Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
היי רציתי לשאול אם בקישור הויסטה הזאת היא upgrade? או גרסה אחרת כי אני לא מבין תודה לעוזרים. http://www.microsoft.com/genuine/vista/VistaLegalization.aspx?displaylang=en&cCode=ISR&Error=82&PartnerID=302&sGuid=08146683-ee8b-4211-88fe-27eb4ff33217&OSV=6.0.6001.2.00010100.1.0.001.00.1033&GenuineInfo=00000000&RFM=3&submit=1
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם, התחשק לי לחזור לנוסטלגיה ולהכניס את כל הצילומים שלי מפעם למחשב, חיברתי כרטיס פיירוואר למשב והוינדואז התקין אותו עכשיו כשאני מחבר את המצלמה הוינדואז כאילו לא מזהה שמחוברת מצלמה וככה אני לא יכול לדגום שוב דבר למחשב למישהו יש רעיון?< המצלמה היא מצלמה ישנה יחסית של סוני מצלמת וידאו
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
-
לי ולאחותי יש ווינדוס ויסטה על הלפטופים שלנו... לי במחשב יש את כל האפשרויות של ויסטה כמו למשל שאני עובר העכבר על החלונות המוזערות שלמטה אז הוא מציג לי אותו במין חלון קטן כזה שזז, ולה במחשב לא... אני לוחץ על הכפתור של ווינדוס במקלדת ועל ה-TAB ואז כל החלונות שפתוחים זזים בצורה יפה כזאת ממש כמו ALT-TAB רק משוכלל יותר, ולה זה לא עובד... אצלה הווינדוס נראה בדיוק כמו שלפעמים שאני מפעיל תוכנה כבדה ואז ויסטה אומרת לי שווינדוס צריכה להפוך למצב אחר בשביל להפעיל אותה ואז כל הפנוקציות שאמרתי לא עובדות, והמסגרת של החלונות נהיית בצבע תכלת מוזר כזה.. בדיוק ככה זה ניראה אצלה. מישהו יודע למה הווינדוס שלה ככה? מה אני צריך לעשות בשביל שהוא יראה נורמלי ? אני מאוד מקווה שהבנתם למה אני מתכוון,…
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
לאחותי יש לה חלונות 7 הום פירומיום עברית 64BIT. אני רוצה ליראות הגדרות IP שלי וגם MAC.... אני פותח בדוס בפקודה CMD ואח"כ רושם פקודה : ipconfig ולא קיים.... אני לא מבין למה אין פקודה הזאת? איפה זה נימצא הפקודה הזאת. איפה טעיתי?מה עושים? בתודה מראש עמי [ATTACH=CONFIG]5088[/ATTACH]
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! רציתי לדעת, אם מותקן לי על המחשב שתי מערכות הפעלה על אותו הכונן איך אני יכול למחוק את אחת מהן מבלי לפגוע בשניה כמובן ?? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום. ווינדוס 98 הפסיק לתפקד. כל יישום שאני מנסה להפעיל מקבל את ההודעה שחסר הקובץ הזה. אי אפשר אפילו להפעיל את MSCONFIG . אין זכר לקובץ כזה או עם שם דומה במחשב, וגם לא מצאתי אזכור בגוגל ל ASDROUTEINFO. האם מישהו מכיר את הבעיה ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
כפי שאתם רורים בתמונה אין לי את כל החלון וחסרים לי הכפתורים. http://img682.imageshack.us/img682/8922/38102752.jpg אני על וינדוס 7 64 ביט. תודה.
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש קבצים שאני רוצה לפתוח ומופיעה לי הודעת שגיאה שרשום בה משהו שלא ניתן לפתוח את הקובץ במצב WIN32, מה זה אומר? איך מבטלים אם אפשר?
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לי מערכת AMD עם ויסטה 64 מותקנת ומתכוון להחליף את הלוח אם לאינטל Q6600 מישהו יודע אם ויסטה תוכל לעשות BOOT לפלטפורמה החדשה ולבצע את ההתאמות הדרושות?
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם מערכת ויסטה עם שני מסכים (שהם בעצם מתפקדים כמסך אחד )האם יש אפשרות שבכול מסך השומר מסך תהייה תמונה אחרת?? קראתי לפני כמה חודשים בגוגל שזה אפשרי ,רק אני לא מוצא את זה שוב! תודה שי
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל קוראי הפורום. אני מחזיק ברשותי מערכת הפעלה WIN7 RC שכאמור תפסיק לפעול בקרוב. אם ארצה להתקין מערכת חוקית מגרסת HOME PREMIUM האם אצטרך לפרמט את כל מערכת ההפעלה או שאפשר להתקין את ה - Home על הRC(שהיא כאמור גרסת ULTIMATE) בלי לאבד את התוכן בהארדיסק? תודה למשיבים, אלון!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש הרבה תוכנות עיצוב לXP למשל Aston,Customizer XP,Style XP ועוד אז איזה מהן הכי טובה הכי נוחה ולא מאטה את הביצועים של המחשב... תודה רבה מראש, ניר.
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אהלן, אני מריץ XP PRO SP3 וchkdsk לא עולה. chkdsk רגיל עובד אבל אומר שיש שגיאות ועוצר, וchkdsk /f מבקש לקבוע בדיקה בזמן בוט אבל לא עושה אותה. ניסיתי כבר לבטל את הpagefile וגם לסגור את כל התוכנות והכל ללא הצלחה. אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
חבר שלי ניסה לסדר עברית במחשב של חברה שלו וכמו שכבר הבנתם, אם אני כותב את זה - הוא לא הצליח עכשיו יש לו בעיה להעלות את הוינדוס עצמו הוא מגיע למסך שה וינדוס טוען את עצמו ועושה ריסט וכך חוזר חלילה... הוא ניסה להעלות דרך Safe Mode אבל גם משם יש בעיה של ריסטים או תקיעות הוא אמר שכשהוא ניסה להעלות דרך ה Safe Mode הוא מבצע ריסט אחרי הקובץ mup.sys יש למישהו רעיון איך אפשר לסדר\ לתקן\ להחליף את הקובץ?? ??? או שהוא חייב לעשות פירמוט? תודה לכול העונים... בברכה דקל
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני לא בטוח אם זה קשור לתוכנה או חומרה. הבעיה היא שכל יום המחשב רושם לי על פעולה שאני מנסה לעשות (כמו העתקת קבצים מכונן לכונן, או פעולה עם תוכנות וכו'...) הודעות שאין מספיק זיכרון כדי לבצע את הפעולה שאני רוצה. עכשיו מבחינת הארד דיסק, אצלי הוא נחולק ל2 חלק אחד של המערכת הפעלה וכו' שבו נשאר בסביבות ה100 ג'יגה פנוי וחלק שני בו נשאר בסביבות ה250 ג'יגה. מבחינת זיכרון פנימי יש לי 2 כרטיסים של 2 GB כל אחד. המחשב די חדש (נקנה לפני חודשיים) יש למישהו מוזג מה הבעיה ואיך ניתן לתקן אותה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
מחשב חדש. ויסטה home perimum 32bit. כל הדרייברים מעודכנים. אף משחק לא פועל. ההתקנה עוברת כנדרש ואז בהפעלה של המשחק הרזולוציה של המסך כאילו משתנה (יורדת) הוא הופך מטושטש קופא לכמה שניות ואח"כ המחשב מאתחל. ניסתי עם call of duty 2, oblivion, farcry, morowind מישהו נתקל בתופעה כזאת? מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן לא מבין איך ולמה אבל מנהל המשמיות נעלם! כאשר לוחצים ctrl-alt-del אין את האפליקציה הרגילה עם ה processים שרצים או הגרפים עם מידע על cpu usage וכו, יש רק את ה TASK LIST וזהו! התקנתי את MSTASK.INF מחדש אבל זה לא עזר, יש למישהו רעיונות? מדובר ב XP HOME תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע איך לאפשר ל Windows 98SE ליצור קבצים גדולים מ-4 גיגה בייט במחיצה של FAT32, או לחילופין לזהות, לקרוא ולכתוב קבצים במחיצה של NTFS? האם ישנו patch של מייקרוסופט עבור Windows 98, או תוכנה של 3rd Party?
-
- 7 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום ! רציתי לשאול שאלה לגבי התקנת ה-Windows 7, הזמנתי דרך השדרוג שהוצע "חינם" מחברת HP למחשב נייד. קיבלתי את הגירסא שלה הייתי זכאי - Windows 7 Home Premium 64 BIT. אני לא מתקין את זה במחשב הנייד (מסיבות אישיות) ואני רוצה להתקין את זה במחשב הנייח. במחשב הנייח יש כרגע Windows XP, אני יכול להתקין את זה עליו או שבעצם אני צריך שכביכול יהיה על המחשב Windows Vista כמו במחשב הנייד שעליו קיבלתי את הזכאות ? אני לא מכניס את דיסק ההתקנה למחשב הנייח מסיבה פשוטה - אני לא בארץ כרגע אלא בארה"ב ולפני כמה ימים המשפחה שלי הודיעו שהגיע הדיסק התקנה. בעקרון אני גם מתכנן לקנות פה את השדרוג ל-Ultimate ב-139$ השאלה אם אני בכלל אוכל להתקין את הדיסק ש-HP שלחו לי על המחשב הנייח שיש בו XP. ושאלה נוס…
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
התקנת הממשק העברי מה WINDOWS UPDATE של הויסטה משנה גם את השפה של המדיה סנטר, ככה שאני יודע שאין צורך להוריד שום דבר נוסף לתרגום השאלה אם אני יכול להפריד באיזשהי דרך\הגדרה\קובץ\משהו את שפת הממשק של הוינדוס ושפת הממשק של המדיה סנטר? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום. אני רואה את כל התמונות מהמערכת חלונות 8 החדשה של מיקרוסופט והממשק בנוי בצורת אריחים שלטאבלטים ומסכי מגע זה רעיון מצוין אבל למחשב שולחני עם מקלדת ועכבר יותר נוח הממשק הישן והרגיל (לדעתי לפחות) או שווינדוס 8 לא מיועדת בכלל למחשבים שולחנים?
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
אהלן :] אמממ... אתמול המחשב שלי חזר מתיקון, מחשב מסדרת HP Pavilion ... כמובן מפורמט והכל עם מ"ה Windown Vista והבעיה עם השורת משימות ממש מוזרה :s05: כשאני ממזערת את כל החלונות ככה שרואים את השולחן עבודה, היא פתאום רועדת\רוקדת ! ורק היא האייקונים על השולחן עבודה או הגאדג'טים בסדר גמור ...
-
נתקלתי בהודעה שקובץ rundll32 חסר לא ניתן להריץ אף תוכנה מובנת של windows . ברשותי windows me וכאשר הפעלתי setup התגלו שגיאות ונדרשתי להפעיל scandisk ללא הצלחה
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
שלום לכולםText :hi: משום מה ומסיבה לא מובנת לי אינני מצליח לפתוח עוד חלון של אתר אחר כשאני נמצא באתר מסויים לפעמים אני מצליח להשאר בשני אתרים בו זמנית עם שני חלונות על המסך אבל זה נדיר,בדרך כלל כשאני מנסה להכנס לעוד אתר ולא משנה אם זה דרך המועדפים , הקלדה לשורת הכתובות, או קיצורי דרך על הסרגל ברגע שאני מנסה לעבור מייד נסגר לי האתר שאני נמצא בו מה גורם לזה? לא היתה לי את הבעיה הזאת לפני ואני מתחיל להתעצבן מזה אני עם ווינדוז 98 המהדורה הראשונה ואקספלורר 6 המחשב כמעט ריק 40 ג'יגה על 2 כוננים שבתוכם יש לי בסך הכל 3 ג'יגה 128 זכרון מעבד פנטיום 4 1.6 איך מחשב ריק עושה בעיות את זה אני לא מבין מי יכול לעזור??? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-