עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אהלן חבר'ה . לאחרונה כאשר אני מבצע על תמונת JPG מסויימת ברשת "שמור יעד בשם" , הוא שומר את התמונה כקובץ BMP מפאת חוסר מקום על המחשב וכיו"ב אני שואל אותכם , איך אפשר להחזיר את המצב לקדמותו? ( כלומר שהמחשב ישמור את התמונה כקובץ JPG ) תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  2. שלום לכולם צצה לי בעיה בהתקנת תוכנה מסויימת אני מנסה להתקין את האנטיוירוס AVG אבל שאני מקליק על הקובץ צצה לי השגיאה הבאה http://www.pictor.co.il/sty/101345/2246433.jpg מישהוא יכול להגיד לי אם זה נורמאלי או שזה פאק בווינדוס שלי? ???(יותר הגיוני שזה פאק אצלי כי אחרים מצליחים להתקין) ואיך אני מסדר את זה אני צריך לציין שבידיוק עכשיו פירמטתי את המחשב תודה לכל העוזרים :-*

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  3. Started by roeesnir,

מוזר. היה XP, והכל היה בסדר. החלפתי ל-7, וכל פעם שאני מחבר DOK או HDD חיצוני, הוא מזהה לי אותו כ-USB1, ומודיע שהתקן זה מסוגל לביצועים מהירים יותר. לוח - Asus P5GD2-X התקנתי דרייבר לצ'יפסט מהאתר של Intel, וזה לא עוזר. עריכה: סליחה - טעות שלי. משום מה ה-USB2 היה Disable ב-Bios. לא יודע למה. בכל אופן - הסתדר.

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  4. Started by stam,

כרטיס קול 16BIT של קריאיטיב במערכת הפעלה WIN XP שומעים שרוט ומעוות בו זמנית קיימת מערכת הפעלה שניה על המחשב WIN 98 והסאונד נשמע מצויין כל הדריוורים מעודכנים בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  5. Started by siin,

אני רוצה לפרמט מחשב בו מותקן WINXP HOME והוא לא שלי ולהתקין מחדש. מה עלי לגבות ואיך? החמור הזה בעל המחשב אין לו מושג מה חשוב לו באמת ומה לא !!! כתובות דואר + הודעות, דרייברים (במקרה ולא אמצא וכך אחסוך לי שיטוט מיותר ברשת) וכו... וכמובן ואיך לא איך מחזירים למקום את הגיבוי? אשמח לקבל עוד עזרה וטיפים שאני לא יודע עליהם

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  6. Started by parker8,

כשאני לוחץ כיבוי (SHUT DOWN).... עולה לי סיים משימה כזה של התהליך-explorer.exe... אם אני לא לוחץ ENTER המחשב לא נסגר.... זה קצת מציק... למישהו יש פתרון? תודה לעוזרים מראש נ"ב אם צריך עוד פרטים או תמונות רק תגידו אני אנסה להשיג...

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  7. Started by Play,

כותרת. אם מישהו יודע איך אז בבקשה שיכתוב זה מאד חשוב.

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  8. אני ממש צריך עזרה, ממש דחוף לי! עוד חצי שעה אני הולך אל השכנים להתקין להם XP מקורי על המחשב החדש שהם קנו, אני צריך שתסבירו לי איך זה הולך עם XP מקורי. האם מכניסים את הדיסק והמחשב מזהה אותו אוטומטית? * הרצתי כמה חיפושים ללא מענה, ולכן מחוסר זמן אני פותח אשכול *

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  9. Started by Black_eagle,

שלום. יש לי ICQ 5, וכשאני מדליק את EMULE הICQ מתחיל כל פעם להתנתק ולהתחבר. יש איזה שהיא דרך למנוע שזה יקרה? זה קרה לי גם ב ICQ יותר ישנים כמו 4 ו 2003 תודה

• 9 תגובות
    • 824 צפיות
  10. ^ ממש מציק. מי שיודע למה או ממה זה נובע, אשמח לדעת. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  11. Started by coorva,

יש לי חלונות XP PRO בעברית. איך אני סוגר לצמיתות את ההודעה של windows security alerts שקופצת לי כל הזמן וכותבת לי שהמחשב שלי לא מוגן? תודה

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  12. זה גם סוגר לי הרבה חלונות פתוחים. ניסיתי לעשות NEW TASK ולפתוח EXPLORER אבל זה לא עוזר וגם סריקת וירוסים לא עזרה.

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  13. Started by אבי11,

איך אני יוצר כונן משותף על 98 לשיתוף עם XP )שני המחשבים מחוברים ברשת ורואים אחד את השני(

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  14. אהלן... יש לי בעיה שאני מאין שאף אחד לא נתקל בה אבל מקווה שיש מישהו שיכול לפתור אותה.. אז ככה: אני לא מצליח להכנס לתיקיות כל תיקיה מסוג-file folder זה מכיוון שאני נגעתי באפשרויות תיקיה ושם באפשרות של -file folder וכאשר נגעתי שם בפעם הראשונה לא הצלחתי להחזיר את זה לברירית מחדל שהיא פותחת את התיקיה בלי שום בעיה כרגיל.. הכוונה שלוחצים פעמיים על העכבר אז אתה נכנס לתוכן התיקיה כמו שאצל כולם... כאשר אני נגעתי שיניתי שם את האפשרות ואני לא מצליח להכנס לתיקיות האלו.. ניסיתי ליצור אפשרויות חדשות אבל רק הסתבכתי יותר כי אני לא מצליח למחוק את החדשות.. יש לי אפשרויות רק לפתוח את זה עם winamp אבל אני רוצה את הרגיל.. אני חושב שאפשר לשחזר דרך ה-regedit אבל בפעם האחרונה שנגתע שם הי…

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  15. Started by LRa,

ברשותי מחשב שמון עליו XP. אני מעוניין להתקין XP נקי וחדש, זאת אומרת למחוק את הספריה של WINXP ואת הספריה של PROGRAM FILES. כיצד אפשר לעשות זאת? תודה

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  16. היי, התקנתי משחק למחשב החדש שלי C&C red alert 2 yurie's revenge ישן אבל טוב. ההתקנה בוצעה לכונן שבחרתי עם שם סתמי לתיקיה כגון E:\r ולא לברירת מחדל שהמחשב בוחר. כעת אני מנסה להסיר אותו ולא מצליח, דרך הוספה/הסרה הוא לא מוצא את הנתיב... מה אני יכול לעשות??? האם מחיקה פשוטה (מחיקת תקיה של המשחק) תשאיר לי פריטים לא רצויים במחשב ובעיקר ב-registry

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  17. איזה מערכת הפעלה עדיפה עבור המפרט שלי ? : מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-X48-DS4 מסך: DELL ULTRASHARP 20" 2007FP כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB X 2 - CROSSFIRE KIT - RETAIL דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPI מארז: ANTEC P182-B w/o PSU ספק כוח: CORSAIR VX 550W : CMPSU-550VXEU

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  18. Started by shlomi_x,

אני עובד מקומית על מערכת Win2003 serevr. ======== בזמן האחרון האינטרנט אקספולרר שלי איבד את יכולתו לפתוח דפי אינטרנט מסוימים. כמו אילו: http://www.mooma.com/Biography.asp?ArtistId=2762&TextId=389 http://www.globes.co.il/serve/ הדפדפן מודיע כי סיים לפתוח את הדף, אך אני לא רואה דבר. ב source אני מקבל קוד מלא, ואם אני שומר אותו ופותח אותו מקומית במחשב, גם קוד זה לא מוצג בדפדפן. דרך אגב, גיליתי שאם אני מוחק את תגית ה Title, הדף נפתח כהלכה. ======== ועוד דבר, לעיתים, אם אני ניגש ישרות לדף הדיפולטי של האתר, (index.html לדוגמה), הוא נפתח. לדוגמה: http://www.homeless.co.il לא ניפתח http://www.homeless.co.il/index.html - נפתח ======== ולסיום, אם אני פותח פרופיל (יוזר) חדש, ו…

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  19. Started by oded6188,

אחרי העתקת הקבצים, המחשב עושה לעצמי ריסטרט, ואז כותב: Verifying DMI POLL DATA, והוא נתקע על המסך הזה ולא ממשיך לעבוד מה יכול להיות הביה? תודה

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  20. Started by naory159,

לפני כמה זמן כשחיברתי דיסק און קי למחשב הופיע לי חלון של autorun... היום כשחיברתיי את הדיסק און קי שלי למחשב אין שום חלון של autorun שקופץ... לאן החלון הזה נעלם???

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  21. Started by gshhar,

התקנתי את המדפסת שלי (HP 7260) ומופיע לי מין אייקון כזה בצד(האייקון שמודגש) מה אני אמור לעשות שם ואיך אני מעלים אותו?

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  22. Started by manenbu,

קיבלתי מחשב נייד עם Win7 Home Premium בעברית. המחשב מלא בזבל, ואני רוצה לפרמט ולהתחיל מחדש. האם אפשר עם מפתח המוצר הקיים (מה שמודבק במחשב מלמטה) להתקין Win7 באנגלית? כרגע יש שם 32 ביט. האם אפשר להתקין 64? בהנחה והכל אפשרי - מאיפה אני מוצא התקנה של זה? אין לי דיסק ועל הדרך - מותקן שם גם אופיס 2007 בעברית מקורי לגמרי, יש לי את הדיסק ואת קוד המוצר המקורי. האם אפשר להתקין אותו באנגלית או שהוא יכריח אותי בעברית?

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  23. Started by Gil28,

כל כמה פעולות שקשורות לסייר וינדווס הexplorer נסגר והוינדווס מפעיל אותו מחדש... פירוט: שם אירוע בעיה: APPCRASH שם היישום: explorer.exe גירסת היישום: 6.0.6000.16549 חותמת הזמן של היישום: 46d230c5 שם מודול התקלה: StackHash_3284 גירסת מודול התקלה: 6.0.6000.16386 חותמת הזמן של מודול התקלה: 4549bdc9 קוד החריגה: c0000374 היסט החריגה: 000af1c9 גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6000.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף 1: 3284 מידע נוסף 2: ac4807bfc0071468be9411181549f7d9 מידע נוסף 3: 4031 מידע נוסף 4: a9ecb89baba6f9ad702241251d592f13

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  24. Started by ychig,

איך אפשר להחזיר את זה? תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  25. Started by MDK,

אני לוחץ על מקש ימני של העכבר על אחד מהכוננים וזה פשוט נתקע עכשיו כשהDAEMON TOOLS פתוח, פועלת ברקע תוכנה שקוראים לה DRWTSN32.EXE כשאני סוגר אותה הEXPLORER נסגר...או לפחות או הכפתורים והכל נעלם וצריך לעשות F5.... יש למישהו מושג מה זה? תודה

• 2 תגובות
    • 824 צפיות

דיונים חדשים בפורומים