Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אתמול התקנתי WINDOWS 7, ושמתי לב שהארדיסק שלי כל הזמן חושב, הפעלתי את המחשב מחדש כמה פעמים ועדיין אותו סיפור! בדקתי ב TASK MANAGERולא ראיתי שום תוכנה פועלת. מה יכול לגרום לבעיה כזאת?
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
איפה לעזאזל משנים את ההגדרה הזו .מי החליט ששמות קובץ חייב להיות פחות מ256 תווים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. לאחר פירמוט והתקנה מחדש של WINDOWS98 SE מדיסק מקורי מתקבלת הודעת שגיאה בשלב עליית ה WINDOWS : CAN NOT FIND A DEVICE FILE THAT MAY BE NEEDED TO RUN WINDOWS OR WINDOWS APPLICATIONS THE WINDOWS REGESTRY OR SYSTEM.INI REFFERS TO THIS DEVICE FILE BUT THE DEVICE FILE NO LONGER EXISTS IF YOU DELETED THIS FILE ON PURPOSE ,TRY UNINSTALLING THE ASSOCIATED APLICCATION USING ITS UNINSTALL OR SETUP PROGRAM IF YOU STILL WANT TO USE THE APPLICATION ASSOCIATED WITH THIS DEVICE FILE , TRY REINSTALL THAT APPLICATION REPLACE THE MISSING FILE VNETBIOS.VXD ההודעה הופיעה מיד לאחר ההתקנה של ה WINDOWS במחשב לא נעשה שימוש אחרי ההתקנה. כשאני מקיש ENTER המחשב עולה רגיל ולא נראה לי שיש בעיה. ש…
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
i dont know why but my ability to write in hebrew has vanished i removed some things and changed some settings on Control Panel\Administrative Tools and now i dont have that little English/hebrew switch icon on the taskbar could someone link me to the download that i need so i could re install hebrew i dont want hebrew as the GUI i have all the menus in english i just want the ability to write in hebrew on forums and such toda
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, בכל פעם שהמחשב מגיע למצב של שומר מסך או כאשר אני רק מדליק את המחשב... המחשב מגיע לחלון של הניתוק ששמה אפשר להחליף את המשתמשים, אני לא רוצה את זה... כי יש לי רק משתמש אחד במחשב. אז איך אני מבטל את זה? O_o תודה מראש, ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
זה לא משנה לי אם לעשות את זה דרך המערכת הפעלה או דרך הדוס אני אישית נכנסתי ל-recovery console של הווינדוס רשמתי ren "Documents and Settings" name וקיבלתי "Access is denied" אני משתמש במערכת קבצים NTFS. אם משהו יודע בכל זאת איך אפשר לשנות זה יעזור לי מאוד. אני צריך את זה כדי שמתי שאני מתקין מחדש את ה-WINDOWS אני לא אצטרך לעשות הרבה חוץ מלשנות את השם של כל התיקיות של המערכת הפעלה וככה לא אצטרך להסתבך עם גיבויים ושטויות. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אז ככה ואל תגידו לי תעשה חיפוש כי עשיתי לולא מצאתי תשובה אמא קנתה מחשב חדש 64 ביט עם כול הדברים הנלווים באתי להתקין עליו את הSATA כמו שעשיתי על המחשב שלי ששם הצלחתי אבל הF6 לא מגיב ואח"כ שהוא המשיך בהתקנה הוא כותב משו על אם אני רוצה להגדיר כונן סקאסי ללחוץ S אז לחצתי הוא העלה את הדיסקט ושם יש כמה סוגי התקנה שונים ניסיתי את וכולם והאף אחד מהם לא עבד הלוח הוא ABIT KV8 PRO והכונן הוא של WD 80 גיגה עריכה : הF6 כן עובד והאפשרויות שיש לי לבחור מההתקנה בדיסקט הן intel 82801fr sata raid controller for windows intel 82801fr sata ahci controller for windows intel 82801er sata raid controller for windows silicon image sil 3112 sata raia controller for windows
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום, מה יכולה להיות הסיבה שבמחשב שהותקן בו WIN98 חדש, אחרי שהוא עולה - נשארים רק 75% משאבים פנויים (לעומת 93% במחשב אחר). יש לציין שזה מחשב P4 1.5 עם 256MB זיכרון. תודה, יוסי
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום כל פעם שאני מאתחל את המחשב משתנה לי הTASK BAR בצורה מאוד לא נוחה, לפעמים הוא שם בלי סיבה (יש בהתחלה) מספר של LANGUE BAR וגם אחרי שאני מסדר אותו, בהפעלה הבאה הוא עוד פעם משנה לצורה לא נוחה ורנדומלית (לפחות לפי מה שראיתי) מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
תקשיבו אחרי שמחקתי את הוויסטה תמיד שאני מדליק את המחשב מופיע לי חלון כזה כדי לבחור VISTA / XP אבל מכיוון שאין לי כבר VISTA חשבתי זה ימחק מתי שאני ימחוק את הוויסטה אבל זה לא נמחק, בדקתי ב boot.ini ואין שם משהו שקשור לוויסטה איך אפשר למחוק את זה? :s05:
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני משתמש בXP ויש פתאום קרטועים ב"עליית המערכת (הב"טעינה" יש 2 ריצודים) והמערכת קופאת אחרי כמה זמן במצב רגיל (לרוב אחרי 5 דקות בערך). מה צריך לעשות? מה יכול להיות מקור הבעיה? המחשב עובד פרפקט בsafe mode. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי Windows XP. הוא מפוצל ל-3 יוזרים, כאשר רק אחד מהם מסווג כ-Administrator. את רוב התוכנות במחשב התקנתי דרך היוזר המסווג כ-Administrator. משום מה, תוכנת ה-ICQ לא עובדת אצל היוזרים המסווגים כ-Limited. כמובן שכל התוכנות האחרות עובדות, כגון KazaA Winamp ... כאשר אני מפעיל את ה-ICQ מיוזרים שהם Limited, ה-Windows רושם לי הודעה שאי אפשר להשתמש בתוכנה ללא סיווג Administrator. מה הבעייה כאן?
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום, אני קונה לוח אם חדש, וחשבתי שכדאי לפרמט ולהתקין מחדש כדי למנוע בעיות של דריברים והתנגשויות וגם בשביל סופסוף לעשות התקנה נקייה ולדלג על כל הטעויות שעשיתי בזמנו. הבעיה היא שאני לא יודע אם הרשיון שלי תקף להתקנה שנייה על אותו המחשב, איך אני עושה זאת? האם הרשיון של השדרוג יאפשר לי התקנה נקייה? במידה ואין לי את מספר הרשיון אני יכול לבקש שישלחו לי אותו שוב? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היו לי בעיות עם WINDOWS XP שפירטתי בפוסט קודם (WINDOWS עלה רק ב-SAFE MODE). כדי לנסות ולתקן את הבעיה העליתי בהפעלה את דיסק ההתקנה של WINDOWS. חשבתי להתקין את XP שוב על ההתקנה הקודמת אבל בסוף לא עשיתי את זה ויצאתי מההתקנה לפני שהתחלתי להתקין את WINDOWS. כשהעליתי את התקנת WINDOWS הקודמת גיליתי שנמחק לי חשבון המשתמש הישן שלי ב-WINDOWS, ונמחק כל מה שהיה לי על כונן C. יש דרך לשחזר את חשבון המשתמש והקבצים שנמחקו לי? האם תוכנות לשחזור קבצים שנמחקו יוכלו לעזור?
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
msn toolbar נעלם לי ניסיתי להסיר ולהתקין שוב אך ללא הצלחה ניסיתי כמובן view וכו מה קרה??????
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
מערכת הפעלה vista ultimate sp1 בעברית. 32bit אם אני משתמש ב אימיול או UTORRENT הכמות חיבורים שם היא 8. בSP1 המקס הוא 10. זה תוקע את הדפדפן. ניסיתי לשים את ה tcpip.sys autopatcher הכי חדש שמתאים לויסטה וזה רושם שהפעולה הצליחה (ביטלתי UAC) ואז כשאני עושה רסטרט למחשב הוא נותן לי מסך כחול. החזרתי את הקובץ המקורי דרך מצב בטוח. הבנתי מחיפוש ברשת שהקבצים בSP1 חתומים דיגיטלית כל שינוי בהם כמו עם הפאטצ' הזה דופק את המערכת ואז צריך כל הפעלה ללחוץ F8 ולבחור בלי חתימה דיגטלית. סתם בלאגן וכאב ראש. מישהו הצליח בSP1 (כי בויסטה בלי חבילות שירות זה עבד מעולה) להעלות את המקס החיבורים חצי פתוחים? הבנתי שיש תוכנה שנקראת readydriver plus שמבטלת את הצורך בחתימה דיגטלית של הדרייברים אבל הסתבכ…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך לעזעזל אני יכול להוריד ווינדוס 2000 מהמחשב? יש לי מחשב נייד compaq Armada M7000 ואני לא יודע איך אני יכול לכנס לדוס לפני שהווינדוס עולה כדי לפרמט את הכונן! (אני יודע שחלק מפה לא קשור לווינודס לבד)אז תסבירו לי בבקשה איך אני יכול להוריד ווינדוס 2000 מהמחשב שלי... תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הוא מתחיל להתקין מגיע לסוף העידכון ואומר שאי אפשר להתקין וצריך לחזור אחורה, תודה
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, יש לי wundows xp יש לי תייקיה בשם Documents ב"מחשב שלי", הכתובת שלה היא: C:\Documents and Settings\All Users\Documents מישהו יודע מה זה ואיך מעיפים אותה? כי אי אפשר למחוק אותה, וגם איזה תיקיות צריכים להיות בתייקיה Documents and Settings? תודה ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם! שידרגתי מחשב והוספתי לוח אם של גיגהבייט ומעבד אתלון 2000, התקנתי WIN XP ומאז כל פעם שאני מפעיל את המחשב יש לי מסך כחול לשנייה אחת ( לא מצליח לראות מה כתוב...) ולאחר מכן המחשב מבצע RESET לבד ה - WIN עולה ונרשם כי במערכת שוחזרה בעקבות תקלה קריטית ומופעים הקבצים הבאים כבעייתיים: c: windows\minidump\mini031303-01.dmp c: docume~1\locals~1\temp\wer1.tmp.dir00\sysdata.xml מי שיודע למה משמשים הקבצים האלה ועד כמה הם קריטיים במערכת ולמי שיודע איך לפתור את הבעיה, אודה לו באם יעזור לי. בברכה ירון.
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב נייד שהגיע עם W7 חוקי מותקן. רכשתי לו W8 (=גרסת שדרוג מW7) וקיבלתי בחינם שדרוג לW8 עם מדיה סנטר. אבל עד היום הדרייבר לכ. מסך לא ממש תואם. (השרשור שלי בנושא http://hwzone.co.il/community/threads/554263-%D7%9E%D7%A2%D7%A9%D7%94-%D7%A0%D7%99%D7%A1%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%91%D7%A8-%D7%91%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-Radeon-HD-6370/page2#.VSRYW12sVrI עד היום זה לא ממש נפתר) אני שוקל לקנות כונן SSD חדש, מה שיצריך התקנה חדשה של מערכת ההפעלה. יש אפשרות להתקין פיראטי W7 על הכונן החדש, ואז להתקין עליו את גרסת השדרוג החוקית לW8? ככה שבסופו של דבר יהיה לי ווינדוס 8.1. חוקי?
-
- 2 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה מהתחממות או לא , אני מצרף את ה DUMP עזרה בבקשה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
מזה תקופה שניתקלתי בבעיה הזאת. אם אני עושה איזה פעולה על קבצים בתוך תיקיה, אז מערכת ההפעלה משנה לי את התאריךוהשעה של התיקיה לתאריך ושעה של הפעולה שעשיתי. האם יש דרך למנוע את זה? זה לא היה לי לפני כמה חודשים, ופתאום זה השתנה, ולא מצאתי דרך את לעצור את זה. ???
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה אני פירמטטתי את הדיסק הקשיח והתקנתי וינדוס מחדש לאחר שהותקנה מערכת ההפעלה היא נורא עולה לאט לוקח לו זמן לעלות בין דקה לדקה וחצי כמעט שתיים יש לי לוח של asus p48sx התקנתי את כל הדרברים שלו כולל ה inf של הלוח ולמרות זאת מערכת ההפעלה עולה נורא לאט ללא שום תוכנות ממש וינדוס נטו ניסיתי עם וינדוס xp המערכת עולה ממש מהר אבל בגלל שאין לי וינדוס תקני לכן אני לא מתקין את ה xp יש לי רק רשיון ל 98 מה אני עושה?? ה 98 צריך לעלות כמו במהירות של ה xp הכל תקין אצלי בדקתי הכל מה יכול להיות?? תודה ושנה טובה וחג שמח!! עריכת המודר: כותרת + תאור
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
הנה הלוג: Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 20:19:39, on 11/06/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\SMax4PNP.exe C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\Smax4.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgcc.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgemc.exe C:\Program Files\NetLimiter\NetLimiter.exe C:\Program Files\Hewlet…
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-