Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, אני משתמש במערכת Windows Vista Ultimate SP1 32bit בעברית. כשיצא העדכון SP2 בגרסאת הבטא, התקנתי אותו והפעלתי את המחשב מחדש לאחר ההתקנה. רגע לפני עליית המערכת, הופיע מסך כחול. הפעלתי שוב את המחשב ושוב הופיע המסך הכחול. הפעלתי את המחשב במצב בטוח, הWINDOWS זיהתה שהSP2 לא הותקן כראוי והיא הלה בתהליך הסרה וחזרה לSP1. לאחר התלהיך הייתי יכול להשתמש במחשב במצב רגיל והמסך הכחול לא מנע ממני להשתמש במחשב. לאחר זמן מה, שוב הופיע המסך הכחול, למרות הסרת העדכון. רק שהוא לא מופיע באופן תמידי אלא לעיתים. אם הוא מופיע, זה בדרך כלל כמה שניות לאחר עליית המחשב, העכבר נתקע ומופיע המסך הכחול. (כמובן שזה אותו אחד כמו שהיה בSP2). תמונה של המסך הכחול מצורפת להודעה. אני מצרף לכם גם את קוב…
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
hello, I formated my pc yes. I go to control panel, "regional and language options", advanced. i check all the hebrew box, but when i try to change the language at the top of the box.. it doesn't let me change the english to hebrew and writes: "setup was unable to install the chosen local. please contact your system administrator".. any ideas? thx
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום ושכחתי את סיסמת המנהל, ועכשיו אני לא יכול להיכנס לשולחן העבודה :-(((((, שמעתי שיש איזהשהו קובץ ISO שצורבים אודה לכם אם תתנו לי קישור לקובץ כי כל הנסיונות שלי לחפשו היו לשווא ולא מצאתי כלום ואני כבר מיואש :-( או אם תלמדו אותי דרך אחרת לאיפוס\שיחזור הסיסמא בתודה רבה מראש...
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
ניסיתי ליצור מחיצה חדשה, אני רוצה שכונן C - מערכת הפעלה+תוכנות יהיה 150GB וכל השאר יהיה למחיצה החדשה. אך לא הצלחתי לעלות את הכמות של המקום, כמו כן שמתי לב שיש עוד 2 כוננים מחולקים, לגיבוי אולי, המחשב הגיע כבר עם מערכת ההפעלה 64BIT ואיני יודעת מה לעשות. http://i34.tinypic.com/34ysms0.jpg איך אני יכולה לסדר את זה שיהיו לי 2 מחיצות, ש-C יהיה 150GB? ומה זה הכוננים שישנם? תודה לעוזרים.. אני אובדת עצות
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום אנשים ... מי יודע / מכיר אם יש איפושהו תוכנה דומה ל system restore של win xp אבל ל 2000 ?? תודה
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום עשיתי דפרג לכונן הקשיח והוא מסיים כאשר הדפרג לא מגיע לרמה גבוהה (26%) לאחר הדפרג עשיתי בדיקה והוא אומר לי שהכונן קשיח זקוק לדפרג לאחר דפרג! ניסיתי עם תוכנה חיצונית אחרת וקורה אותו הסיפור מה הבעיה??
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום. אני מעולם לא עשיתי את הניקוי ראג'סטי אך לאחרונה נאמר לי שאם אני אעשה זאת המחשב שלי יפעל הרבה יותר מהר(כרגע הוא פועל בסדר פחות או יותר) אבל אם אפשר שיפעל יותר טוב וזה לא יעשה לי בעיות אז למה לא.. קראתי קצת על תוכנות לניקוי ראג'סטרי ורציתי לשאול האם זה יכול למחוק לי דברים שני צריך כמו כתובת במועדפים או אתרים שמישמרו בזיכרון וכדומה? ובנוסף האם זה באמת ישפיע אחרי שאני אנקה את האג'סטרי?(יש לי כבר שנתיים את הXP ועוד לא עשיתי ניקוי אחד) אם אפשר לינק לתוכנה+תשובה לשאלותי בברכה רועי.
-
- 8 תגובות
- 851 צפיות
-
-
הפעלתי את מצב ה AERO מהתצוגה אבל ראיתי בכל מיני סרטונים שאפשר לדפדף בין כל מה שפתוח במחשב בצורה יפה כזאת של חלונות אחורה וקדימה ואני לא יודע איך עושים את זה? מישהו מכיר אולי?
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם כדי לבטל אותו במקרה שיש לי 1GB ראם ואני מעריך שהקריאה לזיכרון תהיה הרבה יותר מהירה מקריאה להארד דיסק אני צודק? האם כדי?
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום, לפני שאתם מוחקים/מזהירים אותי אנא קראו את השאלה. האם יש בכלל MUI לוינדוס 2000? ואם יש , אפשר להשתמש בMUI של XP או שזה דיסק אחר שאותו אפשר להזמין דרך ממיקרוסופט? ניב, חברת PCTEC
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים, יש לי בעיה עם הווינדוס XP באנגלית.. התקנתי פיפא 2008, הזזתי את המחשב בשביל לחבר את המיקרופון לדבר עם בן דודה שלי בטימספיק, והמחשב הפעיל את עצמו מחדש, ומאז כשזה מגיע למסך שהווינדוס טוען עם ה-3 פסים מצד לצד זה לא מפסיק לטעון והווינדוס בכלל לא עולה... מה הבעיה? תודה רבה לעוזרים(אני כרגע במצב סייפ מוד)
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
3 דקות עד שמקבל מה-start גישה ללחצן הכיבוי. ואז עוד 3 דקות עד הכיבוי. ושאלה בנושא הגדרות: איך יוצרים מצב שה-xp תמיד יזכור את התצורה האחרונה שבחרתי לפולדר (איקונים, רשימה, לפי תאריך וכו'). נמאס לי לכוון כל פעם מחדש את הגדרות התצוגה לפולדר.
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
לעיתים מופיע לי ליד 2 כרטיסי הרשת מן כרטיס רשת נוסף... שהוא בעצם שייך כנראה איכשהו למצלמת רשת שלי. הוא נעלם ובא כשבא לו... מצורפת תמונה. מאוד רציתי לדעת: א. בשביל מה הוא קיים שם. ב. אם אפשר להשתמש בזה באיזושהי דרך. ג. לאילו מטרות? ד.מדוע זה נעלם לפעמים? רב תודות. בברכת שבוע טוב, אורן. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם, השבוע בשעה טובה קנינו לפטופ חדש של דל שהגיע עם דיסק של 7 המיועד רק ל"התקנה מחדש" ורק למחשבים של "דל" (או לפחות זה מה שהם כותבים). מה אתם חושבים שהסיכוי שאני יצליח להתקין אותו אצלי על הדסקטופ? מישהו ניסה משהו כזה? יש לי גם בעיה שהדיסק הוא 7-64bit ואני זוכר מפעם קודמת שניסיתי לעבוד עם 64bit שלא הכל ממש עובד כמו שהוא אמור, האם זה עדיין נכון? האם יש סיבה היום לא להתקין את ה64?
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
התקנתי Windows XP Home גרסה עברית ואני רוצה לשנות את כלללללללללל המראה של הווינדוס שייראה כמו גרסה אנגלית. זאת אומרת שבמקום שיהיה "התחל" בצד ימין למטה אני רוצה "start" בצד שמאל למטה, את כל התפריטים כל השמות הכל באנגלית. איך אני עושה את זה? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
יש איזו פעולה משורת הRUN שבודקת אם מקוריות הקבים של XP וגו דורשת את הדיסק וממש ברח לי הצירוף משהו זוכר?
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
-
זתומרת להוריד את קובץ ההתקנה עצמו? אני לא מצליח להתחבר לאתר של מייקרוסופט בזמן העדכון עם קובץ ההתקנה הרגיל שבאתר שלהם
-
- 9 תגובות
- 851 צפיות
-
-
ערב טוב ושבת שלום, עדיין לא נתקלתי בבעיה מוחשית אבל אשאל לפני שאתקל כדי שאעשה בהתקנה תיקונים כנדרש. הותקן XP SP3 עם אי אילו תוספות, על הלוח הנוכחי הוא יעבוד, מה יקרה אם אעביר אותו לצ'יפסט אחר? יש כאלו שאומרים לא יעבוד אם אעשה אימג' לכונן קשיח אחר, יש כאלו שאומרים שכן. שמעתי על פאטצ'ים במערכת ההפעלה, על טוויקים וכו', יש המלצות? אשמח לכל המלצה. תודה .
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
<p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>כאשר אני מדליקה את המחשב ומגיעה למסך שחור שבו אני בוחרת את מ"ה הרצויה לי-</p><p>אני לא יכולה להפעיל את המקלדת. ניסיתי לבדוק אם יש בעיה בBIOS אבל הכל מוגדר</p><p>כראוי וכאשר מ"ה שלי עולה, המקלדת עובדת גם.</p><p>משמע הבעיה היא ספציפית במסך שאחראי על בחירת מ"ה .</p><p>ניסיתי לחפש פקודה בCMD שתעזור לי בבעיה הנ"ל אבל לא מצאתי.</p><p>חשבתי שהבעיה היא בקובץ boot.ini אבל כשל פתחתי אותו והשוותי אותו לקבצים</p><p>אחרים ראיתי שהקובץ בסדר גמור.</p><p>אני אשמח אם תוכלו לעזור לי במציאת פת…
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
-
בכתורת ..
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
פשוט לרשום בגוגל את העניין ולהוריד את ה-dll הזה מחדש? איך לעזעאל זה פתאום נמחק לי? יש סיכון מסויים בלהוסיף Dll מאתר כזה או אחר? יש אתר "אמין" ל-Dllים? לאן אני בכלל מוסיף את זה? לילה טוב לכולם
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שאני מפעיל את הוינדוס אז כל התוכנות נטענות לTRAY נכון? אז לפני כמה זמן כל התוכנות נטענות אבל לא לTRAY זה עוד בסדר אבל הם גם כאילו לא עובדות אני צריך להפעיל את כל מה שלא בTRAY מחדש כדי שיעבוד מה זה????? :s05:
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
נפטרים מזה?
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-