Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני ממזמן שידרגתי מWIN7 לWIN10 והתיקיית פרופיל שלי בC\USERS נקראת עומר החשבון שלי כרגע מקושר מיקרוסופט ובLOCAL USERS החשבון שלי נקרא OMER באנגלית ויש לי מלא משחקים שלא עובדים בגלל שהתיקיית פרופיל שלי היא בעברית האם יש דרך לשנות את זה לאנגלית כמו ב LOCAL USERS בלי לגרום בעיות במערכת הפעלה תודה
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום, ב- Win 10 תפריטי יישומים מיושרים לשמאל. שינוי הגדרות ב- "Tablet PC Settings" משפיע על תפריט ההקשר בלבד. איך ניתן ליישר תפריטים ראשיים לימין? תודה.
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
העלתי קובץ MINIDUMP [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
התקנתי את מערכת ההפעלה של וינדוס 7 בכונן שונה מהכונן שבו מותקן וינדוס XP ,במהלך ההתקנה המחשב עשה הפעלה מחדש וכן הייתה אפשרות לבחור בין שני מערכות ההפעלה, כשהוינדוס 7 סיים להתקין והפעיל מחדש בפעם האחרונה לא הייתה אפשרות בחירה בין שני המערכות ואחרי דיי הרבה זמן בבוט המחשב הפעיל את וינדוס אקספי,ניסיתי להתקין מחדש ועדיין יש אותה בעיה שאני לא יכול לבחור את וינדוס 7 שמותקן במחשב,משהו יודע איך לפתור את הבעיה?... אולי היא נובעת בגלל שהתקנתי את הוינדוס דרך usb ולא דרך ה-boot? אבל עדיין ההתקנה בוצעה כראוי.
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
תודה לעונים [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
לפני חודש כתבתי הודעה דומה (קישור), שגם היא עסקה במסך כחול. הפעם הודעת השגיאה היא: 0x24 (מידע נוסף) עשיתי chksdk גם עם הפקודה /f וגם עם הפקודה /r. הוא מצא ותיקן כמה דברים אבל זה עדיין לא פתר את הבעיה. החלפתי גם את הקובץ ntfs.sys בקובץ חדש למקרה שהוא פגום, אך גם זה לא עזר. גם במצב בטוח אי אפשר להיכנס. עשיתי אוברקלוק לפני כמה ימים. יכול להיות שזה מה שגרם לבעיה. בכל אופן החזרתי את ההגדרות לקדמותם. אבל בגלל שזה פעם שנייה אני מתחיל לחשוש שזה לא בעיה נקודתית אלא משהוא רציני יותר. יכול להיות שיש בעיה בדיסק הקשיח? בכל אופן, יש לכם רעיון איך לפתור את הבעיה הנוכחית? אחרי חופשים רבים בגוגל לא מצאתי עוד רעיונות חוץ מלפרמט את הכונן (מה שאני מעדיף לא לעשות). תודה.
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי תוכנה שעושה גיבוי ושיחזור למחשב היא עובדת שמים דיסק בכונן לוחצים ריסט למחשב וזה עולה (הונדוס לא עולה ) אני מנסא לעשות את זה במחשב של אחי אני סם תדיסק והוינדוס עולה כרגיל איך אני יכול לתקן את זה :'( תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב! זה התחיל לפני כשבועיים שהדלקתי את המחשב וישר עלה לי הביוס זה הסתדר מעצמו ועזבתי את זה היום זה קרה שוב,וזה כבר לא מסתדר מעצמו 1-אני אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה זה 2-אם מישהו יוכל לתת לי פתרון לעניין כי אני לא מצליח לעלות את מע' ההפעלה המחשב עבר פרמוט לפני כחודש ועבד מצויין חוץ מלפני שבועיים שעלה הביוס תודה רבה ויום טוב ליאור
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
יש ל WINDOWS VISTA מוכן להתקנה בלפטופ(ב HD),איך אני מתקין אותו ?
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
היה לי תתצוגה המקדימה ו ויסטה כמו בתמונה ופתאום נעלם מישהו יודע איך מחזירים את זה
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
היי, בטעות לחצתי על מצב שינה בויסטה וכשאני רוצה להדליק את המחשב, המסך נשאר כבוי. אין לי דבר לעשות חוץ מלכבות אותו שוב ע"י לחיצה ארוכה בכפתור הכבוי, ועדיין הויסטה פשוט לא עולה. מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני רואה שגם באופיס יש גרסאות 64 ביט ? מה זה אומר ? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני משתמש ב- WIN XP ובכונן השני יש את ה- WIN 7. אני רוצה את המקום והמערכת מסרבת להימחק. אשמח להסבר איך להסיר אותה.
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
נגיד אני שמה שם את אימיול, אז שאימיול עובד אי הסמל שלו בהפעלה מהירה מתרחב וזה נהיה דפוק! ונגיד שמים שם אקספלורר אז הסמל שלו מתרחב אבל זה יותר מעצבן כי אי אפשר להפעיל עוד חלונות מההפעלה מהירה! והצג שולחן עבודה אני לא מצליחה בכלל לשים שם-למה זה??? זה מחרפן כ"כ! :bash: :bash:
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
לאחר התקנת דימוס טוולס הויסטה עולה ןלאחר 10 שניות יש מסך כחול והמחשב מבצע ריסט איך אני מסיר את הדימנס לפני הריסט או איך אפשר להתגבר על הבעיה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לשנות את המערכת הפעלה XP לעברית (שהכל יהיה בעברית..) כי יש לי פה מחשב חדש עם XP באנגלתי... מה הדרך הכי קלה והכי טובה לעשות שהכל ישתנה לעברית כאילו קניתי XP בעברית ולא באנגלית? זה דחוף.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
לפני מספר חודשים התקנתי את הווינדוס 7 בטא 7100 ועכשיו אחרי שיצא הפיינל אני מעוניין לדעת אם קיימת אופציה של עידכון במקום שאני אפרמט את המחשב מחדש. עריכה: עשיתי לזה GOOGLE IT ומצאתי את הדרך הזאת: http://blogsolute.com/2009/07/windows-7-7600-rtm-upgrade.html השאלה אם יש מישהו בפורום שניסה ויכול להגיד לי שזה עבר ללא בעיות\האט לו את המערכת ?
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
הנה התמונה: http://img249.imageshack.us/img249/57/15201765.gif עבדתי מלא מלא זמן עם XP ובחיים לא נתקלתי בדבר הזה.. שלא נדבר שזה בכלל נראה כמו איזה וירוס . אז..מישהו נתקל בזה פעם או שזה וירוס ? תודה
-
- 9 תגובות
- 780 צפיות
-
-
הי, מאז שהתקנתי את ווינדוס XP מחדש אני מקבלת מדי פעם מסך כחול עם ההודעה DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL לאחר restart ווינדוס נותן את המידע הבא: BCCode : 1000000a BCP1 : 00000000 BCP2 : 00000002 BCP3 : 00000001 BCP4 : 805093FB OSVer : 5_1_2600 SP : 2_0 Product : 256_1 כל פעם זה שונה Error code 100000d1, parameter1 0000006e, parameter2 00000002, parameter3 00000000, parameter4 8639d1ff Error code 1000000a, parameter1 00000010, parameter2 00000002, parameter3 00000001, parameter4 80513437. Error code 1000008e, parameter1 c0000005, parameter2 00000000, parameter3 b0445ce0, parameter4 00000000. הרצתי windiagnostic ולא מצביע על שום בעיה זה קורה בעיקר שאני מנסה לפתו…
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
אני יודע, זו שאלה טיפשית, אבל אני באמת לא מצאתי את האופציה הזו בשום מקום. אני רוצה שהמחשב יתחבר לרשת עם הכניסה ל-WINDOWS, ואני פשוט לא מוצא את האופציה. לכל מי שיכול לעזור, תודה
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
-
יש לי HD 120GB ואני לא רוצה שהכל יהיה בכונן C אני רוצה שלכונן C יהיה 30GB ככה ו90 ב-D איך אני עושה את זה? אני יודע שיש איזו תוכנה שעושה את זהף אבל אני לא יודע איך קוראים לה, וגם אני מעדיף לעשות את זה בדרך המלך (בלי תוכנה מיוחדת). תודה מראש לכל העוזרים!!! נ.ב עשיתי חיפוש לא מצאתי, ואני מקווה שזה המקום הנכון לשאלה.
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
היי, התקנתי משחק למחשב החדש שלי C&C red alert 2 yurie's revenge ישן אבל טוב. ההתקנה בוצעה לכונן שבחרתי עם שם סתמי לתיקיה כגון E:\r ולא לברירת מחדל שהמחשב בוחר. כעת אני מנסה להסיר אותו ולא מצליח, דרך הוספה/הסרה הוא לא מוצא את הנתיב... מה אני יכול לעשות??? האם מחיקה פשוטה (מחיקת תקיה של המשחק) תשאיר לי פריטים לא רצויים במחשב ובעיקר ב-registry
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
בס"ד שלום... אז ככה הייתי בפוטושופ מדיה פלייר + איסייקיו... התקנתי 2 גופנים ואז כל פעולה שניסיתי לעשות בפוטשופ נדחתה ע"י טענה שאין לי מספיק RAM... פתחתי את המנהל משימות וראית שהמחשב משתמש ב1.26 ג'יגה ראם ! (שרק התוכנות שלמעלה פתוחות) אז התחלתי לכבות את כל התוכנות וכאשר אני יושב מול מסך ריק בלי שום אפקטים של ויסטה עדיין 1 ג'יגה ראם בשימוש... עשיתי ריסטרט ושום דבר לא השתנה... למישהו יש פתרון? אגב זה המעבד והראם שלי ככה שלא נראה לי שאמורה להיות בעיה E6550 2 giga RAM אם צריך עוד משהו תבקשו..
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם. סוף סוף החלטתי לשים על המחשב P3 הישן שלי את windows 2000. עד עכשיו קיים עליו הXP והוא פשוט לא סוחב. נתקעתי בבעיה עם הדרביירים, קשה למצוא את הדרייברים של המחשב כיוון שהוא ישן אני יודע שקיימות תוכנות כמו Driver Genius ודומות שיודעות לבצע גיבוי של הדרייברים ולאחר הפירמוט הם מותקנים לבד, אך במקרה שלי הדרייברים לא לאותה מערכת הפעלה אז אני לא יודע אם זה יתמוך. אשמח לקבל הצעות ולשמוע על תוכנות נוספות אם קיימות תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-