Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
כולכם מכירים את מנהל הבוט המעצבן של מיקרוסופט המופיע כאשר יש שתי מערכות הפעלה על המחשב. הבעיה שמערכת הפעלה השנייה כבר לא קיימת די מזמן, אבל הבוט עדיין קיים. איך ניתן לבטל אותו כי זה ממש מעצבן ומעקב את עלייה מערכת הפעלה. תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי נטבוק acer aspire one(יש לו שתי ג'יגה של זכרון) ולפני כמה זמן התקנתי ווינדוס 7 וקיבלתי את גרסאת הסטרטר ואז החזרתי ל-XP. החלטתי שאני לא מוותר ורוצה ווינדוס 7 אולטימייט על הנטבוק שלי ולכן התקנתי את ה-RC1 של ווינדוס 7 ויש לו את ממשק הארו שעובד בצורה חלקה. היום קיבלתי הודעה שהמחשב שלי הולך להיות מושבת(הנטבוק הקטן). עכשיו ברור שאני הולך להתקין ווינדוס 7 כרגיל(את הגרסא הסופית) אבל אני לא רוצה שהסטרטר המעפן הזה יותקן. האם יש למישהו פתרון?!
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. ישנו סקריפט מסוים שהגדרתי שירוץ עם האתחול של המערכת. לצורך העניין שמור בצורת קובץ cmd בדסקטופ. עם האתחול קופץ לי החלון השחור של ה- command prompt ומיד לאחר מכן נסגר (כך מוגדר בסקריפט). זה מיותר לחלוטין, יש דרך להריץ את הפקודה ללא פתיחת החלון? תודה
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
כלומר אם קונים מחשבים מארה"ב עם גרסה אמריקאית של Win7 Home האם בארץ אוכל רק לכתוב ולקרוא עברית? אני יודע ב100% שבגירסת הProffesional זה אפשרי. 10x ליודעי דבר
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
משתמש בדפדפן כרום ואקספלורר. לאחרונה חווה השתוללות של חלונות פרסומת קופצים ופתיחת טאבים אוטומטית בכל האתרים שאני גולש. התקנתי תופסי חסימת פרסומות וחלונות קופצים. ניסיתי תוכנות להסרת וזיהוי תוכנות שהושתלו במחשב. הסרתי והתקנתי מחדש את הדפדפנים. לא עוזר. יש עיצה? קישור למשהו שינקה לי את המחשב אחת ולתמיד? תודה.
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי, כשהשתמשי ב 7 BETA הצורב עבד כמצופה מאז העדכון ל 7 RC (עי פירמוט) הצורב מוציא דיסקים שלא ניתנים לקריאה ובנוסף, למשל צרבתי דיסק מוזיקה, ושלושה שירים בו פשוט נצרבו כ"שקט" הצורב הוא HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H30N ATA של LG אני משתמש ב BurnAware בשביל לצרוב. תודה רבה על כל עזרה שתתקבל
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום. התקנתי לפני כרבע שעה ווינדוס 7. בטעות בהגדרות שפה בחרתי ב United states dovark for left hand איך אני משנה את זה לצד ימין? או שיכתוב נורמאלי?.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, פניתי לכמה פורומי חלונות בקשר לבעייה הזו וגם חיפשתי ברשת, אולי מפה תבוא הישועה. אז ככה, יש לי מחשב P4 עם חלונות XP, סרוויס פאק 2, כרטיס מסך ATI עם דרייבר Catalyst 5.3. אני המשתמש היחידי במחשב שהוא גם האדמין. עד לפני כמה זמן, לאחר חזרה משומר מסך, הופיע מסך בחירת משתמשים. כמו כן, בהגדרות תצוגה:שומר מסך, התיבה "On Resume, Display Welcome Screen" היתה מסומנת. (ראה תמונה מצורפת: welcome screen.jpg). כמו כן, בהגדרות משתמשים: logon and logoff options, שתי התיבות היו מסומנות (ראה תמונה מצורפת: logon options.jpg) עד שיום אחד (ואני מניח בגלל עדכון הדרייבר לכ. מסך אבל אני לא בטוח) לאחר חזרה משומר מסך, לא הופיע מסך בחירת המשתמשים. יותר מזה, בהגדרות תצוגה: שומר מסך, הופיעה תיבה …
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מחשב Windows 7 64 bit כבר שנתיים. יש לי 280 ג'יגה בשימוש (כונן C של מערכת ההפעלה כמעט מלא וכונן D כמעט מלא) יש לי כונן חיצוני של 500GB. שאלתי היא: איך הכי כדאי לגבות את החומר? אני יודע שאני יכול לעבור תיקייה תיקייה (מהחשובות) ולהעתיק לכונן נפרד. השאלה היא האם ניתן ליצור Image לכל פרטישיין, אבל שאני אבחר אילו תיקיות יועתקו לImage? כי למשל בכונן C יש הרבה DATA שלא צריך כמו התיקייה של מערכת ההפעלה. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחר שאני מדליק את המחשב והXP עולה עוברות כ5 דקות עד שאני מצליח להפעיל תוכנה כלשהי, בין אם זה ללחוץ על החייגן של האינטרנט, מדייה פלייר או כל דבר אחר. כלומר, אני לוחץ על האייקון ולא קורה כלום, רק לאחר כ5 דקות החלונות הרלונטיים נפתחים. הבעיה חוזרת על עצמה בכל הפעלה של המחשב. אם צריך לתת פירוט נוסף תגידו לי, תודה על כל עזרה, אשר.
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
-
נכנסתי ל-windows update ולא מופיעה לי האפשרות לשדרג ל-SP1. הבנתי שבמצב שמותקנים במערכת דרייברים שלא תואמים ל-SP1, לא תופיע אפשרות השדרוג עד לעדכון לדרייברים המעודכנים. אין לי שום דרייברים שלא מעודכנים לגרסה האחרונה. איך אפשר לדעת איזה דרייבר הוא הבעייתי?
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אתמול הכנסתי את המחשב למצב שינה , לא הדלקתי אותו עד השעה 8 בערב(היום) הערתי אותו ממצב שינה , ישר היה מסך של קריסה (משהו של המחשב הניייד) הוא הופעל מחדש אוטומטית , ואז היתה לי הודעת שגיאה שהיתה קשורה לפתקים הנדבקים , לחצתי אישור/ביטול (לא זוכר במדוייק) וכל הפתקים הנדבקים נעלמו .. נכנסתי למחשב-פתקים ולחצתי על הפתקים ונפתחו לי 4 פתקים מתוך 5 דווקא החמישי שהיה עמוס במלל והכי חשוב בשבילי , נעלם . אני רוצה לשחזר אותו : נסתי לעשות כמו שכתוב כאן : https://social.technet.microsoft.com/Forums/he-IL/d61b7c02-d688-4969-9048-caddfdabd491/-?forum=windowshomeusershe ולא יודע סמנתי את כל הטקסט (כולו סוג של מספרים וג'בריש באנגלית) בחרתי בscript עברית וזה לא עשה כלום. תודה
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי מה קורה פה?? אני גולש לי בכיף באינטרנט פתאום המסך הזה עולה ואני חייב ללחוץ close אני אפילו לא יכול להוריד את החלון למטה ולהמשיך לגלוש כי זה תוקע לי את כל הIE ואני חייב ללחוץ close וזה סוגר לי את כל החלונות של IE זה תמיד קורה לי אני לא יודע מה לעשות האם זה וירוס? כי בדקתי לוירוסים עם נורטון אחרי הlive update וזה לא גילה מה לעשות?? תודה
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום לכולם!. יש לי מחשב ישן (מלפני 6 שנים לערך), שמותקנת בו מערכת הפעלה WIN XP SP3, המחשב לא עבר פירמוט אחד (!) לאחרונה צצו והופיעו מספר בעיות, ולכן יש לי מספר שאלות על repair ועל פירמוט בכלל. 1. האם לאחר שעושים repair, נידרש להתקין את הדריברים מחדש? 2. ישנם סיכונים או בעיות שעלולות להיות, שכדאי שאדע אותם לפני שאעשה repair? 3. האם ישנה בעיה לעשות repair על XP SP3 עם דיסק של SP2? 4. והאם ניתן להשיג דריברים למחשב מלפני 5 שנים? (לוח של אינטל, וכרטיס מסח של ASUS) תודה!
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום חברה. השתמשתי במערכת הפעלה WIN7 ונתקלתי בבעיה של freezing פתאום באמצע שימוש במחשב גם אם לא פתוח שום דבר חוץ מהמידה פלייר המסך היה נתקע ואז ממשיך ככה רצף של איזה דקה שתיים שהוא נתקע וממשיך ואז משתחרר. ניצלתי את ההזדמנות כי רציתי לנסות את win 8 ופירמטתי את המחשב אך להפתעתי גם עםפ המערכת החדשה אני מקבל את אותה תופעת freezing . בדקתי בתוך המחשב לראות אם אחד המאווררים ,ספק כח מעבד ,כרטיס מסך חדל מלפקד אך לא זה המצב. תהיתי אם יש לכם רעיון ממה יכולה לנבוע הבעיה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מסתובב אצל לקוחות עם המחשב הנייד שלי כאשר הטלפון הנייד שלי משמש כמודם לגלישה דרך בלוטוט' אני כל הזמן סוגר את המסך כדי לעבור ממקום למקום ופותח מחדש(לא מכבה את המחשב) איך עושים ובאיזו הגדרה נוגעים כך שיהיה שאני סוגר את המסך הוא ימשיך מאותו מקום ללא לסגור את עצמו וכמובן שלא תסגר הקישוריות לאינטרנט? לדוגמא היתי בתוך אתר מסוים ורק סגרתי את הפומית של המחשב הנייד אני רוצה לפתוח חזרה ושזה ימשיך מאותו מקום עם האינטרנט עדיין מחובר תודה
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום. ובכן, החלטתי להתחיל בניקוי מאסיבי של המחשב: עשיית טוויקינג לשיפור ביצועים, ניקוי קבצים, ועוד. עכשיו, כאשר אני מנסה להסיר תוכנות ישנות שהורדתי ידנית (מחוסר ניסיון) לפני שנה וחצי כגון Kazaa, התוכנה אמנם לא מזוהה בתפריט הסרת התוכניות, אך כן מזוהה בתפריטים שונים כגון msconfig. ניסיתי למחוק את הקבצים הנותרים ברג'יסטרי, ועוד, אך התוכנות הללו פשוט לא יורדות מהתפריטים. יש פתרון? עריכה: שכחתי להוסיף שישנן תוכנות שלא שוקלות במחשב, וכן מופיעות בתפריטים השונים. כמובן שעקב כך שבילדותי חשבתי שמסירים תוכנות ע" מחיקת קבצים ידנית, התוכנות הללו לא מוצאות את קבצי המחיקה. שורה תחתונה: האם יש דרך להעיף אותן מהמחשב שלי? את ה"שאריות" מהתוכנות?
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להפעיל משחק בויסטה שתומך ככל הניראה רק באקס פי.. הוא מראה לי שגיאה של בעיה בהרצת C4 ENGINE של הכרטיס מסך ורק באקס פי זה עובד. יש אפשרות להוריד תמיכה לויסטה?
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
כרגע יש לי WINDOWS XP PRO אבל אמרו לי שהביצועים של על המערכת שלי יעלו באופן משמעותי במשחקים עם אני יעבור ל2000 זה נכון?(אני לא רוצה לעבור סתם)
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
משהו שמעניין אותי. נניח שקניתי מחשב נייד בתקופה האחרונה עם Vista ומגיע לי שדרוג ל-7, יש לי מחשב נייד נוסף עם Vista שנקנה לפני כחצי שנה, האם השדרוג הוא ספציפי למחשב ול-S/N או שאני אוכל להעביר את הזכאות למחשב אחר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, שנה טובה וחג שמח! אני מעוניין להשיג עוד סוגים של דריםסין של ווינדוס ויסטה, אבל מאיפה אפשר ? וכמו כן, אני מחפש תוכנה שתעצב לי את שולחן העבודה כמו מאין "גלגת" כזו...(כמו שמדפדפים בסירטוני יוטויוב...) פשוט יש לי מלא אייקונים על שולחן העבודה והם מפוזרים,... אני מעוניין שהם יהיו מסודרים יפה... תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
בוא נגיד המחשב מגיע אם מערכת הפעלה Linux ואני מעוניין להתקין מערכת הפעלה Windows Xp מה עליי לעשות?! תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
1) אם ההרדיסק שלי מחולק ל2 והרדיסק c: שליהוא רק 10 ג'יגה ואני רוצה להתקין WIN7 ..זה לא מספיק ...אני יכול לקחת מהמחיצה השניה של D עוד ג'יגה לטובת C כדי שיהיה לי מקום להתקין ? 2) ניתן בכלל לשדרג מ XP PRO ל 7 ? ואם לא יהיה ניתן בהמשך ? תודה
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-