Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
כאשר עושים סריקת דיסק בוינדוס עם סימון האפשרות "Scan for and attempt recovery of bed sectors" אז יש 4 שלבים לסריקה, חלקם איטיים יותר וחלקם מהירים יותר. מה בעצם קורה מבחינה טכנית בכל אחד מהשלבים האלה? מה הסיבה ששלב 1 ושלב 3 ממש מהירים ושלב 4 הכי איטי?
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש (לא אינטל) AMD Athlon 64 3500+ Socket AM2 (כפול ליבה) +DVD +דיסק קשיח חדש 160 ג'יגה SATA2 של WESTERN DIGITAL +דיסק קשיח ישן +פלופי. חשבתי שההתקנה של חלונות תעבור ללא בעיות אבל להפתעתי איני מצליח אפילו להגיע לשלב ההתחלתי של ההתקנה, המחשב מכיר רק את הפלופי ואת הדיסק הקשיח הישן,אינו מכיר את ה DVD וגם לא את כונן ה SATA 2 החדש בגודל 160 GIGA , כאשר מאתחל את המחשב ישנו לרגע קצרצר מסך עם הפרטים שרואים בדרך כלל כאשר מחשב מאתחל ולאחר מכן מופיע הודעה על INVALID SYSTEM DISK . ניסיתי להיכנס לביוס ולגרום לו לעלות מה DVD ,בביוס רואים את ה DVD וגם את כל הדיסקים אבל לא הצלחתי לגרום למחשב לעלות את התקנת חלונות דרך דיסק ההתקנה של חלונות ,ניסיתי לשנות לאיתחול מפלופי וכאן …
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, הייתי רוצה לדעת אם ניתן למצוא להורדה את העידכון SP2 ל XP עם כל העידכונים שיצאו עד היום? מה שיש באתר של מיקרוספוט הוא משנת 2004 וללא עידכונים כלל. עד היום נוספו 68 עידכונים חדשים שגוזלים הרבה מאוד זמן בהתקנה של מחשבים חדשים. או לפחות להוריד את העידכונים לתוך קובץ אחד. תודה מראש L.A
-
- 29 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
1. אני מבקש הסבר לגירסא של VISTA ENTERPRISE 2. קראתי את כל הדיון על ויסטה ראיתי באחד מההודעות שנתנו קישורים לאפקטים איך מבצעים את זה ? אני אשמח לפירוט.
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות XP, אתם יודעים איפה אפשר לקנות משומש? יש לי כרגע 2003 גרסת ניסיון ל 180 יום ואני יכול להשתמש אחר כך ב XP PRO ל 120 יום גם גרסת נסיון בחינם ממיקרוסופט. אני מקווה למצוא מישהו שהתקין VISTA ולא צריך את הגרסה הקודמת שלו. אשמח לדעת אם יש מקום שמוכר רשיונות משומשים, כרגע אני מוצא רק OFFICE. תודה בכל מקרה
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
התקנתי את ווינדוס וויסטה על מחיצה חדשה והכל עבד בסדר עד שניסיתי להיכנס לאינטרנט. אני מצליח רק להיכנס לאתר הבית של MSN וכל שאר האתרים לא עולים. הצלחתי גם להיכנס לICQאבל כל שאר התוכנות לא מצליחות להתחבר לאינטרנט. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
-
אז אני רוצה שברגע שהווינדוס יעלה הוא אוטומטית יתחבר לאינטרט.... יש אפשרות??
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
במחשב הנייד שלי שמתי win98se וחיברתי לו מתאם usb לרשת אלחוטית שעובד בכל המחשבים בבית. אני מצליח לגלוש באינטרנט אבל הדפדפן או ה-win מסרב לקבל שזה לא חיבור למודם או משהו כזה...כאילו חיבור פיזית, ולכן סוגר לי את החלון כל פעם ומדווח על שגיאות. המחשב מאוד ישן thinkpad 570 ומשמש אותי בעיקר לאינטרנט. יש לציין שהמתאם תומך את המערכת הפעלה הזו. תודה מראש לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי התקין כונן קשיח חדש במחשב. המחשב כרגע מריץ WIN98, והכונן לא מזוהה ע"י מערכת ההפעלה. בדקתי את המחשב ומצאתי שהוא התקין הכל נכון, ואין שום בעיה חומרתית, כולל BIOS. אם מישהו יוכל לעזור ולהושיט יד כאן, זה יהיה נהדר.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתי יוצא לחנויות אופיס 2007 בעיברית?
-
- 8 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום. לצערי הרב שחכתי את הסיסמה שלי בווינדוס... אני יכול להיכנס לחשבון אחר, אבל זהו חשבון מוגבל ולא ה-admin ... ניסיתי כבר להיכנס במצב בטוח אך הוא עוד פעם מבקש סיסמה... בבקשה אנשים תעזרו לי! אני לא רוצה לפרט את המחשב!! תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
התקנתי את הקספלור 7 הכול טוב אבל יש לי בעיה שהוא לא פותח לי חלונות מסוימים למשל באתר שאני רוצה להוריד משהו יש שמה דאונלונד אני לוחץ ולא קורא כלום זה חוזר לאוטו הדף ובאקספלור השני זה עבד כנל גם לגבי משחק שהייתי משחק בוואלה הוא לא פותח לי את חלון של המשחק מישהו יודע מה הבעיה? תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד חדש של HP מדגם DV5269EA שנקנה לפני חודשיים. לפני כשבועיים עשיתי עדכונים למערכת ההפעלה דרך האתר של מייקרוסופט, ביניהם התקנתי את IE7 וWM11, הווינדווס חוקי לחלוטין, בין היתר התקנתי את OFFICE 2007 ועוד מספר תוכנות שיצאו להם עדכונים כמו WINAMP וכדומה. לאחר העדכונים שמתי לב למספר בעיות מוזרות מאוד, 1 - זון אלארם מקפיא את המחשב לגמריי מדיי פעם כשקופצת הודעה לאישור גישה לאינטרנט לתוכנות. 2 - כשאני לוחץ על הלחצן המהיר שנמצא במקלדת שאמור להשתיק את הסאונד המחשב קופא אבל קופא בצורה כזאת שהעכבר זז, רואים ששורת המשימות מתפקדת, האייקונים זזים ומתעדכנים, כשאני לוחץ על לחצן חלונות במקלדת נפתח לי תפריט התחל אבל אין לי אפשרות לעשות כלום, לא עם המקלדת ולא עם העכבר,…
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום יש לי תוכנת ווינדוס לא חוקית XP PRO ורציתי לדעת אם יש דרך להתקין את האקסםלורר 7 בכל מיקרה אני יודה מאד למי שיעזור לי תודה רבה!!!@@@
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה קשור לפה אבל יש לי שאלה.... האם המפרט הבא מתאים להרצה טובה שלWIN VISTA 32? מעבד INTEL 3.2GHZ 541 64BIT 800MHZ לוח אם ASUS P5PE-VM משולב כרטיס מסך, קול ורשת משולבים בלוח זיכרון 512MB DDR 400MHZ דיסק קשיח WD 80GB SATA2 7200RPM צורב DVDRW X18
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מאמר מאוד מעניין... http://www.cs.auckland.ac.nz/~pgut001/pubs/vista_cost.html
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם... לפני כמה ימים (אני לא יודע אם זה קשור)... התקנתי הדבר הזה שהופך את הממשק של ה-xp לממשק של vista (שחכתי שמו).. אני לא זוכר אם זה קרה בדיוק מאז, לפני או אחרי... אבל יש לי כרגע בעיה בסאונד, של המחשב, כל הצלילים של הווינדוס וגם של המדיה פלייר... נשמעים לא טוב!! יש כאילו הד בכל שלהם... והקול שלהם גם מתגלגל (כמו ר' מתגלגלת)... אני לא יודע בדיוק איך להסביר את זה במילים אבל מקווה שהבנתם.. תודה!
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום, איך אני יוצר תיקייה שעל מנת להיכנס אליה צריך לתת לה סיסמא? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום! אני כבר נואש :'( עשיתי ghost למחשב והוא ממשיך עם אותה בעיה מעצבנת שפשוט גורמת לצאת מהכלים כאשר אני מפעיל את הווינאמפ ב 50% מהמקרים מופיע לי הודעת שגיאה הבאה שהיא נפטרת רק אחרי היתחול של מערכת ההפעלה ולעיתים אחרי כמה איתחולים רק הבעיה נפטרת וכמובן שהיא חוזרת גם. יש לציין גם שבמידה והווינאמפ פועל אחרי הסגירה של התוכנה ופתיחתה מחדש הודעת השגיאה מופיעה ואז אני נאלץ לבצע ריסטארט. http://img251.imageshack.us/my.php?image=untitled8nf.jpg גם בנוסף לכך ב 90 % מהמקרים אין לי בקרה על הקול... http://img131.imageshack.us/my.php?image=untitled9vc.jpg בנוסף לכך יש לי בעיה מעצבנת במיוחד עם קובץ svchost. ב 99% מהמקרים שאני מעלה את המחשב,המחשב זז באיטיות מחר…
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני כותב משהו באנגלית, לוחץ על סימניה אחרת ופתאום השפה מתחלפת לעברית. לא מצאתי שום סיסטמטיות בזה, נראה די רנדומלי. לפחות השפה לא מתחלפת בזמן שאני כותב משהו, אלא רק אחרי (לא בטוח) שאני לוחץ על העכבר. מה עושים עם זה?
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי אנשים, אל תשאלו אותי למה אבל היו לי קצת סיבוכים במחשב בימים האחרונים, והגעתי למצב שה windows מותקן במחשב שלי פעמיים, ואני לא יודע איך למחוק אותו. לא ניתן לעשות את זה דרך הלוח בקרה, וגם בדיסק התקנה לא מופיע קובץ uninstall אשמח לקבל עזרה בדחיפות... תודה.
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
-
בכל פעם שאני פותח מסמך או עושה "עיון" וזה תוקע את המחשב ל-40 שניות איך מבטלים?
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-