עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ydyehuda,

שלום ממה זה יכול לנבוע כל בזבוז המשאבים? יש לי P4.2.4_HT עם ערוץ 800MHZ וחצי גיגה ראו קובץ מצורף תודה יהודה

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  2. Started by Electric Boom,

בתיקיות של סרטים יש מין קיפאון כזה,אפילו כששמתי על list,בנוסף לכך ישנן בעיות משונות ביותר למשל לוקח לו מלא זמן לשים את הסמן על הקובץ שבחרתי,הבעייה העיקרית היא שלוקח לו ממש ממש המון זמן להעלות כל סרט-אף פעם לא קרה. אני נכנס לtaskmanager והוא מראה שהתכנה שאני מפעיל איתה ת'סרטים נמצאת כnot responding למרות שאחרי זמן מה(ארוך מאוד)הסרט עולה,ואפילו רץ חלק לאחר מכן. ניסיתי להסיר ולהתקין את הנגן שאני משתמש בו(mv2player) ואפילו להחליף נגן,שום דבר...אולי ראוי לציין שעשיתי repair כמה פעמים בלי לשנות התקנות... מה עושים איך אני מסדר את זה ומה הבעייה בכלל ??? זה גורם לעצבים רבים במהלך naruto - לא טוב בכלל!

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  3. Started by shimon23,

שלום אני משתמש בwindows xp pro, ויש לי בכונן c ספריה בשם internet\download . משום מה כל פעם שאני פותח אותה היא נסגרת ישר. לאחר ששיניתי את שם הספריה(הורדתי את האות האחרונה), היא התחילה לעבוד בסדר גמור. מישהו יודע למה התיקיה נסגרת?

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  4. כ5 שנים ללא פרמוט (המערכת היא XP מן הסתם). אני לא רוצה לפרמט מכמה סיבות שאחת מהן היא שפשוט יש לי יותר מדיי דברים חשובים מותקנים ואין לי זמן וכוח להתקין הכול מחדש.האם יש דרכים רלוונטיות שפועלות על מנת לשפר את מהירות מערכת ההפעלה וזמן העלייה שלה? ניסיתי כל מיני תוכנות כגון tuneup utilities 2009,אבל הן לא עזרו גם לאחר שעשיתי דפרגמנט להארד דיסק וגם לאחר שניקי רג'יסטריי וחסמתי כמה תוכניות מעלייה יחד עם המערכת.יש לכם רעיונות\עצות? תודה רבה

5. Started by Shasoosh,

אני מעוניין להסיר את הכוננים שנמצאים תחת התפריט של "קליק ימיני - SendTO" ניסיתי את הטוויק שצירפתי פה אבל הוא לא ממש משפיע.

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  6. Started by ea666,

שלום יש לי מחשב עם ויסטה. קניתי את המחשב ולא קבלתי איתו דיסק התקנה אלא רק מדבקה סיריאל של ויסטה ההתקנה עצמה על הדיסק הקשיח שלי במחיצה נפרדת. איך אני מתקין מחדש את הויסטה? הרי אין לי דיסק, ואני צריך להגיד לו לעשות BOOT מהכונן של ההתקנה... בקיצור איך זה עובד? תודה

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  7. יש לי שרת עם windows server 2003 R2 STANDARD עכשיו אני רוצה לשלוט עליו מרחוק עם עד 3 מחשבים נידים בו זמנית. אפשרי? או שאני חייב טרמינל?

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  8. Started by adiel016,

על פי מה שלמדתי אני יודע שהמעבד שלי תומך 64 ביט ואני יראה לכם תמונה הפעלתי את ה-VMware מכונה וירטואלית ואני מנסה לעלות את הווינדוס והוא רושם לי שהמעבד לא מתאים יש למישהו עצה בקשר לזה?

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  9. Started by mz155,

how do i update the file called wininet? tnx

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  10. לחברי הפורום שלום. איך אני יכול לבנות או להשיג קובץ תשובות בצורה פשוטה ולא מסובכת להתקנת הפצה בעזרת WDS 2008, ניסיתי ליצור קובץ תשובות בעזרת AIK זה לא יעיל ומאוד מורכב. אני לא כזה מבין גדול ב XML אם מישהו יוכל להביא לי מדריך טוב בנושא אני ישמח מאוד. בתודה, צחי

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  11. Started by ShayGTi,

מהו בקצרה הזכרון הוירטואלי? איך הוא משפיע על הביצועים של המחשב? מה הערך המומלץ אם יש לי ג'יגה זכרון פנימי? האם זה טוב לחלק אותו לשני כוננים או שעדיף על כונן אחד? ???

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  12. Started by Leo101,

ככה יש לי אי מייל בmsn עכשיו אי מייל hotmail.com לא co.il ויש לי בעיות רצניות של שפה אני לא יודע מה זה ואני גם לא מצליח להיכנס לכלום עכשיו ניכנסתי לקידוד כמובן שיניתי לכל הסוגים כלום לא עובד וזה ממש מעצבן הנה תמונה....

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  13. נאמר לי שיצא סוף חודש שעבר ממה שהבנתי .. יצא כבר? אם כן אז מי יכול לתת קישור להורדה ואם לא , אז מתי יצא כבר???

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  14. הסרתי שתי גרסאות של ווינדוס שהיו מותקנות על partitions נפרדים. איך אני מוחק אותן מרשימת מערכות ההפעלה שצצה לי עם אתחול המחשב?

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  15. Started by Prometheus,

התקנתי במחשב Windows 2000 Professional SP1. יש לי במחשב IDE Controler בכרטיס PCI של Silicon Image SiI 0680 ATA/133 Controller. Windows 2000 לא מזהה את הבקר (ואת הדיסקים הקשיחים המחוברים אליו). הורדתי driver לבקר מהאינטרנט (לא מהאתר הרשמי של החברה. הם אומרים שאין להם driver להורדה), אבל Windows 2000 לא מאפשר להתקין אותו בתואנה שזה לא driver מתאים. האם למישהו יש driver לבקר הנ"ל עבור Windows 2000? חשבתי שאולי התקנה של service pack חדש תפתור את הבעיה. אבל, אני לא יודע איזה service pack להתקין. ל-Windows 2000 יש 4 service packs. האם אני צריך להתקין ישר את service pack 4? או להתקין אותם לפי הסדר, כלומר: להתקין את service pack 2, אח"כ את service pack 3 ולבסוף את service pack 4?…

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  16. Started by dvvon,

א.למה האינטרנט מתנתק לי? (מה זה החרא הזה) ב.אפשר להשאיר את הביטורנט פועל כי כל הכיף להוריד בלילה ולקום עם ההורדה וזה פשוט כיף שאין את הרעש והזיוני המוח פשוט מומלץ ואני צריך תגובה די מהירה כי אני רוצה ללכת לישון חח

• 9 תגובות
    • 838 צפיות
  17. Started by siin,

אני רוצה לפרמט מחשב בו מותקן WINXP HOME והוא לא שלי ולהתקין מחדש. מה עלי לגבות ואיך? החמור הזה בעל המחשב אין לו מושג מה חשוב לו באמת ומה לא !!! כתובות דואר + הודעות, דרייברים (במקרה ולא אמצא וכך אחסוך לי שיטוט מיותר ברשת) וכו... וכמובן ואיך לא איך מחזירים למקום את הגיבוי? אשמח לקבל עוד עזרה וטיפים שאני לא יודע עליהם

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  18. לאחר הסרת הWINDOWS MASSENGER והתקנת MSN 5 במקומו, כשאני מנסה להפעיל את הסיוע מרחוק הוא רושם לי את הדבר הבא: "כדי להבטיח שהתכונות של סיוע מרחוק, שיתוף יישומים ולוח ציור יפעלו ב- MSN Messenger גירסה 5.0 ואילך, נא שדרג את Windows Messenger לגירסה 4.7 ואילך. כדי לגלות היכן ניתן למצוא את השדרוג, נא לחץ על תפריט עזרה לעיל, לחץ על הפקודה נושאי עזרה וערוך חיפוש באמצעות המילה "שדרוג"." האם יש דרך אחרת להפעיל את הסיוע מרחוק מהמחשב שלי למחשב למחשב רשת? אני פשוט מעוניין להשתמש בסיוע מרחוק במחשב הלקוח שלי ברשת ביתית של שני מחשבים אז איך אפשר לעשות זאת מבלי להתקין את ה4.7 חזרה?

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  19. Started by kobi_af,

נכון שרוצים להתקין תוינדוס דרך הבוט?אז מכניסים תדיסק וכל זה ויש שם כמה אפשרויות: התקנת וינדוס מחדש וריפר.... אז שאני לוחץ על ריפר הוא נותן לי לרשום את סיסמת האדמין שלי...אין לי אז אני לוחץ אנטר ואחרי שאני לוחץ אנטר הוא נותן לי שורת פקודה מה רושמים שם שתחל ההתקנה?

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  20. נעלם לי החץ שמפאשר להסתיר את האייקונים שלא בשימוש בשורת המשימות למטה מצד ימין ? למישהו יש רעיון מה לעשות ?ניסיתי לעשות במאפיינים הסתר סמלים לא פעילים אבל יש וי ליד זה והחץ לא מופיע !!! תודה...

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  21. Started by niva401,

שמתי לב שבד"כ לאחר (וגם לפני) ביצוע איחוי- נשאר שטח ריק גדול ולאחריו מעט קבצים איך ניתן לגרום שכל הקבצים יהיו ברצף ע"ג הדיסק? האם שטח הריק נכנס לסיכום של שטח בשימוש? חשוב לי לקראת חלוקת מחיצה אחת לשתיים

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  22. שלום רב, יש לי שני שאלות: 1. האם ניתן לחסום בווינדוס אקס פי פרופצ'יונל את קבצים של הווינדוס כלמור שלא לכל אחד יהיה גישה אליהם וגם חסימת הורדה של דברים שיכולים לסכן את המחשב מפני וירוסים, כי לחבר שלי יש שני אחים קטנים וכמעט שלוש פעמים בשבוע יש לו תקלה בגלל הדברים האלה... יש דרך לפתור אותה? 2. לחבר אחר יש ווינדוס אקס פי, האם ניתן להתקין בנוסף לאקס פי ווינדוס 98? זה יצור בעיות או שהם יוכלו לעבוד יחד? אם ניתן להתקין מישהו יכול לרשום לי את הדרך שאני יתקין את הווינדוס מבלי לפגוע בווינדוס אקס פי... תודה רבה

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  23. Started by dark13666,

יש לי WINDOWS XP PRO SP1 ולא יודע למה אבל משום מה כל חודש אני נאלץ להתקין מחדש מפני שהוא מפסיק לעבוד מסיבות שונו....פעם אחרונה זה היה בגלל שהקובץ WINLOGON .EXE היה מבצע איזו פעולה לא חוקית.... אני משתמש בSTYLE XP האם לדעתכם זה יכול להיות בגלל זה??? יש למישהו מושג מה יכול לגרום לדבר כזה?

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  24. בכונן E שלי יושבת מערכת ההפעלה. אל תשאלו אותי למה אבל הייתי ממש מטומטם (וצעיר) כשפירמטתי את המחשב לפני שלוש שנים והקצאתי לכונן שעליו יושבת מערכת ההפעלה 9 ג'יגה (בלבד!!!). עכשיו מה שקורה לי הרבה פעמים זה שיישומי אינטרנט (מגה-וידאו לדוגמא) מורידים את הסטרימים (stram) שלהם לכונן זה ויש לו בו רק עוד 100 מגה :-\. העברתי כל דבר אפשרי משולחן העבודה לאחד משני הכוננים האחרים שלי אבל עדיין יש לי רק 100 מגה ב E. השתמשתי באשף של ווינדוס לנקות את הכונן, מחקתי סל מחזור, מחקתי קבצים זמניים- כל מה שיכולתי! יש אפשרות להרחיב את הכונן (אולי עם איזה תוכנת וירטואליזציה כלשהי) ללא פירמוט? תודה רבה רבה רבה לכל עוזר!!! הבעייה הפכה לקריטית ביותר! מי שימצא לי פתרון לבעייה הזאת יהיה האלוהים…

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  25. Started by Nahum2,

מאיפה? קישור ישיר ל BUILD האחרון של גרסת ה64 ביט אם אפשר... משעמם לי ואני מתכוון לשחק בזה.....

• 1 תגובה
    • 837 צפיות

דיונים חדשים בפורומים