Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי דיסק מקורי של WINDOWX XP SP2 שרכשתי לפני כשנה,הוא מתחיל לקבל שריטות ואני מפחד עליו. יש לי שתי שאלות: האם מותר לי לגבות אותו לדיסק אחר? ואם אני מגבה ורוצה לפרמט את המחשב שלי ולהתקין מחדש,לצרוב אותו רגיל עם הקבצים שגיביתי או שצריך להפוך אותו לISO ? תודה רבה לכולם ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
וכושלאימאשל מי במייקרוסופט החליט לתקוע את הלחצן הרחק מהאחרים לפעמים יש להם את הכישרון המדהים להרוס משהו שעבד מושלם בגרסה קודמת
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה אני לא מצליח לפתוח את חנות האפליקציות בWIN 10. לא התקנתי משהו חריג לאחרונה, ולא זכור לי עדכון גדול כלשהו שבוצע במערכת. פשוט סתאם רציתי להיכנס לחנות ולראות מה חדש, והאפליקציה פשוט לא נפתחת. אני לא מקבל שום הודעת שגיאה, פשוט לוחץ על האפליקציה וכלום לא קורה. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אזז ככה אני צריך כמה אפשרויות של כל אחת מי הבקשות: אנטי וירוס- צריך כמה שיותר שמות של אנטי וירוס דריברים- לכרטיס מסך והלוח אם שלי המיפרט בצד תוכנות צריבה-כמה שיותר שמות שמתאימים תוכנות קיבוץ-כמה שיותר שמות וכל תוכנה טובה שתתאים לוינדוס 7 בשביל גיימר תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
עדכון בבלוג הרשמי של מיקרוסופט חשף את תאריך ההשקה ל-Anniversary Update של חלונות 10, ואז הוסר 11 חודשים של זמינות חינמית עבור חלק גדול מהמשתמשים (לצד לחצים והצקות בלתי פוסקים) סייעו למערכת החלונות 10 החדשה לשבור את כל השיאים בשוק, ולצבור מעל ל-300 מיליון מחשבים שבהן היא מותקנת, לנתח שוק של בין 15 ל-20 אחוזים מיקום ה-PC כולו. כל זה עתיד להשתנות במידה בלתי מבוטלת בעוד כחודש מהיום, כשבמיקרוסופט יעמדו בהצהרה המקורית שלהם ויפסיקו להציע את הגירסה החדשה כשידרוג חינמי לבעלי חלונות 8 וחלונות 7 (במקום זה תהיה זמינה גירסת Home במחיר של 120 דולר) – ומה שיסמל את השינוי האסטרטגי הזה יהיה עדכון חדש ומאסיבי העונה לשם המתבקש Anniversary Update. אם להתבסס על פוסט בבלוג הרשמי של ע…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך מבטלים את האפשרות שזה לא יופיע לי שוב אף פעם?, מכיוון שכל פעם שאני מפעיל את הבאטלפילד או כל משחק עם גרפיקה גבוהה זה יוצא לי מהמשחק ושואל את השאלה הזאת.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני מתקין את חיבורי ה-usb שלי?? דרך האינטרנט כי אין לי שום דיסק התקנה או בכלל מה אני עושה בשביל להתקין את זה? ???
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם היום גיליתי שנותרו לי 2 ג'יגה פנויים בכונן C... חיפשתי, וראיתי תיקייה בשם TEMP שתופסת לי 7 ג'יגה!!! אני מת לפנות את המקום הזה, השאלה אם זה לא יהרוס משהו... זו התיקייה: C:\Users\Omri Dadon\AppData\Local\Temp
-
- 7 תגובות
- 819 צפיות
-
-
ראיתי בחיפוש כי יש ב-PCWorld לינקים להורדת ISO של Windows 7 שדורשים סיראל. רציתי לדעת מאיפה אני יכול להוריד ISO מלא של Windows 8 Pro שבסיום ההתקנה אצטרך להכניס את הסיראל שרכשתי? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב עשה קצת בעיות ולכן קצת התעצבנתי על המקלדת החמודה שלי. החלטתי לעשות ריסטרט למחשב וגיליתי שאני לא יכול להכנס למסמכים שלי דרך האיקון של שולחן העבודה. אני לוחץ על OPEN ו"נאדה"... לעומת זאת שאני נכנס דרך ה- C אל documents and setting.. אני מגיע אל המסמכים שלי. הבעיה ממשיכה גם עם משחקים שהשמירות שלהם נמצאות ב"מסמכים שלי", אני נכנס למשחק ולא מצליח לראות את השמירות של המשחק. מה לעזאזל קרה פה? אולי השתמשתי באיזה HOTKEY בלי לשים לב מתוך עצבים? HELPPPP
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני חצי שנה מחשב סוף AMD 2100 @ 2200 GHZ Hercules Redeon 9700 1 GB MEMORY SUMSUNG (512x2) Abit NF7 - S ועוד ... עכשיו אני לא יודע מה קרה הוא התחיל לעשות לי בעיות. פרמטתי ולאחר מכן הוא המשיך לעשות בעיות. הבעיות הם: 1. אני נכנס למחשב שלי לוקח לו שעה עד שהוא מפעיל אותו . או שאני נכנס לכל תקיה אחרת. וגם בווינאמפ לוקח לו שעה להעלות שיר 2. כשאני נכנס לMSCOFIG אז פתאום הוא יוצא לאחר 10 שניות. 3. אני התקנתי אנטי וירוס נורטון. יש את הרישום של החברה, אז אני מפעיל אותו ואז הוא עושה לי את אותה בעיה של הMSCONFIG הוא נסגר לי אחרי 10 שניות. מה עלי לעשות ?!?!?!?!? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אז ככה.. ראיתי שפירסמו פה הודעה למעלה על העיצוב של הוינדווס והחלטתי לנסות את התוכנות ואת האתרים השונים אך לא מצאתי את הכיוון שלי... ראיתי שלחבר שלי יש דסקטופ חיה ביותר... הנה תמונה: http://img2.echo.cx/img2/5811/mydesktop0mn.jpg עכשיו רציתי לדעת איך הוא עשה את זה.. אז אם מישהו יודע ומוכן לעזור לי אני אשמח מאוד.. תודה
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב שוב יש לי פינגים גבוהים במשחקי רשת ללא סיבה ככמעט ואין תוכנות פועלות דף הבית משתנה לבד האקספלור שוב נדפק.. למרות שעשיתי סריקה של תוכנות פירסום וריגול נמצאו גורמים בודדים אשר הוסרו אך הבעיה נשארה.. היה פה פעם מנהל פורום נראה לי בשם מילק שעזר לי הרבה עם הבעיה הזאת עכשיו יש לי שתי בקשות קודם תעזרו לי עם הלוג פייל מה לתקן ומה להשאיר רגיל..? ובגלל שזאת לא פעם ראשונה מה אני יכול לעשות חוץ מפיירוול ואנטיוירוס..? וכמובן עידכונים של הוינדוס וסריקה של תוכנות ריגול ופירסום.. הלוג פייל- נעשה על ידי התוכנה HIJACKTHIS אם זה עוזר למישהו.. Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מיקרוסופט שיחררה כמה תמונות מתוך גירסת הבטא של vista http://www.microsoft.com/presspass/presskits/windowsvista/default.mspx אחת התמונת היותר מיוחדות זה שfolders החדשים כלומר תוכל לראות מה יש בתוך הfolder מבחינת תמונת וידיאו word וpowerpoint מדהים
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני משתמש ב-IE7 ורוב הפעמים שאני מחליף בין טאבים הסימן של העכבר משתנה למין לוגו של "אין גישה" או משהו כמו זה ואני חייב ללחוץ סתם לחיצה אחת בשביל שזה יעלם ושאני יוכל לחזור לפעילות רגילה עם העכבר. אני חושב שזה בגלל שאני לוחץ על טאב מסוים וגם בטעות גורר אותו קצת, יש דרך לבטל את הדבר הזה? (אני יודע שזה מנוסח בצורה דפוקה אבל אני זה לא ממש קל להסביר את השטות הזאת. אם אתם לא מבינים רק תגידו ואני ינסה לנסח את זה אחרת)
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת כאשר אני מתחיל את ההתקנה (עם המסך הכחול) הכול הולך חלק (אפילו רשום למעלה windows home setup) ואז הוא אומר לי להכניס את הדיסק של וינדוס ואני מכניס (כונן דיוידי אם זה משנה) ואז הוא אומר לי שהוא לא מצליח לזהות את הדיסק או שהדיסק לא vaild אבל ניסיתי את הדיסק על מחשב אחר והכול עובד טוב מה הבעיה? יכול להיות שזה בגלל הכונן? (לא נראה לי אבל אולי אני טועה) תודה
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אתמול כשהייתי במחשב המחשב נתקע ולא היה אפשר לעשות כלום אפילו לא CTRL+ALT+DEL אז עשיתי ריסט וחיכיתי שהמחשב יעלה. כשהwindows התחיל להעלות את השולחן עבודה זה לא העלה את האייקונים אלא רק את הטפט ואת שורת המשימות. ככה הוא נשאר וכשאני מנסה לעשות CTRL+ALT+DEL המחשב נהיה ממש איטי כמעט נתקע ואי אפשר לעשות כלום. בנוסף לכך, התהליך EXPLORER.EXE תופס 100%. מה זאת הבעיה הזאת? ממה זה נגרם?
-
- 9 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום רציתי להתייעץ בנוגע להלפת מערכת הפעלה כרגע אני על ויסטה הום 32 עיקר העבודה על המחשב היא 3D STUDIO MAX9\10 ADOBE CS3 בעיקר מידול ואנימציית תלת ועריכת וידאו המפרט שלי הוא intel core i7 920 2.79ghz 4gb ram Nvidia geforce 9500gt 1 gb רייד10 4x 500 gb WD 7200rpm 32mb איזה מערכת הפעלה תעבוד לי בצורה הכי חלקה ללא בלאגנים??? תודה
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP וחיבור כבלים ללא חייגן, כשאני מנסה להיכנס לאינטרנט אקספלורר העמוד לא עולה. בדפדפנים אחרים הכול פועל טוב. גם כשאני מנסה להיכנס לעמוד אינטרנט דרך המחשב שלי הכול עובד טוב!! איך לסדר שזה יעבוד דר האינטרנט אקספלורר?!? בבקשה עזרה
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי שבת שלום חברה... היום בצהריים לא הצלחתי להתחבר לאינטרנט אז אחרי כמה דקות שגם בהם לא הצלחתי עשיתי ריסט לפרוטוקול ...כאמור.... "netsh_winsock_reset" סבבה הכול טוב ויפה הצלחתי בשעה טובה להתחבר והכל פנאן.. אבל אחרי כמה דקות של גלישה יש לי ת'שגיאה הזאת כל כמה זמן לא מוגדר ואחרי שאני לוחץ שלח/אל תשלח דו"ח למייקרוסופט יש לי 60 שניות עד שהמחשב מתכבה. חשבתי שזה בטח וירוס הבלאסטר או הסזאר או מה שלא יהיה אז הורדתי מסימנטק כלי שימחוק אותו אבל הוא לא מצא כלום. כמו כן שזה מופיע אני לוחץ בשורת הפקודה shutdown -a אבל המחשב נכנס להלם ושוק תמידי כזה... ניסיתי גם ב services.msc לשנות בRPC בקטגוריה של הrecovery מ"ריסטרט למחשב לריסטרט לתהליך עצמו/אל תעשה כלום" אך גם ללא הצלחה . …
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
היי! פירמטתי את המחשב (הבעייתי כרגע) ועכשיו אני לא מצליחה לשתף את הכונן D (שהוא בעצם הארדיסק נפרד) עם המחשב השני ברשת ועם האקסטרימר. עריכה: ניסיתי גם לשתף את כונן C וגם אי אפשר. על המחשב הזה יש לי ווינדוס 7. יש לציין שכמובן לפני הפירמוט הכל היה בסדר. היה שיתוף מלא בין כולם. ברגע שאני מנסה להיכנס דרך המחשב השני לכונן D הוא אומר שאין גישה ולפנות לאדמיניסטרטור וכו'... כמובן שהפעלתי את האופציה של שיתוף בלי סיסמאות, כמו שעשיתי פעם שעברה. אבל אני לא מצליחה לשתף בכל זאת. אני בטוחה שאני מפספסת משהו אבל אין לי מושג מה... אני לא יודעת אם זה קשור, אבל אולי זה בכל זאת יעזור - הכפתור share בטאב sharing של כל הכוננים אפור ולא ניתן ללחיצה אני יכולה ללחוץ רק על advanced sharing ומשם "לא…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הגיע לידי מחשב מחברה מסויימת וכשניסיתי להתקין עליו WINDOWS XP PRO באמצע ההתקנה הוא נתן לי מסך כחול. ניסיתי גם דרך הדוס להעביר את הI386 ולעשות התקנה ואותה הבעיה. דיברתי עם החברה והם אמרו שרק WINDOWS עם SP2 ומעלה ניתן יהיה להתקין על המחשב הזה. סוג המחשב: נייד MSI ? תודה.
-
- 9 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום. התקנתי לאחותי על המחשב ויסטה לייט, והיא טוענת שהיא לא מצליחה לשחזר ספריות שהיא מחקה מהסל מחזור. כלומר הם בתוך הסל, אפשר לראות את הספריות , אבל אי אפשר לשחזר. קבצים שלא בספריות היא הצליחה. היא כמובן ניסתה את האופציה של "שחזר את כל הפריטים" שלא עזרה... אני אשמח אם למישהו יש פתרון כלשהוא לבעיה המציקה תודה רבה מראש אריאל
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
השגיאה הזו מופיעה כל הזמן גם ברגע שווינדוס עולה גם כל דקה כשאני עובד על המחשב וגם כשאני לוחץ על המחשב שלי אני משתגע אני לא יודע מה לעשות ההודעה לא נעלמת וזה לא הבלאסטר כי זה לא נתן 60 שניות ומפעיל מחדש את המחשב פשוט ההודעה כל הזמן מופיע ותוקעת את המחשב [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
האם מישהו יודע או מכיר דרך איך להפוך את הצידוד והמעבר שפות להיות אוטומטי כלומר, אם אני בסימנייה אחת בכרום כותב בעברית למשל בפורום או פייסבוק ועובר לסרגל כתובות לשנות כתובת אתר אז שאוטומטיתי יעבור לי לאנגלית או בין תוכנות, אם אני פתאום עובר לוורד אז שיזכור את השפה האחרונה שהשתמשתי בה.
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-