עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. בכל פעם שאני מנסה לבצע חיפוש ברשת, או לא גשת אל הרשת הביתית בכלל, אני מתקבל בברכה ע"י הודעת השגיאה "שירות מדריך הכתובות אינו זמין כעת". איך אני נפתר מזה? נ.ב. מדובר ב WinXP

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. יש לי XP PRO ומסיבה לא ברורה (או שכן קשורה לחיבורי החדש עכבר BT של מיקרוסופט ו/או קשורה למסך LCD חדש שחיברתי), האקספלורר כאילו מת, לאחר שעובר זמן מסויים ללא שימוש/הזזת עכבר. אני לא מתכוון שהמחשב נכנס למצב שינה או שומר מסך, אלא אפשר להזיז את העכבר, אבל כל הTASKBAR למטה "משותק", בחירה או לחיצה על חלונות פתוחים/אייקונים לא מתאפשרת ובעצם הכל נראה כמו היה חלק מתמונה, שלא ניתן לשנות/להזיז בה משהו. משום מה הבעיה נפתרת ברגע שלחצתי CTRL+ALT+DEL ומנהל המשימות עלה. כאילו עצם העלתו מספיקה. או-אז אני סוגר אותו שוב (מבלי שעשיתי בו כלום, חוץ מלפתוח אותו, כאמור!) ומכאן ואילך הכל תקין ומתפקד כשורה (עד העונג הבא...). ברור שזה לא מצב תקין, וגם לא סבלתי ממנו מעולם בעבר. הייתכן שזה קשור לחומר…

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  3. Started by sos,

טוב כמו שאתם יודעים יש לי בעיה ואפשר לראות אותה בדיון הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=44343 עכשיו נראה לי שאני יודע מה לעשות אז אני צריך עזרה. מישהו יודע איך להפוך את כונן C מNTFS לFAT32 (כזכור אני לא מצליח להתקין את WINXP )?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני רוצה ליראות אותו ליפני שאני מקבל אותו כי לדוד שלי בחול יש אותו והוא שאל אותי אם אני רוצה הוא עדיין לא התקין אותו אז אני רוצה לדעת אם שווה מישהו יכול להראות לי תמונות מימנו יעני את סרגלי הכלים את הdesktop וזה והאם הוא תומך רק במעבדי amd?

• 9 תגובות
    • 695 צפיות
  5. Started by idang,

יש לי מחשב אחד ( מארז ) ויש לי שני דיסקים קשיחים שבכל אחד מהם ישנה מערכת הפעלה משלה. אני רוצה לחבר את שני הדיסקים למחשב ובמהלך האיתחול אני אסמן לו איזה מערכת הפעלה להפעיל ... ישנה אפשרות כזאת ? ? ?

6. Started by natee,

שלום לכולם. רציתי להגדיר לווינדוס שישמור את כל הקבצים שלי בכונן הגדול, לא הכונן הקטן של מערכת ההפעלה, כי הוא SSD בלי הרבה שטח. אז נכנסתי לתיקייה "המסמכים שלי" והגדרתי לה במאפיינים שלה שהמיקום שלה יהיה בתוך כונן D. ככה עשיתי גם לתמונות והמוסיקה. אבל בווידאו משהו השתבש - כנראה הגדרתי שכל כונן D ישמש כתיקיית "הווידאו שלי" ואני לא מצליח לשנות את זה. עכשיו השם של התיקיהי השתנה ל"D" וזה פשוט משמש כקיצור דרך לכונן D... מצורף צילומסך. מה עושים? תודה.[ATTACH=CONFIG]9836[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9835[/ATTACH]

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. שלום חברים. ברשותי מחשב נייד Lenovo G570 מעבד I3-2310M עם 2GB זיכרון פנימי ו Intel graphics 3000 . על המחשב מותקנת גירסת WIN7 Home Premium מקורית יחד עם כונן לחזור מהיר של מערכת ההפעלה. ניסיתי לפרמט את המחשב כבר מספר פעמים ותמיד חוזרת אותה בעיה - המחשב עובד לאט מאוד, ונראה שכמעט כל המשאבים שלו מנוצלים גם במצב מנוחה, ודבר נוסף הוא סוג של חזרתיות בלתי נגמרת על עניין העדכונים. הכוונה היא שבכל כיבוי של המחשב מבוצע תהליך ארוך של התקנת עדכונים ובכל הדלקה "קובע את תצורת העדכונים, אל תכבה את המחשב" משהו כזה...<br>באופן לא הגיוני, מן הסתם, כי לא סביר שבכל יום יוצאים 217 עדכונים חדשים. <br>רציתי לשאול, ראשית, אם יהיה מתאים לעבור כבר לגרסה חדשה של Windows (השימושים הם בע…

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  8. ואם כן בכמה יותר?. למה יש לי X64 והוא לא נותן כלום במשחקים וחשבתי אולי זה משתמש ביותר זיכרון של המחשב מ32 . ולכן אני יעדיף להתקין 32

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  9. כול פעם שעושים הפעלה מחדש למחשב המחשב מפסיק את הסאונד ועושה ריסטרט אחרי בחירת היוזר. הקובץ הבעיתי הוא Winlogon, יש דרך לסדר את זה בלי לפרמט? ד"א במצב בטוח הווינדוס עולה מצויין. תודה מראש לעוזרים!!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Alexkmr,

התקנתי win xp על המחשב הישן, ניסיתי לעדכן את מערכת ההפעלה אך אין אפשרות כזאת. אני הבנתי שמיקרוסופט כבר הפסיקו את התמיכה ב xp, אני רק רוצה לעדכן לעדכונים הכי אחרונים שיצאו.

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  11. Started by Ben in Black,

נראה לי שפרצו לי למחשב ועשו לי שאני לא יוכל לפתוח את ה Task Manager :'( כל פעם שאני מנסה עולה לי הודעה כזאת Task Manager has been disabled by you adminsitrator. איך אני יכול לסדר את זה???? ויעזור גם אם יגידו לי איך אני סוגר פורטים !!! אבל זה לא כל כך חשוב תודה מראש מי שיעזור לי גדול מהחיים

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by 00000,

לא גירסאות פרוצות. מתי אוכל להוריד אותו למחשב שלי. ה-XP שלי באנגלית.

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  13. קודם כול אני חושב שהתארד מתאים לפה עקב שאני בויסטה וכול הבעיות כבר מזמן עלו לי על העצבים כול הבעיות החשובות התחילו בשבוע הזה עכשיו לבעיות החשובות: 1.יש לי בעיית איטיות קשה באיטרנט ובמחשב, זאת אומרת,שבמשחקים,איטיות במחשב של פתיחת קבצים וכו,שירים במחשב ואפילו באיטרנט עצמו ובסירטוני ביוטוב ששם כאילו יש לו רצונות משלו הוא מחשב את כול הסירטון בהתחלת הסירטון 10 שניות מנגן בSLOW M. {שכך גם בכול דרך שאני מנגן שירים אחרי זה אני יפרט}אבל בזמן הזה הסירטון הולך חלק יחסית,אחרי זה מנגן 10 שניות טוב אבל אז הסירטון לא זז ונגן ישר מסתיים עד הסוף. כך גם בכול דבר שאני עושה במחשב. עכשיו הבעיה של השירים שנדיר מאוד מנגן טוב,לפעמיים מנגן לאט ולפעמיים מנגן ממש לאט זאת אומרת שנייה כשלא היה ש…

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  14. Started by ar2r,

אני מכניס דיסק עם דרייבר לכרטיס רשת שלי לוחץ התקנה וזה מה שזה רושם משהו מוזר יכול להיות שלא התקנתי טוב את הווינדוס או שחסרים עדכונים?? האם צריך בכלל להתקין עדכונים לוינדוס 7 גרסת בוילד 7600 יוני 2009 זה לא נותן לי להתקין בגלל זה Uploaded with ImageShack.us

15. Started by jepe,

אני שוקל להתקין את המערכת הפעלה החדשה שלווינדוס שיצאה בגירסה רשמית סופסוף. רק רציתי לברר קודם אם היא תעבוד חלק עם נמפרט שלי,שהוא קצת ישן רשום לי שיש לי מעבד AMD 64 3200 האם זה אומר שאני יכול להתקין את גירסת x64 ?

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by davidcohen,

היי התקנתי את IE7 אבל יש לי בעיה כשאני מנסה לשנות את שפת הכתיבה מאנגלית לעברית ולהפך על ידי כך שאני לוחץ על Alt + Shift... האקספלורר פשוט לא מגיב , בשאר התוכנות זה עובד טוב בשביל להחליף אני צריך לשנות את זה מהדבר הזה שיש ב task bar שלי איך אני מסדר את הבעיה ?! תודה

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  17. שלום לכולם, קניתי מחשב נייד של דל בארה"ב שמגיע עם vista basic באנגלית בלבד. האם יש אפשרות להתקין תמיכה בעברית? יש לי דיסק שדרוג ל vista ultimate בעברית - האם אפשר לשדרג? הייתי מעדיף להתקין תמיכה בלבד ולא לשדרג. תודה מראש שי

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  18. Started by hellyeahmofo,

יש לי קובץ BMP ששוקל 1 מ"ב , ואני רוצה להקטין אותו , להפוך אותו ל jpg או שאולי יש דרך אחרת? בקיצור , איך? תודה

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  19. הי. אני רוצה להשתלט על מחשב win px ממחשב win 7. העניין הוא שאני רוצה שגם המשתמש השני יוכל לראות מה אני עושה. אפשרי? אם כן איך? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by BENNY66,

שלום בעייה כזאת בזמן שאני מפעיל את המחשב עולה המסך הכחול של ברוך הבא ואז אחר כך הוא עוצר בפונט של האקספלואר הבעייה שהכל נעלם אחרי שאני לוחץ קונטרול אלט דאל סוגר בישומים את האקספלורר ואז פותח מחדש את האקספלורר הא מחזיר לי את השולחן העבודה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  21. Started by כלנית 32,

1.אני צריכה לבצע נקודת שחזור והמחשב שומר לי רק נקודות שחזור ליומיים האחרונים ,איך אני משנה את זה? 2.יש לי בעייה בהצגת תיקיות,אני עובדת הרבה עם חוברות תמונות ואלפי תיקיות,בווינדוס הקודם יכולתי לבקש"תמונות ממוזערות"אך כאן אני לא מצליחה,אני מצליחה רק בתמונות ובPDF לאחר שהתקנתי תוכנה מיוחדת,המצב מעיק על עבודתי מאוד 3.לגבי אופיס,הגדרתי 2 חשבונות ו-2 פרופילים ואחד מהם תקוע ומכפיל את עצמו,הסרתי מס' פעמים את אופיס 2007 והתקנתי שוב אך לא עוזר והבעייה חוזרת על עצמה מה עושים? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. יש לי בעיה בווינדוס שמאו מתרידה אותי: כל פעם שאני מתקין ווינדוס מחדש אחרי כמה איתחולים מופיע לי חלון שאומר שהמערכת תכבה את עצמה תוך 60 שניות. מה שאני עושה במקרה הזה הוא: אני הולך לSERVICES בלוח בקרה ניגש ל: remote procedure call(rpc) ומשנה מRESTART ל: take no action ולאחר מכן מתחילות כל הבעיות: כמה זמן לאחר שאני מדליק את המחשב(זה לא קורה אחרי זמן מסוים אלא אקראי) פתאום אני לא יכול להזיז אובייקטים כלומר בדסקטופ אני לא יכול להזיז אייקונים, אני עושה COPY אבל כאשר אני עושה כפתור ימני במקום שברצוני להדביק בו את הקובץ אז לא מופיעה שם האופציה PASTE וזה קורה עד שאני לא העשה RESTART. זה נורא מעצבן ואני חי עם זה יותר מ3 חודשים זה פשוט בלתי נסבל... בזמן הזה כבר התקנתי גרסאות שונות…

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  23. Started by emilio,

יש לוח של P4P800 WINDOWS XP מותקן גירסת SP2 כאשר אני ניכנס ל- DEVICE MANAGER אני לא USB 2 אלא רק USB רגיל לא מבין למה. עזרו לי בבקשה אחים שלי.

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  24. Started by High_Ping,

סתם מתוך סקרנות. אני חושב שמאז ששידרגתי לSP3 התחילה מן בעיה כזאת שהמחשב נתקע לשתי שניות ברגע שאני עושה RESET לראוטר שלי. אם אני עושה איפוס תקשורת ל LOCAL Area Connection כלומר repair או disconnet/connect אז אין בעיה, אבל אם אני לוחץ על הRESET של הראוטר אז סוג של עצירה כזאת שבה המחשב לא מגיב וכל מה שרץ יעצר כאילו הזמן לא זז. אני כמעט בטוח שזה התחיל כששידרגתי ל SP3 אבל אני חושד בלוח האם. זה קרה לעוד מישהו?

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  25. Started by roisg,

שלום רב, בשבועיים האחרונים המחשב בחל לקרוס בצורה פתאומית תוך כדי עבודה (מסכים כחולים) ולאחר מכן לא תמיד מצליח לעלות. לפעמים כאשר פועל הדיסק לפעמים כאשר המדייה פלייר אבל גם במקרים אחרים. לא הצלחתי למצוא מכנה משותף. תוכנה אחרונה שהותקנה - אייטיונס (לפני כן לא היו קריסות עד כמה שזוכר). העלתי תמונות של המסכים שצילמתי כאשר קורס וגם לאחר שלא מצליח לעלות. אני אשמח אם מישהו מבין ויכול לכוון למהות הבעייה. קישורים: http://i172.photobucket.com/albums/w16/roisg/blue%20screen/IMG_0160.jpg http://i172.photobucket.com/albums/w16/roisg/blue%20screen/IMG_0167.jpg http://i172.photobucket.com/albums/w16/roisg/blue%20screen/IMG_0170.jpg http://i172.photobucket.com/albums/w16/roisg/blue%20scr…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.