עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום. אני עובד על לפטופ שבו מותקנת מערכת ההפעלה Windows XP. לאחרונה נתקלתי בבעיה, שאחרי שהמחשב חוזר מ-Hibernation האינטרנט אקספלורר לא עובד (לא מתחבר לאתרים). מישהו יודע מה הסיבה לבעיה זו ואיך ניתן לפתור אותה?

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  2. כל קובץ גדול שאני מנסה לראות אותו או להעביר אותו זה עושה לי תDONT SEND המעפן הזה של וינדוס אני רק בוחר תקובץ הוא כבר עושה ליDONT SEND מה זה החרטה הזה? איך אני פותר את זה?@!#

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  3. Started by AVIVA60,

מחפשת גירסה חדשה של WINDOWS 98 SCNDDISHN מעודכנת, משודרגת , היכן אני יכולה להשיג

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  4. Started by Play,

שלום לכלום בחודש האחרון יש לי בעיה עם התהליך AUTOPDT בXP עם SP3 וזה לוקח ממני את כל הCPU. האם יש אפשרות (חו. מלסגור את התהליך כל פעם) למחוק את התהליך הזה?

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  5. Started by The UnKnown,

ישנן שלושה דרכים לפרמט: 1. דרך דיסקט איתחול ופשוט לכתוב פורמט ואז את הכונן שרותים לפרמט. 2. דרך ההתקנה של ווינדווס XP. דרך זו מתייחסת לפירמוט שאר המחיצות לא כונן C! 3. לפרמט דרך הווינדווס עצמו ע"י לחיצה על מקש ימני ואז בחירת פורמט. השאלה שלי היא באיזה דרך הכי עדיף לפרמט? למה? ומה ההבדלים בין סוגי הפירמוט השונים. המון תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  6. Started by CybeR_CoM,

אני משתמש בכרטיס קול onboard realtek AC'97 כרגע, וכשאני מנסה לשמוע בווינאמפ קובץ midi,אני מקבל את ההודעה הבאה בדקתי בהגדרות של הכרטיס קול, ובכרטיסיית ה Audio למטה ב"midi music playback" מסומן לי "כלום" (התא ריק) וכשאני פותח אותו יש לי שם Microsoft GS Wavetable SW Synth ונגיד ואני בוחר אותו, ומאשר ופותח מחדש את ההגדרות הוא נעלם וחוזרת הבחירה של ה"כלום". ניסיתי כמה וכמה פעמים להתקין מחדש את הכרטיס קול ואת הדרייברים שלו ושום דבר לא עוזר - אותה ההודעה כל פעם.

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  7. Started by zaroor,

שלום לכם ראיתי לא מזמן איזה מדריך כאן בעיברית של יצירת דיסק התקנת WINDOW XP שי בו את כל ההגדרות שרושמים אותם מראש עם SP2 ואז ההתקנה רצה לבד הכוונה להכין דיסק CD לא מצאתי את הכתבה האם מישהו מכיר ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Crash5,

שלום רב, בכל פעם שאני מעלה את המחשב במטרה לבצע התקנה של מערכת ההפעלה Windows XP כאשר ה BOOT הוא הסידירום ובו מערכת ההפעלה Windows XP קצת אחרי הטעינה ההתחלתית אני מקבל את ההודעה הבאה: .An unexpected error (804585536) occurd at line 1768 in d:\xpsp1\base\boot\setup\arcdisp.c press any key to continue וכאשר אני לוחץ פשוט מתבצע איתחול למחשב והכל חוזר חלילה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  9. אז ככה, אני לומד לומד למבחן הסמכה A+, ואני זקוק למערכות הפעלה כמו ME Win 95/98 ו NT 4.0 Workstation לצורך תרגול, מישהוא יכול לתת לי עצה לגבי איפה להשיג אותן?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  10. כל פעם שאני פותח חלון חדש באקפלורר הוא נפתח לי בגודל קטן ואני צריך להגדיל אותו ידנית לגודל מלא. אפשרי להגדיר שכל פעם שחלון נפתח הוא יהיה ב MAXIMIZED? יש לי Windows XP Pro ו- MSIE 6 - שניהם SP1.

• 2 תגובות
    • 3.9k צפיות
  11. האם אני יכול לשלוט שליטה מלאה במחשב השני (האם אני יכול לפתור עבור חברים תקלות בשלט רחוק?)

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  12. יש לי שאלה בקשר לתוכנות שמגיעות עם הווינדוס המקורי , והתהליכים שלו שרואים נגיד שעושים אלט קונטרול דליט. מה מהם הוא מיותר לחלוטין? מה לא צריך ? מה אפשר למחוק? לדוגמא את MSN EXPLORER שלא צריך אותו.. או שתחדשו לי חח? הכי חשוב זה התהליכים שסתם תופסים לי זיכרון במחשב הישן שלי בחדר אחר בבית , שאני רוצה לגרום לו לעבוד בלי הוספת חומרה טיפלה יותר מהר. תודה מראש. ואני לא רוצה חס וחלילה למחוק משהו שצריך אותו , נגיד תהליכים לא שימושיים שסתם יושבים על המחשב , איך שאומרים חובבי המאק והלינוקס "הזבל של ווינדוס"...

13. האם קיימת אפשרות כזאת? נעילה עם סיסמא דרך הויינדוס XP עצמו? (כלומר,בלי תוכנה ודברים כאלה)

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  14. זה בטח קובץ שנמצא בספריית WINDOWS או SYSTEM. קובץ שאני אני אלחץ עליו, אני אכנס ל"הוספה/הסרה של תוכניות". תודה רבה לעונים

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  15. Started by Spook,

קיבלתי מסך כחול תוך כדי עבודה, ועכשיו המערכת לא מצליחה לעלות. לחצתי F8 וניסיתי לעלות כך שהוא מראה איזה קובץ עולה בכל רגע, והוא נתקע על קובץ בשם CRCDISK.SYS. ניסיתי F8 ולעלות במצב REPAIR והוא משום מה חוזר שוב ושוב למסך הבחירה של ה-REPAIR. בקיצור, אין לי אפשרות לעלות. האם יש אפשרות להתקין מחדש ויסטה כך שהיא תתקן את הגרסה שעל הדיסק מבלי לאבד את כל הקבצים שלי על המחשב? הגרסה שיש לי היא ויסטה BUSINESS.

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  16. נוסף לי כונן חדש במחשב שלי בשם שמור על-ידי המערכת איך זה קרה ??? והאם ניתן להסתיר אותו ?

• 2 תגובות
    • 7.9k צפיות
  17. Started by zabal12,

מישהו יודע איך מבטלים את המצב שינה בווינדוס 7 ?

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  18. Started by t d,

שלום! 8) לפני כשבוע קיבלתי הארד דיסק חדש של 80 ג'יגה שאני מאוד מרוצה ממנו, התקנתי עליו windows xp pro ואת כל הדרייברים והכל עובד חלק וטוב! 8) חוץ מדבר אחד במקומות מסויימים אני לא רואה עברית אלא ג'בריש, למשל את כל הפורום הזה אני רואה בעברית כמו שצריך, אבל את השירים בעברית למשל ברשימה של הwinamp אני רואה בג'בריש! למרות שבמחשב הישן ראו עברית טוב! :-[ עוד דוגמה היא האנשים באיי סי קיו שהשם שלהם בעברית, אני רואה סימני שאלה במקום! כל שאר הדברים פועלים נפלא.. וכפי שאתם רואים אני גם כותב עברית בסדר... יש למישהו רעיון? ???

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  19. Started by oren99,

כרגע בNOTEPAD למשל, עברית מופיעה כג'יבריש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by yonatanph,

קראתי עכשיו בYNET שהמודם USB לא נתמך מבחינת דרייברים בויסטה 64 ביט ושנזק מחייבים את הלקוחות להחליף את המודם בעלות 50 שח' האם יש דרך לגרום למודם לעבוד ? או שיש דרך לגרום לנזק להחליף את המודם ללא תשלום? בדיוק אתמול סיימתי להתקין ויסטה 64 ביט על המחשב החדש של אחי ואני אמור עוד כמה ימים להעביר לו אותו, ויש לו חיבור של נזק עם מודם USB :-[

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  21. Started by Rosebud,

אני מתקין Windows XP על מחשב עם המפרט הבא: מעבד - Pentium 3 1GHz לוח אם - Asus CUSL2 (ביוס מעודכן) דיסק קשיח - WD 160 GB כרטיס מסך - GeForce 2 MX ו 370~ מ"ב זיכרון פנימי. את ההתקנה אני מבצע ע"י בוט של המחשב מדיסק התקנה של ווינדואוס. הוא עובר את שלב ה Loading לכל מיני קבצי מערכת, ולאחר מכן הוא קופא בשלב ה Setup is starting windows. פרטים שאולי רלוונטיים לבעיה: *ההארד דיסק לא מפורמט ולא partitioned. הדיסק חדש מהחנות, חיברתי אותו, והוא זוהה ע"י הביוס. התכוונתי לפרמט ולחלק אותו מתוך ההתקנה של הווינדואוס (זה בכל מקרה מה שעשיתי עד היום בכל פעם שהתקנתי, אבל אני לא מצליח להיזכר אם אי פעם התקנתי חלונות על דיסק חדש לגמרי). *לוח האם שלי לא היה אמור לתמוך בנפחים של יותר מ 80 GB ללא ע…

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  22. היי, יש לי WINXP SP1 מודם ADSL USB ולוח אם עם כרטיס רשת מובנה. 1. שאני מפעיל את WINDOWS מופיע ה ICON של SAFELY REMOVE DEVICE ב-TASK BAR (כמו שיש שמחברים מצלמה דיגיטלית) . הוא מופיע בגלל המודם USB, אבל אני רוצה שהמודם יהיה מחובר כל הזמן, ושלא יופיע ה ICON הזה. (אלא רק כאשר אני מחבר מצלמה דיגיטלית או DISK ON KEY) 2. מופיע לי ה ICON של כרטיס רשת מנותק ב TASK BAR (יש לי כרטיס רשת על הבורד, אבל הוא לא מחובר לכלום) - איך אפשר להיפטר ממנו? תודה

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  23. Started by crabrocket,

שלום רציתי לדעת אם מחשב מיני נייד כמו זה: http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/enterpricesalesproduct.aspx?came=322&AuctionId=7727764 יוכל להריץ את ווינדוס 7 בצורה חלקה(אני מתכוון לשדרג את הזיכרון ל2gb)? (לא יודע אם זה מתאים לפורום הזה או לא)

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  24. היי לכולם ! רבים נמנעים מלעדכן את הגירסה ( build ) של חלונות 10 שלהם בגלל סיבות טובות, שכן לא מעט , אם לא תמיד, עדכון שכזה מביא איתו צרות ובעיות חדשות. אממה ? מיקרוסופט החליטה שהיא יודעת טוב יותר מה טוב עבור הצרכן ולכן דוחפת עדכון KB שלא ממש משאיר הרבה אופציות. https://betanews.com/2020/08/31/microsoft-windows-10-kb4023057-forced-upgrades/ לידיעתכם.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.