עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Oz.,

בס"ד שלום... אז ככה הייתי בפוטושופ מדיה פלייר + איסייקיו... התקנתי 2 גופנים ואז כל פעולה שניסיתי לעשות בפוטשופ נדחתה ע"י טענה שאין לי מספיק RAM... פתחתי את המנהל משימות וראית שהמחשב משתמש ב1.26 ג'יגה ראם ! (שרק התוכנות שלמעלה פתוחות) אז התחלתי לכבות את כל התוכנות וכאשר אני יושב מול מסך ריק בלי שום אפקטים של ויסטה עדיין 1 ג'יגה ראם בשימוש... עשיתי ריסטרט ושום דבר לא השתנה... למישהו יש פתרון? אגב זה המעבד והראם שלי ככה שלא נראה לי שאמורה להיות בעיה E6550 2 giga RAM אם צריך עוד משהו תבקשו..

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  2. Started by DoroS,

עוד כמה ימים אני אמור לקבל את המחשב החדש , זה המרפט שלו : מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ¤ 926 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 590 1 מארזים NZXT Apollo No PSU Black ¤ 394 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 123 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 399 1 קירור למארז Glacialtech 120mm Case Fan Entering Bearing 18dba 36CFM ¤ 24 1 זיכרונות OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Gold XTC CL5-5-5-12 ¤ 429 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500KS ¤ 407 1 כרטיסי מסך Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail ¤ 1514 1 צורבים Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ¤ 177 1 אני לא יודע איזה מ…

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  3. הפקודה הזאת שמבטלת את הthrotleting (לא סגור על איך רושמים את זה ) בגלל שאני מאמץ במשחק רק את אחת מהליבות והOS יכולה לחשוב שהמעבד מנצל רק 50% מכוח העיבוד שלו (רק ליבה אחת עובדת על המשחק) ולא יכול לנצל עוד ואז המערכת תחשוב שהמעבד בthrotleting והיא תאיט אותו בהתאם ועוד שאלה של נוב - איפה הקובץ של הBOOT.INI תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 828 צפיות
  4. Started by exercise,

http://neowin.net/news/main/07/11/24/windows-xp-sp3-yields-performance-gains-over-vista-sp1 כפי שנראה מהבדיקות שם העדכון הצפוי יביא איתו קצת יותר ביצועים בחלק מהתוכנות.

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  5. היי. הבעיה מתוארת בנושא. אני בטוח שאתם מכירים את זה טוב. המחשב מעלה את הלוגו של XP ואז שוב חוזר לתפריט של נורמלי\סייף מוד. הפתרון הוא check disk ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  6. היי .. כולם, אני לא אחפור יותר מדי ואגש ישר לבעיה: במחשב שלי מחובר רק כונן CD (בלי DVD) ואני צריך להתקין ויסטה. ניסיתי פעם את הגרסה המקוצצת שנכנסת בCD (לייט כזו שהורידו בה ת'משחקים ושטויות) אבל זה היה לא משו. חשבתי אולי אם יש אפשרות אחרת להתקין אותה בלי כונן DVD, אולי מתוך ההארדיסק עצמו (יש לי שני הארדיסקים אם זה עוזר). תודה אגב - על הדרך תמליצו על איזו תוכנת אנטיווירוס טובה (שאפשר להתקין ולפרוץ בלי שתציק לי על זה שנחסם לי המפתח .. )

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  7. Started by Doctor Robert,

שלום, ניסיתי לפתוח את המחשב השני שלי היום וקיבלתי מסך שחור שאומר שהקובץ ntfs.sys פגום והמערכת לא יכולה לעלות, רשום שם לנסות לעשות repair. הכנסתי את הדיסק של ההתקנה והעלתי אותה, בחרתי ב-REPAIR, אבל מה אני אמור בדיוק לעשות שם? זה מעביר אותי למסך שחור, איזה פקודה אני צריך לרשום שם כדי להעתיק מחדש את הקובץ NTFS.SYS? תודה לעוזרםי

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  8. המחשב שלי היה בתיקון, והטכנאי התקין לי עוד ווינדווס. כל פעם שאני מפעיל את המחשב זה שואל אותי לאיזה מהם אני רוצה להיכנס. איך אני מוחק אחד מהם?? תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  9. שלום, אמא שלי מורה ואני יכול לקנות בזכות זה xp בזול כמו שאתם יודעים בטח... השאלה שלי היא על כמה מחשבים מבחינה טכנית אפשר להתקין את הxp שאני קונה. לא ממש חשוב לי אם אני יעבוד לפי הרשיון שלהם או לא, רק מבחינה טכנית. הכוונה אם לדוגמה אני יתקין למחשב של אמא שלי ושל אח שלי, ואח שלי יחליף מחשב, ואמא שלי תפרמט עוד 100 פעם, ואני יתקין גם לסבא שלי... האם באיזהשהו שלב הwga יגיד לי שהווינדוס לא חוקי? בעיקרון מה שאני רוצה זה מערכת הפעלה למשפחה שלא צריך לפרוץ עם קראקים למינהם. לא מעבר לזה. תודה

10. Started by the kon,

לפני חצי שעה בערך המחשב שלי קרס והופיע מסך כחול וכאשר הדלקתי מחדש את המחשב, הWINDOWS איפס את עצמו. כל ההגדרות של המערכת נמחקו ועל השולחן עבודה מופיעים רק התוכנות שהיו מותקנות מקודם, תיקיית המסמכים שלי ריקה וקבצים שהיו שם לא נמצאים אבל בכונן C לא התשנה המקום הפנוי ניסיתי לשחזר את המערכת אבל זה אומר שלא נעשה שום שינוי מה אפשר לעשות? אני משתמש בXP

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  11. מדובר במחשב שמתעסק עם המון מחיקות והעברות של המון המון קבצים קטנים, למשל 30000 קבצים בתקייה ששוקלת כולה 100 מגה, העברת הקבצים, גם פנימית ובעיקר מחיקתם לוקחים לנצח (העברות של 27KB), יש איזשהו תיקון לזה ?

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  12. Started by zam,

אני משתמש ב- WIN XP ובכונן השני יש את ה- WIN 7. אני רוצה את המקום והמערכת מסרבת להימחק. אשמח להסבר איך להסיר אותה.

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  13. חברה שיש בה הרבה מחשבים ורוצה להתקין WIN מחדש צריכה לפרמט מחשב מחשב ? בטוח יש דרך קיצור לכל זה. איך מתקינים WINDOWS מחדש כשיש למעלה מ50 מחשבים למשל?

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  14. Started by Vissor,

יש כבר פתרון לבעית ה סאונד ב ויסטה?? 5.1 לא עובד בויסטה...רק 2 רמקולים קדמים...

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  15. Started by gkman,

שלום לכולם אני רוצה להוסיף תיקיות לתפריט התחל לאיפה שיש את התיקיות של המחשב שלי המוזיקה וכו' איך עושים את?

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  16. Started by shimon23,

שלום אני משתמש בwindows xp pro, ויש לי בכונן c ספריה בשם internet\download . משום מה כל פעם שאני פותח אותה היא נסגרת ישר. לאחר ששיניתי את שם הספריה(הורדתי את האות האחרונה), היא התחילה לעבוד בסדר גמור. מישהו יודע למה התיקיה נסגרת?

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  17. Started by ea666,

שלום יש לי מחשב עם ויסטה. קניתי את המחשב ולא קבלתי איתו דיסק התקנה אלא רק מדבקה סיריאל של ויסטה ההתקנה עצמה על הדיסק הקשיח שלי במחיצה נפרדת. איך אני מתקין מחדש את הויסטה? הרי אין לי דיסק, ואני צריך להגיד לו לעשות BOOT מהכונן של ההתקנה... בקיצור איך זה עובד? תודה

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  18. Started by chenc,

כיצד ניתן להפעיל משחק דוס ישן יחסית (ריימן 1) תחת חלונות 2000 או XP?

19. Started by zombie,

אני מכניס את המחשב למצב שינה(נדמה לי שהוא מעביר זיכרון מההארד דיסק לזיכרונות אני לא בטוח) הכל כבה המאווררים האורות והכל... ואז פתאום בלילה אני קולט שהוא דולק...(מאווררים ואורות) אבל העכבר והמקלדת לא דולקים וכשאני מדליק את המסך אין כלום...בקיצור אני מאתחל את המחשב...(ובדרך כלל הOC נופל) והמחשב כאילו עבר קריסה... פתרונות מישו?

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  20. Started by mr_x,

שלום! יש לי בעיה חמורה ב- ,XP המערכת הייתה מותקנת בשדרוג על חלונות 98 ,הכל עבד יחסית בסדר במשך שנה.לאחרונה בצעתי התקנה נקייה של אקס פי במחשב. ומאז רק צרות ,בכל פעם שאני מנסה לפתוח יישומים של וינדוס כגון "המחשב שלי" ,אקספלורר,או לבדוק קבצים בדיסק הקשיח . אני מקבל הודעות שגיאה ומהערכת לא מתפקדת עד שאני מבצע "איתחול מחדש. יש לציין שהעותק שברשותי חוקי לחלוטין ולא צרוב שיכול לגרום לבעיות. גירסה 1.0.0.1, כתובת התקלה 0x000042de?. 27/09/2002 16:21Application Error??תקלה ביישום explorer.exe, גירסה 6.0.2600.0, תקלה במודול flt.dll, גירסה 1.0.0.1, כתובת התקלה 0x000042de?. 27/09/2002 16:21Application Error??תקלה ביישום iexplore.exe, גירסה 6.0.2600.0, תקלה במודול flt.dll, גירסה 1…

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  21. שלום חיפשתי ולא מצאתי בהגדרות וגם בעזרה של הפקס איך להתגבר על מצב של קו תפוס. איך אפשר לקבוע הגדרות של קו תפוס כמו לחייג אחרכך, נודניק או כל משהו אחר? (ובבקשה לכל החכמים, אל תגידו לי לקנות תוכנת פקס, תודה) d

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  22. Started by ns,

the way the win logs on had changed , and i wanna fix it to the default way (FAST USER SWITCHING). I don't really know why , but when i try to bring it back it tells me "you must uninstall Client Services for Netware". does anybody know wtf should i do ? i just want the normal logon. (")(O_o)(")

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  23. Started by kikkler,

לוקחת במחשב שלי צעד אחד קדימה. אם עד עכשיו זה בסה"כ היה דף הפתיחה שלא הצלחתי להחליף, כרגע כל כתובת שאני מנסה להכניס נבלמת ואני נשאר באותו דף (about:blank, שמצטייר כאוסף לינקים בנושאים שונים - למרבה האירוניה גם הקשה עליהם משאירה אותי באותו המקום). הרצתי ספייבוט, אד-אוור, אנטיוירוס ואת הקובץ רג'יסטרי הזה שדובר עליו באחת התראד'ים האחרונים - נאדה. הדרך היחידה לגלוש כמו בנאדם היא לפתוח את "המחשב שלי" (במקום את האקספלורר, כרגיל) ולהכניס אליו את כתובת האתר

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  24. Started by lordgod,

מצורף קובץ , ויש לי AVAST ... יש לציין שעד היום לא היו בעיות .[br]פורסם בתאריך: 3.02.2007 בשעה 17:45:35 מבקש עזרה :-\[attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  25. Started by Vidati,

החלטתי שאני רוצה לקנות מערכת הפעלה חדשה VISTA. עכשיו עבדתי תקופה של חודש + עם גירסאת ULTIMATE והיא עבדה בסדר גמור. כל עוד פעלו 2-3 תוכנות המערכת עבדה יציב בלי להתקע, מעבר לזה הורגשו ירידה בביצועים וכו... האם יהייה שיפור בביצועים לעומת גירסאת ULTIMAT בגירסאת PREMIUM? מפרט למטה.

• 1 תגובה
    • 828 צפיות

דיונים חדשים בפורומים