עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by felixb,

שלום, מדובר על windows 7 גרסאת 64 bit, שרץ על מחשב עם מעבד intel i3 עם 2 gb זכרון. לאחרונה כאשר אני מחבר disk on key או דיסק קשיח חיצוני כלשהו למחשב, מ"ה קופאת לכמה שניות עד דקות. מה יכולה להיות הסיבה לכך?

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  2. Started by g1zey,

אני מנסה לפתוח את הפיירוואל בווינדואז אבל אז זה רושם לי: windows firewall cannot run because another program or service is running that might use the network address translation component (ipnat.sys) מישהו יודע איך אפשר לפתור את זה ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  3. Started by dj shay 30010,

היה לי תתצוגה המקדימה ו ויסטה כמו בתמונה ופתאום נעלם מישהו יודע איך מחזירים את זה

4. Started by bigdady,

האם מישהו מכיר דרך נוספת של שליטה על ה line in בלי להיכנס לבקרת קול ו"משחק" עם העמודה של הline in? (ב-xp). הכוונה שהשליטה תהיה דרך מקשי המקלדת\עכבר, אם דרך תוכנה או דרך איזשהי הגדרה בחלונות או דרך משהו בסיגנון wizmo....

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  5. שלום לכולם, יש לי בעיה חמורה במחשב (אם תוכלו לראות פתחתי דיון על הנושא http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=259753.new#new) אבל לא זה נושא הדיון הנ''ל. אני יודע איך לסדר זאת אבל זה יקרה רק אם אני אכנס לחשבון, אני יכול לראות את המסך עד טעינת הווינדוס ואז הוא מבקש סיסמה ומכאן אני לא רואה,בכדי לסדר את הבעיה אני צריך למחוק את הסיסמה (כי אין לי אפשרות להיכנס). יש דרך לאפס/למחוק אותה שאני לא במשתמש?, בתודה - MuTaTiOn.

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  6. שלום, אמא שלי מורה ואני יכול לקנות בזכות זה xp בזול כמו שאתם יודעים בטח... השאלה שלי היא על כמה מחשבים מבחינה טכנית אפשר להתקין את הxp שאני קונה. לא ממש חשוב לי אם אני יעבוד לפי הרשיון שלהם או לא, רק מבחינה טכנית. הכוונה אם לדוגמה אני יתקין למחשב של אמא שלי ושל אח שלי, ואח שלי יחליף מחשב, ואמא שלי תפרמט עוד 100 פעם, ואני יתקין גם לסבא שלי... האם באיזהשהו שלב הwga יגיד לי שהווינדוס לא חוקי? בעיקרון מה שאני רוצה זה מערכת הפעלה למשפחה שלא צריך לפרוץ עם קראקים למינהם. לא מעבר לזה. תודה

7. Started by alexta-z,

בצער ויגון מנתקים לי בראשון לאוגוסט את האינטרנט ואני אחזור רק באוקטובר , גם עוד שבועיים אני מקבל את הלוח אם , המעבד והקירור מעבד החדשים ומתקין WIN XP PRO , אני מחפש אתר שיהיה ניתן להשיג בו דברים כמו DIRECT X 9.0B ו SP 1 לXP , אני לא אוכל לעשות ווינדוס UPDATE כי לא יהיה לי אינטרנט , אז מישהו מכיר ? (אני מתכוון לדריברים המלאים אם כל הקסצים ולא 295 KB שמורידים אחר כך !) בתודה SOLARIS

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  8. Started by shlomi_x,

אני עובד מקומית על מערכת Win2003 serevr. ======== בזמן האחרון האינטרנט אקספולרר שלי איבד את יכולתו לפתוח דפי אינטרנט מסוימים. כמו אילו: http://www.mooma.com/Biography.asp?ArtistId=2762&TextId=389 http://www.globes.co.il/serve/ הדפדפן מודיע כי סיים לפתוח את הדף, אך אני לא רואה דבר. ב source אני מקבל קוד מלא, ואם אני שומר אותו ופותח אותו מקומית במחשב, גם קוד זה לא מוצג בדפדפן. דרך אגב, גיליתי שאם אני מוחק את תגית ה Title, הדף נפתח כהלכה. ======== ועוד דבר, לעיתים, אם אני ניגש ישרות לדף הדיפולטי של האתר, (index.html לדוגמה), הוא נפתח. לדוגמה: http://www.homeless.co.il לא ניפתח http://www.homeless.co.il/index.html - נפתח ======== ולסיום, אם אני פותח פרופיל (יוזר) חדש, ו…

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  9. תודה.

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  10. Started by naory159,

לפני כמה זמן כשחיברתי דיסק און קי למחשב הופיע לי חלון של autorun... היום כשחיברתיי את הדיסק און קי שלי למחשב אין שום חלון של autorun שקופץ... לאן החלון הזה נעלם???

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  11. היי, יש לי כרטיס מסך בבית ישן... ATI Radeon 9200SE 128MB. האם זה מספיק בשביל שיוכל להריץ את השקיפות בשורת המשימות של וויסטה? תודה.

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  12. הורדתי RC1 מקובץ ואני לא מצליח לפתוח אותו מה עושים?

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  13. Started by manenbu,

קיבלתי מחשב נייד עם Win7 Home Premium בעברית. המחשב מלא בזבל, ואני רוצה לפרמט ולהתחיל מחדש. האם אפשר עם מפתח המוצר הקיים (מה שמודבק במחשב מלמטה) להתקין Win7 באנגלית? כרגע יש שם 32 ביט. האם אפשר להתקין 64? בהנחה והכל אפשרי - מאיפה אני מוצא התקנה של זה? אין לי דיסק ועל הדרך - מותקן שם גם אופיס 2007 בעברית מקורי לגמרי, יש לי את הדיסק ואת קוד המוצר המקורי. האם אפשר להתקין אותו באנגלית או שהוא יכריח אותי בעברית?

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  14. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי דיסק התקנה של אקס פי אבל הבעיה היא שבמצב איתחול מהסידי לא עולה לי המניו של וינדוס אלה מפנה אותי לדוס גם כשרשמתי setup המניו לא עלה מה עלי לעשות

• 9 תגובות
    • 800 צפיות
  15. Started by coorva,

שלום רב לאחר שמשחק כשעה או שעתיים במחשב (מפרט המחשב בפרופיל) וחוזר ל- windows מקבל הודעה......... windows apear to be working slowly, please change color scheme to basic המשחק שבו אני משחק הוא crysis . האם יכול להיות שמקבלים הודעה כזו גם כאשר יש מיפרט כזה?

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  16. Started by weinman,

בעבר הרצתי תוכנה (שאני לא זוכר את שמה) דרך ה RUN והתאפשר לי להגדיר בנוחות לחצנים חדשים ל TOOLBAR של IE בעבור קיצורי דרך למועדפים או לתוכנות אחרות. אם למשהו מהחברים מוכרת דרך זו או אחרת. אודה על הצעות. שאלה נוספת יש לי ספרית קיצורי דרך של m3u לאלבומי MP3. כל אייקון הוא בעצם התמונה של פרונט של האלבום כך שנוח ויזואלית לזהות אותם בקלות. הבעייה היא שכרגיל האייקונים קטנים ולא נוחים לצפייה ובמיוחד כאשר מדובר בתמונה כהה. האם קיימת דרך להגדיל ספציפית את האיקונים הללו בלבד בתוך הספריה הזו בלבד. מדובר ב W2K אנייבל. חג שמח לכולם עמיר

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  17. שלום.. יש לי מחשב נייד של חברת IBM וכיום היא לנובו(אגב, לא ממליץ לכם לקנות מחשבים שלהם) כעבור שנתיים החלה תופעה של NUMBER LOCK, לא היה אפשר לבטל זאת וגם החלו בעיות עם הכרטיס קול.. ניסימו המון דרייברים.. וכלום(לא יכולתי לשלוח לאחריות כי היא נגמרה) ואז גם הUSB לא עבד.. עשיתי שיחזור להתחלה.. יש מין כפתור כזה שמשחזר להגדרות יצרן.. גם לא עזר.. אפילו ניסיתי כמה פעמים. בסוף שלחתי לתיקון ואמרו שהלוח תקול.. אבל עולה כ1000 ש"ח. אז בסוף הוא שילמתי לו 600 ש"ח על כרטיס PCMCIA עם 4 USB וכ.קול חיצוני בUSB של CMEDIA וכשהוא חזר מהתיקון, היו בעיות עם הWIN.. אז ניסיתי לשחזר להגדות יצרן הלא הייתה אפשרות(זה נקרא ACCESS IBM) אז קניתי גם WIN PRO RETAIL בישביל לפרמט ולהתקין מחדש.. פי…

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  18. Started by The UnKnown,

Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 01:25:46, on 19/03/2006 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Sygate\SPF\smc.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgamsvr.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgupsvc.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgcc.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgemc.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\ICQLite\ICQL…

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  19. Started by mr_x,

שלום! יש לי בעיה חמורה ב- ,XP המערכת הייתה מותקנת בשדרוג על חלונות 98 ,הכל עבד יחסית בסדר במשך שנה.לאחרונה בצעתי התקנה נקייה של אקס פי במחשב. ומאז רק צרות ,בכל פעם שאני מנסה לפתוח יישומים של וינדוס כגון "המחשב שלי" ,אקספלורר,או לבדוק קבצים בדיסק הקשיח . אני מקבל הודעות שגיאה ומהערכת לא מתפקדת עד שאני מבצע "איתחול מחדש. יש לציין שהעותק שברשותי חוקי לחלוטין ולא צרוב שיכול לגרום לבעיות. גירסה 1.0.0.1, כתובת התקלה 0x000042de?. 27/09/2002 16:21Application Error??תקלה ביישום explorer.exe, גירסה 6.0.2600.0, תקלה במודול flt.dll, גירסה 1.0.0.1, כתובת התקלה 0x000042de?. 27/09/2002 16:21Application Error??תקלה ביישום iexplore.exe, גירסה 6.0.2600.0, תקלה במודול flt.dll, גירסה 1…

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  20. Started by ybe,

לאחרונה התקנתי vista ultimate 64 על המחשב, אני מעונין להסיר תוכנה שאין לה את האופצית הunistall . חפשתי ב- control panel את ADD/REMOVE PROGRAME ולא מצאתי. מישהו יודע היכן לחפש? תודה,

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  21. Started by ofer_mat,

אם יש לי מחיצה ראשית אם( XP ( NTFS ומחיצה נוספת עם FAT32 - ה XP עבד יפה בלי בעיות ניסיתי להתקין WIN98 והיו לי שם מלא בעיות אבל בשלב שהוא שאל אם לפרמט אז יצאתי וביטלתי את ההתקנה עכשיו מה שקורה זה שהמחשב לא עולה גם לא ה XP אני מנסה להתקין שוב אתה ה98 ואני לא מצליח בתענה שהוא לא יכול לפרמט 1. אך אני מתקין את ה98 על ה XP ? 2. האם החומר על ה XP הלך? - אך אפשר לחזור מצב חברה אני משש צריך עזרה!! תודה מראש

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  22. WINXP

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  23. Started by redead,

וכן יש לי כבר את SP1 מותקן.. פשוט ללכת לאתר של מיקורסופט ולהוריד עצמאית?

• 11 תגובות
    • 800 צפיות
  24. אני יודע שזה דבר אולי לא רגיל לבקש אותו בפורום אני מתחיל כבר לבנות את המחשב ואין לי את הוינדוס ויסטה אם יש פה מישו בראשון {מזרח-מרכז} שיכול להעביר לי אודה לו מאד! תודה רבה

• 9 תגובות
    • 800 צפיות
  25. Started by Lethal_Acid,

במהלך משחקים כבדים כמו FAR CRY ,IL-STURMOVIK לפעמים המחשב מתחיל לעבוד תקוע וכאשר אני יוצא ל WINDOWS אני מבקל הודעה הנ"ל. אני לא יודע מה לעשות מוגדר אצלי ש WINDOWS מגדיר את גודל ה PAGING FILE אכשיו הוא על MB604 כתוב שמומלץ 766MB. יש לי מספיק מקום בC. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 800 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.