Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
נמאס לי כבר מהכחול והירוק, לאני מעוניין בשינוי צבע. אני מעדיף גוונים אפורים וכהים, ואני לא מצליח למצוא משהו מתאים. למישהו יש, או מוכן לתת לינק לאיזה theme נחמד?
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
יש לי איזה תוכנה שאני מחקתי אותה אבל היא נשארה ב ADD/REMOVE ומסרבת להעלם משם הבעיה היא שאני רוצה להתקין את אותה התוכנה שוב אבל שאני מנסה להתקין נפתח לי חלון שכותב שיש בעיה ב WINDOWS INSTALLER , מה אני עושה , אולי קבציי DLL נשארו או משהו כזה , בבקשה תעזרו לי תודה
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני מקבל כל הזמן מסך כחול במחשב ואני כבר לא יודע מה לעשות. המסך הכחול עולה באופן אקראי - פעם אחרי 3 ימים שהמחשב דלוק ופעם אחרי שעתיים. ניסיתי ווינדוס XP, ניסיתי ווינדוס 7 (שניהם 32 ביט) אפילו כמה פעמים וזה עדיין קורה. התקנתי את כל הדרייברים שיש ואת כל העדכונים שיש ועדיין זה לא עוזר. בדקתי את הזיכרון, את הדיסק הקשיח, את הלוח אם וכולם תקינים. מה עוד יכולה להיות הבעיה? יש לי מעבד AMD Phenom II x4 965 לוח אם של ג'יגהבייט 4GB זיכרון של Corsair תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
עכשיו אחרי ריסט שנעשה יומיים לאחר הריסט הקודם הווינדואז התחיל מחדש ונפתח כאילו הוא נפתח בפעם הראשונה כשמתקינים אותו, כלומר שמירות נאבדו, הפבוריט רייק וכו' וכו'. אלו הדברים שעשיתי לפני הריסט 1. מחיקת ספייוואר בעזרת AD AWARE נגד דבר לוחמני מאוד שהשתלט על המחשב ולא וויתר 2. הוצאת דברים מן הMSCONFIG 3. העברת הזכרון בביוס מCAS 2.5 ל2 אני חושד בסיבה 3 אבל אין לי ממש נסיון עם דברים כאלו וזאת הפעם הראשונה שעשיתי את השינוי. עדכון:הצלחתי לחזור למצב המקורי בעזרת SYSTEM RESTORE אבל מעניין אותי אם זה היה משהו תוכנתי או העסק עם הזכרון
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני רוצה שהכחול מאחורי האיקון יעלם. איך אני עושה את זה? http://img441.imageshack.us/img441/525/52437456tq7.jpg
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
איך דוחסים 5 וינדוסים בדיסק אחד כמו שהרבה מפיצים winxp 5 in1
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
ש פה תוכנות ישנות שכבר לא נמצאות על המחשב וחלקן וירוסים שמחקתי כבר ואני רוצה להיפטר מזה איך אפשר למחוק אותם? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב לאחרונה, כאשר סיימתי להתקין את הווינדוס אני מעלה אותו והוא פשוט אינו מוצא את הכרטיס רשת כרטיס מסך והכרטיס טלוויזיה למישהו איזשהו מושג מה לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
האם למע' החדשה של XP 63bit יש SP2 ? האם ה SP2 הרגיל מתאים גם לגירסה זאת ?
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום ויום טוב. יש לי בעיה במחשב של אמא שלי המחשב עושה כל הזמן ריסטים אז עליתי ב-safe mode של הווינדוס ושאני מנסה להפעיל את הקרספקסי הוא אומר בגלל שהוא בSafe mode הוא לא יכול לעשות כלום וכל האופציות מכובות (קרספקסי גירסא 6 הכי מעודכן ). עכשיו איך אני יכול לסרוק וירוסים בסייף מוד בלי שהאנטי וירוס פועל!?
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי יש לי windows XP ולא מזמן התעסקתי קצת עם התאמתו לצרכים שלי ושיניתי קצת את המראה שלו. מאז .. נדפקה לי השורת run.. כל פעם שאני מנסה להכניס שם משהו ולהפעיל הוא פותח לי סריקה של תוכנת Ad-aware.. הבעיה שאני לא יודע מה בדיוק יכול להיות ששיניתי שדפק את העניין.. אז אם יש לכם עצה או כיוון אני אשמח לעזרתכם.. תודה (:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במחשב הנייד שלי כשאני מחבר רמקולים חיצוניים או אוזניות אליו הרמקולים הפנימיים ממשיכים לעבוד.איך אני אוכל לבטל אותם בזמן שהרמקולים החיצוניים מחוברים?יש לי מחשב של TOSHIBA SATELITE WINDOWS 7 הדרייבר של הסאונד שלי הוא של REALTEK הרמקולים מחוברים דרך היציאה של האוזניות.
-
- 2 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
לעוד מישהו יש את הבעיה המפגרת הזו בXP שהוא נתקע שעה על ה welcome screen והוא אפילו לא טוען כלום? רעיונות? בבקשה... אני שונא את זה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתרים כמו ערכות נושא ל-XP שתהיה פשוטה ונוחה .. או רקעים של מכוניות או סתם אנימציות יפות ! שיהיו בהם כל מיני.... Themes ועוד מהסיגנון... אתם יודעים.... גרפיקה לווינדוס יפה תודה רבה לכם =]
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
יש למישהו מושג איך קורה שמשתנה תצוגת הכוננים ב-my computer והופכת למה שיש בתמונה למטה? כמו כן איך מסדרים את זה. למי שלא מבין למה אני מתכוון אז הכוונה היא שבדר"כ הכוננים מחולקים לפי סוגים ועכשיו הכל מוצג ביחד. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שחקתי עם ההגדרות של המקלדת ועכשיו כל פעם שאני עושה ALT+SHFIT להחליף שפה יש לי רוסית. ניסיתי להחזיר אך זה עדין קיים, איך אני מגדיר שיהיה עברית ואנגלית בלבד?
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום! קיבלתי היום את המחשב הנייד החדש שלי - DELL INSPIRON 1525. אל תשאלו אותי למה - אבל בטעות התקנתי בהתחלה את מע' ההפעלה FREEDOS שמגיעה עם המחשב הנייד. אח"כ התקנתי ווינדוס XP בהצלחה. אז מה הבעיה? 1. כאשר אני מאתחל את המחשב, הוא מציג לי אפשרות לבחור איזה מערכת הפעלה לבחור איזה מע' הפעלה לבחור - את הווינדוס, או "unidentified operating system on drive C". 2. נוצר לי מין כונן קטן בנפח 2 ג'יגה בשם OS (מניח שזה Operating System), שאינני יכול למחוק או לפרמט. כשאני נכנס אליו, לא מופיע בו שום קובץ (גם כשבחרתי להציג קבצים נסתרים וקבצי מערכת הפעלה). הנפח התפוס שם הוא 315 קילו בייט. השאלות שאשמח לקבל עליהן תשובה: 1. איך אני מסיר את המערכת הפעלה השנייה כך שהמחשב יעלה חלק? 2. איך א…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם, אני רוצה לשדרג ל- win 7 (רוכש גרסת שדרוג) וכרגע יש על המחשב שקיבלתי מקרוב משפחה במתנה XP ואין לי מושג אם זה OEM או משהו אחר (יש לי את ה- key שלו, אבל לא ניסית להעביר את המחשב ב- WGA). אני מעוניין לבצע התקנה נקיה, כלומר למחוק כל זכר ל-XP. האם אני אוכל לעשות זאת עם גרסת שדרוג או שאני חייב לרכוש גירסה רגילה? באתר של מיקרוסופט כתוב שמבוצע תהליך אימות של עותק ה- XP. מה הוא כולל והאם ניתן לעקוף אותו בהתקנה נקיה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום התקנתי וינדוס מחדש במחשב ועכשיו כל פעם שהוא עולה, ובמידה ולא קיים בכונן CD דיסק ההפעלה של ווינדוס הוא כותב שיש בעיה בבוט ונדרש דיסק הפעלה. והוא מוכן לעלות רק אם יש בכונן דיסק של ווינדוס למרות שהוא כבר התקין את הווינדוס ואת הדרייברים של הלוח וכו'. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
היי, ברשותי WINDOWS 10 חוקי שהתקנתי, הרשיון הכתוב אבד לי. כיצד ניתן לשחזר את הקוד שהזנתי מתוך זיכרון המחשב ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד שהכונן דיסקים שלו הרוס ואני צריך לפרמט אותו... חיברתי אליו כונן דיסקים חיצוני בUSB אבל אין לי אפשרות בביוס לעשות BOOT מUSB... חסרים לי כמה קבצים בווינדוס אז איפשר להכנס לווינדוס בכלל.....
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
המחשב שלי חדש מאוד וחזק מאוד . אבל הוא בזמן האחרון ניהיה איטי בכל התהליך שהוא עושה . החל מהפעלה מחדש שלוקחת לו כ-5 דק' . אחרי זה עד שהקיצורי דרך על שולחן עבודה עולים עוד שעה . אם אני בטעות לוחץ על משהו בזמן שהם עולים המחשב נתקע וחובה ריסט . ניסיתי שחזור אתחול וכל זה ולא הולך . יש אפשרות לפרמט לחלוטין את מחיצת C בוינדוס 7 ולהתקין את הוינדוס מחדש ? ולהשאיר כמובן מחיצה אחרת שיש לי בה כ250 ג'יגה של סרטים וקבצים משחקים . מי שיעזור יבורך . כאמור יש לי וינדוס 7 64 ביט מקורי גרסאת שדרוג .
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא יודע אם השאלה מתאימה לפורום הזה, אבל לא יכולתי למצוא משהו אחר: יש לי שני דיסקים קשיחים במחשב ושניהם מזוהים בביוס בלי בעיות. כל אחד מהם מחולק לשתי מחיצות. מה שמופיע לי בווינדוז (XP) זה ככה: הסיווג של הדיסק הראשון הוא C ו-E (שמכיל את מערכת ההפעלה ב-C מן הסתם), והסיווג של השני הוא D ו-F . אני מעוניין לשנות את הסיווג ככה: דיסק ראשון C ו-D ודיסק שני E ו-F. איך אני עושה את זה? * אני יודע שזה אפשרי כי ככה זה היה לי בהתחלה ואני לא זוכר מה קרה כשזה השתנה... תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום רב יש לי וינדוס בעברית, בעבר הכל היה בעברית ועכשיו חלק הלך להיות אנגלית למשל מה שהיה המחחשב שלי הפך להיות MY COMPUTER ככה גם סל המחזור ,גם כונן מקומי ועוד שאר התפריטים ללא שינוי בעברית התחל -נשאר בעברית עזרה בעברית כל תת התפריטים בעברית עדיין יש למישהו מושג איך מחזירים למצב שהיה ?
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני לא יודע אם כאן זה המקום לשאלות מהסוג הזה אני מקווה שכן... בכל מקרה מדובר בווינדוס xp שנמצא על לפטופ , הוא מגיע לשלב שבו הוא מבקש סיסמא להיכנס למחשב, אני מקליד סיסמא נכנס הוא כותב שהוא טוען על מיני דברים כמו רשת במעין חלונית כזאת... והוא כבר טוען את הרקע של השולחן עבודה , וזהו הוא לא מתקדם מהמצב הזה , הוא מדי פעם עושה סימן שהוא טוען משהו (שעון חול ליד העכבר) אבל הוא לא באמת מתקדם לשום מקום. 2 דברים -.1 ניתן ללחוץ על ctrl +alt+delete , וקופץ ה task manger , אבל גם אחרי לחיצה על כל כפתור שם שום דבר לא נפתח. 2.הצלחתי להיכנס למצב בטוח , ושם עשיתי "שחזור המערכת" ללפני שבוע או משהו כזה , בכל מקרה זה לא עזר. אשמח להצעות לפיתרון .
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-