עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Godmoney,

החלטתי שנמאס לי מהיישור הרגיל של ה Windows והורדתי את אופציית ה Auto Arrange בה השתמשתי כ"כ הרבה שנים. אני שם את כל האייקונים במרכז המסך ידנית אבל הבעיה היא שכל קובץ חדש שנוצר ממוקם אוטומטית בפינה השמאלית למעלה. זהו מצב בעייתי מאד בשבילי, איך אני יכול לקבוע לשולח עבודה Margin מסויים מקצוות המסך שבו ימוקמו האייקונים החדשים?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  2. התקנתי את הויסטה אולטימייט X64 ואחרי שסיימתי יש לי את המסך כניסה עם מין ריבוע זה של יוזר ורשום לי שם ANOTHER USER ואם אני לוחץ עליו אני צריך להכניס שם משתמש וסיסמא ואז זה אומר לי שהם לא נכונות ואי אפשר להיכנס לווינדוס בדרך אחרת רק אם אני לוחץ על ANOTHER USER ואז אני צריך להכניס שם וסיסמא. במהלך ההתקנה לא היה לי שום שלב שבו הייתי צריך לתת לא משתמש ולא סיסמא. מה אני עושה ??

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  3. האם ניתן להתקין oem, אחרי פירמוט, על מחשב שכבר היה בו xp? ועוד שאלה ברשותכם: קראתי בפורום מאתר בחו"ל שגירסת ה retail כוללת בתוכה גם 32 וגם 64 ביט, ואילו ה oem בא רק עם אחד מהשניים, לפי בחירה לפני הקנייה. מישהו יודע משהו על זה?

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  4. Started by shloosh,

יש לי בעיה בווינדוס שמשגעת אותייייי פתאום הכפתור הימני והשמאלי לא עובדים בתוכנות או בווידנוס,כאילו לא מגיב במקומות שונים, והרבה דברים שקשורים לאינטרנט אקספלורר לא עובדים.. קישורים לא נפתחים וכנל הורדות. תוכנות לא נפתחות וכו'.. למישהו זה קרה או מכיר את זה??. תודהה

• 8 תגובות
    • 705 צפיות
  5. Started by yanivsk,

בVISTA בדרייברים החדשים של NVIDIA 100.59. אין TRAY ICON של NVIDIA מישהוא יודע איך להפעיל אותו

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  6. Started by Oranili,

אם אני מתקין 98 על מערכת XP .. שהיה עליה מידע ( ואני צריך את המידע הזה ) הוא ימחק ? אם אני יתקין WIN98 ? תודה

• 7 תגובות
    • 841 צפיות
  7. Started by idofr,

הייי שלום לכולם אני כניראה הולך לקנות בזמן הקרוב את המערכת ורציתי לדעת איזה גירסה כדי לי לקנות כי יש 3 גרסאות וכל אחת קצת שונה... השימושים הם די רגילים לאנשים בפורום - משחקים, עיצוב גרפי קצת, סרטים, וגלישה ואופיס כמובן בתודה עידו

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  8. Started by Monopoly,

הבעיה התחילה אתמול ועכשיו כל פעם שאני עושה דאבל קליק על D למשל אז זה פותח לי חלון חיפוש במקום את הכונן ואז אני צריך ללחוץ כפתור ימני ואז פתח כדי לפתוח, יש דרך לסדר את זה שזה יחזור לדאבלקליק = פתיחה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. זה קורה לי כל כמה ימים והיום זה כבר קרה לי שלושה פעמים בערך, שימו לב : לא מדובר בדף אינטרנט שניתקל בבעיה ועליו להיסגר, זה קורה לי גם שאין שום דף אינטרנט פתוח, זה מעלה את ההודעה על השגיאה ואחרי שאני לוחץ סגור זה דופק לי את הקו הכחול למטה ( שורת המשימות ) וזה סוגר את האייקון של המודם וכשהיה לי חבילת אבטחת אינטרנט מסוימת אז זה היה מעיף לי את האייקון שלה ואולי זה היה משאיר אותי ללא אנטי וירוס וללא פיירוול. חשוב לציין שגם כרגע ( תמיד ) זהו מחשב מוגן עם אנטי וירוס, פיירוול וכו... פרטים על המחשב : ווינדוס אקס פי פרו sp2, זיכרון 512MB, Pentium® 4 CPU 3.00GHz כמו כן העלתי צילום מעורב של הבעיה הנ"ל תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. לתמיכה טכנית שלום המחשב שלי פנטיום 4, זיכרון קינסון 512MBX2 .במצב טוב ואין בעיות. אני היתקנתי חלונות XP מחדש. ושניתי מאפייני תצוגה בתוך --> themes --> ובחרתי Windows Classic. ורואה שולחן עבודה הישתנה. אחרי כמה ימים פתאום הישתנה השולחן עבודה חזר לתצוגה Windows XP. עשיתי שוב הפעלה מחדש במחשב ואז שולחן עבודה חזר ל- Windows Classic. למה זה קורה לי תופעה כזאת? איך פותרים את הבעיה? מזמן כתבתי בפורום מיקרוסופט שאלה דומה. והם ענו לי להיסתכל ב-"יומן רישום". וראיתי ביומן רישום. וניכנסתי Event Viewer ---> Application וראיתי שיש סימן משולש צהוב עם סימן קריאה. לחצתי עליו פעמיים ניפתח לי חלון שבו רואים מה הבעיה התקלה ברישום. Type: Warning Event ID: 1517 Source: Userenv Time:…

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  11. Started by Big_Guy7,

אני מנסה לפרמט מחשב (לא שלי) פנטיום 4 1.7GHZ, ואז להתקין עליו ווינדווס. הכנסתי את הדיסק של הווינדווס, ובשום שלב בעלייה של המחשב הוא לא שואל אותי אם אני רוצה לעשות "Boot" מה CD. אז העליתי את המערכת הפעלה שכבר קיימת, וניסיתי לפרמט את הכוננים דרך ה"מחשב שלי" אבל כל פעם שאני מנסה לעשות פורמט לאחד הכוננים, הוא אומר לי שמשהו חוסם אותו, שמשהו משתמש בתוכנה.. הכוננים היו משותפים אבל הורדתי להם את השיתוף וניתקתי את הכבל רשת וזה גם לא עזר. בקיצור, אני חייב עזרה עם זה בדחיפות אז אם אתם יכולים לעזור לי אני אשמח!!! תודה, גיא!

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  12. פירמטתי את המחשב עכשיו כשאני נכנס לתיקיה של סרטים ונכנס לסרט הוא נותן לי שגיאה כזאת: http://img520.imageshack.us/img520/741/gfgdgfxi3.png איך שאני נכנס לתיקיה זה עושה את זה הסרט פועל כרגיל. מישהו יודע איך לתקן את זה

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  13. Started by lidor_abo,

האם זה נכון שמחברים disk on key למשחב זה מוסיף זיכרון לזיכרון הראשי?

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  14. שלום רב התקנתי אתמול ווינדוס XP SP2 2006 על מחשב אינטל חדש לגמרי, ואחרי עבודה של כמה שעות (בלי אנטיוירוס), צצה לה בעיה.. כשאני נכנס ל'התחל', ועומד עם העכבר על אחד מהתפריטים שיש להם חץ והם אמורים להיפתח לעוד תפריט משנה (כמו ALL PROGRAMS, MY RECENT DOCUMENTS וכו'), אז אני לא רואה את תפריט המשנה - אלא רק את הצללית שלו, את הגבול שלו. התפריט עצמו נפתח והוא קיים - כשאני לוחץ על משהו בתפריט אז נפתחת תוכנה כלשהי - אבל אני לא רואה אותו ואת הרשימה שלו, אלא רק את הצללית של התפריט משנה.. אשמח לקבל פתרון לבעיה! (הרצתי כעת סריקה בנורטון 2006 וב-SPY BOT ואין שום ווירוסים) תודה רבה

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  15. יש רק משתמש אחד והוא לא נכנס אוטומטית

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  16. ראיתי שמוכרים גרסה מלאה של וינדוס ויסטה ושדרוג מה ההבדל בין השדרוג לבין הגרסה המלאה ?

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  17. כותרת:מה ההבדלים בין רגסאת הRetail לOEM?(ויין ויסטא) גרסאת הOEM ממש זולה יחסית לretail על מה המחיר הנמוך יותר בהרבה? הבנתי גם שהOEM מיועדת למכירה עם מחשבים חדשים, האם אפשר לקנות אותה גם למחשב לא חדש?

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  18. Started by spz,

מחקתי בטעות חלק מהפונטים בתיקיה שלהם בC> WINDOWN. עכשיו חסרים לי פונטים והווינדוס נראה מוזר. ניסיתי להכניס את הדיסק XP ולהתקין את הפונטים של המזרח התיכון, אבל זה לא נותן לי את האפשרות. מה עושים? :'(

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by ניר.,

בשעה טובה שוחרר / הופץ הגרסא הרשמית של וינדוס ויסטה לשור הפרטי (לבתים פרטיים) היכן ניתן ועדיף לקנות את מערכת ההפעלה במחיר הכי טוב ומשתלם ?

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by IlanF,

אני לוחץ BROWSE מוצא את התמונה הרצויה לוחץ OPEN ו...כלום, הוא לא מראה לי את התמונה ברשימה של הרקעים. ובנוסף, הוא מראה לי תמונות שהיו לי בMY PICTURES וכבר לא נמצאות שם (מחקתי אותם) ורק קבצי BMP, לא מתייחס לJPG הדרך היחידה שלי לשנות את הרקע היא ללכת לתמונה וללחוץ על הכפתור הימיני בעכבר ולבחור SET AS DESKTOP BACKGROUND וזה קצת מעצבן. יש למישהו רעיון איך לתקן את זה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  21. המדפסת היא מסוג:hp deskjet 3320 series. היא נמצאת במחשב של אבי, איך אני משתף אותה כדי שגם אני אוכל להדפיס בה מהמחשב שלי (שבו מותקן וינדוס ויסטה) תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  22. Started by ifs2003,

האם זה נכון שמיקרוסופט הוציאו שני גירסאות VISTA אחת 32 ואחת 64 והרשיון הוא רק לאחת מהגירסאות ? או שאפשר באותו רשיון לבחור מה להתקין 32 או 64 ? אם לא אז למה לאזזל חילקו את זה לשני רשיונות ? ומה אם אקנה 32 ובעוד שנה ארצה לשדרג ולהתקין 64 ביט ? אז אעלץ לרכוש VISTA 64 ??? והאם ניתן להשיג היום 64 ביט ?

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  23. Started by mute,

http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=5932 SWEET!

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by 1nstall,

שלום לכולם. אני שוקל בימים האחרונים להתקין vista, ויש לי כמה שאלות. אני מתכוון להתקין את הvista במקביל לxp. ולהתקין אותם על אותה מחיצה (c') האם הדבר יגרום בעיות כלשהם? נגיד שבעתיד אני ארצה למחוק רק את הvista (או רק את הxp) איך אני אמור לעשות את זה? תודה מראש Install

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  25. מה הפקודה שרושמים בהפעלה אם מחקתי משהו בווינדוס,והדיסק של הוינדוס בפנים? אני זוכר משהו כמו scannow

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.