Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אז ככה קודם כל שלום לכולם מקווה שהגעתי למקום הנכון קניתי מחשב חדש עם התקנה תקינה דרייברים תקינים הכל נהדר אני לא רואה שום תקלה כלשהיא מבחינת חומרה לכן אני כמעט בטוח שזו בעיית תוכנה אחרי מספר ימים של אימיול שהיה מחובר ומוריד תקין הופיע לי מסך כחול שאמר TCP/IP has reached the security limit imposed on the number of concurrent TCP connect attempts" אני מתאר לעצמי שזה קשור למספר החיבורים החצי פתוחים ?שיש באימיול ושיש פאץ' מסוים צד ג' שפותר את זה רציתי בבקשה להתיעץ אילו הגדרות אתם רשמתם באימיול ועל איזו גירסה אתם ממליצים? כמו כן האם הפאץ' ההוא אמין וניתן לסמוך עליו תודה רבה וסליחה שחפרתי
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
המתזמן יודע שיש לו 2 מעבדים? ועוד שאלה קטנה: צריך איזה פאץ' או משהו כזה?
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
שלום. אני משתמש כרגע בדפדפן MAXTHON, אך הבעיה שלי צצה גם בIE הבעיה היא, שכל פעם שאני רוצה לכתוב משהו בתוך איזה דף אינטרנט, בשדה כתיבה כמו השדה שאני כותב בו עכשיו אם אני רוצה להעביר שפה, אני לוחץ על שיפט אלט כמו שצריך. ואז, הסמן הזה, מתהפך, לכאורה מחליף שפה, אך ברגע שאני לוחץ על מקש כלשהוא, הוא מחליף שוב וחוזר לשפה הקודמת. הדרך היחידה שלי היא לשנות ידנית בעזרת סרגל השפה למטה, איפה שכתוב HE ו EN תודה מראש על כל עזרה שהיא
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. המחשב שלי כרגע עובד עם windows 7 ultimate 64bit ואני מעוניין להתקין windows server 2008 r2 בdual boot . הייתי שמח אם מישהו ישפוך לי קצת אור על הנושא למשל : מספיק לחלק את הארדיסק למחיצות או שצריך הארדיסק פיזי נוסף ? צריך תוכנות עזר ? ואיך עושים זאת בדיוק ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש ועדיין לא הבנתי בדיוק מה נסגר, למרות שקראתי את כל הסטיקי. המחשב עומד להיות מעבד Q6600/E8500 , זיכרון 4/2G עדיין לא בטוח, כרטיס מסך בינוני, מחשב שיכול להחזיק ויסטה... עדיין לא הבנתי מה עדיף, XP או VISTA ? בהנחה שאני לא עומד להחליף מערכת הפעלה ב3 שנים הקרובות... ועדיף לי 32 או 64 ביט? אני לא משחק במשחקים כבדים וכאלה.. רוב התוכנות שאני משתמש בהם הם תוכנות ממוצעות.. מה שאני פוחד זה שיהיו בעיות תאימות ושדברים לא יעבדו במערכת שאני אבחר.. מה כדאי?
-
- 8 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי WD 80GB ישן ATA100... ואתמול קניתי WD 320GB SATA. מאז שהתקנתי אותו הוא מופיע לי בצד בתור Safely Remove Hardware... למה זה ככה ואיך אפשר לסדר את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי מזל נאחס רצח , התקנתי אתמול את התוכנה Ashton [בלילה] הלכתי לישון ובבוקר הדלקתי את המחשב ,פתאום המסך לא נדלק..נשרף\: מזל שהיה לי עוד אחד[הישן] אז חיברתי אותו נכנס לי פתאום הכל נתקע , אז מחקתי את התוכנה Ashton ועשיתי R הדלקתי את המחשב וזה מה שאני רואה... מישהו יודע איך אני פותר את זה?!?! כל מהלך שאני עושה אני צריך לעשות אותו דרך Alt Ctrl Delete=>new task... לא ידעתי לאיזה פורום זה מתאים אז שמתי את זה בפורום כללי , תעזרו לי בבקשה ! אני נואש [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום ניסיתי לפתוח קובץ מסוים ולא מזוהה וסימנתי שזה יפתח אותו באמצעות WINRAR. לא יודע איך זה קרה אבל יצא שכל המחשב שלי עכשיו נפתח באמצעות WINRAR וכל התיקיות והקבצים עם סמל של WINRAR. אני לא מצליח להפעיל שום דבר אלא אם אני לוחץ לחצן ימני - Propreties - וכן הלאה ואז פותח קובץ. אפילו ל-My Computer אני לא יכול להיכנס. כשאני לוחץ על כל קובץ לחצן ימני -> בפרטים שלו כתוב LNK FILE ולא נראה לי שזה מה שאמור להיות. יש לי Windows 7 ד"א. אשמח לקבל עזרה תודה.
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
איך מפעילים את msconfig ב-Windows 2000 Professional? התקנתי במחשב Windows 2000 Professional בדיסק מפורמט (התקנה נקייה). אני רוצה להפעיל את msconfig כדי למנוע מתוכנות מסויימות לעלות ב-startup, אבל אני לא מוצא אותו. על מנת לחסוך בזיכרון בזמן הרצת משחקים כבדים, אני רוצה להסיר מהזכרון, באופן זמני, את כל התוכנות שלא דרושות שעובדות ברקע, לנתק את הכבל של המודם מהכרטיס רשת, ולהסיר זמנית גם את האנטיוירוס (Norton) ואת הפיירוול (ZoneAlarm). יש לי Norton SystemWorks 2005 Premier. כאשר אני מנסה להסיר את הנורטון מהזכרון דרך ה-Task Manager, אני מקבל הודעת שגיאה שהיישום מוגן. מישהו יודע איך ניתן להסיר מהזיכרון באופן זמני את Norton SystemWorks ואת Norton AntiVirus?
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
התקנתי את המדפסת שלי (HP 7260) ומופיע לי מין אייקון כזה בצד(האייקון שמודגש) מה אני אמור לעשות שם ואיך אני מעלים אותו?
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
http://www.flexbeta.net/main/comments.php?catid=1&shownews=12884 vewy nice!
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
מקרה: מחשב נייד עם שתי תחנות עגינה שונות, כל פעם מחובר למדפסת אחרת. שלחתי מסמך להדפסה בתחנה א', בגלל שהספולר היה עמוס המסמך עוד לא הודפס. בזמן זה העברתי את המחשב לתחנה ב'. אני רוצה שהדף יודפס בתחנה ב' בלי למחוק אותו לשלוח מחדש, מה עושים? זה לא קריטי לשום דבר פשוט תהיתי תודה מראש -abo
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
מה גורם הבעיה? וכיצד ניתן לפתור את זה? הוספתי תמונה להמחשה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
אהלן חברה. חיברתי את הN95 8GB והמחשב זיהה אותו והכל מצויין. אבל ! אמורה להיות אופצייה שנקראת DEVICE STAGE שמראה על מיני פרטים על המכשיר כמו בפוסט הזה http://www.gearlog.com/2009/01/windows_7_device_stage_working.php בלינק הזה הווינדוס הוא עדיין בבטא ואצלי הוא RTM..ככה שאני לא יודע אם מיקרוסופט השמיטו את התמיכה בזה או לא..כי אצלי הוא פשוט לא מראה כלום..רק את הplug&play הרגיל כמו שהיה בויסטה יש למישהו מושג איך אפשר לפתור את זה ?
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
בעקבות הבעיה הזאת :http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=501457.0 אני רוצה להתקין IE8 אבל הווינדוס רושם שבמחשב מותקנת גרסה חדשה יותר אז הוא לא מתקין...
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש עם ויסטה הום פרימיום 64. התקנתי דיימון טולס ואני לא מצליח לפתוח אותה (גירסא שמתאימה לויסטה 64) מה אני אמור לעשות?? ההודעה מצורפת כקובץ. תודה לעוזרים. אה גם קרה לי שהדלקתי את המחשב ואחרי שהוא מראה לי שהווינדוס נטען, המסך נכבה (יענו לא מקבל שום אות מהמחשב). עשיתי ריסט ואז הסתדר. זה קרה לי איזה פעמיים שלוש. עידכנתי את הכרטיס מסך וזה בינתיים לא חוזר...אני מקווה שפתרתי את הבעייה..אם מישהו מכיר והוא חושב שצריך לעשות עוד משהו או שיש איזה תקלה בחלקים של המחשב אז שיגיב בבקשה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם. במחשב שלי יש כונן DVD וכשאני רוצה לראות סרט אני לא מצליח. הורדתי את העדכון האחרון (10) בכדי שאולי זה יפעל אבל עדיין אותה הבעיה. אני משתמש ברמת צבע גבוהה 32 סיביות, וגם במחשב של אחי אותה רמת צבע אבל אצלו זה עובד. ההודעה שמקפיץ לי: אין לי מושג מה לעשות. בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה המציקה הזו. תודה רבה. מצטער אם לא שמתי את זה בפורום המתאים, אם לא אנא העבירו את הנושא לפורום המתאים.
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום. באופן פתאומי, ללא כל פעולה או לחיצה על המקדלת/העכבר, נעלם לי ב-XP חלון "משימות קובץ ותיקייה" (TASK PANE). זה מרגיז !! גם הפעלה מחדש של המחשב לא עזרה, ואין שום מידע על דבר זה באתר של מיקרוסופט, באתר הזה או באתרים אחרים. אפילו חיפשתי איזשהוא קיצור דרך שאולי נחלץ בטעות, אבל - כלום !! מישהו יודע מה קרה? האם זה וירוס ? (כאמור יש לי XP,גרסת HOME, וכן NORTON ANTI VIRUS). תודה.
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
המחשב שלי נתקע בכל פעם שאני מעתיק קבצים, בכל פעם שאני פותח קובץ RAR או אפילו טיפה מעמיס עליו.. פרמטתי אותו ולצערי הבעיה נשארה אני כבר לא יודע מה לעשות מקווה שזה הפורום המתאים..
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
מצורף קובץ , ויש לי AVAST ... יש לציין שעד היום לא היו בעיות .[br]פורסם בתאריך: 3.02.2007 בשעה 17:45:35 מבקש עזרה :-\[attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי להשתמש ב Address Toolber ב- Taskbar שלי. הבעייה שלי שנשמרו לי שם כל מיני כתובות שאני מנסה למחוק ופשוט לא מצליח! לדוגמא: //gmail.google.com/gmail //www.ynet.co.il/home/0,7340,L-3,00.html עקרונית שאני מוחק את ההיסטוריה באקפלורר זה מוחק את רוב הכתובות, אבל יש כמה שפשוט לא נמחקות.. מישהו יודע מה לעשות? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי קובץ וורד ששמרתי לפני כשעה. עכשיו אני מנסה לפתוח אותו ואופיס לא מצליח בטענה שהקובץ פגום. מישהו מכיר איך ניתן לשחזר את המידע? לפחות את חלקו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ על קובץ מסוים כפתור ימני יש לי ממש הרבה אפשרויות שהכניסו לי תוכנות שונות (בעיקר תוכנות מולטימדיה). כיצד אני יכול לשלוט על האפשרויות המוצגות ולהעיף את חלקן?
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
התקנתי במחשב Windows 2000 Professional SP1. יש לי במחשב IDE Controler בכרטיס PCI של Silicon Image SiI 0680 ATA/133 Controller. Windows 2000 לא מזהה את הבקר (ואת הדיסקים הקשיחים המחוברים אליו). הורדתי driver לבקר מהאינטרנט (לא מהאתר הרשמי של החברה. הם אומרים שאין להם driver להורדה), אבל Windows 2000 לא מאפשר להתקין אותו בתואנה שזה לא driver מתאים. האם למישהו יש driver לבקר הנ"ל עבור Windows 2000? חשבתי שאולי התקנה של service pack חדש תפתור את הבעיה. אבל, אני לא יודע איזה service pack להתקין. ל-Windows 2000 יש 4 service packs. האם אני צריך להתקין ישר את service pack 4? או להתקין אותם לפי הסדר, כלומר: להתקין את service pack 2, אח"כ את service pack 3 ולבסוף את service pack 4?…
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי 32bit WINdows vista ultimate שהפכתי לעיברית דרך התוכנה mui עכשיו הבעיה היא שבמסמכי טקסט ובתוכנות בעיברית היא עושה ג'בריש משהו יודע איך לסדר את זה הנה דוגמה דרך אגב זוהי הגירסה המלאה...
-
- 8 תגובות
- 796 צפיות
-