemp to repair this file by starting windows setup using the orginal setup CD-ROM מישהו פה יודע איך לפתור את הבעיה ואם לא אז כמה כסף בערך צריך לקחת טכנאי על בעיה כזאת? תודה

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  7. Started by Judas Iscariot,

אלוהה, לפני ימים מספר קרתה למחשב שלי איזו "תאונה" והוא החליט לעלות את עצמו בקונפיגרציה חדשה כמעט לחלוטין ללא סיבה ברורה במיוחד. תחילה חשבתי שה"יוזר" הקודם שלי נמחק ואיתו גם הקבצים, אך כנראה שזה לא המצב. בתוך תיקיית Documents and Settings יש לי תיקייה בשם Judas(המכילה את קבצי היוזר הקודם) אך ישנה גם עוד תיקייה בשם Judas.JUDASPC.000 והיא היא, התיקייה של היוזר הנוכחי. שאלתי היא - האם וכיצד אני יכול לחזור ליוזר של "Judas"? תודה מראש לעוזרים.

8. Started by aribrukman007,

ניסיתי היום להתקין את windows7 ויש לי כמה בעיות עם ההתקנה אחרי שזה נכנס לחלון ההתקנה, מגיע לשלב האחרון (finishing installation) המחשב מאתחל את עצמו בחזרה, ופשוט לא עולה, כל המסך נשאר שחור ניסיתי שוב להתקין מחדש, ניסיתי גם גם להתקין על כונן אחר, שום דבר לא עזר ניסיתי גם לעלות ב safe mode זה נכנס לחלון בו כתוב: windows is preparing for first use ואז מופיע חלון בו כתוב שאי אפשר לעלות במצב בטוח, ואז שוב, המחשב מאתחל את עצמו וחוזר חלילה מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה? תודה רבה לעונים!!

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  9. Started by eldad_elyashiv,

התקנתי את הוידוס 7 על המדיה סנטר שלי. התחלתי להעתיק מדיסק הגיבוי את קבצי המדיה לאחר כמה דקות קיבלתי מסך כחול, לאחר שעלתה המערכת ניסיתי שוב להעתיק את ספריית המוסיקה למחיצה C ושוב מסך כחול, לאחר מכן ניסיתי שוב - ושוב מסך כחול. הבנתי שיש בעיה. הוצאתי את כל ההתקנים הניידים המחוברים למחשב וניסיתי - ושוב מסך כחול, פירמטתי מחדש וניסיתי - ושוב מסך כחול, פירמטתי שוב עם דיסק אחר של וינדוס - ושוב מסך כחול, פתחתי את המחשב והחלפתי בין הסלוטים של ה-SATA ובכל נסיון היה מסך כחול. אני חייב לציין ששידרגתי את המחשב מהויסטה שעבד מצויין ללא מסכים כחולים כלל. מה עושים? המחשב שלי עם 4 יח' של 1GB DDR2 כך שאין לו בעיית זכרון, מה יכולה להיות התקלה? האם התקנה מחודשת של ויסטה ובדיקת ההליך שמפיל את ה…

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  10. חבר'ה אני צריך עזרה. אני לא יודע אם פתחתי את זה בפורום הנכון,בכל אופן זה הכי קרוב לנושא שאני צריך,כי זאת בעיה בווינדוס. אם טעיתי,אנא תפנו אותי לפורום הנכון,תודה מראש. הבעיה היא שקורה לי כבר פעם שניה שהדיסק המקומי [C] שעליו מותקנת מערכת ההפעלה (WIN7 X64) מתמלא לגמרי לא יודע ממה. אני מדליק את המחשב ויש כ-3 וקצת ג'יגה פנויים והכל נראה בסדר,אך קורה שהוא מתמלא ונשאר לי אפילו רק 10 מגה וקרה שהגיע גם ל-0. אני לא יודע ממה זה קורה וזה משגע אותי,אני לא מתקין שום דבר על C ואני גם לא יודע מה אפשר למחוק ממנו כדי לפנות מקום. כשאני מדליק את המחשב מחדש זה שוב מתאפס. נגיד עכשיו כתוצאה מכך הפורום לא עובד לי באופן מלא,הכל לבן והתוכן שלו מינימלי. מספר שאלות: 1.ממה הכונן מתמלא בצורה כלכך מוגז…

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  11. Started by Asher82,

שלום, לאחר שאני מדליק את המחשב והXP עולה עוברות כ5 דקות עד שאני מצליח להפעיל תוכנה כלשהי, בין אם זה ללחוץ על החייגן של האינטרנט, מדייה פלייר או כל דבר אחר. כלומר, אני לוחץ על האייקון ולא קורה כלום, רק לאחר כ5 דקות החלונות הרלונטיים נפתחים. הבעיה חוזרת על עצמה בכל הפעלה של המחשב. אם צריך לתת פירוט נוסף תגידו לי, תודה על כל עזרה, אשר.

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  12. אני מתכונן בימים הקרובים להזמין מחשב עם מפרט שבהחלט תומך בשמחה ב VISTA64 . יהיה לו 8GB זיכרון ומעבד Q6600 .. בקיצור אין בעיות לתמוך בויסטה..... הדילמה היחידה שלי היא אם לוותר על 64 ביט (ללכת על 4GB ) כי אומרים לי בהרבה מקומות שיכולות להיווצר בעיות עם כל מיני תוכנות ישנות יותר, אני צריך 70 אחוז לעריכה גרפית אבל גם ללימודים - MATLAB וכו'...... באמת יש בעיה של תוכנות? האם כדאי להתקין את המערכת הישנה שלי של XP במקביל על כונן נוסף? איך תתחלק העבודה? כלומר לשים את כל התוכנות של הXP על הכונן הנפרד? תודה רבה.... אנשים כאן מדהימים ועוזרים כל כך

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  13. אני רוצה להתקין ווינדוס 7 על הרדיסק חיצוני ועכשיו אני רוצה לדעת אים זה לא יפגע בקבצים שיש על ההרדיסק החיצוני??

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  14. Started by aviv88,

בדרך ככל, אחרי התקנת windows , עושים הרבה שיפצורים, Tweaks , כל מיני טריקים ב Registry וכו'... איך אני מגבה את כל השינויים האלה ? בקרוב אתקין Windows xp pro sp2 (או sp3) על מחשב חדש ולא בא עוד פעם לעבור את כל ההתעסקות הזאת, (וואלה... גם לא זוכר את כל השינויים שעשיתי..) * אין לי צורך בגיבוי DATA , רק את השיפצורים. תודה ..

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  15. התקנתי Windows 7 הוא מזהה את כל החומרה בצורה מושלמת האם עדיין יש צורך להתקין את הדרייברים מהדיסקים?

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  16. Started by trxman,

אהלן לחבר שלי ישנה בעייה טורדנית במחשב, טיפה ישן, ניחא.. sempron 2800 ASUS M2NPV-VM ספק מ JSP, אולי 300/400 וואט לא זוכר כרגע...והוא חשוב להמשך הסיפור העניין הוא שכאשר מדליקים את המחשב הדקסטופ מופיע, אך ריק לחלוטין..ללא שורת משימות וללא אייקונים. לא ניתן להעלות את מנהל המשימות, והדבר היחידי שאפשר לעשות זה ללחוץ לחצן ימני ולהתפעל מהתפריט שנפתח..שגם הוא לא עוזר :-\ החשש שעומד מאחורי הסיפור, ואולי ייתבדה לאור תגובתכם בעניין , זה הספק..ולמה? לפני אותה בעייה , הגנרטור שמספק חשמל לאיזור החליט להיות לארג' והזרים עוד כמה מאות וואטים מיותרים. מזגנים ושאר מכשירי אלקטרוניקה שפעלו באותה עת הפסיקו לעבוד .. המחשב לא היה דלוק, אך הוא היה מחובר לחשמל. ----------------------…

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  17. שלום, צריך עזרה קטנה. יש לי 2 מסכים: אחד בעל רזולוציה 1080x1920 ומסך נוסף 720x1360 אני עובד ב-extended mode, כיוון שהרזולוציות שונות ו-Clone משבש את התצוגה במסך של ה-720. הדבר לא נוח: 1. במסך ה-extended אין taskbar. 2. כל תוכנה שאני מפעיל מהמסך ה-extended מופיעה במסך הראשי, אלא אם כן אני מזיז אותה חזרה ואז היא "זוכרת", אחרי שאני חוזר למסך הראשי בלבד, התוכנה שוב "שוכחת". בעיקרון האידיאל בשבילי שיהיה משהו בסגנון Clone, או לפחות שיהיה taskbar, ושתוכנות ידעו להשאר במסך ממנו הדלקתי אותם. לדוגמה: MPC-HC יודע להשאר באותו המסך כשמדליקים אותו. תודה. כדי שיהיה ברור למה אני צריך את זה: המסך שהוא full HD זה מסך 22" שאני עובד איתו. ומסך HD-Ready זו טלויזיה תלויה בחדר, ככה שאני בערב מ…

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  18. Started by abarbotel,

יש לי המון פלייבקים ואני רוצה לסדר אותם לפי קבוצת אותיות כל מה שמתחיל ב A יהיה תחת A כל מה ש ב B תחת בי וככה הלאה.. הבעיה שוינדוס 7 שם אותם תחת קבוצות גדולות יותר כמו למשל מ A עד G כל הקבצים באות הזו יהיו שם. ואני רוצה חלוקה קטנה יותר איך אני משנה את זה?

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  19. טוב זאת כנראה איזו הגדרה בביוס שאני לא מכיר או משהו. אבל משום מה אני לא מצליח להשתמש במקלדת בכדי להקיש על מנת לטעון את הוינדוס מהדיסק. יש לציין שלהכנס לביוס כן מתאפשר.

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  20. Started by roydor,

שלום כשאני פותח את המחשב(Xp)באופן אוטומטי נפתחת תיקייה הקרויה בשם המשתמש המופעל,וכוללת בתוכה תקיות הפעלה כמו start menu,my documents,favorites,desktop ועוד.כשסוגרים את התקייה באופן אוטומטי היא נפתחת שוב ולא מאפשרת פעולה על המחשב(נושא זה נכתב על מחשב אחר) התקייה תמיד חוזרת להיות הפעולה הראשית. תודה

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  21. Started by x-dude,

אם כן אז מאיפה? ורשום שזה upgrade, מה אני עושה אם אין לי בכלל מערכת הפעלה?

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  22. Started by Baridy,

מישהו יכול להביא לי עידכון מגרסא 7068 לגרסא 7600

23. Started by davidreznic,

יש לי דיסק עם ויסטה. עשיתי מחיצה ורציתי להתקין שם XP. שמתי את הCD , הוא העתיק את כל הקבצים, אתחל ואז כתב :DISK READ ERROR BOOTMR IS MISSING" הקטע הוא שאחרי זה גם הויסטה סירבה לעלות והציגה את הודעת שגיאה, למרות שלא נגעתי בה. את הויסטה סידרתי, אבל אני עדיין לא יוכל להתקין את XP. למישהו יש מושג?

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  24. Started by dj shay 30010,

ניסית להתקין ויסטה ויש לי XP יש בעיה בהתקנה ואני נמצע במצב שאם אני לא לוחת מהר על החצים כדי לזוז אני לא יכול להכנס לוינדוס יש תפרית לפני ה BOOT.ini מישהו יודע איפה זה יושב מה להסיר סידרתי את זה יש 3 קבצים שצריך למחוק GRLDR BOOTMGR BOOTTSECT לא רואים אותם צריך תוכנה צד שלישי כדי לראות אותם ולהוריד להם את קבצי המערכת והקריאה בלבד

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  25. Started by aish,

כל פעם שאני נכנס לתיקיית הIncoming של האימיול, המחשב נהיה איטי יותר ואחרי כמה זמן שאני עושה פעולות כאלה ואחרות בתיקייה פתאום יש שגיאת "לא מגיב" של הWindows Explorer. הוא גם לא יכול להריץ עם המדיה פלייר, בד"כ,חלק מקבצי הוידאו שנמצאים. עם תוכנות אחרות (VLC למשל) הוא מריץ את הקבצים. אב ל זאת הבעיה הקטנה. הבעיה המרכזית היא שהוא כל הזמן קורס כשאני פותח את התייקיה, וכתוצאה מכך אני גם לא יכול לצרוב את הקבצים, כי גם הנרו קורס כשאני מוסיף קבצים דרכו. נודע לי שהדבר קשור בדרך כלשהי לMicrosoft application error reporting וליישום שנקרא DWWIN.EXE. תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 764 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.