Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
עד עכשיו היה לי ויסטה ולא נתקלתי בבעיות מיוחדות המחשב וכל המערכת הפעלה עבדה כמו שצריך. היום,אחרי הפסקת חשמל,הדפדפן הפסיק לעבוד. יש לי אינטרנט,וכל התוכנות הקשורות לאינטרנט (מסנג'ר,אייסיקיו,ביטורנט) עובדות ורק הדפדפן לא ניסיתי להשתמש גם בפייר פוקס וגם באקספולר הנה המפרט שלי אם הוא עוזר מעבד INTEL CORE 2 DUO S775 2.2GHz(E4500) 800MHz/FSB 2MB - BOX לוח אם GIGABYTE GA-P31-S3L כרטיס מסך CLUB3D ATI Radeon HD2600XT 256MB GDDR3Silent - CGAX-XT266ZDD דיסק קשיח WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS צורב DVD LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA SickBoy אומר/ת: זיכרון 2GB של קינגסטון לא יודע בדיוק איזה.. אה,חשוב להזכיר שאני מצליח לשלוח פינגים (אני החבר של הבנא…
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם היתקנתי לפני מס' שבועות ויסטה 32 ביט וגם שמתי במחשב 2 גיגה זיכרון (2* 1 גיגה זיכרון), ואת המחשב קניתי לצורך לימודים ולכן אחרי הרבה מחשבה הבנתי שאני רוצה להגדיל את הזיכרון כי אני רוצה לילמוד גרפיקה ולכן אמרתי לעצמי שאני אקנה עוד 2 גיגה זיכרון אבל בסופו של דבר קניתי 2*2 גיגה זיכרון והוצתי את ה2 גיגה. אחרי בדיקה ראיתי שהויסטה שלי מזהה שיש לי 4 גיגה ולא 3 ומשהו גיגה כמו שהבנתי שהויסטה 32 ביט תומך, אבל לא סיימתי כאן אלה הוספתי את ה2 גיגה שהיו לי כבר ואחרי הדלקה של המחשב אז אני רואה שיש לי 6 גיגה במחשב. אז לשאלתי: למה אני רואה שיש לי 6 גיגה אם יש לי ויסטה אולטימט 32 ביט וכמו שהבנתי מזהה 3 וקצת גיגה או שאני לא הבנתי וזה רק מראה לי שיש לי 6 גיגה ובאמת מערכת ההפעלה …
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
כונן C לא נפתח והופיעה לי "פתיחה באמצעות..." הבעיה היתה בגלל וירוסAUTO .INF מחקתי אותו והכונן נפתח כרגיל הבעיה היא שכמה דברים עדיין לא עובדים כמו" עזרה ותמיכה" "מרכז האבטחה" דיסקים של DVD קראתי שצריך למחוק עוד כמה קבצים מישהו יודע איזה?
-
- 6 תגובות
- 904 צפיות
-
-
וירוס Backdoor.Blarul ניפתח על המחשב והרס את כל האיקונים מחקתי אותו א בל זה נישאר ניסיתי לשנות לאיקונים אחרים אבל עדיין נישאר בדת קצת הרוס מה לעשות אני חושב שצריך לשנות משהו ב REGISTRY מה אני צריך לעשות בבקשה תעזרו זה חשוב לי בתודה . ???
-
- 7 תגובות
- 911 צפיות
-
-
: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מצליח לכתוב עברית בפורומים (גם בזה וגם באחרים) אלא ע"י כתיבה בוורד וגזירה והדבקה. יש לי נורטון אנטי וירוס והוא לא מצא כלום. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שבוע שעבר הורדתי כמה עודכונים אוטמטיים ב windows update .לאחר שהם הותקנו אני מקבל אם אני לוחץ על כל קיצור דרך בשולחן עבודה הודעה: לקובץ זה לא משויכת תוכנית לצורך ביצוע פעולה זו.צור שיוך באפשריות תיקיה בלוח הבקרה. בנוסף לזה אני לא יכול לעשות system restore כי התוכנית נופלת וגם אי אפשר למחוק למשל את התוכניות האחרונות שעודכנו אפשרות זו לא עולה.אני מצפה לעזרה למשל אם יש תוכנית חיצונית שעושה system restore או תוכנית שתצליח למחוק לי את התוכניות הנ"ל
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://img293.imageshack.us/img293/4324/nod32winlogongs2.jpg
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול לתת לי פה קישור להורדה של תוכנה שתוכל להסיר לי את הוירוס הנ"ל ?? רמת הסיכון שלו הכי גבוהה, מדורגת באתרים ברמה 7 (זה מקסימום ) ואני לא מצליח להסיר אותו .
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מזה יומים המחשב שולח דואר באופן עצמאי למספר כתובות מצומצם המכילות וירוס. יש לי WIN XP HOME אנטי וירוס מעודכן (לא גילה לי וירוס). עשיתי סריקת וירוסים אוןליין באתר של MCAFEE ולא גילה לי דבר. די ברור לי שיש לי תועלת או שמהו כזה במחשב. אשמח לקבל עצות תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום רב אם וירוס יושב על קבצים של מערכת ההפעלה.. יש מנוס חוץ מלפרמט? תודה
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום יש לי וינדוס XP והקובץ של WIN 32 נגוע בוירוס. האם יש דרך להסיר את הוירוס? האם אנטי וירוס יעזור פה או שצריך לפרמט את המחשב? אשמח אם תייצעו לי פה בעניין. תודה.
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
-
שלום יש מצב שיש וירוסים אשר פוגעים במחלקי המחשב (מעבד לוח אם) ול רק בדיסק קשיח ועם הוא יכול להיות בדיסק של WINDOWS XP?
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, היה לי וירוס או SPYWARE שהעלים לי את הכונן C מהסייר, ככה שרק כונן אחד מופיע לי במקום שנים. הסרתי אותו, אך הכונן עדיין לא מופיע. מה עושים? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש תמונה ..... איפה אמור להיות קובץ ה AUTORUN ומהיכן אני יכול להשיג אותו ואיך לשייך אותו כדי שיפתח את ההרדיסק בלחיצה כפולה במקום כפתור ימיני ואז OPEN ? מערכת הפעלה XP PRO SP2 : [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
יש לחבר שלי בעיה, בכל מקרה לאחר זמן עבודה לא קבוע פתאום מופיע חלון של אתחול לאחר 60 שניות (יש מן ספירה כזו לאחור). להערכתי זה לא הוירוס blaster המוכר מלפני שנתיים מכיוון שבמחשב מותקן serivce pack2 עוד הרבה לפני הוירוס. כמו כן,למרות הפקודה shutdown - a עדיין המחשב נכבה. ( גם בבלאסטר הישן היה צורך רק shutdown -a ואז הורדת עידכון ממיקרוספט+הסרת הוירוס מאנטי וירוס - והתופעה חולפת) כאן כבר העידכון קיים בתוך sp2.) יש המון מדריכים כאן באתר ואתרים אחרים לגבי ההסרה אך אני חושש שמדובר בפיתרונות רק לבלאסטר הישן והמוכר. מכיוון שזה במחשב של חבר שלי אשמח אם תוכלו לקשר אותי לפיתרון החדש.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש עכשיו וירוס חדש באינטרנט שפוגע במערכות ההפעלה windows xp וגם windows 2000 הוא מכבה את המחשב בלי סיבה בזמן שאתם גולשים באינטרנט :'(
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם, נדבקתי ככל הנראה בוירוס שרץ בזמן האחרון באי סי קיו. זה וירוס די קטלני הייתי אומר, הוא מקפיץ לך הודעה כל 20 דקות בערך שאחריה תצטרך לעשות ריסטארט והוא ישים לך הודעה כמה שניות נשאר לך. אני לא מצליח משום מה להתקין קספרסקי במחשב, ככה שתוכנת אנטי וירוס לא הכי עוזרת לי כרגע. יש לכם אולי רעיונות אחרים? אני מצרף 2 קבצים של תמונות בהם רואים את ההודעות. תודה ענקית למי שיעזור. אם זה לא המקום, אז בבקשה מנהלים תעבירו את האשכול לפורום המתאים. יום טוב לכולם. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני איזה 10-15 דקות נכנס לי וירוס מאוד חמור במחשב ומנע ממני גישה כמעט לכל דבר אז אני לא יכול לעשות SYSTEM RESTORE למשל... יש לי אנטי וירוס נוד32 שזיהה אותו ואמר שמחק אותו אבל כל פעם החלון הקטן הזה שמזהיר מהוירוס נפתח מחדש... קיצר כנראה האנטי וירוס לא הצליח למחוק אותו לגמרי ניסיתי להפעיל את המחשב בSAFE MODE והוא פשוט טוען כמה דברים ואז מתחיל מחדש... מכיוון שלא מזמן גם היה לי וירוס והיה איזה שבועיים-שלוש שהייתי בלי מחשב עד שהתקנתי מחדש את ווינדוס אני לא רוצה עכשיו להתקין מחדש את ווינדוס... ולכן אני רוצה לנסות את האופציה של הREPAIR. עכשיו שאני אומר למשחב שאני רוצה לעשות REPAIR הוא שואל אותי איזה מערכת... יש רק אופציה אחת ואני בוחר אותה ואז הוא מבקש ממני סיסמא של הADMINISTRA…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה ימים הורדתי קובץ .EXE ששלחו לי באייסקיו ופתחתי אותו. מאוחר יותר גיליתי שהקובץ הזה זה וירוס אבל לא ראיתי שום דבר שונה שהוא עשה, עד שהפעלתי מחדש והוא כותב לי בחלון את ההודעה הבאה: Your windows product must be activated within 7 day. Do you want to activate Windows now? ואז כתוב כן\לא... וזה לא ממש משנה כי לחצתי על כן ואחרי ריסטרט לחצתי על לא וזה לא שינה... מישהו יודע מה זה? מה יכול לקרות אחרי 7 ימים שאני לא מאשר תוינדוס? נשארו לי רק 4 ימים אז בבקשה תעזרו... תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי הודעה מהאנטי וירוס שלי של איזה וירוס (יש תמונה מצורפת) ואני לא מצליח להסיר את הוירוס או לסגור את החלון המעצבן של ההודעה. עזרה בבקשה. תמונה:
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש וירוס מוזר ברגע שהוא מנסה לגשת לקבצים מסויימים עולה לו הודעה שהצפינו לו את הקבצים ב128 או 256 ביט (לא זוכר) ורק על ידי תשלום ישחררו לו את הקבצים בתיקייה ישנם 4 קבצים שנקראים help_decrypt בסיומות שונות. לא מצאתי בגוגל איך להיפתר מהבעיה. האם פרמוט יעזור? כי הקבצים נמצאים גם בכונן חיצוני , נראה שהם פשוט ממשיכים עם הקבצים בלי קשר למערכת הפעלה (או שלא? ) בקיצור אשמח מאוד לעזרה הנה התמונה : http://www.bleepstatic.com/swr-guides/c/cryptowall/cryptowall-3.0/help_decrypt.html-thmb.jpg
-
- 14 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
לאחר שבלי כוונה הורדתי קובץ וירוס בשם P2P הוירוס חסם לי ברגיסטר כנרא את המנהל שולחן עבודה עשיתי עוד משתמש בשביל לבדוק עם הוא חסם אותו גלובלית אבל במשתמש אחר הוא עובד זאת אומרת שאפשר לתקן את זה...מחקתי כבר את הוירוס הנה השגיעה שיוצאת לאחר שאני לוחץ CTRL+ALT+DEL עזרה בבקשה. :-[
-
שאני פותח תוכנות כמו ICQ WINAMP ועוד כמה אז הם נסגרות עם האפשרות הזאת של הסיים משימה סרקתי בקרספסקי וזה לא פתר אני מניח שיש כלי נפרד שעושה את זה מישהו יכול לעזור ?
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-