עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by tomeryh,

i dont know why, but my comp dont want me to write in hebrew in IE, in any other program i can but in IE thats what i get: ?ך? ט???? ?? ?א? ??ך?? it happend only in the internet part of the window,in the adress bar i can write in heb plz plz help me!! thanks alot to all of you

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  2. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

ערב טוב אנשים, אני מנסה להתקין חלונות XP על מחשב בעל דיסק SATA וללא פלופי, הבעיה היא שבתחילת ההתקנה צריך להכניס דיסקט עם הדריבר בשביל שההתקנה תזהה את הדיסק הקשיח, למחשב הזה אין פלופי וגם אין אפשרות לחבר לו אחד. מה עוד אפשר לעשות? תודה.

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  3. יש לי ווינדוס XP בעל משתמש אחד..... אני רוצה שתיהיה לי תיקיה שבשביל להיכנס אליה צריך סיסמא... אתם יודעים...בשביל לשים שם דברים שאני לא רוצה שאף אחד אחר חוץ ממני יוכל לראות...

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  4. Started by assaf990,

הסרתי את הנורטון והתקנתי NOD32 ולמרות זאת יש לי 2 פרוססים שלא נמחקים. nvsvc32.exe nod32krn.exe הראשון תמיד מופיע לי באיתחול ולמרות שהסרתי אותו ב-MSCONFIG ותמיד צריך להסירו ידנית, והשני לא נחמק לי ולמרות שאינני רוצה בהפעלתו של NOD32 תמיד ברקע. (והוא לא פועל ברקע, אבל הפרוסס קיים). מה לעשות כדי למחוק ?

• 9 תגובות
    • 776 צפיות
  5. Started by Black_eagle,

שלום. אני רוצה לעשות שWINDOWD XP PRO שלי יתמוך ב 2 שפות. כלומר יש את ההגדרות האלה בלוח הבקרה ששם בוחרים כל מיני שפות, אז אפשר לבחור שם רק אחת האם אפשר לעשות שיתמוך בשתי שפות במקרה שלי עיברית ורוסית. לא חייב דווקא דרך WINDOWS אולי יש איזה תוכנה או משהו.. תודה

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  6. שלומות, כבר המון זמן אני נתקל בבעיה שמאוד מפריעה לי ורק בזמן האחרון הבנתי מאיפה היא צצה ... הבעיה היא שפשוט האקספלורר, לאחר שאני נכנס לתיקיה של 21 ג'יגה [סרטים] , מתחיל להשתגע! הוא לפתע מתחיל לתפוס תאוצה של ניצול של 100K או אפילו 300K והוא לא יורד מהניצול אפילו שכבר סגרתי את התיקיה [האמת שזה מתחיל רק חמש דקות לאחר הכניסה אל התיקיה] ואני צריך "לסיים את המשימה" ואז לפתוח אותה מחדש. הוינדאוז הוא וינדאוז אקס פי והינה הדברים החיוניים מהמפרט : abit ic7-max 3 pen4 2.8c geil 2X256mg pc3200 golden dragon maxtor 80GB 7200 8 MG S-SSTS SERIEL אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה משום שזה היה לי אפילו אחרי הפרמוט ולא, אין שום וירוסים או שום זבל אחר במחשב.. הוא שמור ממש טוב! אה יש לי עוד שא…

7. היי... אני משתמש במע' הפעלה: Win XP Pro, עם חיבור אינטרנט בכבלים (מהירות 1.5mg). איך אני עושה כך שהחיבור לאינטרנט יופעל אוטומטית, מבלי לבצע דבר, ברגע שה-windows נפתח? אשמח לתשובה בהקדם... סופ"ש עים לכולם... ניב.

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  8. Started by COSA,

1- יש איזה אתר בעברית שמלמד מחשבים? הכול על הWIN XP איך להתקין WIN XP מי מצב דוס אתר שמלמד הכול על מחשבים! 2- אתמול קיבלתי את המחשב החדש! ושרציתי לפרמט ולהתקין את המחשב מי התחלה! אז היכנסתי את הדיסק של WIN XP רשמתי סיסמה והכול.. .... ואז המחשב היכבה ואז הייה לי 2 אפשריות 1 להכינס לוונדוס 2 להמשיך את ההתקנה אז היגעתי למסך הכחול הזה ואז אחרי 20 שניות זה רשם שייש איזה בעיה! איזה בעיה יוכלה להיות? זה קשור לזה אולי שייש לי חיבור חדש S-ATA!

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  9. winxp pro השתמשתי בתוכנה TDS ולאחר שסיימה לסרוק גיליתי שאם אני עושה "צור קיצור דרך" אז אין לקיצור דרך שנוצר את האייקון עם החץ הקטן+האייקון של הקובץ אליו נשלח אלא קיצור הדרך מקבל את האייקון המקורי של הקובץ אליו נשלח. איך אני מחזיר את האייקון של החץ הקטן??

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  10. WINXP

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  11. שלום, יש לי שאלה שאולי תשמע קצת מוזרה אבל יש מאחוריה הגיון. אני רוצה להגדיר ב 2003 SERVER שתוכנות מסויימות יעלו כשמשתמש מסויים עושה לוגין לוקאלי - על המחשב, ושחלק מהן לא יעלו נגיד כשהוא עושה לוגין מרחוק - למשל ב RDP... איך אני מגדיר את זה? שאלה נוספת שיש לי היא איך אני מגדיר ב 2003 SERVER שתוכנית מסויימת תרוץ כ SERFICE של המערכת הפעלהללא תלות ביוזר ולא תדלק או תכבה כאשר יוזר עושה לוגין או לוגאוט (אלא אם כמובן אדמיניסטרטור כיבה אותה בכוח) למשל אני רוצה שהחייןג אינטרנט ישאר פועל כל זמן שהמחשב דלוק בלי שיש יוזר כלשהו בלוגין באותו רגע - זה החלק העיקרי שבשבילו אני שואל שאלה זו, והאימיול הוא הסיבה שאני לא רוצה שהוא יתנתק כי לסמן לו חיבור ON DEMAND זה לא חוכמה וככה הוא יתנתק…

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  12. אורח Si-Nom

מיקודם המודם היה אצל אחי במחשב אבל מיכיוון שאני גולש יותר ממנו ולא מכבה את המחשב העברתי את המודם אלי,ופיתאום המחשב מקרטע בצורה נוראית,Task Meneger לא נידלק ICQ,ו Intarnet explorer ניתקעים,במישחקים המחשב מקרטע ב 800X600 כשמיקודם היתי משחק על הרזולוציה 1280X1024 הכול דלוק (AA-AF), ואני מקבל כאלה הודעות מקספרסקי: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  13. Started by Parallel,

שלום אם כן שום סקריפט לא נפתח לי גם "מפרט המחשב"של כל משתמש פה באתר לא נפתח אני פשוט לוחץ על זה ואין שום תגובה התקנתי ווינדוס מחדש{XP פרו} לפני יומיים {זה גם היה לפני שהתקנתי}יש לי פיירוול של נורטון משום מה אני חושד שזו הבעייה {גם שאני עושה disable זה לא עוזר }אני משתגע מזה כבר תודה מראש

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  14. אני מנסה לעשות תיקיה מסוימת שרק היוזר שלי יוכל לגשת אליה, ומשום מה האפשרות "make this folder privet" היא DISABLE. המחיצה שבה יש את התיקיה היא NTFS.

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  15. Started by alexta-z,

בצער ויגון מנתקים לי בראשון לאוגוסט את האינטרנט ואני אחזור רק באוקטובר , גם עוד שבועיים אני מקבל את הלוח אם , המעבד והקירור מעבד החדשים ומתקין WIN XP PRO , אני מחפש אתר שיהיה ניתן להשיג בו דברים כמו DIRECT X 9.0B ו SP 1 לXP , אני לא אוכל לעשות ווינדוס UPDATE כי לא יהיה לי אינטרנט , אז מישהו מכיר ? (אני מתכוון לדריברים המלאים אם כל הקסצים ולא 295 KB שמורידים אחר כך !) בתודה SOLARIS

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  16. Started by amittt,

טוב אז תשמעו אני רוצה להוסיף האקדיסק נוסף כאילו יש לי אחד אני קונה עוד אחד עכשיו תקשיבו אני מחבר אותו בפנים הכל טוב עכשיו אני מדליק את הווינדאוס איך אני מוסיף לו כונן כאילו עכשיו יש לי c d e ואני רוצה להוסיף שיהיה לי f אני צריך שתסבירו לי איך לעשות זאת וגם אם צריך תוכנה אז תביאו את התוכנה וגם מדריך בבקשה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  17. : : : אני כימעט בתוך שזה בעיה של הגדרות.... איך פותרים את הבעיה? תודה מראש install

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  18. יש לי דרייבר של מודם usb מותקן במחשב. מערכת הפעלה: xp home edition יש לי אייקון שלו בלוח הבקרה ואני רוצה להסיר אותו. הבעייה היא שאני לא מצליח להסיר את הדרייבר (הוא נותן לי הודעת שגיאה) ולכן אני רוצה להסירו ידנית ולא מצליח להסירו מלוח הבקרה. בקליק ימני עליו יש לי רק: "פתח" או "צור קיצור דרך". מישהו יודע אני מסיר אותו משם?

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  19. Started by slim_shady,

הורדתי את הפייר וול בהגדרות של האינטרנט\התחברות ואז הוא שם לי הודעה מסריחה כזאת ליד השעון.... זה משגע לי את השכל כי של 5 דקות זה קופץ ואומר "בעיה, נא לפנות ל____ ולהשים פייר וול". אני לא יכול לשחק משחקים כי זה מוציא אותי!!! ואני לא רוצה פייר וול גם כי הוא מאיט את האימיול והכל וגם הוא לא נותן לשלוח באיי סי וכאלה וגם אחרי שניתקתי זה לא מאפשר לשלוח...... איך להעיף את החרא הזה!?!?!?!?!

• 13 תגובות
    • 775 צפיות
  20. Started by stav_r,

שלום. לחבר שלי הייתה בעייה הנרטון שלנו נדפק לכן הייתי צריך להסיר את הנורטון ידנית והשתמשתי ב SymNRT להסיר מה של ידעתי שזה יסיר את כל מוצרי נותן כולל הגוסט והפיירוואל. לאחר מכן התקנתי פנדה אנטי וירוס ומשום מה כל דבר שאני מנסה להתקין נתקל בשגיאה (winzip , winrar). מה לעשות עכשיו לפרמט ? מערכת הפעלה:windows xp

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  21. Started by goth_freak,

[glow=red,2,300]שלום שלום , אז ככה .. זאת ההודעה הראשונה שלי בפורום , ואני למען האמת מחפש LINK ל WINDOWS XP PRO SP@ בעברית ולא עדכון , אני צריך ת'WINDOWS עצמו .. [/flash/][glow] [move]ותודה מראש ..[/move]

• 9 תגובות
    • 775 צפיות
  22. Started by tamir245,

הנידון הוא על מחשב נייד HP COMPAQ NX9030 שלא מצליח להעלות את XP שמותקן עליו. ניסיתי דרך הF8 - מצב בטוח או מצב טוב אחרון ללא הועיל.תמיד אני מגיע למסך שחור ריק,לאחר כמה דקות מופיע הודעת שגיאה משהו עם NTFS.SYS. ניסיתי להעלות את הRECOVERY CONSOLE ולנסות כמה פעולות מהסטיקי ללא הועיל.בנסיון לעשות DIR לכונן C מתקבלת השגיאה - An error occurred during directory enumeration. ניסיתי לתקן ע"י FIXBOOT\FIXMBR הושלם בהצלחה אבל לא פתר את הבעיה. CHKDSK לא מצליח לקרוא את הסקטורים ובעצם תקוע. יש לי את HIRENS BOOTCD למישהו יש רעיון אולי מה לנסות דרכו?או איזשהם רעיונות אחרים?

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  23. Started by LastForOne,

אני עומד לקנות מחשב חדש ועדיין לא הבנתי בדיוק מה נסגר, למרות שקראתי את כל הסטיקי. המחשב עומד להיות מעבד Q6600/E8500 , זיכרון 4/2G עדיין לא בטוח, כרטיס מסך בינוני, מחשב שיכול להחזיק ויסטה... עדיין לא הבנתי מה עדיף, XP או VISTA ? בהנחה שאני לא עומד להחליף מערכת הפעלה ב3 שנים הקרובות... ועדיף לי 32 או 64 ביט? אני לא משחק במשחקים כבדים וכאלה.. רוב התוכנות שאני משתמש בהם הם תוכנות ממוצעות.. מה שאני פוחד זה שיהיו בעיות תאימות ושדברים לא יעבדו במערכת שאני אבחר.. מה כדאי?

• 8 תגובות
    • 775 צפיות
  24. Started by 10GaZ,

שימו לב לשורת הכותרת ואפשרויות הניווט והתיקייה שפשוט נעלמו להן סתם ככה נמאס כבר מהXP, מת לעבור לWIN7 אבל אני מפחד מבעיות תאימות.. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.