Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום אני לא מצליח לפתוח את הדואר האלקטרוני שלי. מקבל הודעת שגיעה : Outlook Express Outlook Express could not be started because MSOE.DLL could not be loaded איך ניתן לתקן זאת ? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
-
אני רואה לא אחד ולא שתיים בכל מיני תיקיות את הקובץ Thumbs.db לפעמיים הוא מוסתר ולפעמיים לא. רציתי לדעת מזה הקובץ הזה? מה התפפקיד שלו? מה הוא עושה? האם הוא חיוני למחשב או לעשות סריקה בכל המחשב והלעיף תקובץ הזה?
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל תוכניות DOS תחת WIN2K SP3 המעבד מתחיל לרוץ על 100% , למשהו יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
במהלך משחקים כבדים כמו FAR CRY ,IL-STURMOVIK לפעמים המחשב מתחיל לעבוד תקוע וכאשר אני יוצא ל WINDOWS אני מבקל הודעה הנ"ל. אני לא יודע מה לעשות מוגדר אצלי ש WINDOWS מגדיר את גודל ה PAGING FILE אכשיו הוא על MB604 כתוב שמומלץ 766MB. יש לי מספיק מקום בC. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם! אז ככה, אני קונה עוד מעט מחשב חדש אבל למחשב שאני כרגע משתמש בו יש בעיה קטנה. בכל פעם שאני מפעיל אותו וה-W-XP עולה, גם כמות הזכרון עולה ל-240Mb בערך ואני לא מפעיל אף תוכנה בהפעלה! לעומת זאת אני רואה אצל חברים שלי שבכל הפעלה מופיעים הרבה אייקונים בסרגל הכלים מצד שמאל (במערכת עברית) והזכרון שלהם עובד של 130 מגה בערך. למחשב יש כרטיס זכרון של 128 מגה. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
מישהו יודע מה הבעיה עם הרצת הUpdate...?? לא מצליח לעדכן את Windows.. נותן שגיאה של ActiveX מישהו מכיר את הבעיה?? תודה
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום, הבעיה שיש לי עכשיו קרתה לי בעבר ועזרו לי לפתור אותה עם סימון של משהו ברג'יסטרי, אבל אני לא מוצא את התארד שפתחתי שם. הבעיה שלי היא, שאני לוחץ לחצן ימני ומאפיינים של שולחן עבודה, אז יש לי רק 2 לשוניות, איך אני מחזיר את כולן ? זה היה משו ב regedit לפי מה שאני זוכר .. תודה
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
-
טוב אז ככה יש לי מחשב חדש לגמרי עם הארד דיסק s-ata עם 80GB הכנסתי את הדיסקט הפעלה ובחרתי שיתמוך ב-cd rom (בתפריט) הכנסתי את הדיסק של win98 כתבתי d:\ אבל הוא לא קיבל את זה (לא יודע למה , יש לי רק הארד דיסק אחד) אז כתבתי e:\ ואז e:\win98\ena\setup.exe ואז המחשב בדק כל מיני דברים ונתקע באמצע משפט וכל מה שאפשר לעשות זה ללחוץ על reset או לכבות את המחשב חייב עזרה זה דחוף ד.א - אני כותב מהמחשב הישן אם רציתם לדעת.
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש עכשיו וירוס חדש באינטרנט שפוגע במערכות ההפעלה windows xp וגם windows 2000 הוא מכבה את המחשב בלי סיבה בזמן שאתם גולשים באינטרנט :'(
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
הורדתי Download Accelerator Plus והוא לא נתקע באמצע הורדות, אבל עדיין אני רוצה לפתור את זה...לא מותקן אצלי שום SP, נגיד הורדתי את הקובץ התקנה של IE6 שמוריד את ההתקנה מהאינטרנט והוא פשוט נתקע אחרי כמה דקות, או אפילו כל הורדה פשוטה נתקעת מה זה יכול להיות? (מחשב חדש לחלוטין-אולי בעצם בגלל זה?!)
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את ה-BOOT SCREEN ב WIN XP , ויש לי תוכנה שאמורה לעשות את זה. עכשיו, שאני נכנס לחלק בתכנה שבו אמורים לשנות את ה BOOT SCREEN יש איזו אזהרה כזו, משהו על גיבוי הקבצים של ה-WINDOWS. עכשיו רציתי לדעת האם זה מסוכן להחליף את ה BOOT SCREEN גם אם אני עושה את זה בעזרת התכנה ? (כי אני יודע שלבד זה די מסוכן) יכול להגרם מזה איזשהו נזק לוינדוס? (או שהוא יכול לא לעלות בכלל?) תודה.
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
-
אם יש לי מחיצה ראשית אם( XP ( NTFS ומחיצה נוספת עם FAT32 - ה XP עבד יפה בלי בעיות ניסיתי להתקין WIN98 והיו לי שם מלא בעיות אבל בשלב שהוא שאל אם לפרמט אז יצאתי וביטלתי את ההתקנה עכשיו מה שקורה זה שהמחשב לא עולה גם לא ה XP אני מנסה להתקין שוב אתה ה98 ואני לא מצליח בתענה שהוא לא יכול לפרמט 1. אך אני מתקין את ה98 על ה XP ? 2. האם החומר על ה XP הלך? - אך אפשר לחזור מצב חברה אני משש צריך עזרה!! תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי במחשב 3 הארד דיסקים זהים ששניים מהם מחוברים במערך RAID0 ועליהם מותקנת מערכת ההפעלה (WIN 7 X64). ביומיים האחרונים לאחר פעמיים שהמחשב נתקע לי ורק כיבוי והדלקה שלו פתרו את הבעיה שמתי לב אחרי הפוסט איפה שיש את הרשימת הארד דיסקים שמחוברים למערך RAID שבאחד מהם רשום באדום Error Occurred. כרגע המערכת הפעלה ממשיכה לעשות אולם ההודעה ממשיכה להופיע. יכול להיות שאחד מההארד דיסקים הולך למות או משהו ? (אני עם 3 סמסונגים F3 חדשים) תודה.
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
קניתי ספק חשמלי חדש למחשב. חיברתי אותו כפי שהספק הקודם היה מחובר. משהו מוזר קרה: בהפעלה ראשונית, עוד לפני שעלתה מערכת ההפעלה, קפץ מסך כחול בו היה איזכור ל-BIOS. לא הספקתי לקרוא מה בתוכן המסך. בהפעלה השנייה ה-windows עלה כרגיל. בהפעלה שלישית (ואחרונה), קפץ שוב מסך כחול ובו היה רשום driver iqrl not less or equal ולא יותר מדי. היה אזכור לחומרה חדשה שהותקנה עוד תוכנה חדשה - בכל אופן אין לי מושג. בכל ההפעלות לפני שעלתה מערכת ההפעלה קפצה לי השורה הבאה: Windows Could Not Start Because the Following File Is Missing or Corrupt: SYSTEM32/drivers/ntfs.sys מה ניתן לעשות? איך לא התקנתי נכונה את ספק החשמל, אם המחשב אכן נדלק? אשמח לתשובה. תודה-רבה.
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי שרת עם windows server 2003 R2 STANDARD עכשיו אני רוצה לשלוט עליו מרחוק עם עד 3 מחשבים נידים בו זמנית. אפשרי? או שאני חייב טרמינל?
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
השאלה שלי היא לגבי ה VISTA 64 או VISTA 32 . קראתי שיש חילוקי דעות , אך לא מצאתי דיון שעוסק אם לשימושים הסטנדרטים (אינטרנט אופיס וכו'...) נפעיל את המערכת דרך XP. ומשחקים שתומכים האם עדיף להפעיל דרך VISTA64/32 ?
-
- 8 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום, יש לי הארד דיסק אחד 500GB מפוצל ל-2 פארטישנים. אני רוצה להתקין וינדוס 7 בתור נסיון על הכונן השני. זה אפשרי לעשות את זה שיהיה 2 וינדוס בו זמנית מבלי לפגוע בתוכן ובהתקנות הקיימות כרגע ?
-
- 8 תגובות
- 772 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב של חבר (אני בניתי לו אותו והוא נעזר בי), כל התצוגה השתבשה פתאום- הוא שיחק משחק, לחץ בטעות על מקש "START" במקלדת, המשחק נפל והתצוגה ב XP השתבשה- פונטים גדולים,הכל מפוקסל,רווחים הין אייקונים, ה"ריפרש" של המסך ניהיה איטי, חלונות זזים בתנועת ריצוד... ניסיתי כל מיני דברים לא עוזר. מה זה? איך פותרים ? צירפתי תמונה תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה כשאני מגדיל את החלון של כול דבר במחשב שלי אני לא יכול לראות את ההתחל ואת שורת המישמות למטה... הינה תמונה של הבעיה http://img383.imageshack.us/my.php?image=24389127sh8.jpg כמו שאתם רואים הדף טעינה של ה firefox עד סוף המסך שלי ואני לא מצליח לראות את ההתחל כאשר אני מגדיל את החלון לגדול הכי גדול.. יש לי xp sp3...ובישן יש לי xp sp2 וזה לא ככה מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני עובד עם VISTA ULTIMATE X64 . לפעמים כשאני מכבה את המחשב, התהליך של כיבוי לוקח עד דקה+ ולפעמים הוא נכבה תוך מספר שניות. זה קורה גם אחרי פירמוט כשמערכת הפעלה עוד לא מלוכלכת בכל מיני דברים והתקנות. אם מישהו יודע מהי הסיבה לכיבוי ארוך ואיך אפשר למנוע את זה אני מאוד אשמח לדעת. תודה.
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום. התקנתי לאחותי על המחשב ויסטה לייט, והיא טוענת שהיא לא מצליחה לשחזר ספריות שהיא מחקה מהסל מחזור. כלומר הם בתוך הסל, אפשר לראות את הספריות , אבל אי אפשר לשחזר. קבצים שלא בספריות היא הצליחה. היא כמובן ניסתה את האופציה של "שחזר את כל הפריטים" שלא עזרה... אני אשמח אם למישהו יש פתרון כלשהוא לבעיה המציקה תודה רבה מראש אריאל
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-