עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by zodiac,

לפני זמן מה פירמטתי את המחשב שלי, ולאחר מכן התקנתי XP פרופשונל. מאז מסכי הצאטים באף אתר לא עולים לי. ניסיתי להתקיון SP1 אבל הוא מודיע לי חגיגית שמכיוון שה-XP שלי לא מקורי לא ניתן להתקין עליו SP1 הלכתי לאתר של SUN והורדתי את ה- J2RE-1_4_1_02WINDOWS-I586-I ?(שאני לא יודע אפי' מה זה) וגם זה לא עוזר. ראיתי שהשאלה לגבי הנושא כבר נישאלה בעבר, אבל מהתשובות שניתנו לא כ"כ ברור מה אני בדיוק צריך להוריד. ולכן לא יכולתי להיעזר בתשובות הקודמות אשמח אם תתנו לי לינק ישיר בתוספת שם המוצר שאותו אני צריך להוריד. בתודה zodiac

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  2. Started by miim17,

אני מועניין להגביל משתמשים פשוטים מלמחוק קבצים. משום מה אין לי את תגית האבטחה כאשר אני בוחר "הגדרות" של ספריה או קובץ. איך אני מוסיף אותה?

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  3. win-xp-pro בשורת משימות יש את המגן עם האיקס האדום שמתריע על בעית אבטחה. הוא ממליץ להדליק את הWINDOWS FIREWALL . כשאני מנסה להפעיל מתקבלת הודעה : we're sorry. the sequrity center could not turn on windows firewall וממליץ להדליק אותו לבד דרך הלוח בקרה. מנסים>הודעת שגיאה: due to unidentified problem windows can not display firewall settings . אם למישהו יש מושג מה זה אומר ואיך לתקן את זה.....

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  4. מיקרוסופט מתעקשת ללכת עם הראש בקיר, אז נראה שכל החגיגות של "הנה, הצלחנו לעקוף את כל המגבלות" היו מוקדמות מידי. כלומר, אם ירצו, די ימררו את חיינו ... https://www.youtube.com/watch?v=jmrNG01Y9Hk

5. היי, המערכת אצלי בצד, 4GB זכרון, האם יש צורך בלהגדיר PAFE FILE יותר גדול ממה שהוקצה? ראיתי שלפעמים במשחקים כבדים כמו GTA השימוש ב PAGEFILE מגיע כמעט לגבולף וכרגע אצלי זה יושב על 3.8 גיגה הקצאה מכונן C. בעוד שמכונן D, אין הקצאה כלל. יש צורך להקצות קצת מקום נוסף או שלהשאיר זאת ככה וזהו? גם עכשיו בשימוש רגיל בוינדוס 1.3 גיגה תפוסים כלומר שליש... תודה.

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  6. Started by (G),

יש לי בעיה עם נייד שחירבשו לו את ה-FILE TYPES. כל קובץ EXE אני מנסה לעלות מופעל על ידי ה-WMP אין לי גישה ל-REGEDIT בגלל זה. איפה אני משנה להגדרות מחדל? תודה.

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  7. Started by dol222,

שלום יש לי מחשב חדש עם ויסטה הום פרימיום 64. התקנתי דיימון טולס ואני לא מצליח לפתוח אותה (גירסא שמתאימה לויסטה 64) מה אני אמור לעשות?? ההודעה מצורפת כקובץ. תודה לעוזרים. אה גם קרה לי שהדלקתי את המחשב ואחרי שהוא מראה לי שהווינדוס נטען, המסך נכבה (יענו לא מקבל שום אות מהמחשב). עשיתי ריסט ואז הסתדר. זה קרה לי איזה פעמיים שלוש. עידכנתי את הכרטיס מסך וזה בינתיים לא חוזר...אני מקווה שפתרתי את הבעייה..אם מישהו מכיר והוא חושב שצריך לעשות עוד משהו או שיש איזה תקלה בחלקים של המחשב אז שיגיב בבקשה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  8. בכל מיני תוכנות למשל כמו nvidia , זה אמור להיות בעברית אבל רשום סימני שאלה , מה צריך לעשות כדי שלא יהיה סימני שאלה תודה מראש....

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  9. Started by Eden 6600,

כשאני מחבר את הנגן שלי למחשב הנגן מופיע במחשב שלי ואני מצליח להעביר שירים והכל... אבל הנגן לא מופיע ברשימה של החומרות באיקון הירוק הזה למטה של הוצאת חומרה באופן בטוח. מה עלי לעשות כדי הוא כן יופיע? תודה!

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  10. האם מייקרוסופט מאפשרת להתקין את עידכוני האבטחה על מערכות הפעלה חוקיות בלבד?

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  11. Started by redead,

וכן יש לי כבר את SP1 מותקן.. פשוט ללכת לאתר של מיקורסופט ולהוריד עצמאית?

• 11 תגובות
    • 827 צפיות
  12. Started by asaf_a,

יש לי בעיה כשWINDOWS עולה הוא לא מרא לי את שולחן העבודה לא אייקונים לא את הפס למטה של ההתחל כלום לא מראה חוץ מראה וזה לא תקוע כי הTASK MANGER פועל ואני יכול דרכו להיכנס לתוכנות ותיקיות.... תודה רבה

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  13. לפני מספר חודשים התקנתי את הווינדוס 7 בטא 7100 ועכשיו אחרי שיצא הפיינל אני מעוניין לדעת אם קיימת אופציה של עידכון במקום שאני אפרמט את המחשב מחדש. עריכה: עשיתי לזה GOOGLE IT ומצאתי את הדרך הזאת: http://blogsolute.com/2009/07/windows-7-7600-rtm-upgrade.html השאלה אם יש מישהו בפורום שניסה ויכול להגיד לי שזה עבר ללא בעיות\האט לו את המערכת ?

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  14. Started by Burkey,

תהיתי אם מישהו יכול להעריך מה יהיו פחות או יותר (ברור שעוד אי אפשר לדעת ) דרישות המערכת ( חומרה ) מחלונות הבא ( שיחליף את ויסטה ) ?

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  15. Started by assaf990,

הסרתי את הנורטון והתקנתי NOD32 ולמרות זאת יש לי 2 פרוססים שלא נמחקים. nvsvc32.exe nod32krn.exe הראשון תמיד מופיע לי באיתחול ולמרות שהסרתי אותו ב-MSCONFIG ותמיד צריך להסירו ידנית, והשני לא נחמק לי ולמרות שאינני רוצה בהפעלתו של NOD32 תמיד ברקע. (והוא לא פועל ברקע, אבל הפרוסס קיים). מה לעשות כדי למחוק ?

• 9 תגובות
    • 827 צפיות
  16. נגיד אני שמה שם את אימיול, אז שאימיול עובד אי הסמל שלו בהפעלה מהירה מתרחב וזה נהיה דפוק! ונגיד שמים שם אקספלורר אז הסמל שלו מתרחב אבל זה יותר מעצבן כי אי אפשר להפעיל עוד חלונות מההפעלה מהירה! והצג שולחן עבודה אני לא מצליחה בכלל לשים שם-למה זה??? זה מחרפן כ"כ! :bash: :bash:

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  17. היי התקנתי עותק של ווינדוס מחדש על מחשב שהיו בו שניים לפני כל אחד בpartion נפרד מחקתי אחד מהpartion והתקנתי שם את הווינדוס אך שהעליתי מחדש נעלם לי התפריט בחירה בין החלונות ורק החדש עולה . איך אני יכול להחזיר את הישן גם? כל עזרה תתקבל בברכה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  18. Started by zohar678,

האם מישהו יכול להסביר לי מה זאת בדיוק מערכת הפעלה XP וירטואלית במילים פשוטות? ובאיזה מקרים נהוג להשתמש בה?

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  19. לי יש במחשב הביתי מאילוצים משפחתיים משתמשים (ילדים בבית) אולם לאחרונה לאחר שאני מקישה את הסיסמה, המחשב מתחיל לעלות ואז לפתע מאתחל את עצמו מחדש. ערכתי סריקה של וירוסים ורוגלות וקיבלתי ים של רוגלות. ברמה מקסימלית. וירוסים אין לי בכלל. כמו כן המחשב טוען בתוכנה של אדוור פרו כי היה לי שינוי ברגיסטרי. האם זה אומר לדעתכם כי עליי לעשות למחשב פירמוט ? עברה בכרך שנה מאז הפירמוט האחרון שעשיתי. אנא הושיעו.......!!!!!!!!!!!!! :'( :'( :'( :'( :'( ??? ??? ???

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  20. אני עובד עם וינדוס XP Professional באנגלית +SP2. לאחרונה יש לי בעיה, שהמחשב קורס ללא כל התרעה ומאתחל את עצמו. מה שמוזר, זה בחיים לא קרה בזמן עבודה, אלא רק שהמחשב בIDLE. צרפתי תמונה של התקלה.... למשהו יש מושג מה עושים? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 826 צפיות
  21. Started by nivrob123,

פירמטי את המחשב לגמרה אני מתקין את וינדוס הכל בסדר שמסיים ועושה ריסט למחשב זה עושה לי את הפעלה של וינדוס ואז מסך שחור יש סימן של העכבר ככה זה כבר שעה מה עושים?

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  22. Started by מישהו,

והאם זה שווה את הפרש המחירים בקנייה?

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  23. Started by maor6,

שלום יש לי את המערכת הפעלה 7 והיום אחרי שאני חוזר מהעבודה אני רואה שכל הסמלים בשולחן העבודה נעלמו וכל התקיות הכל הכל נעלם פשוט נעלם.... איך אני מחזיר את הכל למצב הנוככי?

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  24. Started by i022052,

שם משתמש וסיסמה בטוח נכונים אני מנסה להיכנס לחלונות XP ומקבל הודעת כניסה: קבוצת משתמשים שצויינה אינה קיימת מישהו יכול לעזור לי?

דיונים חדשים בפורומים