עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by alexta-z,

בצער ויגון מנתקים לי בראשון לאוגוסט את האינטרנט ואני אחזור רק באוקטובר , גם עוד שבועיים אני מקבל את הלוח אם , המעבד והקירור מעבד החדשים ומתקין WIN XP PRO , אני מחפש אתר שיהיה ניתן להשיג בו דברים כמו DIRECT X 9.0B ו SP 1 לXP , אני לא אוכל לעשות ווינדוס UPDATE כי לא יהיה לי אינטרנט , אז מישהו מכיר ? (אני מתכוון לדריברים המלאים אם כל הקסצים ולא 295 KB שמורידים אחר כך !) בתודה SOLARIS

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  2. Started by aviz,

אני רואה וכותב מצויין בעברית , אבל משום מה כשאני מוריד קבצי txt שכתובים בעברית אני מקבל אותם תמיד בגיבריש. לפי דעתי זה בגלל שהם מקודדים ב ansi במקום ב utf-8 אבל איך אני יכול לשנות את ההגדרה הזאת בתור ברירת מחדל ? תודה

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  3. המערכת שלי חדשה מעבד די 2 גיגה ראם כ.מסך 7200 וכו.. ומערכת ההפעלה עולה רק לאחר דקה וחצי בערך..עד לפעולה מלאה.. ממצאים: א.בדקתי את כל עניין הווירוסים עם נוד32 ולא מצא כלום ב. בדקתי את עניין הספיי וור עם הייג'אק דיס וגם לא מצאנו כלום.. ג.מערכת שאמורה לתפעל אקספי בצורה חלקה ד.אין לי תוכנות מיוחדות שעולות עם המחשב או משו כזה.. מה שנראה לי שזאת גרסה של האקספי דפוקה כי הוא נתקע בעיקר בחלק של הטעינה של האקספי עם הלוגו ..כ-דקה.. מה אתם אומרים ומה אפשר עוד לעשות?

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  4. Started by Radeon38,

שאלה קצת טפשית אבל בכל זאת בהתקנה ראשונית של חלונות המערכת היתה עולה חלק ללא משתמש ללחוץ עליו.עכשיו אחרי התקנות של תוכנות כבדות התוכנה מעלה USER (השם שלי למשל ) ואני צריך ללחוץ עליו על מנת שהמחשב יתחיל לעבוד.כאשר המערכת היתה חדשה חדשה לא היתה את הדבר הזה.איך אפשר לחזור אחורה ושהמערכת תעלה ללא ה USER. אני יודע שאפשר לשנות ממשקי העלה בלוח בקרה אבל זה מחייב לחיצה על אנטר אבל שוב זה עיכוב בהפעלה של המחשב.אני מעוניין שהמחשב יעלה לבד עד לשולחן העבודה ללא לחיצה על המקלדת.

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  5. לעיתים מופיע לי ליד 2 כרטיסי הרשת מן כרטיס רשת נוסף... שהוא בעצם שייך כנראה איכשהו למצלמת רשת שלי. הוא נעלם ובא כשבא לו... מצורפת תמונה. מאוד רציתי לדעת: א. בשביל מה הוא קיים שם. ב. אם אפשר להשתמש בזה באיזושהי דרך. ג. לאילו מטרות? ד.מדוע זה נעלם לפעמים? רב תודות. בברכת שבוע טוב, אורן. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  6. Started by alons126,

הי שידרגתי מויסטה הום פרו ל7 הום פרו. אני לא מוצא את windows.old פשוט לא מוצא לא בC: ולא בחיפוש.. איך אני יכול למצוא אותה?

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  7. Started by UV1,

אני מנסה להתקין גירסה 64ביט של WIN 7 כרגע מותקנת גירסה 32 ביט. משום מה המחשב מסרב לעשות בוט מהצורב DVD ועולה רגיל ... שיניתי כמובן בביוס שהבוט יהיה מה CDROM (אין הגדרה של DVD שם ) וזה לא עובד ..בביוס יש אפשרות גם של בחירה חד פעמית במקור לבוט בחרתי CDROM וזה גם לא עובד ... מה עושים? הלוח של גיגהבייט GAEP43-DS3

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  8. Started by gal_il50,

כשאני מפרמט את המחשב ועולה ה-WINDOWS XP PRO אז אני צריך לפרמט את שאר הכוננים אז השאלה שלי היא שאני עושה קליק ימני על כל כונן אז איזה אפשרויות לבחור:יש פירמוט מהיר,יש FILE SYSTEM שיש בו 2 אפשרויות:FAT32 ו-NTFS. יש ALLOCATION UNIT SIZE מה אני בדיוק בוחר?

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  9. אהלן יש לי מערכת xp pro sp2 heb וכשאני מדליק את נמחשב הוא מראה לי מסך שחור ומייד מראה לי את מסך הברוך הבא הכחול של וינדוס, למה? אני רוצה להגיע למסך הboot ולא מצליח? יש רעיונות? :s05:

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  10. לפני שבועיים קניתי כונן קשיח חדש של 500GB והחלטתי שבנוסף ל XP אני אתקין גם ויסטה. מאז ההתקנה עידכנתי אותו והכל עובד באופן מספק אבל יש לי שתי בעיות נורא מעצבנות: 1.כל לילה בסביבות 5-6 האינטרנט מתנתק ובבוקר רק אחרי שאני עושה ריסטרט למודם ולמחשב הוא מתחבר שוב. אני מניח שזה קשור איכשהו לחוסר הפעילות של המחשב במשך כמה שעות וניסיתי לבטל כל אפשרות בחיסכון בצריכת חשמל שנראתה לי קשורה לזה, ללא הצלחה. (ב - XP זה לא קורה) 2.כשאני מדפיס חומר בעברית מהאינטרנט הוא יוצא הפוך בהדפסה. אני משער שזו איזושהי בעיה בפונטים...? * החומרה במחשב תקינה לחלוטין, הרגיסטרי מתוחזק והדרייברים מעודכנים. כמו כן אני משתמש ב NOD32 עדכני * אני ממש אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. תודה מראש ויום טוב!

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  11. הכל התחיל שפתאום ה-NOD32 נדפק ועלתה הודעה שחסרים קבצים וצריך להתקין מחדש. אני בא להתקין ועולה לי ההודעה הזאת http://img138.imageshack.us/img138/5543/nod32lf0.jpg ניסיתי גירסה אחרת וגם בה זה עולה אז אמרתי ננסה אנטי וירוס אחר Kaspersky גם בו עולה משהו http://img88.imageshack.us/img88/9515/kaspestv8.jpg עכשיו כבר ממש התחלתי להתייאש גם ב-AVG חטפתי שגיאה http://img512.imageshack.us/img512/5628/avgdb1.jpg התקנתי SPYWARE DOCTOR והוא לא מותקן בהצלחה הנה http://img458.imageshack.us/img458/5361/spyam5.jpg ואחר כך ההודעה הזאת עולה לי http://img510.imageshack.us/img510/7159/hmoe7.jpg אני מכניס את הדיסק והוא אומר לי שזה לא הדיסק הנכון http://img228.imageshack.us/img228/2…

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  12. Started by ag43,

האייקונים שנמצאים בתחתית המסך נעלמים לפעמים אחרי הפעלה מחדש למרות שהתוכנות נטענו לזכרון. ניתוק וחיבור מחדש גורם להם לחזור. מישהו יודע מה גורם לבעייה הזו?

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  13. לא יודע אם עדיין קוראים לזה scandisk אבל אני צריך את הלוג של זה דחוף. המחשב התעצבן אחרי עדכון דרייברים ועשה את הסריקה הזאת בהפעלה. מחק לי כמה קבצים ואני צריך לדעת איזה. נראה לי שניים של ה ווינדוס o_O תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  14. Started by borg,

אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. לתיקיות יש Web Content בצד שמאל, בו יש Preview ל-Images ול-Video של קבצים מסומנים. ה-Preview של Images לא מזיק ואני לא רוצה לבטל אותו. אני רוצה להשאיר רק את ה-Preview של Images, אבל לבטל את ה-Preview של כל שאר סוגי המסמכים, במיוחד את ה-Preview של קבצי Video, וזאת מבלי לבטל את ה-Web View. אבל, אם זה לא אפשרי אז אני רוצה לבטל לחלוטין את ה-Preview מבלי לבטל את ה-Web View. יש דרך לבטל את זה (עדיף בלי תוכנה)? עריכה: יתכן שאפשר לבטל את זה באמצעות ה-Registry. יכול להיות שהפתרון נמצא במפתח [HKEY_CLASSES_ROOT\SystemFileAssociations\video]. מישהו יודע איזה ערך צריך לשנות?

• 9 תגובות
    • 835 צפיות
  15. היי. לאחרונה התקנתי את וינדואז 7 גירסאת 64 ביט. כשאני מדפדף בכוננים הקשיחים שלי בין התיקיות האופן שבו אני אוהב שהפרטים מוצגים הוא LIST שלא כמו שאר האופציותDETAILS \ THUMBNAILS וכו... כשאני משנה את האופציה לאופציה בא אני חפץ הלו היא LIST המצב לא נשאר לי קבוע וכל פעם מחדש אני חייב לשנות את זה. מה הפתרון? אשמח לעזרה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  16. שלום, שאלה פשוטה אך לא לגמרי ברורה לי עדיין: האם המחשבים החדשים שיוצאים היום מחייבים שאתקין מערכת הפעלה 64 ביט או שתמיד תמיד אפשר להפעיל עליהם גם 32 ביט? רכשתי את זה: http://www.fujitsu.com/sg/products/pc/notebooks/aseries/ah531/specs.html אבל שואל גם באופן כללי: האם יש מצב שאי אפשר להתקין על מפרט כלשהו מערכת הפעלה 32 ביט?

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  17. שלום לכם קניתי מחשב חדש במפרט הבא: מעבד: Intel Pentium Dual-Core E2180 לוח אם: תוצרת MSI דגם G31MF דיסק קשיח: 200GB SATA II 7200 RPM 8MB Samsung זכרון פנימי: 1024MB (1GB) DDR II 800MHz כונן אופטי: LG DVD X20 Light Scribe כרטיס מסך: PCIe nVIDIA GeForce 8400GS 512MB עכשיו השאלה שלי היא כזאת. רצוי להתקין עליו vista X32 או x64 ואם אפשר גם להגיד לי למה בבקשה כי אני רוצה לדעת. תודה רבה ויום טוב לכם.

• 8 תגובות
    • 835 צפיות
  18. Started by elad-k1,

יש לי בעיה אם אני פותח תייקיה ומתי שאני ממזער אותה היא נעלמת היא לא נימצאת בשורת משימות למטה איפה ההתחל...? תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  19. Started by Kenny,

היי אנשים , אני משחק במשחק Bf2 וכל פעם שאני מנסה להתחבר הוא רושם לי : RESTRICTION: Inadequate O/S Privileges קראתי קצת באתרים בחול חיפשתי פתרון והבנתי שאני צריך שהיוזר שלי יהיה עצם Admin' נתנו שם הסבר לגבי win xp והוא לא ממש מתאים ל Vista בכל מקרה , ובלי קשר למשחק , היתי רוצה שהיוזר שלי (שאני משתמש יחיד על המחשב) יהיה לו את כל היכולות והגישות של Administrator. תודה. :-*

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  20. Started by EG,

אתמול לא הצלחתי להיכס לאינטרנט אז שיחקתי קצת בהגדרות ושיניתי כמה דברים. אתם מכירים למשל שהולכים להתחל ועושים כיבוי ומופיעות 3 אפשרויות אז לי מופעיה כמו ב2000 או ME ואם לוחצים: ALT+CTRL+DELETE אז מופיע ה TASK MANAGER ושוב מופיעה לי משהו אחר: חלון כלשהוא בלי כלום מסביב וקוראים לו - WINDOWS SECURITY שם כבר יש 6 אפשרויות נראה לי זה ככה בווידוס הישנים. איך אני מחזיר את המצב לקדמותו?

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  21. אם אני מנסה להעביר קבצים או להעתיק אותם כאשר אני גורר קובץ זה מראה סימן שלא ניתן להעתיק. או אם אני מנסה העתק ולהדביק במקום אחר זה לא מאפשר להדביק. יש לכם רעיונות ? יש לי השערה אך אני לא אחלוק אותה עמכם בכדי לר לקבע אתכם על אותו כיוון, אני אראה אם מה שאתם אומרים חופף למה שאני חושב. תודה לכל העונים.

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  22. Started by ybe,

לאחרונה התקנתי vista ultimate 64 על המחשב, אני מעונין להסיר תוכנה שאין לה את האופצית הunistall . חפשתי ב- control panel את ADD/REMOVE PROGRAME ולא מצאתי. מישהו יודע היכן לחפש? תודה,

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  23. Started by idang,

אני משתמש בתוכנת אנטי-וירוס AVG, וקיבלתי התראה מהתוכנה שנמצא במחשב שלי וירוס בתיקיה System Volume Information שבכונן :C . זוהי תיקיה חבויה ולאחר שחיטטתי בה ראיתי שיש בה תכננים עדכניים אבל לא מובנים איך נוצרו ולמה התוכנה מצאה שם וירוס. לפני שאני מוחק את הקובץ ואולי את התיקיה ( במידת הצורך ) רציתי שתייעצו לי. צירפתי תמונה- דו"ח של הוירוס, תמונה של שם התיקיה , תמונה של התוכן בתיקיה. . [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  24. Started by puNani,

אוקיי אז הבעיה שלי היא שכשאני פותח לינק בחלון חדש החלון הזה לעולם לא נטען. הסבר: אם למשל יש לינק שפותח חלון IE חדש, החלון נראה כאילו הוא מנסה לטעון את העמוד אבל הוא בעצם לא. גם אם אני אחכה המון זמן שום דבר לא ייקרה. אם אני אלחץ REFRESH גם כלום לא ייקרה. רק כאשר אני לוחץ STOP ואז REFRESH העמוד ייעלה. הבעיה מפריע מאד מכיוון שפעמים רבות מדובר בחלון שאין בו את הADDRESS BAR או כפתורי שליטה, ואז אין באפשרותי להעלות את העמוד. אני עובד עם WINXP SP2, עם כל העדכונים האחרונים. ניסיתי ללכת להגדרות של EXPLORER ולהחזיר הכל לDEFAULT אך הבעיה לא הסתדרה. למישהו יש רעיון אויל מה יכולה להיות הבעיה?

25. Started by aviv00,

היי אני משתמש ב SERVER 2008 לייתר דיוק אבל הם אותו דבר כמעט יש לי 64ביט אני מנסה לעדכן את כל הקונטרלרים אבל הם נשארים על התאריך הישן 2006 והגירסה גם ישנה 8 במקום 9 מה אפשרות לעשות ניסתי גם MANUALLY וגם עם התקנה של ה Chipset

• 5 תגובות
    • 835 צפיות

דיונים חדשים בפורומים