עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by eliXir,

As you can see I write in english because I can't install hebrew, why? I guess the virus ruined something in my "Clicking options", which mean, I can't click on links or buttons of the windows / explorer, lets say I can't click on the "MAFRETIM" of the people here in the forums, I can't open Windows Update ETC, and sometimes I can't Copy/Paste. To recover the virus I followd what writen in the Sonic22 page, plus deleted the msblast.exe, did I do something wrong?

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  2. Started by zam,

אני משתמש ב- WIN XP ובכונן השני יש את ה- WIN 7. אני רוצה את המקום והמערכת מסרבת להימחק. אשמח להסבר איך להסיר אותה.

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  3. Started by zodiac,

לפני זמן מה פירמטתי את המחשב שלי, ולאחר מכן התקנתי XP פרופשונל. מאז מסכי הצאטים באף אתר לא עולים לי. ניסיתי להתקיון SP1 אבל הוא מודיע לי חגיגית שמכיוון שה-XP שלי לא מקורי לא ניתן להתקין עליו SP1 הלכתי לאתר של SUN והורדתי את ה- J2RE-1_4_1_02WINDOWS-I586-I ?(שאני לא יודע אפי' מה זה) וגם זה לא עוזר. ראיתי שהשאלה לגבי הנושא כבר נישאלה בעבר, אבל מהתשובות שניתנו לא כ"כ ברור מה אני בדיוק צריך להוריד. ולכן לא יכולתי להיעזר בתשובות הקודמות אשמח אם תתנו לי לינק ישיר בתוספת שם המוצר שאותו אני צריך להוריד. בתודה zodiac

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  4. Started by krusty,

הי. מאיפה אני יכול להוריד win98 Tutorial???? באתר של ממיקרוסופט יש קצת אבל לא ניתן להוריד למחשב. תודה

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  5. בעיה שצצה לה שלשום במחשב של בת דודתי ולא הצלחתי לתקן את זה ככה : פותחים חלונות לא משנה מה , כאשר ממזערים זה לא מופיע בTASK BAR למטה ...כדי להגיע לזה זה רק דרך ALT+TAB ניסיתי הכל ...להזיז את הטסק באר ...לשנות שם בהגדרות מראה תצוגה ...להוסיף להוריד שעון ,וכו לשחק שם עם הכל (כפתור ימיני בטסק באר ואפשרויות) ניסיתי להסיר את כל הוואג'אאראס מהמחשב שלא צריך לבטל כל סרויס לא נחוץ מ TASK MANAGER....להחזיר את הWINDOWS ל LAST KNOWS CONFIGURATION .... להפעיל בSAFEMOD ...וירוסים וטרויינים כמובן . הממ למישהו יש עוד רעיונות ? תודה .

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  6. Started by Mentally ill,

שבת שלום וערב טוב, אני מנסה להתקין xp sp3 על WD 320 sata. בלוח יש חיבור ל-sata, אממה.. הביוס מזהה אותו כ-scsi, חפרתי מעט וראיתי מה הסיבה - ושאני אמור בעת ההתקנה להשתמש בדיסקט שהכנתי מראש וללחוץ F6, איפה לעזאזל אני מוצא את הדרייברים הנחוצים כדי להתקין את את ה-Xp? אשמח לתשובות מהירות, תודה!

7. Started by ido-nava,

יש ברשותי windows xp pro sp2 ... עשיתי ריסט למחשב .. ואחרי שהוא נפעל צצה לה מן הודעה בשם: מניעת ביצוע נתונים (מצורף תמונה מס 1 ex.jpg) כל פעם שאני לוחץ על סגור הודעה .. מופיע לי ההודעה הבאה: explorer.exe נתקל בבעיה ועליו להסגר ...... (מצורף תמונה מס 2 ex2.jpg) ואי אפשר ללחוץ על אתר באגים כי זה סוגר את explorer.exe ומפעיל אותו מחדש ושוב אותה הודעה מרגיזה(מניעת ביצוע נתונים) ... כנל גם אל תשלח. למישהו יש מושג מה זה הדבר הזה ??? ואיך מבטלים את זה ?? תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 805 צפיות
  8. Started by Wiz01,

יש לי XP PRO , SP2 ובכל פעם שהוינדוס עולה זה מביא לי מסך בצבע כחול שרושם : \systemroot\windows\system32\AutoChk.exe program not found - skipping AUTOCHECK אחרי שתי שניות המחשב עולה כרגיל ואין שום בעיה עם הוינדוס.

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  9. עשיתי באנצ' קטן לויסטה שתי מערכות האחת: Dual Core 2.8GHZ לא קור 2 דאו.. 512MB 667Mhz 160GB ASUS PX5L Nvidia Point of view 7100GS המערכת השנייה היא במיפרט שלי. במערכת הראשונה הנ"ל ויסטה עלתה ב-36 שניות מלחיצת כפתור ההדלקה!! (שיא עולם 23 שניות) במערכת השנייה תחזיקו חזק!!! 3 שעות!!!! אני לא מבין למה אצל חבר יש לו מערכת בדיוק כמו שלי אותו מעבד וזכרונות (אגב הוספתי עוד 512MB זיכרון DDR2 עדיין לא עזר) ואצל חבר שלי הכל עובד חלק!!!! שיחקנו Quake 4 וסטאלקר הכל זז טיל... לחבר שלי יש 7600GT בעל S.M3 ולמערכת השנייה שלי יש S.M3 מסקנה שלי אין לי את הטכנולוגיה הזאת אז ויסטה לא תזוז לי מהר? וכל הזמן בתקיעות? איך זה... אם אני יקנה DirectX 10 (ו S.M4) אז זה יעבוד יותר מהר?! תשו…

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  10. Started by Kenny,

היי אנשים , אני משחק במשחק Bf2 וכל פעם שאני מנסה להתחבר הוא רושם לי : RESTRICTION: Inadequate O/S Privileges קראתי קצת באתרים בחול חיפשתי פתרון והבנתי שאני צריך שהיוזר שלי יהיה עצם Admin' נתנו שם הסבר לגבי win xp והוא לא ממש מתאים ל Vista בכל מקרה , ובלי קשר למשחק , היתי רוצה שהיוזר שלי (שאני משתמש יחיד על המחשב) יהיה לו את כל היכולות והגישות של Administrator. תודה. :-*

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  11. Started by Menuval,

שלום, אני עתיד לקבל בקרוב מחשב העונה למפרט הבא: Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray Generic CPU Cooler For s775 GIGABYTE EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E DDR II 800Mhz 2x2GB Patriot Extreme Performance Viper Dual Channel Seagate 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS Zotac GTX 260 (216 Core) 896MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA CoolerMaster Centurion 590 Black Case (No PSU) Chieftec 550W Active PFC,80+, 14cm Fan, (24pin) רציתי לדעת איזה מערכת הפעלה הכי כדאי לי להתקין עליו ע"מ למקסם את הביצועים (בעיקר למטרות גיימינג) אשמח להצעות והתנסויות שלכם, תודה

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  12. Started by EG,

אתמול לא הצלחתי להיכס לאינטרנט אז שיחקתי קצת בהגדרות ושיניתי כמה דברים. אתם מכירים למשל שהולכים להתחל ועושים כיבוי ומופיעות 3 אפשרויות אז לי מופעיה כמו ב2000 או ME ואם לוחצים: ALT+CTRL+DELETE אז מופיע ה TASK MANAGER ושוב מופיעה לי משהו אחר: חלון כלשהוא בלי כלום מסביב וקוראים לו - WINDOWS SECURITY שם כבר יש 6 אפשרויות נראה לי זה ככה בווידוס הישנים. איך אני מחזיר את המצב לקדמותו?

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  13. Started by gargoil,

שלום לכולם! ברשותי מחשב אשר מריץ xp pro. כנראה שנדבקתי בוירוס כי המחשב איו מזהה את כונן C ב אקספלורר. רק אם אני הולך ל system\manage ומשם מגיע לכונן C זה אפשרי. מחפש כיוון לפתרון הבעייה המוזרה הזו

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  14. קניתי לפטופ אשר כולל גרסה חוקית של windows xp home, וcdkey, אך אין לי דיסק התקנה. האם אני יכול להוריד מהאינטרנט גרסה של windows xp home edition, ולהשתמש בCDKEY הנ"ל, והwindows יחשב לחוקי?

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  15. Started by fatalica,

יש לי שני מחשבים, כל אחד במיקום אחר (בבית אחר) ולכל אחד IP קבוע אחר אני רוצה לעשות תקית שיתוף ביניהם (כמו שיש ב WINDOWS תקיות שיתוף כנכנסים לרשת הביתית איך עושים את זה ?

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  16. Started by אנדרי07,

יש לי וינדוס SP3 בעיברית והוא בדרך כלל התעדכן אוטומטית. לאחרונה אני לחצתי שיתקין את העדכון שהורד וההעדכון התחיל ובסוף הופיעה לי השורה הבאה:"עדכון אבטחה מצטבר עבור Internet Explorer 7 עבור Windows XP KB950759 " . למישהו יש מושג איך הכל זאת אני מתקין את העדכון הזה?

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  17. שלום לכולם אתמול הלכתי לישון בשעה 1 בלילה והשארתי תמחשב דלוק ושאני קם אני רואה תמחשב שהוא הפעיל תעצמו מחדש ורק כרגיל אני לוחץ אישור והמחשב עולה... המחשב עולה כרגיל שומעים תרעש הזה שהוא עולה.. אבל לא רואים תשולחן עבודה ולא התחל לא כלום אז אני עשיתי מנהל משימות ואז משימה חדשה ורק הצלחתי לעלות תאינטרנט שלי... בבקשה זה דחוף מה עושים אני לא רואה כלום??? כלום.... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  18. קנתי מחשב חדש ואני רוצה להתקין תווינדוס ואין לי תידסקט שלו לי יש רק תדיסק זה מספיק תודה

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  19. Started by narlat1,

שלום חבר'ה קניתי מחשב חדש וכל מכשיר USB שאני מחבר, המחשב מתריע לי שההעברה יכולה להיות מהירה יותר אבל אני צריך להתקין את התקן של USB 2.0 אבל הוא לא נותן לי קישור בשביל להתקין את זה...עזרו לי בבקשה ואימרו לי איך להתקיןן את זהההההההה

• 9 תגובות
    • 805 צפיות
  20. היי דודה שלי קנתה מחשב חדש ללא WIN בכלל,אם אפשר בשלבים מפורטים איך אני מתקין לה את הWINDOWS XP PRO SP2? שאלה נוספת: יש לי דיסק של WINXP PRO SP2 BOOTABLE איך אני משתמש בו? והאם ניתן להשתמש בו בשביל המחשב שלה?

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  21. שלום.. בכל הלינקים שאנשים נותנים לחשבונות האישיים שלהם בוואלה ובנענע הם שמים תמונות!! אנינ לא יכול לראות התמונות...זה עושה מן איקסים על התמונות!! אני דוחה את זה כבר המון זמן!!אבל זה התחיל להמאס אז שאלתי!! בבקשה תגיבו וכמה שיותר מהר!! בתודה Anas-Nanas

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  22. Started by yoniby,

hello.. i installed windows xp 2 days ago. i had a problem when installing the hebrew language.. now the hebrew doesn't work and i can't read hebrew on my computer.. i look in google but didn't find anything.. i'm despart.. i really don't want to re-install windows and whole my pc again.. what can i do?? plz help

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  23. Started by bariko,

שלום רב, בגלל בעיה מסוימת שהייתה לי במחשב, ביצעתי לו את בדיקת השגיאות של מערכת ההפעלה, אבל בטעות תזמנתי בדיקה נוספת שתתבצע באתחול הבא של המחשב. מאחר והבדיקה כבר התבצעה כאמור, אני רוצה לבטל את הבדיקה הנוספת שתזמנתי, היות והיא כבר מיותרת. כיצד ניתן לבטל זאת? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  24. Started by ashtarot,

מרב שהכותרת עניינית לא נשאר מה לכתוב בתוכן ההודעה... מלך אני ממממלך!!! אבל אם מישהו בכל מקרה לא הבין (כנראה שממנו לא תבוא הישועה בכל מקרה) אני רוצה שהוא ישאר דולק בתודה מראש ובברכת יום טוב

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  25. Started by Electric Boom,

לא פעם ראשונה. יש מין פס לבן כזה שעובר בין מלבנים לבנים קטנים ולוקח לו המון זמן,אחרי זה מגיע הלוגו הרגיל,ואחריו מסך שחור,כלום נאדה,אין תצליל הזה,אין ת'וואלקום סקרין שום דבר. שמתי לב שהמנורה של העכבר נשארה דולקת נון סטופ אז כשהוצאתי אותו(ועוד כמה דברים)המצב לא השתנה בכלל. זה כבר קרה,וניסיתי לעשות repair אבל בקטע של המחיקה של קבצים הוא פשוט כמעט לא הצליח למחוק שום קובץ,וכל הזמן הייתי צריך ללחוץ esc. האם לעשות repairעוד פעם?מה גורם לזה בכלל?,אני כבר לא יכול עם זה יותר אני פשוט חייב לפתור את זה אחת ולתמיד. ד"א רק אתמול פירמטתי,התקנתי הכל,הכל עבד ממש יופי,מושלם,אפילו כשחזרתי(כיביתי אותו מאתמול...) היום הכל עבד מצויין,ופתאום היום הוא עשה את זה. בבקשה ערזה,אני כבר אובד עצות מכל …

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.