Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש לי XP והתקנתי אותו על המחשב עם 2 דיסקים קשיחים אחד MASTER שני SLAVE . בנוסף עם CD-ROM ו צורב . ב BOOT-UP מופיעים רשומים שני הדיסקים הקשיחים אחד כ PRIMRY MASTER והשני כ SLAVE PRIMARY . ב DEVICE MANAGER מופיעים שניהם גם אך ה WINDOWS לא מזהה ולא נותן שם לדיסק השני ! הכל עובד רגיל מלבד שיאן לי , כאילו , עוד דיסק מותקן . כלומר יש A- FLOPY , SYSTEM DISK - C , יש לי את D ( ה CDROM ) ואת ה E ( הצורב ) אך לא מופיע הדיסק הקשיח השני ! ( היה צריך להיות עם אות F ) איך פותרים את זה ?
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש לי PROCESS שרץ כול הזמן ברקע - WOWEXEC.EXE - אני רואה אותו דרך ה TASK MANAGER תחת PROCESSES אבל הוא ריק ז"א אין שום אינדקציה כמה CPU POWER הוא לוקח או זיכרון . הצעות ? ???
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
האם יש איזושהי דרך לגרום לזה שכל המשתמשים במחשב יוכלו לראות את האינבוקס של OE? המצב שלי הוא כזה: אני האדמין, ויש עוד יוזר שהוא כרגע על power user. עכשיו אם מישהו מתחבר לאחד מהם ומושך דואר (שרת POP3, בזק בינלאומי), אז הכל עובר לאינבוקס של האאוטלוק של היוזר שלו. זתומרת, ההודעות נשמרות תחת היוזר. נוצר מצב שאם אני מתחבר ליוזר אחד, כשמישהו משך דואר מהיוזר השני, אני לא יכול לראות את ההודעות האלה (אלא אם כן אני עושה import וכאלה...). אני רוצה שכולם יוכלו לראות את אותו אינבוקס, לא משנה מאיזה חשבון הם מתחברים, אבל של-power user לא תהיה גישה לשאר המסמכים שאין לו גישה אליהם כרגע, או לאפשרויות שיש (או יותר נכון אין...) לו. ואני לא מתכוון לזהויות באאוטלוק, כי אני רוצה שתהיה רק זהות …
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש לי שני הארדיסיקים על המחשב, אחד IDE ואחד SATA. כאשר התקנתי מחדש את ווינדוס המחשב זיהה את ה IDE כדיסק 0 ואת ה SATA כ דיסק 1. מה שגרם לאותיות של המחיצות להתחיל מה IDE ואני רוצה שב SATA ישב מחיצה C כבר סידרתי בבוט שה SATA ראשון אבל למקרה שלא עשיתי את זה נכון אנא ספרו בדיוק איך למישהו יש רעיונות איך לסדר את זה, (רק לא לנתק את הדיסק השני בזמן התקנת הווינדוס, אני מכירה את זה כבר ולא בא לי לפתוח את המחשב אם אני לא חייבת) תודה
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני בא עם בעיה ששאלתי כבר המון אנשים לפתרון אליה, אבל עדיין לא הצליחו ממש לעזור לי. כתבתי פה קטע מהאתר גיימר, בפורום תמיכה שיש בו, עדיין לא עזרו לי שם. הנה הקטע: "מצאתי את הקטע הזה בדיון הFAQ: ש: יש לי 20 ג'יגה בהרד דיסק והיום הסתכלתי ויש לי רק 4 ג'יגה תפוס, אבל יש לי רק 12 ג'יגב פנוי איפה עוד שני ג'יגה? ת: יכול להיות שהוינדוס שלך מגבה את עצמו, וזה תפס את המקום אז תבדוק את אפשרויות הגיבוי שלו, יכול להיות שהוספת זיכרון תפעולי, אז תבדוק אותו המחשב שלי>מתקדם>בראשון מאפיינים>מתקדם ולמעטה יהיה רשום לך כמה זיכרון מהארד דיסק שלך הולך ואתה יכול לשנות, אם זה עדיין לא עוזר תנסה גם איחוי דיסק. האפשרות השניה היא שיכול להיות שישנם קבציםן מוסתרים, אפשר את הצפיה בקבצים אלה ובד…
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
יש לי וינדוס XP בעברית יש אפשרות להפוך אותו לאנגלית עכשיו?
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
נעלמו לי כונני הדיסקים... הם לא מופיעים פתאום בcomputer... יש לי שני כוננים, אחד (E) כונן דיסקים פיזי, ואחד (G) כונן וירטואלי של daemon tools. שניהם נעלמו. הפעלתי את המשחב מחדש ואפילו הרצתי התקנת תיקון (לא בגלל הבעיה הזאת). הכוננים עדיין לא מופיעים. שני הכוננים מופיעים בdevie manager עם סימן קריאה וכשאני נכנס למאפיינים שלהם כתוב לי: Windows cannot load the device driver for this hardware. The driver may be corrupted or missing. (Code 39) מה לעזעזל הולך פה ???
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
-
שלום, השבוע אני רוצה להתקין ווינדוס למחשב החדש... ואני אל דיוע אם להתקין שוב את ה XP PRO או ללכת על משהו חדש כמו ה2005 או לחכות לSE.. מתי הSE יוצא? ומה מיוחד בMC 2005? תודה מראש, ניר.
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום שמתי לב לא מזמן שהאייקונים שלי(בקבצי וידאו) מוצגים ככה-> במקום שהם יוצגו ככה-> לאחר חיפוש קצר בגוגל הגעתי לseven forums ושם מצאתי את הפוסט הבא http://www.sevenforums.com/general-discussion/4042-video-icon-doesnt-display-right-explorer.html לפותח הדיון בseven forums היה חסר את הערך של הShellEx אז נכנסתי לעורך הרישום וגיליתי שלי יש בידיוק את אותו הערך ואין לי מושג מה הבעיה יכולה להיות חוץ מיזה ??? תודה מראש לכל מי שעוזר
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד LENOVO ומותקן עליו XP אני מנסה לפרמט אותו ולהתקין עליו XP מחדש שמתי דיסק XP BOOT ועולה לי הדוס, איך אני ממשיך מפה?? הבנתי שאולי אני צריך למחוק קודם את הווינדואס מהמחשב לפני שאני מתקין אותו שוב, איך לעשות זאת? ניסיתי כבר לרשום FORMAT C: וזה לא עובד
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום לפני פרמוט המחשב יכולתי לצפות בסרטונים באנטרנט באתרים כמו וולאה לאחר הפרמוט והתקנה חדשה של windows xp והתקנה של הקודקים החדשים אני רואה את הסרטונים כמו סרטים מצוירים תערובת של צבעים מטושטשים ולא ברורים ניסיתי גם עם אקפלורר וגם עם מוזילה ואותה תוצאה
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
-
זו השגיאה Setup was unable to create a new system partition or locate an existing system partition . See the setup log files for more information . מה זה יכול להיות , ניסיתי להתקין כמה וינדווסים שונים . יכול להיות הבעיה ב dok הוא חדש אצלי !
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני קניתי מחשב חדש ולפני שהוא מגיע אני עושה כמה הכנות. רציתי לדעת האם כדאי ליצור מחיצה נפרדת לכל עניין מערכת ההפעלה + התקנות חיוניות (לא מדבר על משחקים וכדומה אלא נגן, קודקים, דפדפן, אנטי וירוס....) או שפשוט לעשות את הכל במחיצה אחת וזהו? אפשר להגיד שאני המשתמש היחיד על המחשב הזה. לא יהיו עליו חשבונות אחרים חוץ מאדמין. מערכת הפעלה XP פרו לא ויסטה. ואם כן כמה שווה להקצות? (קניתי כונן של 500 GB) עידכון:[/b] עכשיו גיליתי שכבר שאלו את השאלה בסטיקי באמצעי איחסון (לא חשבתי לחפש שם כי זה חומרה) זה הפנה אותי ל http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=378140.40 קראתי את מה שכתוב שם והבנתי ששווה לחצוץ את הכונן אבל בגלל שהבן אדם שם עסוק כל כך בלשמר את המערכת הישנה שלו ולא מצליח …
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
פעם קראתי ש Microsoft שומרים 20% מהרוחב פס ל Windows Update או משהו אני לא בטוח וקראתי שאפשר לבטל את זה... האם זה נכון? ואם כן איך? עריכת המודר: WTF הקשר של התמונה להודעה??...
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם מעבד 1.86GHZ וזכרון 4GB DDR2.השאלה שלי איזה גירסה של 7 עדיף להתקין עליו,32 ביט כדי להקל על המעבד היחסית חלש או 64 ביט כדי לנצל את כל ה4GB בזכרון או שאולי בכלל כדי להתקין XP של 64 ביט? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
למחשב שלי לוקח 20 דקות להידלק וכל ה20 דקות האלה הוא נימצא כשכתוב starting windows. מה לעשות? המחשב שלי: מעבד- core i7 920 לוח אם- asus p6t זיכרונות- 10gb kingstone 1333mhz ספק- hec 550 כרטיס מסך- bfg gtx 280 oc מערכת הפעלה- windowws 7 ultimate 64bit
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
איך אני מייצר קובץ שכשאני לוחץ עליו ומאשר תפעולה הוא מוסיף ערך רג'יסטרי במקום כלשהו ברגיסטרי... (אני צריך להעביר כמה ערכים מיוזר1 ליוזר2 אצלי במחשב ואני צריך לדעת איך ליצור תקובץ) תודה
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
winxp pro השתמשתי בתוכנה TDS ולאחר שסיימה לסרוק גיליתי שאם אני עושה "צור קיצור דרך" אז אין לקיצור דרך שנוצר את האייקון עם החץ הקטן+האייקון של הקובץ אליו נשלח אלא קיצור הדרך מקבל את האייקון המקורי של הקובץ אליו נשלח. איך אני מחזיר את האייקון של החץ הקטן??
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום ולילה טוב..יש לי במחשב 2 משתמשים, אחד אדמין והשני יוזר מוגבל. למשתמש האדמין שכחתי את הסיסמה ואני לא יכול להתחבר כדי לשנות במחשב הגדרות ולהתקין דרייברים :-[ האם יש דרך לפרוץ\למחוק את האדמין בלי לפרמט את המחשב כי זאת לא אפשרות ריאלית. תודה
-
- 2 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
לא יודע מה לעשות תראו מה קרה לי לtask manager.... בבקשה עזרו לי תודה מראש.(מצטער עם התמונה תצא גדולה מידי)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי את המערכת הפעלה 7 והיום אחרי שאני חוזר מהעבודה אני רואה שכל הסמלים בשולחן העבודה נעלמו וכל התקיות הכל הכל נעלם פשוט נעלם.... איך אני מחזיר את הכל למצב הנוככי?
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש לי לפטופ טושיבה בן שנתיים עם מ"ה ויסטה פרימיום. האם כדאי לשדרג לווינדוס 7 אולטימייט או שזה לא יתרום לי כלום? זכרון פנימי 2 ג'יגה הויסטה היא באנגלית עם ENABLE לעברית וה-7 הוא בעברית. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני משתמש המון באפשר הזאת בווינדוס בתדירויות די גבוהות יש אפשרות אולי ליצור קיצור דרך לזה ? (SHORTCUT) תודה
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-