עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום מתכוונת לרכוש נייד של דל (VOSTRO 3300) בחנות מציעים לי כלול במחיר ווינדוס 7 הום בייסיק. לא לגמרי הבנתי מה זה אומר ביחס להום פרימיום. הדבר היחיד שהבנתי הוא שזו מע' זולה שמיועדת למחשבים חלשים יחסית (ואני מקווה ששלי לא מוגדר חלש...) השימושים של המחשב יהיו עבודה משרדית, גלישה, מעט עריכת סרטים. הקרנת מצגות שמוטמעים בהם סרטונים רבים בצורה יעלה וטובה. קצת פוטושופ ותוכנות שרטוט. חיבור לרשת ביתית קטנה. אז האם זה יספיק לי או שמומלץ לשדרג למע' יותר יקרה - הום פרימיום או יותר...(ראיתי ביד2 שמוכרים גרסת שדרוג לWindows 7 ultimate 32bit ב-300 ש"ח כולל סיריאל)...

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  2. יש 2 מחשבים 1 עם 98 2 עם XP המחשבים נמצאים במרחק מטר 1 מה2 ב1 אין כרטיס רשת ב2 יש כרטיס רשת איך אני יכול להעביר מידע בין 2 המחשבים להעביר דברים ממחשב 1 למחשב ה2 ?

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  3. שלום, יש לי בעיה מעצבנת,הסמלים בשולחן עבודה השתנו לי ואי אפשר להחזיר אותם לקדמותם. למשל,MY COMPUTER השתנה לסמל של WINAMP ואני לא מצליח להחזיר את הסמל הרגיל. והאימיול השתנה לי לסמל של WINRAR.אם אני למשל מעתיק את הקיצור של האימיול לתיקיה אחרת אז הסמל חוזר לחמור. מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by cobmetal,

שלום ! רכשתי היום דיסק קשיח חדש של WD בנפח של 250 ג"ב , חיברתי אותו והמחשב מזהה אותו , איך בעת ההתקנה של WIN XP , זו השגיעה שאני מקבל , אין לי כונן דיסקטים 1.44 , לכן יצרתי דיסק התקנה SLIPSTREAM עם דרייברים של SATA , ועדין אותה השגיאה , פירמטתי את הדיסק בצורה ידנית וגם חילקתי אותו , עדין הבעיה נשארת , אפילו הצלחתי להתקין עליו חלונות 98 ומתות WIN 98 , ניסיתי להתקין XP , ואני מקבל את אותה השגיעה . תודה !

• 8 תגובות
    • 753 צפיות
  5. יש לי במחשב שני כונני, כונן C ו-כונן D. המטרה להעביר חלק מהג'יגה בייט מכונן C לכונן D עשיתי Resize בכונן C ופיניתי 20 ג'יגה בייט, הפכתי אותם לכונן Logical על מנת שאוכל לעשות מיזוג עם כונן D שגם מוגדר כ- Logical . ברגע שעשיתי מיזוג עם תוכנת Paragon אז הוא מאחד לי את הכונן החדש עם כונן D אבל הוא בעצם מוחק לי את המידע!!!!! בקיצור איך אפשר לעשות מיזוג מבלי שיפגע לי חומר ? ? ? ??

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  6. Started by djass,

שלום כניתי מחשב חדש עכשיו יש לי שאלה.. עם אני יתקין ויסטה על המחשב המשחקים יעבדו לי כמו שצריך?? הכול יעבוד טוב לא יהיה לי בעיות או משהו כזה יש לי מחשב חזק יותר מהדרישות של ויסטה תודה למי שעוזר!

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  7. Started by Shiker,

שלום חברים, לאחרונה הגדלתי את הזכרון במחשב שלי מ- 1 גיגה ל - 2 גיגה הזכרונות הם של Kingston 400mhz - 2 סטיקים. עכשיו, המחשב עדיין לא בשיאו ואף נתקע מדי פעם עד שהעכבר לא זז. רציתי לדעת כיצד אני מגדיל את הזכרון הוירטואלי, ומה זה בכלל ?

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  8. הדיסק הוא לא BOOT לכן הוא לא עולה ישר. אחרי שהפלתי את הדיסק אתחול, מה אני צריך לעשות?? נסתי את הפקודה הבאה: CD I386 --> WINNT אבל זה לא עובד. תודה

• 8 תגובות
    • 847 צפיות
  9. שלום, לוח האם של מחשבי עושה לי בעיות ולכן במקום לתקן את הבעיות פעם אחר פעם הוחלט להחליף את הלוח הסורר. הבעיה היא שהלוח שלי מדגם מאוד ישן ולא מצאתי לוח אם כזה ולכן נרכש לוח אם מדגם GA-P35-DS3L והמעבד שברשותי נתמך בלוח זה. קניתי גם זכרונות בעבור הלוח החדש מכיון שהנוכחי תומך אך ורק בזכרונות DDR הבנתי שבכדי לא להתקין את מערכת ההפעלה מחדש יש להסיר מנהלי התקן מסוימים ממנהל ההתקנים צילום של מנהל ההתקנים באזור שהבנתי שממנו יש להסיר מנהל התקן מצורף. האם יש להסיר מנהל התקן ממקום נוסף לזה שבתמונה? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  10. Started by bad-sector,

Iv'e just installed windows xp pro and i don't have hebrew, the hebrew is not on the regional or language settings.... what can i do to get some hebrew letters arround here

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  11. שלום וצהריים טובים, בשבוע שעבר קניתי מחשב נייד (HP 6680EJ). ובאה איתו VISTA HOME PREMUIM הכול היה טוב עד שהתקנתי OFFICE. ואז הוא התחיל להישתגע כלומר לא היה מזהה אותי כמנהל ולא היה נותן לי להיכנס ללוח הבקרה ולא היה נותן לי להתקין תוכנות ומשחקים. עכשיו הוא מזהה אותי כמנהל ונותן לי להיכנס ללוח הבקרה ולעשות שינויים במערכת הפעלה. כעת הוא לא נותן לי לימחוק תוכנות מהמסמכים שלי ולא נותן להתקין תוכנות ומשחקים. בבקשה תעזרו לי אני לא יודע כבר מה לעשות [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  12. ה automatic updated הוריד לי עידכון, כשהעידכון סיים לרדת האייקון מצד ימין למטה נעלם ורק כשאני רוצה לכבות את המחשב פתאום מופיע לי האם להתקין עידכון ולכבות או רק לכבות. במצב זה אני לא מצאתי אפשרות לראות מה העידכון.

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  13. לי יש את הום פרימיום ולחבר שלי יש את האולטימט והוא אצר לי שיש שם הפשרות לרקע שהוא כמו מצגת ( הוא כאילו זז ) אבל כשאני מסתכל בהבדלי גירסאות באתר של מיקרסופט לא ראיתי את ההבדל הזה משהוא יכול להבהיר לי קצת את הענין

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  14. Started by drbrain,

בוקר טוב התקנתי על מחשב אמיתי (לא וירטואלי) מערכת SERVER 2008 וצרפתי מחשב אחד לדומיין אני מעוניין להתנתק מהדומיין ולחזור ל-WORKGROUP מה הדרך הנכונה לעשות זאת מבלי לאבד מידע כל שהוא תודה רבה

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. Started by shankbuddy28,

Hi dear all, can anybody please tell me is there any games that are specially design for 64bit computers.An also how can we recognise what type of processor we have. whether it is 64bit or x86? Thank you. shankbuddy28@gmail.com

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  16. Started by gshhar,

זה שבא עם הווידוס ואיזה תוכנה אתם ממליצים לי להתקין במקום?

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  17. Started by tryskerd,

אני מקבל קבצים בפורמט XPS. אני מקבל אותם בעברית הפוכה, יש משהו ש"מיישר" את התוכן?

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  18. Started by ranyr,

athlon 500 128MB SDRam אני מפעיל את ההתקנה מהדיסק windows XP זה מעתיק את הקבצים...עושה אתחול... ונתקע אחרי שהוא כותב את זה... looking for boot records on IDE 0...ok

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  19. Started by dbx22,

בזמן האחרון יש לי בעיה שיש איזשהו יישום שפועל שלוקח הרבה משאבים ועם הזמן הצריכה שלו עולה ועולה היישום נקרא VSMON.EXE מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  20. Started by BaR151,

שלום לכם, אני צריך להתייעץ עם אנשים שמבינים בנושא, יש לי מחשב חזק שמתאים לגיימינג וגם משחקים בו הרבה במשחקים עם דרישות גבהות. והשאלה שלי אם כדאי להתקין וינדוס 8 עליו, (כרגע יש לי וינדוס 7) האם הוא תומך כמו שצריך במשחקים החדשים ואם הוא מריץ ברמה גבוה כמו וינדוס 7 או אפילו יותר טוב.. בקיצור תגידו מה אתם הייתם עושים. תודה רבה.

• 26 תגובות
    • 3k צפיות
  21. שלום לכולם, אתמול כשכביתי את המחשב - הוא היה 100%. היום מהרגע שהדלקתי אותו - הוא איטי בטירוף, אבל לא בכל הפעולות. לדוגמא: הוא פותח תיקיות מהר והוא מעלה תוכנות מהר. אבל קליק ימני בעכבר תוקע אותו לדקה בערך! עשיתי סריקה ב-NAV - ואין וירוסים. בדקתי פעילות cpu - 21%, ניקיתי קבצים עם HS cleandisk pro - ואין שיפור. ניקיתי קבצים עם casheman - ואין שיפור. מה קורה? נ.ב. - מערכת ההפעלה שלי היא win 2000. תודה מראש! :cwm36:

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  22. כל כמה שעות קופצת לי הודעה מהסוג הזה , זה נורא מרגיז , במיוחד אם אני באמצע משחק , שזה מחייב אותי לסגור אתה משחק ולהפעילו מחדש... זה איך שהוא קשור באינטרנט , ורק שהאינטרנט מחובר אני מקבל את זה... יש שם כל מיני פירסומים של פורנו וכו'. איך אני חוסם את ההודעות האלו? כי עד ללפני שבוע בערך לא היתי מקבל אותם... כנראה שיניתי משהו , ואין לי מושג מה... אין לי אנטי וירוס או פייר וול.. אני בודק וירוסים פעם בשבוע , ועושה Uninstall זאת ההודעה , בעיגול הירוק. תודה.

• 12 תגובות
    • 876 צפיות
  23. Started by ran1809,

נתחיל בכך שיש לי רקע מאד חזק במחשבים ונתקלתי בבעיה מוזרה ביותר לדעתי נובעת ממערכת ההפעלה - הגדרה או משהוא, יש לציין שלא שינית שום דבר בהגדרות כפתורים כלשהם אז הבעיה היא כזו מאז ומתמיד השתמשתי בצמד הכפתורים ctrl+c ן ctrl +v להעתקה והדבקה, לפני שבועיים בערך התחילה תופעה שכאשר אני לוחץ על צמד ההעתקה דבר לא קורה רק לאחר מס' לחיצות מרובה לפעמים זה מגיב, לפעמים זה מעתיק דבר שלא קשור לעניין בקיצור תופעה ממש מוזרה. יש לציין ששני הכפתורים גם C וגם CTRL עובדים כשורה, בדקתי. מה יכולה להיות הבעיה? מישהוא מכיר הגדרה של העניין? מדובר ב WIN7 תודה מראש רן

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by itaic,

שלום לכולם, יש לי כונן פיזי אחד שמחולק ל 2 מחיצות ואני מעוניין להגדיל אחת מהן על חשבון השניה. האם ניתן לעשות את זה ב ב disk management בלי שמידע כלשהו ייפגע בשתי המחיצות, וללא פרמוט? ואם כן אז איך? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Aviram,

יש איזושהי תוכנה שמתקינה עיברית בווינדוס בלי שצריך את הדיסק של הווינדוס? תודה.

• 6 תגובות
    • 709 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.