עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by eitiz,

שלום לכולם, אני יודע שיש מן פאץ' או תוכנה קטנה, שבעזרתה ניתן להחליף את רישום הרישיון שקיים על המחשב. היכן זה נמצא? אני רוצה להחליף את הKEY שיש בידי עם הKEY שקיים על המחשב, בגלל ה-Genuine שקופץ מהחלונות כל הזמן. תודה.

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by Dan1989,

שלום, אני פותח את האשכול הזה שוב לאחר שהקודם ננעל. אם מישהו יוכל לעזור זה יהיה אחלה, תודה מראש. --- לפני כמה שבועות המחשב שלי נדבק מהוירוס שעובר דרך האיסיקיו. תאמינו או לא, אבל הייתי 'חכם' מספיק בשביל לפתוח אותו פעמיים. בפעם הראשונה הצלחתי להסיר אותו בהצלחה בעזרת הוראות שמצאתי באינטרנט, ובפעם השניה הצלחתי למחוק אותו חלקית לדעתי, כי ההודעות מנורטון שיש וירוס נפסקו, אבל הבעיה הבאה, של העדכונים של ווינדוס עדיין ממשיכה. מיד אחרי, או תוך כדי שהיה לי את הוירוס בפעם השניה, הופיע לי אייקון בשורת משימות שהעדכונים שלי של ווינדוס לא מופעלים. ניסיתי להפעיל מחדש דרך לוח הבקרה וזה לא נעלם. ניסתי להכנס דרך האתר של העדכונים של ווינדוס ושם זה עושה לי שגיאה (מס' 0x80070424) אחרי שאני אומר…

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  3. Started by Bear Cub,

במהלך התקנת vista אני מקבל שגיאה: מישהו נתקל בזה/ יודע מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  4. Started by LooseCannon,

מה ניינים כולם? קניתי מחשב חדש וכשאני מכניס את הדיסק של XP (לא מקורי) באיתחול, הוא לא נותן לי אפשרות איתחול/התקנה. אין לי כונן 1.44 אז זה לא אופציה. למה הדיסק של הXP לא מאתחל לי את המחשב? האם יש אפשרות להוריד קבצי איתחול לצריבה על דיסק? ניסיתי את האופציה של דיסק איתחול בנרו אבל יש שם אפשרות רק לDOS BOOT. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  5. היי חברים! טוב אתמול התקנתי לראשונה את המערכת ההפעלה של ויסטה 32 ביט. אין ספק מדהימה ביופיה....אך היה קשה מאוד להתאים לה תוכנות גם אנטי וירוס וגם צריבה לבסוף התקנתי nod32*64 ו nero premuim עובד נפלא אבל לנקודה החשובה לא מצאתי תשובה: מה קורה עם הכרטיס קול החדש שקניתי באתר של CREATIVE יש דריבר מתאים והצלחתי להגדיר 5.1 אבל אין לי את האופציות הקודמות לסראונד ושליטה מלאה על הרמקולים (sound blaster audigy se 24bit) השאלה אם הבעיה נובעת ממערכת ההפעלה או אין דריבר מתאים של הכרטיס קול? כרגע המצב שאין סראונד והרמקולים עובדים 5.1 רק עם נגנים אחרים. לא של מערכת ההפעלה, וגם אז אין שליטה מלאה עליהם או סראונד. אשמח לתשובה בעניין

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  6. שלום לכולכם אני משתמש בwinxp והשומר מסך פשוט לא מתחיל לפעול, לא משנה לכמה זמן אני מכוון אותו. מה אפשר לעשות בהנחה שאין אף תוכנה שעובדת ברקע ו/או מוגדרת לבטל את הפעולה שלו?

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  7. Started by eladbu,

האם קיים איזה add in שאוכל לגרור קבצים ברימוט דסקטופ קונקשיין ברצוני לעשות למשרד רחוק drag n drop לקבצים

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  8. Started by chaikr,

לפני כשבוע קנו לאחותי מחשב נייג מסוג LG F1 שכלל בערכה שלו גם WIN XP מקורי. השאלה שלי היא האם אני יכול להתקין את הWIN גם על שאר המחשבים בבית וזה יחשב לי כחוקי? יש לציין שאם אני אכנס לאינטרנט זה יהיה מאותה כניסת אינטרנט של המחשב הנייד וכמו כן שבהתקנת הWIN לא הייתי צריך להתקשר למיקרוסופט או איפשהו לעשות אקטיבציה, רק הורדתי את כל העידכונים מ windows update כמו כן הגירסה היא windows xp home sp2

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by homart,

שלום! נסיתי אתמול לפרמט את המחשב אך זה לא כ"כ הלך לי, בגלל כל מיני סיבות קטנותומוזרות... בד"כ אני מפרמט את D ידנית מהווינדוס ואת C אני מפרמט באמצעות דוס, מה שקורה בד"כ זה שכשאני מכניס את התקליטור של הוונדוס ומפעיל את המחשב מחדש אז המחשב נותן אפשרויות להתקנת הווינדוס לפני שהוא מעלה את מערכת ההפעלה שמופעלת כבר על מחשב, זה מה שחבשתי לעשות גם הפעם רק שהפעם המחשב לא התייחס לדיסק שבכונן והעלה ישר את מערכת ההפעלה, אז אמרתי לעצמי שאני יתקין את הווינדוס מחדש ואשתמש בפירמוט של ההתקנה הוונדוס... אבל, בגלל שהיה לי דיסק של ווינדוס בגירסא יותר חדשה ממה שיש לי בחמשב, אז כשהוא התקין את מערכת ההפעלה החדשה הוא לפני זה פירמט את כונן D שבכלל היה כבר מפורמט, ולא פירמט את C כמו שתכננתי כי הוא…

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  10. מופיעה הודעה generic משהו נדמה לי, לא זוכר בדיוק ואם עושים אשר אז הוא מפעיל טיימר של סגירת המחשב לאחר דקה, ואם לא לוחצים כלום אחרי כמה דקות הוא גם עושה את זה עשיתי פירוט בחלון שהוא פתח לי, היה רשום משהו עם Svchost.

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  11. Hackers Find New Vista Activation Crack תקראו את התגובות שלי שם תחת הניק extremely well להבין מדוע מיקרוסופט הולכת לנצח, לדעתי הענווה, במלחמה הזאת, ומדוע אפילו אנחנו בני ישראל (99% פיראטים בדם) נלמד להתעלות מעל עצמנו ולשלם על לפחות חלק מהתוכנות של מיקרוסופט בשנים הבאות. כן, כן, תתכחשו לאמת כמה שבא לכם. נדבר עוד 5 שנים, טוב פושפושים? ועוד כתבה מעניינת בנושא: lllll 25 Shortcomings Of Vista lllll

• 273 תגובות
    • 39.9k צפיות
  12. Started by Ido.G,

שלום, ברשותי מחשב עם win xp sp2. הרבה פעמים שאני מנסה להתקין דרייברים (לדוגמה כרטיס טלוויזיה/כרטיס מסך וכו') המערכת לא מזהה אותם, מסרבת להתקין ומאתחלת את המחשב בלי שום התרעה וסיבה. כמו כן ישנן עוד בעיות- כמו שישומים לא מזהים את הכרטיס ט' שלי למרות שהדרייברים שלו מותקנים. כמו שהישום Abit EQ (שמנטר את המערכת) לא מראה בחלק מהפעמים את הטמפ'. וכו'......... למישהו יש מושג איך לפתור בלי פירמוט?

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  13. כותרת ^^, התקנתי ויסטה על מחיצה ו- XP על מחיצה, עכשיו פירמטתי את הכונן שה- VISTA היה עליו אבל עדיין בכל התחלה של המחשב זה נותן לי לבחור איזה מערכת הפעלה אני רוצה לעלות, אני מעוניין לבטל את המסך הזה ושתמיד זה יעלה רק את ה- XP אוטומטית. (מה שכן הויסטה בכלל לא קיים יותר כי פירמטתי את הכונן אבל משום מה אני עדיין מקבל את המסך בחירה). תודה!

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  14. Started by Vaknir,

האם יש אופציה ב-Vista כמו ב- XP להגדיר את הווינדוס על מינימום על מנת שיהיו ביצועים טובים יותר? ללא ה Aero ה slide וכו'..? ואם כן, אז כמה דרישות הוא צריך, או ש-ג'יגה זיכרון וכו' הם המינימום של המינימום על מנת שהמחשב בכלל יוכל רק לעלות המערכת? תודה מראש, ניר.

• 9 תגובות
    • 818 צפיות
  15. יש לי בעיה, כל פעם שאני מעלה תמחשב זה שם אותי בבחירת יוזר(יש לי רק אותי) זה לא ישר מעלה תווינדוס(XP) מישהוא יודע אולי איך לבטל את זה זה מאוד מעצבן בתודה יאן.

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  16. אז ככה: יש לי amd 4200+ X2 2gb samsung זיכרון התקנתי WINDOWS XP 32BIT [הרגיל] עכשיו יש לי בעייה ממש ממש רצינית שלא הייתה מקודם, כשאני מפעיל: azureus [ביטטורנט] FireFox 2.0 Media Player 11 העכבר כבר מתחיל להיתקע ובקושי לזוז, והמוזיקה מתחילה להיתקע! ה cpu עובד על בין 1% לבין 11% ולא עולה את זה. זה משהו אל נורמלי... מה זה יכול להיות?

• 7 תגובות
    • 603 צפיות
  17. שלום לכולם, לאחותי יש שומר מסך במחשב של העבודה, והיא רוצה לשלוח אותו לחברים, השאלה היא: איפה נמצאת התיקיה של שומרי המסך? איך אני אוכל לדעת שזה שומר המשך שהיא מעוניינת בו? ואיך מפעילים אותו במחשבים אחרים? בתודה רבה מראש!!! רועי

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מסתכל בפרוסס שלי ואני שם לב ש CmD תופס כ 20 אחוז לעומת זאת שאני פותח cmd הוא נתפח לי פעמיים בפרוססס האם זהו מלוור או ספייוואר? ביצעתי סריקה והוא לא מצא כלום

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  19. Started by charm,

שלום חברים אני יודע שהבעיה הזאת עלתה בעבר אבל לא ראיתי תשובה לזה ולכן אשמח לקבל תשובה אחד ולתמיד יש לי מחשב חדש שמותקן עליו XP ולאחר שהוא עולה לוקח לו עוד דקה שתיים עד שאפשר להפעיל את חייגן האינטרנט ובכלל לעבוד איתו חופשי חיפשתי בהרבה מקומות אבל לא מצאתי תשובה שעזרה ביטלתי בservice את השורה של backround intelligent ניסיתי עוד כמה דברים וכלום לא עזר מקווה שמכם תבוא הישועה מהמיואש ארז כמובן תודה מראש

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  20. Started by marvje,

מחשב P3 800 של אחי המסך הכחול מופיע קצת אחרי שהפס הכחול של ההטענה מתחיל כתוב להסיר אנטי וירוס לעשות chkdsk או איחוי.. ולמטה כתוב שגיאה ntfs.sys ניסיתי מצב בטוח, לפרמט ולעשות Repair אבל הארור חוזר תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. היה לי ויסטה על כונן d , וברגע שהתקנתי על סי אקס פי , הבוט של הויסטה נעלם.. לא הייתי יכול לבחור שהוא יעלה , והאקס פי עולה אוטומטי.. איך אני עושה שיהיה לי את האפשרות בחירה ביניהם ?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  22. Started by homart,

שלום! הפרמוט שעשיתי היום עבר לא כ"כ בהצלחה.. במקום לפרמט את הכונן C מערכת ההתקנה אתחלה את הכונן D והתקינה את ווינדוס וכך נוצר מצב שעכשיו יש לי שתי מערכות הפעלה מותקנות, אחת בC ואחת בD הפעלתי את המערכת שמותקנת על C ומשם עשיתי אתמול דרך הוונדוס לכונן D בשביל לחזור למצב ההתחלתי, אך עדיין שאני מאתחל את המחשב הוא נותן לי לבחור בין 2 מערכות הפעלה למרות שיש לי רק אחת מותקנת (כונן D ריק) בנוסף מתחת לשני האפשרויתו של מערכות ההפעה הוא נותן לי אפשרות setup windows xp כאילו שעצרתי את ההתקנה באמצע, בנוסף, זה גם ברירת המחדל ככה שאם אני לא מספיק להעלות את האפשרות לאפשרות השניה הוא מתחיל שוב התקנה מוזרה של וונידוס ונתקע באותו שלב! בבקשה אנא עזרו לי!

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  23. Started by compman112,

^^^

• 8 תגובות
    • 955 צפיות
  24. Started by sebi,

אני עומד לקנות מחשב נייד לרוצה להריץ עליו ויסטה עכשיו אני רוצה לדעת אם 1GB זיכרון יספיק בשביל שהיא תעבוד כמו שצריך

• 11 תגובות
    • 996 צפיות

דיונים חדשים בפורומים