Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
לפעמים שאני פותח את המחשב הוא נותן לי הודעה עם סימן קריאה וכתוב בה שאין הרבה זכרון וירטואלי ועוד כל מיני דברים שתוכניות אולי לא יפעלו וכל הדברים האלה שאתם בטח מכירים... ו.. זהו בעיקרון ויש לי כמה שאלות. מה זה הזיכרון הוירטואלי? יש לי 512 זיכרון פנימי ונראה לי שזה מספיק לא..? איך אני אמור לפנות עוד זכרון וירטואלי? תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב חדשאני מנסה להתקין win xp, הוא טוען את כל הדרייברים ונתקע ברגע שהוא מגיע לחלק: Setup Is Starting Windows. ניסיתי כמה דיסקים של WIN ניסיתי להחליף דיסק קשיח וזיכרונות ושום דבר לא עוזר. יש לכם רעיון אולי למה זה קורה? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP בעל משתמש אחד..... אני רוצה שתיהיה לי תיקיה שבשביל להיכנס אליה צריך סיסמא... אתם יודעים...בשביל לשים שם דברים שאני לא רוצה שאף אחד אחר חוץ ממני יוכל לראות...
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
לפני מספר חודשים התקנתי את הווינדוס 7 בטא 7100 ועכשיו אחרי שיצא הפיינל אני מעוניין לדעת אם קיימת אופציה של עידכון במקום שאני אפרמט את המחשב מחדש. עריכה: עשיתי לזה GOOGLE IT ומצאתי את הדרך הזאת: http://blogsolute.com/2009/07/windows-7-7600-rtm-upgrade.html השאלה אם יש מישהו בפורום שניסה ויכול להגיד לי שזה עבר ללא בעיות\האט לו את המערכת ?
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני עוד מעט אקנה מחשב חדש יהיה לו הרד דיסק (wd 250GB) השאלה שלי האם ישנם הרד דיסקים שאינם צריכים דריבירים באמצע ההתקנה של xp אבל הממשק שלהם הוא sata2.
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אז ככה אתמול התקנתי ווינדוס מחדש אם לוח חדש ומה שקורה זה שיש בעיה אם הכרטיס רשת לוקח לווידנוס זמן לעלות מאז שהתקנתי אותו בלוח הקודם לא היה תבעיה הזאת ברגע שאני מבטל תכרטיס רשת הבעיה נפסקת ושאני מחזיר אותו חוזרת הבעיה מה זה יכול להיות?! תודה ענקית לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 799 צפיות
-
-
היי... אני משתמש במע' הפעלה: Win XP Pro, עם חיבור אינטרנט בכבלים (מהירות 1.5mg). איך אני עושה כך שהחיבור לאינטרנט יופעל אוטומטית, מבלי לבצע דבר, ברגע שה-windows נפתח? אשמח לתשובה בהקדם... סופ"ש עים לכולם... ניב.
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
כשהתקנתי win XP לא הוספתי עברית ולכן אני לא יכול לכתוב בעברית. אני חייב לפרמט ? או שאפשר להוסיפ ? ואיך ?
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
מדייה סנטר נעלם מוויסטה 32 למה ? מה עושים להחזיר ?
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
נעלם לי החץ שמפאשר להסתיר את האייקונים שלא בשימוש בשורת המשימות למטה מצד ימין ? למישהו יש רעיון מה לעשות ?ניסיתי לעשות במאפיינים הסתר סמלים לא פעילים אבל יש וי ליד זה והחץ לא מופיע !!! תודה...
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
קראתי מסמך של WORD ורציתי להעתיק תמונה לשולחן עבודה אז עשיתי העתק ושבאתי להדביק אותה בשולחן עבודה הוא שאל אותי משהו על ACTIVE DESKTOP או משהו כזה אז אמרתי לו כן ופתאום כל האיקונים על השולחן עבודה נהייו אפורים (כאילו כולם מסומנים) מישהו יודע איך אני מבטל את זה? תודה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
פירמטי את המחשב לגמרה אני מתקין את וינדוס הכל בסדר שמסיים ועושה ריסט למחשב זה עושה לי את הפעלה של וינדוס ואז מסך שחור יש סימן של העכבר ככה זה כבר שעה מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
הפקודה הזאת שמבטלת את הthrotleting (לא סגור על איך רושמים את זה ) בגלל שאני מאמץ במשחק רק את אחת מהליבות והOS יכולה לחשוב שהמעבד מנצל רק 50% מכוח העיבוד שלו (רק ליבה אחת עובדת על המשחק) ולא יכול לנצל עוד ואז המערכת תחשוב שהמעבד בthrotleting והיא תאיט אותו בהתאם ועוד שאלה של נוב - איפה הקובץ של הBOOT.INI תודה לכולם
-
- 8 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יש לי חלונות XP PRO בעברית. איך אני סוגר לצמיתות את ההודעה של windows security alerts שקופצת לי כל הזמן וכותבת לי שהמחשב שלי לא מוגן? תודה
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
איך אני יוצר כונן משותף על 98 לשיתוף עם XP )שני המחשבים מחוברים ברשת ורואים אחד את השני(
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
למעבד e6300 מה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן האחרון יש לי בעיה מוזרה כשאני מפעיל תוכנות או איסקיו התוכנות נסגרות לי ואני מקבל את השגיאה המעצבנת הזאת שהתוכנה שהפעלתי נתקלה בבעיה ועליה להיסגר ויש למטה לשלוח דוח שגיאות או לא לשלוח מה אני צריך לעשות כדי לתקן את הבעיה? תודה מראש אליאור
-
- 10 תגובות
- 798 צפיות
-
-
I opened some (probably) infected files which show me error about explore.exe and teskeng.exe... since then I cant write in hebrow, I checked the layout setting and there already hebrow... in the same time the language toolbar(the one who next to the icons), if I try to press Alt+Shift it just continue to write in english... pls help me! I am using vista ultimate 32 bit
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלומות אנשים, היום, שמתי לב ש-Icon הקונטרול פאנל חזר לסייד בר הלא תועלתי הזה של XP, אני זוכר בבירור שפעם הצלחתי להעביר אותו כפי שהוא היה במצבו הקלאסי ב-98 ו-Me. אבל... אני לא מצליח להיזכר איך העברתי אותו וזה מטריף אותי :cwm34:! עזרה בבקשה :-\. **מצורפת תמונה.
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם! הטכנאי שלנו (שלי...) עושה פרמוט מיוחד שלוקח לו מספר דקות בלבד! לפי מה שהבנתי, בפעם הראשונה שהגעתי אליו הוא עשה פרמוט מלא, עשה "תמונה" לכונן (לפי הבנתי, שמר את כל קבצי המערכת בקובץ גיבוי) וכל פעם שיש וירוס, הוא שם את הקבצים מהתמונה במקום קבצי המערכת הנגועים וכך נמחק הוירוס וזה כמו פרמוט. רציתי לשאול איך עושים את זה... אשמח אפילו למידע כללי ואני כבר אחפש יותר מידע. תודה!
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם צצה לי בעיה בהתקנת תוכנה מסויימת אני מנסה להתקין את האנטיוירוס AVG אבל שאני מקליק על הקובץ צצה לי השגיאה הבאה http://www.pictor.co.il/sty/101345/2246433.jpg מישהוא יכול להגיד לי אם זה נורמאלי או שזה פאק בווינדוס שלי? ???(יותר הגיוני שזה פאק אצלי כי אחרים מצליחים להתקין) ואיך אני מסדר את זה אני צריך לציין שבידיוק עכשיו פירמטתי את המחשב תודה לכל העוזרים :-*
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יש לי Win XP Pro SP 2 ויש לי בעיה שלפעמים ההתחל קופא או שהוא קופא וגם חלונות קופאים ואני תמיד מסדר את זה שאני לוחץ Ctrl+Esc שזה בעצם פותח את ההתחל. וגם לפעמים בלי קשר לזה הכפתורים Delete ו-End לא פועלים לי. איך אני מסדר את זה? אין וירוסים ואין ספייוור.
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני פשוט לא מאמין עד שיש לי ווינדוס חוקי, נכנסתי לאתר של מייקרוסופט להוריד את העדכון הקריטי הנ"ל, והכלי של ה Validation נפל X_X מישהו יכול בבקשה לדאוג לי להורדדה ישירה לקובץ KB940104 לווינדוס ויסטה הום פרימיום 32 ביט באנגלית? תודה לכל מי שמוכן לעזור קרייסיס צולע בלי העדכון הזה ]:
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-