עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. בעיה היא כשאני כותב באינטרנט לדוגמא בגוגל זה מראה לי ???????ג?ג?? כשאני כותב בעיברית אבל בתוכנות כמו איסיקיו זה כותב לי עיברית רגיל ואני משתמש באקספלורר 6 כתבתי את ההודעה במסך טקסט והעתקתי אותה אם מישהו בבקשה יכול לעזור לי זה יהיה נהדר תודה מראש

• 9 תגובות
    • 825 צפיות
  2. Started by kobi10,

מותקן אצלי כרגע windows xp pro. האם אפשר להתקין את הvista על הxp (והאם זה כדאי) או שצריך לפרמט לגמרי את המחשב ואז להתקין את הvista?

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  3. יש לי כמה שאלות בנושא התקנה של XP וויסטה על אותה מערכת. יש לי מחשב חדש יחסית ובו יש 2 כוננים 1 של 160 GB והשני של 250 GB, אני מעוניין להתקין יחד את XP ואת ויסטה (אני לא מתקין רק ויסטה כי עדיין אין דרייברים לכל החומרה שלי - מדפסת HP לדוגנא). 1. האם אפשר להקצות Partition מסויים שיהיה משותף לשתי המערכות ? (הכוונה היא לנהל תיקית My Document אחת משותפת) והאם זה ממולץ ? 2. איך אפשר לקבוע העדפת אפשרויות במסך המעצבן הזה ששעולה עם המחשב ונותן 30 שניות לבחור שלא להיכנס לויסטה ? האם ניתן לערוך את האפשרויות ? 3. כיצד אתם ממליצים לי לחלק את נפח האחסון ? הערה : ניסיתי כבר את ההתקנה הזו בגרסת הבטא של ויסטה.

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  4. Started by The Dom,

כשאני מנסה לעלות את SAFE MODE אני רואה מסך שחור לגמרי שרק בפינות שלו כתוב SAFE MODE. אין אייקונים ואין כלום שם. אני צריך את הSAFE MODE כדי למחוק וירוס שלא נמחק במצב רגיל ואולי יימחק רק עם זה.

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  5. היי, יש לי דיסק 160GB שהיה מחולק ל-2 Partitions כונן C למערכת ההפעלה והתקנות למינהן (כ-40GB) וכונן D לנתונים וכל השאר (כ-120GB). לאחר ההתקנה (הכ"כ מייגעת והפרטנית) ביצעתי Ghost לכונן C ושמרתי את ה-Image בצד לעת צרה. (כפי שכבר מובן העת צרה הגיעה...) סמוך ובטוח שהנה יש לי Image לעת כזו, "שפכתי" אותו ברוב טיפשותי, כנראה, במקום רק על כונן C - על כל הדיסק (במקום partition from Image - כנראה שביצעתי Disk from Image) , שורה תחתונה מה שקרה לי זה שבסוף הדיסק לא עלה (מודיע בשלבי עלייה ראשונית של המחשב שלא נמצא boot device ומערכת הפעלה) וכשחיברתי את הדיסק למחשב אחר (כ-Secondary) רק על מנת לבדוק מה מצב הנתונים התחוור לי (מה שכבר חשבתי שקרה) שישנו עכשיו רק Partition אחד (בגודל של של כ…

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  6. Started by torangadojo,

ברשותי נייד מסוג HP PAVILION דגם 2129. שדרגתי לויסטה ULTIMATE . לאחר ההתקנה אין לי סאונד. במנהל ההתקנים הכ.קול מותקן היטב ולא מראה שיש בעיה. העדכון האוטומאטי של הויסטה מראה שהדרייבר שברשותי הוא הכי עדכני. למרות זאת הורדתי את הדרייבר מהאתר של HP אולם כאשר הוא ניסה להתקין התוצאה הייתה FAILURE ללא הסבר מדוע. באתר של HP רשום שהתמיכה היא בגרסאות הבייתית והעסקית,יכול להיות שדרייבר שתומך בגרסאות הללו לא יתמוך בגרסאת ULTIMATE ? יש למשהו פתרון בשבילי ? תודה

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  7. Started by emilio,

מישהו הצליח להתקין nero. אני לא הצלחתי עם ה NERO החדש 7.5.5 בבקשה עזרה.

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  8. כשאני פותח את הדפדפן כדי לגלוש באינטרנט אני יכול לכתוב בלי בעיה טקסט באנגלית, אבל כשאני מנסה לכתוב בעברית אני רואה על המסך ג'יבריש. לדוגמה: כשאני מנסה לכתוב את המילה "מוסיקה" אני מקבל את הצירוף הבא - ??ב?ח?. ככה בדיוק אני רואה את זה. ניסיתי להסיר את ההתקנה של אקספלורר 7 ולהתקין מחדש, סרקתי לספייוור ולוירוסים, החלפתי אנטי ספיי, החלפתי אנטי וירוס, התקנתי מחדש ווינדוס (אחרי פירמוט לא בדריסה) וכלום לא עזר הבעיה עדיין קיימת. ראוי לציין שהיא מופיעה רק בתיבות טקסט בדפדפן ולא במיילים ולא באופיס (לכן אני מצליח לכתוב את הבעיה בעברית בוורד ועושה העתק-הדבק לתיבה ברשת). אשמח לעצת מומחה או מישהו שמכיר את הבעיה, שמי רועי ותודה מראש לכל העונים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by dror_gh,

שלום רב ניסיתי להתקין לחבר שלי SP1 מתוך דיסק שהוא windows xp sp1 והדיסק התקין לי עוד מערכת הפעלה משל עצמה . הפסקתי את ה setup באמצע ואז בהעלאת המחשב זה נתן לי שני אפשרויות : windows xp proffesional windows xp profeesional setup נכנסתי ל boot.ini ומחקתי את השורה של windows xp profeesional setup כרגע שהמחשב עולה רשום windows xp proffesional windows(default) אני רוצה לשנות את זה שישר זה יעלה ל windows xp proffesional וימחק לי לגמרי את השני תודה רבה לעוזרים ומצטער אם חירפנתי אתכם קצת

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  10. Started by yakir8,

שלום לחבר שלי יש בעיה שאך שהוא מפעיל את המחשב יש את המסך הטעינה וכשהוא מגיעה לשלב של "ברוך הבא" הוא דופק לו ריסט(לא מוצג אפילו ההודעה) ממה זה יכול להיות ומה אפשר לעשות? תודה מראש עריכה: גם מצב בטוח לא פועל

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  11. Started by bronco,

מה ניתן לעשות על מנת שמערכת ההפעלה תזכור לפתוח חלון נוסף תמיד באותו גודל למרות שכל הזמן אני מותח את החלון על פני המסך וסוגר כמו שצריך המערכת לא זוכרת לפתןח את החלון שוב באותו הגודל בברכה

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  12. Started by shimon16,

שלום, אני רוצה להתקין את הויסטה על האקס פי הקיים שלי. השאלה היא האם ימחקו לי כל הקבצים במחשב שאני יתקין את המערכת החדשה או שהם ישמרו. שאלה שניה: אם אני יעביר את כל הקבצים החיוניים לכונן אחר ויתקין את הויסטה הם גם כן ימחקו? שאלה שלישית: אם אני יתקין את הויסטה על האקספי הוא יהיה בתור וינדווס נוסף או יהיה במקומו? תודה מראש לעונים

13. יש לי גרסא אנגלית עם רישיון. יש לי את קבצי ה MUI עברית. מישהו יודע איך מתקינים אותם?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by g191181,

אך אפשר לבטל את ההגנה שיש עליהם???

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  15. Started by Spider1,

שלום רב, לאחר FORMAT והתקנת WINDOWS XP (SP2( חיבור לאינטרנט וכו...נתקלתי בבעיה שקובץ הSVCHOST פשוט "תוקע" את הCPU ל-99-98 אחוז וגורם לאיטיות בלתי נסבלת של המחשב. יש לציין שלפני הפורמט מצב זה לא היה. האם ניתן לפתור הבעיה? הרצתי ADAWARE ותוכנת MCAFEE IS2006 לא פתרה \מנעה הבעיה. תודה רבה מראש SPIDER1.

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  16. Started by lidor_abo,

מישהו יודע מתי יוצאת חבילת השירות הראשונה של ויסטה.?

• 6 תגובות
    • 785 צפיות
  17. Started by SpLiNtEr,

שלום לכולם, אני התקנתי עידכונים של Windows אך לא עשיתי הפעלה מחדש - פתאום המחשב עזה ריסט עצמי ולאחר הריסט הוא עושה את זה כח הפעלה מחדש. http://img267.imageshack.us/my.php?image=14921493149115061514149xa7.jpg מה עושים? :-\ אודה לכולם!.

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  18. ספריה במלואו אני משתמש ב VISTA וכאשר אני עומד ב VIEW במצב DETAIL אנני רואה את כל שם הקובץ כמו שהיה ב XP תודה

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  19. השאלה בכותרת.. תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  20. הייי אני עובד עם ויסטה כמה ימים ואני יודע שיש לה אנטיוירוס ופיירוול מובנים אבל רציתי לשאול אם לדעתכם זה מספיק או שאני צריך להכניס גם את הפיירפול והאנטיוירוס מהXP (עדיין לא העפתי את הXP אבל לא הספקתי עוד לעשות לVISTA סריקה)

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  21. אני מעונין לקנות VISTA מתוך שיקול שלי יש 2000 וזה ממש ממש ישן ...אבל אני לא מוצא חמות שמחזיקה 64 BIT מה כדי יותר יש לי 2000 עם רשיון ...אני יודע שקניית שידרוג זולה יותר ...אבל זה אומר שאני צריך כל הזמן לחזור ל WINDOWS 2000 ו צריך לשמור אותו האם כדי ומה האבדלי המחרים ?

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  22. Started by alons,

קניתי בטעות גירסא עיברית של ויסטה והתקנתי. יש אפשרות להפוך עכשיו את הממשק לאנגלית? תודה, אלון

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  23. Started by moo2004,

רציתי לדעת מה הם ה- Tweakים הכי אהובים עליכם ל Windows XP??? אני למשל אוהב לשנות את ה Default screen Saver: HKEY_USERS\.DEFAULT\Control Panel\Desktop - SCRNSAVE.EXE

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  24. Started by Runny,

כיצד ניתן לשנות את ברירת המחדל של נגן המדיה ? כוונתי - בדומה לכפתור הWeb המריץ את דפדפן ברירת המחדל (ואותו אפשר לשנות ע"י שינוי ברירת המחדל של הדפדפן) ישנו כפתור המריץ נגן מדיה, אני מעוניין לשנות אותו מMedia Player לאחד אחר. ניסיתי לשנות את הFile Association וזה לא צלח לצערי. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 722 צפיות

דיונים חדשים בפורומים