עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by lordgod,

מצורף קובץ , ויש לי AVAST ... יש לציין שעד היום לא היו בעיות .[br]פורסם בתאריך: 3.02.2007 בשעה 17:45:35 מבקש עזרה :-\[attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  2. Started by idang,

אני משתמש בתוכנת אנטי-וירוס AVG, וקיבלתי התראה מהתוכנה שנמצא במחשב שלי וירוס בתיקיה System Volume Information שבכונן :C . זוהי תיקיה חבויה ולאחר שחיטטתי בה ראיתי שיש בה תכננים עדכניים אבל לא מובנים איך נוצרו ולמה התוכנה מצאה שם וירוס. לפני שאני מוחק את הקובץ ואולי את התיקיה ( במידת הצורך ) רציתי שתייעצו לי. צירפתי תמונה- דו"ח של הוירוס, תמונה של שם התיקיה , תמונה של התוכן בתיקיה. . [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  3. Started by tulz,

קראתי בYNET את הדבר הבא: ''שינוי נוסף: הקוד בו כתובה ויסטה אינו מבוסס על הקוד של XP, אלא על וריאציה של Windows Server 2003 Service Pack 1. זהו קוד בעל אבטחה מוקשחת, הבנוי מרכיבים. מערכת ההפעלה תצא בו זמנית בגירסאות ל-32 ול-64'' ''היתרון הגדול ביותר במערכת הפעלה בת 64 ביט הוא התמיכה בכתובות בגודל של 2 בחזקת 64, כלומר 16 מיליון טרהבייט, במקום 4 גיגהבייט - מגבלה שמתחילה להיות אפקטיבית במחשבי קצה גבוה ובשרתים. לטענת מיקרוסופט, מערכת הפעלה בת 64 ביט מניבה שיפורים בביצועים גם בחלק מיישומי 32 ביט'' האם המערכת הפעלה של וינדוס ויסטה ה-32 ביט תהיה פחות טובה,פחות יפה,פחות אקטיבית? כי יש לי מעבד Intel Pentium 4 3.0Ghz 32 BIT וזה מאוד חשוב בשבילי,יש איזשהו הבדל?

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  4. Started by sha1823,

משום מה כשאני מנסה או להוריד קובץ שמע או וידאו או מסמך או מצגת או pdf הוא פותח לי כאילו איה שנאי רוצה לשמור את הקובץ ואז מתחיל להוריד וכשהוא מסיים הוא פשוט סוגר לי את החלון הורדות ואני לא מוצא את הקובץ כאילו הוא לא הוריד כלום וזה למרות שלא מסומן לו לסגור את חלון ההורדות בסיום ההורדה מה עושים? יש לי וינדוס ויסטה 64 ביט ודפדפן אקספולרר 8

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  5. נתקלתי בתופעה, לא יודע אם זה רק לאחרונה... אבל אני כמעט משוכנע שזה לא היה כך בעבר. למרות שבביוס ה P&P O/S מוגדר על NO ולכרטיס המסך מוענק IRQ 11 (ע"פי ה Pci Listing לפני ה Boot Sequence), ללא שום Share עם התקנים אחרים, מערכת ההפעלה משום מראה שכ' המסך חולק את IRQ 9 ביחד עם בקרי ה USB, כ' הרשת וכ' הקול. בעבר כרטיס המסך ישב בדד על IRQ 11, בלי שום חלוקה, אני כמעט בטוח בכך. אם תוכלו לברר אצלכם מה המצב, ולומר לי על מה עומד ה P&P O/S בביוס, אעריך זאת מאוד. *בשביל להגיע למצב הזה ב"מנהל ההתקנים", לחצו על View בסרגל הכלים העליון ובחרו ב"Resources By Type". תודה.

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  6. כשאני נכנס לפה, אני רואה רק את הקאטאליסט 2.4, למרות שזה כבר עודכן ל2.5. כמו כן, בתגובה של אורי עם התמונות פה, זה רושם לי שניסיתי לצפות בתמונות על FIRINGSQUAD, ואם אני רוצה לראות אותן אני צריך להיכנס לאתר, למרות שכולם רואים אותן בדיון! מה הבעיה? ולא, אין לי כוח להתקין נטסקייפ.

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  7. היי דודה שלי קנתה מחשב חדש ללא WIN בכלל,אם אפשר בשלבים מפורטים איך אני מתקין לה את הWINDOWS XP PRO SP2? שאלה נוספת: יש לי דיסק של WINXP PRO SP2 BOOTABLE איך אני משתמש בו? והאם ניתן להשתמש בו בשביל המחשב שלה?

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  8. Started by I_Dont_Know,

שלום. יש לי במחשב מותקנים שני ווידוסים: בכונן C XP PR ובכונן D XP HOME איך אני מוחק אץ ההתקנה של XP HOME מבלי לפרמט את הכונן ? :s05: תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  9. Started by high_barny,

הכנסתי דיסק התקנה של Windows לכונן הדיסקים, ולא עלה לי התפריט הכחול של הבחירת כונן ואני יודע לפרמט, אני מפרמט את המחשב פעם בחודש. מה אני עושה במצב כזה שלא עולה לי העמוד הכחול ? וכן לחצתי על F8 וזה לא עבד וגם ב-F5 זה לא עובד. אשמח עם תעזרו לי לפתור את הבעיה כי המחשב שלי חייב פרמוט וכמה שיותר מהר. גמר חתימה טובה, ירון.

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  10. Started by bariko,

שלום רב, בגלל בעיה מסוימת שהייתה לי במחשב, ביצעתי לו את בדיקת השגיאות של מערכת ההפעלה, אבל בטעות תזמנתי בדיקה נוספת שתתבצע באתחול הבא של המחשב. מאחר והבדיקה כבר התבצעה כאמור, אני רוצה לבטל את הבדיקה הנוספת שתזמנתי, היות והיא כבר מיותרת. כיצד ניתן לבטל זאת? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  11. Started by edeNF,

הייתי שמח אם מישהו שיש לו מפרט דומה לשלי ומריץ ויסטה יגיד לי איך זה רץ אצלו אני מתכוון להשתמש בגרסאת הHome Pre כשתצא. השתמשתי בכלי של מיקרוסופט והיה רשום שהכרטיס מסך שלי חלש בשביל ויסטה אבל יוכל להריץ בקיצור רציתי לדעת איך היא תעבוד על המפרט הזה: intel p4 3.00GHZ Asus P4S800MX-SE X SERIES 1 GB RAM Radeon 9200SE מארז וספק ג'נרים. בנוסף הייתי מעונין לדעת אם אני יוסיף עוד ג'יגה לזיכרון אז הביצועים ישתפרו בהרבה? (אני לא מתכוון לשחק ממש אלא יותר להפעיל הרבה יישומים ביחד.)

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  12. Started by AMS2,

יש לי WIN VISTA ובמשחקים וגם בתוכנות מסויימות במקום לרשום לי באנגלית או בעברים הוא רושם סימני שאלה תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  13. נגיד אני שמה שם את אימיול, אז שאימיול עובד אי הסמל שלו בהפעלה מהירה מתרחב וזה נהיה דפוק! ונגיד שמים שם אקספלורר אז הסמל שלו מתרחב אבל זה יותר מעצבן כי אי אפשר להפעיל עוד חלונות מההפעלה מהירה! והצג שולחן עבודה אני לא מצליחה בכלל לשים שם-למה זה??? זה מחרפן כ"כ! :bash: :bash:

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  14. Started by Psycho17,

ערב טוב אנשים!!!!!!!!! רציתי לדעת מתי אמור לצאת Win Xp Pro SE? בתודה מראש אלדד כהן.

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  15. Started by Or94,

היום שידרגתי את הווינדוז ויסטה שלי לווינדוז 7 אולטמייט 64 ביט. ראיתי שנוצרה בכונן C תיקייה שנקראת windows old ושם יש קבצים מהווינדוז ויסטה. הבעיה היא שהמשחקים היו מותקנים בכונן D אך כאשר אני מנסה להפעיל משחק הוא אומר שחסר קובץ. האם חייבים להתקין מחדש את המשחקים?

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  16. כל פעם שאני מפעיל מחדש את ווינדאוס ומגיע לשולחן העבודה, שתי הודעות מרגיזות מופיעות לי אחת אחרי השנייה. צירפתי תמונות. איך אני יכול להעלים את זה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  17. החלפת שפת כתיבה בעזרת shift+al כאילו האפשרות הזאות לא קיימת לפרק זמן מסויים הוונדוס עולה הכל טוב ויפה אני יכול לשנות מעברית לאנגית ואחרי כמה זמן אני לא רואה את החלון של השפות למטה ואז שאני רוצה לכתוב באנגלית אבל בקטנים ולא עם CAPS LOCK זה לא אפשרי כאילו יצאתי מהתוכנה שמשנה מישהו מכיר את הבעיה?? ווינדוס 7 תודה עמית

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  18. Started by Cyron,

שלום. יש לי כרטיס הרחבה, PCI to USB מותקן באחד המחשבים בבית, אבל הכרטיס מופיע כלא מזוהה במנהל ההתקנים (סימן שאלה צהוב) אני לא מצליח למצוא דריבר מתאים לכרטיס, וגם חיפוש אוטומטי של Windows לא עוזר. פירקתי את הכרטיס ושמתי לב שרשום עליו: USB-VIA אבל אני עדיין לא מוצא לו דרייבר... ניסיתי להתקין VIA 4in1 כי זה מה שמופיע באתר הבית של הלוח אבל זה לא עזר. למישהו יש פתרון ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  19. מדייה סנטר נעלם מוויסטה 32 למה ? מה עושים להחזיר ?

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  20. מבלי למחוק את הvista -יש לי מחיצה פנוייה-כך שבאיתחול אוכל לבחור מבין שניהם תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  21. Started by oev israel,

שלום ותודה מראש התקנתי XP PRO עברית וורד 2003. אני עובד הרבה עם COREL DRAW, ומה שקורה שכשאני מעתיק מלל מוורד לקורל, בכל סוף קטע התווים (נקודה, סימן שאלה וכדו') הופכים לתווים לועזיים, במקום להישאר בפונט עברי. כך גם לגבי מספרים וכדו'. האם מישהו נתקל בבעיה הזו? אני עובד עם קורל 8 ו-9. שאלתי במיקורוספט והם אומרים שהתוכנות ישנות ולא מתאימות לXP? קשה לי להאמין שהן לא מתאימות עד כדי העברת קבצי TXT פשוטים ביותר.

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  22. אתמול, עם מעט יוזמה, החלטתי לפרמט סוף-סוף ולשים קץ לכל הבעיות השונות הופיעו עם הזמן. אז פירמטתי, והתקנתי מחדש אקספי פרו. הכל טוב ויפה....ההתקנה הסתיימה, ריסט ונכנסתי למע' ההפעלה החדשה. התקנתי את כל הדרייברים בהצלחה, כל הדברים הבסיסיים שלי שאני מתקין כל פעם מחדש (רק המצלמה המפגרת שתמיד עושה בעיות ) וניגשתי לעשות Update. פתחתי את האקספלורר, ניגשתי לאפדייט וזה מצא כל מיני עידכונים בדרגה קריטית, חלק התקין ואז פתאום נאמר לי כי ארעה שגיאה, והוצגה בפניי רשימה של בערך 20 עדכונים שעדיין לא הותקנו. זה קרה אתמול בערב, וכבר הייתי צריך ללכת אז סיימתי עם מה שהספקתי ואמרתי לעצמי שהיום אני אסיים לעדכן. אני ניגש לעדכן, מופיע הכיתוב "סורק עדכונים"... ואז פתאום הודעת שגיאה שמונעת ממני …

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  23. בתקופה האחרונה כחודש לא הייתי עם המחשב ומאז שהפעלתי אותו הוא לא נותן לי להתקין עדכונים. מדובר בויסטה מקורית . אשמח לעזרה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  24. Started by semuel_t,

אני משתמש ב- Win XP Pro ומשום מה בזמן האחרון כשאני מפעיל את התוכנה אז מופיע מסך הפתיחה שלה ואני צריך לחכות איזה 20 שניות עד שהתוכנה עצמה נפתחת.. פעם זה היה פועל לי מייד ומסך הפתיחה היה נעלם תוך שנייה... איך אפשר לסדר את הבעיה? ודרך אגב ה- Windows Messenger מבוטל אצלי..

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  25. Started by eni9ma,

אני צריך עזרה: על PRESARIO2700EA התקנתי XP (יש לי את ההתקנה כנראה הכי חדשה אם ה-SP1 כלול בפנים) אבל הוא אומר לי שאני צריך לרשום אותו במיקרוסופט ויש לי רק 30 יום עד שהוא ינעל.... והמיספר שיש לי מהXP שאצלי (אם הSP1 בתוכו) גם לא עובד.... אם צריך אז ה-ICQ שלי הוא 73284204 חן.

• 2 תגובות
    • 842 צפיות

דיונים חדשים בפורומים