עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. ברשותי מע' הפעלה winxp_sp2 . במחשב מותקן צורב DVD . ???עד היום כאשר הכנסתי דיסק- הופיע תפריט ה- autoplay שאיפשר לי בחירה של סוג ההפעלה של התקליטור. מאז כשבוע התפריט אינו עולה וכדי לזהות את קבצי המחשב עלי לעבור דרך "המחשב שלי" ולפתוח את כונן ה-DVD כדי לראות את תוכנו. מה קרה וכיצד ניתן לתקן תקלה זו? תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  2. שלום לכולם היום נכנסתי להוספה והסרה שלי ב-windows xp וראתי שם משהו שלא התקנתי אף פעם אז רציתי לשאול אותכם אם אתם יודעים מזה התוכנה תופסת40 מגה בערך ככה זה מראה לי וקוראים לה microsoft.net framework1.1 למה זה משמש

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  3. Started by harry,

שלום חברים! טוב אז ככה . יש לי על המחשב עותק של ווינדוס לא חוקי (אל תפלו לי מהכיסא כי חצי מהארץ ככה), ואני שמעתי שכל פעם שאני נכנס לאתר של msn או microsoft הם הולך למחשב שלי ובודק אם יש לי עותק חוקי או לא ואם לא הוא פשוט מוחק לי את המחשב . עכשיו, אני לא יודע עם זה באמת ואני ישמח אם תאמרו לי עם זה נכון . לא להיכנס לאתר של microsoft אין לי בעיה . אבל הבעייה שלי היא שהודיעו לי שגם שמעדכנים דרך : windows update הוא עושה את הבדיקה הזאת !. אני ישמח אם מישהוא יאמר לי עם הדאגה שלי אמיתי כי לא עדכנתי את הווינדוס שלי אף פעם!. אם מישהוא יודע אם הבדיקה של מייקרוסופט באמת מתקיימת או מישהוא יודע פתרון חלופי שיאמר לי כי לא בא לי עכשיו על פירמוט. אני משתמש בwindwos xp pro …

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  4. Started by pssheba,

שלום, ניסיתי להתקין |(חזור והתקן, שוב ושוב) שרת SQL ע"ג פלטפורמה של win7 שמאוד יתכן שאינני יודע לעבוד איתה. בכל התקנה, השרת SQL "נעלם". כלומר, כל אימת שניסיתי להתחבר לשרת הוא פשוט לא נמצא ברשימת השרתים שמציג דף ההתחברות של SQL (SQL Server 2005)ׂ. יכולות להיות לכך סיבות רבות ושונות אך שמתי לב לאבטחה המוגברת הקיימת ב win7 ותהיתי שמא לא נפלתי בעצמי קורבן לה באופן ש win7 ממאן לאפשר לי התקנת שרת SQL. אני יודע שהשאלה היא כללית אך אינני יכול להניח את האצבע בדיוק בנקודה. אינני מבין מדוע אינני מצליח להתקין את השרת. אגב, גם להסיר את ההתקנה דרך add remove ב control panel אינני מצליח ונראה לי שיהה עלי להתקין את win7 מחדש אך גם זה לא יביא מזור לתחלואי. שלא כמו ב XP, ב win7 לא ניתנת לי…

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  5. שלום לכולם. יש לי סיפור קצר. מעשה במחשב אינטל סלרון 2G על לוח אם של ביו-סטאר עם 256 מגה זיכרון בערך בגיל שנה וחצי של המחשב הוא התחיל לזרוק מסכים כחולים ולהתקע כל כמה שעות מבלי בושה בכלל. בהתחלה חשבתי שאולי זה בגלל הכרטיס רשת האלחוטי שהיה נראה לי דפוק, אז פירקתי אותו לתקופה וניסיתי.....לא עזר. פירקתי המחשב בדקתי כבלים, הכל תקין, אין אבק, אין שום כרטיס הרחבה על הלוח אם הזה. ניסיתי לפחות איזה 7 קבצי דאמפ ולראות מה כתוב שם..... מתוך ה 7 בערך 4 הצביעו לי על כל מיני דברים שרירותיים, ו 3 הצביעו לי על AVAST אנטיוירוס... הייתי כמובן מוכה הלם.....בגלל שניסיתי להגן על המחשב של חברה שלי, דפקתי לה את החיים .......... מייד הסרתי והתקנתי לה AVG. נחשו מה? לא עזר. פירקתי שוב המ…

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  6. יום בהיר אחד הדלקתי את המחשב והווינדוס לא עלה... המסך הכחול עובר במהירות, כך שאינני מסוגל לקלוט את הבעיה... בקיצור האפשרות היחידה שלי היא לפתוח את הווינדוס בסייף מוד SAFE MODE ניסיתי להתקין את התוכנה WinDbg שמומלצת אצלכם באתר לפענוח בעיות מסכים כחולים ולא הצלחתי, הווינדוס מעלה לי חלון שבו כתוב Windows Installer: "The system administrator has set policies to prevent this installation" כמובן שניסיתי להתקין דרך חשבון האדמין וגם דרך חשבון משתמש רגיל, בשני המקרים הוא העלה את אותו חלון... מישהו יכול לעזור? לייעץ? כל תגובה תבורך... תודה רבה

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  7. חברה , אני שובר את הראש למעלה מ 6 שעות וללא פתרון , קיבלתי את הנייד החדש שלי fujitsu amilo 7440 עם winxp sp2 english enabled ( עבדו עליי !) אני מנסה להתקין את xp hebrew sp2 או xp hebrew pro אך ללא הצלחה , ההודעה שאני מקבל היא שהוא לא מזהה את ההרד דיסק שהוא SATA מבדיקה הבנתי שהוא צריך דרייברים של ה SATA וזאת אוכל לטעון אותם אך ורק בעזרת הורדת הדרייברים ל דיסקט ואז מייד בהתחלת ההתקנה יש ללחוץ על F6 כדי לכוון אותו לדיסקט זה . אך בנייד החדש הזה אין כונן דיסקטים ואין לי מושג אין אני עובק את המיגבלה הזאת . נאנ עזרו לי , האם יש למישהו רעיון ? תודה

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  8. Started by gal_il50,

כשאני מפרמט את המחשב ועולה ה-WINDOWS XP PRO אז אני צריך לפרמט את שאר הכוננים אז השאלה שלי היא שאני עושה קליק ימני על כל כונן אז איזה אפשרויות לבחור:יש פירמוט מהיר,יש FILE SYSTEM שיש בו 2 אפשרויות:FAT32 ו-NTFS. יש ALLOCATION UNIT SIZE מה אני בדיוק בוחר?

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  9. Started by contA-,

אהלן אנשים! הרבה זמן התעניינתי בדבר הזה,הזכרון הוירטואלי הזה שאפשר לשלוט בו ולקבוע את גודלו.. אז ספרו לי בבקשה,מהו הזיכרון הוירטואלי?,האם אני צריך שיהיה קובץ החלפה כזה גם בכונן D? (אצלי ב-C נמצא הווינדוס וב-D התוכנות והמשחקים),כיצד אני קובע את גודלו של קובץ ההחלפה ומהם הגדלים המומלצים? תודה רבה לעוזרים.. (!!)

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  10. הוא רושם במסך הקטן (איפה שה- REVIEW) "An error is prevnting this slide show from Playing" המפרט: E5200 9500GT 2GB OCZ 320GB W.D GIGABYTE GA-G31M-S2L ניסיתי הכל :s05: שמישהו יאיר את עיני... הדרייברים מעודכנים - הוויסטה נתנה ציון 4.8[br]פורסם בתאריך: 22.01.2009 בשעה 18:50:52 מישהו מכיר את התופעה ? :s05:

• 7 תגובות
    • 846 צפיות
  11. כאשר מתקינים XP במחשב חדש לגמרי שיש בו 40GB, הבנתי שהוא שואל כמה GB שיהיה בכונן המרכזי ©. אז נגיד אני בוחר 32GB, הוא אוטומטית ייצור גם כונן D עם 8GB הנותרים?

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  12. היי, המערכת אצלי בצד, 4GB זכרון, האם יש צורך בלהגדיר PAFE FILE יותר גדול ממה שהוקצה? ראיתי שלפעמים במשחקים כבדים כמו GTA השימוש ב PAGEFILE מגיע כמעט לגבולף וכרגע אצלי זה יושב על 3.8 גיגה הקצאה מכונן C. בעוד שמכונן D, אין הקצאה כלל. יש צורך להקצות קצת מקום נוסף או שלהשאיר זאת ככה וזהו? גם עכשיו בשימוש רגיל בוינדוס 1.3 גיגה תפוסים כלומר שליש... תודה.

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  13. Started by hapoel,

אהלן מה שלומכם מישהו יכול להגיד לי איך מורידים את ה-safely remove hardware מה-msconfig? יעני איך זה רשום שם?? תודה מראש לכולם

14. אהלן, טוב, עד כה הwin7 עושה לי הרבה צרות. שידרגתי גם את הלפטופ לwin7 x64, אבל עכשיו אני לא מצליח לשתף קבצים בין המחשבים. שתי המחשבים מחוברים באותה הרשת, ופעלתי לפי המדריך הבא: http://www.howtogeek.com/howto/windows-7/share-files-and-printers-in-windows-7-with-homegroup/iw/ הבעיה היא שהמחשב (לא משנה איזה) לא מזהה שיש homegroup ברשת, ולכן לא נותן לי את האפשרות לעשות join לקבוצה קיימת, אלה רק ליצור אחת חדשה. //עדכון: החלטתי לחבר את הלפטום חוטית לראוטר, כרגע הhomegroup מזוהה כמו שצריך. הבעיה היא ברגע שעובדית אלחוטית - לא ניתן לשתף קבצים.

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  15. Started by dj shay 30010,

ניסית להתקין ויסטה ויש לי XP יש בעיה בהתקנה ואני נמצע במצב שאם אני לא לוחת מהר על החצים כדי לזוז אני לא יכול להכנס לוינדוס יש תפרית לפני ה BOOT.ini מישהו יודע איפה זה יושב מה להסיר סידרתי את זה יש 3 קבצים שצריך למחוק GRLDR BOOTMGR BOOTTSECT לא רואים אותם צריך תוכנה צד שלישי כדי לראות אותם ולהוריד להם את קבצי המערכת והקריאה בלבד

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  16. Started by esaly,

שלום חבר'ה! יש לי בעיה... כל פעם שאני מתקין ווינדוס XP , אני מתקין גירסה באנגלית ואז מתיקן פאצ' MULTI LANGUAGE על מנת לשנות את התפריטים לעברית... במחשב האחרון שעשיתי את זה הוא יצר לי מצב שהחלק מהווינדוס באנגלית וחלק בעברית...למשל הSTART MENU בעברית והMY COMPUTER באנגלית... יש לציין שהתקנתי כמו תמיד ואף פעם לא הייתה לי בעיה....ברגע שהתקנתי את הMULTI LANGUAGE הכל היה בעברית וזהו... מה אני יכול לעשות???

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  17. Started by Fontana,

חברה אני חדש פו ואני חייב מדריך לפורמט חייב דחוף ואם אתם יודעים אך אני מתקין SP1 ולא 2 תעזרו לי בבקשה

• 7 תגובות
    • 846 צפיות
  18. Started by Ruya,

יש לי Windows Vista כרגע ואני רוצה לדעת איך אני מוחק אותו כדי שאני יוכל להתקין Windows אחר ? רויה.

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  19. Started by gshhar,

אני רוצה להתקין WINDOWS XP PROFESSIONAL,האם יש איזה אתר בעברית שמסביר איך מתקינים?

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  20. Started by almog333,

שלום לכולם, אני גולש בלפטופ דרך ההוטספוט של הסלולרי שלי. רציתי לדעת, אם אני מוריד את הפלאש ב xp, תצרוכת הגלישה שלי תהיה יותר מועטה? יש לי 2 ג'יגה ואני לא רוצה לבזבז אותם על פירסומות. אם כן איך מורידים את הפלאש? והאם יש עוד טוויקים ששוה לעשות כדי להוריד מנפח הגלישה? תודה

21. Started by grozy d.j,

הלינוקס יותר מהיר מהוינדוס אבל משחקים לא תומכים בו לעומת זאת כמעט כל המשחקים תומכים בוינדוס. אז מה יותר עדיף?

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  22. שלום.. בכל הלינקים שאנשים נותנים לחשבונות האישיים שלהם בוואלה ובנענע הם שמים תמונות!! אנינ לא יכול לראות התמונות...זה עושה מן איקסים על התמונות!! אני דוחה את זה כבר המון זמן!!אבל זה התחיל להמאס אז שאלתי!! בבקשה תגיבו וכמה שיותר מהר!! בתודה Anas-Nanas

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  23. Started by sahargt,

יש לי 3 קשיחים אז השאלה שלי הי אני רוצה לשנות את השמות של D וE אז אייך אני יכול לעשות את זה ב ויסטה

• 11 תגובות
    • 846 צפיות
  24. Started by nivster,

יש לי לאפטופ compaq nc620, ויש לי בעיה מרגיזה: אני לא מצליח לנגן שום סרט משום סוג (לא DVD, לא MPG, לא AVI, כלום...) בשום תוכנה (לא WMP, לא real, לא winamp, שוב כלום). אני מעלה את הנגן, ורואה מסך שחור וריק, עם סאונד. אבל ב-WMP הספירה של השניות עובדת, לעומת זאת ב-winamp הספירה לא עובדת, הוא פשוט לא מסכים לנגן את הקבצים. ניסיתי להוריד codecs, הורדתי את כל הסוגים והמינים, ואני עדיין לא רואה כלום... זה התחיל לי ב-win2k, פירמטו לי את המחשב, התקינו XP, וזה עדיין לא עובד!!!! למהההההההההההההה????????????????.

25. Started by PeaceWarrior,

הוינדווז בו אני משתמש יום יומית הוא XP , אבל לצורך עבודה עם תוכנה מסויימת אני צריך שיהיה מותקן 98. איך אפשר ששניהם יהיו מותקנים בו זמנית? תודה רבה לעוזרים!!

• 6 תגובות
    • 845 צפיות

דיונים חדשים בפורומים