Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
כאשר אני מפעיל תוכניות DOS תחת WIN2K SP3 המעבד מתחיל לרוץ על 100% , למשהו יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום אם כן שום סקריפט לא נפתח לי גם "מפרט המחשב"של כל משתמש פה באתר לא נפתח אני פשוט לוחץ על זה ואין שום תגובה התקנתי ווינדוס מחדש{XP פרו} לפני יומיים {זה גם היה לפני שהתקנתי}יש לי פיירוול של נורטון משום מה אני חושד שזו הבעייה {גם שאני עושה disable זה לא עוזר }אני משתגע מזה כבר תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום. ב"חוכמתי הרבה" מחקתי את הערך userinit מהרג'סטרי. עכשיו אני מגיע למסך הפתיחה של הXP, ולא יכול להיכנס. איך אפשר לשחזר ערך של רג'סטרי מבלי להיכנס למערכת ההפעלה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
מרב שהכותרת עניינית לא נשאר מה לכתוב בתוכן ההודעה... מלך אני ממממלך!!! אבל אם מישהו בכל מקרה לא הבין (כנראה שממנו לא תבוא הישועה בכל מקרה) אני רוצה שהוא ישאר דולק בתודה מראש ובברכת יום טוב
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם, פני כמה ימים הדקנתי את windows vista - מהדורת עסקים. ורציתי לחלוק פה את מה שהסקתי מהמערכת .. דבר ראשון אפשר לציין שהמעכת נראית טוב יותר- אבל עם השימוש ההתלהבות פוחתת ואני חייב לציין שהעיצוב המצועצע קצת מכביד. המערכת לא ממש יציבה- ובטח לא כמו xp, דבר שבולט בעיקר בside bar שנופלת כל שנייה- מספיק שאתה גורר את אחד הגדג'טים למקום לא נכון התוכנה נופלת... זה ממש מעצבן ומתסכן- אבל אני חייב להודות שהside bar הוא באמת שינוי מרנן שמוסיף לפעמים- אבל זה שהוא כל הזמן נופל ממש מרגיז. - כמו כן מה שבולט זה שבוויסטה הם באו עם גישה יותר ידידותית למשתמש- בצורה שמאות מזכירה את ההודעות בOSX אגב: למשל אם תוכנה נופלת- ההודעת מאוד דומה לזו שבפנטר. בכלל שאני משוטט בתפריטים של התצוגה וה…
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני רוצה לשלוח לידידה קישורים לאתרים בעברית, ואני לא סומך על זה שהאקספלורר יתקין אוטומטית... + אין לה מושג במחשבים אז מה בדיוק הקובץ שאני צריך לשלוח לה ע"מ שתוכל לראות אתרים אלו?? 2. ולא כל כך קשור, איפה אני מוריד עדכון לאקספלורר?
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
העלתי קובץ MINIDUMP [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
באמת בויסטה צריך לעשות הרבה פחות ריסטרטים שמתקינים תוכנות וכו'?
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
התקנתי Windows 7 הוא מזהה את כל החומרה בצורה מושלמת האם עדיין יש צורך להתקין את הדרייברים מהדיסקים?
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכם ראיתי תופעה מוזרה במספר מחשבים שלוחצים במחשב שלי על מאפיינים המצגת 2 שורות תחתונות רשום סוג מעבד והמהירות ושורה למטה רשום גודל הזיכרון ולידו גם מהירות המעבד שלא תואם לקיים בשורה מעליו לדוגמא: cpu 3.00 ghz ram 480 2.00ghz דוגמא שנייה: p-4 cpu 3.00ghz ram 1000 2.80ghz מישהו יודע מה זה אומר אני זוכר במקרה אצלי לפני 3חודש שהמחשב היה חדש הנתונים היו תואמים השנוי המוזר הוא מס, ghz בשורה ליד גודל הזיכרון ?
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם אז ככה, יש לי שאלה קטנה על איזה משהו שמציק לי ב windows xp. כשאני נכנס למחשב שלי אני רואה את כונן D עם איקון של כרטיס רשת אלחוטי. האיקון הזה הופיע לי מלפני המון זמן, וגם עכשיו ביצעתי פירמוט למחשב ועדיין יש את האיקון. אכן אני עובד עם כרטיס רשת אלחוטי אבל מזה האיקון הזה על כונן D? ואיך אני מסיר את האיקון הזה? תודה רבה תמונה לדוגמא:
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס לכונן d או לנגנים מופיעה לי ההודעה הזאת בבקשה איך אני יכול לפתור אותה. וכל פעם שאני לוחץ על אחד הכפתורים המחשב נתקע
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
האם למע' החדשה של XP 63bit יש SP2 ? האם ה SP2 הרגיל מתאים גם לגירסה זאת ?
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי חבר שאחותו שמה לו סיסמא למחשב והיא כנראה טעתה בסיסמא, כעת לא מצליחים להיכנס למחשב... מה אפשר לעשות? נ.ב: זהו מחשב קטן כלומר אין בו אפשרות להכניס דיסק, אני מניח שצריך להכין bootable disk on key... אשמח למדריך קצר ולעניין, תודה!
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אז ככה, אצלי בנייד מותקן windows 7, לאחר שהתקנתי דרייברים ותוכנה עבור המצלמה המובנת בנייד (Dell 1555), בהפעלה מחדש הוינדוס החליט שהוא לא מתכוון לעלות ועוד לפני הציג הודעת שגיאה: 0xc000000e ורשום שהוא לא יכול להיכנס כי הוא לא מצליח לגשת לאחד ההתקנים (שאני מניח שההתקנה של הדרייברים למצלמה חירפנה אותו) בסדר עם הנאחס הזה והכאב ראש הזה, לא הצלחתי למצוא פתרון כדי למנוע את הסרה של ההתקנה או מה שלא היה שם ** (אם למישהו היה פתרון אחר אשמח לדעת, שחזור לא עבד כי לא היו נקודות ולא היתה אפשרות לבצע תיקון עצמאי) אז נאלצתי להתקין שוב את הוינדוס, למי שלא יודע שמתקינים שוב וינדוס על אותו כונן הוא יוצר גיבוי לקודם בתיקיה שנקראת windows.old כמובן נאלצתי להתקין הכל מחדש כולל דרייברים ** השאל…
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
הי התקנתי כונן נוסף למחשב. הכונן מג'מפר כ SLAVE , והמקורי כ MASTER. בביאוס, הכונן מזוהה כ slave. במנהל ההתקנים הוא גם מזוהה, פעיל, ו"פועל כשורה". ב My Computer.... המחשב מזהה את הכונן MASTER בלבד ( שמחולק ל C, F, G) אני לא מצליח "לראות " את הכונן החדש. במחשב Win XP למישהו יש הצעות לפתרון?
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
הי שידרגתי מויסטה הום פרו ל7 הום פרו. אני לא מוצא את windows.old פשוט לא מוצא לא בC: ולא בחיפוש.. איך אני יכול למצוא אותה?
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום! יש לי ווינדוס ויסטה ונזכרתי שיש בו את הפונקצייה הזאת שאפשר להעביר מחלון לחלון בתלת מימד כזה... איך אני עושה את זה ?
-
- 8 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום, התקנתי לא מזמן WINDOWS 7 ULTIMATE על המחשב הנייד שלי (DEL PRECISION M65) שמתי לב שכשאני מתקין תוכנות המחשב המסך כאילו מרצד (המסך מהבהב) או אם אני מזיז את העכבר מהר המסך מרצד. ה-REFRESH RATE הוא 60Hz לא הייתה לי בעייה כזאת ש-WINDOWS XP היה מותקן על המחשב. מישהו יכול לעזור לי? תודה
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
כותרת! עכשיו השעון הוא על pm ו am ואני רוצה שהוא יהיה שעון 24 שעות....
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
נישארו לי ימים ספורים לאקטיב וינדוס ואני לא יודע מה לעשות אמרו לי להכניס את הסיריאל הזה אבל זה לא עבד (FCKGW-RHQQ2-YXRKT-8TG6W-2B7Q8) אני ממש ממש לא רוצה לפרמט אמרו לי שיש קראק אבל אין לי מושג על זה בבקשה תעזור לי
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
לפני איחוד מחיצות היתה לי מחיצה שם שמרתי תוכנות לחוד. החלטתי לאחד בינה לבין מחיצת ה- OS. לאחר האיחוד תכנות רבות אבדו את הגישה שלהן והן עדיין מזוהות במחיצה הישנה (גיליתי זאת ע"י סריקה בתכנת REGISTRY). האם ישנה דרך למחוק לחלוטין את המחיצה שהיתה, או לבצע תיקוני גישה ?
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
מקור - http://www.tcmagazine.com/comments.php?shownews=15340&catid=3 סוף סוף!, אבל לחכות שנה שלמה?... זה די מבאס! :-[
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
לילי טוב לכולם..! אז ככה אני רוצה לפרמט את המחשב כי יש בעייות טוב יש לי שאלה במה הכי טוב לשמור "גיבוי" של הכונן הקשיח..?בזיכרון נייד,בדיסק,כרטיס דיכרון במשהו אחר ..? תודה לעוזרים.!
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת מה ההבדל בנייהם ואם יש לי מעבד ליבה כפולה עדיף להשתמש ב X64? זה לא אמור להיות יותר "עומס" במערכת? תודה
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-