עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by avners33,

שלום, יש לי פלש דיסק 1G של חברת קינגסטון שעובד מצוין על XP. חיברתי אותו למחשב עם windows 98. המחשב זיהה חומרה חדשה ובטעות גורלית אישרתי שיתקין driver ל משהו ATPI. ומאז: כשאני מכניס את הדיסק - מסך כחול. איך שהוא הצלחתי להסיר את ההתקן, אך המחשב מתעקש שאספק לו התקן ATPI. מה עושים? אשמח לקבל עצות מכל אחד תודה.

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  2. Started by Vaknir,

פירמטתי את המחשב עם ווינדוס xp pro sp1 שיש לי וכשהורדתי את ה-sp2 ההתקנה עברה בהצלחה כמו שהיה רשום בחלון האחרון, הוא ביקש להפעיל מחדש את המחשב ואז מגיעה המסך טעינה של הווינדוס ואחרי כמה שניות מראה מסך שחור ללא כלום. גם כשניסיתי לעלות במצב בטוח זה נתקע לאחר שהגעתי לקובץ agp40 משהו כזה. יש להדגיש שבמקלדת המקש של Num lock עובד וכשניה לפני שזה קורה הנורה נכבת וזה קורה.. יש קשר בין אחד לשני? בתודה, ניר

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  3. ייש משהו שאני יכול לעשות?

• 9 תגובות
    • 922 צפיות
  4. Started by Tamir92,

כותרת

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  5. אחרי ש המחשב מסיים לעלות יש תמיד פעילות של דיסק קשיח שלא נפסקת (המנרה תמיד דולקת) וממש שומעים איך ש הדיסק הקשיח עושה רעש ו מתאמץ , ודרך אגב לא מרגישים ש המחשב עובד לאט או משהו ,עובד כמו פנתר. בדקתי SPYWARE-ADWARE ANTIVIRUS REGISTRY MECHANIC DRIVERS DEFRAG ו ללא שינוי. P4 1.4 - SOCKET 423 INTEL GARIBALDI 850 512 RDRAM LG CDRW 1.44 GB HITACHI 7200 40 GEFORCE 2 64 MB

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  6. Started by eran-net.il,

ערכתי חיפוש בהודעות קודמות, ומצאתי תשובות סותרות... (נניח שה-BIOS תומך ב-BOOT מ-USB) האם ניתן להתקין windows xp על הארדיסק נייד חיצוני בחיבור USB? (וכמובן שמ"ה תעלה באופן תקין) (באחת ההודעות הישנות נאמר שניתן רק מתוך בהתקנה של windows xp שבה מובנה ה- sp2 מראש) מה לגבי גירסאות אחרות של windows כמו 2000pro או אחת מגירסאות של vista? תודה לעונים, ערן

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  7. Started by LRa,

שלום, לפני כמה דקות כיבתי את המחשב ועכשיו כשהדלקתי אותו, יש לי מספר בעיות עם ווינדוס איקספי. דבר ראשון, מרבית התוכנות שעולות עם המחשב, לא עולות. למשל מסנגר. בעיה שניה היא שבSTART כבר לא מופיע לי RUN ו SHUTDOWN. בעיה שלישית היא שכאשר אני לוחץ על ALT CTRL DEL אני לא יכול לבחור TASK MANAGER, SHUT DOWN ו LOGOFF. למישהו יש רעיון? אני משער שיש דברים נוספים שלא 'עליתי' עליהם. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  8. Started by shai11,

יש לי 32bit WINdows vista ultimate שהפכתי לעיברית דרך התוכנה mui עכשיו הבעיה היא שבמסמכי טקסט ובתוכנות בעיברית היא עושה ג'בריש משהו יודע איך לסדר את זה הנה דוגמה דרך אגב זוהי הגירסה המלאה...

• 8 תגובות
    • 784 צפיות
  9. Started by ZaKeN17,

יש לי בעיה , כאשר אי רואה קובץ וידאו מסויים אני רואה אותו חשוך מאוד ובגווני צבע מוזרים (אדום מוזר וכו'..) ברשותי ווינדוס 2000 פרו, אציין כי הבעיה הופיעה לי לפני מספר ימים ולפני כן הכל עבדג כמו שצריך... למישהו יש פיתרון?

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  10. Started by aeea,

איך ניתן לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  11. Started by esharone,

שלום לכולם קניתי היום ויסטה ועל הקופסה היה רשום 32 ביט חזרתי לחנות ואמרו לי שגרסאות ה 64 עוד לא יצאו ולא ידועים מתי הן ייצאו, השאלה שלי היא אם אני תקוע עכשיו עם 32 ביט או שאני אוכל לשדרג ל64 באותה גרסה אבל בלי תוספת תשלום

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  12. Started by Wile E Coyote,

שלום לכולם. אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון. ברשותי Windows XP SP2. לאחרונה התגלו מספר וירוסים בודדים בחלק מהקבצים ב- Windows. הסיומת של כל הקבצים היא DLL, ועד כמה שזכור לי, כולם נמצאים בתיקיה System32. אין לי אפשרות להסיר את הוירוסים ואין לי אפשרות לשים את הקבצים בהסגר. שאלותיי הן: 1. האם כל קבצי ה- DLL בתיקיה הנ"ל חיוניים לתפקוד מערכת ההפעלה, או שחלקם התווספו עם הזמן כתוצאה מהתקנות שונות? 2. הקבצים הנגועים הם: e1 / feclpron / mqtrupnp / wzcdqwfs. כיצד אני יכול לדעת שקיומם של קבצים אלה חיוני לתפקוד מערכת ההפעלה? האם אני יכול להרשות לעצמי למחוק אותם ולהמשיך לעבוד כרגיל? 3. האם יש אפשרות לתקן או "להחזיר לחיים" קבצים שנהרסו או שנמחקו בעזרת ההתקנה של ה- Windows? תודה מראש על …

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by moo2004,

רציתי לדעת האם זה אפשרי? האם אפשר להריץ Internet Explorer 6 על מערכת ההפעלה Windows vista? אם כן האם זה יבוא במקום (על חשבון) IE7 או בנוסף?? :s05:

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  14. Started by aeea,

איך אני יוצר כונן משטח לא מנוצל? יש לי ויסטה, יש דרף לעשות את זה בלי תוכנה? ואם לא איזה תוכנה עושה את זה? הכוונה בשטח לא מנוצל בשטח שלא נמצא בשום כונן.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by סיוון,

שלום לכולם , ממה שידוע לי ואני מכירה , יש בווינדוס 2000 , אפשרות ליצור דיסק IMAGE שעליו בילד אין איזה מיני התקנת חומרה , כך שאם מתקינים מחשבים שונים עם חומרה שונה , אפשר דרך ה-WIZARD להפנות לדרייברים המתאימים (כדי להמנע משיחזור מ-IMAGE על חומרה שונה..מה שיצריך אח"כ הסרה\התקנה של חומרה) . הרעיון הוא כמובן להשתמש בדיסק IMAGE אחד של XP (שלד התקנה) ולאפשר התאמתו למחשבים בעלי חומרה שונה (בעזרת ה-MINI SETUP WIZARD) . יש אפשרות לעשות זאת גם ב-XP ? אם כן , אודה אם תוכלו לתת לי קישור כלשהו למדריך .. תודה מראש .

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by dd7,

1. האם קיימת אופציה למצב שינה שברגע שמזיזים את העכבר או לוחצים על משו אז מראה את השמות משתמשים איפה שלוחצים ססימא ומתחברים..ז"א שרק אני יודע את הסיסמא אני יכול להכנס, עכשיו שיהיה אפשרות שבזמן שינה שאימיול יעבוד וכל מיני תוכנות אם כן איך? 2. אם אפשר את האופציה הנ"ל האם יש אפשרו לטיימר שבשעה מסויימת הוא יתנתק או יכנס למצב שינה? מקווה שניסחתי טוב את השאלה תקנו אותי אם אני טועה תודה

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  17. Started by uriya,

יש לי בבית דיסק של windows ואני רוצה להתקין אותו, אך יש לי בעיה קטנה, האם ייתכן שיהיה לי מסך כחול בזמן ההתקנה?, ואם כן מדוע הוא קורה?, כי כבר התקנתי את הגירסה הזו וזה פעל לי יופי, אבל בגלל סיבות כאלו ואחרות הייתי צריך לפרמט, לא חושב, בכל מקרה, מדוע קורה לי מסך כחול בזמן ההתקנה, הרי פירמטתי את כל הדיסק לפני שהתקנתי את הwindows, מדוע זה קורה תודה לעוזרים עוזרות אוריה

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  18. אני פשוט צריך לדעת מה האופציה הכי נוחה וקלה לבירור שם חשבון המשתמש העובד כרגע על הוינדוס ? (למשל לבן אדם שכמעט לא יודע מה זה מחשב ואולי ורק יודע לכבות ולהדליק אותו). אני אישית בודק דרך ה task manager , אך אני מחפש אופציה הרבה יותר קלה ומהירה. למישהו יש רעיונות ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by reiematza,

אני כבר פימטתי הרבה מחשבים אבל אחשיו חבר שלי הביא לי את המחשב שלו שאני יפרמט לו ויתקין לו ווינדוס. כשאני ניכנס למסך הכחול של ההתקנה של windows xp אני לוחק enter ואז בימקום שאני ימשיך וילחץ f8 הוא אומר לי שאני למחשב hard disc ואני צריך לילחוץ על f3.כרגע פועל על המחשב windows xp מצויין. מישהו מכיר את את הבעיה? מישהו יכול לעזור לי?

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  20. שלום אנשים, ברצוני לחבר לוח אם חדש ולהשתמש בדיסק קשיח הישן עליו מותקן WINDOWS. איך אפשר לעשות זאת מבלי להתקין WINDOWS מחדש? הכוונה היא להכניס את הדרייברים שיאפשרו הפעלת WINDOWS תחת לוח אם חדש ולהמשיך לעבוד באמצעות אותן הגדרות עם מינימום התקנות חדשות תודה

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  21. שאני מחכה איזה חצי שעה הוא שוב פועל ל20 דק' ואח"כ שוב אחרי 10 דק' נכבה ואחר כך אחרי 5 דק' יכול להיות שזה וירוס או בעית חומרה?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by o.s,

שלום אני רוצה להתקין ויסטה על המחשב שלי conroe 6300 gigabyte 965p ds3 7300 gt 1 gb ddr2 667mhz והשאלה שלי היא:לפי מה שהבנתי כדי שהמשחקים יעבדו כמו שצריך כדי להוסיף עוד גי'גה זיכרון, השאלה אם הכ.מסך יתפקד אותו הדבר כמו ב XP או שגם הוא יעבוד יותר לאט? תודה

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  23. Started by בן1,

רציתי להבין קצת יותר על המצב הבטוח. מה זה בדיוק ? מתי משתמשים בזה ? ואיך למשל שעולים ב safe mode אני יכול למחוק וירוסים שלא יכולתי במצב רגיל? תודה רבה..

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  24. Started by reiematza,

יש לי כרטיס טלוויזיה WinFast TV2000 XP שקניתי ליפני שנה והוא עבד מעולה על ה XP אחשיו שעברתי לvista הוא כבר לא פועל. אני הורדתי אתת הדריברים בישבילו והתקנתי אותם אבל המדיה סנטר עדיין לא קולט אותו והתוכנה שאיתו הוא פעל בXP עושה לי בעיה שהיא לא יכולה לעבוד עם הvista כל פעם אני מנסה לתקין אותה מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  25. אז ככה קניתי מחשב נייד חדש (סוף סוף...) והוא בא עם XP ויש יש לי שדרוג לויסטה דרך האתר של HP. לא הבנתי מה אני אמור לעשות... 1. הם שולחים לי את זה בדואר או שאני מוריד את זה?? 2. נגיד כשיהיה לי אותה ואני מתקין אז זה מפרמט לי את הHD או שרק מוחק את הXP ומתקין במקומו?? 3. הויסטה יצאה בכלל בגרסה יציבה שהיא לא בטא??

• 6 תגובות
    • 929 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.