Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום! יש לי בעיה במנהל המשימות כשאר אני מנסה לסגור אישזהו תהליך זה מראה לי את ההודעה: " לא הייתה אפשרות להשלים את הפעולה. הגישה נדחתה." (תמונה מצורפת). זה קורה לי בכל תהליך ולא רק בתהליכים של המערכת. אם למישהו יש רעיון אני אשמח לשמוע זה פשוט מחרפן אותי. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
המחשב שלי: פנטיום 4 2600 ht כרטיס מסך 6600gt זיכרון ddr גיגה (512+512) עם צריך עוד פרטים תגידו ועם לא אז: איך וויסטא תעבוד במחשב + הפעלת משחקים כמו ריינבו סיקס החדש,אמריקן ארמי וכו'? תודה
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי מחשב נייד ועליו מותקנת ויסטה יש לי 2GB זיכרון והזיכרון קבוע תפוס על 45-47 % איך אני מצמם את זה שזה יהיה פנוי יותר אילו תוכנות ודברים לבטל..!? או שבעצם 47% זה בסדר גמור?? תודה רן
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
פתאום בלי שום שינוי שעשיתי או פעולה כזאת או אחרת, כל הסידירומים נעלמו וכשאני מנסה דרך מנהל ההתקנים להסיר אותם ולהתקין מחדש זה לא עובד. רשום שהדרייבר פגום או לא נמצא אבל לי דרייבר לא לסידי ולא לצורב הווינדוס תמיד מזהה אותם אוטומטית למישהו יש פיתרון בשבילי?
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
היי, בזמן האחרון שמתי לב לתופעה מוזרת אצלי במחשב של זלילת זיכרון, זיכרון הRAM שלי נמצא בצריכה גבוהה ביחס לדברים שפתוחים והזיכרון בהארד דיסק לאט לאט נעלם לו במחיצה של הויסטה. ההארד דיסק שלי מחולק ל2 מחיצות, אחת כללית בנפח של 416 ג'יגה והשניה שמכילה את הויסטה ושאר הדרייברים ומספר תוכנות בנפח של 48.8 ג'יגה. עכשיו, לאחרונה צריכת הראם נהייתה גבוה ולא יורדת כלל עד שאני מפעיל את המחשב מחדש, אפילו הגעתי למצב של צריכת ראם של 90% שבכלל לא שיחקתי עדיין. עכשיו הצריכה עומדת על 65% שזה בכלל לא הממוצע, לרוב אני צורך 40% ראם. לגבי ההארד דיסק, לפני כמה ימים ראיתי שנותרו לי בקושי 8 ג'יגה במחיצה של הויסטה מה שהפתיע אותי כי אני לא מוריד לשם כלום, אבל כלום. אז עשיתי כמה מחיקות ועכשיו יש במחי…
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
האם יש איזושהי דרך לגרום לזה שכל המשתמשים במחשב יוכלו לראות את האינבוקס של OE? המצב שלי הוא כזה: אני האדמין, ויש עוד יוזר שהוא כרגע על power user. עכשיו אם מישהו מתחבר לאחד מהם ומושך דואר (שרת POP3, בזק בינלאומי), אז הכל עובר לאינבוקס של האאוטלוק של היוזר שלו. זתומרת, ההודעות נשמרות תחת היוזר. נוצר מצב שאם אני מתחבר ליוזר אחד, כשמישהו משך דואר מהיוזר השני, אני לא יכול לראות את ההודעות האלה (אלא אם כן אני עושה import וכאלה...). אני רוצה שכולם יוכלו לראות את אותו אינבוקס, לא משנה מאיזה חשבון הם מתחברים, אבל של-power user לא תהיה גישה לשאר המסמכים שאין לו גישה אליהם כרגע, או לאפשרויות שיש (או יותר נכון אין...) לו. ואני לא מתכוון לזהויות באאוטלוק, כי אני רוצה שתהיה רק זהות …
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
Feed Headlines 1. איך אני מבטל Feeds מהרשימה שלי? 2. איך אני מוסיף Feeds חדשים? 3. איפה נשמרים ה-Headlines שירדו למחשב שלי, ואיך אני יכול לאפס אותם? 4. איך מבטלים את ההפעלה האוטומאטית של ה-Feed Headlines (אני רוצה שהוא יופיע על המסך, אבל יוריד Headlines רק כשאני אלחץ על האייקון הכתום שלו)? Weather כתוב לי "Service not availble in your language or region". האם יש אפשרות להפעיל את זה בישראל?
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס אליו הוא נעלם לי בהתחלה זה אחרי כמה שניות אם אני מנסה עוד פעם זה באותה שניה שאני מנסה אני רואה אותו והוא נעלם עשיתי בדיקת וירוסים יש לי קפרסקי 6 הרצתי CCLEANER וAdvanced WindowsCare V2 Personal ולא עזר :s05:[br]פורסם בתאריך: 20.08.2007 בשעה 18:06:57 טוב מצטער על ההקפצה, אבל זה איכשהו נפתרהיה פרוסס של IEXPLORER שחסם ת'טסק מנג'ר ונראה לי שהפרוסס הזה כל הזמן חוזר למישהו זה קרה פעם ?
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
היי .. כולם, אני לא אחפור יותר מדי ואגש ישר לבעיה: במחשב שלי מחובר רק כונן CD (בלי DVD) ואני צריך להתקין ויסטה. ניסיתי פעם את הגרסה המקוצצת שנכנסת בCD (לייט כזו שהורידו בה ת'משחקים ושטויות) אבל זה היה לא משו. חשבתי אולי אם יש אפשרות אחרת להתקין אותה בלי כונן DVD, אולי מתוך ההארדיסק עצמו (יש לי שני הארדיסקים אם זה עוזר). תודה אגב - על הדרך תמליצו על איזו תוכנת אנטיווירוס טובה (שאפשר להתקין ולפרוץ בלי שתציק לי על זה שנחסם לי המפתח .. )
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
היי היי, אני מנסה להתקין OFFICEXP בעברית על WIN98SE , אבל אין בWIN98 תמיכה בעברית בכלל, ככה שהאופיס מסרב להיות מותקן. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
יצא לי ב UPDATE את ה SP2 אני עם מערכת הפעלה VISTA ULTIMATE עם עברית
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
כשאני עושה בוט לXP לוקח לו פשוט 20 דקות להגיע לדקסטופ הוא עושה לואדינג כלכלך הרבה זמן להגיע שזה מעצבן עשיתי CHKDSK /r/p לא עזר עשיתי איחוי קבצים לא עזר אין וירוסים/תוכנות ריגול נראה כאילו יש קבצים שנדפקו או משו כזה? יש למישהו מושג ?
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
תמונת מסך: אפשר לראות את המפרט בצד, אבל הפרטים הרלוונטיים אני מניח הם: לוח: GIGABYTE EP43-DS3 זכרונות: OCZ DDR2 800MHZ Gold 4096MB Dual Channel (2x2048) CL5 מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
כן וכדאי מהר להתעדכן : מקור: http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArt.jhtml?itemNo=339308&contrassID=1&subContrassID=1&sbSubContrassID=0
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
התמונה אומרת הכל [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
יש כבר פתרון לבעית ה סאונד ב ויסטה?? 5.1 לא עובד בויסטה...רק 2 רמקולים קדמים...
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
כאשר נכנסים לתיקיה יש אפשרות לראות את פריטי התיקייה בצורה של רשימה או משבצות וכו'. נניח שסימנתי שאני רוצה שפריטי התיקיה יוצגו בצורה של רשימה. כעת אני רוצה שהגדרה זו תחול על כל תיקייה שאפתח. ב-XP ידעתי לעשות את זה. בוינדוס 7 משום מה ההגדרה הזו לא מתבצעת באותה צורה ואני לא מוצא את הדרך לעשות זאת
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
לפני חודש כתבתי הודעה דומה (קישור), שגם היא עסקה במסך כחול. הפעם הודעת השגיאה היא: 0x24 (מידע נוסף) עשיתי chksdk גם עם הפקודה /f וגם עם הפקודה /r. הוא מצא ותיקן כמה דברים אבל זה עדיין לא פתר את הבעיה. החלפתי גם את הקובץ ntfs.sys בקובץ חדש למקרה שהוא פגום, אך גם זה לא עזר. גם במצב בטוח אי אפשר להיכנס. עשיתי אוברקלוק לפני כמה ימים. יכול להיות שזה מה שגרם לבעיה. בכל אופן החזרתי את ההגדרות לקדמותם. אבל בגלל שזה פעם שנייה אני מתחיל לחשוש שזה לא בעיה נקודתית אלא משהוא רציני יותר. יכול להיות שיש בעיה בדיסק הקשיח? בכל אופן, יש לכם רעיון איך לפתור את הבעיה הנוכחית? אחרי חופשים רבים בגוגל לא מצאתי עוד רעיונות חוץ מלפרמט את הכונן (מה שאני מעדיף לא לעשות). תודה.
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
כשהתקנתי את xp היה סדר מיוחד כזה בתקיה של "המחשב שלי" לפי כונני ארד-דיסקים , סידי רומים וכו' ...אבל אחרי כמה זמן זה השתנה ונהיה מבולגן כמו כל תיקייה , היות ויש לי הרבה כוננים ארד-דיסקים וכוננם וירטואלים נהיה לי כצת בלגן שם אז בקיצור איך אני מחזיר את זה לאיך שזה ניראה בהתחלה ????
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום... תראו... עידכנתי את המחשב במיקרוסופט... ואיכשהוא הגעתי לפלאגינס.... והתקנתי אחד של הסרראונד Surround 5.1 CSII Decoder V1.3 אני ממליץ לכולם... רק שאלה קטנה... הוא ממש אחרי 30 שניות סוגר ואומר שנגמר זמן הניסיון וחיפשתי שעות איך לרשום לו קוד... ולא מצאתי... זתומרת לעשות לו רג'יסטר מישהו יודע? עזרה...? תודה
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
דוד שלי התקשר אלי ואמר שלי שהבן שלו שיחק כניראה עם הרזולוציות של המסך , ועכשיו כל פעם שהוידוס עולה הוא מקבל הודעת שגיאה שמוציאה אותו מהוינדוס ניסתי להסביר לו איך לשנות רזולוציה ...אבל הוא אמר לי שהוא לא מספיק לשנות אותה בגלל שההודעת שגיאה פועלת שתי שניות אחרי שהוינדוס עולה אז אמרתי לו ללחוץ על F8 כדי להגיע למצד בטוח ...אבל הוא אמר שגם זה לא פועל לו למישהו יש עוד הצעות בלי להתקין שוב את הוינדוס ?
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שלפעמים, אחרי שאני גולש זמן מסוים, הסמלון ב-taskbar של החיבור לאינטרנט (שאמור להראות ככה הופך למשהו כזה: (כשלפעמים הצבע של המסכים מהבהב במין טורקיז כזה, כמו שיש באייקון הרגיל) למישהו יש מושג למה זה קורה?
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
טוב זה התחיל ככה לפני יומים הורדתי תעידכונים החדשים שיצאו אמרו שזה שיטה חדשה בלה בלה בלה.... בקיצור היום הייתה הפסקת חשמל ובגלל זה המחשב שלי נסגר פעם ראשונה מאז שעידכנתי אז פתחתי תמחשב אחרי שה "חלונות" עולים זה ישר עושה ריסטרס ניסיתי כמה פעמים עשה אותו דבר סגרתי תמחשב אחרי זה פתחתי אותו פתאום הכל עולה כמו שצריך אבל אני מנסה לפתוח את "המחשב שלי" לא עולה נתקע המחשב נכנסתי ל מצב בטוח עשיתי סריקת וירוסים לא מצא כלום אחרי זה נכנסתי במצב הרגיל הכל הסתדר לא יודע מה קרה אבל כל האיקונים שיש בצד ימין נעלמו חוץ מהשעון ICQ/ZONEALARM/Anti VIRUS האם יש קשר אחד בין השני? ומה עושים ?! ================================================== EDIT: עשיתי ריסטרט עכשיו יש את האיקונים בצד אבל בכל…
-
שלום רב, לאחרונה מופיעות לי הודעות שגיאה שאומרת ששינוי הרג'יסטרי מבוטל על ידי האדמין במחשב. המשתמש היחיד במחשב הוא אני ולא ערכתי שום אופציה כזו. השגיאה מופיעה בעיקר בהתקנת תוכנות(שמן הסתם דורשות התקנת/שינוי רג'יסטרי) ובנוסף אין ביכולתי לעשות merge לקבצי רג'יסטרי, הקובץ נפתח כמסמך. אשמח לקבל עזרה תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום! לבן דוד שלי יש בעיה במחשב-הוא מדליק את המחשב ולאחר מסך ה welcome הרקע של שולחן העבודה עולה אך האייקונים ושורת המשימות לא עולה= אי אפשר לעשות כלום אחרי ctrl+alt+del עולה משום מה רק החלון של הCPU usage בלי אפשרות לעשות בו כלום ניסיתי לעלות בSAFE MODE אבל גם שם קורה אותו דבר... תכל'ס אי אפשר לעשות כלום הוא משתגע ומשגע אותי יש משהו לעשות? אולי איזה דרך להעלות את האפליקציה של SYSTEM RESTORE? תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-