Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
יש לי WD 80GB ישן ATA100... ואתמול קניתי WD 320GB SATA. מאז שהתקנתי אותו הוא מופיע לי בצד בתור Safely Remove Hardware... למה זה ככה ואיך אפשר לסדר את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
עכשיו חכו רגע לפני שאתם קופצים מעל הפופיק. יש לי שני דיסקים מקוריים של Vista ש Microsoft סיפקה לחברה שלי בקנדה. אחד מהם באנגלית והשני בעברית (כן, פאקינג מוזר! Vista בעברית!!) הדיסק שבעברית הוא לא bootable והדיסק שבאנגלית כן. איך אני יכול להפוך אותו ל Bootable??
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
מישהו יודע למה? ואיך לבטל את זה? זה דיי משגע אותי תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
הוונידווס מחליט על דעת עצמו לשנות את האייקונים של תקיות מסויומות לתמונות מתוכן. יש דרך להפסיק את זה? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם ! ברגע מיזוער כל חלון במערכת ההפעלה (אינטרנט, תיקיות וכו') הוא נעלם ולא מופיע בשורת המשימות, ניתן למצוא אותו רק דרך ALT+TAB או מנהל המשימות ... מה אני יכול לעשות ???
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
-
שאלתי לפני מיספר ימים בפורום לגבי השלבים בתהליך ההתקנה ובסופו של דבר היתברר שה DVD לא היה תקין ולכן הוחלף. בשבוע שעבר באחת התשובות ניכתב: "וגם תברר שהסאטא מופעל בביוס בכלל כי הלוחות החדשים צריכים לזהות את הכונן והוא אמור להופיע בהתקנה של הווינדוס בלי שימוש בדיסקט", תוכנת ההתקנה של חלונות זיהתה את הדיסק של SATA2 כדיסק שלא עבר עדיין PARTITION אבל זיהתה את קיומו ואת גודלו, האם אני צריך להתקין את הדרייברים מהדיסקט או שהדיסק מבחינת חלונות מזוהה ? עשיתי דיסקט איתחול באמצעות ה CD של לוח האם ובשלב הראשון של ההתקנה של חלונות לחצתי על F6 ולאחר מיספר שניות הועברתי למסך להתקנת דרייברים מדיסקט,מוצעות לי שתי אפשרויות ואין לי מושג במי אני צריך לבחור NVIDIA RAID CLASS DRIVER או NVIDIA N…
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
מצורף קובץ , ויש לי AVAST ... יש לציין שעד היום לא היו בעיות .[br]פורסם בתאריך: 3.02.2007 בשעה 17:45:35 מבקש עזרה :-\[attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
למעבד e6300 מה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
http://www.windowssecrets.com/comp/070315/#story1
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אחותי קנתה מחשב נייד בחו"ל וקיבלה איתו VISTA הבעיה היא שהוא באנגלית ואי אפשר אפילו לכתוב בעיברית.. השאלה היא איך אפשר לשנות את השפה לעיברית? או לפחות לכתוב בעיברית בנייד?... (אני יודע איך עושים את זה בXP אבל אף פעם לא השתמשתי בויסטה)
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני פשוט לא מאמין עד שיש לי ווינדוס חוקי, נכנסתי לאתר של מייקרוסופט להוריד את העדכון הקריטי הנ"ל, והכלי של ה Validation נפל X_X מישהו יכול בבקשה לדאוג לי להורדדה ישירה לקובץ KB940104 לווינדוס ויסטה הום פרימיום 32 ביט באנגלית? תודה לכל מי שמוכן לעזור קרייסיס צולע בלי העדכון הזה ]:
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש עם ויסטה הום פרימיום 64. התקנתי דיימון טולס ואני לא מצליח לפתוח אותה (גירסא שמתאימה לויסטה 64) מה אני אמור לעשות?? ההודעה מצורפת כקובץ. תודה לעוזרים. אה גם קרה לי שהדלקתי את המחשב ואחרי שהוא מראה לי שהווינדוס נטען, המסך נכבה (יענו לא מקבל שום אות מהמחשב). עשיתי ריסט ואז הסתדר. זה קרה לי איזה פעמיים שלוש. עידכנתי את הכרטיס מסך וזה בינתיים לא חוזר...אני מקווה שפתרתי את הבעייה..אם מישהו מכיר והוא חושב שצריך לעשות עוד משהו או שיש איזה תקלה בחלקים של המחשב אז שיגיב בבקשה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
זה מחשב חדש של ידידה. הוא עבד בסדר גמור עד לפני חודש. אתמול היא הראתה לי שבכל פעם שהיא פותחת את האקספלורר המחשב מאתחל. החלפתי את האקספלורר לפייר פוקס וזה לא קורס איתו. גם האאוטלוק והאימיול גרמו לאתחול ברגע שהופעלו. החלפתי לטאנדרבירד ולאימיול המקורי וזה לא עוזר. הרצתי ספייבוט וסריקת וירוסים. הספייבוט מצא משהו והסיר אותו, אבל זה לא פתר את הבעיה. נסיסיתי להסיר את האקספלורר 7 אבל הוא קרס באמצע. ניסיתי לעשות הכל ב SAFE MODE אבל זה עדיין קורס. אין לי מושג מה הבעיה... היא אמרה שהדבר היחיד שהשתנה זה ספק האינטרנט...אני לא חושב שזה יכול לגרום לכזה בלאגן... יש למישהו רעיון לפיתרון? לפני שאני פונה לפתרון הסופי.... תודה, אוהד
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היי , אז ככה בעקבות בעיית קירטועים שדוברה ונפטרה לפי הדיון הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=172959.0 נוצרה בעיה חדשה . בעיקרון לאחר שסידרתי את עיניין הזכרון הוירטואלי התחלתי לשחק והמשחק זרם בצורה יוצאת דופן ממש חלק ופתאום מסך כחול וריסטרט אז הנה זה מה שהצלחתי לקרוא מהקובץ שנוצר : Unable to load image win32k.sys, Win32 error 2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for win32k.sys *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for win32k.sys Probably caused by : win32k.sys ( win32k+8d6e ) ולמי שמבין ויכול לתת פרטים נוספים אני מוסיף את הקובץ ... ואודה לו מאוד דרך אגב איך אני מעלה קובץ לוג לבדיקת תוכנות שעובדות לא בידיעתי ? [attachmen…
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
היי, 2 בעיות... יש היון פעמים שאני מנסה לתוח קישור, והוא פשות פותח דף ריק, לבן, וכשאני הולך ל- TOOLS --> INTERNT OPTIONS -->SECURITY ועושה שם סתם שינויי קטן, כמו מעבר באחת התגיות מדיפולט לקסטום או חזרה או זה כבר על קסטום ואז פותח תקישור שוב זה נפתח שוב... זה קורה לי באתרים קבועים וזה משגע לי תשכל כבר!! עוד בעייה היא שזה לא מנגן לי סרטים בדפדפן.. אפילו תחדשות של וואלה, זה עם ערוץ 10 זה לא מנגן.. זה פשוט כל הזמן עושה לי READY וכשאני לוחץ על פליי זה שוה עושה READY... אההההההההההה וגם המון תמונות \ באנרים וכדומה מופיעים לי ככפתורים (הכוונה היא שזה מסמן אותם כשאני מעל ונותן לי לבחור אותם... הבחירה מזיזה אותם כזה ואז הם נהייה נורמאליים...) אני אשמח לעזרה עם זה, תודה אור!
-
- 9 תגובות
- 772 צפיות
-
-
הם מופיעים בDEVICE MANAGER אבל עם סימון צהוב ובחלון כתתוב Windows successfully loaded the device driver for this hardware but cannot find the hardware device מה יכולה להיות הבעיה? הם זוהו לפני כמה דקות
-
- 8 תגובות
- 772 צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי בתופעה מאוד רצינית שהורסת את ההנאה מהמחשב. אחרי הפעלת המחשב והעלאת מערכת ההפעלה WINDOWS XP PRO המחשב ממש קופא להמון זמן, וכשאני בודק את המשימות שרצות במערכת יש כמה משימות של svchost.exe ואחד מהם הוא זה שתוקע את המחשב וגורם לעומס על המעבד, ומהרגע שאני סוגר אותו המחשב רץ כרגיל. הקובץ הזה לדעתי הוא לא וירוס כי כשהרצתי סריקה במחשב יש לי רק קובץ אחד כזה בדיוק, והוא נמצא בתייקיית הווינדווס ב SYSTEM32. מה אפשר לעשות, איך אני מטפל בבעיה? אני סומך על הדעה המקצועית שלכם, תודה רבה לכל העונים והעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
וניסיתי הכל, איפסתי את ההגדרות, הורדתי את האבטחה למינימום. לא יודע מה לעשות. חוץ מרעיון אחד שאני לא יודע אם הוא ישים וזה להתקין אותו מחדש(לך תמצא, במייקרוסופט יש רק לXP). אם יש למשהו רעיון אחר אשמח להיעזר בו. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי רוצה לקבל קצת מידע על כל הגרסאות של ויסטה כי היום יש הרבה גרסאות שלה נגיד ultimat או משהו כזה וhome premium וhome basic הייתי רוצה הסבר כל כל אחת ומה ההבדל בין 32bit ל64bit אז עם מישהו יכול להביא אני אשמח. תודה
-
- 10 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי קובץ וורד ששמרתי לפני כשעה. עכשיו אני מנסה לפתוח אותו ואופיס לא מצליח בטענה שהקובץ פגום. מישהו מכיר איך ניתן לשחזר את המידע? לפחות את חלקו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
-
יש לי חלונות XP PRO. כשאני מבצע את הפעולה DISK CLEAN UP , הבנתי שלא מומלץ לסמן את השורה COMPRESS OLD FILES. הבעיה היא ששמתי לב שהשורה מראה לי שבהדרגה כמות הקבצים בקטגוריה זו עולה בצורה משמעותית. כרגע זה כבר על 50 מגה ועולה כל הזמן. אשמח להבין מה משמעות השורה COMPRESS OLD FILES ומה יקרה אם כן אסמן את השורה כשאני מבצע את ניקוי הדיסק. תודה
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם המחשב הבא תואם ולאיזה גירסא ע"מ שתפעל מהר עליו ? HP ze2055 EA כאשר שמתי על מחשב זה 512MB פנימי (מגיע עם 256 במקור)... תודה אנשים !
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום צירפתי תמונה ורציתי לדעת או תוכלו לעזור לי שם מה לבחור מי שמבין ואפשר גם באייסיקו אז תעזרו לי בבקשה אני התקנתי את הווינדוז כי ממזמן כבר רציתי שיהיה לי מחשב שהוא שרת שיוכלו להיכנס אנשים והכל כמו קאנטר ושטויות.......
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-