עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by yan,

רציתי לדעת אם יש איזה טוויק שלווינדוס שמאפשר לי לשנות את התיקית בררת מחדל בהתקנה של תוכנה כל שהיא או משחק נגיד במקום C:\Program Files אז H:\BLABLA

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  2. Started by mei,

רציתי לדעת האם מע' ההפעלה 2000 תהא טובה עבור Celeron A 500Mhz עם זיכרון SDRAM של 256MB ?? ואם לא אז איזו מע' הפעלה הכי מומלצת למחשב זה..? תודה !

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  3. זה מחשב חדש של ידידה. הוא עבד בסדר גמור עד לפני חודש. אתמול היא הראתה לי שבכל פעם שהיא פותחת את האקספלורר המחשב מאתחל. החלפתי את האקספלורר לפייר פוקס וזה לא קורס איתו. גם האאוטלוק והאימיול גרמו לאתחול ברגע שהופעלו. החלפתי לטאנדרבירד ולאימיול המקורי וזה לא עוזר. הרצתי ספייבוט וסריקת וירוסים. הספייבוט מצא משהו והסיר אותו, אבל זה לא פתר את הבעיה. נסיסיתי להסיר את האקספלורר 7 אבל הוא קרס באמצע. ניסיתי לעשות הכל ב SAFE MODE אבל זה עדיין קורס. אין לי מושג מה הבעיה... היא אמרה שהדבר היחיד שהשתנה זה ספק האינטרנט...אני לא חושב שזה יכול לגרום לכזה בלאגן... יש למישהו רעיון לפיתרון? לפני שאני פונה לפתרון הסופי.... תודה, אוהד

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  4. Started by gshhar,

יש לי במחשב 3 הארד דיסקים זהים ששניים מהם מחוברים במערך RAID0 ועליהם מותקנת מערכת ההפעלה (WIN 7 X64). ביומיים האחרונים לאחר פעמיים שהמחשב נתקע לי ורק כיבוי והדלקה שלו פתרו את הבעיה שמתי לב אחרי הפוסט איפה שיש את הרשימת הארד דיסקים שמחוברים למערך RAID שבאחד מהם רשום באדום Error Occurred. כרגע המערכת הפעלה ממשיכה לעשות אולם ההודעה ממשיכה להופיע. יכול להיות שאחד מההארד דיסקים הולך למות או משהו ? (אני עם 3 סמסונגים F3 חדשים) תודה.

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  5. הם מופיעים בDEVICE MANAGER אבל עם סימון צהוב ובחלון כתתוב Windows successfully loaded the device driver for this hardware but cannot find the hardware device מה יכולה להיות הבעיה? הם זוהו לפני כמה דקות

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  6. Started by elad-k1,

יש לי בעיה אם אני פותח תייקיה ומתי שאני ממזער אותה היא נעלמת היא לא נימצאת בשורת משימות למטה איפה ההתחל...? תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  7. היי אנשים , הורדתי המון תוכנות\התקנות לאחרונה , ומשום מה 90% מהם אני לא מצליח להתקין. הורדתי לדוגמא את הדרייבר של ATI , ואת הדרייבר ללוחות עם הצ'יפ של Nvidia ושניהם לא עובדים. הורדתי תוכנות למחשב כף יד שלי , וגם שם זה אומר לי שהקובץ curropted , או שהוא לא מצליח לפתוח בכלל את התוכנת התקנה. למישהו יש מושג מה קורה עם זה? אני מוריד את הכל , עם התוכנת ההורדה הרגילה של windows (גם עם dap זה עשה לי אותו דבר) תודה.

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  8. האם לקנות Windows XP 64-Bit? או שהיא יותר כבדה מהXP הרגיל?

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  9. שלום לכולם הייתי רוצה לקבל קצת מידע על כל הגרסאות של ויסטה כי היום יש הרבה גרסאות שלה נגיד ultimat או משהו כזה וhome premium וhome basic הייתי רוצה הסבר כל כל אחת ומה ההבדל בין 32bit ל64bit אז עם מישהו יכול להביא אני אשמח. תודה

• 10 תגובות
    • 795 צפיות
  10. הסרתי שתי גרסאות של ווינדוס שהיו מותקנות על partitions נפרדים. איך אני מוחק אותן מרשימת מערכות ההפעלה שצצה לי עם אתחול המחשב?

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  11. Started by Parallel,

שלום אם כן שום סקריפט לא נפתח לי גם "מפרט המחשב"של כל משתמש פה באתר לא נפתח אני פשוט לוחץ על זה ואין שום תגובה התקנתי ווינדוס מחדש{XP פרו} לפני יומיים {זה גם היה לפני שהתקנתי}יש לי פיירוול של נורטון משום מה אני חושד שזו הבעייה {גם שאני עושה disable זה לא עוזר }אני משתגע מזה כבר תודה מראש

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  12. בעיה ממש לא מובנת... לא מבין ממה היא נגרמת... אצלי אני לא מצליח להעביר שום קובץ מהמחשב לPSP שלי דרך הUSB אבל אצל החבר שלי זה עובד 100% זה רושם לי את הבעיה הבאה... מה יכולה ליהיות הסיבה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  13. Started by IMT,

אני נותן הוראת כיבוי, הוא סוגר הכל ונותן את ההודעה שכעת ניתן לכבות את המחשב. התקנתי את כל העידקונים האפשריים, בדקתי באתר מיקרוסופט, גיגלתי ולא מצאתי תשובה. עזרה תתקבל בברכה

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  14. שלום, אני מנסה לחבר חומרה למחשב שפועלת עם USB 2 בלבד... והתקנתי כבר SP2 וממה שהבנתי רק בSP1 יש את הדרייבר דרך הווינדוס אפדייט. אז הUSB2 שלי לא מזוהה.. מישהו יכול לעזור לי עם זה? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 795 צפיות
  15. ברשותי חלונות 98 וחלונות XP מה כדאי

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  16. יש לי כונן קשיח אחד מחולק ל 2 מחיצות עכשיו במחיצה אחת יש לי XP ובמחיצה השניייה VISTA . נמאס לי מויסטה ... איך אני מוחק אותה בלי לפגוע בXP?

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  17. לאחר חיפוש בפורום אני רוצה לשאול האם יש איזה שהוא פאטץ' או עדכון שיש עלי לעשות לXP SP3 כדי שמערכת ההפעלה תעבוד יותר טוב מצאתי באתר של מיקרוסופט פאטץ' כזה לSP2 אבל אני לא יודע אם זה מתאים גם ל SP3 או שSP3 כבר כוללת בתוכה את האופטימיזציה הנ"ל

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  18. Started by GlolG,

שלום לכולם ! ברגע מיזוער כל חלון במערכת ההפעלה (אינטרנט, תיקיות וכו') הוא נעלם ולא מופיע בשורת המשימות, ניתן למצוא אותו רק דרך ALT+TAB או מנהל המשימות ... מה אני יכול לעשות ???

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  19. Started by assaf990,

הסרתי את הנורטון והתקנתי NOD32 ולמרות זאת יש לי 2 פרוססים שלא נמחקים. nvsvc32.exe nod32krn.exe הראשון תמיד מופיע לי באיתחול ולמרות שהסרתי אותו ב-MSCONFIG ותמיד צריך להסירו ידנית, והשני לא נחמק לי ולמרות שאינני רוצה בהפעלתו של NOD32 תמיד ברקע. (והוא לא פועל ברקע, אבל הפרוסס קיים). מה לעשות כדי למחוק ?

• 9 תגובות
    • 795 צפיות
  20. Started by .::Void::.,

שלום! יש לי בעיה במנהל המשימות כשאר אני מנסה לסגור אישזהו תהליך זה מראה לי את ההודעה: " לא הייתה אפשרות להשלים את הפעולה. הגישה נדחתה." (תמונה מצורפת). זה קורה לי בכל תהליך ולא רק בתהליכים של המערכת. אם למישהו יש רעיון אני אשמח לשמוע זה פשוט מחרפן אותי. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  21. Started by OStyle,

אוקי אז רציתי לפרמט ולא מצאתי את הדיסק שלי של הוינדווס שהוא היה מושלם בלי שום בעיות והכל SP2 והייתי מעדכן לSP3 למרות שזה פרוץ הוא מובנה עם CDKEY מקורי . בקיצור אין לי דיסק אז עשיתי חיפושים אחרי מערכות הפעלה XP SP3 והורדתי 2-3 הראשונה לא הייתה טובה לא עשה לי BOOT בתחילה של המחשב .. השניה לא הצליחה להתקין AVG אז התייאשתי ואמרתי שאני יתקין את האנטיוירוס הראשון שאני מוצא .. התקנתי AVIRA 8 PRO .. והאנטיוירוס הזה היה ממש מעפן .. שעשיתי CONTROL ALT DELETE.. TASK MANAGER הוא זיהה אתזה כוירוס או משהו , כל דבר .. אפילו שעשיתי START מצד שמאל הוא הקפיץ הודעות .. הבנתי שמשהו גם בוינדווס לא היה בסדר והורדתי עוד וינדווס שכרגע אני איתו , איתו לא היו שום בעיות חוץ מדבר אחד , עד שהתק…

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  22. Started by SHAY951,

אני רוצה לשנות את ה-BOOT SCREEN ב WIN XP , ויש לי תוכנה שאמורה לעשות את זה. עכשיו, שאני נכנס לחלק בתכנה שבו אמורים לשנות את ה BOOT SCREEN יש איזו אזהרה כזו, משהו על גיבוי הקבצים של ה-WINDOWS. עכשיו רציתי לדעת האם זה מסוכן להחליף את ה BOOT SCREEN גם אם אני עושה את זה בעזרת התכנה ? (כי אני יודע שלבד זה די מסוכן) יכול להגרם מזה איזשהו נזק לוינדוס? (או שהוא יכול לא לעלות בכלל?) תודה.

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  23. Started by ac1240,

קניתי LAPTOP ואני רוצה לדעת איך אני מקבל את ה WIN7 ובמה זה כרוך? תודה

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  24. זה גם סוגר לי הרבה חלונות פתוחים. ניסיתי לעשות NEW TASK ולפתוח EXPLORER אבל זה לא עוזר וגם סריקת וירוסים לא עזרה.

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  25. Started by מישהו,

והאם זה שווה את הפרש המחירים בקנייה?

• 5 תגובות
    • 794 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.