Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
האם כל ה KEY הרגילים (לא ה VLK) שמקבלים זהים, או שיש שוני (למשל בין אחד שקניתי לבין אחד שקבילתי מ MSDN וכו'?). איזה מגבלות יש לי מבחינת שימוש ב KEY ? (אינסוף פעמים על מחשב אחד ? על כמה מחשבים אפשר וכו'). האם לאחר ההתקנה, אני צריך לעשות REGISTRATION בו אני מוסר את הפרטים, או רק ACTIVATION שמתקשר ובודק את תקינות ה KEY ?
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
כל מי שרוצה יצאו דרייברים חדשים לפני שעה בערך לסידרת 8800 Windows Vista 32-bit ForceWare Release 100 Version: 100.64 Release Date: February 13, 2007 Beta Driver http://www.nvidia.com/object/winvista_x86_100.64.html ------------------ Windows Vista 64-bit ForceWare Release 100 Version: 100.64 Release Date: February 13, 2007 Beta Driver http://www.nvidia.com/object/winvista_x64_100.64.html --------------------- ותוכנת האיחוי הכי טובה לשימוש בויסטה, עושה עבודה מעולה. לגירסת ניסיון 30 יום תורידו מהאתר הרשמי, אם אתם רוצים גירסה מלאה תפנו אליי. http://www.raxco.com/products/downloadit/pd_download_home.cfm כעיקרון יש בעייה קטנה בהפעלה בגירסת וינדוס 64ביט, אז אחרי שאתם מתקיני…
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
???
-
- 10 תגובות
- 822 צפיות
-
-
איך אני משנה את הגודל של הגופן באייקונים ואת המרחק בין אייקון לאייקון בXP אז הורדתי משהו שהופך את הXP להיות כמו ויסטה והיה שם תוכנה כזאת שבקלות הייתי עושה את זה אבל בויסטה האמיתית אין לי את זה אז איך אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
ניסיתי להוסיף מדפסת שמשותפת ברשת והאשף פשוט לא מצליח. לעומת זאת במחשב XP, זה כן מצליח. מה לעשות? המדפסת נמצאת אצל המחשב של אבי והיא משותפת (מחשב אחר עם XP כן מצליח)... הדגם הוא: HP Deskjet 3320 תודה לעוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
יש לי windos vista (פצצה)עכשיו איך אני מתקין את הדרייבר של nvidia והורדתי אותו לגרסא שלי כי יש לי x86 אז בבקשה מה שעוזר nvidia FX יש לי
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אוקי, הרקע לבעיה - היה לי מחשב אנתיקה, עם מערכת הפעלה Xp בעלת שני משתמשים A וb. למשתמש B היתה סיסמא. לפני לא מעט זמן המחשב הפסיק לעבוד וקנינו מחשב חדש. עכשיו, חיברתי את ההארדיסק הישן (שמערכת ההפעלה הישנה מותקנת עליו) (כמובן אחרי שהגדרתי אותו כסלייב) בכדי להעביר את הקבצים הקריטיים למחשב החדש. את הקבצים מהמשתמש A העברתי בלי בעיה, ברוך השם.. אבל - לקבצים שנמצאים על הדסקטופ של המשתמש B אני לא יכול להיכנס, אין גישה פשוט. ניסיתי להגדיר אותה כתקיה שיתוף - לא עובד, ניסיתי להוריד את סמן ה"קריאה בלבד" - לא עובד, ניסיתי לגרום למחשב לעלות ממערכת ההפעלה של ההארדיסק הישן - לא עובד. מה אפשר לעשות בכדי לגבות את הקבצים מהדסקטופ הישן? תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכם, אני רוצה להתקין XP מחדש,בלי לפרמט את המחשב. אני רוצה שכל התכנות שהיו לי יעבדו בXP החדש. האם מה שאני צריך לעשות זה להעתיק את הקבצים software.sav וSOFTWARE מהתיקיה הזאת:C:\WINDOWS\system32\config (חבר אמר לי ככה) חשוב לציין שהתקיות של התוכנות (בProgram Files ) לא ימחקו. מקווה שאני ברור, תודה רבה,עדן.
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
איך אני הופך משתמש ב WIN ל ADMINISTRATOR? ;D
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוא פותח אותם תמיד במציג תמונות הזה של ווינדוס XP אבל הסיומת שהוא נותן זה mediacenter11 ואז למשל בתוכנות כמו winrar אני לא יכול לפתוח ישר את התמונה כי היא כאילו לא מזוהה, כנ"ל פלאשגט וגם אין את האייקון הזה של התמונות איך אני גורם שזה יחזור להציג את זה כמו פעם עם סיומת של jpg?
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם בכללי מה אתם יותר נהנים מויסטה או XP וגם האם יש בויסטה הרבה באגים?
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אפשר להוסיף פקודות ל 'music tasks' או 'file and folder tasks' ? אני רוצה להוסיף פקודות (file and folder tasks) לסריקת קובץ עם avast ו- convert with dbPowerAmp (למי שלא מבין על מה אני מדבר אז שיסתכל בתמונה למטה...) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
ערב טוב , האם מישהו מכיר דרך להוסיף לחצנים לסרגל כלים של חלון בWINDOWS . ממה שאני רואה , אפשר רק להוסיף אופציות שמוגדרות כברירת מחדל כגון : גזור,הדבק וכו' (כשפותחים תיקייה ניגשים ל -תצוגה->סרגלי כלים-> התאמה אישית ..) חשבתי פשוט להוסיף לחצן של אנטי וירוס , כך יהיה נוח יותר (בשבילי לפחות) לבצע סריקה של קבצים במקום לבצע קליק ימני על הקבצים-> סרוק לוירוסים . אני מאמינה שיש אולי דרך שינוי ברג'יסטרי\סקריפט או תוכנת צד ג' . לא משהו שאני מכירה בכל אופן . תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אין לי מושג למה ואני לא מצליח להחזיר את זה אבל פתאום שאני מסייר "במחשב שלי " אין לי יותר תצוגה מקדימה של קובץ וידאו אלא אני רק רואה שזה קובץ וידאו.. בתמונות עדיין כן יש תצוגה ואפשר לראות את התמונה בקטן בלי להכנס אליה.. מישהו יודע איך להחזיר את הקטע של הוידאו?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בנמחשב שהקובץ מעלה את ה CPU ל100% ופותח את עצמו מספר פעמים , הדבר גורם לי למחשב איטי ואפילו הוא נתקע , יש לי מעבד PD 820 אז אני מפנה את הקובץ לשימוש במעבד מסויים אבל זה לא מחזיק ברבה זמן , השאלה שלי זה האם זה וירוס או משהו אחר או שאני צריך להתקין מחדש את המערכת הפעלה ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום... יש לי תיקייה יש בה כמה ג'יגה של תוכן חשוב מאין כמותו. מדובר בהמון קבצים ולכן אני לא יכול שלא לתייק אותם אם חס וחלילה תמחק התיקייה, טעות ידנית פשוטה - כמעט לחיצה אחת - יכולה להוביל לתוצאות הרות אסון. אם איכשהו אפשר לבטל את האפשרות שתיקייה יכולה להמחק, אז זה יוסיף לי הרבה יותר בטחון (טעות ידנית על קובץ אחד זה הרבה פחות נורא). תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
יצא לי להשתמש ב כלי system restore בכדי לפתור בעיות שהיו לי עם ווינדווס לדוגמא לאחרונה התכנתי כמה תוכנות ושמתי לב שהמערכת מגמגמת באיתחול ואז ניסיתי לעשות דיפרגמת דיסק ו צק דיסק לאחר ששניהם לא פעלו עשיתי system restore ללפני כ חודש והכל הסתדר ובכל זאת ברצוני לשמוע ממבני ענין חוות דעת על פעולה זו
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם, כאשר אני נכנס למשתמש מסוים ואז אני רוצה לעבור למשתמש אחר (בלי להתנתק) אז כאשר אני לוחץ על המשתמש השני, המסך נכבה והמחשב לא מגיב לכלום רק אם אני מפעיל אותו מחדש. בהתחלה חשבתי שיש לי בעיה בוינדוס אז פרמטי את המחשב ובכול זאת זה לא עזר תודה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת... מפרט יש בצד ימין. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי שאני מתקין vista אז הוא מתחבר לשרת DRM כלשהו ומוחק לי קבצי mp3 ובנוסף חוסם אותי מאתרי טורנט שונים זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי הסבר(בעברית...)על ההבדל בין גרסת ההוום פרימיום לבין האולטימייט,וגם להגיד האם ההבדל שווה את המחיר(נראה לי שמשהו כמו 800-900 ש"ח...)? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש למיקרוסופוט תיכנון להוציא SP3 בעתיד? או שהם כבר לא משדרגים את XP ?
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
כלומר אם רכשתי חבילה באנגלית אני יכול להיתקין עלייה עברית מלאה כמו שיש אופצייה באופיס ובעצם להפוך את המערכת לעברית רגילה כאילו התקנתי את הגירסא העברית
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום, אני כרנאה הולך ליקנות את ה- G86 ובלי ויסטה הוא לא שווה כלום אז אני רוצה לדעת לפני שאני קונה איך ויסטה תריץ אצלי משחקים כבדים, ולא אכפת לי לבטל את כל האפקטים כולל AERO. עריכה : מספיקה גם עדות של מישהו ששיחק בויסטה עם 1.5 ג'יגה !
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך ניתן לשמור נקודת שיחזור ספציפית מנקודות השיחזור של וינדוס XP, לתמיד (אולי אפילו לצרוב אותה איכשהו), האם ניתן הדבר ?
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-