עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. סבא שלי קנה לפני חודשיים מחשב נייד ASUS עם מסך מגע ומערכת הפעלה וינדוס 8 מובנת בתוכה, סבא שלי ניסה להתרגל לוינדוס אבל לא הולך לו הוא רגיל לוינדוס 7. הוא אמר לי להתקין לו על המחשב את הוינדוס 7, הוא מוכן לוותר על המסך מגע העיקר שיהיה לו וינדוס 7. האם יש למחשבים האלה דרייברים לוינדוס ?7,? והאם כדאי להתקין עליו באמת וינדוס 7 כמו שהוא רוצה?

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  2. קודם כל חשוב לי להדגיש: זה לא דריבר שמאפשר את הAero Glass. הדריבר הוא פיתרון למי שיש לו מחשב ישן עם GF4. לרוב מי שעם המחשבים האלה לא מחובר למסך רחב. אוקי הקדמה: win7 מספק דריבר גנרי לכרטיסי מסך ישנים. הבעיה היא שהרזוציה האפשרית היא עד 1280*1028. כך שעם מחברים למשל לטלוויזית LCD דרך VGA התמונה או מרובעת או מתוחה. אני בהתחלה ניסיתי להתקין את הדריבר 93.71 (במצב תאימות xp sp3) והרזלוציה פתאום יש תמיכה ב1368*768 (לא זוכר בידיוק את המספר) אבל מה, כאשר יש סרטון או משחק מקבלים Blue Screen. עכשיו לאחר חיפוש באינטרנט, כאשר התקנתי את הדריבר הישן יותר 81.98 (דרך מצב תאימות) ישומי 3D רצים כמו בXP (אני מדבר על ישומים קלים שהיו תקועים) וגם יש תמיכה ברזולוציה הנ"ל. הלינק: http://www…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by אבי11,

שלום אני עומד לבצע התקנה חדשה של XP . לאחר ההתקנה יש להתקין את SP3. האם יש צורך להתקין את SP2 לפני ההתקנה של SP3 או שניתן להתקין את SP3 ישר לאחר התקנת הXP? תודה

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  4. Started by EagleX2,

היי. בזמן האחרון (יומיים..), כאשר אני מנסה להפעיל התקנה מסויימת (max payne 2, via 4 in 1) אני מקבל הודעה מוזרה בקשר ל16 סיביות (או משהו בסגנון...) כמו כן, כאשר אני מנסה לפתוח קובץ .cab מופיעה הודעה שאומרת שהקובץ פגום וכו'... צירפתי תמונה כדי שתוכלו להבין, פחות אות יותר, על מה מדובר... בתודה... יוסף המספר [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  5. Started by gal_il50,

אני רוצה להעביר קבצים ממחשב למחשב ואני רוצה לפתוח FTP.

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  6. אני לא מצליח למצוא טת זה במאפינים של בTASK BAR. וגם איך אני מוסיף QUICK LOUNCH לתוכנות מסוימות כמו פיירפוקס וכו'...? תודה.

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  7. Started by Master Yoda,

שלום, אני חדש פה בפורום. לצערי אני פותח ת'רד ראשון מסיבות לא כל כך טובות...המחשב מקרטע בצורה נוראית, ואני צריך פירמוט דחוף. אני צריך את דיסקט האתחול ל-Windows XP Home. מישהו יודע איך אני יכול להשיג אותו? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  8. Started by yan,

התקנתי חלונות 2000 וניסתי להריץ בהפעלה msconfig וזה לא מוצא את זה יש אולי תחליף לפקודה הזאת?

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  9. Started by Kukishin,

ב Check for updates, אומר לי שאני מעודכן כבר ואני עם 22H2.

10. שלום רב לכולכם! עקב בעיות חימום שהייתה קיימת במחשב שלי, העברתי את כרטיס הטלביזיה שלי סלוט PCI אחד למטה. מאז הVISTA לא מזהה לי את כרטיס הטלביזיה, לפני ההעברה הוא זיהה אותו אוטומאטית ללא שום בעיה, לדאבוני זה אינו המצב כרגע. יש לומר שאת הדרייברים הקודמים הוא הוריד לי מתוך windows update וכרגע הוא אומר לי שהם כבר מותקנים, אין לי אפשרות להתקין אותם מחדש יש למישהו רעיון איך פותרים בעיה כזאת? קיבלתי את הכרטיס מחבר, אין לי את הדגם שלו, אין לי דיסק התקנה שלו, כרטיס הטלביזיה הזה הוא בערך בן 5, אבל עד להעברת הSLOT(לפני כ-20 ד') הוא עבד מעולה! ועכשיו הWINDOWS לא מזהה אותו כולה בגלל העברת SLOT, מתסכל נורא.

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  11. Started by Syrex,

שלום לכולם קיימת דרך מהירה לנווט בRegistry? כלומר לנווט לתקייה/קובץ בלי לפתוח ידני את התקיות? לדו': אני מעוניין להגיע לכתובת הבאה: HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer בלי להתחיל לפתוח את כל הכתובת באופן הידני המעייף והמתיש. קיימת אפשרות לשמור את השינויים שאני מעוניין להכניס בקובץ *REG ואז פשוט להפעיל את הקובץ, זו גם אפשרות מקובלת,אך כמובן אעדיף לקבל תשובה בשני הדרכים. תודה מראש 8)

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  12. טוב אז מדובר במחשב P2 92SDRAM מעפאן לעללה כ.מסךRIVA TNT2 64 אוקיי אז ניגש לבעייה ברגע שמתקינים עליו ווינדוס 98 [glow=red,2,300]עברית[/glow]!!! האייקונים מתחילים להתבלבל לשנות כיוון (מתהפכים) הופכים להיות שחורים או לפעמים נעלמים גם כן... לדוגמא ניפתח חלון ובראש החלון נימצא האיקס הגדלה/הקטנה ומזעור הם נעלמים לאחר זמן מסויים. עכשיו לצורך העיניין בדקתי איך הווינדוס 98 באנגלית יעבוד והפליו הפלא... עובד מאוד טוב אבל הלקוח שלי לא מעוניין באנגלית... אלה בעברית...אז בכל מקרה אני צריך לאתר את הבעיה לפתור אותה...ניתקלתי בזה בעוד מחשב בעבר ושלחנו אותו לחנות מחשבים והם הצליחו לסדר את הבעיה... תשאלו אותי המחשב הזה

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  13. Started by ajl,

אני לא יודע מה הסיפור של העידכון האחרון אבל אני ממשיך לקבל את אותו עידכון למרות שכבר עידכנתי אותו כבר 1000 פעם. כל פעם הוא ממשיך להופיע, סחמנתי עידכון אוטומטי, עם כיבוי מחשב, ידני ובחרתי בו, כיביתי את המחשב, בלי לכבות ועוד... מספר עידכון הוא 937287, מישהו יודע איך נפתרים מהקקה הזה? (חוץ מלנטרל את העידכונים).

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  14. Started by ski_farm,

לאחרונה קרתה אצלי תופעה מוזרה: המחשב עולה כרגיל והכל טוב ואז אני רוצה להיכנס לדיסק הקשיח שלי אז אני מביא את העכבר לאייקון של הדיסק קשיח ולוחץ עליו פעמיים, אבל לא קורה כלום ממש כלום לא נפתח חלון של הדיסק הקשיח והמחשב לא נראה חושב בכלל רק שאני לוחץ על לחצן ימני בעכבר ואז בוחר באפשרות open על הדיסק הקשיח אני נכנס בלי בעייה והכל טוב התופעה חזרה על עצמה גם במחשב אחר בנוסף זו בעייה שקורת רק על הדיסקים הקשיחים (פנימיים או חיצוניים שיש לי) להיכנס לדיסקט,CD ROM אין לי שום בעייה שתי לחיצות ואני בפנים יש אולי משמעות לכך שלשני המחשבים חיברתי את הדיסק החיצוני וגם disk on key למרות שחיברתי אותם מאות פעמים ורק לפני כמה ימים קרתה התופעה מחכה לעזרה תודה רבה מראש ski farm

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  15. Started by etzarfat1981,

שלום, שאני מעלה את המחשב מופיע לי מסך שבוא אני צריך לבחור באיזה USER להיכנס ל-VISTA איך אני מבטל את זה, אני רוצה שהוא ייכנס ישר ל-VISTA מוגדרים אצלי ה-USER שלי שיש לו זכויות ADMIN וה-USER של ADMIN שה-VISTA יוצר תודה

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  16. Started by SHOOTER8,

לאחר התגברות על טרויאן מעצבן במיוחד, התאריכים מופיעים לי בצורה משונה. במקום 18/03/08 זה מופיע 2008-03-18 אם אני רושם באקסל 8/3 הוא מזהה זאת כ- 3 באוגוסט. זאת לא בעיה באקסל, כי אותו דבר קורה לי באקסס, לכן הבעיה יותר בסיסית. איך פותרים זאת? יש אפשרות לשנות את צורת התאריך בווינדוס? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  17. אז ככה אני מחפש דרכים חדשות לעזור לבן אדם בשליטה מרחוק שמתקשר עם הדבר הבא: "המחשב שלי איטי מדיי. נראה שהכל עולהלאט וזה משהו שנוצר עם הזמן" דברים שאנחנו עושים במוקד: 1 - מוחקים כל מה שיש ב התחל>הפעלה>%TEMP% 2 - מריצים התחל>הפעלה>CLEANMGR.EXE ומנקים את כל מה שאפשר (כולל נקודות SYSTEM RESTORE מלבד האחרונה) 3- מגדירים ידנית VIRTUAL MEMORY על פי 1.5 מכמות ה RAM במחשב (אם יש לו ג'יגה אז שמים 1500-2000נגיד ). 4 - מגדירים ב התחל>הפעלה>MSCONFIG שרק התועניות הנחוצות עולות עם המחשב (מוחקים כם מתיקיית STARTUP) 5) בודקים שבכונן המערכת (בדר"כ \:C) יש יותר מ 200 מגהבייט פנויים בשביל ה SWAP FILE 6 - ממליצים להפעיל את מאחה הדיסק = DEFRAGMENTER השאלה היא האם יש עוד משהו …

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  18. Started by dima_s,

ישבתי עכשיו ונזכרתי בדבר די חשוב. אז ב-2007 כשהויסטה רק יצאה וכולם היו יורדים עליה, במיקרוסופט אמרו שמי שיקנה גרסה הכי מלאה ULTIMATE יהנה מתוספות, שדרוגים ותוכן מיוחד שלא יהיה בגרסאות אחרות. עבר שנתיים וחצי, המערכת הפעלה חדשה צריכה לצאת עוד בערך חצי שנה. אז איפה כל התוכן המויחד הזה? מה שני שומרי מסך וDREAMSCENE עלוב? נו טוב גם פוקר וטינקר.... ועל זה הצרכן צריך לשלם את ההפרש שבין הגרסאות?? מה אתם חושבים על העניין הזה?

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  19. Started by מטריצה,

יש לי ווינדוס 7 אוליטמט היה לי כרום, הסרתי ועכשיו רוצה להתקין שוב. באופן כללי אני חשה שהמחשב נדפק בעת ניסיון הפעלה כותב את השגיאה הבאה: פרטי שגיאה ‏‏ במהלך פעולה זו זוהו השגיאות הבאות. * [14/05/2014 22:56:19] System.UnauthorizedAccessException - גישה לנתיב 'C:\Users\"matriza"q\AppData\Local\Temp\Deployment\C9M9ZO89.PAH\7X03CJPL.TZ8\GoogleUpdateSetup.exe' נדחתה. - Source: mscorlib - Stack trace: ב- System.IO.__Error.WinIOError(Int32 errorCode, String maybeFullPath) ב- System.IO.FileStream.Init(String path, FileMode mode, FileAccess access, Int32 rights, Boolean useRights, FileShare share, Int32 bufferSize, FileOptions options, SECURITY_ATTRIBUTES…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. מישהו יודע איך משנים את הצבע הזה? לא מצאתי פשוט אחרי חיפוש מעמיק...

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. היי, מאז שקיבלתי את המחשב החדש יש לי בעיה מאוד מעצבנת עם הדפדפן אקספלורר (על כל סוגיו, גם 6 וגם 7 שהתקנתי לא מזמן). ברגע שאני פותח המון טאבים (נגיד 15), האקספלורר מתחיל לעבוד מוזר ונתקע מעט, ואז בחלק מהטאבים נעלמת שורת המשימות (קובץ, עריכה מועדפים וכו') והם כלל לא עולים או טוענים את הדף, ואם למשל אני שולח תגובה כאן או באתרים אחרים ואז באמצע שזה שולח אני יוצא מהטאב (הרי זה כבר שלח בתאכלס) פתאום מתחילים לקפוץ לי מלא טאבים אחד אחרי השני ללא הפסקה! אי אפשר לצאת מהם וברגע שאני יוצא קופץ עוד אחד, לבסוף זה נגמר ב ALT+F4 הרבה פעמים עד שהכל נעלם ולפעמים גם באיתחול מחדש של המערכת. מישהו מכיר את הבעיה המוזרה הזו? אם אני עובד רק עם 2-3 ומקסימום של 6 טאבים אז זה עובד עוד בסדר איכשהו, …

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  22. לאחרונה קניתי הארד דיסק חיצוני WD ELEMENTS 1.5 TB. אתמול שמתי לב לקיומן של 5 ספריות בלתי ניתנות למחיקה, ששמה של כל אחת מהן נראה כמו סטרינג אקראי של תווים, בסגנון של: rt534ghytyy54df. כל הספריות ריקות מקבצים, חוץ מאחת, שבה מופיע קובץ בשם mrtstub.exe. קראתי באינטרנט שהקובץ הזה קשור לתוכנת malicious software removal tool של מיקרוסופט, אבל אני לא רואה איזה קשר יש לזה להארדיסק החיצוני שלי. סרקתי את הספריות עם אנטי וירוס, ולא נמצא כלום. כמובן שהסםריות האלה לא מפריעות לי, אבל אני חושש שמדובר במשהו מזיק. למישהו יש מושג מה זה ואיך נפטרים מזה?

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  23. Started by A1eX,

הכוונה לטקסט "מעוגל"/חלק ולא מין מרובע כזה...?

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  24. Started by DarkX,

התקנתי ווינדוס 98 גרסה שנייה - second edition, ולאחר מכן התקנתי ווינדוס אקס פי. אני מעוניין לקבל את התפריט התחלה של הבחירה בין שני הווינדוסים כשאני אלחץ f8 אחרי התחלת המחשב. שני הווינדוסים נמצאים על אותו הכונן ! בבקשה תעזרו לי, אני צריך לדעת מה לרשום בקובץ boot.ini בשביל שיהיה לי את תפריט הבחירה, או שיש דרך אחרת לעשות זאת אני לא יודע... תודה רבה

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  25. Started by yanivnn,

שלום לפני שלשום באתי להפעיל את המחשב וכאשר הוא עלה השולחן עבודה נמחק ולא הראה כלום חוץ ממסך שחור...{יכול מאד להיות עקב שינוי שעשתה לי תוכנת התחזוקה} בכל אופן ניסיתי להכנס במצב בטוח ובכל המצבים ולא יכולתי בשום אופן ושוב הווינדוס עולה אבל רק מסך שחור {עם עכבר}... ניסיתי לעשות תיקון אך גם זה לא הצליח בשום אופן ניסיתי לחזור קצת בזמן זה לא נתן לי עד שבסוף החזרתי לגיבוי הכי ראשון שהיה לי... הווינדוס עלה אבל כל התוכונות נמחקו ושולחן עבודה חדש... השפה חזרה לאנגלית... עשיתי עידכונים לווינדוס אנטי וירוס ועוד כמה דברים...הורדתי שוב שפה בעיברית...אחרי שהווינדוס התקין הכל ועשה ריסט השפה לא השתנתה...ואין דרך לשנות אותה {גם מהלוח בקרה...הוא מציין שאני לא יכול לעשות זאת בתור אורח למרות …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.