Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי מחשב נייד ישן של HP עם מערכת הפעלה מובנת של XP EDITION באנגלית. היות וכונן הדיסקים במחשב דפוק לגמרי ניסתי לפרמט ולהתקין מערכת הפעלה בעברית דרך דיסק און קי. לצערי לא הצלחתי לבצע פעולה זאת וחיפשתי חבילת שפה MUI בעברית למערכת ההפעלה שברשותי. לאחר חיפושים רבים ברשת נתקלתי רק בחבילת שפה שמתאימה ל XP פרופשיונל. האם יש איזה שהיא דרך בא אוכל לשנות את שפת המערכת?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אמרו שהחבילה תצא במרץ , היא יצאה כבר.? אני מצפה בקוצר רוח....
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
הורדתי חבילת סקינים( launchy משו כזה ) אין מיישם אותה ב וינדוס ? זה תיקיות עם תמונות מה שהורדתי כמו כן האם יש תוכנה ששנה רקע של מחשב רנדומלי כלומר אני מכניס לה כמה תמונות והיא משנה את זה כל X ימים
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
קלטו את הכתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3443805,00.html הם כותבים שמייקרוסופט אישרו אתמול שהחבילת שירות תצא רק בחצי הראשון של 2008
-
- 10 תגובות
- 995 צפיות
-
-
יש אפשרות להוריד ידנית את השפה העברית לWIN8? ההורדה האוטומטית פשוט לא עובדת
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש כבר חודש ולא מוצא חבילת שפות שתהפוך את הXP שלי מעברית לאנגלית. אפשר בבקשה קישור/שם/מידע כל שהוא בנושא
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי יוצאת חבילת השירות הראשונה של ויסטה.?
-
- 6 תגובות
- 800 צפיות
-
-
מערכת ההפעלה החדשה והמסוגרת של מיקרוסופט החלה את דרכה עם השקתו של ה-Surface Laptop, אך מתקשה להצדיק את קיומה לעת עתה לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אנשיםםםם, ככה, חבר שלי קיבל אתמול מחשב פיצוץ.... יש לו דיסק צרוב של אקס פי, איך מתקינים....?? הכנסנו את הדיסק, עשינו ריסט, והוא עדיין רושם: "press any key to restart" או משו בסיגנון לא זוכר בדיוק.... בקיצר, איך אני מתחיל את ההתקנה....
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שליעשה שתי משתמשים במחשב, אחד מנהל ושני משתמש מוגבל, עכשיו הוא יכול להכנס לXP אבל הוא לא יכול להתקין או לשנות דברים בליהסיסמה (שהוא שכח אותה) יש לו XP מקורי, עםכל הדברים.. יש דרך לבטל\לפרוץ את הסיסמה חוץ מלפרמט את המחשב? :-\(ואין לו מחיצה בהארד דיסק ככה שהכול למחק לו) אשמח לקבל תשובה בהקדם, גיל.
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
למחשב... אז כל פעם זה עושה לו ריסט. יש לכם מושג למה?
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
הוא החזיר את זה יותר מדי אחורה והוא רוצה להחזיר את הWIN לכמה חודשים קדימה.. זה אפשרי? או שמרגע שעשית שיחזור אז אכלת אותה? ממני,
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
[glow=blue,2,300]אנחנו (יענו הוא ואני) להכנס לדוס ויש לנו גירסאת XP איך יוצאים מה-XP ומגיעים לדוס? זה בשביל FORMAT[/glow]
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
הפקודה הזאת שמבטלת את הthrotleting (לא סגור על איך רושמים את זה ) בגלל שאני מאמץ במשחק רק את אחת מהליבות והOS יכולה לחשוב שהמעבד מנצל רק 50% מכוח העיבוד שלו (רק ליבה אחת עובדת על המשחק) ולא יכול לנצל עוד ואז המערכת תחשוב שהמעבד בthrotleting והיא תאיט אותו בהתאם ועוד שאלה של נוב - איפה הקובץ של הBOOT.INI תודה לכולם
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
הסיסמא של הכניסה לווינדוס, חבר שלי שכח את הסיסמא, מה הוא עושה כדי לשחזר את הסיסמא או להיכנס איכשהו לווינדוס? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלי שכח את הסיסמא בהפעלת המחשב והוא לא מצליח להפעיל אותו. אמרתי לו לנסות להפעיל את המחשב במצב בטוח אבל גם שם הוא מבקש סיסמא (וזה לא פותח את האפשרות להכנס לחשבון של הadministrator) מישהו יכול לתת עצות ולפתור את הבעיה? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, חבר שלי שם סיסמא למחשב (XP 32) והוא לא זוכר אותה.. הרמז לא עזר לו והוא לא יודע מה לעשות.. תודה על העזרה..
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בוקר ורוד לכולם.. יש לי שאלה קטנה.. למה יש תופעה כזאת בווינדוס שבלי קשר כל חלון אקספלורר שאני סוגר יש לי send don't send בבקשה תשובות רלוונטיות ולא לרשום שאפשר לבטל את זה מה error Reporting אני פשוט רוצה לדעת האם יש דרך לתקן את זה.. :s05: תודה
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אני יכוללהוריד רק שני קבצים יחד לא יותר רק אחרי שזה מסיים אז הוא נותן לי אפשרות לעשות שמירה בשם מלך מי שעוזר לי!
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
התקנתי ויינדוס ויסטה וזאת לא הפעם הראשונה והיה חסר לי קובץ DLL הורדתי איזה תוכנה ואני חושב שזה היה וירוס בגלל הסיומת שלו ופירמטתי את המחשב ועדיין יש את הבעיה .. סוג הבעיה: שאני מפעיל משחק או כל דבר שמאמץ טיפה את המעבד[CPU] פתאום מופיע לי מסך כחול למטה מתבצעת ספירה עד 100 ואז הוא עושה ריסט אוטומטי .. מי שיודע מה הבעיה אני חייב עזרה.. תודה ..!! אני ינסה לצם את הבעיה דרך מצלמה או פלאפון
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
הסוג? כאילו איך עושים את זה? מוחקים תקיימת? ואז עליה
-
- 6 תגובות
- 991 צפיות
-
-
מה לעשות? היום רק אחרי 9 ריסטארטים המחשב עלה לי..... המסך השחור מופיע לי כל פעם..... ניסיתי את כל הFIX שפירסמו באתרים לא עזר כלום.
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מודם USB - ALE 130 יש לו איזה דרייבר לויסטה? מה קורה שם עם עניין הדרייברים בכלל, תודה.
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
חברה שיש בה הרבה מחשבים ורוצה להתקין WIN מחדש צריכה לפרמט מחשב מחשב ? בטוח יש דרך קיצור לכל זה. איך מתקינים WINDOWS מחדש כשיש למעלה מ50 מחשבים למשל?
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-