עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום חיפשתי ולא מצאתי בהגדרות וגם בעזרה של הפקס איך להתגבר על מצב של קו תפוס. איך אפשר לקבוע הגדרות של קו תפוס כמו לחייג אחרכך, נודניק או כל משהו אחר? (ובבקשה לכל החכמים, אל תגידו לי לקנות תוכנת פקס, תודה) d

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  2. Started by Ameralis Zaiir,

שלום, יש לי אפליקציה שאני רוצה שהיא תרוץ כסרביס על Windows XP Pro. איך אני מוסיף סרביסים למערכת? תודה מראש, ליאור ישראלי

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  3. שלום. באופן פתאומי, ללא כל פעולה או לחיצה על המקדלת/העכבר, נעלם לי ב-XP חלון "משימות קובץ ותיקייה" (TASK PANE). זה מרגיז !! גם הפעלה מחדש של המחשב לא עזרה, ואין שום מידע על דבר זה באתר של מיקרוסופט, באתר הזה או באתרים אחרים. אפילו חיפשתי איזשהוא קיצור דרך שאולי נחלץ בטעות, אבל - כלום !! מישהו יודע מה קרה? האם זה וירוס ? (כאמור יש לי XP,גרסת HOME, וכן NORTON ANTI VIRUS). תודה.

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  4. Started by e.s,

כשאני מתקין דרייברים מסוימים מבקשים ממני לבחור את סוג ההתקן ויש לי 4 אפשרויות איזה מהם אני בוחר??? יכול להיות שאם לא בחרתי באחד הנכון החומרה לא תעבוד כמו שצריך??..

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  5. Started by The UnKnown,

I made a format yesterday, and i want to install SP2, can someone give me a direct link to the download ? BTW, it requires SP1? And what is the good way to install SP2, by the Windows Update or downloading and a manual installation? Thanks!

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  6. בשבוע האחרון כל רבע שעה אני נזרק חזרה לשולחן העבודה מתוך משחקים וסרטים (בסרטים סרגל המשימות מופיע לשניה). עשיתי בדיקת וירוסים וספיוורים וזה לא עזר. יש איזה תוכנה שכל 15 דקות קופצת לשבריר שניה ונסגרת ואני לא מספיק אפילו לראות מהי! למישהו יש רעיון?

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  7. אז ככה: איך מבטלים את ההודעות האפורות האלו שקופצות לי? שזה סוג של מסנג'ר מובנה, שכחתי איפה.... איך משנים את האותיות של הכוננים? כאילו, מיזה D, ומיזה F וכ'ו...... ועוד כמה דברים, כשאני אזכר, אני אשאל. בתודה, גבריאל.

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  8. Started by thegodx,

לאחר שבלי כוונה הורדתי קובץ וירוס בשם P2P הוירוס חסם לי ברגיסטר כנרא את המנהל שולחן עבודה עשיתי עוד משתמש בשביל לבדוק עם הוא חסם אותו גלובלית אבל במשתמש אחר הוא עובד זאת אומרת שאפשר לתקן את זה...מחקתי כבר את הוירוס הנה השגיעה שיוצאת לאחר שאני לוחץ CTRL+ALT+DEL עזרה בבקשה. :-[

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  9. Started by idanohh,

כל כמה זמן המחשב כותב לי הודעת שגיאה והנה היא : Windows - Delayed Write Failed Windows was unable to save all the data for the file \device\HarddiskVolume4\$Mft. The data has been lost ,This error may be caused by a failure of your computer hardware or network connection please try to save the file elsewhere. נראה לי שזה קשור לכונן USB 2 שיש לי פה אבל הוא לא מחובר ולא משנה אם עושים רסטרט או מכבים הוא כל הזמן מנסה לגשת לקובץ הנל .... יש למישהו רעיון איך להעיף את זה ?

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  10. Started by NetSpider,

הייתי צריך לפרמט לגמרי אחרי שהווינדוס נידפק , ואני עדיין לא יודע את הסיבה המדיוקת לדפיקה של הווינדוס ... אז התופעה היייתה שיום אחד ניכנסתי לווינדוס וה Welcome Screen שקופץ בהתחלה היה תקוע , כלומר היה פשוט תקוע במסך הזה ... רציתי להיכנס לSafe Mode וגם שם המסך ההתחלתי גם היה תקוע ... בקיצור ניסיתי עוד פעם להיכנס לווינדוס רגיל ולתת קצת זמן ... אז שעבר איזה חמש דקות רק נישמע הסאונד ורואים את הWallpaper רק בלי שום דבר עליו ובטח עם הייתי נותן עוד איזה 10 דקות אז היה מופיע משהו , אבל כבר לא היה לי סבלנות ... פעם ראשונה אני ניתקל בזה ואני לא יודע מה בדיוק הגורם , אבל אני דיי חושד ב9 DirectX ... אני התקנתי אותו איזה יומיים לפני שזה קרה , יכל להיות שזה ה DirectX9 ....? או מיש…

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  11. כי אני רוצה לגבות אותם. תודה.

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  12. Started by LRa,

ברשותי מחשב שמון עליו XP. אני מעוניין להתקין XP נקי וחדש, זאת אומרת למחוק את הספריה של WINXP ואת הספריה של PROGRAM FILES. כיצד אפשר לעשות זאת? תודה

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  13. לא יודע אם עדיין קוראים לזה scandisk אבל אני צריך את הלוג של זה דחוף. המחשב התעצבן אחרי עדכון דרייברים ועשה את הסריקה הזאת בהפעלה. מחק לי כמה קבצים ואני צריך לדעת איזה. נראה לי שניים של ה ווינדוס o_O תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  14. אחרי שהתקנתי Windows2000 כשרת בבית , אני נתקל בבעיה , כאשר אני מנסה לגשת לכוננים במחשב. התקנתי ServicePack 3 וTightVNC .

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  15. Started by Sygnus,

שלום יש לי מערכת xp professional אני מעוניין לעשות דיסקט אתחול כמו שהיה ב 98 על מנת להיכנס להגדרות של הפרטישן, מחיקת מחיצות' הגדרת מחיצות כ fat 32 או אחרות איך ניתן לעשות זאת ?

16. Started by Diman82,

הופיעה לי בעייה מוזרה ומפריעה ביותר: לאחרונה אחרי ששדרגתי מחשב מ-WinME ל-WinXP (עשיתי Upgrade ולא New Installation) הכל עובד טוב ויפה חוץ מזה שעבודת המעבד כמעט כל הזמן על 100%. התבוננות קצרה ב- Task Manager העלתה (ופה הבעייה) שה-Procceses שאחראים להעמסת המעבד הם: Explorer.exe וה- Task Manager עצמו!! (כלומר זה לא איזה תוכנה שנתקעה!). העלתי את המחשב ב- Safe Mode , ולחוסר הפתעתי זה לא עזר, והמסקנות המתבקשות הם שזה לא איזה יישומים מיותרים או Service שגורם להעמסה המוזרה הזאת. מישהו אולי נתקל בזה? אני יודע שהפתרון הקל ביותר זה להתקין מחדש, אבל זה גם הפתרון הקשה יותר.. P.S. יש אפשרות כלשהי לתקשר אם נציג שרות של Microsoft בחינם?

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  17. Started by mrshukas,

שלום אני רוצה להשתשמש ב USERי-ים במערכת WINXP כאשר בUSER הראשון אני רוצה להתקין את כול התוכנות שלי שמשמתמש ובUSER השני אני רוצה רק את התוכנה אחת איך אני עושה במערכת שלא תעלה לי בUSER -2 את התוכנות שמותקנות שם ולהפך איך אני לא מעלה את התוכנה הבודדה ב-USER הראשון אשמח לקבל תשובה גם אם תשלכו אותי לאתרים אחרים mrshukas@gmail.com

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  18. שלום לכולם, יש לי בעיה חמורה במחשב (אם תוכלו לראות פתחתי דיון על הנושא http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=259753.new#new) אבל לא זה נושא הדיון הנ''ל. אני יודע איך לסדר זאת אבל זה יקרה רק אם אני אכנס לחשבון, אני יכול לראות את המסך עד טעינת הווינדוס ואז הוא מבקש סיסמה ומכאן אני לא רואה,בכדי לסדר את הבעיה אני צריך למחוק את הסיסמה (כי אין לי אפשרות להיכנס). יש דרך לאפס/למחוק אותה שאני לא במשתמש?, בתודה - MuTaTiOn.

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  19. יש לי 2 דיסקים קשיחים,הראשון הישן יותר הוא 80 גיגה SATA והמערכת הפעלה עליו,הוספתי דיסק נוסף 250 גיגה SATA 2 חדש וחילקתי אותו לשלוש מחיצות, 3 גיגה ,122 גיגה ו - 107 גיגה,הוספתי את הדיסק הנ"ל דרך אופציית ניהול דיסקים,עשיתי פירמוט רגיל,בחרתי NTFS ועשיתי טעות וסימנתי את האופציה "אפשר דחיסת קבצים ותיקיות",אחרי שהבנתי שטעיתי,עשיתי דבר נוסף שאולי יתברר בהמשך כטעות נוספת,כשלחצתי על מאפיינים בחלון המחיצה שנפתח למטה היו 2 אפשרויות שהיו מסומנות,הראשונה היא הרלבנטית "דחוס כונן כדי לחסוך בשטח דיסק",מכיוון שחשבתי שאם אני מסיר את הסימן אני אפתור את הטעות הראשונה שעשיתי כשאיתחלתי ולכן הסרתי את הסימן,לאחר מכן אמרו לי שזה לא יפתור את הבעיה ואני חייב לעשות למחיצה איתחול,אז הלכתי לעשות לה אי…

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  20. הביאו את זה פה פעם ואני לא מוצא בחיפוש מי שלא הבין זה מן אתר אינטרנט כזה שהוא בודקת לבד תמערכת שלך ונותן לך ציון (1-5 נראה לי) ועוד כמה דברים נראה לי

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  21. שלום לכולם, אני מתכנן בימים הקרובים לקנות מפרט שהמליצו לי פה(תודה רבה למי שעזר). עכשיו, אני מתלבט איזה מערכת הפעלה כדאי לי לקנות? ההתלבטות שלי היא בגלל כמה סיבות: 1) מכיוון שאני עוסק הרבה בתכנות אני מפעיל תוכנות כמו:visual basic,visual c,visual studio וכו'. האם תיהיה בעיה בהפעלת אחת מן התוכנות האלה בvista? 2)האם יש בעיות עם משחקים בויסטה?(ייתכן שמשחקים לא יעלו בגלל שהווינדוס הוא ויסטה?) אשמח לדעת מאנשים שיש להם ויסטה ומתעסקים עם תוכנות כאלה או תוכנות בכלל האם יש בעיות עם תוכנות ומשחקים מסויימים שפעלו על xp ולא פועלים על vista?? תודה רבה לכולם ויום טוב.

22. Started by atomic rooster,

אהלן, רציתי לדעת אם הטכנולוגיה הזו תומכת בכל סוגי ההתקנים הנשלפים (גם דיסק און-קי'ז ישנים קצת...) או רק כאלה שרשום לידם Readyboost Compatible ? (הביקורים האחרונים באתרים של חנויות מחשבים קצת בלבלו אותי פשוט...) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  23. Started by bigdady,

האם מישהו מכיר דרך נוספת של שליטה על ה line in בלי להיכנס לבקרת קול ו"משחק" עם העמודה של הline in? (ב-xp). הכוונה שהשליטה תהיה דרך מקשי המקלדת\עכבר, אם דרך תוכנה או דרך איזשהי הגדרה בחלונות או דרך משהו בסיגנון wizmo....

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  24. Started by Burkey,

תהיתי אם מישהו יכול להעריך מה יהיו פחות או יותר (ברור שעוד אי אפשר לדעת ) דרישות המערכת ( חומרה ) מחלונות הבא ( שיחליף את ויסטה ) ?

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  25. Started by DJ GuyGIvant,

אהלן חברים, וואו המון זמן לא רשמתי הודעה כאן, עברתי עכשיו על כמה הודעות שלי מ2004 וכלכך צחקתי תראו, התקנתי VISTA לפני כחודשיים ותמיד נראה לי כאילו העברות הקבצים היו בקצב ממש איטי, קראתי על זה בכמה וכמה פורומים באינטרנט, ויש עוד הרבה אנשים כמוני, מה שכן, לא מצאו לזה פיתרון עדיין... קצבי העברת הקבצים אצלי הם 20MB\S מקסימום... מה שכן שמתי לב, כאשר אני מעביר קבצים בין מחיצות שלא מוגדרות כ PRIMARY המהירות עולה בהרבה (50MB\S)... התקנתי את כל העדכונים של ויסטה וגם את העדכון של הגדול שהיה אמור לפתור בעיות תאימות ואיטיות של העברת קבצים אבל שום דבר לא עזר... האם גם פה יש אנשים כמוני עם אותה בעיה? והאם הצלחתם לעשות משהו בנושא? תודה, גיא.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.