עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by tgen,

לאחרונה שמתי לב שבתיקיית "המסמכים שלי" יש תיקיות כפולות... כלומר יש פעמיים "התמונות שלי", "סרטי הוידאו שלי" ו"המוסיקה שלי"... מה יכול לגרום לבעיה הזאת? ואיך בכלל המחשב מאשר לשתי תיקיות להיות בעלות אותו שם?

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  2. ???

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  3. Started by benchmarker,

שלום לכולם לאחרונה שמתי לב לבעיה שגורמת לספריית הtemp במחיצה C להתמלא באופן קבוע. בעת שאני בוחר להוריד קובץ , הקובץ יורד קודם לספריית ה Temp ורק לאחר מכן מועתק לספריית היעד שבחרתי. האם ניתן לשנות זאת כך שהקובץ ירד ישירות לספריית היעד ? תודה מראש, נ.ב. נראה לי כי התהליך מתרחש רק בעת הורדת קבצים גדולים ולא בקטנים

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  4. Started by IlanF,

מקווה שלא טעיתי בפורום, אם כן שמנהל יעביר... הפעלתי את המחשב מחדש ופתאום קפץ לי האייקון של windows security alerts (תמונה למטה) הוא אומר לי שהפייר וול של ווינדוס מכובה, לחצתי להפעיל אותו והוא נתן שגיאה ואמר שאני ינסה להפעיל אותו ידנית. פתחתי את הפיירוול והוא נתן לי שגיאה: והוא לא מביא לי לשנות הגדרות שלו ולא כלום :s05: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  5. Started by Idan06,

בעבר רציית ללפרמט את המחשב ובאמצע הפרמוט המחשב נתקע לי. פתחתי את המחשב מחדש והגעתי למסך כזה של בחירת הווינדוס שבו רוצים להשתמש במידה ויש 2 ווינדוסים מותקנים. הבעייה אצלי שיש שם 2 אפשרויות כאלה: 1. Microsoft Windows XP Professional 2. Microsoft Windows XP Professional - Setup האפשרות השנייה מציקה לי מפני שכל פעם שאני מדליק את המחשב, המחשב נשאר על האפשרות הזאת למשך 3 שניות ואז נכנס אלייה אוטומטית ומפני שמחקתי את קבצי ההתקנה של ה-windows שרציתי להתקין, המחשב נותן תקלה ואז שאני לוחץ על מקש כלשהו הוא עושה ריסטרט. עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול להיפטר מהמסך הזה ופשוט להגיע ישירות לWindows XP המותקן אצלי כבר? תודה רבה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by *R.S,

שלום, בפסח אני אקנה מחשב שיכיל 8800GTS 640MB e6600 2GB 250GB יהיה כדאי ל להתקין ויסטה או להשאר עם XP (ואם אפשר אז נימוקים בתשובות...

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום אני מאוד רוצה לקנות את וויסטה אבל אני מעדיף שיצא לו קצת תיקונים וכאלה כמה זמן בממוצע לוקח להם להוציא לדוגמא ב XP כמה זמן?< והאם לדעתכם כדי לחכות או שפשוט כבר לקנות ואז תמיד להיות עודכן? (מאוד בא לי וויסטה)

• 9 תגובות
    • 967 צפיות
  8. כותרת.. סתם ככה, כל הפעלה מעלה את הCHECKDISK לכונן C (הPRIMARY מוגדר בכלל על D). לא יודע מתי זה התחיל. מעלה את זה אחרי מסך הטעינה של XP.. Windows XP Home SP2

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  9. Started by snaidis,

התקנתי VISTA HOME PREMIUM לצד XP. אז אחרי ההתקנה זה כתב שהוא בודק את ה PERFORMENCE של המחשב חיכיתי בערך 10 דקות עד שהוא בדק, וזה היה נראה כאילו המחשב לא "חושב" בכלל, כלומר הנורה לא הבהבה... אחרי זה, זה עשה את זה ואז היה לי מסך שחור כזה ריק חיכיתי שוב 10 דקות ואז זה עבר ל PREAPARING YOUR DESKTOP, ואני מחכה כבר 15 דקות וזה פשוט לא עושה כלום. האם זה ככה אצל כולם או שיש לי בעיה? הייתה לי את הבעיה הזאת לפני והתקנתי את VISTA שוב זה עדיין עושה את כל התהליך הזה ממש לאט. מה יכולה להיות הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה? עריכה: הצלחתי להתקין אבל עדיין הכל פשוט בקושי זז... אני לוחץ על COMPUTER ואני צריך לחכות חצי שעה! וזה באמת בלי הגזמה עד שהוא יכנס.

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  10. רציתי לדעת במה בעצם תורם ה64 ביט ראוי לציין שהמעבד שלי תומך 6300 קונרו רציתי לדעת האם תוכנות שעובדות בעצם ב64 ביט מהירות יותר או שזה בא ליטי ביטוי בדרך שונה לא דווקא מהירות אלא אולי איכות תמונה וכו... נכנסתי להתקין דריבים מnvidia וראיתי אפשרות של דריברים לויסטה 64 ביט מה זה יתן לי האם משחקים ירוצו יותר מהר? יותר צבעים ? אני מאוד אשמח אם תבהירו לי קצת את העניין תודה רבה ושבת שלום

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום לכולם , קניתי מחדש חדש עכשיו הוא נכנס לווינדוס הכל טוב ויפה אבל בשורת איפה שהשעון וזה עולה לי סמל "הוצאת חומרה באופן בטוח" הנה תמונה: http://www.2send.us/uploads/276a36f591.JPG מישהו יודע על מה השגיאה הזו בדיוק? ויש לי עוד שאלה עשייתי מחיצה חדשה (דרך Norton PartitionMagic 8.0) אני רוצה לתת לה אות D אבל הוא לא מראה את האפשרות הזה בתוכנה אולי יש דרך אחרת לשנות את האות של הכונן?

• 9 תגובות
    • 911 צפיות
  12. עד כמה מעבדים WINDOWS XP תומך, ואיך אני יכול לבצע בדיקה כדי לדעת זאת דרך חיפוש ב-WINDOWS XP? תודה לענוים אני אשמח לתשובה נכונה ומהירה. נ.ב, יותר חשוב לי הדרך, איך לראות נתון של כמה הוא תומך ב-WINDOS XP ללא תוכנה חיצונית.[br]פורסם בתאריך: 8.03.2007 בשעה 18:36:09 שלום חברים זה מאוד חשוב לי בבקשה :s05:

• 8 תגובות
    • 892 צפיות
  13. Started by frank31,

שלום לכולם התקנתי ויסטה על כוננן D כאשר את XP התקנתי בכונן C . אני מעוניין להסיר את ויסטה עקב בעיה של זיהוי דרייברים יש לוח אם של gigabyte ga-m55plus-s3g( כרטיס קול וחיבור לאניטרנט ). האם פירמוט של כונן D לשם הסרה יפגע בהתקנה של XP. תודה .

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  14. משום מה העותק של הווינדוס שלי מזהה כלא עובר אקיווישן.. למרות שכאשר אני נכנס למאפיינים של המחשב שלי כתוב לי ש" WINDOWS IS ACTIVATIED"... אני לא יכול להפעיל שום דבר (משחקים,תוכנות)... משהו עודנתקל בזה? צריפתי תמונה שתסביר את המצב.. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  15. שלום. לפני כמה חודשים רכשתי WIN XP מאתר "נס מטח" של משרד החינוך. אני זוכר שהיה כתוב או באתר או בחשבונית שמי שקנה מנובמר את הOS ראשי לקבל ויסטה בחינם. שהתקשרתי הם לא ידעו על מה אני מדבר. מה לעשות? :-\

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. בקצרה: מחקתי את האנטי וירוס שלי בכדאי , להתקין אנטי וירוס חדש! בישבל להתקין את האנטי וריוס החדש צריך לעשות עידכונים מהאינטרנט , אז התחברתי לאינטרנט בלי אנטי וריוס בנתיים זה עדכן לי את התוכנה ( AVAST ) עעשיתי ריסט ולאחר מכן המחשב שלי התחרבש לגמרי ! שאני עושה חיפוש F3 לא רואים אופציות חיפוש , אני לא יכול להפעיל את המדייה פלייר , ניסתי לעשות שיחזור מערכת והוינדווס לא מראה לי את האופציות לשחזור פשוט מראה דף לבן ! ניסתי לסדר תבעיה עם : SPYWARE DCOTOR ADWARE Registry Mechanic כלום לא הולך !!!! בבקשה את עזרתכם בדחיפות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  17. איך אני נפתר מזה? מאיפה אפשר להוריד פאץ' עדכני?

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  18. שלום התקנתי את התוכנה Vista Transformation Pack 6.0 ולא אהבתי את העיצוב ומחקתי את התוכנה וכל הסמלים של ויסטה נשארו ולא נמחקו זה מעצבן מאוד עם מישהו יודע איך למחוק אותם דברו איתי ....

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום לכולם יש לי ווינדוס אקס פי פרופשיונל עם SP2 חוקי לגמריי והיום חבר הביא לי תוכנה שנקראת ETKA זו תוכנה של חלקי חילוף של אודי פולוסווגן וסיאט אפשר לראות את החלקים של הרכבים ועוד כמה דברים בקיצר ניסיתי להתקין אותה זה לא הצליח אחריי זה ויתרתי על ההתקנה אבל עכשיו אין לי מנהל משימות שאני עושה CTRL ALT DELETE הוא רושם שמנהל המערכת קבע שהוא לא זמין שאני מנסה לעשות קליק ימני בשולחן עבודה ועל עוד דברים זה לא נותן לי גם שאני עושה מועדפים הוא רושם לי שמנהל המערכת נעל את זה ואני מנהל המערכת איך פותרים את הבעיה תודה רבה לעוזרים?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  20. Started by tmpusr,

משום מה אני לא מצליח לעשות DRAG&DROP באף תוכנה, כולל ב-EXPLORER עצמו. לאחר חיפוש בפורום ובגוגל פסלתי את האפשרות של וירוס וגם ה-FIX שהוצע פה בעבר לא עובד. זה מחשב שפורמט לפני שבועיים וכמעט לא נעשה בו שימוש. מלבד אנטי-וירוס עדיין לא הותקנו בו כמעט תוכנות. למישהו יש פתרון לעניין? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by ClubCaliber,

שלום... יש לי בעיה שמופיע כל פעם הודעת השגיאה הזו ואחרי זה המחשב נתקע לאיזה שעה פירמטתי את המחשב וזה חזר ואין לי מושג מה לעשות. חשוב לציין שיש לי XP SP2

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  22. מכיון שהעכבר מסרב להצטלם בפרינט סקרין אז אני יגיד שהוא נראה כמו שושנת הרוחות.. איך משנים אותו בחזרה?.. בתודה,EliaV-PeretZ.

• 1 תגובה
    • 4.4k צפיות
  23. שלום לכולם, שמעתי שב-Vista מותקנת כבר ה-DX10,עכשיו אם אני עובר אליה והכרטיס מסך שלי לא תומך DX10 אני צריך להתקין את DX9? מצטער על הבורות, בתודה.

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  24. שלום יש לי בעיה מאוד מעצבנת בWINDOWS,בכל פעם שאני מדליק או מכבה את המחשב קופצת לי שגיאה שאותה תוכלו ליראות בתמונה הבאה: ממה זה נובע ואיך אני פותר את העניין? תודה רבה חברים^^

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. ה אני מאוד מאוכזב בהתוכנה ולא ניתן למצוא אקטיבציה אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי האם לעשות פירמוט והתקנה מחדש או uninstall תודה רבה אדם

• 3 תגובות
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים