Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
חלונות XP מצב חשבון מנהל הגדרה של חשבון אורח (ללא סיסמה) ביטל/העלים את חשבון מנהל איך אפשר לחזור למצב חשבון מנהל.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להחל ערכת נושא אבל מפחד שאני לא אוכל לחזור בדיוק לאיך שהמחשב נראה קודם לכן. תמיד אוכל לחזור אחורה? בקלות?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3441810,00.html
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הקספרסקי זיהה לי את הוירוס והוא הדביק לי את הקובץ של הווינדוס svchot ואני לא יכול למחוק אותו. כמו כן בתיקייה היכן שהקבצים מורדים מהאימיול שנמצאת בכונן אחר כל פעם בעת איתחול המחש מחדש מופיעים אלפי קבצי ראר של תוכנות כלשהם.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חטפתי וירוס ואני משותק לגבי כל מה שקשור לשולחן העבודה ,כאשר אני מנסה להחזיר את ההגדרות הרגילות, ולהוסיף תמונת רקע , אני לא מצליח מכיוון שהאפשריות האלה לא זמינות, כפי שאפשר לראות בתמונה.(כרגע לשולחן העבודה שלי יש צבע אחיד מגעיל ולא ברור) איך אני פותר את הבעיה הזאת ? (יכול להיות שיש לי בעיה עם הקובץ SERVICES.EXE ? אם כן איך אני משחזר את הקובץ הזה?) תודה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר עדכון ל- 8.1 ובעת קישוריות ל- wifi, המערכת כותבת לי שהחיבור מוגבל. אני חווה ניתוקים ואיטיות כללית בגלישה. ניסיתי להתקין דרייברים מהאתר של asus אך ללא הצלחה. דגם המחשב asus n56vb. אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי אוזניות בלות'ות מסוג shb6110 מערכת הפעלה ווינדוס7 אני רוצה לחבר אותם למחשב, איך אני עושה את זה ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
כידוע החיבור של הכבלים בארץ משתמש ב VPN. איך אני יכול להגדיר לויסטה שלאחר שהיא עולה תתחבר מיידית לVPN? ב XP זה היה פשוט - היה צריך למשוך את האייקון לתיקיית STARTUP אבל אני לא מוצא תיקייה כזאת בויסטה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. כיוון שלצערי אין בביתי אפשרות לתשתית אינטרנט קווי אני מסתמך על חיבור וי פי או בלוטוס דרך הפלאפון שלי. אני מצליח להתחבר דרך שניהם אך כל פעם באופן ידני. בוי פי הגדרתי חיבור אוטומטי ובכל זאת צריך לכבות ולהדליק את הנק החמה בפלאפון עמ שיתחבר. פלאפון- איפוון 5 מערכת הפעלה win 10. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי XP חדש (בשעה טובה) ואז הוא כל הזמן שאל אותי אם אני רוצה להתחבר לאינטרנט כשאני פותחת דברים כמו אייסיקיו... פעם הורדתי את זה איכשהו....וכבר שכחתי איך....אבל סימנתי שלא יציג לי שוב את ההודעה... ועכשיו הוא מנסה להתחבר כל הזמן אוטומטית בלי להציג הודעה... איך בדיוק אני מורידה את הניסיון להתחבר?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחשב חדש עם חלונות 7 64 ביט. המחשב "עולה" מהר מאד (כחצי דקה) אך החיבור לרשת נמשך עוד כדקה שבמהלכה מופיע על סימן הרשת ב Tray משולש צהוב עם סימן קריאה. האם זה טבעי או שיש בעיה ? לפני כן, עם XP, המחשב "עלה" במשך כ 2 דקות עם חיבור רשת פעיל. תודה
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לנו בבית רשת אלחוטית , המחשב השולחני שלי והמחשב הנייד של אבא שניהם מחוברים בעזרת נתב של Compex . המחשב הנייד מותקן וינדוס ויסטה , הבעיה היא שלמחשב לוקח המון זמן להתחבר לרשת האלחוטית אבל ממש המון ולפעמים זה דורש הפעלה מחדש של המחשב ולפעמים כמה פעמים של הפעלה מחדש. מבחינת אות אין בעיות , המחשב מציין שהעוצמה של השידור טובה מאוד עד מעולה. המחשב עולה ומתחבר ואז מופיע לי מין משולש אזהרה צהוב , עם כיתוב של Identifying ופה הוא נתקע המון זמן. חיפוש קצר בגוגל העלה שיש צורך לשנות הגדרה בוינדוס דפנדר , אכן זה עבד לכמה ימים אבל עכשיו זה חזר לעצמו. מה לעשות ? תודה מראש סתו.
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
כפי שנאמר כאשר אני מחבר אותם לUSB המחשב מזהה אותם כהתקן לא ידוע, לפני כן הם פעלו לי איך אני מתקן את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כאשר אני מגדיר במחשב 1920x1080 זה נראה תקין על הצג של המחשב. אבל גדול מדי על הצג של הטלוויזיה, כאשר אני מקטין קצת מהרזולוציה של המחשב יש איכות גרועה מן הסתם במסך של המחשב ובטלוויזיה זה מסתדר. האם יש אפשרות להגדיר משהו מסויים בטלוויזיה ומשהו אחר על המחשב? יש לי 2 כרטיסי מסך של GTX 560TI ולפני כן היה Radeon 4870HD וזה היה תקין עם רזולוציה שהתאימה גם למסך וגם לטלוויזיה. לפני כן היה מסך של LG 22 אינצ' ועכשיו DELL 23 אינצ'.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, אני עובד עם win7pro 64bit. חיברתי למחשב דיסק קשיח ide באמצעות מתאם usb. הדיסק לא מזוהה במחשב, וגם לא שום דיסק אחר. כמובן שהדיסק מחובר גם לחשמל. הבנתי שהדיסק אמור להופיע במחשב בתור כונן נוסף (כאילו חיברתי דיסק און קי). מישהו נתקל בבעיה? האם יש הגדות כלשהן שצריך שמומלץ לבדוק? אשמח לתגובות ולרעיונות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח שבו מותקן ווינדווס 7 ואני רוצה לחבר לו בנוסף ארדיסק פנימי ממחשב אחר שבו מותקן ווינדווס xp. אם אני אחבר, אז האם הווינדווס 7 יעלה או הווינדוס xp כמערכת הפעלה?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם?!!!!!! יש לי בעיה שכאשר אני נכנס למחשב ואני לוחץ להתחבר לאינטרנט אז לוקח לי כ- 2 דקות עד שהא פותח חלון התחברות וזה ממש מעצבן יש למישהו פיתרון??? (פעם זה לא היה ככה וזה היה לוקח פחות משניה עד שהחלון היה מופיע) :
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם... אחרי הברדק שהיה הוחלף הלוח-אם והתקנתי בלי בעיה את ווינדוז 7. אבל לצערי עכשיו נתקלתי בהתחברות לאינטרנט. הווינדוז מזהה את שני כרטיסי הרשת שלי כמו שצריך אבל הוא נותן לי למטה אייקון של מה שמחובר למודם (אלקטל ספיד-טאץ' הום) עם סימן קריאה. אני יודע שצריך להכניס IP ידני לכרטיס הרשת (10.200.1.1) וזה מה שעשיתי אבל הוא עדיין עם הסימן קריאה הצהוב. אשמח אם מישהו יוכל לעזור בנושא (מסתובב איפשהו מדריך להגדרת אינטרנט?) אולי יש דבר נוסף שלא עשיתי. התמיכה הטכנית במוקד לא תומכת בהתחברות לווינדוז 7 הדבר הוא שאחרי שמזינים IP ידני אז פשוט למטה אין כפתור של "OK" או "APPLY" כמו שהיה ב-XP אלא פשוט כפתור CLOSE . תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות שברגע שאני מעלה את המחשב, המחשב יתחבר לי לאינטרנט באופן אוטומטי, ניסיתי ליצור קישור לחיבור אבל זה לא יוצא יש לי את החייגן של ברק אבל הוא ממש מקולקל ועושה הרבה בעיות במחשב, אני רוצה להתחבר עם החייגן של WINDOWS רק שיעלה עם המחשב, יש אפשרות כזו?
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני מנסה לגשת למדפסת שמחוברת למחשב XP, דרך מחשב אחר עם מערכת הפעלה ויסטה. ב-XP הגדרתי את המדפסת בשיתוף. שני המחשבים נמצאים על אותו WORKGROUP ורואים את אחד השני כולל גישה לקבצים. במחשב עם הויסטה אני רואה את המדפסת, אבל בנסיון להתחבר אליה אני מקבל את ההודעה: Windows cannot connect to the printer. there is not enough memory to complete this operation. Please close some programs and try again. כשחיברתי את המדפסת ישירות למחשב עם הויסטה לא היו בעיות והיא הותקנה בהצלחה.
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני להתחבר למחשב ברשת פנימית(אין חיבור לאינטרנט ברשת זו,כמובן שגם המחשב שלי ברשת זו) במחשב שבו אני מעוניין להתחבר מותקן WIN 7 HOME, ניסיתי באמצעות הכלי של ווינדוס "שולחן עבודה מרחוק" אך לא הצלחתי, לדעתי בגלל הגרסה הבסיסית של הווינדוס. כיצד ניתן להתחבר למחשב זה מרחוק?האם יש דרך להפעיל את השולחן עבודה מרחוק בגירסאות בסיסיות של ווינדוס?(זה יהיה מצויין) האם teamviewer יכול לעבוד ברשת פנימית, ללא חיבור לאינטרנט? תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכם האם מישהו מכיר הסבר בשלבים איך להגדיר את שם המחשב אחרי התקנה רגילה של הוינדוס לאפשר חיבור לקבוצת מחשבים ניסיתי לבצע שינוי דרך שם המחשב לקבוצה... אבל אז הוא רושם שגיאה שזה לא אפשרי כי לא הוגדרו קודם סיומת ה DNS לא מובן כל כך
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם מחשב חדש חלונות 7 64 ביט. מחובר לרשת ביתית (MSHOME) קווית עם 3 מחשבים אחרים XP (ולאינטרנט). מהמחשב החדש אני מצליח להגיע לכל אחד מהמחשבים האחרים. מאף מחשב אחר אני לא מצליח להגיע למחשב החדש. הוא מזוהה ברשת אבל כשמנסים להגיע אליו מתקבלת הודעת השגיאה הבאה: \\(computer name) is not accessible. You might not have permission to use this network resource. Contact the administator of this server to find out if you have access permissions. Logon Failure: account currently disabled למיטב הבנתי הגדרות השיתוף במחשב החדש נכונות. ניסיתי גם לתת סיסמא למשתמש (קראתי באיזה מקום שאולי בזה הבעייה). ניסיתי להריץ את אשף תיקון הרשת. שום דבר לא עוזר. למישהו יש רעיון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני מנסה להעביר מספר קבצים ממחשב אחר שיש לי שיש לו מערכת הפעלה WINDOWS98 למחשב בעל מערכת הפעלה XP ופשוט זה לא הולך אני מחבר אותם דרך כבל רשת ופשוט אני לא מצליח לקבל גישה למחשב עם הXP מישהו יכול לעזור?? :-X
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום וברכה, איך אני מחבר מחשב נייד למקרן בויסטה הום פרימיום? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-