Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אני ממש מעונין להתקין את הVISTA על המערכת שלי יש לי לוח ASUS P5W DH עם בקר RAID אני רוצה להתקין את הויסטה על הRAID דרייבר לא מצאתי, יש פתרון לזה?:\ זה יכול לעבוד ככה? כרגע עם XP זה עובד נהדר אשמח לתגובות או משהו שהתקין כבר על RAID דומה
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, יש ברשותי Windows Vista שחובר לראוטר בצורה קווית, ולמחשבים אחרים בצורה אלחוטית. תחילה, המחשבים האלחוטיים יכולו להתחבר למחשב שלי על ידי הקשת ה- IP של המחשב שלי, אך לפני מספר ימים התקנתי Kaspersky anti virus ועדכנתי את המערכת של Windows Vista, מאז המחשבים הפסקו לזהות אותי, ורק אני יכול להתחבר אליהם. - אין ברשותי Fire Wall. - כל מחשבי הרשת בעלי Windows XP, רק שלי Windows Vista. - הפורטים של ה Fire wall פתוחים! - ה Fire wall של Windows כבוי בכל המחשבים. - ה שיתוף מידע של Windows Vista פעיל! * הבעיה התחילה באותו יום שהתקהנתי את עדכוני ה Windows ו Kaspersky anti virus. אני חדש כאן, כך שאם ההודעה הזו נמצאת בפורום לא נכון אני מצעטר מאוד. תודה מראש, Vergil
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
יש לי בעיה מחשב נייד של DELL וכאשר אני מוחק קבצים הם נמחקים ישר ולא עוברים לפח האשפה (הגדרות פח האשפה ב-properties בסדר) ויש לי תקייה ריקה עם שולחן העבודה שמסרבת להימחק גם בSAFE MODE וגם על ידי ה UNLOCKER עזרה בבקשה....
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת אם הטכנולוגיה הזו תומכת בכל סוגי ההתקנים הנשלפים (גם דיסק און-קי'ז ישנים קצת...) או רק כאלה שרשום לידם Readyboost Compatible ? (הביקורים האחרונים באתרים של חנויות מחשבים קצת בלבלו אותי פשוט...) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
שאלה קצת מטומטמת אולי אל תהרגו אותי אני בסך הכל רוצה קצת חיים יותר נוחים אני עובד בעבודה עם WIN98 (אבל בבית עם XP וזה אותו דבר ) עם תוכנת OUTLOOK EXPRESS גרסה 6 כל העדכונים לWIN מותקנים אני לא עובד עם PREVIEW PANE - חלונית תצוגה מקדימה מחשש לVIRUS אני בסך הכל רוצה כשאני עושה דאבל קליק על הודעת אימייל - שתפתח בחלון שיהיה על כל המסך כי זה נפתח בחלון חלקי כזה נכון אני יכול ללחוץ דאבל קליק על שורת הכותרת או על הריבוע כדי לקבל חלון מלא אבל כשאתם קוראים הרבה הודעות ביום זה כבר הופך למספר לא מבוטל של קליקים.... ניסיתי לראות בהגדרת של OE וגם של הWIN - FOLDER OPTIONS ולצערי לא הצלחתי לסדר את זה למי יש רעיון???? אולי אתם יכולים לקרוא לי מפונק אבל אני אשמח לקבל עזרה ממי שיודע
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
אהלן בחודשיים האחרונים המחשב שלי התחיל מידי פעם להראות מסך שחור במקום המסך שבו אמורים להקיש סיסמא כדי להכנס למערכת הפעלה. מה שאני עושה כדי לתקן את זה, זה להפעיל את המחשב במצב בטוח ולבצע שחזור מערכת וזה מסתדר. השחזור האחרון לא עבד ואני עדיין עובד במצב בטוח. ברור שביצעתי סריקות מלאות על המחשב עם קספרסקי וגם עם נוד32 מעודכנים. קשה לי להאמין שזה קשור לכ.מסך: אני לא משתמש ב-TV-OUT וגם הרי שהמערכת עובדת בסדר ב-safe mode. דבר נוסף הוא שאני גם לא יכול לעשות repair למערכת, הוא לא מציג לי את האפשרות הזאת בכלל. זה ממש מייאש למישהו יש מושג מה הסיפור הזה ומה אני יכול לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
יש לי WD 80GB ישן ATA100... ואתמול קניתי WD 320GB SATA. מאז שהתקנתי אותו הוא מופיע לי בצד בתור Safely Remove Hardware... למה זה ככה ואיך אפשר לסדר את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם! יש לי בעיה: כאשר אני מפעיל את ווינדוס, ה- NUM LOCK תמיד מכובה. לאחר שאני מדליק אותו, הוא נכבה לפעמים לבד (אני לוחץ על המספרים-חצים ולא מופיע המספר, אני מסתכל ורואה שה NUM LOCK מכובה). מישהו יודע מה אפשר לעשות עם שתי הבעיות האלו? תודה והמשך שבת שלום, מושיקו
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
http://img242.imageshack.us/img242/8981/memoryerrorby2.jpg העברתי מבט בתהליכים ואין איזשהו תהליך שגומר לי את כל הזיכרון .. יכול להיות שהויסטה שומר זיכרון או משהו כזה? ואגב שאלה, יש לי אפשרות להקצות את הגיגה זיכרון שלא מנוצל במערכת(מתוך ה-4 זיכרון במערכת 32 ביט) לטובה הזיכרון גרפי ייעודי? אם כן איך?
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום ניסיתי לפתוח קובץ מסוים ולא מזוהה וסימנתי שזה יפתח אותו באמצעות WINRAR. לא יודע איך זה קרה אבל יצא שכל המחשב שלי עכשיו נפתח באמצעות WINRAR וכל התיקיות והקבצים עם סמל של WINRAR. אני לא מצליח להפעיל שום דבר אלא אם אני לוחץ לחצן ימני - Propreties - וכן הלאה ואז פותח קובץ. אפילו ל-My Computer אני לא יכול להיכנס. כשאני לוחץ על כל קובץ לחצן ימני -> בפרטים שלו כתוב LNK FILE ולא נראה לי שזה מה שאמור להיות. יש לי Windows 7 ד"א. אשמח לקבל עזרה תודה.
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
לא שמתי לב לשום דבר נוסף מוזר.. הבעיה היחידה היא שכשאני לוחץ על טוקבק בכתבה, כל מה שקורה זה שעון חול שמסתובב לו ואז זהו, לא קורה כלום! יש למישהו מושג מה יכול לגרום לזה?
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
מה הכי כדאי. חוץ מזה, עשיתי חיפוש באתרי סיקורים(כדי לראות סיקור כמובן...) ולא מצאתי סיקור ל 64 ביט מלא שתומך בעברית וכולל אופיס 2007. מישהו מצא? בקיצור, איזה סיקור הכי כדאי לקרוא? תודה.
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני מעוניין להסיר את הכוננים שנמצאים תחת התפריט של "קליק ימיני - SendTO" ניסיתי את הטוויק שצירפתי פה אבל הוא לא ממש משפיע.
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום. התקנתי לאחותי על המחשב ויסטה לייט, והיא טוענת שהיא לא מצליחה לשחזר ספריות שהיא מחקה מהסל מחזור. כלומר הם בתוך הסל, אפשר לראות את הספריות , אבל אי אפשר לשחזר. קבצים שלא בספריות היא הצליחה. היא כמובן ניסתה את האופציה של "שחזר את כל הפריטים" שלא עזרה... אני אשמח אם למישהו יש פתרון כלשהוא לבעיה המציקה תודה רבה מראש אריאל
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
איזה גירסה של ויסטה תיהיה לי הכי מהירה וקלילה במחשב ? ultimate,home premium וכו.
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
בעקבות הבעיה הזאת :http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=501457.0 אני רוצה להתקין IE8 אבל הווינדוס רושם שבמחשב מותקנת גרסה חדשה יותר אז הוא לא מתקין...
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
האים אפשר להתקין sp1 לוויסטה בעיברית לאחר הוספת חבילת שפה באנגלית
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום אם כן שום סקריפט לא נפתח לי גם "מפרט המחשב"של כל משתמש פה באתר לא נפתח אני פשוט לוחץ על זה ואין שום תגובה התקנתי ווינדוס מחדש{XP פרו} לפני יומיים {זה גם היה לפני שהתקנתי}יש לי פיירוול של נורטון משום מה אני חושד שזו הבעייה {גם שאני עושה disable זה לא עוזר }אני משתגע מזה כבר תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אלהן אני עמרי חדש פה ויש לי בעיה במחשב.הדלקתי את המחשב היום ופיתאום הופיעה לי לפני הפעלת המחשב הודעה עם אני רוצה להפעיל את וינדוס רגיל או לעשות תיקון חשבתי שאולי איזה קובץ נמחק אז עשיתי תיקון לקראת סוף התיקון המשחשב נתקע אז כיביתי איתו שהדלקתי שוב המחשב לא פעל ומה שראו על המסך זה כל מיני צבעים מהבהבים על המסך ואי אפשר לעשות כלום חשבתי שאולי זה בעיה במסך אז החלפתי אותו אבל אותו דבר הופיע אין לי מושג מה לעשות מישהו יכול לעזור לי?
-
- 10 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום כשאני פותח את המחשב(Xp)באופן אוטומטי נפתחת תיקייה הקרויה בשם המשתמש המופעל,וכוללת בתוכה תקיות הפעלה כמו start menu,my documents,favorites,desktop ועוד.כשסוגרים את התקייה באופן אוטומטי היא נפתחת שוב ולא מאפשרת פעולה על המחשב(נושא זה נכתב על מחשב אחר) התקייה תמיד חוזרת להיות הפעולה הראשית. תודה
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
-
כשאני מתקין דרייברים מסוימים מבקשים ממני לבחור את סוג ההתקן ויש לי 4 אפשרויות איזה מהם אני בוחר??? יכול להיות שאם לא בחרתי באחד הנכון החומרה לא תעבוד כמו שצריך??..
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום, צריך עזרה קטנה. יש לי 2 מסכים: אחד בעל רזולוציה 1080x1920 ומסך נוסף 720x1360 אני עובד ב-extended mode, כיוון שהרזולוציות שונות ו-Clone משבש את התצוגה במסך של ה-720. הדבר לא נוח: 1. במסך ה-extended אין taskbar. 2. כל תוכנה שאני מפעיל מהמסך ה-extended מופיעה במסך הראשי, אלא אם כן אני מזיז אותה חזרה ואז היא "זוכרת", אחרי שאני חוזר למסך הראשי בלבד, התוכנה שוב "שוכחת". בעיקרון האידיאל בשבילי שיהיה משהו בסגנון Clone, או לפחות שיהיה taskbar, ושתוכנות ידעו להשאר במסך ממנו הדלקתי אותם. לדוגמה: MPC-HC יודע להשאר באותו המסך כשמדליקים אותו. תודה. כדי שיהיה ברור למה אני צריך את זה: המסך שהוא full HD זה מסך 22" שאני עובד איתו. ומסך HD-Ready זו טלויזיה תלויה בחדר, ככה שאני בערב מ…
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני משחק ב QUAKE 3 עם ויסטה אבל זה חשוך מדי והבהירות נמצאת על מקס מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
נעלם לי החץ שמפאשר להסתיר את האייקונים שלא בשימוש בשורת המשימות למטה מצד ימין ? למישהו יש רעיון מה לעשות ?ניסיתי לעשות במאפיינים הסתר סמלים לא פעילים אבל יש וי ליד זה והחץ לא מופיע !!! תודה...
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-