Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
איך שה-BOOT מסתיים והשולחן עבודה עולה מופיע לי החלון הזה: פתאום היום זה קרה, למישהו יש מושג למה זה?? ומה עושים שזה לא יהיה ככה כל פעם? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
כיצד ניתן להגביל גודל תיקיה ב2003 סרבר? אני יודע שיש אפשרות להגביל לפי יוזר על כל הכונן אך אני מחפש הגבלה גלובלית לפי תיקיה/שיתוף
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אהלן יש לי המון שטויות בall programs שתופסות את כל השטח של המסך. יש אפשרות לשנות את זה לגלילה או משהו דומה? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי ויסטה אין לי קול מישהוא יודע מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה?
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
הי, ה-P4 שלי הפסיק לעבוד (לדעתי זה הלוח). לקחתי ממחשב אחר לוח + מעבד AMD 64 והחלפתי. ה-XP לא עלה. מייד לאחר העליה, עוד לפני המסך הגרפי, הוא עשה RESET. הכנסתי את דיסק ההתקנה ובחרתי REPAIR להתקנה. הוא העתיק קבצים, ועשה RESET כדי לטעון את ה-XP. כעת בעליית ה-XP, אני מגיע למסך הגרפי (עם ה-BAR שמראה LOADING) ואחרי מס' שניות המחשב עושה RESET. מישהו יודע לעזור לי? אני לא מעוניין להתקין את ה-XP מחדש (כלומר למחוק את כל התוכנות שהיו מותקנות לי). תודה, מוטי
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום אנשים חייב עזרה דחוףףףףף קרתה לי בעיה קטנה למחשב שלי ישנם שלושה משתמשים אתם יודעים מנהל (adminestrator) נראה לי שככה רושמים את זה ועוד שתי משתמשים הסיסמא של המשתמש הראשי אבדה לי עכשיו איך אני מחזיר או מאפס אותה והאם אפשר בכלל או שפירמוט הוא הפתרון היחיד אגב הווינדוס הוא XP תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב החדש ובתוכו כרטיס הקול המדובר - X-Fi. כל הדרייברים מותקנים חוץ מכ.הקול. כשאני מנסה להתקין את הדרריבים דרך הסי-די, אני מקבל הודעה שאומרת שכ. הקול לא מותקן או לא מזוהה ע"י המערכת. אשף התוכנה מזהה את הכרטיס כהתקן שמע ולא כX-Fi עצמו. ניסיתי לאלץ את האשף לזהות את הכרטיס כמה שהוא וזה עדיין לא עובד. השאלה שלי היא איך אני גורם לוונידוס לזהות את הכרטיס לפחות ברמה הכי נמוכה כדי שהתוכנה בדיסק תוכל לזהות את הכרטיס להתקין את הדרייברים. נ.ב בדרך כלל ווינדוס מזהה את ההתקן והתוכנה מתקינה את הדרייבר ללא בעיות.[br]פורסם בתאריך: 9.02.2007 בשעה 15:14:11 מצטער על ההקפצה, התברר שהכרטיס שהמערכת מזהה הוא כרטיס הקול המובנה על לוח האם.הX-Fi לא מזוהה בכלל. מה הלאה?
-
- 10 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום לכולם פתאום נעלם לי עם קליק ימני ה open with כיצד אני מחזיר אותו???
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי אני משתמש בחלונות ויסטה פרימיום, בהתחלה היתקנתי ויסטה באמצע התקנה היסרתי סימן V של הפעלה אוטומטית ברשום ויסטה דרך אינטרנט. כדי לא לעשות הרשמה לויסטה. רק בסוף אני רוצה ליבדוק אם הכל בסדר ושאין תקלות ובעיות ויסטה. ואז בסוף אעשה הרשמה. קודם כל יש לי שאלות שראית בויסטה יש כמה בעיות. איפה בחלונות ויסטה צריך להיות סמן מפתח בסרגל משימות ליד שעון שצריך לעשות הרשמה לויסטה? והיתקנתי דבר ראשון דרייבר כרטיס מסך. והכל בסדר, שלב שני דרייבר כרטיס קול. בסוף הפעלתי מחדש. בעליה לויסטה קיבלתי הודעה חלון שאומר על כרטיס קול כתוב: בכותרת: פתח קובץ - אזהרת אבטחה למטה כתוב : לא הייתה אפשרות לאמת את זהותו של המפרסם, האם אתה בטוח שברצונך להפעיל תוכנה זו? והיה שם שורה כתובת תייקיה קובץ של כרטיס…
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
-
שלום,אני רוצה לחפף אני האייקון הזה אבל אני לא יודע איך,מישהו יודע כיצד זה ניתן להשמה? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תגידי בויסטה המקורית שקונים מהחנות באתחול שלה צריך להיות לוגו של הויסטה כמו באקספי?
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
היי חבר'ה. בזמן האחרון כל פעם שאני מנסה לעשות עדכון דרך windows update זה נותן לי את ההודעה הבאה: אירעה תקלה באתר האינטרנט, ולא ניתן להציג את הדף שאתה מנסה להציג. האפשרויות המסופקות להלן יכולות לסייע לך בפתרון הבעיה. לקבלת אפשרויות לעזרה עצמית: שאלות נפוצות חפש פתרונות קבוצת דיון של Windows Update לקבלת אפשרויות תמיכה וסיוע: תמיכה וסיוע מקוונים של Microsoft (ללא תשלום עבור בעיות הקשורות ל- Windows Update) עכשיו למעלה רשום: [מספר שגיאה: 0x80004005] מישהו יודע מה עושים עם זה ??? נ.ב אני לא רוצה שום תוכנה שמורידה עדכוני וינדוס (מפלט אחרון). בתודה מראש לעוזרים .
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אני לא הכי מסתדר עם אנגלית.. ואני הרבה יותר מעדיף שזה יהיה בעברית.. אז מה אני צריך לעשות בשביל שהויסטה באנגלי תהפוך לעברית..?
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
לפי המפרט שלי (יש בצד ימין את המפרט) אני יכול להריץ את וינדוס ultimate?
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, פני כמה ימים הדקנתי את windows vista - מהדורת עסקים. ורציתי לחלוק פה את מה שהסקתי מהמערכת .. דבר ראשון אפשר לציין שהמעכת נראית טוב יותר- אבל עם השימוש ההתלהבות פוחתת ואני חייב לציין שהעיצוב המצועצע קצת מכביד. המערכת לא ממש יציבה- ובטח לא כמו xp, דבר שבולט בעיקר בside bar שנופלת כל שנייה- מספיק שאתה גורר את אחד הגדג'טים למקום לא נכון התוכנה נופלת... זה ממש מעצבן ומתסכן- אבל אני חייב להודות שהside bar הוא באמת שינוי מרנן שמוסיף לפעמים- אבל זה שהוא כל הזמן נופל ממש מרגיז. - כמו כן מה שבולט זה שבוויסטה הם באו עם גישה יותר ידידותית למשתמש- בצורה שמאות מזכירה את ההודעות בOSX אגב: למשל אם תוכנה נופלת- ההודעת מאוד דומה לזו שבפנטר. בכלל שאני משוטט בתפריטים של התצוגה וה…
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
התקנתי ויסטה לפני כחודש והכל עובד טוב, הבעיה היא שכל הדיסקים של התוכנות הישנות שלי לא יכולות לבצע התקנה על הויסטה (בינהם גם נרו) מה אני יכול לעשות בנידון? בנוסף, גם הdisk on key שלי לא מזוהה בויסטה.. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
האם כדאי להתקין ווינדווס ויסטה על המערכת הבאה? פנטיום 3 2.8 1 ג"ב ג'יפורס FX5200 ואיזו גירסא עדיף להתקין? תודה!
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני רוצה לשים ווינדוס חלש על מחשב חלש .. XP חלש יש דבר כזה ? מה לשים על המחשב הזה : 900 MHז 512 RAM אבל XP חלש .. או XP SP1? עדיף ? תודה[br]פורסם בתאריך: 8.02.2007 בשעה 19:23:17 לא רוצה לשים 98 או 2000רק XP חלשש
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אחרי ההתקנה של ה xp 64bit, כשמתחילה הטעינה הראשונה של הווינדוס קופץ המסך הכחול והמחשב מאתחל את עצמו. אולי צריך להגדיר משהו בביוס?...
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
עשיתי גיבוי לקבצים(ותיקיות) מוצפנים,פירמוט והתקנת xp sp2 מחדש כשהחזרתי הקבצים לאחר הפירמוט הם בכלל לא עולים מדובר בעיקר בתמונות היש דרך לשחזר? תודה-זה מאוד חשוב
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הגירסאות הבאות: Windows XP Professional Corporate SP2 Windows XP Professional OEM SP2 Windows XP Professional N Corporate SP2 Corporate זה מה שיש לי וזה תמיד מה שהשתמשתי לאחרונה אני רואה גם N Corporate ו- OEM אפשר לדעת מה ההבדל ביניהן ? ועוד שאלה, יש לי סידיקי מקורי שפועל לי עם הגירסא של ה-Corporate ... זה יעבוד לי גם עם ה-2 האחרות האלו ?
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
יש לי מעבד 820 . הרצתי חיפוש על ויסטה +נימים ולא מצאתי תוצאות בפורום . כרגע אני על XP. האם ובמידה ואני אתקין ויסטה , המחשב יעבוד טוב יותר ??במידה וכן , במה זה יתבטא? תוכנות BUILT IN של מער' ההפעלה (בעיקר תוכנות שמשתמשות בכח עיבוד),יעבדו טוב יותר תחת מאמץ (כלומר התפלגות על 2 הנימים) ? או שהריבוי נימים זה פונקציונלי רק לתוכנות צד ג' כרגע. לפי מה שהבנתי , תוכנות צד ג'\משחקים , עדיין אין הרבה (לפחות ממה שאני משתמש), שתומכות בריבוי נימים . תודה .
-
- 10 תגובות
- 961 צפיות
-
-
האם זה נכון שעל כל דיסק של ויסטה לא משנה מאיזו גרסה יש בעצם את כל הפיצ'רים של שאר הגרסאות ובעזרת קוד מתאים ניתן לשדרג מגירסה לגירסה מבלי רכוש דיסק נוסף?
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-