עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by bluemail,

לפני כמה חודשים דווח שיש הרבה בעיות עם ויסטה (מבחינת באגים ומבחינת תמיכת חומרה ותוכנות חיצוניות) והייתי רוצה לדעת מה מצבה כרגע לפני שאני קונה אותה

• 8 תגובות
    • 797 צפיות
  2. Started by prozaq,

מה קורה חברים ? עשיתי 2 מחיצות במחשב אחד ראשי שהויסטה עליו והשני התקנתי עליו XP , עכשיו חשבתי שזה יציג לי כשמדליקים את המחשב את התפריט בחירה בין הווינדוסים כמו שהיה פעם וזה לא מציג זה פשוט מעלה את ה XP ... יש למישהו מושג איך אני עושה תפריט בחירה כזה או איך אני בוחר מה יעלה ? או פשוט איך אני מעיף את ה XP הזה ומשאיר רק את הויסטה ? תודה רבה לכם ! מקווה שתעזרו

• 9 תגובות
    • 797 צפיות
  3. אני רוצה לשלוח לידידה קישורים לאתרים בעברית, ואני לא סומך על זה שהאקספלורר יתקין אוטומטית... + אין לה מושג במחשבים אז מה בדיוק הקובץ שאני צריך לשלוח לה ע"מ שתוכל לראות אתרים אלו?? 2. ולא כל כך קשור, איפה אני מוריד עדכון לאקספלורר?

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  4. היי, יש לי XP ואני שיניתי את מראה הICONים לא דרך ה-ICONPACKAGER, איך אני יכול להחזיר אותם לנורמה?

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  5. אני עובד עם וינדוס XP Professional באנגלית +SP2. לאחרונה יש לי בעיה, שהמחשב קורס ללא כל התרעה ומאתחל את עצמו. מה שמוזר, זה בחיים לא קרה בזמן עבודה, אלא רק שהמחשב בIDLE. צרפתי תמונה של התקלה.... למשהו יש מושג מה עושים? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 797 צפיות
  6. אני רוצה ש XP יכנס ישר ולא יציג לי את המסך הזה. ניסיתי ללכת ל- User Accounts ואז ל- change the way users log on or off מה אני מפספס? האם יש דרך קלה יותר? מה עלי לעשות? תודה [attachment deleted by admin]

7. אהלן... יש לי בעיה שאני מאין שאף אחד לא נתקל בה אבל מקווה שיש מישהו שיכול לפתור אותה.. אז ככה: אני לא מצליח להכנס לתיקיות כל תיקיה מסוג-file folder זה מכיוון שאני נגעתי באפשרויות תיקיה ושם באפשרות של -file folder וכאשר נגעתי שם בפעם הראשונה לא הצלחתי להחזיר את זה לברירית מחדל שהיא פותחת את התיקיה בלי שום בעיה כרגיל.. הכוונה שלוחצים פעמיים על העכבר אז אתה נכנס לתוכן התיקיה כמו שאצל כולם... כאשר אני נגעתי שיניתי שם את האפשרות ואני לא מצליח להכנס לתיקיות האלו.. ניסיתי ליצור אפשרויות חדשות אבל רק הסתבכתי יותר כי אני לא מצליח למחוק את החדשות.. יש לי אפשרויות רק לפתוח את זה עם winamp אבל אני רוצה את הרגיל.. אני חושב שאפשר לשחזר דרך ה-regedit אבל בפעם האחרונה שנגתע שם הי…

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  8. Started by maor6,

שלום יש לי את המערכת הפעלה 7 והיום אחרי שאני חוזר מהעבודה אני רואה שכל הסמלים בשולחן העבודה נעלמו וכל התקיות הכל הכל נעלם פשוט נעלם.... איך אני מחזיר את הכל למצב הנוככי?

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  9. אהלן התקנה חדשה של חלונות 7. CTRL + SHIFT אינה עובדת. כלומר, הצמדת הטקסט לימין אינה עובדת. בכל התוכנות, אם זה מסנג'ר, notepad, דפדפנים שונים וכן הלאה. איך מקנפגים\מסדרים זאת? תודה

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  10. קמתי היום בבוקר הדלקתי את המחשב החלון של הוינדוס עולחה ופתאום מסך כחול מעצבן הוא אומר שההיתה בעיה עם הקובץ HIDCLASS.SYS ומתחת כותב DRIVER_UNLOADED_WITHOUT_CANCELLING_PENDING_OPERATIONS מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  11. Started by Gil80,

אהלן. יש לי ויסטה 64. בעבר הייתי משתמש ב-WMC והכל היה בסדר. התקנתי את הקודק האחרון VistaCodecs_v532 ועדיין אני נמצא בבעיה שאני לא שומע כלום. אם אני מנגן מוזיקה מתוך ה-WMC אז יש סאונד, אבל אם אני מנגן סרט אין סאונד וגם אין את הסאונד של האפקטים של התפריט או כשה-WMC עולה. בכל תוכנה צד שלישי או Windows media player 11 אני מנגן מוזיקה וסרטים בלי בעיה. מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה הזו? תודה. גיל.

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  12. היי, התקנתי משחק למחשב החדש שלי C&C red alert 2 yurie's revenge ישן אבל טוב. ההתקנה בוצעה לכונן שבחרתי עם שם סתמי לתיקיה כגון E:\r ולא לברירת מחדל שהמחשב בוחר. כעת אני מנסה להסיר אותו ולא מצליח, דרך הוספה/הסרה הוא לא מוצא את הנתיב... מה אני יכול לעשות??? האם מחיקה פשוטה (מחיקת תקיה של המשחק) תשאיר לי פריטים לא רצויים במחשב ובעיקר ב-registry

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  13. Started by rainox,

אני מקבל כל הזמן מסך כחול במחשב ואני כבר לא יודע מה לעשות. המסך הכחול עולה באופן אקראי - פעם אחרי 3 ימים שהמחשב דלוק ופעם אחרי שעתיים. ניסיתי ווינדוס XP, ניסיתי ווינדוס 7 (שניהם 32 ביט) אפילו כמה פעמים וזה עדיין קורה. התקנתי את כל הדרייברים שיש ואת כל העדכונים שיש ועדיין זה לא עוזר. בדקתי את הזיכרון, את הדיסק הקשיח, את הלוח אם וכולם תקינים. מה עוד יכולה להיות הבעיה? יש לי מעבד AMD Phenom II x4 965 לוח אם של ג'יגהבייט 4GB זיכרון של Corsair תודה מראש

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  14. Started by kobibo,

האם למע' החדשה של XP 63bit יש SP2 ? האם ה SP2 הרגיל מתאים גם לגירסה זאת ?

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  15. Started by dlivneh,

מזה יומים המחשב שולח דואר באופן עצמאי למספר כתובות מצומצם המכילות וירוס. יש לי WIN XP HOME אנטי וירוס מעודכן (לא גילה לי וירוס). עשיתי סריקת וירוסים אוןליין באתר של MCAFEE ולא גילה לי דבר. די ברור לי שיש לי תועלת או שמהו כזה במחשב. אשמח לקבל עצות תודה מראש

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  16. Started by freerider,

ניסיתי היום להתקין דרייבר של מצלמת אולימפוס במחשב עם WIN98 ולא הצלחתי זכור לי שהייתה פעם בעיה עם 98 ו-USB, האם צריך לשדרג ל-SE בשביל תמיכה ב-USB ? או שגם הגרסא הרגילה תמכה ב-USB ? תודה

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  17. Started by 10GaZ,

שימו לב לשורת הכותרת ואפשרויות הניווט והתיקייה שפשוט נעלמו להן סתם ככה נמאס כבר מהXP, מת לעבור לWIN7 אבל אני מפחד מבעיות תאימות.. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  18. Started by A-10,

AMD הודיעה כי מערכת ההפעלה החדשה גורמת לירידת ביצועים של עד 15 אחוז במעבדי החברה, כשהפגיעה גדלה ככל שהמעבד חזק יותר ... https://www.gadgety.co.il/280800/windows-11-amd-hurts/

19. Started by holly man,

שלום לכולם איך משנים את האייקונים של תוכנת הדואר אאוטלוק אקספרס? אני רוצה שהתקיות של תיבת הדואר הנכנס היוצא וכו יהיו סמלים שאני אבחר? תודה

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  20. Started by dannygnh,

יש לי לוח של giga byte 7v600p rz amd כשאני מנסה להתקין את הדריבר sata שהורדתי מ gibabyte ולוחץ f6 יש הודעה שחסר קובץ txtsetp.oem למרות שהורדתי אותו בכמה פעמים ועל דיסקטים שונים.

21. שלום לכל העוזרים, יש לי בעיה עם הווינדוס XP באנגלית.. התקנתי פיפא 2008, הזזתי את המחשב בשביל לחבר את המיקרופון לדבר עם בן דודה שלי בטימספיק, והמחשב הפעיל את עצמו מחדש, ומאז כשזה מגיע למסך שהווינדוס טוען עם ה-3 פסים מצד לצד זה לא מפסיק לטעון והווינדוס בכלל לא עולה... מה הבעיה? תודה רבה לעוזרים(אני כרגע במצב סייפ מוד)

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  22. Started by 11moshiko11,

שבת שלום לכולם! יש לי בעיה: כאשר אני מפעיל את ווינדוס, ה- NUM LOCK תמיד מכובה. לאחר שאני מדליק אותו, הוא נכבה לפעמים לבד (אני לוחץ על המספרים-חצים ולא מופיע המספר, אני מסתכל ורואה שה NUM LOCK מכובה). מישהו יודע מה אפשר לעשות עם שתי הבעיות האלו? תודה והמשך שבת שלום, מושיקו

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  23. Started by TermiNal,

שלום לכולכם, בזמן האחרון כאשר אני נכנס לאתר של סלקום ואז לאזור בו אפשר לשמוע רינגטונים אני נתקל בבעיה מעצבנת! כאשר אני לוחץ על הכפתור הקטן שכביכול אמור להשמיע לי את הצלצול האינטרנט נתקע ועליי לצאת מהאקספלורר ולהיכנס שוב ולכן אנלא יכול לשמוע רינגטונים באתר ומידי פעם בא לי להוריד אחד או שניים. ממה נוצרת הבעיה? תודה..

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  24. Started by shiranbi,

הי, מאז שהתקנתי את ווינדוס XP מחדש אני מקבלת מדי פעם מסך כחול עם ההודעה DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL לאחר restart ווינדוס נותן את המידע הבא: BCCode : 1000000a BCP1 : 00000000 BCP2 : 00000002 BCP3 : 00000001 BCP4 : 805093FB OSVer : 5_1_2600 SP : 2_0 Product : 256_1 כל פעם זה שונה Error code 100000d1, parameter1 0000006e, parameter2 00000002, parameter3 00000000, parameter4 8639d1ff Error code 1000000a, parameter1 00000010, parameter2 00000002, parameter3 00000001, parameter4 80513437. Error code 1000008e, parameter1 c0000005, parameter2 00000000, parameter3 b0445ce0, parameter4 00000000. הרצתי windiagnostic ולא מצביע על שום בעיה זה קורה בעיקר שאני מנסה לפתו…

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  25. http://www.windowssecrets.com/comp/070315/#story1

• 6 תגובות
    • 797 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.