עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בשאלתי או להפנות אותי לתשובה או מאמר, אני שובר את הראש כבר יום שלם בעניין זה. עד אתמול הכל הייה בסדר, היום המחשב שלי לא מעלה את הווינדוס 7 , הוא מראה לי את המסך ההתחלתי שבו מופיע P6T של ASUSשם הלוח אם ונראה כאילו הוא כרגיל עד הנקודה שבו הוא אמור לטעון ועלות את וינדוס, המסך שחור אין סמל לעכבר אין כלום! ניסיתי לעשות TAB או DEL להגיע למסך איתחול כמו שכתוב בתחתית המסך אך זה מגעי לBIOS ומשם זה סינית עבורי, למרות שקראתי הכל ונראה רגיל למדי. ניסיתי לעשות BOOT מדיסק RECOVERY וגם מהדיסק המקורי של ווינדוס והוא בכלל לא מראה סימני ניסיון כל שהוא, ד"ר תציל אותי, יש למישהו מושג? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  2. Started by popololo,

Hi I downloaded something from emule that should have helped me to be "genuine" the problem is that now windows doesnot even open and I get the next message a problem is preventing windows from accurately cheching the license of this computer error code 0x80004005 PLEASE HELP!!!!!

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  3. Started by G-BOY10,

אני משתמש בחלונות XP וכשאני נכנס לאתר שדורש את ההתקן של Microsoft Java Virtual Machine אז הוא נותן לי חלון להוריד אותו וכשאני לוחץ הורד אז הוא נכנס לי ל-Windows Update ורושם שכבר לא מורידים את ההתקן משם אז מאיפה אני יכול להוריד אותו?

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  4. Started by INDIANI,

אני סימתי טכנאי מחשבים ורשתות תיקשורת. רציתי לדעת עם לי יש דיסק אקס פי עם רישיון ולאדם שאני אמור לתקן לו את המחשב יש לו אקס פי ללא רישיון האים מותר לי להישתמש בדיסק שלי עם הרישיון לתקן את המערכת הפעלה שלו שהיא ללא רישיון זאת אומרת האים מותר לי לעשות רק --R-- . למערכת שלו. אני באמת אשמח לתשובות כנות כי זה מאוד חשוב לי לדעת אז בבקשה מי שיודע בוודאות את התשובה שיענה. תודה מראש לכולם.

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  5. Started by Eden 6600,

קניתי השבוע את הנייד Compaq mini 311c שמגיע ללא כונן דיסקים והייתה לו בעיה עם האתחול של הwindows. אז באתי להתקין את ה-XP מחשב עם כונן דיסקים חיצוני אבל במסך ההתקנה הכחול ההתקנה לא הצליחה לזהות את הדיסק הקשיח ולא יכלתי להמשיך. יש דרך לפתור את זה? דרייברים או משהו אחר?

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  6. אז ככה, עשיתי אוברקלוק והמחשב עלה ונתקע על מסך שחור לפני שיש את הסמל של הXP כזה... אז עשיתי ריסט ואז עלה מסך שאומר שהקובץ NTOSKRNL.EXE נדפק... ואני רוצה לעשות לו ריפייר ואני לא מצליח.... אני אל יודע איך משתמשים בזה... ואני גם לא זוכר את הADMINISTRAITOR PASSWORD שקובעים בהתקנה איך אני יכול לגלות אותה? חייבת להיות דרך איזה קראק או משוה שיגלה לי את הסיסמה או יקבע ססמה אחרת.... אז בעצם הבעיה כרגע זה עם הסיסמא כי בשביל ריפייר צריך את הסיסמה... אם אני נותן לווינדוס לעלות עכשיו הוא בעצם עולה אבל הדסקטופ מתחיל להבהב ושניה יש תמונה ושניה יש מסך לבן כזה שאורמ משהו על ACTIVE DESKTOP ולא משנה מה אני עושה זה ממשיך להבהב... כמו מטומטם ביטלתי את האפשרות לסיסטם ריסטור אז אני לא יכול לעשו…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by brum,

אהלן במחשב XP שיש בו משתמש יחיד - אדמיניסטרטור, כל פעולה דורשת סיסמא. אמנם יש לנו אותה אבל איך מבטלים את זה ? אפילו לוח הבקרה מבקש סיסמא לפני שאפשר לפתוח אותו. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  8. זה יתן לי משהו או שעדיף רק להתקין את הדרייבר של הכרטיס רשת ?

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  9. שלום אנשים... התקנתי אתמול בלילה את גירסאת הULTIMATE והכל עובד כמו שצפיתי חוץ ממצב SLEEP ו HIBERNATE. כשהוא עובר למצב הזה הוא מכבה רק חלק מהרכיבים (לפטופ) אך נשאר דולק והדרך היחידה להדליק אותו היא ע"י כיבוי חזק. נא עצתכם... אני נואש עדכון... הבעיה היא לא בכניסה לSLEEP אלא ביציאה ממנו... כשאני לוחץ על ההפעלה אחרי שהוא ישן הוא לא מתעורר לי... בבקשה!!!

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  10. לאחר שהיתקנתי SP1 ליפני כמה ימים , בזמן שאני משחק ה Realtek HD Audio Manager מתחיל להופיע כל כמה זמן ולהודיע לי שניתקתי משהו מהיציאת Audio "You just unplugged a device from the audio jack" הינה תמונה: הדגם של כרטיס הקול שלי: Audio Adapter Realtek ALC883 @ nVIDIA nForce 550 (MCP55) - High Definition Audio Controller לוח אם : Gigabyte GA-M55S-S3 v1 חשבתי לעדכן את הדריביר של הכרטיס קול, לא עידכנתי אותו עד היום ביכלל מאז התקנת Vista http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=14&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false האם זה הדריבר הנכון? Vista Driver(32/64 bits) Driver only (Executable file) R1.89 2008/3/1…

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  11. Started by rollita,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב לעסק קטן בבעלותי. כחלק מרכישת המחשב נדרשת רכישת תוכנת ווינדוס חוקית כמובן. השאלה שלי - בידי עותק חוקי של ווינדוס 98 שרכשתי לפני למעלה מ-10 שנים, במסגרת רכישת מחשב. האם אני יכול להשתמש בחלונות 98 שיש בידי ושאינם מותקנים בשום מחשב, על המחשב החדש והאם זה יחשב חוקי, כלומר כתוכנה עם רישיון וכו'? או שהדבר אסור ואני אאלץ להוציא 500 ש"ח לקניית עותק חדש.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום מכרה שלי גולשת ברשת משרדית ואינה יכולה להיכנס לצ'אטים. האם מישהו יודע על הגבלה כלשהי בעניין? ואם כן, מה ניתן לעשות?

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  13. Started by iSolt,

ההיסטוריה בWIN+R לא נשמרת, לא משנה מה עשיתי/אפשרתי/ביטלתי זה לא נשמר לא קיים הבאג הזה ב8

14. שלום, במחשב מוגדרים שלושה משתמשים, ואדמיניסטרטור, רואים את המשתמשים ואפשר להיכנס אליהם אבל לא לאדמיניסטאטור, ואי אפשר לשנות שום דבר.. איך אני נכנס אליו ואיך אני מוצא אותו תודה.

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  15. Started by rollita,

במסגרת רצף הבעיות השבועיות שלי עם ווינדוס (שגם פירמוט פעם בשבוע לא פותר) נתקלתי היום בבעיה חדשה: לחיצה על explorer.exe לא פותחת את הדפדפן (לא בקיצור הדרך על שולחן העבודה, ולא כשאני ניגש ישירות לתיקיה). לעומת זאת אם אני אפתח תיקיה כמו my computer ואשנה את הנתיב למעלה לכתובת אינטרנט כלשהי הדפדפן יעבוד סוכר. אז מה יכולה להיות הסיבה שמונעת מהאקספלורר להיפתח כמו שצריך בדרך הרגילה???

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  16. שלום, יש קובץ שהורדתי שיש בו כנראה SPY לפי הוינדאוס וכל פעם שאני מנסה להעביר אותו למחשב הוא נמחק אוטמטי ( לא מעניין אותי שיש בוא SPY כן אני פשוט צריך את הקובץ ) איך מבטלים את החסימה הזאת של הוינדאוס זה וינדאוס 7 נסיתי דרך דיסק און קי לא הצליח WINRAR גם לא , גם zip7 לא נותן

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. מה לעשות ?virus.MPH

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  18. רכשתי לאחרונה מחשב נייד עליו מותקנת מערכת הפעלה Windows XP Home התקשרתי למיקרוסופט לבקש מספר לקוח כדי להכנס לפורום החדש שלהם. לא בקשתי תמיכה ולא עזרה רק להיכנס לפורום. הם טוענים שלא מגיע לי כי המערכת מותקנת על המחשב. שאלתי אותם " אז מה ההבדל בין לקוח שקנה מחשב עם מערכת הפעלה חוקית לבין סתם מעתיקן שלא שילם אגורה על התוכנה. תתפלאו" התשובה הייתה אין הבדל " והפנו אותי לקומפק . אז תענו לי בשביל מה לקנות תוכנה חוקית או מחשב עליו מותקנת גירסה כזו אם מבחינת מיקרוסופט אין לך שום זכויות. ואחר כל הם מתלוננים שאצלנו בישראל לא קונים תוכנה רק מעתיקים. קודם שיתנו יחס מועדף למי שכן קונה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by tzahi04,

התקנתי ווינדוס ללקוח והוא מתקשר עצבני ורוצה שאני אתקין לו מדיה פלייר בעברית לXP SP2 שלו. הבעיה שאין שום מדיה פלייר בעברית שתומך בSP2, מה לעשות ? חשבתי להתקין לו LINGOWARE (למי שלא מכיר, תוכנה ישראלית של תרגומים) הבעיה שהיא מתקינה יחד איתה איזה 3 תוכניות ריגול מעצבנות. בבקשה עזרו לי, מאוד חשוב לי שהלקוח יהיה מרוצה

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  20. לאחר התקנה של WINDOWS 7 נעלמו כמה מחיצות , חשוב לציין שבXP אני רואה אותם. מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  21. Started by shimon956,

שלום לכולם אני משום מה לא מצליח למחוק קבצים מסוימים של ה-windows xp שלי נסיתי למחוק איזה סרט והוא רשם לי כאילו שההרד דיסק שלי מלא ואי אפשר למחוק את הקובץ וגם זה אמר את אותו דבר מתי שאני מנסה להעביר דברים מספריה לספריה זה משונה ביותר מישהו יכול לעזור לי בבקשה ???

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  22. Started by jambo7,

מה זה איך מטפלים בו ישנם תוכנות שמטפלות בזה תגובות

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  23. היי, התקנתי משחק למחשב החדש שלי C&C red alert 2 yurie's revenge ישן אבל טוב. ההתקנה בוצעה לכונן שבחרתי עם שם סתמי לתיקיה כגון E:\r ולא לברירת מחדל שהמחשב בוחר. כעת אני מנסה להסיר אותו ולא מצליח, דרך הוספה/הסרה הוא לא מוצא את הנתיב... מה אני יכול לעשות??? האם מחיקה פשוטה (מחיקת תקיה של המשחק) תשאיר לי פריטים לא רצויים במחשב ובעיקר ב-registry

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  24. Started by orenmj23,

שלום לכולם, לאחר מספר וירוסים שגרמו לי להתקין את הוינדוס מחדש בגרסה המקורית שלו, אני מתקשה להתקין מחדש את חבילות העדכון (המחשב עובד כהלכה), השגיאה שאני מקבל היא שהקובץ NDIS.SYS נמצא בשימוש ולא ניתן להמשיך בהתקנה, אין לי מושג לאיזה תוכנה או תוסף הוא מתקשר ולכן אין לי מושג את מה לנטרל. אשמח לדעת מה הפתרון. נ.ב - האם ניתן להתקין את חבילת ה-SP3 מבלי להתקין את 2? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  25. שלום לכולם לפני כחודש בערך עברתי מווינדוס 7 ל10. בכמה ימים הראשונים לא היה בעיות הכל עבד חלק. אחרי זה פתאום ההתחל הפסיק לעבוד ואז כל השורה של ההתחל בכללי לא חיפש שום דבר של ווינדוס לא עובד ועכשיו זה הגיע לדבר הכי מעצבן הבחירה של רשת אינטרנט לא נפתח בשום צורה שזה אומר רק במקומות שיש לי כמו בבית ובעבודה שהוא זוכר את האינטרנט ומתחבר אוטומטי שום מקום אר אין אפשרות להתחבר לא בלימודים ולא ברכבת לא משנה לאן אני הולך אין לי אינטרנט! ומשום מה המחשב מתחמם ממש שזה היה רק בהתחלה פניתי לווינדוס בטלפון ועלה טכנאי שהשתלט על המחשב ובמשך שעתיים ניסה לסדר בסוף הוא אמר לי אין מה לעשות תחכה שיסדרו את זה.זה כלל פתיחת משתמש חדש והכל. גם לחזור לווינדוס 7 הוא לא נותן הוא רושם שגיאה. השאלה שלי כז…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.