עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by yan,

רציתי לדעת אם יש איזה טוויק שלווינדוס שמאפשר לי לשנות את התיקית בררת מחדל בהתקנה של תוכנה כל שהיא או משחק נגיד במקום C:\Program Files אז H:\BLABLA

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  2. Started by nimrodg,

מצאתי קובץ DAT שנקרא ntuser כשאני רוצה לעשות גיבוי למערכת הוא לא נותן לי להמשיך את הגיבוי. האם זה בסדר שאני ימחוק אותו או שהוא חשוב למערכת?

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  3. היי. לאחרונה התקנתי את וינדואז 7 גירסאת 64 ביט. כשאני מדפדף בכוננים הקשיחים שלי בין התיקיות האופן שבו אני אוהב שהפרטים מוצגים הוא LIST שלא כמו שאר האופציותDETAILS \ THUMBNAILS וכו... כשאני משנה את האופציה לאופציה בא אני חפץ הלו היא LIST המצב לא נשאר לי קבוע וכל פעם מחדש אני חייב לשנות את זה. מה הפתרון? אשמח לעזרה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  4. באחת התיקיות במחשב עם מערכת חלונות 98 (תיקייה שלא שייכת לחלונות) התגלתה תופעה מוזרה : חלק מהקבצים, מכל מיני סוגים, התכווצו לכדי 32 ק"ב בלבד. בדיקה מעלה שככל הנראה משהו חתך באכזריות קטע מסוף הקובץ והשאיר רק את ה-32 האמורים. החשד נופל כמובן על וירוס כלשהו אבל המערכת מוגנת. בסריקה לא נמצא וירוס כלשהו, לא נמצא שום קובץ אחר במחשב עם סירוס דומה וגם לא מצאתי בחיפוש ברשת וירוס עם תכונות כאלה. למישהו זה מצלצל מוכר העניין הזה? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  5. Started by vlad2k,

שלום וערב טוב. אני זוכר שפרסמו את ויסטה נורא התלהבו מהטריק התלת מימדי של הגרפיקה, כלומר עם יש לכם כמה חלונות פתוחים אז לוחצים ALT +TAB ומקבלים תמונה תלת מימדית של החלונות הפתוחים, עכשיו לשאלה ,יש לי וינדוס 7 אולטימיט 64 ביט , האם הגאג'ט קיים ? עם כן איך מפעילים?

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  6. לא מופיע אייקון ואני לא יודע איל להפעיל את זה, רעיונות ?

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  7. Started by buldozer,

יש לי בעיה ואני צריכה עזרה דחוף. פירמטו לי את המחשב וכל קבצי ה - media player מופיעים עם אייקון של וינאמפ יש לי windows 98 ואין לי מושג איך לשנות את זה. שאני רוצה לפתוח איזה סרטון או סרט הוא פותח לי את זה בוינאמפ ואז הוא בעצם לא מפעיל את הסרטון . איך אפשר לשנות את זה?

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  8. Started by Black_eagle,

שלום. אני רוצה לעשות שWINDOWD XP PRO שלי יתמוך ב 2 שפות. כלומר יש את ההגדרות האלה בלוח הבקרה ששם בוחרים כל מיני שפות, אז אפשר לבחור שם רק אחת האם אפשר לעשות שיתמוך בשתי שפות במקרה שלי עיברית ורוסית. לא חייב דווקא דרך WINDOWS אולי יש איזה תוכנה או משהו.. תודה

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  9. Started by 1349,

אהלן חברה. חיברתי את הN95 8GB והמחשב זיהה אותו והכל מצויין. אבל ! אמורה להיות אופצייה שנקראת DEVICE STAGE שמראה על מיני פרטים על המכשיר כמו בפוסט הזה http://www.gearlog.com/2009/01/windows_7_device_stage_working.php בלינק הזה הווינדוס הוא עדיין בבטא ואצלי הוא RTM..ככה שאני לא יודע אם מיקרוסופט השמיטו את התמיכה בזה או לא..כי אצלי הוא פשוט לא מראה כלום..רק את הplug&play הרגיל כמו שהיה בויסטה יש למישהו מושג איך אפשר לפתור את זה ?

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  10. Started by DoroS,

שמתי את זה בפורום Windows בגלל שאני מחפש תוסף למדיה פלייר שחותך MP3 , יש דבר כזה ?

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  11. Started by Pimpy,

שלום, יש לי ויסטה וה- SIDEBAR (הסרגל עם הגדג'טים) לוקח לי הרבה מאוד משאבי מערכת. לשם השוואה: אצל חבר שלי, שמסתכלים במנהל משימות רואים שה-SIDEBAR לוקח לו 8,000K ויש עוד SIDEBAR שלוקח 5,000K. אצלי, שמסתכלים במנהל משימות רואים שה-SIDEBAR לוקח לו 50,000K ויש עוד SIDEBAR שלוקח 20,000K. להבהרה המחשב שלי יותר חזק משל חבר שלי בלא מעט ויש אותם גאדג'טים...(יש מפרט למטה) אני ממש מקווה שמישהו יודע למה אבל אין לי מושג ואפילו כיוון למה זה קורה!!!! תודה רבה רבה!!!! נ.ב המפרט שלי (מחשב חדש): INTEL CORE 2 QUAD Q6600 2.40GHZ 8MB 1066MHZ LEADTEK 8800GTS 640MB PCI-E GIGABYTE GA-965P-DS3 OCZ DDR2 2048 (1024MBx2) 800MHz CL4 WD 250AAKS 250GB SATA ENERMAX LIBERTY 400W

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  12. Started by DUDEnamE,

קודם כל WINXP סוחב על הדבר הזה? מצאתי איזה גרסא קלה שלא הצלחתי בכלל לעלות בכל מקרה זה לא הנושא. אני מנסה להתקין, מגיע לאזור בחירת המחיצה להתקנה וההתקנה בכלל לא מזהה את ההרדיסק , היא מזה את הכונן פלאש בתור "C" כשבכלל מוגדרות על הרד דיסק של המחשב שני מחיצות C,D ומשומה ההתקנה מזהה את רק את הכונן פלאש למישהו יש פתרון? השתמשתי בUSB_MultiBoot_10 כדי לעשות את הפלאש BOOTABLE

13. Started by xTz,

ויש בפי כמה שאלות: 1. איך מבטלים את הUAC הזה שגורם להרבה כאבי ראש? 2. אם אני משנה בהגדרות של התצוגה שזה יפעל ב32 ביט האם תוכנות שלא עבדו במצב של 64ביט יתחילו לעבוד? אני אוסיף עוד אם אני אזכר..תודה לעונים!

• 8 תגובות
    • 844 צפיות
  14. Started by Ben_G,

שלום , זו היינה הפעם הראשונה שאני מתקין HD SATA אז תענו לי במהרה אם אפשר. יש לי במחשב כונן 1.44 וה-BIOS מזהה את הכונן, אך ההתקנה של ה- WINDOWS לא ... מה לעשות ?

• 9 תגובות
    • 844 צפיות
  15. Started by tamir245,

הנידון הוא על מחשב נייד HP COMPAQ NX9030 שלא מצליח להעלות את XP שמותקן עליו. ניסיתי דרך הF8 - מצב בטוח או מצב טוב אחרון ללא הועיל.תמיד אני מגיע למסך שחור ריק,לאחר כמה דקות מופיע הודעת שגיאה משהו עם NTFS.SYS. ניסיתי להעלות את הRECOVERY CONSOLE ולנסות כמה פעולות מהסטיקי ללא הועיל.בנסיון לעשות DIR לכונן C מתקבלת השגיאה - An error occurred during directory enumeration. ניסיתי לתקן ע"י FIXBOOT\FIXMBR הושלם בהצלחה אבל לא פתר את הבעיה. CHKDSK לא מצליח לקרוא את הסקטורים ובעצם תקוע. יש לי את HIRENS BOOTCD למישהו יש רעיון אולי מה לנסות דרכו?או איזשהם רעיונות אחרים?

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  16. אני רוצה להתקין windows vista x64 ultimate על מחשב dell Vostro השאלה אם יש הבדל כלשהו עם ווינדוס שהחברות מתקינות על הלפטופ כאשר קונים אצלהם חוץ מהאיקון במחשב שלי...?

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  17. בקיצור השאלה שלי היא כזאת ... כל פעם שהייתי לוחץ על איזה לינק אז היה נישאר על הלינק הזה מן סימון שהרגע לחצתי עליו ... היו מן נקודות על זה וכך זה היה עוזר לי לדעת על איזה לינק לחצתי לפני .... עכשיו זה נעלם , אני לוחץ על לינק ואין שום סימון שלחצתי עליו ... כלומר עם למשל אני עושה Shift+לחיצה על העכבר לפתיחת חלון חדש . בקיצור אני רוצה להחזיר את הדבר הזה עם זה אפשרי ... Windows XP Pro SP1

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  18. Started by tomer*m1,

שלום, יש לי בעיה בעדכונים האוטומטיים של ויסטא שזה עושה לי שגיאה ואני לא יכול לקבל עדכונים... הנה השגיאה: זה כותב לי -"ל-WINDOWS" לא היתה אפשרות לחפש עדכונים חדשים". "שגיאות שנמצאו: קוד 80072f8f" מה אני יכול לעשות זה ממש דחוף לי כי ממש חיכיתי לחבילת העדכונים של ויסטא שהגיעה אתמול... אז בבקשה משהו שיוכל לעזור לי! חג שמח וללא מריבות בליל הסדר![br]פורסם בתאריך: 16.04.2008 בשעה 13:01:00 יש הצלחתי פשוט התאריך של המחשב היה לחודש מרץ והייתי צריך לשים אותו על התאריך הנוכחי אז זה מה שגרם לבעיה מצטער שהטרחתי אפשר לנעול אבל רק עוד דבר קטן עכשיו שבדקתי עדכונים זה מצא לי רק שתי עדכונים ואין שמה את החבילה שכל כך חיכיתי לה.... צריך להוריד אותה עצמאית או שזה בא בעדכונים האוטומטי…

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  19. Started by rino,

שלום לכולם ראיתי באתרים שונים גרסת WINDOWS XP בתצורת 64BIT. האם מדובר במערכת הפעלה מותאמת למעבדי AMD 64BIT ? האם זו מערכת הפעלה רשמית או שינוי שמישהו עשה למקור?

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  20. Started by davidreznic,

יש לי דיסק עם ויסטה. עשיתי מחיצה ורציתי להתקין שם XP. שמתי את הCD , הוא העתיק את כל הקבצים, אתחל ואז כתב :DISK READ ERROR BOOTMR IS MISSING" הקטע הוא שאחרי זה גם הויסטה סירבה לעלות והציגה את הודעת שגיאה, למרות שלא נגעתי בה. את הויסטה סידרתי, אבל אני עדיין לא יוכל להתקין את XP. למישהו יש מושג?

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  21. אני עובד עם וינדוס XP Professional באנגלית +SP2. לאחרונה יש לי בעיה, שהמחשב קורס ללא כל התרעה ומאתחל את עצמו. מה שמוזר, זה בחיים לא קרה בזמן עבודה, אלא רק שהמחשב בIDLE. צרפתי תמונה של התקלה.... למשהו יש מושג מה עושים? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 843 צפיות
  22. Started by papa duck,

שלום לכולם אני חדש כאן בפורום פרמטתי את המחשב ונתקלתי בבעיה שלא הייתה לי לפני הפרמוט מערכת ההפעלה שלי היא XP כמובן כשאני פותח את הoutlook express הוא עושה לי sign-in אוטומטית - לא רוצה את זה!!!! יש לי רק 7 חברים במסנג'ר ואני פותח אותו פעם ב.... בדר"כ אני משתמש בICQ הצ'ק בוקס של sign in automatically לא מסומן! וגם בלשונית preferences לא מסומנים run this program when windows starts וגם allow this program to run in the background מי יודע מה עושים??? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  23. Started by x-pac,

רציתי לדעת מה זה ולמה זה לוקח כל כך הרבה מאמץ מהמעבד [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  24. זה גם סוגר לי הרבה חלונות פתוחים. ניסיתי לעשות NEW TASK ולפתוח EXPLORER אבל זה לא עוזר וגם סריקת וירוסים לא עזרה.

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  25. Started by UpsideUp,

אני בא עם בעיה ששאלתי כבר המון אנשים לפתרון אליה, אבל עדיין לא הצליחו ממש לעזור לי. כתבתי פה קטע מהאתר גיימר, בפורום תמיכה שיש בו, עדיין לא עזרו לי שם. הנה הקטע: "מצאתי את הקטע הזה בדיון הFAQ: ש: יש לי 20 ג'יגה בהרד דיסק והיום הסתכלתי ויש לי רק 4 ג'יגה תפוס, אבל יש לי רק 12 ג'יגב פנוי איפה עוד שני ג'יגה? ת: יכול להיות שהוינדוס שלך מגבה את עצמו, וזה תפס את המקום אז תבדוק את אפשרויות הגיבוי שלו, יכול להיות שהוספת זיכרון תפעולי, אז תבדוק אותו המחשב שלי>מתקדם>בראשון מאפיינים>מתקדם ולמעטה יהיה רשום לך כמה זיכרון מהארד דיסק שלך הולך ואתה יכול לשנות, אם זה עדיין לא עוזר תנסה גם איחוי דיסק. האפשרות השניה היא שיכול להיות שישנם קבציםן מוסתרים, אפשר את הצפיה בקבצים אלה ובד…

• 2 תגובות
    • 843 צפיות

דיונים חדשים בפורומים