עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by roipow,

כל כמה דקות או כל פעם שאני עושה ריסט מופיעה לי שחומת האש שלי כבויה למרות שאני מדליק אותה כל הזמן... וניסיתי לבדוק בהגדרות ולא מצאתי פתרון..אשמח לעזרה

2. עשיתי עידכון לויסטה ומאז התחילו בעיות פתיחה קובצ תמונה משתהה בתהחלה כמה שניות ורק אז נפתח לוח הבקרה לא נפתח החיפוש של התחל בקושי מגיב מה אפשר לעשות לסדר ? אני לא מצליח להסיר את העידכונים בגלל שאפשרות שמה לא עובדת למי התשובות ? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  3. היי לא מצליח להוריד את עדכון ווינדוס 10 זה כל הזמן ב"הורדה" במשך שעות רבות ואין כלום, מחשב נייד DELL יש סיבה ואו פתרון? תודה

4. Started by IdanS,

שלום לכולם! לאחרונה, אני עד לתופעה מוזרה, שמתרחשת גם במחשב הנייח שלי וגם במחשב הנייד. בשניהם מותקנת מערכת הפעלה WIN7-64bit. מערכת ההפעלה, וכן כל מה שהיא כוללת, מעודכנים תמיד העידכונים הכי אחרונים וחדשים שיש, וזה כולל עדכוני אבטחה, תאימות, וכו'. כך גם אינטרנט אקספלורר המותקן בשני המחשבים. בשני המחשבים, כשאני עובד עם אינטרנט אקספלורר, אני תמיד מקפיד לסגור את התוכנה כמו שצריך, מסיים וסוגר את כל התהליכים באופן מסודר, ורק אז מכבה את המחשב דרך תפריט "התחל" ואז כפתור "כיבוי". כשאני מפעיל את המחשב בפעם הנוספת ומפעיל את אינטרנט אקספלורר, עולה ההודעה שהתוכנה נסגרה באופן בלתי צפוי, ואני נדרש לבחור בין להמשיך מהפעולה האחרונה לבין להתחיל מחדש מדף הבית. אציין גם שלאחר סריקות של NORTON …

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by Dark Tetris,

זה אתה פירמטתי את המחשב התקנתי וינדוס XP SP2 התקנתי את כל הדרייברים חוץ מethernet controller יש לי 2 הארדיסקים 1 של 80 ג'יגה והשני שלי 250 גיגה חילקתי הרדיסק אחד שיהיה C 20 גיגה D 60 גיגה I 250 גיגה הוינדוס מזהה לי רק את C הוא לא מזהה לי את D ו I מה זה ethernet controller פעם קודמת לא התקנתי אותו ביכלל ובכל זאת זה זיהה לי את כל הפורטישנים!!!! מה אלי לעשות?

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  6. Started by idoleff,

שלום, לא בטוח שזה בדיוק המקום, אבל נראה לי הכי מתאים.. יש לי תיקיה עם הרבה מאוד תמונות, שמסודרים לפי תאריך. מישהו מכיר במקרה תוכנה שיודעת לחלק את הקבצים לתיקיות לפי תאריך היצירה שלהם? (מדובר על תמונות, ועפ"י התאריך אני אדע לשייך אותן למקומות..) המון תודה.

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  7. זאת בעיה אצל חבר בעצם..וזה מה שהוא אמר לי.. " יש לי XP PRO SP2 עם כל העידכונים, הכי מעודכן וה-XP באנגלית. בשבוע האחרון כשאני מנסה למחוק תיקיה הוא כותב לי שהתיקיה בשימוש (וכשאני נכנס לתיקיה אחרי המחיקה מחק את כל הקבצים, רק את התיקיה עצמה לא מחק). ככה גם עם קבצים שונים, אני רוצה למחוק וכתוב שתוכנה מסויימת עושה בהם שימוש. אי אפשר לשנות לקבצים ולתיקיות שם, להעביר אותם ולמחוק אותם.. נכנסתי ל-SAFE MODE (מצב בטוח) ועדיין אותה שגיאה!!! בינתיים כל מה שאני רוצה למחוק אני שם בהסתרה וככה לא רואה. האם זו בעיה ידועה, סוס טרויאני משהו?! יש לי פיירוואל + אנטיוירוס מעודכן + תוכנה נגד טרוייאנים.... איך אני יכול למחוק קבצים ?! זאת השגיאה שמופיעה.. : "

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  8. Started by penny1,

שלום לכולם, יש ברשותי לפטופ שעליו הגיע מותקן WIN7 גרסת HOME PREMIUM 64 BIT רציתי לשאול האם שווה לשדרג אותו ל ULTIMATE? מה בעצם ההבדלים? ויותר חשוב מכך, עד כמה זה מסובך לשדרג אותו? האם הוא מוחק את כל ההגדרות הקיימות? האם הוא תופס יותר מקום? תודה רבה לכולם ושבוע נפלא

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. 1. אני מניח שזה אמור לחסוך מקום במחשב. לסמן את זה? האם זה מאט/מכביד על המחשב? 2.מה הגודל של ווינדוס 7 על הדיסק הקשיח אחרי ההתקנה (ווינדוס נקי בלי תוכנות)?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by poi212003,

עומד אצלי וינדוס אקס פי וכשהמחשב עובד הרבה זמן יותר משעה שעתיים הוא לא מתכבה. כשאני עושה כיבוי מחשב הוינדוס רושם SAVING FILES (משהו כזה) ונתקע וניסיתי כבר גרסאות שונות של וינדוס ואותה בעיה בכולם. למישהו יש מושג מה הבעיה?????????

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  11. Started by RS4,

למה שאני מתקין חלק מהתוכנות והדרייברים זה לא מראה לי כמה מגה תופסת כל תוכנה, דרייבר. וזה גם לא מראה את האייקון של אותו דרייבר אלה סתם אייקון רגיל של תוכנה תוכנה... למה זה ככה...? ואם אפשר לשנות את זה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  12. יום אחד הדלקתי את הלפטופ, רציתי לכווץ איזה ספרייה ואז גיליתי שבSEND TO יש לי רק BLUETOOTH ואין לי שום דבר אחר. הWIN 10 הזה פשוט כל כך גרוע, כנראה כרגיל מיקרוסופט זרקה עלינו מוצר חצי אפוי וגרוע... הרצתי בדיקה עם ה sfc /scannow אבל זה אמר שהכל בסדר. טוב, אני יתקין איזה ZIP אחר, אבל הווידוס 10 הזה הוא פשוט בדיחה רעה... גם נתקלתי באיזה מדריך שאמר להעתיק את הקישורים לתכונות באיזה ספרייה נסתרת, עשיתי את זה וזה לא עזור בכלום... יש לכם מושג מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. בוינדוס XP ביטול 20% מרוחב הפס שמיקרוסופט שומרת לעצמה - כדאי לבצע!!!! <http://support.earthlink.net/mu/1/psc/img/walkthroughs/windows_XP/6800.psc.html> אם מישהו יצליח לעשות את זה בוינדוס xp home... שיסביר לי בבקשה איך כי לא נפתח לי הקובץ הפעלה בהתחלה שצריך להכנס אליו.... תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by za-david,

מערכת ההפעלה ויסטה משגעת אותי מבטלים את העניין הזה שצריך לאשר לה להתקין ולהריץ כל מה שהיא או במייקרוסופט לא מכירים??? הרבה תודות לפותרי הבעיה

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  15. יש לי מפרט כזה: מעבד: CORE DUOL 2 E6400

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  16. שלום היום התקנתי וינדוס אני מתקין די הרבה פעם ואף פעם לא קרה לי שאחרי התקנה כשהמחשב עולה אז לפני שהוא נכנס לוונדוס הוא מבקש ממני סיסמא אדמיניסטרטור ואז אני עושה אנתר והוא נכנס לוונדוס יש אפשרות להוריד את הדבר הזה? אני רוצה שהמחשב יעלה ישר לוינדוס בלי אפשרות סיסמא USER ACCOUNTS הזה תודה לעונים!

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  17. Started by ofirterev,

יש לי בעיה פתאום הדלקתי את המחשב והופיע לי הודעת שגיעה ntrld is missing ניסיתי להעתיק את הקסצים מהדיסק של הוינדוס והצלחתי אבל זה לא פתר לי את הבעיה יש מצב לפתור את הבעיה מבלי לפרמט כעיקרון שאני רוצה להציל את המועדפים שלי שנמצאים בכונן c אין לי בעיה לפרמט אם אני מציל את המועדפים אולי יש דרך מבלי לפרמט ניסיתי הכל ולא הצלחתי בבקשה תעזרו לי

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  18. שאחד מהם היה דלוק לא הצלחתי להתקין הוא נתן לי הודעת שגיאה באמצע ההתקנה למה השני צריך להיות מכובה?<

19. http://www.betanews.com/article/Microsoft_Reminds_No_Vista_SP1_This_Year/1184861572 תראו מה זה!, אני כבר פיתחתי ציפיות :-[. מה מסתבר?, הכתבת שאמרה ש-SP1 הבטא תצא השבוע,והגירסה המלאה בנובמבר, - סתם אמרה,לא שהיה לה מקור אמין או משהוא.

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  20. Started by SAARKL,

שלום רב אני משתמש במערכת הפעלה ויסטה באנגלית + SP1 משום מה יש בעיה לתוכניות כמו WINRAR לטפל בסיפריות עם שם בעברית מברור שביצעתי הבנתי כי אני צריך להתקין ערכת עברית האם זה נכון? המחשב כותב בפונט עברי כמו כן משום מה WINDOWS UPDATE לא מצליח להוריד עדכונים למרות שזה נראה כאילו הסיריאל תקין ואין בעיות מישהו???

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  21. אורח
    Started by אורח,

שמתי לב שבויסטה כשאני לא על המחשב אחרי כמה זמן המחשב מתכבה לבד, איך אני מבטל את זה?

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  22. שלום חבר שלי התקין מערכת 64BIT ויסטה, הוא רצה להתקין גם XP 32 BIT במקביל ומהויסטה לא יכלת להתקין, אז יצרתי לו מחיצה חדשה והפעלתי את הדיסק של הXP לאחר שעשיתי BOOT מDVD ROM. הוא סיים את ההתקנה ועכשיו לא ניתנת לו אפשרות בחירה של מערכת הפעלה. הלוח זה P6T מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. יש לי וינדוס XP והוא הפסיק להעלות, הוא מגיע לטעינה ואז מראה מסך כחול לשנייה ומתחיל את עצמו מחדש. מצב בטוח עבד לי לפני כמה שעות ועכשיו הוא נתקע לי בטעינה שלו בשורת שכתוב בסוף openio.sys. מישהו יכול לעזור לי???

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by ciauai,

כשאני מסתכל בתהליכים הוא משתמש בסך הכל ב278 מגה מהזיכרון ויש לי גיגה אז לא יכול להיות שבגלל זה המעבד ב10% אז למה המחשב איטי? כל פעם שהוא ככה הארדיסק עושה רעשים אולי זה הארדיסק? או הזיכרון וירטואלי?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  25. שלום, נתקלתי בבעיה מוזרה אני מעוניין לפרמט את המחשב שלי שכרגע גם מותקנת עליו מערכת הפעלה מסוג ווינדוס 7. כרגיל עשיתי את כל השלבים, החלפתי בביוס את הfirst boot device לcdrom הכנסתי את הדיסק של הווינדוס הגיעה השלב שהמחשב עולה הדיסק של הווינדוס בפנים, שהמחשב עולה עולה הפקודה "press any key to boot from cdrom" אני לוחץ אנטר ובמקום שההתקנה של הווינדוס תעלה המערכת הפעלה שלי עולה באופן רגיל. ניסיתי כמה גרסאות של ווינדוס ובכולן אותה הבעיה. החלפתי סידירום, שיניתי את הסדר של הבוט שגם השני והשלישי יהיו מהסידירום ועדין אני לא מצליח לעלות את ההתקנה של הדיסק על מנת לפרמט ולהתקין עותק חדש של ווינדוס. מה אני מפספס פה? יכול להיות שאני צריך לשנות משהו בהגדרות של הביוס? תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 972 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.