עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אחרי שהתקנתי Windows2000 כשרת בבית , אני נתקל בבעיה , כאשר אני מנסה לגשת לכוננים במחשב. התקנתי ServicePack 3 וTightVNC .

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  2. Started by Ben_G,

שלום , זו היינה הפעם הראשונה שאני מתקין HD SATA אז תענו לי במהרה אם אפשר. יש לי במחשב כונן 1.44 וה-BIOS מזהה את הכונן, אך ההתקנה של ה- WINDOWS לא ... מה לעשות ?

• 9 תגובות
    • 806 צפיות
  3. Started by gizzz,

התקנתי עיברית בויינדוז XP אבל משום מה יש מקומות בהם אני רואה ג'יבריש במקום עיברית. למשל ב ITUNES אני לא מצליח לראות את שמות השירים בעיברית או במירק גם אחרי שנתתי את הפקודה המסויימת (לא זוכר אותה כרגע). האם לא התקנתי טוב את העיברית? אולי חסרים לי כמה סוגי עיברית איך אני בודק?

• 9 תגובות
    • 806 צפיות
  4. בעיה שמצאתי בניסיון לעבור את 2.9 זה שאני עובר את הדוס וכאשר הווינדוס עולה עם ויסטה 32 הוא כותב לי שאחד הקבצים בווינדוס פגום או חסר וצריך לתקן עם הדיסק של ויסטה כאשר אני מוריד את הבאס ל- 2.9 הווינדוס עולה ללא בעיה של קבצים הבעיה של קובץ מספרה 0XC000000D ( הספרה היא אפס ) מה זאת השגיעה שכתובה ? איך פותרים זאת ?

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  5. Started by Posford,

אני רואה לא אחד ולא שתיים בכל מיני תיקיות את הקובץ Thumbs.db לפעמיים הוא מוסתר ולפעמיים לא. רציתי לדעת מזה הקובץ הזה? מה התפפקיד שלו? מה הוא עושה? האם הוא חיוני למחשב או לעשות סריקה בכל המחשב והלעיף תקובץ הזה?

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  6. Started by ROTEMan,

התקנתי את הקוסם המחיצות וניסיתי לחלק את המחיצות אך התוכנה תומכת רק בxp ובשאר המערכות הפעלה. איזה תוכנה או דרך יש כדי לפצל את הדיסק קשיח, כי יש לי דיסק קשיח אחד של 250 גיגה וזה מעצבן אותי שכולו נמצא בכונן אחד. תודה , רותם.

• 9 תגובות
    • 806 צפיות
  7. Started by stason,

שלום פורום יש לי בעיה בPROCESSES יש לי 30 שהם AD AWERE AND SPY AWERE לא עזרו גם AVAST לא עזר במחיקת הקבצים אני לא יוגע מה לעשות בבקשה עזרה http://img489.imageshack.us/my.php?image=302kb.jpg

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  8. Started by avi1231231900,

מהו הציון המקסימלי בWindows vista? קיבלתי ציון 5

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  9. Started by zohar678,

האם מישהו יכול להסביר לי מה זאת בדיוק מערכת הפעלה XP וירטואלית במילים פשוטות? ובאיזה מקרים נהוג להשתמש בה?

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  10. Started by Mishmish,

שלום לכולם! לאחרונה כשאני נכנס לאתרים , מופיעה הודעת שגיאה (לא בכולם) . "אירעה שגיאת זמן ריצה . האם ברצונך לבצע איתור באגים? שורה: 409 שגיאה: תו לא חוקי " אני לוחץ כל פעם ביטול ואז הדף אינטרנט עולה . זה מציק נורא ואם מישהו יודע מה לעשות בנידון אודה לו מאוד .

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  11. Started by niva401,

שמתי לב שבד"כ לאחר (וגם לפני) ביצוע איחוי- נשאר שטח ריק גדול ולאחריו מעט קבצים איך ניתן לגרום שכל הקבצים יהיו ברצף ע"ג הדיסק? האם שטח הריק נכנס לסיכום של שטח בשימוש? חשוב לי לקראת חלוקת מחיצה אחת לשתיים

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  12. Started by CyberSpider,

שאלה: צריך לאסר על משתמש לחזור על סיסמאות קודמות לפחות במשך שנה. זכרון מקסימלי לסיסמאות אחרונות, שאני יודע, זה 24 סיסמאות. האם אפשר להגדיר איפהשו אחרת? תודה

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  13. Started by i022052,

שם משתמש וסיסמה בטוח נכונים אני מנסה להיכנס לחלונות XP ומקבל הודעת כניסה: קבוצת משתמשים שצויינה אינה קיימת מישהו יכול לעזור לי?

14. Started by someone,

השאלה שלי היא כזאת: האם חלונות עושה לאחר כל פעולת RESTART של המחשב איזשהו שחזור למצב הקודם שלו? כי כל פעם שאני מנסה להוריד SPYWARE הן כל פעם חוזרים בחזרה.. עכשיו הבעיה עם הSPYWARE.. יש לי בSTRATUP משהו שנקרא save and balm.. אני לא יודע עם זה קשור, אבל זה (או משהו אחר) מקפיץ לי חלונות פרסמות מדי פעם, פותח מן סרגל כחול כזה מעוצב בסגנון XP בחלק התחתון של המסך (שאותו אפשר לסוגר, אבל זה עדיין מעצבן שהוא קופץ), ומשום מה יש לי שני קבצי IEXPLORE.EXE פתוחים באופן תמידי ולא מוכנים להסגר... מישהו יכול לעזור? תודה ענקית מראש..!

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  15. Started by shimon956,

שלום לכולם לאחרונה הסייר שלי ניכבה לבד לאחר שאני מפעיל אותו זה יכול להיות לאחר דקות או שניות הוא לא רושם לי שום erorr אבל הוא סוגר לי את התוכנית שרצות לי ב-startup מבקש עזרה בקקשה : : :-[ :'(

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  16. איך אני מתקין ווינדוז XP על HD בלי למחוק את הקבצים הישנים שלו? כדאי לבחור באופציית REPAIR במקום התקנת WINDOWS? בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  17. היי .. כולם, אני לא אחפור יותר מדי ואגש ישר לבעיה: במחשב שלי מחובר רק כונן CD (בלי DVD) ואני צריך להתקין ויסטה. ניסיתי פעם את הגרסה המקוצצת שנכנסת בCD (לייט כזו שהורידו בה ת'משחקים ושטויות) אבל זה היה לא משו. חשבתי אולי אם יש אפשרות אחרת להתקין אותה בלי כונן DVD, אולי מתוך ההארדיסק עצמו (יש לי שני הארדיסקים אם זה עוזר). תודה אגב - על הדרך תמליצו על איזו תוכנת אנטיווירוס טובה (שאפשר להתקין ולפרוץ בלי שתציק לי על זה שנחסם לי המפתח .. )

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  18. Started by idanohh,

כל כמה זמן המחשב כותב לי הודעת שגיאה והנה היא : Windows - Delayed Write Failed Windows was unable to save all the data for the file \device\HarddiskVolume4\$Mft. The data has been lost ,This error may be caused by a failure of your computer hardware or network connection please try to save the file elsewhere. נראה לי שזה קשור לכונן USB 2 שיש לי פה אבל הוא לא מחובר ולא משנה אם עושים רסטרט או מכבים הוא כל הזמן מנסה לגשת לקובץ הנל .... יש למישהו רעיון איך להעיף את זה ?

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  19. Started by unknown71,

ניסיתי ליצור מחיצה חדשה, אני רוצה שכונן C - מערכת הפעלה+תוכנות יהיה 150GB וכל השאר יהיה למחיצה החדשה. אך לא הצלחתי לעלות את הכמות של המקום, כמו כן שמתי לב שיש עוד 2 כוננים מחולקים, לגיבוי אולי, המחשב הגיע כבר עם מערכת ההפעלה 64BIT ואיני יודעת מה לעשות. http://i34.tinypic.com/34ysms0.jpg איך אני יכולה לסדר את זה שיהיו לי 2 מחיצות, ש-C יהיה 150GB? ומה זה הכוננים שישנם? תודה לעוזרים.. אני אובדת עצות

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  20. WINDOWS XP PRO SP3 משהו מוזר, אחרי הדלקת המחשב או RESTART הכל עולה כרגיל למעט ה firewall של ה windows. אני נכנס לאחר מכן ומפעיל אותו ידנית, אבל ברגע שמכבים את המחשב או עושים RESTART ה firewall חוזר למצב של "לא פעיל" ניסיתי לתקן ע"י RUN: NETSH FIREWALL RESET וקיבלתי את חלון הדוס הריק והודעת שגיאה המצ"ב : ניסיתי גם לבדוק אם הסרוויס הזה פועל אוטומטית או ידנית או תמידית תחת RUN -> services.msc Windows Firewall/Internet Connection Sharing (ICS) כל אלה נמצאים במצב אוטומטי: Network Connections Security Center Windows Firewall Event Log מה אומרים המומחים :s05:

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  21. Started by devek,

הפעלתי את מצב ה AERO מהתצוגה אבל ראיתי בכל מיני סרטונים שאפשר לדפדף בין כל מה שפתוח במחשב בצורה יפה כזאת של חלונות אחורה וקדימה ואני לא יודע איך עושים את זה? מישהו מכיר אולי?

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  22. Started by oded6188,

אחרי העתקת הקבצים, המחשב עושה לעצמי ריסטרט, ואז כותב: Verifying DMI POLL DATA, והוא נתקע על המסך הזה ולא ממשיך לעבוד מה יכול להיות הביה? תודה

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  23. שלום רב לכולם יש לי שלושה הרדיסקים של 1T כל אחד ואני מנסה לעשות RAID 0 אני בונה RAID דרך הביוס והביוס מזה את כל השלושה ונותן לי נפח של 2748 זאת אומר 2T ו748GB אבל כאשר אני מגיע להתקין את הוינדוס הוא לא מאפשר לי RAID0 של יותר מ 2T אם יש למשיהוא הסבר אני ישמח לשמוע כיצד ניתן לפתור את הבעיה אני מנסה להתקין וינדוס 7 פרופשנאל 64 ביט

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  24. Started by thegodx,

לאחר שבלי כוונה הורדתי קובץ וירוס בשם P2P הוירוס חסם לי ברגיסטר כנרא את המנהל שולחן עבודה עשיתי עוד משתמש בשביל לבדוק עם הוא חסם אותו גלובלית אבל במשתמש אחר הוא עובד זאת אומרת שאפשר לתקן את זה...מחקתי כבר את הוירוס הנה השגיעה שיוצאת לאחר שאני לוחץ CTRL+ALT+DEL עזרה בבקשה. :-[

• 5 תגובות
    • 805 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.