Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד של acer aspire 5740 g יש לי עליו מותקן ויונודס 7 .. עד אתמול הכל עבד מצויין.. אך מאתמול הוא מראה לי מסך פתיחה של acer לאחר מכן הוא מגיע למסך שחור שבצידו השמאלי של המסך יש לי קו של דוס כזה מהבהב.. והוא לא נכנס לווינדוס.. נתקע על המצב הזה של הקו הזה עם המסך השחור, לא מראה שום סימן לווינדוס.. בדקתי בבוט וההארידסק מופיע בהתחלה. עשייתי load optimized setup .. כיביתי את המחשב הוצאתי סוללה הכל.. הוא פשוט מגיע למצב הזה ונתקע הווין לא עולה.. יכול להיות שההארדיסק שבק חיים? או שזה משהו אחר? יש לי על המחשב מחיצה שהתקינו אייסר של ווין חוקי.. משהו יודע איך אני יכול להכנס לזה דרך הביוס? תודה רבה לעוזרים .. המשך.. יש לי ווינודס 7 אחר של חבר.. הכנסנתי אותו למחש…
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום רב! התקנתי ווינדוס 7 64 ביט אולטימאט ושכחתי להגדיר בביוס שהדיסק קשיח יפעל כsata עכשיו כשאני משנה את ההגדרת לsata ווינדוס לא עולה... השאלה היא האם יש פתרון לבעיה או שנטרך להתקין הכל מחדש? ואם אני מתקין מחדש האם חייב כונן דיסקטים כדי להתקין תדרייבר של sata או שאפשר דרך דיסק און קי?
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
לאחר התקנתש כרטיס הקול סאונד בלאסטר 5.1 והתקנת הדרייברים שלו(דרך דיסק ההתקנה שלו בלבד), המערכת הפסיקה לעלות. במידה ואני מנסה לעלות את המערכת בסייפמוד הוא מציג לי את ההודעה הבאה(תמונה מצורפת) אשמח לעזרה מהירה, מכיוון שאני צריך את המחשב למחר [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ה NOD הצליח למחוק אותו, אבל לאחר כמה דקות המחשב לא הגיב. עשיתי ריסט ומאז הווינדוס נתקע לפני הכניסה לשולחן עבודה יש לציין שהוא עובד במצב בטוח מה אפשר לעשות ?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי בעיה. הווינדוטס לא עולה אצלי. כשאני מפעיל את המחשב הוא מגיע למסך טעינה של הווינדוס (זה עם הbar הכחול) ואחרי שזה נגמר המחשב מפעיל את עצמו מחדש. לפעמים המחשב שם מסך כחול ל2 שניות ואז מפעיל את עצמו מחדש. יש מצבים גם שהוא עולה לפעמים אבל אז אין קול וכו'. הצלחתי להעלות אותו במצב בטוח עם נטוורקינג. עשיתי לו שם restore אבל זה לא עבד. יש למישהו רעיון מה הבעיה ומה פתרונה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
כשאני פותח את המחשב כל מה שאני רואה זה את הרקע של השולחן עבודה שלי וחוץ מזה שום דבר לא עולה לא אייקונים ולא השורה של ההתחל... בשביל להריץ את הדפדפן אני משתמש בctrl+alt+del ואז דרך משימה חדשה אני פותח את הדפדפן.. זה כנראה פגיעה של וירוס אני יודה לכם אם תתנו לי פתרון לבעיה.. (חחח אני לא יכול להסתדר ככה עוד הרבה זמן ) בתודה מראש :nixweiss:groovy
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אהלן אנשים. לאחר בדיקת וירוסים ומחיקת קבצים "נגועים". איני יכול להיכנס לכונן C וכונן D, ששם בוצעו המחיקות בטענה " אין אפשרות לאתר את resycled/boot.com כונן C הוא הכונן שעליו נמצא הווינדוס . מה ניתן לעשות המקרה כזה ע"מ להחזיר את הגישה לכוננים הקשיחים הללו??? תודה רבה רבה . לירן צירפתי תמונה של ההודעת שגיאה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
כל תקייה אצלי מסודרת באופן שונה, לדוגמה השירים ב details לפי name , בתקיית האימיול לפי date created תמונות thumbnalis וכו' הבעיה היא שכל הזמן הסדר שלהם משתנה הורדתי וסימנתי מחדש את ה V ב REMEMBER EACH FOLDER VIEW SETTINGS אבל לא עזר תוך כמה השעות הסדר עוד פעם מתחלף איך אפשר לסדר את הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי מחשב נייד מחבר שנסע לחול. הייתי רוצה לפרמט אותו ולהתקין אותו מחדש...שתי בעיות : 1. יש לי בבית רק ווינדוס HOME (חוקי)... האם זה מתאים גם ללפטופ ? 2. החבר שלי איבד את כול הדיסקים של החומרה של המחשב הנייד...איך אני משחזר מה שיש במחשב ? תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכל החברים לאחרונה שידרגתי את ההארד דיסק במחשב הנייד שלי ל HITACHI 80GB והתקנתי עליו וינדוס XP PRO זה כבר כמה פעמים שהמחשב מאתחל באופן פתאומי וכשהוא מנסה לעלות הוא נתקע במסך הפתיחה ואחרי שהוא כבר עולה זה מוציא את ההודעה הבאה . האם ההארד דיסק מקולקל או שזה קשור לווידוס? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
בכל פעם שאני מתחבר אינטרנט מסתבר שהווינדוס מסנגר פועל ברקע למרות שהוא לא בtray . אני לא יכול לסגור אותו כל עוד IE פתוח. איך אני סוגר אותו ואיך אני מונע מהתוכנה לעלות בצורה אוטו? משתמש בXP SP1
-
- 11 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני שואל בשביל מישהו: מישהו מחק קובץ מאוד מרכזי בווינדוס (XP) ועכשיו הווינדוס מסרב לעלות וגם בסייף מוד הוא לא עולה. כאשר הוא מנסה להתקין את הווינדוס, לפרמט או להפעיל את מערכת הריפייר הוא לא מצליח. כאשר הוא מגיע למסך הריפייר יש לו את הווינדוס שדרוש תיקון אך הוא לא יכול לבחור בו אלא האופציה היחידה היא יציאה. מה אפשר לעשות במצב כזה? :-[
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני משתמש בווינדוס אקספי. עשיתי ריסט וכשהמחשב עלה ווינדוס הריץ בדיקה על ההארד-דיסק. הא מצא כמה בעיות ויצר 5 קבצים בשם ??????~1.mp2. עכשיו אני לא יכול לפתוח, למחוק, להזיז, להעתיק, לערוך וכו' אף אחד מהקבצים. מה לעשות? כשאני מנסה למחוק וכו' אני מקבל את ההודעה: Cannot delete ??????~1: The filename, directory name, or volume label syntax is incorrect. תעזרו, בבקשה, זה ממש מעצבן!!!!!!!!!!!!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://i.imgur.com/RIzwt.png מה הסיבה לכך ??? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלומות, Windows XP SP1 ברשותי, וכאשר אני מפעיל את המחשב הכל עולה יופי טופי, ואז, כשידידנו אמור להגיע למסך של בחירת היוזר, הוא פשוט מראה מסך שחור שעליו רק סמן עכבר שיכול לזוז. הנ"ל מתרחש גם במצב בטוח\ רק שאז הוא "יענו" מראה את שולחן העבודה במצב בטוח, עם סמן עכבר שיכול לזוז לו לכל כיוון, אבל זה הכל. נסיתי לנתק כל דבר מהמחשב למעט מסך, לא הועיל. לא מתקבל שום מסך שגיאה/ BSOD. שום תקלה נראית לעין לא מופיעה בזמן אתחול המחשב. מישהו, משהו..?
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני לא יודע אם כאן זה המקום לשאלות מהסוג הזה אני מקווה שכן... בכל מקרה מדובר בווינדוס xp שנמצא על לפטופ , הוא מגיע לשלב שבו הוא מבקש סיסמא להיכנס למחשב, אני מקליד סיסמא נכנס הוא כותב שהוא טוען על מיני דברים כמו רשת במעין חלונית כזאת... והוא כבר טוען את הרקע של השולחן עבודה , וזהו הוא לא מתקדם מהמצב הזה , הוא מדי פעם עושה סימן שהוא טוען משהו (שעון חול ליד העכבר) אבל הוא לא באמת מתקדם לשום מקום. 2 דברים -.1 ניתן ללחוץ על ctrl +alt+delete , וקופץ ה task manger , אבל גם אחרי לחיצה על כל כפתור שם שום דבר לא נפתח. 2.הצלחתי להיכנס למצב בטוח , ושם עשיתי "שחזור המערכת" ללפני שבוע או משהו כזה , בכל מקרה זה לא עזר. אשמח להצעות לפיתרון .
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב ומכניס סיסמא הכל עובד מצויין אבל, מתי שהמחשב נועל את עצמו כאשר לא עובדים עליו כמה דקות הוא מגיע למסך נעילה שם הוא מגיב להזזת העכבר או לחיצה על המקלדת אבל הרפליקה של הכנסת סיסמא נעלמת לא ניתן להכניס סיסמא ולחזור לשולחן עבודה המחשב נשאר נעול ואז חייבים לעשות לו הפעלה מחדש מהתפריט מה יכולה להיות הבעיה? המחשב מחובר רק למסך אחד כרגע ככה שזה לא שזה מופיע על מסך אחר ניסיתי גם להכניס סיסמא על עיוור אבל הוא לא מגיב בכלל תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 6.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מה יכולה להיות הסיבה לתקיעה של ווינדוס במסך של השם משתמש וססמא? Windows XP SP3 רץ על P4 2.26 GHz עם 2GB זיכרון. תודה ושבת שלום.
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום, מאז העדכון, הגלישה בדפדפן הזוועתי הזה הפכה לבלתי נסבלת. אני מקבל את אותה שגיאה כמו הבחור הזה: http://www.fxp.co.il/showthread.php?s=7896664247d1dd91720a319924182100&t=7833593 בכל מיני אתרים אני מקבל הודעת 'אינטרנט אקספלורר הפסיק לפעול' - אני לוחץ סגור ושוב קופצת אותה הודעה, 100 אלף פעם.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה דעתכם, האם שווה לקנות ווינדוס מקורי? האם ווינדוס פרוץ הוא לרוב לא בטוח בכלל? אשמח ליתרונות ולחסרונות מכיוון שאני שוקל קניה.. אך לצערי תג המחיר יחסית גבוה.
-
- 15 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
Actual Transparent Windows, תוכנה חדשה, לחלונות 2000\XP, נותנת לך את האפשרות לבחור באחוזים את רמת שקיפות החלונות של התוכנות השונות ושורת המשימות. התוכנה עצמה, אגב, היא רק מגה וחינמית לתקופת נסיון של 14 יום. אז אם תמיד חלמת על חלונות שקופים (אני יודע שאני תמיד קנאתי בחלונות השקופים של הסלון).. דף הבית של התוכנה. להורדה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת עד כמה וויסטה 64 ביט בעייתי היום מבחינת תוכנות \דרייברים לחומרה -חדשה- ובעיקר מבחינת תאימות למשחקים. האם כל משחק שיצא למשל בשנה האחרונה, יפעל על וויסטה 64 ביט תחת Program Files של 64? אני פשוט ממש מתלבט אם לשלם על 32 ביט ואז להדפק מבחינת שידרוג זכרון לעתיד ומבחינת ניצול של המרובע ליבה שלי [שאמור לעבוד טוב יותר תחת 64ביט], כי אחרי זה לקנות את וויסטה 64 ביט זה יהיה בזבוז של עוד 600 שקל.
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
האם ניתן להתקין וויסטה 32 + 64 כDUAL BOOT? האם ניתן XP+וויסטה כDUAL BOOT?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שמעתי שוויסטה לא תומכת בחיבורי ה-COM בלוחות אם. האם זה נכון? אם כן זאת הולכת להיות בעייה כי יש לא מעט דברים שמתחברים ב-COM תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-