Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
חברה אין לי דיסק של ויסטה עם בוט ואני רוצה להגיע לדוס .. מה אני עושה.. איזה תקליטון איתחול ?? איך אני מגיע בקיצור..? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להכניס את המחשב למצב stand by/hibernate, הוא נכנס למצב הזה לכמה שניות ואז מעצמו חוזר למצב רגיל. מה לעשות? ולא, זה לא שאני מזיז את העכבר בטעות.
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
יש לי קשיח של 4 גיגה יכנס בפנים ?? ווינדוס 2000 SP3 ועוד שתיים של 20 ו16
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
למרות שרובכם כאן כבר מדברים על וויסטה אני עדיין במועדון ה-5 של מחשבי הפנטיום 3. ומאחר וזו הסיבה, אני מוצא כי ממש קשה לי לגלוש בלי שהמחשב יצעק הצילו. ברשותי מחשב p-III עם 750 מגה ראם ו-HD 80 ג'יגה. אני מריץ עליו אקס פי פרו sp2. מישהו יכול להכוון אותי למדריך כיצד אוכל לבטל את כל התוספות והגרפיקה למינהן שמאיטים את המחשב. אני רוצה מחשב בתול מאופציות אבל שיהיה מהיר ויציב עד כמה שניתן. לגבי וירוסים/חומות אש/מזיקים/ותיקיות אשפה אני מסודר....תודה.
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אהלן התקנתי XP PRO במחשב חדש שקיבלתי, והעברתי שירים מהמחשב הישן. בכל השירים - האותיות מהופכות לגמרי. הווינדוס באנגלית ... מה אפשר לעשות בשביל שזה לא יהיה הפוך? בנוסף, באפשרויות שפה אין לי אפשרות לבחור שפת הקלדה עברית - מה עושים בשביל שכן תהיה אפשרות כזו? תודה !
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם המחשב הבא תואם ולאיזה גירסא ע"מ שתפעל מהר עליו ? HP ze2055 EA כאשר שמתי על מחשב זה 512MB פנימי (מגיע עם 256 במקור)... תודה אנשים !
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני עוזר למישהו לקנות מחשב חדש בסיסי (3800X2 + 1 GB RAM + 7100 gs). רציתי לדעת איזה גירסת ווינדוס כדאי לקנות לו ? יש את הווינדוס ויסטה בייסיק ב-500, את הווינדוס ויסטה פרמיום ב-640 או את ה-XP שאני לא יודע כמה תעלה. המחשב ישמש בעיקר לשימושים בסיסיים של אינטרנט, משחקים פשוטים, וורד וכו'. לכאורה אני נוטה לכיוון הויסטה בייסיק, כי בטח ה-XP יעלה משהו דומה, אבל האם המחשב הזה חלש מדי עבורה? כמו כן, אומרים שהגירסה הזאת די גרועה ביחס לפרמיום, מה הם ההבדלים העיקריים?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
"ניפגש בוינה" בכיר במיקרוסופט: וינה, מערכת ההפעלה הבאה מסדרת חלונות, תושק כבר בשנת 2009 בינתים אין הרבה פרטים על זה, אבל בקצרה, מיקרוסופט מתכננת להוציא את מערכת ההפעלה ההבאה שלה, שכרגע בשם הקוד וינה (Vienna), ב2009. טוענים: "לוויסטה לקחו חמש שנים להגיע לחנויות, אבל בן פאטי, סגן נשיא לענייני פיתוח בחברה מבטיח כי מערכת ההפעלה בסדרה, שמכונה בינתיים בשם הקוד Vienna, תצא בתוך שנתיים בלבד. "שנתיים וחצי הן די והותר כדי להשיק מערכת הפעלה חדשה", אמר פאטי בכנס RSA 2007 שנערך השבוע בסן פרנסיסקו. בינתים אין מידע מדוייק לגבי הפיצ'רים החדשים במערכת. לדבריו, פרטים רבים לגבי Vienna עדיין לא נקבעו סופית." נלקח מנענע: http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=427581&sid=127 הנה א…
-
- 134 תגובות
- 16.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה. יש לי מועדפים באקספלורר (windows XP, EI 6) אני מתכוון לפרמט את המחשב לחלוטין, אבל אני לא רוצה לאבד את המועדפים שיש לי באקספלורר. יש דרך לייצא קובץ מהאקספלורר שמכיל בתוכו את כל המועדפים ? (במטרה לצרוב אותו על דיסק ביחד עם המאט דברים שאני שומר מהפירמוט כמו עזרים ודרייברים חיוניים לווינדואס הבא, שיהיה גם הוא XP) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
צריכה להיות שם אפשרות לתמוך בעיברית נכון? כלומר היא תהיה באנגלית אבל עם תמיכה בעיברית כמו עם הXP.
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שלום! תמיד כשהוינדווס עולה מופעלות איתו תמיד כמה תוכנות וזה מאט אותו ולוקח לו הרבה זמן לעלות...אני רוצה לדעת איך אפשר לבטל את העליה של התוכנות מיד כשהוא מופעל(גם איך ב-xp וגם איך בויסטה). תודה!
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
חח מצטער שאני מתווסף לשלל ה"ויסטה ירוץ על...." אבל זה באמת חשוב לי. ויסטה ירוץ על (חחח) מקסטור 40G 5400RPM? תודה
-
- 10 תגובות
- 999 צפיות
-
-
התקנתי עדכון של NVIDIA לכרטיס שלי (6600). מס העדכון:100.65 והוא תואם לויסטה, אך לאחר שאני התקנתי את העדכון החדש, הוא ביקש ממני להפעיל את המחשב מחדש, הפעלתי ובום... מסך כחול. יש למישהו מושג למה זה קשור? ומה עושים? תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני קונה מחשב למשחקים ומתלבט בין 64bit ל 32bit . עזרתכם הדחופה תתקבל בברכה.
-
- 8 תגובות
- 818 צפיות
-
-
כשאני מריץ קבצי הרצה Exe או Bat מהרשת מופיע לי הודעה של "האם אתה בטוח שאתה רוצה להריץ את הקובץ..." איך אפשר לבטל את זה??? איך אפשר להריץ את קבצים מהסוג הזה מבלי שתופיע ההודעה?? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה ברגע שאני לוחץ ctrl + alt + del בשביל לפתוח את ה-task manager קופץ לפי חלון עם ההודעה הבאה : task manager has been disabled by your adminstartor . הנה תמונה להמחשה - http://img223.imageshack.us/img223/9258/untitledcu2.png חברה אני חייב את זה אז בבקשה מי שיעזור אני ממש יודה לו
-
- 8 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני מחכה כבר חודשיים לדרייבר מותאם של hp לויסטה...כרגע המדפסת מושבתת. יש אפשרות להתקין את המדפסת על הויסטה גם ללא דרייבר?
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא ממזמן קראתי קצת על ה gigabye iram וכיצד אפשר בעזרתו ,כפי שהראו באתר של andatech , את חלונות ב8 שניות.... פתרון זה להמהרה,לפי הבנתי, הוא לרוב לא משתלם, אך בדיון הוזכר שבויסטה ניתן להשתמש באופן דומה בכונני פלאש... אני לא בטוח אם התכוונו שם שזכרון הפלאש ישמש להחזקת כל מערכת ההפעלה או להחזקת הזכרון הפיזי(swap file אם אני לא טועה). בכל מקרה לפי חיפוש שלי בזאפ מראה שמחיר כונני הפלאש הניידים(שאליהם לפי דעתי התכוונו) ירדו פלאים כך ש1GB זכרון פלאש מתחיל מ 80 שח ו4 מ210. לכן אני מתעניין בנושא ושואל אם מישהו יודע איך ניתן להשתמש,אם בכלל, בזכרונות פלאש לשיפור ביצועי המערכת. כמו כן,לפי הבנתי, לא כל זכרון פלאש יתאים למשימה של שליפת נתונים מהירה ממנו, ולכן אם רוצים לעשות …
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
http://neowin.net/index.php?act=view&id=38289
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
זאת אומרת, האם גרסאת ה-Ultimate תקח יותר משאבים מגרסאת ה-Home Premium? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש באפשרותי לקבל (באופן חוקי): Windows Vista Buisness 32bit או Windows XP pro 64bit . אני מתכוון להתקין את המערכת על מחשב עם המפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 זיכרון: Kingston 1024MBx2 DDR2 667MHz Cl5 5300 דיסק קשיח: Westren Digital WD2500KS 250GB כרטיס מסך: LEADTEK WinFast PX7300GT TD 256MB בהתחשב בכך שהמחשב תומך ב 64bit, האם כדאי ללכת על ה XP ולהנות מיתרונות ה-64, או שבכל זאת כדאי את ה Vista, שהיא רק 32 (אין לי אפשרות לויסטה 64 ביט)? תודה רבה לכל מי שיעזור
-
- 8 תגובות
- 804 צפיות
-
-
עד לפני מספר ימים, כל פעם שהיה צורך להשתמש באינטרנט (לדוגמה: ICQ, MSNM וכו') המחשב היה מקפיץ את חלון ההתחברות. עכשיו זה לא קורה, זה מעצבן. אני לא מתכוון להתחברות אוטומטית, אלא על עצם העובדה שחלון ההתחברות כבר לא קופץ - צריך ללחוץ Start > Connect to. למישהו יש מושג כיצד אני מסדר את הבעיה המעצבנת הזאת?
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם ניקיתי היום את המקלדת וכשסימתי שמתי לב שכול הטפריטים\הודעות במסן\הכפתורים למעלה וכול השאר השתנה לגודל קטן ומעיק (ממתי יש לזה קיצורי מקלדת?) יש איזה אפשרות להחזיר את זה לdefult? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש לי ווינדואוס וויסטה פרופשיונל,ואני רוצה להתקין בו את המייל שלי שנמצא בGMAIL ,הבעייה שניתקלתי בה היא ההגדרות של הפופ3 ולאחר מכן הIMAP מאיפה אני מוצא את ההגדרות האלה ,או שיש חסימה להכניס מייל של גוגל בגלל התחרות בין שתי החברות?אשמח לתגובה ממומחה בעניין. :lol:
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי וינדוס ויסטה 64 ביט הורדתי את כל התוכנות החדשות ביותר של כרטיס המסך דריוור 7.2 יש לי כרטיס מסך ATI 1900XT עכשיו ברגע שאני מתקין את הדריוור מופיע לי במנהל התקנים בהתקנים נוספים עוד התקן שקשור לכרטיס מסך והוא NTativrv01 וכאשר אני רוצא לעדכן אותו אני לא מצליח כי אין לי את הדרייור שלו מה עושים תודה
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-