עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by alons126,

אם אני יתקין WIN 7 על ויסטה מה יקרה לכל הדרייברים של הלפטופ שלי?? יש לי לפטופ של HP מסידרה DV5 תודה לעוניםP:

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  2. Started by roeesnir,

אני יודע את הסיסמא, אני מצליח להיכנס. ב-User Accounts, אני לא מצליח להסיר את הסיסמא או לשנות אותה. למה???

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  3. Started by Menuval,

שלום, אני עתיד לקבל בקרוב מחשב העונה למפרט הבא: Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray Generic CPU Cooler For s775 GIGABYTE EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E DDR II 800Mhz 2x2GB Patriot Extreme Performance Viper Dual Channel Seagate 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS Zotac GTX 260 (216 Core) 896MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA CoolerMaster Centurion 590 Black Case (No PSU) Chieftec 550W Active PFC,80+, 14cm Fan, (24pin) רציתי לדעת איזה מערכת הפעלה הכי כדאי לי להתקין עליו ע"מ למקסם את הביצועים (בעיקר למטרות גיימינג) אשמח להצעות והתנסויות שלכם, תודה

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  4. שלום לכל התותחים אני לא בטוח אם הבעיה שלי שייכת לכאן או לפורום לינוקס. הבעיה היא כזאת: יש לי מערכת ויסטה אולטימייט מותקנת והתקנתי לפני כמה ימים גם לינוקס. כעת אני רוצה להסיר את הלינוקס, מאחר ולא הצלחתי פשוט מחקתי אותה מהכונן בו היא הייתה. הבעיה שנוצרה לי היא שכל פעם שאני מעלה את המחשב הוא כאילו מנסה להציג את המסך בו ניתן לבחור את מערכת ההפעלה. אך מאחר וחקתי את הלינוקס הוא לא מוצא אותה אז הוא מציג הודעת שגיאה ונתקע. האם מישהו יודע מה יכול להיות הפתרון לכך. חשוב לציין כי מהייאוש עשיתי התקנה חוזרת של הויסטה וזה עדיין לא עוזר. בבקה עזרה.......

• 8 תגובות
    • 841 צפיות
  5. Started by kfirkb,

אני לפני רכישת מחשב חדש המבוסס על מעבד QUAD 6600 וכרטיס מסך 8800GT. עיקר השימוש הוא משחקים, צפייה בסרטי HD, ועריכת תמונות ב PS. האם להתקין ויסטה 64BIT או ויסטה 32BIT ??

• 7 תגובות
    • 841 צפיות
  6. Started by ybe,

לאחרונה התקנתי vista ultimate 64 על המחשב, אני מעונין להסיר תוכנה שאין לה את האופצית הunistall . חפשתי ב- control panel את ADD/REMOVE PROGRAME ולא מצאתי. מישהו יודע היכן לחפש? תודה,

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  7. שאני משחק FIFA או MOST WANDET פיתאום הוא יוצא לי בלי להגיד כלום בלי שום דבר לחלונות מה אפשר לעשות. זה נכון שזה יכול להיות 1000 דברים אבל בכל זאת למישו יש רעיון? עדכון דריברים לכרטיס עשיתי! טמפרטורות בסדר זה נורטווד! למי יש רעיון מה לעשות?

8. Started by holly man,

שבוע טוב לכולם יש תוכניות שנמצאות בהוספה הסרה של תוכניות ז"א שאתם נכנסים ללוח בקרה ומשם להוספה הסרה של תוכניות אז ככה: יש שם מלא תוכניות השאלה היא כזאת: האם ניתן לשנות את שם התוכניות? ז"א שאם שם התוכנית היא incredimai xe האם ניתן לשנות שם זה לשם אחר xxxxxx אם ניתן איך עושים את זה תודה לכולם ושבוע טוב ואחלה!

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  9. זה נמצא במחשב של העבודה רשת פנימית ...לאחר שינוי הססמא לחדשה זה קרה ריסטארט לא עוזר להיפתר מזה ...כל כמה דקות חוזר ונעלם [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  10. Started by Tal14,

מה ההבדל ביניהם ? והאם אחד מהם משאיר את האינטרנט פתוח, ז"א שאם יש לי הורדות אני יכול לשים על אחד מהם וזה ימשיך להוריד, כי בSTANDBY זה לא עבד. והאם יש דרך אחרת לעשות את זה? תודה

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  11. שלום, אני צריך לשנות את המערכת הפעלה XP לעברית (שהכל יהיה בעברית..) כי יש לי פה מחשב חדש עם XP באנגלתי... מה הדרך הכי קלה והכי טובה לעשות שהכל ישתנה לעברית כאילו קניתי XP בעברית ולא באנגלית? זה דחוף.. תודה.

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  12. Started by arik100,

אהלן יש אופציה בWIN שנקראת PARENTAL CONTROL ואשר מאפשרת בין היתר להחיל הגבלות מסוימות על חשבונות משתמשים. אחת מן ההגבלות האלה היא שעות פעילות - TIME LIMITS. הבעיה היא שכרגע האופציה הזאת רק מונעת מהמשתמש להתחבר אם זה מעבר לשעות הפעילות. אבל אם הוא מחובר זה לא נועל את המשתמש או מנתק אותו. וזה בדיוק מה שחסר לי. לא ראיתי אופציה כזאת שמופיעה שם למישהו יש מושג מה אפשר לעשות או איזה תוכנה אחרת שעושה את זה? ( כמובן שאני יעדיף שזה יהיה במסגרת WIN אבל אם אין אפשרות אז גם תוכנה תספק את המבוקש...). תודה מראש

13. משהו נוראי, ניסיתי הכל. defragment להכל, לפייג' פייל ה-כ-ל. ניסיתי למחוק Prefetch ניסיתי פשוט הכל! מה אני עושה עם החארתה הזאתי? בתודה מראש!

• 8 תגובות
    • 841 צפיות
  14. התקנתי ווינדווס על המחשב החדש שלי ואין לי את רשימת התוכנות שמותקנות ב-add / remove programs. יש לי את החלון אבל אין שם תוכנות ! מה עושים ? איך מתקנים ? תודה

• 8 תגובות
    • 841 צפיות
  15. Started by stam,

כרטיס קול 16BIT של קריאיטיב במערכת הפעלה WIN XP שומעים שרוט ומעוות בו זמנית קיימת מערכת הפעלה שניה על המחשב WIN 98 והסאונד נשמע מצויין כל הדריוורים מעודכנים בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  16. Started by Electric Boom,

לא פעם ראשונה. יש מין פס לבן כזה שעובר בין מלבנים לבנים קטנים ולוקח לו המון זמן,אחרי זה מגיע הלוגו הרגיל,ואחריו מסך שחור,כלום נאדה,אין תצליל הזה,אין ת'וואלקום סקרין שום דבר. שמתי לב שהמנורה של העכבר נשארה דולקת נון סטופ אז כשהוצאתי אותו(ועוד כמה דברים)המצב לא השתנה בכלל. זה כבר קרה,וניסיתי לעשות repair אבל בקטע של המחיקה של קבצים הוא פשוט כמעט לא הצליח למחוק שום קובץ,וכל הזמן הייתי צריך ללחוץ esc. האם לעשות repairעוד פעם?מה גורם לזה בכלל?,אני כבר לא יכול עם זה יותר אני פשוט חייב לפתור את זה אחת ולתמיד. ד"א רק אתמול פירמטתי,התקנתי הכל,הכל עבד ממש יופי,מושלם,אפילו כשחזרתי(כיביתי אותו מאתמול...) היום הכל עבד מצויין,ופתאום היום הוא עשה את זה. בבקשה ערזה,אני כבר אובד עצות מכל …

17. האם יעשה בעיות כאשר מותקן על שני מחשבים ?בעיות תאימות ?עידכונים וכו ? תודה

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  18. שלום, התקנתי עותק חוקי של ויסטה, וכשרציתי להוריד עדכונים אז הייתי צריך להתקין את התוכנה של הgenuine וזה מצא שהעותק שלי חוקי. אבל כשאני נכנס ימני על computer, אז רשום לי 29 יום להפעלת העותק של וינדוס. מה עושים? תודה מראש.

19. Started by guyl3,

אני עובד בתוך DOMAIN ואני ה ADMIN אחרי העתקת הפרופיל למחשב החדש , אני רוצה להחזיר את הOWNDERSHIP ליוזר שעבד עליו במקום אני רואה רק את היוזר של ה ADMIN - אני יודע שיש פעולה דרך ה Command שעושה זאת השאלה איך

20. אני רוצה להעתיק קבצים מכונן C ל-D אני צריך את הקבצים לפי תאריך יצירה שאני מעתיק זה נעתק לפי שם (גם שסדר הסמלים מוגדר לפי תאריך יצירה) האם יש דרך להעתיק על פי תאריך יצירה ?

• 9 תגובות
    • 840 צפיות
  21. הוא אמור להופיע 4 פעמים ככל הידוע לי ויש לי למשל בproccess קבוצה של 4 אחד אחרי השני ועוד אחד שהוא ה5 בנפרד יעני למטה יותר ברשימה של הקבצים שרצים עכשיו האם זה וירוס כי לפי מה שידוע לי הsvchost.exe צריך להופיע רק 4 פעמים....בכל מקרה המחשב שלי גם עובד בזמן האחרון דיי לאט וזה נראה לי בגלל זה....וכן עשיתי סריקה עם הadaware והspybot והעפתי את כל הspywares והשטויות אבל המחשב עדיין איטי (עשיתי את זה ממזמן כבר רק רציתי לציין שזה לא בגלל spywares או משו מסויים) אז אני חושב שזה בגלל הsvchost.exe החמישי....איך יודעים אם זה באמת וירוס או לא? כי שמעתי שאנטי וירוס לא מוצא אותו....בבקשה עזרה...

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  22. Started by Mr Gadget,

למי שמנסה להריץ יישומים של MS-DOS תחת WinXP SP2 ומקבל הודעת שגיאה על Autoexec.nt. כמו שאני ניסיתי להריץ BorlandC או יישומים אחרים של MS-DOS לא הצלחתי בגלל אותה הודעת שגיאה ישנו פיתרון XP FIX "This installaton program will reinstall the missing or corrupt Windows XP system files command.com, autoexec.nt and config.nt. The absence or corruption of one or more of these files causes a "16 Bit Subsystem" error. We recommend that you download this file and save it to your desktop or to another location where you can find it. Double click on the file to run it once it's downloaded. If problem reoccurs in the future, simply re-run this program." נלקח מפה

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  23. Started by gal_il50,

אני רוצה להעביר קבצים ממחשב למחשב ואני רוצה לפתוח FTP.

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  24. Started by eranmor,

מישהו מכיר גדג'ט של מילון עברי - אנגלי אנגלי - עברי ?

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  25. כמו שראיתם כתורת אני לא מצליח להפעיל ישומים בעיברית בדוס של WIN XP כי פשוט זה נותן לי גיבריש.... או שהכתב בכלל הפוך... יש לכם פיתרון אולי?

דיונים חדשים בפורומים