Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
הקובץ\הטקסט לא נגזר\מעותק גם אי אפשר לגרור קבצים... ווינדאוס אקס פי...
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
בפרמוט מחיצה בדיסק עבור מ"ה, כמה GB מינימום להקצות מעבר למה שתופסת מ"ה והתוכנות ?
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
אני רואה שגם באופיס יש גרסאות 64 ביט ? מה זה אומר ? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום יש לי בבית שני מחשבים עם windows 7 עכשיו אני יודע שיש אפשרות לשיתוף בין שני המחשבים עכשיו זה דורש קובץ של טקסט שיש בו את הסיסמא כדי שהיה שיתוף למחשב השני עכשיו השאלה שלי אם אין לי את הקובץ הזה ובטעות הוא נמחק יש איזה שהיא דרך לשחזר את הקובץ הזה ? בתודה מראש רזיאל
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
היי, אז ככה, ה-P4 שלי עושה בעיות. הכל התחיל באיזה קודד חדש שהורדתי והמחשב נתקע ונאלצתי לעשות הפעלה מחדש ופוף, השולחן עבודה לא עולה. בעצם, הוא עולה למספר שניות ואז נעלם(נשאר רק הרקע של השולחן עבודה) וחוזר חלילה. אני מנחש שזאת קריסה, ניסיתי לעשות clear comos ע"י קיצור(מהמילה קצר) עם מברג, לא עזר. ניסיתי להעלות הגדרות אופטימליות בביוס(יש אפשרות כזאת), גם לא פועל. אני דיי נואש =\ המעבד כמו שאמרתי זה P4 3.0GHZ והלוח הוא Gigabyte 8I915PLG. (אני מתפלא שהצלחתי לרשום את ההודעה הזאת). תודה, אלן.
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום, מדובר על windows 7 גרסאת 64 bit, שרץ על מחשב עם מעבד intel i3 עם 2 gb זכרון. לאחרונה כאשר אני מחבר disk on key או דיסק קשיח חיצוני כלשהו למחשב, מ"ה קופאת לכמה שניות עד דקות. מה יכולה להיות הסיבה לכך?
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
מצורפת תמונה... מחקתי אותו דרך תוכנה [REGCLEANER] לאחר שסירב להימחק בהוספה\הסרה... מחקתי אותו ידנית מC:\ ועדיין הוא נמצא באקספלורר בסרגל למעלה... נ.ב איך זה הגיע בכלל ?! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
ברשותי מחשב שמון עליו XP. אני מעוניין להתקין XP נקי וחדש, זאת אומרת למחוק את הספריה של WINXP ואת הספריה של PROGRAM FILES. כיצד אפשר לעשות זאת? תודה
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
יש לי לקוחה שגולשת בבלוג של תפוז ויש לה ילד קטן שמציף ועושה לה שם לפעמים באלאגנים ואז חוסמים אותה , בדרך כלל אחרי פירמוט הייתי מצליח להכניס אותה חזרה פנימה עכשיו זה ניהיה פשוט הזוי אחרי פירמוט הוא מזהה את הכונן הקשיח איך יכול להיות ? החלפתי מודם , החלפתי כרטיס רשת , החלפתי ספק אינטרנט IP , כלום ברגע שאני מחליף כונן קשיח אני נכנס בפנים , איך יכול להיות שהם מזהים את הכונן הקשיח ? יש לו סיריאל ? איך בדיוק ? זה לא נראה הגיוני שהחסימה היא לפי הכונן הקשיח אפילו פירמטתי את המחשב לחלוטין פירמוט מלא ולא עזר משהו מוזר ביותר יש דרך אחרת להיכנס פנימה ?
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
-
אהלן. יש לי במחשב שלושה חשבונות ADMINISTOR ואני גם אחד, אבל הבעיה היא שהאנשים שמשתמשים בשני החשבונות השניים יכולים להיכנס לכל תיקיה שלי. אני ניסיתי לעשות את התיקיות הרצויות "פרטיות" בעזרת PROPERTIES אבל אני לא יכול לסמן את הקופסה שעושה את התיקיה פרטית. האם יש עוד דרך לעשות את תיקיות מסוימות ניגשות רק לחשבון מסוים אחד? (זה לא כל כך יעזור אם אני אעשה את התיקיה בלתי נראית).
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
יש לי בעיה מעצבנת: כל פעם שהמע' הפעלה עולה - מוצג מסך פתיחה עם שם המשתמש ורק אחרי שאני בוחר בו - אני נכנס למערכת. אותו דבר קורה כשאני יוצא ממצב שומר מסך - רק אחרי שאני לוחץ על השם משתמש אני יכול לחזור לשולחן עבודה. איך אני מבטל את זה?
-
- 7 תגובות
- 839 צפיות
-
-
היי, התקנתי משחק למחשב החדש שלי C&C red alert 2 yurie's revenge ישן אבל טוב. ההתקנה בוצעה לכונן שבחרתי עם שם סתמי לתיקיה כגון E:\r ולא לברירת מחדל שהמחשב בוחר. כעת אני מנסה להסיר אותו ולא מצליח, דרך הוספה/הסרה הוא לא מוצא את הנתיב... מה אני יכול לעשות??? האם מחיקה פשוטה (מחיקת תקיה של המשחק) תשאיר לי פריטים לא רצויים במחשב ובעיקר ב-registry
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעלה את המחשב מדיסקט האיתחול ואח"כ מעלה את NTFSDOS PRO. הבעיה היא ש-DOS נתקע כשאני עושה COPY לאיזשהו קובץ. אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
לפני חצי שעה בערך המחשב שלי קרס והופיע מסך כחול וכאשר הדלקתי מחדש את המחשב, הWINDOWS איפס את עצמו. כל ההגדרות של המערכת נמחקו ועל השולחן עבודה מופיעים רק התוכנות שהיו מותקנות מקודם, תיקיית המסמכים שלי ריקה וקבצים שהיו שם לא נמצאים אבל בכונן C לא התשנה המקום הפנוי ניסיתי לשחזר את המערכת אבל זה אומר שלא נעשה שום שינוי מה אפשר לעשות? אני משתמש בXP
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
מסיבה שלא ברורה לי, כשאני נכנס לתיקיית הסרטים שלי, קבצי AVI, ולוחץ עליהם פעם אחת (לפעמים גם בלי ללחוץ עליהם) - הExplorer.exe שלי מודיע על התרסקותו ומתחיל מחדש. זה קורה שוב ושוב בכל פעם שאני נכנס לתיקיית הסרטים. למה זה? מה עושים? זה לא תמיד היה ככה.... מתחנן לעזרתכם, ניר.
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
-
מותקן אצלי כרגע windows xp pro. האם אפשר להתקין את הvista על הxp (והאם זה כדאי) או שצריך לפרמט לגמרי את המחשב ואז להתקין את הvista?
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס מסך בבית ישן... ATI Radeon 9200SE 128MB. האם זה מספיק בשביל שיוכל להריץ את השקיפות בשורת המשימות של וויסטה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
איך מפעילים את msconfig ב-Windows 2000 Professional? התקנתי במחשב Windows 2000 Professional בדיסק מפורמט (התקנה נקייה). אני רוצה להפעיל את msconfig כדי למנוע מתוכנות מסויימות לעלות ב-startup, אבל אני לא מוצא אותו. על מנת לחסוך בזיכרון בזמן הרצת משחקים כבדים, אני רוצה להסיר מהזכרון, באופן זמני, את כל התוכנות שלא דרושות שעובדות ברקע, לנתק את הכבל של המודם מהכרטיס רשת, ולהסיר זמנית גם את האנטיוירוס (Norton) ואת הפיירוול (ZoneAlarm). יש לי Norton SystemWorks 2005 Premier. כאשר אני מנסה להסיר את הנורטון מהזכרון דרך ה-Task Manager, אני מקבל הודעת שגיאה שהיישום מוגן. מישהו יודע איך ניתן להסיר מהזיכרון באופן זמני את Norton SystemWorks ואת Norton AntiVirus?
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
win-xp-pro בשורת משימות יש את המגן עם האיקס האדום שמתריע על בעית אבטחה. הוא ממליץ להדליק את הWINDOWS FIREWALL . כשאני מנסה להפעיל מתקבלת הודעה : we're sorry. the sequrity center could not turn on windows firewall וממליץ להדליק אותו לבד דרך הלוח בקרה. מנסים>הודעת שגיאה: due to unidentified problem windows can not display firewall settings . אם למישהו יש מושג מה זה אומר ואיך לתקן את זה.....
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
יש לי קובץ BMP ששוקל 1 מ"ב , ואני רוצה להקטין אותו , להפוך אותו ל jpg או שאולי יש דרך אחרת? בקיצור , איך? תודה
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
זה מחשב חדש של ידידה. הוא עבד בסדר גמור עד לפני חודש. אתמול היא הראתה לי שבכל פעם שהיא פותחת את האקספלורר המחשב מאתחל. החלפתי את האקספלורר לפייר פוקס וזה לא קורס איתו. גם האאוטלוק והאימיול גרמו לאתחול ברגע שהופעלו. החלפתי לטאנדרבירד ולאימיול המקורי וזה לא עוזר. הרצתי ספייבוט וסריקת וירוסים. הספייבוט מצא משהו והסיר אותו, אבל זה לא פתר את הבעיה. נסיסיתי להסיר את האקספלורר 7 אבל הוא קרס באמצע. ניסיתי לעשות הכל ב SAFE MODE אבל זה עדיין קורס. אין לי מושג מה הבעיה... היא אמרה שהדבר היחיד שהשתנה זה ספק האינטרנט...אני לא חושב שזה יכול לגרום לכזה בלאגן... יש למישהו רעיון לפיתרון? לפני שאני פונה לפתרון הסופי.... תודה, אוהד
-
- 7 תגובות
- 839 צפיות
-
-
איזה גירסה של ויסטה תיהיה לי הכי מהירה וקלילה במחשב ? ultimate,home premium וכו.
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
תודה
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-