עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by roeiw,

מערכת הפעלה Home Edition עברית sp2 אקספלורר גירסא אחרונה אין spywares ווירוסים בדוק!! אחרי כל ההקדמה הבעיה היא: שמנסים להכנס לאתרים (חלקם) לא עולים וב Status Bar כתוב Done... המחשב מחובר לאינטרנט וזה קורא בכל מיני אתרים בופן אקראי, בנוסף הוא יכול להיכנס לאתר מסויים אבל בדפים אחרים באתר הוא נותן את אותה הבעיה.. למי הפיתרון?

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  2. השאלה בכותרת הכוונה שהדיסק און קי ישמש כ BOOT יענו יעלה כמו דיסק סידי רגיל ויקליט XP

• 16 תגובות
    • 5.7k צפיות
  3. הסרתי שתי גרסאות של ווינדוס שהיו מותקנות על partitions נפרדים. איך אני מוחק אותן מרשימת מערכות ההפעלה שצצה לי עם אתחול המחשב?

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  4. התקנתי מדיסק מקורי רשום שם היברו יעני עברית עכשיו התקנתי ובהכל מופיע היברו וישראל איך אני עושה שבמקום START יהיה לי התחל? תודה.

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  5. כרגע יש לי xp ואני רוצה גם שאוכל להשתמש ב98 איך אני עושה את זה בלי לפרמט את xp? תודה לעוזרים!!

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  6. Started by Amit_Alcobi,

לכל בעלי הויסטה אם לא אכפת לכם פרסמו את הציון שלכם בexperience score של ויסטה. נא לציין גם את סוג המעבד כרטיס מסך הארד דיסק וזכרונות וציון שכל אחד מהקטגוריות קיבלו.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by hanokh,

amd athlon 64 3000 msi nx6600le td256e pci-e 2g ddr 400mhz להתקין או לא להתקין זאת השאלה? תודה

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  8. Started by oru85,

שלום אני קניתי מחשב חדש מעבד 6300E לוח אם אסוס p5n-e sli זיכרון גיגה הרדיסק WD SATA 250 G אני מנסה להתקין את הווינדוס XP SP2 זה דיסק ל 32 ביט מדיסק שיש לי ההתקנה הולכת יפה ואז בסוף הוא מפעיל את המחשב מחדש ומערכת ההפעלה לא עולה לי במקום זה רשום לי באנגלית שמערכת ההפעלה דפוקה תתקין מחדש אני מתקין מחדש לא עוזר לקחתי דיסק אחר וניסיתי ושוב אותו הדבר הלכתי לחבר לקחתי מימינו דיסק אחר ושוב אותו דבר בסוף הורדתי ממחשב אחר לינוקס אובונטו 64 ביט התקנתי והכול עובד מצויין שאני מנסה מתפריט בוט של הלינוקס להעלות את הווינדוס פשוט לא קורה כלום ושאני נכנס מהלינוקס למחיצה של הווינדוס אני רואה שהכול נראה בווינדוס בסדר גמור אני רוצה להצליח להתקין ווינדס תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  9. היי, אני קונה מחשב חדש לעבודה משרדית בלבד (עם מעט אינטרנט...) בנוסף אני קונה WIN XP חוקי- על איזו גרסה כדאי ללכת ומדוע? תודה!!!

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. הינה תמונה של כונן d שמראה שנשאר לי רק 3 ג'יגה! ואני לא מבין איך זה יכול להיות!? בקושי יש לי משהו על המחשב אז בדקתי כמה ג'יגה יש בכל תיקיה שבכונן הזה וחיברתי הכל ביחד יצא לי 30 ג'יגה בערך ובכונן הזה יש לי 60 ג'יגה מקום...אז איך זה יכול להיות?!? צריך להיות לי עוד 30 ג'יגה פנוי לא 3 תודה לעוזרים

• 30 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. בלסטר וכל הקקה מייקה הזה ואני לא רוצה לעשות עידכון אלא פשוט שיהיה לי את הקבצים להתקין במחשב אחר תודה רבה רבה רבה!

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  12. Started by davis5,

אני קניתי מחשב חדש עם מעבד e4300 ו2גיגה זיכרון אני חושב להתקין את vista וגם winxp השאלה איזה עדיף או צריך להתקין קודם וכמה גודל מחיצה לעשות לכל אחד מהם? והאם כאי להתקין ?64bit תודה

• 9 תגובות
    • 739 צפיות
  13. Started by yaronzeev1,

היי יש לי ויסטה ultimate והכל עובד אחלה אפילו יש לי חלונות תלת מימדיים אבל לא מופיעה לי הסרגל בצד המסך שלו אלא יש לי רק את הסרגל עם הstart והשעונם וכל זה אבל שמעתי שיש סרגל נוסף על צידיי המסך אז איך אני עושה שהוא יופיעה בבקשה?

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  14. עוד בקושי ויסטה יצאה,ומייקוסופט כבר מפתחים את windows fiji שתיהיה כמו Second Edition של הויסטה. http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=447482&sid=127

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  15. אני רוצה לעשות SHARE על ספריות בוינדוז אבל שלא יראו את הסימן של היד מתחת לתיקייה (האייקון שמציין שהספריה נמצאת בSHARE) האם ניתן לעשות את זה בWINDOWS XP? זה מאוד חשוב לי. תודה

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  16. יש לי בעיה במחשב..הוא לא נותן לי לשים תמונות רקע בשולחן עבודה..רק צבע אחד בכל פעם...כשאני נכנס למערכת בהתחלה יש את התמונה אבל לאחר איזה 10 שניות היא נעלמת ניסיתי להחליף תמונות רקע אך זה לא עוזר...זה פשוט כמו האפשרויות האלה שאי אפשר לעשות אז אותו דבר אצלי...תעזרו לי ח`ברה..

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. המצב עכשיו שבכל תקייה מראה לי משהו אחר ואם אפשר הסבר ל NEWBIE תודה

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  18. http://www.windowssecrets.com/comp/070315/#story1

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  19. Started by mrraz,

כשאני מכניס עברית בתוך חלון מתקבל ג'יבריש כזה ?ז??? ??? ??ז??? ??? בשורת הכתובות אין בעיה, רק בתוך חלונות, תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  20. Started by d100,

איך ניתן להפוך את כל האתרים ששמורים בפבוריטס לכתובות אינטרנט? זאת אומרת, אני רוצה לראות את הכתובות שלהם ולא רק את שמות של אתרים. האם אפשר לבנות רשימה של כתובות כאלה?

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  21. משום מה כל איזה 5 שעות הXP מחליט שהוא מוריד לי את התמונות של הדיסיקים של השירים שיש לי על המחשב איך אני מבטל את זה.. או שיכול להיות המדייה פלייר בכול אופן איך מבטלים את זה?

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  22. אוקיי אז ככה יש לי מערכת הפעלה WINDOWS על דיסק C ואני רוצה להתקין מערכת הפעלה LINUX על דיסק I לדוגמא איך אני עושה שהמערכת הפעלה WINDOWS תעלה אוטומטית בכל הפעלה לאחר התקנת הויסטה? ושאני יוכל להפעיל את המערכת LINUX על ידי לחיצה על מקש כלשהו בRESTART אני מדבר על ה BIOS CONFIGURATIONS וההגדרות של התקנת הLINUX תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. היי , אני יודע שהנושא נטחן , אבל אני מחפש תוכנות שרצות ב 64 טהור , לא כאלה שהם 32 ויש להם תאימות כרגע אני מה שאני מחפש בעיקר זה אנטי וירוס שלא מצאתי , דרייור לכרטיס קול AC97 של REALTEK שלא מצאתי ועוד ממולצים . אני יודע שהנושא נטחן אבל אני חורש ולא מוצא , כמובן שקראתי מלא טראדים בנושא בבקשה עזרה . ולמי ששואל ה XP 64BIT מדהימה , אני נהנה ממנה יותר מה VISTA בהרבה

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  24. אהלן יש לי בעיה רצינית במחשב שלא נתקלתי בה אף פעם...שאני נכנס למחשב..אחרי שהוא טוען את הווינדוס..הוא מגיע למסך שחור..ואז קופץ לי הודעה... there is no paging file...משהו כמו אין זיכרון וירטואלי במחשב אנא שנה זאת...אני הולך ומשנה את זה מ"מנוהל ע"י המחשב" ומכפיל את כמות הראם שלי ב1.5(שיוצא 3072)ואז הוא מבקש ממך להתחל על מנת שהשינויים יכנסו לתוקף...אני מהתחל ושוב הוא רושם לי את אותה הודעה...יש אפשרות שזה וירוס ? ושום תוכנה לא מצליחה לזהות אותו ?או אולי בעיה אחרת ?עשיתי בדיקת וירוסים עם הקספרסקי ובדיקות עם הSPYBOT...SPYDOCTOR והם לא מוצאים כלום...

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  25. יש לי ויסטה חדשה בעברית ומתחשק לי לנסות את זיהוי הדיבור שלה. אני יודע שהתכונה תומכת בזיהוי באנגלית בלבד, אבל אני לא מצליח אפילו להפעיל את האפשרות, למרות שיש אייקון שכתוב בעברית "זיהוי דיבור" המערכת רושמת לי שהשפה לא נתמכת. איך עובדים עליה ומפעילים את הזיהוי (האנגלי) על מערכת בעברית?

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.