Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
נ.ב: ההודעה מצורפת למטה, בסוף ההודעה. כל פעם שאני נכנס לאיזהשוא אתר שלא קיים ההודעה [glow=red,2,300]המרגיזה[/glow] הזאת עולה#@!!@ היא עולה אצלי כל דקה בערך בHWzone, ומופיעה פתאומית באקראי בגלישה באתרי אינטרנט רגילים. נכנסתי להגדרות אבטחה והגדרתי שכל סקירפט של ActiveX יאושר או שהוא יבקש ממני. שום דבר לא על Disable אבל זה לא עוזר@!## זה משגע אותי@!# הדפדפן הוא IE/Avant. מה עושים?!? עריכה: עכשיו עשיתי את כל מה שקשור לActiveX לEnable גם בInternet וגם בLocal Intranet וזה לא עוזר! :cwm23:
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שכחתי את הסיסמה לwindows vista שלי עם איזה תוכנה אני יכול להכנס מהבוט ולשנות ?
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
משיטוט בפורום ראיתי מה שכבר עשיתי שזה שילוב דרייברים ל DELL VOSTRO 1510 בעזרת תוכנת NLITE שאלה: האם דרייברים אלו טובים לכל מחשב שצריך אותם או כל מקרה לגופו? ראיתי גם שיש אפשרות להתקין אותם בעליה של דיסק ההתקנה ( F6) מתוך DOK האם נכון או שאפשרי רק מפלופי כמו שאני יודע??
-
- 8 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. מצאתי Tweak שאמור לשנות את ה-Wallpaper של ה-Logon Screen. [HKEY_USERS\.DEFAULT\Control Panel\Desktop] "Wallpaper"="c:\windows\mylogo.bmp" "TitleWallpaper"="0" Gil_Dror עיצב לי Welcome Screen יפה כמו של Windows XP, אבל ה-Tweak לא עובד. אני צריך עזרה בעיצוב מסך Welcome של Windows XP עבור Windows 2000 מישהו יודע מה הבעיה עם ה-Tweak (ה-Bitmap אמור להופיע כאשר ה-Windows עולה, במקום המסך בצבע כחול-ירוק)? דרך אגב, מישהו יודע אולי מה הערך RGB של המסך הכחול-ירוק הזה?
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
היום הדלקתי את המחשב אחרי שאתמול הוא עבד בלי בעיות ומה שראיתי זה שכלום לא עולה בעצם,רק יש את התמונה של הדסקטופ והסמן של העכבר שאפשר להזיז אותו וזהו אין את ההתחל ואת כל התיקיות,בעצם האקספלורר לא עובד מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה??
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
הוספתי ל 2 סטיקים של ג'יגה של 667. 2 סטיקים של ג'יגה 800. ורק 3.37 מזוהים. הוא רושם: 4 giga installed and only 3.37 giga useable למה?!?!?!?
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
חברתי מחשב כף יד שאתמול עבד לי והיום הווינדוס לא מזהה אותו. יש הודעה שהתקן USB לא זוהה . מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי מלא אפליקציות ומשחקים שבאו ככה. יש דרך מהירה להסרה או שצריך להסיר אחד אחד? הבהרה: אנשים שואל גם בשביל אנשים שלא יודעים אנגלית ורוצים חלונות נקי
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, ניסיתי להתקין סקין של וינדוס 7 להחליף את הסקין של אקס פי-במשך ההתקנה הוחלפו קבצים ואחרי ריסטט הוינדוס באמצע עלייה מקבל מסך כחול. האם יש אפשרות לעשות שיחזור?(גם ב-safemode יש את אותה תקלה) או שאפשר לעשות recovery ?(יש לי את הibm-r50e ) רק שאיני יודע לעשות את זה,ניסיתי לחפש בביוס recovery ולא מצאתי--יש עצה בבקשה? האם יש סיכוי שזה בעית חומרה?(לא היה לי שום בעיה לפני ההתקנה הזאת והמחשב עצמו לא היה בשימוש הרבה,האם התוכנה הלא מוצלחת הזו יכלה לגרום לבעית חומרה?) תודה.
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם, הבעיה שלי היא כדלהלן: לצורך חישוב ארוך (יצירת קטע אנימציה) החלטתי לחלק את העבודה בין ארבעה מחשבים. כאשר התחלתי להריץ את החישוב, קיבלתי הודעה (אצל שלושה מתוך ארבעת המחשבים) שגודל ה virtual memory שלי קטן מדי. עצרתי את החישוב, הגדרתי virual memory גדול יותר (3 במקום 1.5 ג'יגה) והבעיה נפתרה. עבור המחשב הרביעי קיבלתי הודעה כי גודל ה RAM שלי (512 מגה) קטן מדי וכי החישוב ייעצר, כלומר ללא התייחסות לאפשרות השימוש ב virtual memory. גם במקרה זה הגדלתי את ה VM באותו אופן, אך ללא הועיל. מתקבל הרושם כי במחשב זה לא נעשה שימוש ב VR כהרחבה ל RAM. נשאלת השאלה האם אמנם כך, כלומר המחשב לא מנצל את ה VM, ואם כן, כיצד מגדירים זאת. בתודה מראש, יואב
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
עשיתי CHDSK לכונן מסוים במחשב שלי ויש לי בעיה. בשלב הרביעי מתוך חמש (verifying file data) הבדיקה מתחילה להיות איטית. ניסיתי כמה פעמים לבטל ולעשות שוב ועדיין אותו דבר. פעם אחת כשמתי את ה- CHDSK לחמש שעות בערך בלי נגיעה במחשב זה הגיע רק ל- 7%. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
כבר די הרבה זמן יש לי בעיה כשאני מריץ קבצי WMV כמו שרואים בתמונה ... עכשיו הבעיה התפשטה גם לחלק מתוכני האינטרנט אז הגיע הזמן לפתור אותה , זה בטח בעיית קודק מישהו יודע איך לשחזר את הקודק ? אין בעיה בצפיה בשאר הפורמטים (AVI , MPEG , MOV וכו ) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום חברים. באחד המחשבים בביתי ה WMP לא מפסיק לקרוס. ניסיתי להסיר אותו, לנקות את הרג'יסטרי, לאתחל ולהתקינו מחדש אך הבעיה עדיין קיימת. יש למשיהו רעיון נוסף? הנה הודעת השגיאה ד"א: שם היישום: wmplayer.exe גירסת היישום: 12.0.7601.17514 חותמת הזמן של היישום: 4 ce7a485 שם מודול התקלה: StackHash_0a9e גירסת מודול התקלה: 0.0.0.0 חותמת הזמן של מודול התקלה: 00000000 היסט החריגה: 00000000 קוד החריגה: c0000005 נתוני החריגה: 00000008 גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף 1: 0 a9e מידע נוסף 2: 0 a9e372d3b4ad19135b953a78882e789 מידע נוסף 3: 0 a9e מידע נוסף 4: 0 a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני מדליק מוזיקה מעלה את הוליום אז השירים נשמעים כמו דיסק סרוט וכשאני מוריד את הוליום אז הוא בסדר רק כשאני מעלה אותו השירים קופצים כאילו
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לפרמט את מערכת WIN8 שיש לי. לפני זה היתי תמיד עושה FORMAT מלא דרך דיסק מקורי של WIN8. עכשיו שיש של RESET ב WIN8 נראה לי אין צורך להישתמש יותר בדיסק. 1. האם יש הבדל בין האופצייה הזאת לבין פירמוט בעזרת DISK (הדרך הישנה והבטוחה) כלומר האם הRESET חזק כמו FORMAT מלא? 2. האם ה RESET הזה של WIN8 מוחק גם כוננים אחרים כלומר DISK D או DISK E שיש לי במחשב? ניסיתי שעה למצוא תשובה באינטרנט אבל התשובות שהם נותנים ממש לא ברורות לי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. כשאני מפעיל את המחשב יש לי מסך בחירה כזה שצריך לכתוב את השם של המשתמש ולהכניס סיסמא אני לא רוצה שזה יהיה ככה אני רוצה או שאני אצתרך ללחוץ על השם של המשתמש והוא יעלה אותו או שהוא יעלה אותו ישר לבד... איך אני מסדר את זה? אני יודע שזה אפשרי כי יש לאמא שלי מחשב אחד שאפשר ללחוץ על השם וזה עולה ולי יש מחשב אחד שעולה לבד... מערכת ההפעלה היא XP תודה.
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
היי רק בזמן האחרון שמתי לב שכשאני מנסה להריץ chkdsk לכונן הקשיח מופיעה לי מן בעיה מוזרה- cannot open disk for direct access ~ או משהו דומה, ואז הוא ממשיך להעלות WIN. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי מידע כ"כ מועיל ואפקטיבי. מצאתי דף אחד של מיקרוסופט ושם הם אמרו שזאת בעיה מוכרת וש" הדף יתעדכן כשימצא פתרון".. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הזאת?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבעיה כזו הפעלתי את המחשב , ונעלם קובץ מהמערכת והיה לי מלא מלא דברים שהייתי זקוק להם ! מסמכים שירים תמונות ועוד ועוד ועוד אז לפרמט לא היה בחשבון הwindwos עצמו היה גירסא אנגלית אז ניסיתי לתקן .. בלי לפרמט לא הצליח עם הגירסא האנגלית אבל עם הגירסא העברית הצליח הכל נשמר לי אפילו האייקונים הסדר הכל , רק בעברית הwindows עצמו הבעיה היא בהתחל בתוכניות ... אין את כל התוכנות שהיו לי הקיצורי דרך נמצאים פה C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs אך אני מעביר את כל הקיצורים שפה ... ''להתחל תוכניות '' תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
-
היי, יש לי שאלה לגבי פיצול מסך. המסך הראשון יהיה המסך המרכזי כמובן. לגבי המסך השני, האם יש אפשרות לעשות שתוכנת שמנגנת וידאו למשל VLC WMP או כל תוכנה אחרת תפעל רק במסך השני? אשמח לדעת! מאוד יעזור לי. ובמידת האפשר, אם זה באמת אפשרי, האם שאני אכבה את המסך וידליק אותו אחרי יומיים ההגדרות ישמרו? תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משהו גורם לאינטרנט שלי להתנתק כל כמה שעות. נראה כמו משהו מדוייק מבחינת זמנים. (משהו כמו כל 6 שעות). ניסיתי כמה פתרונות שמצאתי בגוגל ולא עזר כלום. אני מנסה להמנע מריסטור לתאריך ישן. מישהו יכול לעזור למצוא פיתרון? האינטרנט חוזר רק אחרי שעושה ריסטארט למחשב. טראבלשוט לא מוצא כלום.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, במחשב WIN XP תוכנת האאוטלוק אקפרס שינתה ללא אזהרה מוקדמת את שפת הממשק שלה (תפריטים וכו') מעברית לאנגלית. מה הסיבה לזה? איך אני מחזיר חזרה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב שולחני ללא מסך. עקב ריבוי מחשבים במקום בו אני עובד (חדר עבודה בבית) אני לא רוצה לחבר לו מסך אלא להתחבר אליו עם הנייד שלי. האם זה אפשרי? אני מכיר את remote desktop connection של windows אך האם יש שיטה יותר נחמדה? אופיר
-
- 9 תגובות
- 992 צפיות
-
-
(לא משנה. התקנתי גירסא אחרת שעובדת.) התקנתי עכשיו MicroXP, והתקנתי Complex languages & support for right to left... ובכל שאר האפשרויות בחרתי ב-Israel, Hebrew; אבל בשמות של תיקיות וקבצים, רואים הפוך; כלומר במקום תיקיית "חדש" רשום "שדח".
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים אני היום הולך להחליף את הלוח אם בלבד כל שאר החומרה נשארת . השאלה שלי היא האם ניתן להעלות את המחשב עם הלוח החדש אם הווינדוס XP שהיה לי וקיים על הדיסק קשיח??? או שחייבים לפרמט?? תודה.
-
- 7 תגובות
- 965 צפיות
-