עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום, כמו בכותרת למעלה... 1.פתאום אין לי מושג איך כשאני שומע במדיה פלייר אני שומע רק בצד אחד(ימין), אבל אם אני שומע בBSplayer אז שומעים רגיל(האוזניות הם סטריאופוניות) איך אני מתקן את זה? 2. משום מה בוורד כשאני עושה העתק הדבק או שאני רוצה למחוק עם המקש מעל האנטר(backspace?!) אז הוא לא מוחק לי, זה פשוט מעתיק את המילים אבל לא מוחק את המילים הקודמות. אפשר לתקן את זה? תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  2. שלום כשאני מחבר את הGPS(עם כבל MINI USB רגיל) שלי למחשב הWIN מקפיץ לי הודעה(בבלון כזה) ובה רשום "אחד מהתקני ה-USB המחוברים למחשב זה פעל באופן בלתי תקין וwindows אינו מזהה אותו. לקבל סיוע בפתרון בעיה זו, לחץ על הודעה זו." עכשיו אם אני מחבר את הGPS שלי עם כבל USB אחר זה עובד טוב,ככה שנשללת האפשרות שהבעיה היא במכשיר עצמו...(את הכבל שעובד טוב עם הGPS אני צריך למשהו אחר). אך אפשר לתקן את הבעיה הזאת? עריכה: הבעיה חוזרת ב-2 כבלים שונים.

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  3. Started by devek,

התקנתי היום וינדוס 2000 ויש לי שתי בעיות מעצבנות! הראשונה היא שכל השמות באיי סי שלי שאמורים להיות בעברית מופיעים כסימני שאלה |: והשנייה היא שאני מצלם תמונה ובא לשמור אותה אין לי פורמט JPG ): מה אני עושה?

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  4. Started by hatzhaik,

לעיתים רחוקות אני נתקל במסך כחול שמחייב לעשות ריסט וגם אני מזהה שהדיסק קשיח נכבה (נשמע טק כזה)זה היה קורה לי בעבר במיוחד שההיתי מפעיל את מצלמת האיטרנט. אבל פיתאום זה קרה לי היום סתם ככה . רציתי לשאול האם זה לדעתכם בעייה בחומרה דפוקה או משהו התוכנה. המחשב שלי זה פנטיום 4 3G זיכרון 256X2 לוח של asus עם bios מעודכן והוא בן שנה וקצת (ככה שאין אחריות) צרפתי צילום של המסך הכחול [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  5. Started by Baridy,

מישהו יכול להביא לי ערכת שפה שעובדת ? ניסיתי כמה וזה רושם לי This Language cant install in this computer תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  6. Started by guyl3,

אני עובד בתוך DOMAIN ואני ה ADMIN אחרי העתקת הפרופיל למחשב החדש , אני רוצה להחזיר את הOWNDERSHIP ליוזר שעבד עליו במקום אני רואה רק את היוזר של ה ADMIN - אני יודע שיש פעולה דרך ה Command שעושה זאת השאלה איך

7. Started by Play,

כותרת. אם מישהו יודע איך אז בבקשה שיכתוב זה מאד חשוב.

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  8. אני ממש צריך עזרה, ממש דחוף לי! עוד חצי שעה אני הולך אל השכנים להתקין להם XP מקורי על המחשב החדש שהם קנו, אני צריך שתסבירו לי איך זה הולך עם XP מקורי. האם מכניסים את הדיסק והמחשב מזהה אותו אוטומטית? * הרצתי כמה חיפושים ללא מענה, ולכן מחוסר זמן אני פותח אשכול *

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  9. Started by Dman86,

שלום רב, שחקתי קצת עם התקייה של ה FONTS בויסטה שלי. רציתי להעביר את הפונטים שיש לי מהמחשב הנייח (XP) למחשב הנייד (VISTA). וזה קצת התחרבש....יש דרך לשחזר את התיקייה המקורית? בתודה מראש,

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  10. Started by eliXir,

התקנתי אתמול Windows 7, נתקלתי עד כה פה ושם בכמה באגים, אבל זה אחד רציני. כשאני נכנס לאתרים עם סרטוני פלאש, כשאני מעביר את הקרוסר על הסרטון האתר קורס. מופיע לי החלון הזה של פתרון הבעיות שלא תורם לכלום. ניסיתי להתקין את הפלאש פלייר של אדובי אבל זה לא עזר.. מישהו מכיר? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  11. ^ ממש מציק. מי שיודע למה או ממה זה נובע, אשמח לדעת. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 790 צפיות
  12. היי טוב אולי כאן זה המקום לשאול, עברתי להשתמש בWIN7 מזמן ואני לא מצליח לפרמט את הדיסק הקשיח בו היה מותקן הXP מתוך הWIN , מה שמונע לדעתי הוא שהBOOT של הבחירה בין מערכות ההפעלה רץ מהדיסק הזה, מצרף תמונה למישהו יש רעיון איך להגדיר את \:C כדיסק הSYSTEM ? תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  13. Started by stav_r,

שלום. לחבר שלי הייתה בעייה הנרטון שלנו נדפק לכן הייתי צריך להסיר את הנורטון ידנית והשתמשתי ב SymNRT להסיר מה של ידעתי שזה יסיר את כל מוצרי נותן כולל הגוסט והפיירוואל. לאחר מכן התקנתי פנדה אנטי וירוס ומשום מה כל דבר שאני מנסה להתקין נתקל בשגיאה (winzip , winrar). מה לעשות עכשיו לפרמט ? מערכת הפעלה:windows xp

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  14. Started by gal_il50,

אני רוצה להעביר קבצים ממחשב למחשב ואני רוצה לפתוח FTP.

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  15. Started by ras81,

שלום התקנתי את העברית בווידוס XP אבל משום מה במיילים שלי וגם בתפריטים של תוכנות לדוגמאת תפריט ההחלה של התקנת שה תוכנה שהוא בעברית - מופיע לי בג'בריש בדקתי אם כל הHEBREW מסומנים אצלי ולא מצאתי שום בעיה אשמח באם תוכלו לעזור תודה

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  16. Started by mbs,

תודה!!!!

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  17. Started by Asher82,

שלום, לאחר שאני מדליק את המחשב והXP עולה עוברות כ5 דקות עד שאני מצליח להפעיל תוכנה כלשהי, בין אם זה ללחוץ על החייגן של האינטרנט, מדייה פלייר או כל דבר אחר. כלומר, אני לוחץ על האייקון ולא קורה כלום, רק לאחר כ5 דקות החלונות הרלונטיים נפתחים. הבעיה חוזרת על עצמה בכל הפעלה של המחשב. אם צריך לתת פירוט נוסף תגידו לי, תודה על כל עזרה, אשר.

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  18. Started by jeyjey,

יש לי בעיה מעצבנת ביותר כשאני מנסה להפעיל תוכנה/משחק קופצת לי הודעה שאומרת: {שגיאת ישום} אתחול תקין של הישום נכשל (0xc0000005). לחץ על אישור כדי לסגור את הישום. חשבתי לסרוק ספייווארים ווירוסים אבל גם האנטיוירוס לא עולה וממש לא מתאים לי לפרמט עכשיו את המחשב, יש דרך לפתור תבעיה ללא פרמוט? תודה רבה לכל מי שיכול לעזור

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  19. התקנתי WIN XP SP2 לאחר שעבדתי עם הWIN הזה כבר כמה חודשים והכל היה בסדר. הפעם כל 20 דקות או יותר המחשב עושה BOOT לבד . יש למישהו רעיון מה לבדוק?

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  20. רכשתי שלשום מחשב נייד של DELL 1525 לאחר פירמוט התקנתי עליו VISTA ULTIMATE בעברית קיבלתי כבר פעמיים מסך כחול, זה קרה רק פעמיים בשלושה ימים האחרונים, אבל בגלל זה אני מודאג, כי זה עוד ימשיך הדבר היחיד שאני זוכר מהמסך הכחול זה שורה למטה שקפצה ממש לפני שהמחשב עשה לעצמו ריסט, השורה היא: Dumping phisical memory ******** :100 מצטער על השגיאות, מסומן בכוכבית מה שאני לא זוכר, תודה לעוזרים, מקווה שיש פיתרון ללא פירמוט למה זה שוב להתקין הכל שעות וזה.. תודה.

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  21. Started by lordbd14,

יש לי וינדאוז XP וה ms config לא עולה לי פשוט לא נמצא.. מה לעשות ? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  22. Started by MarkoH,

חבר'ה, באיזה מערכות קבצים משתמש הויסטה חוץ מHTFS?

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  23. Started by mei,

רציתי לדעת האם המחשב הבא תואם ולאיזה גירסא ע"מ שתפעל מהר עליו ? HP ze2055 EA כאשר שמתי על מחשב זה 512MB פנימי (מגיע עם 256 במקור)... תודה אנשים !

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  24. עשיתי חיפוש ועברתי בדפים ולא מצאתי משהו יכול להגיד לי את השם שלו ?

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  25. Started by shay360,

שלום לכולם! אני מנסה להתקין את העדכון של העברית בWIN 7 ואחרי שמתבצע אתחול למחשב (לפני הלוגין לווינדוס) אני מקבל הודעה שמתבצעים שינויים בתצורה או משהו כזה... ואחרי כמה דקות כתוב שקרתה שגיאה ומצב משוחזר לקדמותו...(ניסיתי את זה פעמיים) למישהו יש מושג למה זה קורה?יש מקום כל שהוא במחשב שיש בו לוג של הדבר הזה? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 790 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.