Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
היי אנשים , עשיתי חיפוש לכל מה שקשור ל AERO ולא מצאתי דבר. בכל מקרה , עכשיו סיימתי להתקין את הויסטה (בינתים נראה מדהים , עוד לא ניסיתי משחקים) רציתי לדעת איך אינ מפעיל את ה AERO? זה built in במערכת הפעלה? או תוכנה צד שלישי שאני אמור להתקין? תודה על העזרה. עריכה : אממ , רק כדי שאני יהיה בטוח Aero זה המצב הזה שכל החלונות זזים? שאני יכול לעבוד עם העכבר בלבד ? שלמשל אם אני גורר חלון , והוא פוגע בחלון אחר , זה כאילו דוחף אותו קצת הצידה? שאני יכול למשל לתפוס כמה חלונות ביחד , ואז גרירה מהירה של העכבר סביבם תסמן אותם... יש לכם בכלל מושג על מה אני מדבר? חחח (אני אשתדל להביא לינק לוידאו שראיתי , אני חושב שזה זה)
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום, כמו בכותרת למעלה... 1.פתאום אין לי מושג איך כשאני שומע במדיה פלייר אני שומע רק בצד אחד(ימין), אבל אם אני שומע בBSplayer אז שומעים רגיל(האוזניות הם סטריאופוניות) איך אני מתקן את זה? 2. משום מה בוורד כשאני עושה העתק הדבק או שאני רוצה למחוק עם המקש מעל האנטר(backspace?!) אז הוא לא מוחק לי, זה פשוט מעתיק את המילים אבל לא מוחק את המילים הקודמות. אפשר לתקן את זה? תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי 32bit WINdows vista ultimate שהפכתי לעיברית דרך התוכנה mui עכשיו הבעיה היא שבמסמכי טקסט ובתוכנות בעיברית היא עושה ג'בריש משהו יודע איך לסדר את זה הנה דוגמה דרך אגב זוהי הגירסה המלאה...
-
- 8 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אז ככה אתמול התקנתי ווינדוס מחדש אם לוח חדש ומה שקורה זה שיש בעיה אם הכרטיס רשת לוקח לווידנוס זמן לעלות מאז שהתקנתי אותו בלוח הקודם לא היה תבעיה הזאת ברגע שאני מבטל תכרטיס רשת הבעיה נפסקת ושאני מחזיר אותו חוזרת הבעיה מה זה יכול להיות?! תודה ענקית לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
המתזמן יודע שיש לו 2 מעבדים? ועוד שאלה קטנה: צריך איזה פאץ' או משהו כזה?
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
יש לי בעיה כשWINDOWS עולה הוא לא מרא לי את שולחן העבודה לא אייקונים לא את הפס למטה של ההתחל כלום לא מראה חוץ מראה וזה לא תקוע כי הTASK MANGER פועל ואני יכול דרכו להיכנס לתוכנות ותיקיות.... תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני מתכוון אם אני למשל מעתיק תיקיה מסויימת ממקום למקום או מעביר אותה ל-DISK ON KEY. איפה אני מוחק את כל ההיסטוריה\קובץ LOG או מה שזה לא יהיה ?
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני הולך לפתוח משרד ויהיה בו מחשב אחד. בהנחה שאנ ירוצה מערכת הפעלה של חלונות XP איזה רישיון אני צריך? רק לקנות בחנות כרגיל ולהתקין על המחשב? יש תשלום מיוחד?
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
http://neowin.net/news/main/07/11/24/windows-xp-sp3-yields-performance-gains-over-vista-sp1 כפי שנראה מהבדיקות שם העדכון הצפוי יביא איתו קצת יותר ביצועים בחלק מהתוכנות.
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום רב, שחקתי קצת עם התקייה של ה FONTS בויסטה שלי. רציתי להעביר את הפונטים שיש לי מהמחשב הנייח (XP) למחשב הנייד (VISTA). וזה קצת התחרבש....יש דרך לשחזר את התיקייה המקורית? בתודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
משהו נוראי, ניסיתי הכל. defragment להכל, לפייג' פייל ה-כ-ל. ניסיתי למחוק Prefetch ניסיתי פשוט הכל! מה אני עושה עם החארתה הזאתי? בתודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 771 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת מה ההבדל בנייהם ואם יש לי מעבד ליבה כפולה עדיף להשתמש ב X64? זה לא אמור להיות יותר "עומס" במערכת? תודה
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי בעיה בזמן עידכון הSP1 יש לי ULTIMATE X64 -הורדתי את הכל עד לפני העידכון המסיבי עצמו,וב-19% משום מה הוא מקבל שגיאה שהוא לא מצליח להוריד קוד שגיאה 80070002 ניסיתי לעשות לפי ההצעה שלהם לפתרון הבעיה-למחוק את כל הקבצים הזמניים של העידכונים-זה לא עבד-הוא הגיע ל-19% עוד פעם והפסיק-וכל פעם שאני מנסה להגיד לו לנסות שוב פעם-הוא נמצא מלא זמן על 0%, פתאום עוברר ל-19,אחרי שתי דקות נותן לי שגיאה. יש למישהו מושג מה לעשות עם העידכון?
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום . לאחר ביצוע איתחול למחשב ,מערכת ההפעלה xp home וכל מיני תוכנות חיוניות הותקנו במחיצה [C]. ברצוני להתקין את כל תוכן המולטימידה במחיצה [D] אשר כרגע היא ריקה לחלוטין. לפי הבנתי ,בכדי לנהל תיקיות כגון : my music \my picturs וכו. עלי ליצור את תיקיית המערכת Documents and settings ותחתיה את תיקיות המשנה My Documents וכו. האם זה נכון ? .ואם כן , איך אני יוצר אותם .
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
לאחר חיפוש בפורום אני רוצה לשאול האם יש איזה שהוא פאטץ' או עדכון שיש עלי לעשות לXP SP3 כדי שמערכת ההפעלה תעבוד יותר טוב מצאתי באתר של מיקרוסופט פאטץ' כזה לSP2 אבל אני לא יודע אם זה מתאים גם ל SP3 או שSP3 כבר כוללת בתוכה את האופטימיזציה הנ"ל
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
היי אני יודע שזה אולי נשמע מוזר אבל כשאני מפעיל "עומס רציני" על הרשת, כמו נניח פותח הרבה דפים, מעלה הרבה לינקים, עושה כל מיני TWEAKS לרשת ככה שתעלה דברים ברקע וכו'. חלונות VISTA מידי פעם מגמגם. השאלה שלי האם יש איזה שהוא PATCH כמו שהיה לחלונות XP שתקין בעית HALF OPEN CONNECTION בTCP, גם לחלונות VISTA? או משהו דומה לפחות? פשוט נראה כאילו הVISTA "נחנק" כתוצאה מעומס מסויים עליו (משהו שברור לי לא צריך לקרות, במחשב חלש מן המחשב הזה פי כמה וכמה שהרצתי בXP לא הייתה שום בעיה)
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום. ווינדוס הציע לי בעצמו דרך ה AUTOMATIC UPDATE להתקין SP3. זה בטוח? לא יהיו שום בעיות?
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין ויסטה ורציתי לשאול מה עדיף: 1) לעשות פורמט ל C..ולא לגעת ב D ו E 2) לעשות פורמט לכל המחשב אני מעדיף לעשות רק ל C אבל שמעתי שזה יכול לעשות בעיות..זה נכון?
-
- 8 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד מדגם X50GL של ASUS עכשיו שאני מנסה להתקין וינדוס XP אני מקבל את ההודעה הזאת http://www.siz.co.il/down.php?i=2znnrnelewjw.jpg ואני לא יודע מה לעשות דרך אגב על המחשב מותקנת vista bussines תודה לכל מי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
יום בהיר אחד הדלקתי את המחשב והווינדוס לא עלה... המסך הכחול עובר במהירות, כך שאינני מסוגל לקלוט את הבעיה... בקיצור האפשרות היחידה שלי היא לפתוח את הווינדוס בסייף מוד SAFE MODE ניסיתי להתקין את התוכנה WinDbg שמומלצת אצלכם באתר לפענוח בעיות מסכים כחולים ולא הצלחתי, הווינדוס מעלה לי חלון שבו כתוב Windows Installer: "The system administrator has set policies to prevent this installation" כמובן שניסיתי להתקין דרך חשבון האדמין וגם דרך חשבון משתמש רגיל, בשני המקרים הוא העלה את אותו חלון... מישהו יכול לעזור? לייעץ? כל תגובה תבורך... תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
לא מזמן הוספתי זיכרון למחשב ומאז כשאני בודק את רמת השימוש בCPU יש כזה חלק אדום וחלק ירוק [ראו תמונה]. לא יודע אם זה קשור לזיכרון...מה זה אומר? תודה... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להפעיל משחק בויסטה שתומך ככל הניראה רק באקס פי.. הוא מראה לי שגיאה של בעיה בהרצת C4 ENGINE של הכרטיס מסך ורק באקס פי זה עובד. יש אפשרות להוריד תמיכה לויסטה?
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה קטנה בתצוגה של ווינדוז XP. כשאני נכנס ל right click on "my computer" >> properties >> advanced >> performance settings >> custom הורדתי את רוב הסימונים כדי שהמחשב יעבוד יותר מהר. הבעיה שברגע שאני מסמן ווי במקום של use drop shadows for icon labels on the desktop הוא לא מבצע את הפעולה, ואפילו אם אני חוזר למצב של adjust for best APPEARANCE הוא עדיין לא מפעיל את האופציה הזו... נשמע מוכר? מישהו יכול לפתור את הבעיה? אגב, הווינדוז הוא בגרסה SP3 עם כל העדכונים האחרונים עד היום תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
הבנתי שיש דרך מסוימת וזה לא פשוט כמו לפרמט.. השאלה היא איך אני עושה את זה? אני רוצה XP 64BIT ויש לי כרגע XP 32BIT
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה במערכ(ו)ת שלי, 7 X64 ו- 7 X86 (אל תשאלו למה גם וגם אין לי כח להסביר ). 50% מהפעמים שאני מדליק את המחשב הוא מגיע לחלק של הטעינה, משמיע את הצליל ההתחלתי ואז מראה מסך שחור בלי עכבר/עם עכבר או את התמונה של הדסקטופ עם עכבר/בלי עכבר. לא יודע מה אני עושה כשאני מצליח להכנס, בגלל שאני מנסה מספר אופציות (שימו לב כי אלו אינם שלבים, אלא רק מספור) : 1) מנתק הכל חוץ מהעכבר, המקלדת והאינטרנט. 2) מנסה להדליק שוב ושוב ושוב. 3) מנסה להכנס ל Safe Mode ואז לעשות ריסטרט. 4) מכניס את הדיסק של windows ועושה repair. הוא תמיד כותב שהוא לא זיהה שום בעיה עם ה boot, ושאני יכול לכבות או לעשות ריסטקט. עושה ריסטקט. השיטה שעובדת תמיד היא 4. השיטה אחריה 3. אחרי זה, 1. ואז 2. א…
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-