עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. היו לי שני כוננים , באחד היה 50 GB בשני 450 GB. רציתי לעשות עוד כונן אבל הסתבכתי ובסוף מחקתי את שניהם. אח"כ ניסזיתי להתקין VISTA מדיסק מקורי שרכשתי ואחרי שהתקנתי הוא לא הצליח לעלות למחשב, הוא הראה מסך כחול ועשה רסטרט, אז התקנתי XP, ולא הצלחתי לעשות מספר כוננים, יותר נכון לא הצלחתי להגדיר אותם בנפח המקורי המלא שלהם. יש לי רק C: עכשיו והוא 60 GB .. =\ תודה בכל מקרה. יום טוב.

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  2. Started by FlipM0de,

יש לי בעייה בהתקנת hardisk מסוג Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer מבחינה טכנית כל הכבלים מחוברים כשורה ומערכת ההפעלה (XP PRO ) מזהה את הכונן החדש אבל כאשר אני מנסה לייצור מחיצה חדשה כדי להפעילו דרך ה Disk Mangement אני מקבל הודעה " A connection cannot be established , The Logical Disk Manger service is disabled

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  3. Started by Moty_p,

שלום לכם, אני מנסה להוריד את עדכוני האבטחה הבאים: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=4a9e584f-a8af-43cb-b0c7-4fcbfebf85d3&displaylang=he http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=c24cac03-578d-49a2-a722-ea8903f4db82&displaylang=he כדי לעדכן מחשבים ברשת פנימית ללא גישה לאינטרנט. שאני לוחץ על המשך כדי לבצע את האימות אני מגיע לאתר Download Center של מיקרוסופט שם אני מחפש שוב את מה שאני רוצה להוריד (KB2633952) וברגע שאני משנה את השפה של מערכת ההפעלה לעברית אני שוב נתקל בעמוד הקודם שהייתי בו שמבקש ממני לעבור אימות, אני שוב לוחץ על אימות והוא שוב מפנה אותי ל Download Center וככה למעשה אני תקוע בלופ מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  4. Started by coorva,

האם מומלץ לסמן ב- וי את COMPRESS OLD FILES ב- DISKCLENUP? האם סימון וי משמעותו שהוא ימחק קבצים מכווצים או שהוא יכווץ קבצים ולא ימחק אותם?

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  5. Started by huber,

שלום. יש לי בעייה די מטרידה. כשאני פותח סיפרייה במחשב אני אוהב שהיא מסודרת בתצורת תצוגה שנקראת DETAILS. נכנסתי לאופציות ואמרתי לו להציג תמיד ככה (TOOLS---FOLDER OPTIONS---VIEW---APPLY TO ALL FOLDERS). הבעייה שהבחירה הזו לא משנה לויסטה כלום והיא מחליטה על דעת עצמה לשנות את התצוגה רנדומלית (או ככה זה נראה לי - לא מצאתי מחזוריות קבועה) כשבחלק מהסיפריות היא פותחת בתצוגת DETAILS, בחלק בתצוגת LIST ובחלק ICONS. יש דרך לאלף את הסוררת?

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  6. Started by asaf_a,

יש לי בעיה כשWINDOWS עולה הוא לא מרא לי את שולחן העבודה לא אייקונים לא את הפס למטה של ההתחל כלום לא מראה חוץ מראה וזה לא תקוע כי הTASK MANGER פועל ואני יכול דרכו להיכנס לתוכנות ותיקיות.... תודה רבה

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  7. Started by gizzz,

התקנתי עיברית בויינדוז XP אבל משום מה יש מקומות בהם אני רואה ג'יבריש במקום עיברית. למשל ב ITUNES אני לא מצליח לראות את שמות השירים בעיברית או במירק גם אחרי שנתתי את הפקודה המסויימת (לא זוכר אותה כרגע). האם לא התקנתי טוב את העיברית? אולי חסרים לי כמה סוגי עיברית איך אני בודק?

• 9 תגובות
    • 848 צפיות
  8. Started by dyn,

שלום, לפני כשבועיים קניתי מחשב חדש: Intel q6600 geforc8800gtx ultra 4gb ram Windows Vista Ultimate 64 bit עכשיו לאחר כמה ימים שקניתי את המחשב היה לי BSOD(blue screen of death). לפי מה שאמרו לי הבעיה יכולה להיות או עם ההארד דיסק או עם מע' הפעלה, אני די סבור שהבעיה לא עם ההארד דיסק כי בזמן אתחול המחשב לא מוצגת לי שיש בעיה איתו, אז הבנתי שהבעיה עם המע' הפעלה. לפי מה שאני יודע יש פקודה שרושמים בהפעלה שמסדרת את הקבצים של מע' הפעלה, ובכללי מסדרת את המחשב. אני אודה מאוד למי שיוכל להשיג לי את הפקודה הזאת..!

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  9. Started by J0n1,

אוף מאז שהתקנתי את הWIN יש לי את זה ואני לא מצליח להוריד איך מוחקים? תודה

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  10. Started by Oz.,

בס"ד שלום... אז ככה הייתי בפוטושופ מדיה פלייר + איסייקיו... התקנתי 2 גופנים ואז כל פעולה שניסיתי לעשות בפוטשופ נדחתה ע"י טענה שאין לי מספיק RAM... פתחתי את המנהל משימות וראית שהמחשב משתמש ב1.26 ג'יגה ראם ! (שרק התוכנות שלמעלה פתוחות) אז התחלתי לכבות את כל התוכנות וכאשר אני יושב מול מסך ריק בלי שום אפקטים של ויסטה עדיין 1 ג'יגה ראם בשימוש... עשיתי ריסטרט ושום דבר לא השתנה... למישהו יש פתרון? אגב זה המעבד והראם שלי ככה שלא נראה לי שאמורה להיות בעיה E6550 2 giga RAM אם צריך עוד משהו תבקשו..

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  11. Started by ish,

אני ממש מעונין להתקין את הVISTA על המערכת שלי יש לי לוח ASUS P5W DH עם בקר RAID אני רוצה להתקין את הויסטה על הRAID דרייבר לא מצאתי, יש פתרון לזה?:\ זה יכול לעבוד ככה? כרגע עם XP זה עובד נהדר אשמח לתגובות או משהו שהתקין כבר על RAID דומה

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  12. איך פותרים תבעיה הזו בבקשה עזרה

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  13. Started by nirfun,

קראתי בעבר על האופציה הזו ועכשיו יש לי מעבד שתומך בזה. האם כדאי להפעיל את זה? מה החסרונות של זה? ושאלה שמסקרנת אותי, האם זה היה חוסם את הוירוס של ה-ICQ?

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  14. Started by omfir,

אוקי נכנס לי וירוס, לפי דעתי מחקתי אותו אבל תראו למה שהוא גרם לי. איך אני מסדר את הדבר הזה ? http://img244.imageshack.us/my.php?image=6270lu9.jpg תודה מראש!.

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  15. Started by moshe10,

ש פה תוכנות ישנות שכבר לא נמצאות על המחשב וחלקן וירוסים שמחקתי כבר ואני רוצה להיפטר מזה איך אפשר למחוק אותם? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  16. Started by veredaniel,

אני יודעת שאפשר להוציא את הcd key מXP השאלה היא איך מוציאים מ2003 server אה ומדובר במערכת חוקית

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  17. Started by VoliSuS,

סתכלו אני עכשיו מהמחשב של אח שלי יש לי מחשב הכל טוב עובד וזה.. עכשיו קיצר התקנתי עליו ויסטה לא מזמן זה לא קשור רק שתידעו לא יודע אם זה יעזור קיצר רציתי למחוק את כל D למה סתם הוא עמד לי אז קיצר לקחתי את התוכנה הזאת: נערך ע"י multicore - פרסום WAREZ אסור בפורום. ולא יודע לחצתי שמה על איזה משו ואני כמו טמבל המחשב יעני עשה ריסט וזה עכשיו לא עולה שאני פותח זה עולה לי כאילו הכונן ריק וזה עולה לי ללחוץ על ctrl+alt+del Hעני לעשות עוד פעם ריסטרט.. קיצר יש לי את הדיסק התקנה של הווינדוס ויסטה עכשיו אני מפעיל את המחשב יש לי מחשב של DELL אני יודע איך להיכנס לביוס אבל לא יודע כאילו אין פה ביוס אני מפעיל את המחשב יש לי את אפשרויות אבל אף אחת מהם זה לא להיכנס לביוס אין לי מושג מה…

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  18. Started by lilian,

סליחה על הבורות. לא מובן לי האם התכנה הזו באמת עוזרת בשדרוג מ- XP ל- WIN7 ? אם כן איך וכמה זה עולה לנו? אם דנתם כבר בעניין הזה- אשמח לקבל קישורים על איך עושים זאת...

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  19. במחשב הבא: AMD Athlon(tm) 64 Processor 3000+ @ 1809 MHz Graphics Card: NVIDIA GeForce 6600 1024 MB System RAM הוא עומד בדרישות המינימאליות של WIN7 אבל השאלה שלי היא האם מומצלץ להתקין עליו אותה?

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  20. Started by ביצה,

אהלן! אני מחקתי עכשיו את ווינדוס 7, ועדיין במסך הדלקה יש לי את האפשרות לבחור. אני זוכר שפעם היה פה דיון על זה, ומשהו אמר שהפתרון הוא לשנות משהו באיזה קובץ מערכת והביא תוכנה מויחדת ואני לא מוצא את זה! אם משהו מכיר/זוכר אז אני אודה לו אם הוא יתן פה את השם שוב. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  21. בגלל מחסור במקום, הורדתי את הPAGING FILE ועכשיוו הכל רץ חלק יותר ויש לי יותר מקום פנוי!! המגרעה היחידה היא שכאשר אני מוריד קבצים של יותר מ20 מגה כאשר הוא מסיים אני רואה אותו מעתיק אותם והם לא ישר מופיעים. בקיצור, PAGING FILE סתם הורס את המחשב :devilfork: יאיר.

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  22. יש לי WD 80GB ישן ATA100... ואתמול קניתי WD 320GB SATA. מאז שהתקנתי אותו הוא מופיע לי בצד בתור Safely Remove Hardware... למה זה ככה ואיך אפשר לסדר את זה? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  23. Started by Born2Kill,

ראיתי בעיתון של אופיס דיפו כשמקבלים עם קניית ידיעות אחרונות גירסא שנקראת כך: Windows Vista Home Prem Hebrew 1500shekel ויש Windows Vista Home Prem Hebrew UPG שזה עולה 1000 ש"ח כעיקרון מזה UPG?

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  24. יש לי בעיה לדעתי זה וירוס או תולעת שרצה ברשת בהתחלה אח שלי אמר לו שמהחשב שלו עושה ריסטתים לבד ואחרי שבוע בערך המחשב שלי גם מתחיל עצמאית יש לי NOD 32 מעודכן וZONE ALARM PRO and ad ware למישהו יש מושג ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 847 צפיות

דיונים חדשים בפורומים