עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Vaz,

שלום, יש לי 4 גיגה ddr5, למה שאני לוחץ על מאפייני מערכת בxp זה מראה לי שיש לי רק 3 וחצי? האם מערכת windows 7 בגרסת 64 ביט, או ויסטה, תנצל את המחשב ותהיה הרבה יותר מהירה לעומת ה xp? אם מדובר במחשב ממש חדש? או שאין טעם לעבור כרגע?

2. Started by omrit,

מישהו יודע איך אני מבטל את ה UAC עבור קובץ ספציפי? בכל פעם שאני מפעיל את הקובץ הספציפי הוא מבקש "לאשר" את התוכנה מחדש...

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  3. הסרתי מישחק , אבל כשה אני הולך ל Uninstall Programs הוא עדיין מופיע ברשימה , והוא לא מביא לי להוריד אותו כי הוא כותב שהקובץ לא נימצא (כי כבר הסרתי את המישחק) , זה לא ממש מפריע לי אבל העם יש איזושהי דרך לסדר את זה?

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  4. Started by Cereal Killer,

אהלן, אני עובד כמעט תמיד עם 2 מסכים, יש לי שאלה כזאת: ידוע שalt-tab מקפיץ בין ישומים, אבל אני עובד ככה עם 2 מסכים שאף פעם אין לי על אותו מסך 2 דברים שאני אצטרך סימולטנית, האם אני יכול איכשהו (תוכנת צד 3, קומבינה, רג'יסטרי, מוד, פריצה, אקספלויט, לא משנה איך), להצמיד 2 קומבינציות מקשים שונות להקפצת אפליקציות שרצות על מסכים שונים? לדוגמא, alt-tab-1 בשביל מסך אחד ו alt-tab-2 בשביל מסך שני? תודה ושבוע טוב

5. Started by Kfir2,

אין לי מושג איך או למה, אבל פתאום הסאונד חזר לפעול. אפשר לנעול.

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  6. לפני שבועיים קניתי כונן קשיח חדש של 500GB והחלטתי שבנוסף ל XP אני אתקין גם ויסטה. מאז ההתקנה עידכנתי אותו והכל עובד באופן מספק אבל יש לי שתי בעיות נורא מעצבנות: 1.כל לילה בסביבות 5-6 האינטרנט מתנתק ובבוקר רק אחרי שאני עושה ריסטרט למודם ולמחשב הוא מתחבר שוב. אני מניח שזה קשור איכשהו לחוסר הפעילות של המחשב במשך כמה שעות וניסיתי לבטל כל אפשרות בחיסכון בצריכת חשמל שנראתה לי קשורה לזה, ללא הצלחה. (ב - XP זה לא קורה) 2.כשאני מדפיס חומר בעברית מהאינטרנט הוא יוצא הפוך בהדפסה. אני משער שזו איזושהי בעיה בפונטים...? * החומרה במחשב תקינה לחלוטין, הרגיסטרי מתוחזק והדרייברים מעודכנים. כמו כן אני משתמש ב NOD32 עדכני * אני ממש אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. תודה מראש ויום טוב!

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  7. לפני שהחלפתי אותו (בקובץ explorer אחר אמין, שכנראה לא עשיתי את זה נכון משום מה), העתקתי והדבקתי אותו באותה תיקייה מה שיצר גיבוי שלו. בווינדוס 7, כשאתה מעתיק ומדביק קובץ לאותו מקום זה משנה לו את השם אוטומטית ל"filename- Copy". אז ניסיתי לעשות new task של explorer- copy אבל זה לא נותן לי. אני לא בטוח אם זה בגלל שזה לא אפשרי, או בגלל שאני מפספס רווח. איך אני פותר את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  8. לאחרונה נתקלתי בתופעה מאוד רצינית שהורסת את ההנאה מהמחשב. אחרי הפעלת המחשב והעלאת מערכת ההפעלה WINDOWS XP PRO המחשב ממש קופא להמון זמן, וכשאני בודק את המשימות שרצות במערכת יש כמה משימות של svchost.exe ואחד מהם הוא זה שתוקע את המחשב וגורם לעומס על המעבד, ומהרגע שאני סוגר אותו המחשב רץ כרגיל. הקובץ הזה לדעתי הוא לא וירוס כי כשהרצתי סריקה במחשב יש לי רק קובץ אחד כזה בדיוק, והוא נמצא בתייקיית הווינדווס ב SYSTEM32. מה אפשר לעשות, איך אני מטפל בבעיה? אני סומך על הדעה המקצועית שלכם, תודה רבה לכל העונים והעוזרים.

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  9. Started by ido-nava,

יש ברשותי windows xp pro sp2 ... עשיתי ריסט למחשב .. ואחרי שהוא נפעל צצה לה מן הודעה בשם: מניעת ביצוע נתונים (מצורף תמונה מס 1 ex.jpg) כל פעם שאני לוחץ על סגור הודעה .. מופיע לי ההודעה הבאה: explorer.exe נתקל בבעיה ועליו להסגר ...... (מצורף תמונה מס 2 ex2.jpg) ואי אפשר ללחוץ על אתר באגים כי זה סוגר את explorer.exe ומפעיל אותו מחדש ושוב אותה הודעה מרגיזה(מניעת ביצוע נתונים) ... כנל גם אל תשלח. למישהו יש מושג מה זה הדבר הזה ??? ואיך מבטלים את זה ?? תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 840 צפיות
  10. הורדתי Download Accelerator Plus והוא לא נתקע באמצע הורדות, אבל עדיין אני רוצה לפתור את זה...לא מותקן אצלי שום SP, נגיד הורדתי את הקובץ התקנה של IE6 שמוריד את ההתקנה מהאינטרנט והוא פשוט נתקע אחרי כמה דקות, או אפילו כל הורדה פשוטה נתקעת מה זה יכול להיות? (מחשב חדש לחלוטין-אולי בעצם בגלל זה?!)

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  11. Started by Alex89,

איך אני עושה שיהיה אפשר להריץ תוכנות ברוסית וגם בעיברית (שהכבת יהיה ברור ולא ג'יבריש)?

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  12. Started by coorva,

יש לי חלונות XP PRO. כשאני מבצע את הפעולה DISK CLEAN UP , הבנתי שלא מומלץ לסמן את השורה COMPRESS OLD FILES. הבעיה היא ששמתי לב שהשורה מראה לי שבהדרגה כמות הקבצים בקטגוריה זו עולה בצורה משמעותית. כרגע זה כבר על 50 מגה ועולה כל הזמן. אשמח להבין מה משמעות השורה COMPRESS OLD FILES ומה יקרה אם כן אסמן את השורה כשאני מבצע את ניקוי הדיסק. תודה

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  13. מיקרוסופט מתעקשת ללכת עם הראש בקיר, אז נראה שכל החגיגות של "הנה, הצלחנו לעקוף את כל המגבלות" היו מוקדמות מידי. כלומר, אם ירצו, די ימררו את חיינו ... https://www.youtube.com/watch?v=jmrNG01Y9Hk

14. Started by ironman112,

מישהו יודע איך אני יכול להראות בוינדוס כמו בלינוקס את הטמפ של המעבד?

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  15. שלום וחג שמח כל הזמן זה מסתדר ל לפי סדר לא כמו שאני רוצה. או שזה אוטומטי או שילד עושה זאת בטעות 1) האם ניתן לנעול את האייקונים על הדסקטופ? 2) האם ניתן לשמור/לגבות/לזכור אייקונים + מיקום? בתודה, יהודה

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  16. Started by The Ball,

לפעמים שאני פותח את המחשב הוא נותן לי הודעה עם סימן קריאה וכתוב בה שאין הרבה זכרון וירטואלי ועוד כל מיני דברים שתוכניות אולי לא יפעלו וכל הדברים האלה שאתם בטח מכירים... ו.. זהו בעיקרון ויש לי כמה שאלות. מה זה הזיכרון הוירטואלי? יש לי 512 זיכרון פנימי ונראה לי שזה מספיק לא..? איך אני אמור לפנות עוד זכרון וירטואלי? תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  17. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אני מעוניין להתקין בנוסף לXP ווינדוס נוסף. יש לי 2 שאלות: מה עדיף? WINDOWS 7 או ויסטה? והאם יש אפשרות להתקין אותו במקביל על כונן C מבלי למחוק את הישן? תודה

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  18. יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח.....(מפרט בצד) עכשיו אני לא מצליח להתקין את הכרטיס על הויסטה, איך אני מתקין אותו?

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  19. Started by MODI,

היה לי פיירפוקס בXP אז עשיתי EXPORT למועדפים וזה עשה לי דף HTML עם כל המועדפים שלי. עכשיו פירמטתי ויש לי VISTA עם IE7, איך אני מעביר את המועדפים שלי לשם?

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  20. Started by ns,

the way the win logs on had changed , and i wanna fix it to the default way (FAST USER SWITCHING). I don't really know why , but when i try to bring it back it tells me "you must uninstall Client Services for Netware". does anybody know wtf should i do ? i just want the normal logon. (")(O_o)(")

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  21. שלום הקובץ כנראה נמחק ולכן לא עולה בבוט והווינדוס רושם לי הודעה עליו אז א.מה תפקיד הקובץ? ב.איך אני ניגש לבוט להוריד אותו? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  22. Started by idans94,

שלום יש לי מחשב נייד מדגם X50GL של ASUS עכשיו שאני מנסה להתקין וינדוס XP אני מקבל את ההודעה הזאת http://www.siz.co.il/down.php?i=2znnrnelewjw.jpg ואני לא יודע מה לעשות דרך אגב על המחשב מותקנת vista bussines תודה לכל מי שיעזור

23. Started by yaronzeev1,

היי יש לי ויסטה ultimate והכל עובד אחלה אפילו יש לי חלונות תלת מימדיים אבל לא מופיעה לי הסרגל בצד המסך שלו אלא יש לי רק את הסרגל עם הstart והשעונם וכל זה אבל שמעתי שיש סרגל נוסף על צידיי המסך אז איך אני עושה שהוא יופיעה בבקשה?

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  24. Started by devek,

התקנתי היום וינדוס 2000 ויש לי שתי בעיות מעצבנות! הראשונה היא שכל השמות באיי סי שלי שאמורים להיות בעברית מופיעים כסימני שאלה |: והשנייה היא שאני מצלם תמונה ובא לשמור אותה אין לי פורמט JPG ): מה אני עושה?

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  25. Started by roydor,

שלום כשאני פותח את המחשב(Xp)באופן אוטומטי נפתחת תיקייה הקרויה בשם המשתמש המופעל,וכוללת בתוכה תקיות הפעלה כמו start menu,my documents,favorites,desktop ועוד.כשסוגרים את התקייה באופן אוטומטי היא נפתחת שוב ולא מאפשרת פעולה על המחשב(נושא זה נכתב על מחשב אחר) התקייה תמיד חוזרת להיות הפעולה הראשית. תודה

• 0 תגובות
    • 840 צפיות

דיונים חדשים בפורומים