עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ellell,

שלום. לפעמים מופיע הודעה "אירעה שגיאת מערכת" ieupdate.exe כזו. שגיאה.jpg מעצבנת ומה היא מרמזת. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  2. Started by mute,

עכשיו שיצאה הויסטה... מה עדיף לרכוש... את גירסת ה 64 ביט או ה 32 ביט? (כמובן שיש לי מעבד 64 ביט)

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by SmurFin,

מכירים את הENCODING אז נכנסתי לאתר ולא זיהה את העברית , ברור קליק ימני, בוחר שפה סבבה, אני מדפדף לדף הבא והוא חוזר שוב לשפה הקודמת ניסיתי להוריד את הAUTO של הבחירת שפה לא הצלחתי למישהו יש פתרון ? אני משתמש בAVANT ובאקספלורר [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  4. נעלם לי אייקון של הכונן c של המערכת XP

5. ^^^ כותרת...

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  6. מאז שיצרתי יוזר נוסף במחשב (עכשיו יש שניים) לוקח למחשב המון זמן להיכבות ולפעמים הוא נתקע בחלון של הכיבוי (חלון תכלת שרשום בו WINDOWS מבצע כיבוי). דבר נוסף זה שבמעבר בין היוזרים המסך מבצע קפיצה (כמו שמשנים הגדרות שלו). מישהו יודע מה אני יכול לעשות בשביל לפתור את שתי הבעיות??

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  7. כרגע הויסטה מותקנת על דיסק של 160 ג'יגה, אני רוצה לשים את ה-XP על מחיצה של 20 מתוך ה-160. האם יכולות להתעורר בעיות בהתקנה? אם כן, איזה ואיך אפשר לפתור אותם? תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  8. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי XP הום ידוע לי שיש הגבלה של 5 משתמשים להתחברות אלי האם ישנה דרך להגדיל את מספר ההתחברויות??? (אני מקווה שזה לא עובר על חוקי הפורום)

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  9. Started by navk2,

אני כנראה הולך לקנות את ה- G86 ומישהו אמר לי שלא כדאי כי אם יהיה לי ויסטה אז תיהיה בעיה בגלל ראם ואם יהיה לי XP אז אני לא אנצל את ה- DX10 ! עכשיו אני שואל אם יש אפשרות או שאני אהיה בויסטה והיא לא תדרוש הרבה זכרון , הכוונה זה אם יש אפשרות לבטל את כל האפקטים של ויסטה עד כדי כך ש- ג'יגה וחצי יספיקו כדי לשחק בכל משחק חדש . ערכתי !

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  10. Started by eh50,

אז ככה פרמטתי ואני נכנס לכונן e ויש כמה תיקיות שאני בא להכנס אליהם וזה ההודעה שאני מקבל מה לעשות?!?!!? בבקשהההההה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  11. Started by Rיה,

במחשב הנייד שלי שמתי win98se וחיברתי לו מתאם usb לרשת אלחוטית שעובד בכל המחשבים בבית. אני מצליח לגלוש באינטרנט אבל הדפדפן או ה-win מסרב לקבל שזה לא חיבור למודם או משהו כזה...כאילו חיבור פיזית, ולכן סוגר לי את החלון כל פעם ומדווח על שגיאות. המחשב מאוד ישן thinkpad 570 ומשמש אותי בעיקר לאינטרנט. יש לציין שהמתאם תומך את המערכת הפעלה הזו. תודה מראש לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 541 צפיות
  12. בהדלקת מחשב והרבה זמן אחריה שורת המשימות לא מגיבה בכלל, לפעמים אחרי שמדליקים היא מגיבה ורוב הזמן לא מה הפתרון לבעיה?

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. שלום לכולם, בימים האחרונים רציתי לראות איזה סרט ב HD 720P שיש לי בפורמט קובץ MKV. שראיתי אותו כבר פעמיים על המחשב שלי בעבר.. בזמנו הורדתי והתקנתי תוכנה שנקראית Matroska_Pack_Full_v1.1.2.exe שהיא כוללת בתוכה את כל הקודקים שצריך בשביל קבצים מסוג זה וגם קודקים כלליים כמו - AC3 וכו'.. לפני כחודשיים בערך המחשב עבר פרמוט והתקנה מחדש של הכל ומאחר ולא הייתי צריך להפעיל קבצי MKV (עד אתמול..) לא התקנתי את התכנה הזאת. וכאן נכנסת הבעיה שלי : התקנתי את התכנה בדיוק כמו בעבר והכל עבר בהצלחה, אבל, כשאני מפעיל את הסרט (בכל נגן שהוא..) קופצת לי ההודעה שבתמונה ולאחר מכן רשום לי UNKNOWN FILE FORMAT . אותו הדבר כשאני מנסה להפעיל רק את התכנה עצמה .. טוען שחסר לו MSVCR71.DLL .. מה זה הקובץ הזה?…

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  14. הכנתי קובץ תשובות להתקנה אוטומטית , עכשיו אני אמור לשם את הקובץ , בתקיית I386 או פשוט לצרוב אותו עם הווינדוס בתקייה הראשית .. ?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  15. Started by m280,

שאלתי לפני מיספר ימים בפורום לגבי השלבים בתהליך ההתקנה ובסופו של דבר היתברר שה DVD לא היה תקין ולכן הוחלף. בשבוע שעבר באחת התשובות ניכתב: "וגם תברר שהסאטא מופעל בביוס בכלל כי הלוחות החדשים צריכים לזהות את הכונן והוא אמור להופיע בהתקנה של הווינדוס בלי שימוש בדיסקט", תוכנת ההתקנה של חלונות זיהתה את הדיסק של SATA2 כדיסק שלא עבר עדיין PARTITION אבל זיהתה את קיומו ואת גודלו, האם אני צריך להתקין את הדרייברים מהדיסקט או שהדיסק מבחינת חלונות מזוהה ? עשיתי דיסקט איתחול באמצעות ה CD של לוח האם ובשלב הראשון של ההתקנה של חלונות לחצתי על F6 ולאחר מיספר שניות הועברתי למסך להתקנת דרייברים מדיסקט,מוצעות לי שתי אפשרויות ואין לי מושג במי אני צריך לבחור NVIDIA RAID CLASS DRIVER או NVIDIA N…

16. Started by Meir787,

שלום, חבר שלי התקין כונן קשיח חדש במחשב. המחשב כרגע מריץ WIN98, והכונן לא מזוהה ע"י מערכת ההפעלה. בדקתי את המחשב ומצאתי שהוא התקין הכל נכון, ואין שום בעיה חומרתית, כולל BIOS. אם מישהו יוכל לעזור ולהושיט יד כאן, זה יהיה נהדר.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by y_a_n_i_k,

כלשהי לעלות קודם בBOOT לפני כל התוכנות?? זאת אומרת לקבוע סדר עדיפויות לתוכנות שעולות אצלי במחשב.

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  18. זאתת [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  19. Started by 114508534,

אצל סבא שלי במחשב בהדלקה שבוחרים יוזר פתאום הופיע FTPUSER שנעול על ידי סיסמא , מחקתי את המשתמש אבל לאחר כמה ימים שוב פעם הופיע מזה ואיך להיפתר מזה תודה

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  20. Started by x-dude,

יש לי שני מחשבים זהים, אחד מהם עובד יופי (זה שבמפרט בצד) והשני פתאום הראה לי מסך כחול עם הודעת ACPI כפי שניתן לראות בתמונה. שני המערכות רצות על XP x64, מה לא ניסיתי? safe mode? מסך כחול, last good known configuration? מסך כחול, bootcd של ה windows מסך כחול ברגע שהוא מגיע ל- Setup loading files. היה לי מקרה דומה לפני כחודש ניסיתי הרבה דברים עד שנכנסתי לאתר של WD והורדתי את ה data lifeguard כדי לפרמט את הכונן (כי פשוט לא ניתן לגשת למסך הפורמט בדיסק של ה windows), עשיתי ושיחזרתי את ה windows שהיה לי בקובץ image שעשיתי עם acronis. ה windows עבד טוב עד היום ששוב אותה הבעיה רק שכעת אפילו זה לא עוזר (אני מסיים לשחזר את ה image עושה reboot ושוב מסך כחול). ניסיתי להעביר את הבקר שי…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני מנסה ליצור רשת אלחוטית בין הנייח לנייד ע"י כרטיס רשת אלחוטי. בניסיון לסמן בהגדרות הכרטיס את שיתוף האינטרנט מופיעה לי ההודעה הבאה: an error occured while internet sharing was being enable the specified service does not exist as an installed service בנוסף אין לי גישה לפיירוול-לחיצה עליו ממציאה את ההודעה הבאה: due to unidentified problem,windows cannot display windows firewall settings סרקתי וירוסים עם NOD32 וספייוור עם AD-AWERE וכלום לא משתנה. יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  22. Started by coorva,

יש לי חלונות XP PRO. כשאני מבצע את הפעולה DISK CLEAN UP , הבנתי שלא מומלץ לסמן את השורה COMPRESS OLD FILES. הבעיה היא ששמתי לב שהשורה מראה לי שבהדרגה כמות הקבצים בקטגוריה זו עולה בצורה משמעותית. כרגע זה כבר על 50 מגה ועולה כל הזמן. אשמח להבין מה משמעות השורה COMPRESS OLD FILES ומה יקרה אם כן אסמן את השורה כשאני מבצע את ניקוי הדיסק. תודה

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  23. Started by zam,

מאז שהתקנתי את מע' ההפעלה שלי win xp pro לפני חודשיים, מופיעים לי סימני שאלה ????? ????? בחלק מהיישומים וההתקנות שאני מריץ. מה הגורם ואיך אני יכול להתגבר על הבעיה.

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  24. Started by Old Cat,

שיכחת סיסמת כניסה ב XP, כולל סיסמת אדמיניסטרטור. מה עושים בלי הרס?

25. מישהו יכול להסביר לי מה מיקרוסופט עשתה בכדי להגן על המוצר שלה...:! * נא לא להתייחס לנושא שלי כ WAREZ כי אני לא מתכוון בשום דרך לעשות במידע שאקבל שימוש ל WAREZ .. אני רוצה הסבר מדעי .. מה בדיוק מייחד את VISTA מ XP כך שהיא יותר קשיחה לפריצות ( לא פריצת וירוסים אני מתכוון לפרוץ אותה כלומר להשתמש בעותק לא חוקי באופן מלא כמו עותק חוקי ) אני רק רוצה מידע מה מיקרוסופט עושה בשביל להגן על המוצר שלה כי ישנם אנשים שאומרים לי שישנה אפשרות לפרוץ את הוינדוס אבל איך שקראתי מהרבה כתבות בנושא ... דבר כזה כמעט ואי אפשרי ( עם מחשב שמחובר לאינטרנט ) אפשר לקבל מידע ?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים