Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אהלן, לפני כשבועיים קניתי מחשב חדש - מחשב מדהים! מפרט : Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX Thermalright Ultra 120 Xtreme Gigabyte GA-X48-DS4 Thermaltake Armor Plus Black + Window 2 Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1600RPM 63.7CFM / 28dBA Evercool Red Scorpion 140mm (With 120mm Adapter) 1200RPM <22dba Corsair 750TX 60A @ 12V OCZ 4GB DDR2-1066 DualKit (2x1GB) HeatPipes Reaper CL5-5-5-15 Western Digital 500Gb 16MB AAKS WD 300GB SATA II 10K 16MB VelociRaptor BFG Nvidia GTX280 1GB DDR3 HDMI OCX Retail Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black Retail מעבד עבר OC והוא נמצא על 3.2 כרגע, המחשב פשוט מדהים מכל המובנים. אבל יש בעיה קטנה אחת , מין סוג של "איבוד אייקונים…
-
- 8 תגובות
- 773 צפיות
-
-
^ ממש מציק. מי שיודע למה או ממה זה נובע, אשמח לדעת. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 773 צפיות
-
-
לא מצליח לפתוח את ה- TASK MANAGER כנראה וירוס ,המחשב איטי.
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
שמעתי שאפשר להפוך WINDOWS XP HOME ל PRO אולי אתם יודעים איך?
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
כ5 שנים ללא פרמוט (המערכת היא XP מן הסתם). אני לא רוצה לפרמט מכמה סיבות שאחת מהן היא שפשוט יש לי יותר מדיי דברים חשובים מותקנים ואין לי זמן וכוח להתקין הכול מחדש.האם יש דרכים רלוונטיות שפועלות על מנת לשפר את מהירות מערכת ההפעלה וזמן העלייה שלה? ניסיתי כל מיני תוכנות כגון tuneup utilities 2009,אבל הן לא עזרו גם לאחר שעשיתי דפרגמנט להארד דיסק וגם לאחר שניקי רג'יסטריי וחסמתי כמה תוכניות מעלייה יחד עם המערכת.יש לכם רעיונות\עצות? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום רב, בגלל בעיה מסוימת שהייתה לי במחשב, ביצעתי לו את בדיקת השגיאות של מערכת ההפעלה, אבל בטעות תזמנתי בדיקה נוספת שתתבצע באתחול הבא של המחשב. מאחר והבדיקה כבר התבצעה כאמור, אני רוצה לבטל את הבדיקה הנוספת שתזמנתי, היות והיא כבר מיותרת. כיצד ניתן לבטל זאת? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי לפני שבוע מחשב חדש, עם כונן של 500GB (של WD), העניין הוא, שהוא מופיע לי בתור 99GB. הסיכום עם מי שרכשתי ממנו את המחשב, הוא שהמחשב יגיע עם גרסת הבטא של WIN 7.0, רציתי לדעת האם הגרסה בגלל שהיא בטא מגבילה את ההארדיסק ל- 99GB? ואם זה לו הבעייה, איך אני פותר אותה. בנוסף, בדקתי שאכן מדובר בכונן של ה- 500GB שמותקן במחשב, ככה שהטעות לא בחומרה. תודה רבה. כמו כן, הבנתי שיש פקודה שמאריכה ב-30 יום את הרשיון של התוכנה. רציתי לדעת מהי... תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
ברשותי מערכת הפעלה Windows 7. ביצעתי חיפוש בפורומים, והגעתי למסקנה שאני לא היחיד שמאוכזב מ- Windows Live Movie Maker, הגרסה החדשה והפחות איכותית של ה- Movie Maker של Windows Vista, שבאה יחד עם ה- Windows 7. לצערי החיפוש לא העלה תשובה חד משמעית לשאלתי. אני מעוניין "לחלץ" את האודיו של סרט מסוים לקובץ אודיו. אני די בטוח שבגרסה הקודמת היתה אפשרות כזאת (בכלל, עבודה עם אודיו לחוד ווידאו לחוד), ותקנו אותי אם אני טועה. בכל מקרה, האם אפשר להוריד את הגרסה הקודמת איכשהו ל- Windows 7? אם לא, האם מישהו מכיר תוכנה חינמית הכוללת את האפשרות הזאת?
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אהלן התקנה חדשה של חלונות 7. CTRL + SHIFT אינה עובדת. כלומר, הצמדת הטקסט לימין אינה עובדת. בכל התוכנות, אם זה מסנג'ר, notepad, דפדפנים שונים וכן הלאה. איך מקנפגים\מסדרים זאת? תודה
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם מעבד 1.86GHZ וזכרון 4GB DDR2.השאלה שלי איזה גירסה של 7 עדיף להתקין עליו,32 ביט כדי להקל על המעבד היחסית חלש או 64 ביט כדי לנצל את כל ה4GB בזכרון או שאולי בכלל כדי להתקין XP של 64 ביט? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היי היי, אני מנסה להתקין OFFICEXP בעברית על WIN98SE , אבל אין בWIN98 תמיכה בעברית בכלל, ככה שהאופיס מסרב להיות מותקן. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לחבר חומרה למחשב שפועלת עם USB 2 בלבד... והתקנתי כבר SP2 וממה שהבנתי רק בSP1 יש את הדרייבר דרך הווינדוס אפדייט. אז הUSB2 שלי לא מזוהה.. מישהו יכול לעזור לי עם זה? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 773 צפיות
-
-
חברה התקנתי אתמול windows millennium ואחר כך win xp והכל עבד טוב עכשיו היתי מחובר כל הלילה לאינטרנט ובבוקר ריציתי לעשות ריסיט וזה לו עבד עד עכשיו אני צריך כל הזמן לילחוץ על הריסט של המארז כדי שזה יעשה לי ריסט חברה אני משתגע מה אני עושה :-\ ???
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני עובד מקומית על מערכת Win2003 serevr. ======== בזמן האחרון האינטרנט אקספולרר שלי איבד את יכולתו לפתוח דפי אינטרנט מסוימים. כמו אילו: http://www.mooma.com/Biography.asp?ArtistId=2762&TextId=389 http://www.globes.co.il/serve/ הדפדפן מודיע כי סיים לפתוח את הדף, אך אני לא רואה דבר. ב source אני מקבל קוד מלא, ואם אני שומר אותו ופותח אותו מקומית במחשב, גם קוד זה לא מוצג בדפדפן. דרך אגב, גיליתי שאם אני מוחק את תגית ה Title, הדף נפתח כהלכה. ======== ועוד דבר, לעיתים, אם אני ניגש ישרות לדף הדיפולטי של האתר, (index.html לדוגמה), הוא נפתח. לדוגמה: http://www.homeless.co.il לא ניפתח http://www.homeless.co.il/index.html - נפתח ======== ולסיום, אם אני פותח פרופיל (יוזר) חדש, ו…
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היי לכולם רציתי לדעת...יש איזו דרך ליצור קיצור דרך לתיקייה מסויימת ברג'יסטרי, זו תיקייה שאני משחק איתה דיי הרבה והייתי רוצה שהיא תהיה יותר נגישה, אם אפשר... תודה
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום התקנתי NETSCROLL WIRELESS ולאחר התקנה מופיע לי במנהל ההתקנים עם ! וERROR 32 , מס" נסיונות להתקין מחדש לא עזרו הורדת הדרייבר החדש גירסא 1.04 לא עזרה. במיקרוסופט הציעו http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/install/hh/install/troubleshoot_1db31e91-3f29-4eab-9ee8-25a584e6acaa.xml.asp הבנתי מה ביקשו אבל איך אדע איפה בREGISTRY ובדיוק איזה שדה לשנות וכמו כן איזה ערך להכניס(טוב לגבי האחרון בטח אם זה 0 אז לשנות ל-1 אבל מה לגבי שאר השאלות שלי) למישהו יש רעיון הצעות ? נ.ב בדרייבר אין קבצי INF לכן לא ניתן לעשות עדכון ידני אלא רק להשתמש ב SETUP
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היי אחים יש לי במחשב כ קבצים שכל הזמן מנסים להתחבר לאיטרנט אבל אני לא יודע אם אני יכול למחוק אותם כי זה בתוך התיקיית ווינדוס שלי (XP) הקבצים הם - sysdll.exe dslagent.exe האם אני יכול למחוק אותם ? הם תמיד מתחילים לפעול ומנסים להתחבר לאינטרנט . בעייה מס' 2 : כל פעם כשאני נכנס ל- start ==> run ==> msconfig זה לא נפתח לי ובמקום זה פותח לי את התקייה - C:\Documents and Settings\a איך אני מתקן את זה ? תודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום אני יצרתי חשבון חדש ואני רוצה למחוק את השני איך אני מוחק זה וינדוס אקס פי בעיברית פרו
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
הכל התחיל אחרי שהתקנתי את המסנג'ר החדש (plus!) ואז נדבק לי הבר הזה ואיזה מנוע חיפוש להום פייג'. הסרתי את המסנג'ר והבר ירד אבל ההום פייג' נשאר! והוא לא עוזב.. יש למישהו דרך להיפטר ממנו? זה ממש מתסכל..
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
מה הservice pack הכי אחרון? מאיפה אפשר להוריד אותו ? (אם זה חוקי)
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום , קיבלתי מהעסק שרת די ישן (שנת 2007) דגם : Dell power edge sc 1420 , 64Bit אני רוצה להפוך אותו למחשב pc רציתי לדעת אם אמורה להיות בעיה להתקין עליו windows 7 / xp? בנוסף ,הבנתי שיש לו כונן גיבוי אוטומטי פנימי שבא לי לבטל .(אם מישהו יודע איך עושים את זה באיזה ממשק) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
המחשב שלי נתקע בכל פעם שאני מעתיק קבצים, בכל פעם שאני פותח קובץ RAR או אפילו טיפה מעמיס עליו.. פרמטתי אותו ולצערי הבעיה נשארה אני כבר לא יודע מה לעשות מקווה שזה הפורום המתאים..
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
בעקבות הבעיה הזאת :http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=501457.0 אני רוצה להתקין IE8 אבל הווינדוס רושם שבמחשב מותקנת גרסה חדשה יותר אז הוא לא מתקין...
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם! הטכנאי שלנו (שלי...) עושה פרמוט מיוחד שלוקח לו מספר דקות בלבד! לפי מה שהבנתי, בפעם הראשונה שהגעתי אליו הוא עשה פרמוט מלא, עשה "תמונה" לכונן (לפי הבנתי, שמר את כל קבצי המערכת בקובץ גיבוי) וכל פעם שיש וירוס, הוא שם את הקבצים מהתמונה במקום קבצי המערכת הנגועים וכך נמחק הוירוס וזה כמו פרמוט. רציתי לשאול איך עושים את זה... אשמח אפילו למידע כללי ואני כבר אחפש יותר מידע. תודה!
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
יש לי בעיה לדעתי זה וירוס או תולעת שרצה ברשת בהתחלה אח שלי אמר לו שמהחשב שלו עושה ריסטתים לבד ואחרי שבוע בערך המחשב שלי גם מתחיל עצמאית יש לי NOD 32 מעודכן וZONE ALARM PRO and ad ware למישהו יש מושג ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-