עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by SilverCivic,

אהלן. למען שיפור הידע הכללי שלי אני פונה אליכים בכמה שאלות.. תחילה אצרף תמונה : 1. מסומן באדום - שימוש במערכת - רואים שפוטושופ לוקח 200 מגה. זתומרת שאם זיכרון הRAM שלי במחשב הוא 512MB , הוא לוקח 200 מהם? 2. מסומן בירוק - אחוזי שימוש בCPU , אם פוטושופ לוקח לי 200 מגה מתוך 512 , אז למה הוא כותב שאחוזי השימוש הם רק 4%? מה זה אומר? 3. מסומן בכחול - Commit Charge - אפילו אין לי השערה לגבי המספרים האלו ??? אשמח לסגור את הקצוות תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  2. Started by godisme171,

התקנתי את הWINDOWS XP PRO ואי אפשר לרשום בעברית מה לעשות

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  3. Started by marking,

היו לי 3 וינדוסים מותקנים במחשב, ואז החלטתי שאני צריך רק את XP, ופירמטתי את הכוננים... בלה בלה בלה... ועכשיו כשאני מדליק את המחשב יש לי אפשרות בחירה בין הוינדוסים, אבל באמת אני צריך לבחור רק את XP אחרת הוא יעשה ריסט... אז אני שואל איך אפשר לעשות שהמחשב אוטומתית יכנס לXP ולא יחכה 30 שניות...??? :2gunsfiring_v1: :2gunsfiring_v1: :2gunsfiring_v1: אני כבר שובר את הראש בניסיון להבין מה יש באפשרויות כשאני לוחץ על F8 ושם יש כל מני שטויות... אפשר לקבל הסבר? :bash:

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  4. Started by gigi,

אני מתקין את ה-sp2 לwindows שלי ואז מופיה לי הודעה שגיאה איך אני יכול לפתור את זה? [attachment deleted by admin]

5. Started by magafaim,

יש לי תיקייה ריקה שאני רוצה למחוק והיא לא נמחקת. דבר ראשון כל פעם שאני לוחץ עליה לוקח למחשב הרבה זמן להגיב ואחרי זה שאני מנסה למחוק זה מראה לי את ההודעה הבאה: ניסיתי כל מיני תוכנות שמוחקות קבצים בכוח אבל אף אחת לא עבדה... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  6. שלום. יש לנו בבית 2 מחשבים. מחשב אחד מחובר לאינטרנט דרך ראוטר אלחוטי של בזק (SIEMENS), ומחשב אחד מתחבר לראוטר באמצעות התקן ה-USB האלחוטי. כאשר אני מנסה להעביר קובץ בין 2 המחשבים, המהירות המקסימלית היא 1 מ"ב לשנייה. רציתי לדעת האם קיימת הגבלת מהירות של התקן ה-USB, של מערכת הפעלה בכל הנוגע להעברת קבצים ברשת חוטית / אלחוטית? מה אפשר לעשות בנידון על מנת לקבל מהירות גבוהה? כרטיס רשת אלחוטי יעזור? אשמח לפתרונות. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  7. יש לי וינדוס שקניתי למחשב, אני יכול להתקין אותו על מחשב נייד?

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  8. בעיה מוזרה, יש אתרים שאני לא מצליח לעלות באקספלורר של ויסטה לדוגמא: http://learn.sapir.ac.il/ באופרה האתר עובד אבל באקספלורר ובפיירפוקס אני מקבל דף לבן שלא מפסיק לטעון. מדובר על ויסטה x64

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  9. שלום רב! במחשב שלי מותקן חלונות XP ויש בו רק משתמש אחד,אני,שהוא גם מנהל המחשב. חשבון המשתמש לא מוגן באמצעות סיסמא.בהפעלת המחשב מוצג מסך הפתיחה ובו עלי ללחוץ על חשבון המשתמש שלי על מנת להיכנס לווינדוס. איך אני מבטל את הכניסה הזאת ועושה שתהיה כניסה אוטומטית ללא צורך בלחיצה על חשבון המשתמש שלי? יש כאן רק משתמש אחד מנהל מחשב לא מוגן באמצעות סיסמא אז למה בכל זאת עולה מסך הפתיחה שבו אני צריך ללחוץ על המשתמש שלי במקום שהכניסה תהיה חלקה? תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  10. Started by danezeq,

אני רוצה לדעת גודל של תיקייה, לוחץ עליה כפתור ימני > מאפיינים ומגלה שהגודל שמוצג הוא תמיד קטן יותר מהגודל בפועל. איך אני יודע את זה? כי כאשר אני נכנס לתיקייה ובודק את גודל כל התוכן שלה הוא מתגלה כגדול הרבה יותר, כאשר אני נכנס לתתי תיקיות אני מגלה שהוא עוד יותר גדול וכן הלאה. האם זהו באג שאפשר לפתור ואם לא האם יש תוכנה צד שלישי שאוכל לדעת איתה גדלים של תיקיות בקלות? תודה. מערכת הפעלה WIN10 בעברית גרסה 1809

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by lioryb,

האם מישהו הצליח למצוא FAMILY PACK למוצר מלא?

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  12. Started by g1zey,

אני מנסה לפתוח את הפיירוואל בווינדואז אבל אז זה רושם לי: windows firewall cannot run because another program or service is running that might use the network address translation component (ipnat.sys) מישהו יודע איך אפשר לפתור את זה ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  13. שאני רוצה לעביר קובץ מהתקליטור לתיקיה בכונן C . עובר לי רק קיצור דרך של אותו קובץ השאלה היא אך לעביר את כול הקובץ ולא רק קיצור דרך. אגב יש לי WIN XP

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  14. הנושא די דחוף לי כי אני עומד לקבל מחשב חדש ואני צריך להחליט איזו מערכת הפעלה להתקין עליו. בגלל שיש לנו משחקי ילדים (קומפדיה ועוד) שבוודאות לא נתמכים על ידי 64 ביט, שקלתי להתקין וינדואס 7 32 ביט. אבל הציעו לי להתקין בדיסק אחד וינ. 7 ,64 ביט, ובדיסק נפרד משהו כמו למשל xp שמניסיון בפועל תומך בכל השאר. נאמר לי כי בזמן הפעלת המחשב נכנסים ל-f 10 או משהו אחר, ושם אפשר לבחור את מערכת ההפעלה מבין השניים. אם לא נכנסים לזה, זה עובר לבד לברירת המחדל שנקבעה. רציתי לברר האם זה דבר מאד מסובך לעשותו , והאם יש איפה שהוא הנחיות לכך?

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  15. אוקיי אז ככה כשהXP אמור לעלות אז הוא כותב את השגיאה הבאה: <windows root>\system32\hal.dll is missing מה אני עושה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by TaMiRn2,

יש לי XP 64X ואני מתחלק עם אח שלי במחשב... למרות זאת... אני פונה יותר לצד הגיימרי שבי... ואח שלי לעבודה משרדית...הוא התקין את הווינדוס וסביר שגם ירצה להישאר איתו... אני רוצה לדעת איך אפשר לעשות דואל בוט? אבלאני גם רוצה שה64X יהיה המועדף

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by def,

הXP הישן שלי לא עובד התקנתי שוב XP ולא מחקתי את הישן השאלה היא איפה אני מוצא את כל האי מיילים הישנים שלי?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by tmpusr,

אני מעוניין לבנות שרת קבצים/גיבויים ממחשב ישן (P4) בבית עם 6 מחשבים. מה ההבדל ביכולות ובעיקר בפשטות בין WHS, FreeNas וסתם XP עם שיתוף תיקיות ותוכנת גיבוי חינמית טובה? ברור לי ש-WHS עולה כסף (הבדל משמעותי) ומסוגלת ליצור גיבוי IMAGE מרחוק, אבל בהנחה שאני מעוניין לגבות קבצים ולא מחיצות שלמות, מה ההבדל? מה עדיף (בדגש על פשטות התקנה/הפעלה/תחזוקה)?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by idofr,

אז ככה אני בא להפעיל את הטאסק מנג'ר והוא כותב לי your task manager has beed disabled by your administrator והקטע הוא שאף אחד לא נגע בזה!!! אם מישו יודע בבקשהההה

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  20. ה-Explorer שמסומן בכחול מה זה התהליך הזה

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  21. Started by Jules Winnfield,

ערכתי חיפוש, ומצאתי תוצאה של לפני כשנתיים ובא כתוב שיש דברים שפשוט אי אפשר להסתדר בלי הpro אז ככה, השימושים שלי הם רוב הזמן אינטרט, סרטים/סדרות ומשחקים. אני יוכל להסתדר עם ה home edition ? כי אני רוצה משהו פשוט בלי דברים מיותרים, ולכן אני שואל אם אני יכול להסתדר בלי גרסת הpro. אם אפשר תכתבו לי גם מה יש בפרו שאין בהום-אדישן שמשתמש ממוצע כמוני יכול להצטרך בין היתר תודה רבה. ד.א אני עכשיו על ויסטה ומאוד התאכזבתי וינדוס עם הרבה בעיות ונמאס לי כבר.

22. שלום, התקנתי ווינדוס XP SP3 בגירסה שניראית כמו וויסטה, הכל עובד מצויין חוץ מכמה בעיות קטנות בבקשה מי שיודע ויוכל לעזור לי זה יהיה מצויין! ההווינדוס הזה מגיע באנגלית, לאחר ההתקנה נכנסתי ללוח הבקרה - להגדרות שפה, והתקנתי את השפות שביניהם גם עברית, בעקרון יש עברית במחשב, חוץ מכמה תפריטים שמופיעים שם סימני שאלה במקום עברית, בנוסף אם אני צופה בסרט עם קובץ תרגום SRT או SUB אני לא רואה את התרגום(VLC PLAYER) דבר שלא היה לי לפני(באותה גרסה של ווינדוס פשוט פרמטתי את המחשב עם אותה גרסה), איך אני פותר את הבעיה הזו? דבר שני: לאחר הדלקה של המחשב - המסך נכבה לאחר הזמן שקבעתי לו, אבל אם המחשב דלוק הרבה זמן הוא פשוט מפסיק את הפעולה הזו והמסך לא נכבה לדוגמא אחרי רבע שעה אלא ממשיך ל…

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  23. יכול להיות שהאינטרנט שלי נחסם קצת? לא יודע אולי מהרוחב פס :-\ האתרים עולים לאט יותר...וגם האתר הזה

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  24. כשהתקנתי את XP הוא מצא לי רק עדכון אבטחה אחד. גם יש לו קטעים מפגרים שבהם הוא שואל אותי משהו בנוסח "windows update מצא עדכונים חשובים. להורדה לחץ על הורדה" וכשאני לוחץ על הורדה כל החלון נעלם ואין אליו זכר....... אבל בלי קשר, יש לי פנטיום 3 ואמרו שיש איזה פאצ' שעושה שXP יעבוד מהר יותר בפנטיום 3. למה windows update לא מציג לי אותו ? יש דרך להוריד אותו ידנית ?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by NickLess@TheMoment,

במנהל התקנים, Computer, שיניתי את ה ACPI ל Standard PC כדי לשנות את ה IRQ של רכיבים שונים. זה שינה (זה לא עזר במיוחד) ועכשיו אני לא מצליח להחזיר לACPI... שיניתי על ידי אפדייט דריבר ל Standard PC, וה ACPI לא קיים עכשיו ברשימה. תעזרו בבקשה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.