עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Stura,

שלום! יש לי ויסטה 64 וכאשר הייתי לוחץ על מצב שינה הוא היא מתכבה ונדלק אחרי דקה. נסיתי למצוא פיתרון ביטלתי לכל ההתקנים את האופציה להעיר את המחשב וזה לא עזר. הרצתי פקודה דרך ה CMD משהו כמו הייברנייט און ומאז כל פעם שאני לוחץ עלל מצב שינה הוא יוצא למסך הנעילה ובכלל לא הולך לישון.

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  2. Started by rino,

כשאני מכניס דיסק לכונן הDVD אני מקבל הודעת ACCESS DENIED מה הקטע שלו ??

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  3. אני מנסה להעתיק קובץ לתוך אחת התוכנות המותקנות אצלי בPROGRAM FILES בויסטה ואני מקבל הודעה שאני צריך אישור מיוחד מה חוסם אותי ואיך לבטל חסימה זו? תודה

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  4. ראיתי שאשכול ויסטה ננעל אז מקווה שאוכל להיעזר כאן. הבעיה שהתקנתי את ויסטה RTM וב-Software Explorer המערכת לא מכירה בתוכנת אנטיוירוס AVAST כתוכנה מורשית להרצה. כפתור ה-Enable אפור. לא היתה לי בעייה כזו בגירסאות הבטא. תודה רבה על כל עזרה.

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  5. מערכת הפעלה שלי היא ויסטה כמו שכתוב בכותרת והכונן עבד בלי בעיה עד שנפל מהמחשב{לא נפילה נפילה אלה שהכבל יצא ממנו ולא נחבט} והכבל של החשמל יצא ממנו. עכשיו חיברתי את זה למחשב רואים שהכונן עובד {אור פתוח בו} אבל במחשב שלי לא רואים את הכונן במנהל התקנים בבקרי אפיק אוניברסלי USB כתוב UNKNOWN DEVICE ניסיתי לכבות את חשמל והכבל של USB מהכונן למחשב אבל לא עוזר כמו כן גם ריסטרט לא עזרו בעניין ואני לא יודע מה לעשות יש למישהו פתרון כי יש לי הרבה מידע בכונן

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  6. Started by eladbu,

התקנה של ויסטה לא מזהה לי HD של סיגייט דגם ST350032AS SATA II ניסיתי לשיםאת הבורד שיזהה אותו כ ATA אבל הוא עדיין לא מזהה את הHD בהתקנת ויסטה זהו מחשב חדש לגמרי עם לוח DS3L P45 גיגהבייט היכן אני מוצא את הדרייבר להארד דיסק ???

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  7. ולינוקס ו-XP כן (ה-XP מותקן על ההארד דיסק הזה שלא מזוהה בויסטה). למישהו יש רעיון איך לסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  8. שלום לכולם, יש לחבר שלי בעיה בויסטה - יש לו את הכרטיס GeForce 5200, אבל ויסטה מזהה אותו כ-SiS Accelerated Graphics Port, והוא לא יכול להתקין את עדכוני הדרייברים מ-NVIDIA בטענה שאין לו כרטיס שלהם... מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה?? תודה...

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  9. Started by Gilo2005,

אהלן,ניסתי להתקין ויסטה על המחשב שלי ואין לא הולך. כול פעם יש בעיה בדריבר אחר. כנראה שהלוח אם שלי לא נתמך על ידי ויסטה ולמרות זאת האם יש דרך כולשהי לטפל בבעיה? מעבד AMD SEMPRON 2800+ עבודה במהירות 2 גיגההרץ לוח אם גיגה ביט GA-7N400-L 1 giga ram 250 gB geforce 6600gt בדקתי באתר של גיגה בייט ואין שם דריבר מעודכן ל VISTA

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  10. Started by amit_amit,

שלום כולם, אני צריך למחוק איזשהו קובץ מתיקיית הINF שנמצאת בתוך התיקייה WINDOWS, כשאני מנסה למחוק את זה הוא אומר לי שאני צריך הרשאה (PERMISSION) בשביל למחוק את זה, אני חשבון יחיד במחשב ואני הסיסטם אדמינסטרטור, איך אני משיג את האישור?

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  11. Started by Svensk.il,

היי, כשאני מנסה להכניס את המחשב למצב שינה תחת ויסטה הום פרימיום אז זה נכנס אליו ומתעורר אחרי שניה, בלי שאני אגע בכלום... ביטלתי את האפשרות שהכרטיס רשת יוכל להעיר את המחשב. ובביוס מצב שינה מאופשר... מה אני אמור לעשות? ??? תודה מראש לעונים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by waizman,

היי עשיתי אתמול טון-אפ לדיסקים בעזרת TuneUp Utilities (תיקון בעיות בעיקר, לא חושב שזה כולל איחוי), הרצתי את זה במהלך הלילה והיום בבוקר הדקטופ פעל. עשיתי ריסט ומאז זה לא עולה - נתקע אחרי מסך הטעינה (עם הפס). הלדים מראים שההארדיסק "חושב". נתתי לו בינתיים משהו כמו 20 דקות לעבוד וזה עדיין לא ממשיך... ניסיתי לעשות תיקון דרך הדיסק התקנה (שלא מצא שום בעיה) וגם להריץ fixmbr ו- fixboot אבל מסתבר שזה לא בדיוק ככה בויסטה....... אין לי מושג איך להמשיך, יש הצעות? תודה

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  13. Started by tzahi16,

היתקנתי ויסטה SP1 ולאחר הריסטרט שבסיום ההתקנה הווינדוס לא מגיב בכלל ואין שום הודעה לא יודע אם זה חשוב אבל התקנתי על VIRTUAL PC מה זה יכול להיות?

• 9 תגובות
    • 721 צפיות
  14. Started by shaithebest,

שלום לכולם ושבת שלום לא ידעתי איפה לשים את השאלה הזו, כאן או במערכות הפעלה אבל לקחתי הימור בכל מקרה.....הלפ טופ החדש והמדהים שלי שאני מת עליו של LG E500-SPINE (מומלץ בחום)עובד כמו שצריך אבל ויסטה עושה לי את החיים נורא נורא קשים, ממש מאלצים אותי לפרמט ללינוקס או xp הנייד עם מעבד 2 GHZ ועם הרחבה ל2 גיגה זיכרון פיניתי את כל השטויות מהדסקטופ ושמתי עליו פיזית רק דברים בסיסיים כאשר כל המשחקים והתוכנות למיניהם יושבות בשקט על הארדיסק חיצוני נייד של WD PASSPORT 2.5 (גם מומלץ בחום) בכל מקרה.....עשיתי את כל זה למטרה נעלה אחת: שמרגע הלחיצה על POWER עד להופעת הדסקטופ יעבור מינימום זמן אבל כל מה שאני עושה לא מצליח לוקח המון זמן עד שהמחשב עולה מאז הלחיצה וזה מרתיח לי את הדם מעצבים xp לא…

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  15. Started by IL ORANGE,

שלום לכם חבר'ה. לפני כמה ימים במהלך עבודתי הרגילה ב ויסטה נתקע לי המחשב, עשיתי RESET ומאז ויסטה לא עולה לי. אחרי מסך הטעינה מופיעה לי מסך כחול והמחשב עושה RESET וחזור חלילה. ניסיתי הכל אך לשווא, ניסיתי שיחזור מערכת ולא הצליח, ניסיתי מצב בטוח וגם שם קורה לי את אותו הדבר. מה אפשר לעשות כדי להציל את המחשב. תודה רבה...

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. היי חברים, התקנתי לפני כמה ימים ויסטה הום פרמיום,כל הדברים שרציתי שיעבדו עבדו חוץ מכרטיס הטלויזיה שלי.הקטע הוא שבאקס פי שעשיתי סריקה לתחנות אכן נמצאה התחנה האחת (יש לי YES) שצריך ולמרות שהתקנתי גם את התוכנה וגם דריברים מהאתר של לידטק בויסטה הוא לא מוצא לי את התחנה של יס. מישהו יודע מה עושים? הכרטיס הוא WINFAST TV 2000 XP EXPERT של חברת לידטק :s05:

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  17. שבת שלום כולם! יש לי לפטופ שרצה עליו ויסטה, עד היום לא ממש התעסקתי איתו, רק השתמשתי בו לסרטים מוזיקה וגלישה היום שהתעמקתי קצת גיליתי שהנפח של כונן C הוא 30 ג'יגה !!!, עברתי תיקיה תיקיה ובחישוב כולל יצא שרק 11 ג'יגה נתפסים איפה נעלמו עוד 20 גי'גה!? הדבר היחידי שיש לי על C זה 6 ג'יגה של תמונות והמערכת הפעלה, אין לי שום תוכנות כגון אי מיול וכ'ו על המחשב הותקן רק AVG פיירפוקס וזהו! וכל התוכנות שהגיעו איתו הוסרו. תודה על העזרה, לירן

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by elad_orl,

אם אני משיג ויסטה לייט אני יכול לקנות גרסת שדרוג לויסטה ultimate ולשדרג??. ואם כן זה ישאר ויסטה לייט ultimate או שיהפוך את הויסטה למלאה??

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  19. אותו הדבר ב DEVICE MENNEGER

20. Started by GiZmo,

קניתי מחשב חזק, 4 ג'יגה RAM ו Quadcore...החלטתי במודע לגמרי לנסות וויסטה. באמת שאין לי יותר מדיי תלונות, אבל בסה"כ קיבלתי XP לכל דבר. לא יודע באמת איזה פיצ'רים/חידושים יש בוויסטה, הייתי בטוח שיש "אפקטים" מטורפים של חלונות בתלת מימד שיכבידו על הזיכרון..אולי לא מצאתי את זה פשוט, לא יודע. במקום זה מצאתי את הפיצ'ר הנהדר שלפני כל דבר שאתה עושה במחשב, מחשיך את המסך ומקפיץ הודעת הזהרה. בדיעבד הייתי מתקין XP 64bit, פשוט כי אין הבדל..

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  21. Started by za-david,

מערכת ההפעלה ויסטה משגעת אותי מבטלים את העניין הזה שצריך לאשר לה להתקין ולהריץ כל מה שהיא או במייקרוסופט לא מכירים??? הרבה תודות לפותרי הבעיה

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  22. טוב, אז יש לי שלושה הארדיסקים, אחד 40ג'יגה אחד 60 ואחד 250. לפני זה היה מותקן XP על ה40 וויסטה על ה60 כאשר ויסטה הותקן אחרי XP.. עכשיו התקנתי XP מחדש על ה40 ולכן הבוט של ויסטה בעצם התבטל ואין לי שום דרך להיכנס לויסטה(הוינדוס עצמו עובד מצויין והכל בסדר) איך אני יוצר או גורם לויסטה לקבל בוט? בוט כמו שהיה לפניכן שגם הייתי יכול להיכנס לXP כEarlier Version of Windows, האם אני אצטרך להתקין ויסטה מחדש בשביל זה או שיש דרך הרבה יותר קצרה?

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  23. Started by PayneBack3251,

שלום רב יש לי כרגע במחשב מותקן ווינדווס ויסטה על כונן d כונן c ריק ואני רוצה להתקין שם אקס פי מה בדיוק אני צריך לעשות בשביל להתקין את האקס פי בשביל שאני יוכל להמשיך לעבוד גם עם הויסטה במקביל תודה מראש,עידן.

24. היי אנשים התקנתי עכשיו ויסטה מחדש על המחשב (יש לי גם XP בנוסף) ושמתי לב למשהו מוזר.. יש לי דיסק 1TB שיש בו 2 מחיצות שוות אחת מהן הוא מזהה בלי בעיה, ואת השניה הוא לא מזהה ב disk managment הוא מציג לי את המקום של המחיצה השניה כ unallocated.. יש למישהו רעיונות?

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  25. Started by KoM,

אוקיי התקנתי ויסטה כדי להנות מה-DX10, הכל עובד ונחמד, אבל משום מה אני שומע את אחד ההארדיסקים נכבה מדיי פעם וחוזר לעבוד, הדבר לא נראה לי קורה ב-XP. למשל באמצע קרייסיס אני שומע את הכונן נכבה ואיך שאני מעשה למשל את ה-MANAGE של הדיסקים בוינדוס אני שומע אותו נדלק. יש לציין שאני יכול לגשת לכל הכוננים כל הזממן, יש מצב שהוא מכבה את אחד ההארדיסקים בעת אי שימוש ?? יש לי 3 הארדיסקים במחשב.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.