עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by onadiv,

שלום, יש לי ויסטה 64 ביט ושאני מנסה לראות סרטים במדיה פלייר הוא מזהה את הכתוביות אבל רואים בג'יבריש. שאני פותח את הכתוביות בNotePad זה גם בג'יבריש, הכתוביות האלה עובדות במחשבים אחרים שבהם בדקתי את הכתוביות, הורדתי עדכונים לעברית דרך העדכונים של הווינדוס וגם קודקים, אבל זה לא עזר. מה לעשות ? הצעות לפתרון יתקבלו בברכה.

• 14 תגובות
    • 12.2k צפיות
  2. Started by shaidope,

שלום לכולם! אני סטודנט להנדסת חשמל, ובמסגרת הפרוייקט שלי אני רוצה לכתוב תוכנה (עצמאית או פלאג אין), שישלח את הdata שמגיע לכרטיס קול (מהווינדוס) גם להתקן USB כלשהו. כמה שאלות: 1) אניר וצה לכתוב את הדרייבר לUSB אבל בפועל אין לי את ההתקן USB שאני רוצה שהדרייבר יתאים לו. האם אפשר לכתוב את הדרייבר גם אם אין לי את החומרה? 2) מישהו יכול לתת כמה קווי מנחה לכתיבת הדרייבר? בעיקרון אני פשוט רוצה להעביר חבילות של DATA שייצאו דרך הפורט של הUSB (כמה זה מסובך?!) 3)ספרות מומלצת? לינקים רלוונטים? 4)מה יהיה יותר פשוט, לכתוב תוכנה שתעשה את ההעתקת המידע שנשלח לכרטיס קול ושולחת אותו גם לUSB או פשוט לכתוב איזה נגן ששולח את הקבצים עצמם? אני רוצה בעיקרון להעביר את כל הסאונד מהווינדוס לUSB ולא רק…

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  3. היי. במחשב אינספירון של דל היה לי ווינדוס שמונה ועדכנתי לווינדוס 8.1. מאז - המחשב שלי נורא נורא איטי. למישהו יש דרך לפתור את זה?

4. זמן קצר לאחד ההדלפות בנוגע למערכת ההפעלה הבאה של החברה, ווינדוס 9, מיקרוסופט שולחת הזמנות לאירוע בנוגע לעתיד המערכת שתתקיים ב-30 לספטמבר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%94%d7%96%d7%9e%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a-%d7%94%d7%a6%d7%a6%d7%94-%d7%a8%d7%a9%d7%9e%d7%99%d7%aa-%d7%9c%d7%95%d7%95%d7%99%d7%a0%d7%93%d7%95%d7%a1-9-%d7%91%d7%a1%d7%95%d7%a3/

5. Started by Tzion,

לפעמים קורה לי במדיה פלייר (גרסא 10) שאחרי ששיר נגמר הוא מתנגן שוב ואחרי כמה שניות הוא מתחיל להתנגן מהתחלה ואז ממשיך רגיל. אתמול פירמטתי את המחשב וזה קרה גם לפני הפירמוט? יש לכם רעיון למה זה קשור? יש מצב שלזכרון? ??? תודה

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  6. Started by Shiker,

היי חבר'ס אני מחפש את הפאטץ שפותח את הפורטים ב- TCP בויסטה ULTIMATE

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  7. מה יכולהל היות הבעיה

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  8. Started by roKp,

שלום, יש לי מחשב שעליו מותקן windows xp וברצוני להתקינו מחדש. אבל אני לא בטוח מה עושים.... אשמח אם מישהו יסביר לי צעד אחר צעד מה עושים. תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  9. Started by hardrox,

שלום. התקנתי לא מזמן Windows 7 על מחשב חדש, ויש לי איזו בעיה. (אני דיי בטוח שזה קשור לווינדוס). כל פעם שאני עוזב את המחשב, ולא נוגע בו לזמן קצר, משו בסביבות 20 דקות אולי יותר, המחשב נכנס אוטומטית למצב Sleep. אני מניח שאתם יודעים מה זה.. שהמחשב כאילו כבוי, אבל כשמדליקים הוא עולה ישר עם כל התוכניות. זה ממש מעצבן כל פעם להדליק אותו מחדש, אפילו שזה עולה תוך 3 שניות, איך אני יכול לשנות את ההגדרות של זה שהמחשב לא יכבה כל הזמן? תודה.

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  10. Started by bennyriz,

נקודה למחשבה :argue: כמה פעמים שוטטתם לכם בפורום ונתקלתם בהודעה שמישהו פירסם ובה הוא מבקש עזרה פשוטה לגבי משהו שעושים בוינדוס ? אני מתאר לעצמי שיש רבים שלא פעם ולא פעמים שלחו הודעות בסגנון "לוח הבקרה/הגדרות/מתקדם/" וכד'. אבל כמה פעמים קרה לכם שתהיתם אם לאותו אחד שאתה מנסים לעזור יש מערכת הפעלה באותה שפה שיש לכם ? במקרים רבים הכי פשוט לכתוב בשפה שבה המערכת שלכם מותקנת, תוך תקווה שמי שמבקש עזרה התקין את המערכת באותה שפה כמו אצלכם או יצליח למצוא את האנלוגיה בין עברית לאנגלית. אבל כמה פעמים ניסיתם לתרגם מאנגלית לעברית או ההיפך מושגים מעצבנים שיש בוינדוס ? נכון שזה מתסכל מצחיק הא, נכון ? הכל בגלל ביל גייטס ! :AR15:

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by oz4225,

אשמח למידע על האפשרות windows to go (מ ווינדוס 8) כמה בדיוק צריך..?וכו.. תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. שמעתי שיש מלא גרסאות של לינוקס בחייים לא ראיתי לינוקס ולכן אני רוצה לנסות, ולהנות מהתמיכה של 64BIT סתם בשביל הכיף איזה גרסה כדאית ומאיפה אפשר להוריד? איך אם אני רוצה להסיר את הלינוקס מכונן C שבו נמצא הווינדוס.. תודה

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  13. תראו אם המחשב שלכם יכול לעבוד עם מערכת ההפעלה ויסטה ןאיך המחשב יעבוד איתה .. לחצו כאן תלחצו על can you run it ? עכשיו הוא בודק ..

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  14. Started by itaysk,

מה זה נותן?

• 8 תגובות
    • 998 צפיות
  15. אני צריך פתרון לשגיאת Generic Host Process שמופיעה לי בווינדוס http://bobbysullivan.com/wp-content/uploads/2007/02/generic%20host%20process%20for%20win32%20services.jpg הורדתי מהאתר של microsoft את העידכון של השגיאה הזאת כדי לטפל בה וזה עדין לא עוזר http://www.microsoft.com/Downloads/details.aspx?familyid=A87B44B9-7A6A-49B6-BD89-AFAD4E049C48&displaylang=he מישהו יכול לתת לי עוד פתרון?

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  16. Started by tsahi10,

אהלן, מחפש אתר או מדריך לשיפור XP עם SP2. הכוונה למקום עם הוראות של איזה שרותים לכבות, איזה להשאיר וכו' בכדי שהמערכת תהיה מהירה ובטוחה. תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  17. Started by Jenia24,

יש הבדלים משמעותיים? אני לא משחק במשחקים חוץ מפיפא ... ואיך ה64Bit? יש לו תמיכה ברוב התוכנות המוכרות? יש לי AMD 4000X2 64Bit

18. Started by maverick,

איך אפשר להיפטר מזה?

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  19. Started by Eden 6600,

יש לי מחשב נייד שהגיע עם WIN7 (חוקי כמובן) ורציתי לדעת איך אני יכול ליצור לעצמי עותק חוקי של מערכת ההפעלה שאני אוכל לפרמט את המחשב? ועוד שאלה שלא ממש קשורה אבל די מציקה לי, ניסיתי לבצע Repair למערכת XP עם כמה דיסקים של התקנת XP אבל באף אחד מהם אין לי את האופציה "R" במסך ההתקנה הראשי (המסך שלפני הפירמוט). יש לזה סיבה?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. כשהתקנתי את xp היה סדר מיוחד כזה בתקיה של "המחשב שלי" לפי כונני ארד-דיסקים , סידי רומים וכו' ...אבל אחרי כמה זמן זה השתנה ונהיה מבולגן כמו כל תיקייה , היות ויש לי הרבה כוננים ארד-דיסקים וכוננם וירטואלים נהיה לי כצת בלגן שם אז בקיצור איך אני מחזיר את זה לאיך שזה ניראה בהתחלה ????

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  21. חברים ברצוני שתוכנה אחת תעלה לפני הכל, איך אני עושה את זה? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  22. שלום לכולם יש לחבר שלי את הבעיה הבאה כשהוא מנסה להיכנס לחומת האש של ווינדוס: מישהו יודע מה מקור הבעיה ואיך לסדר את זה? תודה רבה, אבי.

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  23. אמורה להיות איזשהי פקודה להכניס לקיצור דרך, שיפעיל את השומר מסך (אני לא מדבר על קיצור דרך לקובץ scr, אלא קיצור שיפעיל את השומר מסך שנבחר בוינדוס..) תודה.

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  24. Started by ortapiero,

אני שואל בשביל אח שלי כדי לעזור לו. יש לו מחשב נייד עם ווינדוס 7 OEM הוא עדכן לווינדוס 10 והוא עשה לו קצת בעיות וכאלה... בקיצר, הוא שינמך חזרה ל 7 וגם שם יש לו קצת בעיות והצעתי לו לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש ווינדוס 7. חשוב לציין שהוא חייב את הווינדוס 7 כווינדוס חוקי כי הוא בעל עסק והוא לא רוצה להסתבך עם זה. ולשאלתי: איך הוא יכול לפרמט את המחשב בעודו OEM ללא דיסק? תודה רבה רבה על העזרה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. יש לי בעיה מתי שאני מעלה את הווינדוס זה טוען תוכניות שאנני רוצה שיטענו ואני מחפש את הכלי שירות לקביעת תצורת מערכת בשביל לבטל חלק מהתוכניות

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.