Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אני חושב שאני יודע את התשובה,אך רק כדי להיות בטוח,שהמומחים יאשרו שזה פתדון שעובד: win 7 ultimate כבר מותקן על המחשב,אני מתקיןxp על מחיצה אחרת,ובגמר ההתקנה אני חוזר לוינ7 ועושהboot repair מתוך נתפריט שלrepair my computter .ואז אמור להיות המסך של הדואל בוט. זה נכון או שפיספסתי\טעיתי במשהוא? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
יש לי Win XP Pro SP 2 ויש לי בעיה שלפעמים ההתחל קופא או שהוא קופא וגם חלונות קופאים ואני תמיד מסדר את זה שאני לוחץ Ctrl+Esc שזה בעצם פותח את ההתחל. וגם לפעמים בלי קשר לזה הכפתורים Delete ו-End לא פועלים לי. איך אני מסדר את זה? אין וירוסים ואין ספייוור.
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום אני יצרתי חשבון חדש ואני רוצה למחוק את השני איך אני מוחק זה וינדוס אקס פי בעיברית פרו
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש, מסך חדש.. וכמובן שהתקנתי ויסטה 32ביט אולטימייט הבעיה היא שהגרפיקה של הממשק לא ממש כמו שמראים אותה.. למשל הכל צריך להיות חי או שאם פותחים כמה חלונות זה יהיה תלת מימד.. אין כלום.. הכל רגיל.. מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל מחדש את ווינדאוס ומגיע לשולחן העבודה, שתי הודעות מרגיזות מופיעות לי אחת אחרי השנייה. צירפתי תמונות. איך אני יכול להעלים את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני רוצה לשלוח לידידה קישורים לאתרים בעברית, ואני לא סומך על זה שהאקספלורר יתקין אוטומטית... + אין לה מושג במחשבים אז מה בדיוק הקובץ שאני צריך לשלוח לה ע"מ שתוכל לראות אתרים אלו?? 2. ולא כל כך קשור, איפה אני מוריד עדכון לאקספלורר?
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
קראתי את זה: http://aumha.org/win5/a/xpvm.htm ובאמצע יש כל מיני פיסקאות על ה-RAM, ושם מוסבר ש-WINDOWS תמיד ידאג שה-RAM לא ישאר ריק . האומנם? הרי אם זה כך אז המעבד תמיד צריך להיות על 100% עבודה, לא?
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אוקי אז רציתי לפרמט ולא מצאתי את הדיסק שלי של הוינדווס שהוא היה מושלם בלי שום בעיות והכל SP2 והייתי מעדכן לSP3 למרות שזה פרוץ הוא מובנה עם CDKEY מקורי . בקיצור אין לי דיסק אז עשיתי חיפושים אחרי מערכות הפעלה XP SP3 והורדתי 2-3 הראשונה לא הייתה טובה לא עשה לי BOOT בתחילה של המחשב .. השניה לא הצליחה להתקין AVG אז התייאשתי ואמרתי שאני יתקין את האנטיוירוס הראשון שאני מוצא .. התקנתי AVIRA 8 PRO .. והאנטיוירוס הזה היה ממש מעפן .. שעשיתי CONTROL ALT DELETE.. TASK MANAGER הוא זיהה אתזה כוירוס או משהו , כל דבר .. אפילו שעשיתי START מצד שמאל הוא הקפיץ הודעות .. הבנתי שמשהו גם בוינדווס לא היה בסדר והורדתי עוד וינדווס שכרגע אני איתו , איתו לא היו שום בעיות חוץ מדבר אחד , עד שהתק…
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש לי Windos XP... מה אני עושה עם ההתקן הזה???
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
-
Feed Headlines 1. איך אני מבטל Feeds מהרשימה שלי? 2. איך אני מוסיף Feeds חדשים? 3. איפה נשמרים ה-Headlines שירדו למחשב שלי, ואיך אני יכול לאפס אותם? 4. איך מבטלים את ההפעלה האוטומאטית של ה-Feed Headlines (אני רוצה שהוא יופיע על המסך, אבל יוריד Headlines רק כשאני אלחץ על האייקון הכתום שלו)? Weather כתוב לי "Service not availble in your language or region". האם יש אפשרות להפעיל את זה בישראל?
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס אליו הוא נעלם לי בהתחלה זה אחרי כמה שניות אם אני מנסה עוד פעם זה באותה שניה שאני מנסה אני רואה אותו והוא נעלם עשיתי בדיקת וירוסים יש לי קפרסקי 6 הרצתי CCLEANER וAdvanced WindowsCare V2 Personal ולא עזר :s05:[br]פורסם בתאריך: 20.08.2007 בשעה 18:06:57 טוב מצטער על ההקפצה, אבל זה איכשהו נפתרהיה פרוסס של IEXPLORER שחסם ת'טסק מנג'ר ונראה לי שהפרוסס הזה כל הזמן חוזר למישהו זה קרה פעם ?
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין בעזרתכם האדיבה להתקנת שפה נוספת עברית על מחשב נייד שמותקננת בו מע' הפעלה וויסטה פרימיום 64 ביט במחשב דל שנרכש זה עתה בחו"ל תודה
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
כל כמה זמן המחשב כותב לי הודעת שגיאה והנה היא : Windows - Delayed Write Failed Windows was unable to save all the data for the file \device\HarddiskVolume4\$Mft. The data has been lost ,This error may be caused by a failure of your computer hardware or network connection please try to save the file elsewhere. נראה לי שזה קשור לכונן USB 2 שיש לי פה אבל הוא לא מחובר ולא משנה אם עושים רסטרט או מכבים הוא כל הזמן מנסה לגשת לקובץ הנל .... יש למישהו רעיון איך להעיף את זה ?
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
קמתי היום בבוקר הדלקתי את המחשב החלון של הוינדוס עולחה ופתאום מסך כחול מעצבן הוא אומר שההיתה בעיה עם הקובץ HIDCLASS.SYS ומתחת כותב DRIVER_UNLOADED_WITHOUT_CANCELLING_PENDING_OPERATIONS מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
כאשר אני מתקין WIN 7 בפעם הראשונה, לאחר ההאתחול הראשון הווינדוס עולה בפעם הראשונה ומסיים את ההתקנה שלו, לאחר מכן לפתע נכנס המחשב למסך שחור עם מקף תחתון ואז לא עולה כל פעם....מה הבעיה ואיך אפשר לעשות כדי לפתור ?
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום, יש לי הארד דיסק אחד 500GB מפוצל ל-2 פארטישנים. אני רוצה להתקין וינדוס 7 בתור נסיון על הכונן השני. זה אפשרי לעשות את זה שיהיה 2 וינדוס בו זמנית מבלי לפגוע בתוכן ובהתקנות הקיימות כרגע ?
-
- 8 תגובות
- 827 צפיות
-
-
ניסיתי לעשות שדרוג(פרמוט) ושיניתי את דעתי ועכשיו כל ריסט המערכת נכנסת אוטומטית להתקנה של וינדוס גם אם הדיסק לא בפנים ואני צריך לבחור כל ריסט במערכת שמותקנת כבר....איך אני מבטל את ההתקנה כדי שהמערכת תכנס ישר לוינדוס? XP אגב
-
- 10 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום. אני משתמש כרגע בדפדפן MAXTHON, אך הבעיה שלי צצה גם בIE הבעיה היא, שכל פעם שאני רוצה לכתוב משהו בתוך איזה דף אינטרנט, בשדה כתיבה כמו השדה שאני כותב בו עכשיו אם אני רוצה להעביר שפה, אני לוחץ על שיפט אלט כמו שצריך. ואז, הסמן הזה, מתהפך, לכאורה מחליף שפה, אך ברגע שאני לוחץ על מקש כלשהוא, הוא מחליף שוב וחוזר לשפה הקודמת. הדרך היחידה שלי היא לשנות ידנית בעזרת סרגל השפה למטה, איפה שכתוב HE ו EN תודה מראש על כל עזרה שהיא
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
למיטב הבנתי יש גירסת 64BIT ו32BIT, מה שאומר ש32BIT תהיה תואמת יותר לרוב התוכנות שקיימות היום לא? בכל מקרה האם כבר יש גירסה נטולת באגים פחות או יותר שאוכל לעבוד עליה בלי כל מיני בעיות תאימות מעצבנות? ועוד שאלה, האם ויסטה תקרטע אצלי? יש לי AMD64 במהירות 2.4GHZ ו-1 ג'יגה זכרון וכרטיס גרפי ג'יפורס 6150 מובנה על הלוח האם. לפי הבדיקות שנתנו פה בדביק המחשב יצא בסדר, השאלה היא אם הויסטה תטחן את המחשב או שיעבוד לי בסדר?
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
ערב טוב אנשים, אני מנסה להתקין חלונות XP על מחשב בעל דיסק SATA וללא פלופי, הבעיה היא שבתחילת ההתקנה צריך להכניס דיסקט עם הדריבר בשביל שההתקנה תזהה את הדיסק הקשיח, למחשב הזה אין פלופי וגם אין אפשרות לחבר לו אחד. מה עוד אפשר לעשות? תודה.
-
לאחר פרמוט הוינדוס,שמות המחיצות שונו. כונן C הפך לG. וכו'. איך אני משנה את שמותם? תודה
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
הבעיה הכי מציקה שהיתה לי בחיים... היה לי office xp. מחקתי אותו והתקנתי office 2007 (לא בטא). עכשיו כל פעם שאני פותח את המסנג'ר נגיד, או את האופיס החדש, או ie7, מופיעה לי ההודעה הזאת- איך פותרים את זה!?
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
יש לי דיסק של WINXP SP3 בעזרתו אני מנסה לפרמט ולהתקין מחדש הכל הולך טוב ויפה כל השלב עם המסך הכחול הוא מפרמט ואז מפעיל את המחשב מחדש ופה אמור להתחיל כבר ההתקנה עצמה של ה WIN עד כמה שידוע לי מה שקורה בפועל זה שהוא שוב חוזר למסך הכחול וכו'. מה יכול ליהיות הבעיה ומה אני אמור לעשות ? תודה..
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
הי משום מה איני מצליח להתקין את גירסת ה directx10! פשוט אין לי מושג למה? נסיתי דרך 1001 קבצי התקנה שהורדתי דרך הרשת וגירסה אינה עובדת... הוא רושם לי שהגירסה של הD9C נמצאת... (גם הפונקציות של D10 אינם עובדות) אולי בגלל שהיא לא עובדת על XP? מפרט: INTEL CELERON D 2.66 (755 GIGABYTE 891 P 8800 GTS 62G 512 תומך D10 2 GB 400 HZ HD.DVD........ וכמובן XP SP2 PRO כולל כל העדכונים ודריבר אחרון של NVIDIA בנוסף אשמח עם משהו יוכל לתת כן לינק פעיל לD10 ולא דרך האתר של מקרוסופט.... ענה עזרו לי :-[ :nixweiss:
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-