Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
משהו מוזר עובר על המחשב לאחרונה.ההתחל נעלם ככה פתאום בלי שום אזהרה מוקדמת.אני מנסה להחזירו בכל מיני דרכים אך ללא הועיל. מה לעשות? האם וירוס יכול לגרום לדבר כזה או שזה כשל במערכת?
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם מדיי פעם מופיע לי חלון עם הודעה windows-no disc ואז יש אפשרות לבטל להמשיך וכו למה החלון הזה צץ?ואיך מבטלים את זה לגמרי?
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
ראיתי בחנות מחשבים רקע של מחשב שהוא בעצם עשבים כאלה והם זזים קיצור אחד הדברים היפים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי פשוט רשיון חוקי של Vista Enterprise, ולא יודע חסר לי קצת הglam של ultimate כיוון שאני לא מתכוון באמת לקנות Ult, יש איזהשהי דרך להמיר את הרשיון לHome premium, לשדרג לAero בסכום סמלי, או להכניס אותו בכוח למערכת?
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על אחד שעובד ניסיתי להתקין NIS 2007 אבל הוא אומר שזה לא מתאים לויסטה מה לעשות??!?! האם לדאוג מוירוסים???
-
- 9 תגובות
- 983 צפיות
-
-
*הערה: קודם כל, אני לא בטוח שזה הפורום הנכון לפירסום הת'ראד הזה, אז נא לא לסקול אותי אם זהו איננו הפורום המתאים ביותר לת'ראד.. אפשר פשוט להעביר.. שלומות לכם חברי Hwzone. בביתי הקט שני מחשבים, המחשב שלי והמחשב של אחותי המחוברים ברשת(שיתוף קבצים ואינטרנט) כאשר אני מתפקד כמחשב שרת. לפני כמה שבועות צצה בעיה מוזרה משהו במחשב של אחותי עם השפה האנגלית... בכל מקום שבו ניתן לכתוב, חוץ מאתרים בתוך האקספלורר, פשוט אי אפשר לכתוב באותיות אנגליות "קטנות"(אלא אם כותבים בWord או Notepad ומעתיקים). כלומר - Alt+Shift פשוט לא עובדים באקספלורר, וגם החלפת שפה "ידנית" דרך סרגל הכלים לא עובדת.. הדבר היחיד שעובד הוא מקש הCaps Lock שמחליף את האותיות העבריות לאותיות אנגליות גדולות, ולא קטנות... כמ…
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
היי, התקנתי עכשיו Windows Vista Ultimate ואין את כל הקטע של ה-Aero. החלונות השקופים, ה-Alt+Tab המיוחד עם התלת מיימד, כלום... בהתקנה עצמה הוא שאל איזה גירסא אני רוצה להתקין ולחצתי על Ultimate עכשיו שאני עושה קליק ימני על השולחן עבודה רשום לי שיש לי את ה-Ultimate. אז איפה ה-Aero?! צריך להפעיל את זה איפשהו? תודה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני יודע שגרסת ה-RTM היא אינה הגרסה החוקית אבל היא עוררה לי שאלה כללית בנושא ויסטה ראיתי שיש שם מספר גרסות BUSNISS, BUSNISSN, HOME, HOME PREMUME,ULTIMATE ועוד כמה שאני לא זוכר שאלתי היא - מה ההבדל בין הגרסאות הנ"ל? ואיזה לדעתכם היא ההכי יעילה/טובה? תודה מראש ברק.
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
היי חברים, התקנתי לפני כמה ימים ויסטה הום פרמיום,כל הדברים שרציתי שיעבדו עבדו חוץ מכרטיס הטלויזיה שלי.הקטע הוא שבאקס פי שעשיתי סריקה לתחנות אכן נמצאה התחנה האחת (יש לי YES) שצריך ולמרות שהתקנתי גם את התוכנה וגם דריברים מהאתר של לידטק בויסטה הוא לא מוצא לי את התחנה של יס. מישהו יודע מה עושים? הכרטיס הוא WINFAST TV 2000 XP EXPERT של חברת לידטק :s05:
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
בריצה הקודמת שלי עם ויסטה עבדתי עם 64 ביט, עכשיו אני מתלבט שוב האם להתקין את ה 64 ו ה 32 מהסיבה שאני לא יודע מה יותר יעיל לי המחשב שאני אתקין עליו הינו E6600 עם 2ג'יגה זכרון ולוח ABIT AB9 PRO... אגב, אולי זה המקום לשאול על בעיות תאימות ל 64 ביט? או שלפתוח בשביל זה הודעה בפורום לוחות אם...
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מיקרוסופט שיחררה סוף סוף את חבילת העידכונים השנייה למערכת ההפעלה XP 64Bit. לכל מי שמשתמש במערכת הנ"ל (או בגירסאות השונות של SERVER 2003), מומלץ להתקין. על השינויים שכוללת חבילת השירות ניתן לקרוא כאן: http://technet2.microsoft.com/WindowsServer/en/library/cda7d603-fdd6-4a48-b045-89adac6e519e1033.mspx?mfr=true את החבילה ניתן יהיה להוריד דרך האתר של מיקרוסופט, או דרך שירות Microsoft Update. קרדיט מלא ל-x-dude, מנהל פורום אמצעי אחסון.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי XP עם אקספלורר 7 הבעיה היא שכל פעם כשיש לי כמה חלונות פתוחים ואני לוחץ על האיקס כדי לסגור את החלונות שבא לי... אז כל החלונות נסגרים! על הלחיצה הראשונה! למישהו יש מושג למה זה קורה? מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שהיה לי XP והמחשב היה ב-OC הכל עבד מצויין ויציב , ברגע שהתקנתי ויסטה המחשב עבד ממש גרוע (מלא הודעות שגיאה) ולקח לי זמן להבין שהבעייה מה-OC , ברגע שהחזרתי את ההגדרות בביוס ל-default הכל הסתדר וברגע שהחזרתי את ההגדרות ל-OC כל הבעיות חזרו , ניסיתי לשחק עם ההגדרות בביוס והצלחתי להגיע רק ל-FSB של 360 יציב לעומת 411 ב-XP , בכל מקרה הציון בחומרה נשאר תמיד זהה (כמובן שכל פעם אני לוחץ על "עדכן את התוצאה שלי") בקיצור ויסטה ו-OC הולכים ביחד ?
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
לפני שאני מתחיל לפרמט את המחשב שלי....אני לא מוצא את הספרות וכל מה שקיבלתי כשקניתי אתXP פרו יש דרך לשחזר את הקוד ? היכן רואים אותו? תודה לכל מי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
מאיזשהוא סיבה, כשאני כשאני פותח NOTEPAD או כשאני מחפש שיר או תוכנית מהמדריך במדיה סנטר, נעלמו האותיות העבריות. ב- NOTAPDE הוא מראה גי'בריש, ו על הצג במדיה סנטר שמראה את המספרים והאותיות - נעלמו האותיות העבריות. גם אם אני עובד עם המקלדת ומחליף אנגלית ועברית הוא לא מקבל אותיות עבריות במדיה סנטר. איך אני מחזיר אותו? כל המערכת מוגדרת בעברית. תודה ררבה
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, הורדתי קובץ exe של Vista Transformation Pack 6.0 (ככה הוא נקרא), זה אמור לשנות סטייל שיהיה דומה לויסטה. התחלתי את ההתקנה היו אזהרות שהכל על אחריותי כן סבבה, התוכנה החליפה קבצי מערכת וידעתי שאין מה להפסיד כי אחרי ההתקנה אני יכול להחזיר למה שהיה על ידי שחזור מערכת.. לפחות ככה חשבתי.. אז אחרי ההתקנה אני רואה שהסטייל הזה מכוער והוא נדפק בגלל שהמערכת בעברית והיא משבשת דברים.. אז החלטתי לשחזר את הקבצים שהוחלפו ע"י התוכנה שהתקינה את הסטייל הזה, עשיתי את זה אבל זה פשוט לא שינה כלום אז החלטתי לעשות שחזור מערכת.. פתרון פשוט שיעשה את העבודה.. עשיתי שחזור מנקודת שחזור של אתמול, אחרי ריסטרט לפני שהשולחן עבודה נטען אני מקבל שגיאה שאיזה קובץ חסר, ואז הכל משתבש.. למראה עצמו יש הב…
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים התקנתי דיסק קשיח חדש ופירמטתי את כל האחרים. כרגע יש לי 3 דיסקים מחוברים. המחשב נהיה ממש כבד ובקושי זז. אשמח אם מישהו יעזור לי לפטור את הבעיה. איפה להתחיל?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
בעקבות הת'רד הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=245809.0 אני פותח עוד ת'רד. בהמשך למאורעות משם, עכשיו הXP שלי עובד, אבל ה-VISTA לא עולה בכלל נותן שגיאה שהקובץ winload.exe פגום בערך: 0x00000d אני מניח לעצמי שזה אומר לכם בדיוק את מה שזה אומר לי. אבל אולי מישהו כבר נתקל והצליח להציל את הVISTA. בנוסף, יש לי עוד שאלה, לגבי ההרשאות, VISTA נעל לי מלא קבצים ומסמכים שאני לא יכול לגשת אליהם מה-XP, אם תתנו לי דרך יעילה שעוקפת את זה(כולל הסרת הVISTA) אודה לכם מאוד. תודה מראש, לב.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בטעות התקנתי את ויסטה פעמיים, פעם אחת בכנן E ופעם אחת ב- C, עכשיו שאני מנסה למחוק את זה שב- C הוא כותב לי : you need permisssion to preform this action ניסיתי סייף מוד , אותו דבר וד"א אני האדמין ועדיין הוא שואל אותי AOLLOW או לא...
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
האם כדאי לי לקנות את ה Ultimate ?
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה דחופה מאוד. נותנים לנו שיעורים דרך האינטרנט. אני מצליח להיכנס לאתר,והוא מבקש ממני להוריד עדכון של ACTIVEX , אני מנסה להורידו אבל מופיעה הודעת שגיאה. ניסיתי לנטרל אותו, בכל מיני דרכים שמציעים בGOOGLE אבל שום דבר לא עובד. אני עובד על XP ואקספלורר 7. הודעת השגיאה, WINDOWS HAS BLOCEK THIS SOFTWARE BECAUSE IT CANT VARIFY THE PUBLISHER אשמח לרעיונות תודה
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אהלן.. אני עכשיו פשוט באמצע "עבודה חשובה" ואני צריך להשאיר את המחשב עובד בלילה.. עכשיו הבעיה היא שהמחשב עשה לי עדכון ומבקש ממני לעשות ריסטרט כל כמה דקות ואם אני לא לוחץ תוך 5 דקות הוא עושה את הריסטרט לבד.. האם יש דרך לבטל ההודעה?.... אם כן אשמח לדעת איך.... עודד ב.
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי ויסטא עולטימייט ואני שמתי אותה רק אתמול לא מיתמצא בווינדווס ובטעות מחקתי את הסל מיחזור וכשאני מוחק משהוא הוא נישלח לסל מיחזור אבל איפה הוא עכשיו ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-