עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם אני רוצה לקצר את זמן עליית הווינדוס אני זוכר שיש איזה אפשרות שינוי ב-regedit שמשנה את זה אני מתכוון לטעינה(הקווים)תודה לכולם אלי.

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  2. Started by arik100,

אוקיי אז ככה קודם כל העמדה שלי אובייקטיבית לחלוטין אני אני לא בא לפרסם שום חברה אין לי שום נטיות כלפי MS לטוב ולרע אני לא פאנבוי של אף אחת מן החברות של מערכות ההפעלה בשוק ההתקנה: התקנה פשוטה מאוד יחסית למרות שאני הרבה אבל הרבה יותר אוהב את ההתקנה של XP , הרבה יותר נוחה והרבה יותר מהירה אנשים אם אתם רוצים להתקין ויסטה , תקחו את הזמן!! ואני לא צוחק עד שהדיסק נטען לוקח לו איזה 5 דקות ואז עוד פעם לוקח לו 5 דקות ואז רק הוא מתחיל להתקין ואת ההתקנה אני לא יודע כמה זמן , אני הלכתי מהבית , כשהגעתי זה סיים אהבתי מאוד את העיצוב , לגבי דרייבר של כרטיס מסך עוד לא בדקתי אם הוא זיהה אוטומטית בינתיים עובד לי יחסית חלק למרות שממבט ראשון אני מרגיש שXP יותר מהר אבל אני עדיין לא …

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  3. Started by Thug Love,

מישהו יכול להביא לי את הפאץ לsp2 שתקן את מספר החיבורים מה שיש בנעוץ לא טוב תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  4. Started by moshen1169,

מופיעה לי מסך כחול וכתוב בו:driver irql not less or equel

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  5. היי. אני גולש בנייד שלי בעבודה ואתמול כשניסיתי לכבות את המחשב, היתה לי הודעה שמישהו מחובר אלי. היום כשחיברתי אותו שוב לרשת המחשב שלי נמצא בשיתוף עם מחשבים אחרים. איך אני יכול לבטל את זה, ולחסום את השיתוף לגמרי שאף אחד לא יוכל להיכנס למחשב שלי?

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  6. Started by jackhammer,

קראתי מסמך של WORD ורציתי להעתיק תמונה לשולחן עבודה אז עשיתי העתק ושבאתי להדביק אותה בשולחן עבודה הוא שאל אותי משהו על ACTIVE DESKTOP או משהו כזה אז אמרתי לו כן ופתאום כל האיקונים על השולחן עבודה נהייו אפורים (כאילו כולם מסומנים) מישהו יודע איך אני מבטל את זה? תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  7. Started by idDFdd,

תראו, אף פעם לא הבנתי את הפירמוט בוינדוס ויסטה לוחצים על מחיקת הכוננים בתפריט הזה וזה מוחק תוך שניות את כל החומר בדיסק הקשיח ואז תוך 20 דקות יש ויסטה חדש... לעומת זה בXP פירמוט וההתקנה לוקח הרבה יותר זמן... מישהו יכול להסביר לי את זה?

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  8. Started by N N C,

שלום, יש לי וינדוס XP PRO בעברית עם SP1 מותקן עליו... יש לי בעיה "קטנה" סרגל השפה משום מה לא פעיל עם הפעלת וינדוס, הוא מסומן כאילו הוא שמיש, כלומר יש לידו V, אך הוא לא קיים, ועל מנת לשנות שפה באמצעות המקלדת, עלי לכבות אותו ולהפעילו מחדש ורק כך אוכל לשנות שפה בוינדוס. מישהו מכיר פתרון לבעיה ?

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  9. אהלן! אני צריך להכנס ל-Advanced Boot Options כשאני מדליק את המחשב,לפני שהווינדוס עולה. בכל מקום רשום שזה מתבצע בעזרת מקש F8,אבל לא משנה כמה אני לוחץ עליו כלום לא קורה. מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  10. איך אני פותר את הבעיה הנל? זה קופץ לי בזמן הדלקת המחשב ונהרס לי הEVENT VIEWER.. ואין לי מושג ממש למה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  11. היי , אני יודע שהנושא נטחן , אבל אני מחפש תוכנות שרצות ב 64 טהור , לא כאלה שהם 32 ויש להם תאימות כרגע אני מה שאני מחפש בעיקר זה אנטי וירוס שלא מצאתי , דרייור לכרטיס קול AC97 של REALTEK שלא מצאתי ועוד ממולצים . אני יודע שהנושא נטחן אבל אני חורש ולא מוצא , כמובן שקראתי מלא טראדים בנושא בבקשה עזרה . ולמי ששואל ה XP 64BIT מדהימה , אני נהנה ממנה יותר מה VISTA בהרבה

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  12. Started by blue_wolf,

שלום לכם: יש לי 2 בעיות ואני מקווה שתצליחו לעזור לי : 1> MESSENGER - יש לי מסנג'ר 6.1 WINXP יש לי בעיה כאשר אני מבקש לבצע שיחת שמע הוא רושם לי למטה מתחבר למחשב של אלכס (לצורך הענין) האח"כ הוא אומר " ??אלכס ביטל/ה את ההזמנה להתחיל שיחת שמע" באדום והוא לא מתחבר (חשוב לציין שיש חברים שאני כן יכול לדבר איתם ויש כאלו שלא ) לאלכס ייש לו ווינדוס 98 מסנג'ר 6 נ-ב: אם זה יכול להיות שיש לו פיירוול מובנה של הווינדוס אז איך מורידים אותו ועוד בעיה : יש לי בעיה בדפדפן INTERNET EXPLORER 6.0 אין לי אפשרות לפתוח קבצים של מדיה פלייר כדיי לראות אותו בחלון למטה (באינטרנט) אני צריך לדעת מה או איך מתקשר המדיה פלייר ו האקספלורר תוה רבה רבה לעונים !!!!!!!! ומצטער על מקודם שלא קראתי את חוקי …

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  13. Started by moshe10,

ש פה תוכנות ישנות שכבר לא נמצאות על המחשב וחלקן וירוסים שמחקתי כבר ואני רוצה להיפטר מזה איך אפשר למחוק אותם? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  14. היי, דבר מעצבן בחלונות זה שכל פעם שאתה מתקין תוכנה אתה צריך לשנות את תיקית היעד של התוכנה. השאלה שלי היא, האם יש דרך לעשות ככה שכל מתקין שמופעל, ניגש לוינודוס ואז יודע שהכל אני מתקין לתיקיה X ..... יש דרך? תודה רבה!!, יאיר.

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  15. Started by Radeon38,

שאלה קצת טפשית אבל בכל זאת בהתקנה ראשונית של חלונות המערכת היתה עולה חלק ללא משתמש ללחוץ עליו.עכשיו אחרי התקנות של תוכנות כבדות התוכנה מעלה USER (השם שלי למשל ) ואני צריך ללחוץ עליו על מנת שהמחשב יתחיל לעבוד.כאשר המערכת היתה חדשה חדשה לא היתה את הדבר הזה.איך אפשר לחזור אחורה ושהמערכת תעלה ללא ה USER. אני יודע שאפשר לשנות ממשקי העלה בלוח בקרה אבל זה מחייב לחיצה על אנטר אבל שוב זה עיכוב בהפעלה של המחשב.אני מעוניין שהמחשב יעלה לבד עד לשולחן העבודה ללא לחיצה על המקלדת.

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  16. אז ככה, זה לא קורה בכולם אלה זה די ספציפי ומוזר. כשאני מנסה להפעיל את הסופרנוס עונה שניה, רק עולה עליו עם העכבר הוינדוס נופל. כמובן שניסיתי להוריד עוד פעם וממקור אחר - לא עזר. בעיה מאוד מוזרה. העלתי וידאו שתראו את הבעיה, מוזמנים להוריד (ניסיתי youtube אבל האיכות שמה של הוידאו ממש גרועה). http://download.yousendit.com/61D1A5EA006DB7B0

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  17. Started by tront,

אני קונה שבוע הבא מחשב חדש שיש בו 4Gb זיכרון, רציתי לדעת אם XP יממש את כולו במשחקים?

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  18. Started by asaf20,

יש לי דיסק של WINXP SP3 בעזרתו אני מנסה לפרמט ולהתקין מחדש הכל הולך טוב ויפה כל השלב עם המסך הכחול הוא מפרמט ואז מפעיל את המחשב מחדש ופה אמור להתחיל כבר ההתקנה עצמה של ה WIN עד כמה שידוע לי מה שקורה בפועל זה שהוא שוב חוזר למסך הכחול וכו'. מה יכול ליהיות הבעיה ומה אני אמור לעשות ? תודה..

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  19. Started by dinay,

אז, נפתרים מההודעה המוזרה הזאת ? ד"א , הקובץ לא פגום כי הוא רץ כבר על מחשב אחר בהצלחה אין בו ווירוסים, מזיקים, תולעות או בעיות אחרות, המשתמש שמריץ את הקובץ ומקבל את ההודעה הוא ADMIN המערכת היא WINXP SP2 עם כל העדכונים [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 848 צפיות
  20. Started by XDude,

שלום, יש לי HD של 80 שמחולק ל2 מחיצות והתקנתי על אחת XP שפעל מצוין שנה ומשהו ועכשיו עשה לי בעיה שעליה אני לא יפרט... בקיצור בשביל הפיתרון חשבתי להתקין XP חדש ומתוכו לפתור את הבעיה של הישן ובטעות התקנתי את הXP החדש על אותו מחיצה של הXP הישן ועכשיו אני לא מצליח להפעיל את הXP הישן! אפילו לא עולה לי מסך בחירה בין שניהם! יענו במחיצה אחת מותקנים שני וידוסים ביחד ואני רוצה לדעת איך אני מחליף מאחד לשני? שניהם זה XP SP1 והמערכת קבצים היא NTFS.

• 11 תגובות
    • 848 צפיות
  21. Started by idanpere1,

שלום לכולם... קודם כל, קצת פרטים על המערכת: יש לי ויסטה אולטימייט בעברית גרסאת 32 ביט... אז ככה, אתמול התקנתי והרצתי את התוכנה Registry Fixer V4 עקב התקנה כושלת של דרייבר מסויים... הבעיה הספציפית נעלמה אך איתה 2 כלים שהיו בסרגל ההפעלה המהירה שהם כלי מזעור החלונות [show Desktop] וכלי המעבר בין חלונות [לא הALT+TAB הרגיל אלא הכלי שבAERO מראה את התצוגה התלת מימדית של החלונות]... אשמח אם מישהו יוכל להעלות את הקבצים לאיזה שרת ולשלוח לי אותם, או להדריך אותי כיצד לשחזר אותם [אין לי שחזור מערכת של לפני העלמותם של הכלים אם זה משנה].... 2 הכלים הנ"ל אמורים להמצא בתיקיה C:\Users\UserName\AppData\Roaming\Microsoft\Intern et Explorer\Quick Launch אבל הם נמחקו ואני לא מוצא אותם... תודה …

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  22. Started by weinman,

בעבר הרצתי תוכנה (שאני לא זוכר את שמה) דרך ה RUN והתאפשר לי להגדיר בנוחות לחצנים חדשים ל TOOLBAR של IE בעבור קיצורי דרך למועדפים או לתוכנות אחרות. אם למשהו מהחברים מוכרת דרך זו או אחרת. אודה על הצעות. שאלה נוספת יש לי ספרית קיצורי דרך של m3u לאלבומי MP3. כל אייקון הוא בעצם התמונה של פרונט של האלבום כך שנוח ויזואלית לזהות אותם בקלות. הבעייה היא שכרגיל האייקונים קטנים ולא נוחים לצפייה ובמיוחד כאשר מדובר בתמונה כהה. האם קיימת דרך להגדיל ספציפית את האיקונים הללו בלבד בתוך הספריה הזו בלבד. מדובר ב W2K אנייבל. חג שמח לכולם עמיר

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  23. Started by ychig,

איך אפשר להחזיר את זה? תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  24. היי, 2 בעיות... יש היון פעמים שאני מנסה לתוח קישור, והוא פשות פותח דף ריק, לבן, וכשאני הולך ל- TOOLS --> INTERNT OPTIONS -->SECURITY ועושה שם סתם שינויי קטן, כמו מעבר באחת התגיות מדיפולט לקסטום או חזרה או זה כבר על קסטום ואז פותח תקישור שוב זה נפתח שוב... זה קורה לי באתרים קבועים וזה משגע לי תשכל כבר!! עוד בעייה היא שזה לא מנגן לי סרטים בדפדפן.. אפילו תחדשות של וואלה, זה עם ערוץ 10 זה לא מנגן.. זה פשוט כל הזמן עושה לי READY וכשאני לוחץ על פליי זה שוה עושה READY... אההההההההההה וגם המון תמונות \ באנרים וכדומה מופיעים לי ככפתורים (הכוונה היא שזה מסמן אותם כשאני מעל ונותן לי לבחור אותם... הבחירה מזיזה אותם כזה ואז הם נהייה נורמאליים...) אני אשמח לעזרה עם זה, תודה אור!

• 9 תגובות
    • 848 צפיות
  25. Started by TheTNT.COM2,

שלום רב, רכשתי לפני שבוע מחשב חדש, עם כונן של 500GB (של WD), העניין הוא, שהוא מופיע לי בתור 99GB. הסיכום עם מי שרכשתי ממנו את המחשב, הוא שהמחשב יגיע עם גרסת הבטא של WIN 7.0, רציתי לדעת האם הגרסה בגלל שהיא בטא מגבילה את ההארדיסק ל- 99GB? ואם זה לו הבעייה, איך אני פותר אותה. בנוסף, בדקתי שאכן מדובר בכונן של ה- 500GB שמותקן במחשב, ככה שהטעות לא בחומרה. תודה רבה. כמו כן, הבנתי שיש פקודה שמאריכה ב-30 יום את הרשיון של התוכנה. רציתי לדעת מהי... תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 848 צפיות

דיונים חדשים בפורומים