עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by roeiw,

שלום יש לי דיסק קשיח נוסף שהמותקנת עליו מערכת הפעלה xp home שנפגמה ולא עולה.. אני מעלה את הדיסק קשיח במחשב אחר ורוצה לגבות קבצים מ- my documents אבל יש להם access denied איך פורצים?

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  2. Started by kobi_af,

שלום כבר תקופה שיש לי מסכים כחולים פעם הודעה דומה פעם הודעה אחרת במסך הכחול,אין לי מושג מה לעשות. הטמפ' בסדר מה השלב הבא לבדוק זכרונות?איך בדיוק..? דרך אגב צריכים שאני אעלה את קבצי ה DMP שאולי תוכלו לנתח אותם..?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  3. Started by dima_ga,

אפשר לראות דרכו טלויזיה?

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  4. Started by kobibo,

אודה בעיקר להתיחסותם של אלו שכבר התנסו ב vista 64bit האם בכלל כדאי להתקינה ? האם היא יציבה ? הכנתי כבר את כל הדיירברים ל 64bit ולפני שאני יוצא לדרך רציתי לשמוע קצת פרטים.

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  5. Started by tidan,

שלום! יש לי בעיה באמצע ההתקנה של הווינדוס המחשב עושה ריסטרט בעצמו מה הבעיה אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין את הווינדוס מחדש ופתאום הוא עושה ריסטרט תעזרו לי ???

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  6. אז ככה עשיתי פורמט לחבר שלי והכל היה יפה וטוב התקנתי וינדווס והכול עובד רק הבעיה היא ככה : היו כמה קבצים (קבצי WORD ) מסויימים שהעברתי ל D ואחרי שפירמטטי את ה C והתקנתי את הוינדוס רק הקבצים הספציפים שהעברתי נעלמו (אבל שאר הD נשאר הכל חברה עזרה דחוווווף

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  7. הינה תמונה של כונן d שמראה שנשאר לי רק 3 ג'יגה! ואני לא מבין איך זה יכול להיות!? בקושי יש לי משהו על המחשב אז בדקתי כמה ג'יגה יש בכל תיקיה שבכונן הזה וחיברתי הכל ביחד יצא לי 30 ג'יגה בערך ובכונן הזה יש לי 60 ג'יגה מקום...אז איך זה יכול להיות?!? צריך להיות לי עוד 30 ג'יגה פנוי לא 3 תודה לעוזרים

• 30 תגובות
    • 3k צפיות
  8. Started by navk2,

ביינתים ניסיתי NOD32 ומקאפי והם לא מתאימים....

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  9. היי חברים. פתאום אני רואה (אחרי שאגלשתי או שיחקתי אני חושב) שהוינדוס עשה לי מיקס שלם בסמלים שעל שולחן העבודה כל מיני קיצורי דרך שלא קשורים להפעיל את הקובץ הוא החליף הקיצר באלגן שלם. עכשיו כשאני מכנס למאפיינים של משהו יש את הסמל של האמיתי. זקוק לעזרה נואשות. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  10. לא הכרטיס מסך ולא הכרטיס קול, שניהם לא פועלים, הווינדוס מתקין את הדרייברים אבל לא מעדכן את זה במערכת וכשאני מנסה ידני הוא נותן לי ארור הורדתי את הדרייברים הנכונים(ל-32 ביט) המפרט בצד מישהו יש לו מושג מה לעשות? הנה תמונה של הבעיה בכרטיס מסך

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  11. Started by Amit_Alcobi,

לכל בעלי הויסטה אם לא אכפת לכם פרסמו את הציון שלכם בexperience score של ויסטה. נא לציין גם את סוג המעבד כרטיס מסך הארד דיסק וזכרונות וציון שכל אחד מהקטגוריות קיבלו.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Maiasony,

שלום התקנתי וינדוס על כונן חדש ואני מעוניין לפרמט את הישן (יש לי עדיין גישה לוינדוס הישן) כשאני מנסה לעשות פורמט בוינדוס החדש הוא אומר לי שהוא לא יכול לפרמט איך אני יכול בכל זאת לפרמט?

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  13. אהלן כולם! התסכלתי בנעוץ פה שיש וחיפשתי בעוד כמה מקומות ולא מצאתי עדיין- אני צריך עזרה יש לי חלונות אקס פי ואני רוצה לשים לו מראה בדדיווקק כמו של ויסטה.. היה לי חלונות ויסטה אבל היה לי איתו קצת בעיות בקטע של המשחקים שיש היום שפועלים על דיירקט איקס 9.. לכן החלפתי לאקס פי.. ניסתי את ה- vista transformation pack 6 וזה פשוט עלוב.. יש שם הרבה חיקויים שנראים מגעיל.. אז מי שיכול לעזור לי בבקשה אני צריך סקינים, רקעים, טולבר, את הקטע של חלונות שקופים, את השעון והמצגת של התמונות בצד בקיצור רב הדברים כמו שיש בויסטה מראה של ויסטה לחלונות אקס פי.. תודה ! =)

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  14. הבעיה הזאת מוכרת לי כבר הרבה זמן... אבל זה מסתדר לבד.. ולעמים זה ככה לתמיד. למה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  15. יש לי בעיה במחשב..הוא לא נותן לי לשים תמונות רקע בשולחן עבודה..רק צבע אחד בכל פעם...כשאני נכנס למערכת בהתחלה יש את התמונה אבל לאחר איזה 10 שניות היא נעלמת ניסיתי להחליף תמונות רקע אך זה לא עוזר...זה פשוט כמו האפשרויות האלה שאי אפשר לעשות אז אותו דבר אצלי...תעזרו לי ח`ברה..

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by wooper,

שלום היה לי סתם שגיעה בwindows ועכשיו שאני עושה קליק ימני בwindows אז אין את התפריט חוץ מזה בדפדפן זה עובד איך אני מסדר את הבעיה בלי לאתחל את המחשב?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by uuzar,

שלום לכולם קיבלתי היום מחשב נייד ממקום העבודה בעל כרטיס רשת אלחוטי ב - DEVICE MANAGER כרטיס הרשת לא מופיע החברת כנראה ב - registry או Group Policy סגרו את הכרטיס כיצד ניתן לפתוח את הכרטיס מחדש תודה מראש

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  18. Started by roeiw,

מערכת הפעלה Home Edition עברית sp2 אקספלורר גירסא אחרונה אין spywares ווירוסים בדוק!! אחרי כל ההקדמה הבעיה היא: שמנסים להכנס לאתרים (חלקם) לא עולים וב Status Bar כתוב Done... המחשב מחובר לאינטרנט וזה קורא בכל מיני אתרים בופן אקראי, בנוסף הוא יכול להיכנס לאתר מסויים אבל בדפים אחרים באתר הוא נותן את אותה הבעיה.. למי הפיתרון?

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  19. Started by alonpartuk,

יש לי מדיה פלייר 11 במחשב ואני מעוניין להסיר אותו דרך לוח בקרה הסרה/הוספה אני לא מצליח זה זורק אותי מהוינזרד האם יש דרך אחרת להסיר את התוכנה?

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  20. Started by ellell,

לאחרונה שאני צורב תוכנה מתיקיה שבמחשב אל תקליטור עם (Make Data CD ( NERO BURNING ROM א. מעביר לי את הקבצים באותיות גדולות. ב. כשאני מריץ את התקליטור מופיעה... השפה של חבילת ההתקנה זו אינה נתמכת על ידי המערכת שלך מי יודע מה הסיבה לתקלה.

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  21. שלום עולה לי הודעה בזמן הפעלת המחשב http://img300.imageshack.us/img300/1328/48957866en6.jpg ומה שמוזר זה שהתאריך והשעה כן נכונים במחשב. מישהיו יודע למה זה ? תודה

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  22. Started by hanokh,

amd athlon 64 3000 msi nx6600le td256e pci-e 2g ddr 400mhz להתקין או לא להתקין זאת השאלה? תודה

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  23. הסרתי שתי גרסאות של ווינדוס שהיו מותקנות על partitions נפרדים. איך אני מוחק אותן מרשימת מערכות ההפעלה שצצה לי עם אתחול המחשב?

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  24. כרגע יש לי xp ואני רוצה גם שאוכל להשתמש ב98 איך אני עושה את זה בלי לפרמט את xp? תודה לעוזרים!!

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  25. התקנתי מדיסק מקורי רשום שם היברו יעני עברית עכשיו התקנתי ובהכל מופיע היברו וישראל איך אני עושה שבמקום START יהיה לי התחל? תודה.

• 3 תגובות
    • 895 צפיות

דיונים חדשים בפורומים